Kolář ve Štětíně získal 3. challengerový titul! Soutěží prošel bez ztráty setu

19. 9. 2021, 14:36
Aktuality 3
CHALLENGER ŠTĚTÍN - Zdeněk Kolář si na antukovém challengeru v polském Štětíně dokráčel pro třetí letošní a zároveň kariérní titul. Ve finále 24letý Čech porazil 7-6 7-5 Poláka Kamila Majchrzaka.
Profily hráčů
Zdeněk Kolář

Zdeněk Kolář získal první titul z challengeru letos v dubnu v portugalském Oeiras, podruhé triumfoval v červenci v rumunském Iasi a potřetí se z turnajového vítězství raduje dnes v polském Štětíně. Všechny trofeje vybojoval na antuce. 

V Polsku nenasazený Čech neztratil ani set. Na úvod si poradil s krajanem a českou jedničkou Jiřím Veselým, následně vyřadil Brita Jaye Clarka, Nizozemce Jespera de Jonga, Španěla Nicolu Kuhna a v dnešním finále porazil 7-6 7-5 domácího Kamila Majchrzaka.



24letý rodák z Bystřice nad Pernštejnem ve Štětíně získal dosud nejcennější trofej, neboť turnaj byl dotovaný částkou 132.280 eur. Ve světovém žebříčku se posune na 149. místo, což bude jeho nové maximum. 

V příštím týdnu se pokusí prodat svou formu na dalším antukovém challengeru v rumunské Bukurešti, kde odstartuje soubojem s ruským veteránem Tejmurazem Gabašvilim.

• CHALLENGER ŠTĚTÍN  •
Polsko, antuka, 132.280 eur
nedělní výsledky (19. 09. 2021)
• Dvouhra - finále •
Kolář (ČR) - Majchrzak (Pol.) 7-6(4) 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
k vítězství nad zkušeným soupeřem a ke třetímu titulusmilesmile
Ať se daří dálsmile
Reagovat
Fandina
výhra nad celkem úspěšným hráčem se počítá a titul je super. Tak ještě pár takových a posun na žebříčku je tu. Držím palce, pořád si myslím, že tenhle kluk má na víc. Pojď!!! smilesmilesmile
Reagovat
Fransoas
Souhlasím.Je to super,že dokázal porazit kvalitní soupeře-bohužel se do nich nadá počítat J.Veselý.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist