Kopřiva a Pospíšil na challengeru v Bendigu zvládli první kolo

3. 1. 2022, 07:49
Aktuality 0
ATP CHALLENGER BENDIGO - Vít Kopřiva i Jaroslav Pospíšil mají za sebou úspěšný vstup do nové sezony. Jediní čeští zástupci na challengeru v australském Bendigu na úvod neztratili set a postoupili do další fáze turnaje.
Vít Kopřiva

Vít Kopřiva loni prožil nejlepší rok kariéry a určitě si letos dělá zálusk ještě na lepší výsledky. Čtyřiadvacetiletý Čech, který v červenci na antuce ve Gstaadu při svém debutu na turnajích ATP šokoval skalpem Denise Shapovalova a postupem z kvalifikace do semifinále, do letošní sezony vstoupil cenným skalpem bývalého člena Top 100 Rubena Bemelmanse (6-4 6-4).

Problémy měl pouze ve druhé sadě, v níž Belgičana pustil do vedení 3-0. Náskok soupeře však ihned zlikvidoval a ve zbytku zápasu už ztratil jediný game. V dalším kole se utká s nasazenou dvojkou Cemem Ilkelem z Turecka.

O pár minut dříve slavil postup Jaroslav PospíšilČtyřicetiletý veterán začal vítězstvím 6-2 6-3 nad domácí divokou kartou Matthewem Christopherem Romiosem a poprvé od listopadu 2019 na této úrovni postoupil do druhého kola. O osmifinále se popere s nasazeným Zizouem Bergsem.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist