Kolář se trápí dál, v Itálii prohrál s Ignatikem

21. 11. 2018, 08:17
Aktuality 5
CHALLENGER ANDRIA - Zdeněk Kolář na halovém challengeru v italské Andrie čtvrtfinále neobhájí. Dvaadvacetiletý Čech v prvním kole prohrál 6-7 3-6 s Bělorusem Uladzimirem Ignatikem, kterému podlehl i ve čtvrtém vzájemném duelu. Z posledních jedenácti zápasů si připsal už devátou porážku.
Zdeněk Kolář

Zdeněk Kolář je už téměř dva a půl roku hráčem třetí světové stovky a rok má na dosah posun o další stovku výš. Jenže do Top 200 se mu stále nedaří prodrat. 

V srpnu ho od toho dělila jediná výhra, ovšem místo toho ve čtvrtfinále challengeru v Cordenonsu utrpěl debakl 0-6 0-6 s Maďarem Valkuszem a od té doby se dostává do krize. Z posledních jedenácti soupěřů totiž dokázal porazit jen dva - Poláka Michala Dembeka (985. hráče světa) a Kazacha Sagadata Ayapa (1242.).


Poslední neúspěch zaznamenal dvaadvacetiletý Čech na halovém challengeru v italském městě Andria, kde v prvním kole prohrál 6-7 3-6 s Uladzimirem Ignatikem. O šest let staršímu Bělorusovi, který přerušil sérii šesti porážek, tak podlehl i ve čtvrtém vzájemném střetnutí.

Rodák z Bystřice nad Pernštejnem Kolář tak neobhájí loňské čtvrtfinále. V Itálii ještě zůstává, neboť ho čeká čtyřhra po boku Portugalce Goncala Oliveiry, s nímž si letos zahrál dvakrát ve finále.

• CHALLENGER ANDRIA •
Itálie, koberec / hala, 43.000 eur
úterní výsledky (20. 11. 2018)
• Dvouhra - 1. kolo •
Ignatik (Běl.) - Kolář (ČR) 7-6(3) 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
Fandina
Je to špatné, ale zase Ignatik je celkem dobrý hráč, bohužel má Zdenda letos i prohry s mnohem méně zkušenějšími. Ale doufám, že přijdou lepší časy a Zdenda půjde výš. Pojď!!!
Reagovat
ttopi
Vyser se na tenis a jdi do práce. Tohle tě ani nemůže živit.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
To ho asi živit moc nebude. Otázka je, jak dlouho mu bude někdo půjčovat prachy. Pamatuji si, že mi trenéři říkali, zda nechci koupit boty Lotto od Pavláska, že je prodává. Takže jestli Pavlásek zpeněžuje boty od sponzora, tak co dělá Kolář. :)
Reagovat
ttopi
Jo, to si pamatuju, když jsem jak puberťák chodil ke kámošovi do sklepa a on tam prodával skejtový věci, kterýma sponzoři zásobovali skejťáky a ti to prodávali :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist