Končím, oznámil Acasuso

24. 2. 2012, 09:57
Stalo se... 3
Pouhé dva týdny po Fernandu Gonzálezovi ohlásil konec profesionální kariéry další Jihoameričan. Odchod z profesionálního tenisu oznámil na včerejší tiskové konferenci někdejší 20. hráč světa José Acasuso.
Profily hráčů
Jose Acasuso

"Bylo to těžké a důležité rozhodnutí, proto chvíli trvalo, než jsem ho zveřejnil," vysvětlil Acasuso, který poslední zápas odehrál v kvalifikaci na loňský French Open. "Bylo to dvanáct let mého života, ale tenis jsem začal hrát před více než 25 lety, proto jsem to chtěl pořádně promyslet. Tenis byl můj život. Teď uzavírám jeho důležitou etapu, během které jsem vyhrával turnaje, reprezentoval svoji zemi, porážel nejlepší hráče světa a cestoval po světě," dodal Argentinec.

Devětadvacetiletý Acasuso sklízel prakticky všechny své úspěchy na antuce, na níž byl jedenáctkrát ve finále dvouhry a třikrát z nich odešel jako vítěz. Rovněž jedenáctkrát bojoval o titul ve čtyřhře a v ní uspěl na pěti turnajích.

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
"Čučo" asi není hráč, po jehož konci začnou všichni truchlit, ale na pár jeho zajímavých utkání vzpomenu..:-)

FO 05 - otočka z 0:2 proti Roddickovi, pětisetová výhra nad Hewittem v DC O6..potrápení Federera na FO 09..výhra nad Ferrerem na USO 09.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě kupodivu nejvíc utkvělo v paměti jak s Robredem bojovali na antukových turnajích na začátku sezony 2009. Během čtyř týdnů se čtyřikrát utkali a měli bilanci 2:2. Bylo to zajímavé. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jj :-)), taky si to vybavuju, to byla ta únorová antuka v Jižní Americe. A celkem to spolu maj 5:5 :-).
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist