Kolář v Budapešti neudržel vedení proti Marcorovi a končí ve čtvrtfinále

8. 2. 2019, 17:53
Aktuality 1
CHALLENGER BUDAPEŠŤ - Zdeněk Kolář skončil na challengeru v Budapešti ve čtvrtfinále. Český tenista sice proti Italu Robertu Marcorovi získal hladce první set, ale vedení neudržel a třetí třísetový duel během tří dnů nevyhrál.
Profily hráčů
Zdeněk Kolář

Zdeněk Kolář tento týden na challengeru v Budapešti vyhrál poprvé po šesti měsících dva zápasy po sobě, když ve třech setech zdolal domácího mladíka Zsombora Pirose i Bělorusa Uladzimira Ignatika, s nímž si poradil až na pátý pokus.

Třetí výhru už však přidat nedokázal, i když dnešní čtvrtfinále proti Robertu Marcorovi rozehrál dobře. Dvaadvacetiletý Čech podlehl o sedm let staršímu Italovi 6-2 3-6 2-6 a prohrál tak i druhé vzájemné střetnutí.

Kolář měl tento týden šanci zaútočit na premiérový posun do Top 200, potřeboval však postoupit do finále. O to si místo něj zahraje Marcora, kterého v sobotním semifinále čeká Němec Oscar Otte.

• CHALLENGER BUDAPEŠŤ •
Maďarsko, tv. povrch / hala, 54.160 eur
páteční výsledky (08. 02. 2019)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Marcora (It.) - Kolář (15-ČR) 2-6 6-3 6-2
Otte (6-Něm.) - Bourgue (Fr.) 6-3 6-3
Bublik (8-Kaz.) - Galovič (14-Chorv.) 3-6 6-3 6-4
Horanský (12-SR) - Molčan (SR) 6-4 7-6(6)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
Fandina
Ach jo, na Zdendu jsem chvíli koukala a pořá byl daleko za základní čárou a hrál dlouhé rány těsně nad sítí. Jak nejsem odbornice, tak se mi zdá, že by měl mít nějakého nového trenéra, něco vnést do jeho hry. Tohle se mi zdá moc přešlapování na místě.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist