Köllerer napomáhal k sázení, tři měsíce si nezahraje

19. 8. 2010, 22:43
Aktuality 10
Rakouský tenista Daniel Köllerer a jeho manažer Manfred Nareyka dostali tříměsíční trest s dvouletou podmínkou za napomáhání k sázení na tenis. Na osobních internetových stránkách 134. hráče světa se totiž objevily kurzy na zápasy a odkazy na sázkařské weby.
Profily hráčů
Daniel Köllerer

Podle agentury AP se sedmadvacetiletý Köllerer i Nareyka k porušení pravidel přiznali. Vedle zastavení činnosti jim také v případě dalšího prohřešku hrozí pokuta 15.000 eur (asi 373 tisíc korun). 

Köllerer, jehož nejlepším umístěním v žebříčku bylo loňské 55. místo, se do potíží nedostal poprvé. Před čtyřmi lety dostal za chování na kurtu půlroční trest, letos ho po vzájemném zápase na turnaji v Itálii obvinil Brazilec Júlio Silva z rasismu. Na červnovém mistrovství Rakouska Köllerer údajně urážel Stefana Koubka, který ho poté napadl a byl diskvalifikován.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
lofas
Ustřelit koule a vyrvát ptáka zmrrdovy , to není tenista ale přiživník který serer na tenis ale hlavně at má škváru stoho !!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Vojtiik
tohodle psychouše definitivne poslat k vode... tihle nemaji v tenise co delat, at jde na naky sport kde berou vymyte mozky :D
Reagovat
skott
Je to smesne.Pripomina mi to nedavne suspendovani Kati Bychkove za nic, ze s z ni nejaky idi*t vystrelil pres internet.Malem ji odrovnal celou sezonu.Turnaje jsou plne reklam na sazkovky, mnohdy hlavnimi sponzory a tenista si nemuze dat odkaz na soukrome strance...kocourkov je slabe slovo...kdyby radsi venovali tolik pozornosti opravdu prodanym zapasum a ne hloupemu sikonavani, jen aby byla videt nejaka cinnost, udelali by lip.
Reagovat
smazaný uživatel
No já myslím, že zrovna Koellerer v tom až tak nevinně být nemusí. ;) Problémový hráč, zrovna jemu tohle přeju, stejně si z toho tenisu dělá jen srandu. Hnusnou srandu.
Reagovat
skott
Me je psychopat Kollerer ukradnuty.At mu ATP klidne napari flastr, ale za jeho excesy nebo mu fixovani dokaze.Pokud na nej nemaji paky, je to pouze jejich neschopnost.Nejake ¨odszuzovani vraha za ukradnute lizatko¨, aby se nereklo, je proste smesny.ATP necha vysilat zapasy na sazkovych portalech, turnaje z jejich penez zijou, reklamy jsou vsude, takze timhle ¨trestem¨ jen schazuji sami sebe.
Reagovat
smazaný uživatel
VAMOS RAFA !!!
Reagovat
smazaný uživatel
VAMOS BROŽ
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle hráč má už tolik prohřešků, že se divím, že vůbec ještě hraje. Stejně z toho tenisu má jen srandu, příležitost spáchat něco nekalého, nesportovního. Stále mám v paměti, jak se smál po nevydařeném úderu Oscaru Hernandezovi, anebo jak vyprovokoval Koubka či nadával nespočetněkrát rozhodčím. Arogant a problematik. Ale přesto hodně fandů něco k němu láká. Jediný svého druhu holt.
Reagovat
smazaný uživatel
mam pocit ze mu to po matchballu oscar vratil,ale to je jenom dobre,stejne jako ze ho koubek chytil pod krkem aby vedel ze na nej nejsou zvedavy
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist