Kopřiva první challengerové semifinále nevybojoval. V Quimperu dohrál i Kolář

31. 1. 2020, 19:39
Aktuality 0
CHALLENGER QUIMPER - Čeští tenisté ve čtvrtfinále challengeru ve francouzském Quimperu neuspěli. Vít Kopřiva v boji o své první semifinále podlehl Turku Cemu Ilkemovi, Zdeněk Kolář prohrál rovněž ve třech setech s domácím Maximem Janvierem.
Vít Kopřiva (© cztenis.cz)

Vít Kopřiva si dnes v hale ve francouzském Quimperu zahrál podruhé ve čtvrtfinále challengeru, ale stejně jako loni loni v září na antuce v rumunském Sibiu se dál nedostal. 

Dvaadvacetiletý Čech, který v prvních třech kolech neztratil ani set a vyřadil dva nasazené soupeře, v boji o svůj nejlepší výsledek prohrál 2-6 7-6 1-6 s o dva roky starším Turkem Cemem Ilkelem.


Odpoledne se ve Francii neprosadil ani Zdeněk Kolář, jenž nedokázal navázat na včerejší skalp nasazené jedničky Španěla Guillerma Garcíi-Lópeze. Třiadvacetiletý Čech ve čtvrtfinále prohrál 4-6 6-1 3-6 s domácí nasazenou pětkou Maximem Janvierem.

• CHALLENGER QUIMPER •
Francie, tv. povrch, 46.600 eur
páteční výsledky (31. 01. 2020)
• Dvouhra - čtvrtfinále •

Janvier (5-Fr. ) - Kolář (14-ČR) 6-4 1-6 6-3

Ilkel (Tur.) - Kopřiva (ČR) 6-2 6-7(1) 6-1
Lacko (3-SR) - M. Zverev (Něm.) 6-7(3) 6-2 6-4
Bourgue (16-Fr.) - Bachinger (9-Něm.) 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist