Koukalová si v Malajsii připsala druhou letošní výhru

3. 3. 2015, 13:24
Aktuality 201
Klára Koukalová splnila na úvod turnaje v Kuala Lumpur roli favoritky a postoupila do druhého kola. Česká tenistka, které se v této sezoně zatím nedaří, zdolala Rakušanku Mayrovou-Achleitnerovou po setech 6-1 6-3 a ukončila tak sérii čtyř porážek v řadě.
Klára Koukalová

Třiatřicetiletá Klára Koukalová před rokem prožívala skvělý úvod sezony, když do konce února měla na svém kontě titul a další dvě finálové účasti. Letos ale vyhrála jen jeden zápas na Australian Open a po šňůře čtyř porážek si až dnes připsala druhé vítězství v novém roce.

Její soupeřka Patricia Mayrová-Achleitnerová si v úvodu zápasu udržela podání, zbytek setu ale patřil aktuálně 92. hráčce světa, která získala sedm her v řadě. Rakušanka se ve druhé sadě dostala do vedení 2-1, dlouho se z něj však neradovala. Koukalová si rychle vzala ztracené podání zpátky, za stavu 4-3 sebrala Mayrové servis znovu a zápas už doservírovala.

Příští soupeřkou české tenistky bude Němka Carina Witthöftová, která ve dvou setech zdolala Misaki Doiovou.

Roli favoritky dnes potvrdila i nejvýše nasazená Caroline Wozniacká. Dánská tenistka sice hned na začátku zápasu s Yafan Wang přišla o podání a rychle prohrávala 0-2, čínská kvalifikantka se ale proti bývalé světové jedničce dál neprosadila. Wozniacká ještě první set otočila, ve druhém nechala soupeřku uhrát jediný game a po výhře 6-3 6-1 si zahraje o čtvrtfinále.

Hůř dnes dopadly další papírové favoritky, které se s Malajsií loučí překvapivě hned po prvním kole. Druhá nasazená Sabine Lisická nestačila v závěrečném duelu dnešního programu na Alexandru Dulgheruovou, která Němce celkem sedmkrát prolomila servis a zvítězila 6-4 7-5. Třetí tenistka v pavouku Casey Dellacquaová prohrála hned v úvodním kole se Su-Wei Hsieh, která v Kuala Lumpur startuje díky divoké kartě, po setech 5-7 6-2 a 3-6.

Výsledky - Kuala Lumpur (tvrdý povrch, dotace 250.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Koukalová (5-ČR) - Mayrová-Achleitnerová (Rak.) 6:1, 6:3
Wozniacká (1-Dán.) - Wang (Čína) 6:3, 6:1
Dulgheruová (Rum. )- Lisická (2-Něm.) 6:4, 7:5
Hsieh Su-Wei (Tchaj-wan) - Dellacquaová (3-Austr.) 7:5, 2:6, 6:3
Gajdošová (4-Austr.) - Büyükakcayová (Tur.) 7:5, 6:4
Görgesová (8-Něm.) - Kudrjavcevová (Rus.) 6:1, 7:6 (7:2)
Witthöftová (Něm.) - Doiová (Jap.) 7:5, 7:5
Egučiová (Jap.) - Mestachová (Belg.) 2:6, 7:5, 6:3
Zhu (Čína) - Bejgelzimerová (Ukr.) 6:4, 4:6, 6:3
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

201
Přidat komentář
Fandina
Fotečka hezká, modrá, ale Klárka dneska byla bílorůžová ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna nevinná věta a kolik tu způsobila povyku. Příště radši budu mlčet. A děkuju za zastání. ;-)
Reagovat
blixa
Nebuď měkká ;-) Jsme si trošku rejpli, teda aspoň já :D Nic ve zlým.
Reagovat
smazaný uživatel
Budu se řídit stejným názorem. :)
Reagovat
janek_da
Hele, já si stejně myslím, že nejlepší byla Karlička Navarrů.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak o tom zadna, Karlicka...jas jasu;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rad, ze na Lucy tady nezapomneli, podle mne mela byt uz v HOT SHOT...!!!
Tak jasne, ze jsem klikl Lucyyy;)
Ale opravdu i bez toho 1GSL, to proste tak pro mne je...finale s Viktorii, neuveritelny celodvorcovy tenis...paradni prace na siti, krom toho jeste v Dubaji kvalitni zapas proti Venus...kdy ji opravdu z toho kurtu vyprovodila...
Presvedcive vykony cely mesic...vlstne prohrala jen 2x,,,a kazdy tady vime proc asi...ale take po pekne bitve...

---

Co, ale nechapu, ze tady utocite na PetruFans...jako tak preci neni povinovana davat hlas Lucce...o cem by ta anketa tedy potom jako byla...?:)
Jestli chtela dat Simonu, pro mne ok...at si ji klikne...;) Vzdyt jde jen o klik...nikoho tim nevrazdi...;D)
Jak bude chtit dat Gigin Petkovic, tak reknu taky OK...kdyz ji ma rad, a myslis si ze ji to pravem patri;) tak at klika, no ne...

Jsem nepochopil tady tu histerii, kvuli klikani;D)
...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak je tam hezky opis;)
-------------------------
Lucie Safarova: Lucie Safarova had an impressive February. After quarterfinal appearances in Antwerp and Dubai, Safarova went into the Qatar Total Open looking for her first WTA Premier title. There she would defeat an impressive line-up of players, including Sam Stosur, Ekaterina Makarova, Andrea Petkovic and Carla Suárez Navarro en route to the final. In the final Safarova would beat two-time Doha champion Victoria Azarenka, 6-4, 6-3. It would be Safarova's sixth career WTA title and her very first WTA Premier crown.
Reagovat
smazaný uživatel
slovo >>> impressive se objevuje pouze u jejiho popisu;)
A hned 2 krat...;)
Takova mala napoveda pro nerozhodne, kteri by nevedeli kudy kam s tema klikama....;)
Reagovat
VlS
Pro mě Lucy jasná volba a Kája ve vycházejícich hvězdách. Simoně stačilo porazit vyčerpanou Káju. Pokud se Simona nezvedne, tak to bebude mít jednoduchý, mě herně nijak nenadchla.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro mne taky;)
I bez teho 1GSL...
Tak Simona si to svoje podle mne uhraje...ikdyz kdo vi...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já dávám hlas Halepové a Plíškové .
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem taky dříve měla názor, že se v tenise fandí jen našim a vždycky našim, pak jsem to nějak v hlavě přehodnotila, protože jsem si oblíbila i jiné hráčky. Třeba Katka Siniaková je mi opravdu protivná. Co se týče Lucky, mám ji ráda jako člověka, je milá, hodná, ale prostě herně mě nebere, připadá mi opravdu jen pistolnice, buď to vyjde nebo ne, není technická, má ovšem skvělý pohyb a výhodu levé ruky :) Ovšem když vidím hrát Petru, která sice dokáže pos.at a nas.at pravidelně, ala když vidíš její údery, slice, hru na síti, to je něco. Já se nedivím, že třeba PetraFans dala hlas někomu jinému, souhlasím s tebou, že nikdo není povinný hlasovat nebo fandit jak chci zrovna já. Ale to je vše o toleranci a vyspělosti jedince. I mně to trvalo, než jsem přestala odsuzovat. Takže PetroFans, Simča je super a klikej na koho chceš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Videla si posledni zapasy Lucky?;)
Hlavne treba ty stats na siti...;)
Rozhodne lepsi nez u Petry i kdyz ji to jde...;)
Ale nevnucuji;) Ja jen jak si uvedla to srovnani s Petrou, ...ja treba Petru, kdyz vim na hardu, celkem umiram...obcas je to absolutne nestravitelna hra;)
Ale jinak treba Peta je ok...
Ja to chapu...;) se vsim souhlas...
Moc hracek, ktere vystat nemuzu ani moc neni, jo ale jedna by se z ceske kotliny taky nasla;) Tak ta ale u mne vyda zase za hodne jinych;)
Reagovat
smazaný uživatel
*vidim
Reagovat
smazaný uživatel
Viděla jsem jen kousek s Karličkou, tam byla Lucka suverénní, ovšem taky se dá říct, že byla Karla unavená, ale já tohle nepoužívám, VIS psal, že Simona vyhrála nad unavenou Kájou, ovšem ta samá unavená Kája vyhrávala dál, takže takhle to nelze brát. Já jsem ráda, že má Lucka titul, protože vím, že dře, jen je škoda, že jako deblistka nic moc není, že nevyužívá zkušeností, které tam nasbírala. Tam mě napadla Petra, protože Lucka je česká dvojka. Petry hra je dost často nestravitelná, ale někdy zahraje tak, že mi spadne čelist, viz vloni Wimbl apod. Jinak tou českou hráčkou myslíš Barču ne? :D Vidíš, mně zpočátku hodně vadila, byla mi nesympatická, hlavně svých chováním a teď se na její zápasy vyloženě těším, protože ona prostě tak čaruje, že jí pak odpustím vše. Prostě zraje a já zraju s ní (názorově) :D
Reagovat
smazaný uživatel
No myslim, ze by ses divila...;)
Co lucka zacina predvadet;)
Ale k tomu vedla dlouha cesta;)
Reagovat
VlS
Lunejko, dej si Snickers, mluvíš z hladu a to co říkáš, to byla Lucka model 2011, možná 2012. Aspoň se na ty zápasy podívej, když chceš hodnotit.
Nikdo tě do Lucky nenutí a nikdo ti nebere Simonu, tvoje věc, ale neplácej nesmysly.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za radu, sorry, že jsem si dovolila napsat svůj názor.
Reagovat
blixa
Lucka není technická ? Uffff, teda já nevím, školy nemám (na tenis), ale toto ???!!!
Reagovat
EllNino
naopak, v mnoha ohledech techničtějšía rozvážnější než někdy zbrklá Petra :)
Reagovat
Fandina
Ale byly doby, kdy také ranařila. Teď tak nepospíchá, ale také někdy ranařila hlava nehlava.
Reagovat
EllNino
určitě, to jo, ale neřekl bych, že Petra je nějak o hodně techničtější :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky nemám technickou školu, ale kolikrát je Lucka na saku, kdy dala dropshot nebo slice nebo si šla pro winner? Já vám neberu vaše názory, ale Petra má větší talent než Lucka, že ho nedokáže využít je věc jiná. Teď Lucku nesleduju, to je pravda, ale prostě u ní jsem techniku neviděla. Prostě rány, rány, rány. Petra je sice zbrklá, protože jí delší výměny prostě nevyhovují, Lucce ano, protože má oproti Petře mnohem lepší pohyb, ale Petra má prostě lepší hru. Neříkám to proto, že Petře fandím víc, je to jen můj názor. Takže pravdivý :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
chtěla jsem napsat že nemám tenisovou školu, už mi to nějak nemyslí, že prostě tenisu tak nerozumím jako jiní. :)
Reagovat
VlS
no, když se na ty zápasy nepodíváš, tak to uvidíš těžko.
Reagovat
EllNino
třeba v zápase s Azou tam byla myslím 16x :) ...a celkově o hodně víc chodí teď k síti :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ok, já píšu, že teď ji nesleduju, jen občas koutkem oka, je fajn, že teda chodí k síti atd. Ale pochybuju, že Lucka vyhraje to, co Petra. Prostě tam něco chybí. :)
Reagovat
EllNino
nojono, dyť Petru a Lucku nikdo nesrovnává, jen říkám, že Lucka převedla v Doha komplexní výkon, bylo tam uplně všechno, slajzy, dropy i voleje, takže byses třeba mohla kouknout na záznam :)fakt věř mi, docela pěkná podívaná :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já je nechci srovnávat, jen vysvětluju, proč mě Lucky hra nebavila. Tak jsem slyšela, že Karlu rozdrtila, to je fajn, že jí to zvedlo sebevědomí. Mně Lucka vůbec nevadí, ale není to prostě moje srdcařka, nemůžu za to. Reagovala jsem na to, jak tu dostala PetraFans čoud, že si dovolila nefandit Lucce a proč jí vlastně nemá ráda. To se těžko vysvětluje, prostě někdo ti nesedne a nejede přes to vlak. Já to mám u Mašeny, teď i u Viky, předtím k nim patřila Marion, kterou opravdu nemusím a přiznám se bez mučení, že mi vůbec na okruhu nechybí. :) Ale to je jen tak na okraj.
Reagovat
Fandina
Já to pochopila tak, že PetraFans nikdo nevyčítal, že nefandí Lucce. Někdo se jí podle mě na to ptal, jaký k tomu má důvod, ale že by jí někdo dělal kouř, to se mi nezdálo. Ale to je jen můj dojem. Ať si každý fandí komu chce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona o tom byla debata vícekrát, jen jsem četla co napsal Vlk a co tam psali někteří, že PetraFans nehlasovala pro Lucku nebo co. Máš pravdu, ať si fandí každý komu chce, ale ať se to naučí někteří tolerovat. :)
Reagovat
VlS
Petra Fans žásnej čoud nedostala, ze srandy po ní štěknul Blixa a to bylo asi tak všechno. Ale prohlásit - já se na ní nedívám a hodnotit jak hraje - asi máš kouzelnou kouli. Rozhodně stojí za to vidět záznam Dubaje s Venus, stojí za to vidět Doha s Karličkou i s Vikou. Asi by ses hodně divila.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nebyl u toho jen Blixa...
...ale to mas jedno;)
Reagovat
Fandina
V Doha s Carlou to měla Lucka na síti 15/18 a Petra 24/31. A Carla s Luckou 1/3 a s Petrou 3/4. Takže na síťi opravdu nejvíc Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano....jenze se tady neuvedlo, ze
Lucy hrala s Karlickou 17gemu...a byla to rychlovka, kdy se neslo ani moc prez shodu...
a Petra 28gemu...(+11gemu) a dost i prez shodu...
Coz logicky dela v tech stats rozdil, ze...;)
Ale v prumeru to maj celkem srovnane, kazda to ma raz sit na gem, Petra zdibinek vic...jenze tady nebudem ani pocitat ty gemy prez shody atd. To snad nebudem uplne blaznit;)

...jenze ta uspesnost Lucky je tu teda opravdu lepsi...a rekl bych, ze to je celkem podstatne...tedy frekvence v tehle srovnavacce stejna, ale jaksi lepsi uspesnost na strane Lucky...

Ale myslim, ze to v tom celym nebylo podstatny...slo o to, ze proste Lucka se rozviji dva roky, a letos opravdu je to citelne viditelne...
Reagovat
Fandina
Časově to bylo Lucka 1 hodina 17 minut a Petra 1 hodina 31 minut. Nechci se přít, kdo jak hraje. Lucka od té doby, co trénuje s Robem, tak hraje moc dobře a já mám radost. Jen jsem sem ta čísla dala, protože aniž si to někdo uvědomuje, tak Šafi i Petra třeba proti Carle byly obě hodně na síti. A Petra víckrát, i když to byl delší zápas, ale pořád je to víc, než Lucie.
Reagovat
VlS
Když to přepičteš na set nebo gem, tak je na tom Lucka líp.
Reagovat
Fandina
Úspěšnost má lepší Šafi, 45,4 procenta a Petra 43,6 procenta. A co se týká doby, kterou uhrály obě na kurtu, tak tam je jasně lepší Petra. Bez ohledu na game a sesty. To doufám nepopřeš.
Reagovat
Fandina
Úspěšnost je Lucie 83,3 a Petra 77,4 ... oprava. A jinak, víc na síti byla Petra při porovnání času stráveného na kurtu u obou zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdyz se to vezme uplne poradne tenisove, tak ani jedna z nich neni sitarka...
Holky tlaci udery souperky na "stopball", ktery je k tomu neprimo nuti, s cimz pochopitelne pocitaji urcite obe...
Rozdil je tu snad v tom, ze Lucka si to musi spis pripravit, a Petra to udela jednou delovkou...nebo se aspon snazi...
no ale ta uspesnost je celkem dulezita, v tehle pripadech...
Jina vec by byla, kdyby Petra hrala jak Mladenovic...nebo Amelie, jo to byla sitarka, nebo Venus, ale to obe dve nejak nepraktikuji...
Pokud by to jedna z nich praktikovala jak Mladenovic, tak by nebyl ani problem v te horsi uspesnosti....

Ten problem tady asi vyvolalo, ze jsem napsal, ze si ta Lucka spis chodi na tu sit nez Petra, no za tim si celkem stojim....nebot Petra prave spis spoleha na ten jeden uder, kterym chce tu souperku zmackonout, do vymen to casto ani nejde...pak se neni cemu divit, ze to trva uplne stejne casove,,,jako anyway...

Jak by to rekla Marie...ve vysledku Lucka vyhrala turnaj, souperku, ktera Petru vyradila Lucka doslovne prejela...celodvorcovou hrou...
---
Ale priznam se, ze ty casy jsou pro mne opravdu drsne...a je na tom videt, ze vymeny moc s Petrou videt nejsou...;)
Reagovat
Fandina
Petra vypadá jako hráčka od základní čáry, ale když člověk o tom zapřemýšlí neby vidí statistiky, tak si uvědomí, že ona dost boduje i svými nábíhanými voleji, ranařinou u sítě. Petra je agresivní. Otázkou je, proč třeba také někdy nehraje jen pinkanou. Možná by to měla také zkusit a nechat zachybovat ostatní. Já totiž příliš nevěřím tomu, že by to nedokázala. Když útočí, tak si to musí připravit. Ale když bude čekat na chybu, tak nemusí nic. Jen si dát pozor, aby nechybovala. Nicméně, zatím je to ranařka, která umí zabíjet a někdy se jí prostě nedaří. Jinak Lucka se mi líbí tím, jak umí hezky pohonit soupeřku z roku do rohu. U Carly to aplikovala. Jeden růžek, pak druhý, pak zase zpět, až Carla nedoběhla. To se mi moc líbilo.
Reagovat
Roger_Federer
:)
Reagovat
VlS
A od kdy se tenis měří na čas?
Reagovat
Fandina
Od té doby, co jsem chtěla porovnat, kolikrát která hrála na síti ... úsměv
Reagovat
Fandina
Když porovnám v zápasech s Carlou celkový počet odehraných míčů Lucka 109 Petra 130, tak je to pořád podobné i délce odehraného zápasu v čase Lucka 1,19 Petra 1,34 a pořád vychází v tomhle poměru vychází počet zásahů na síti Lucka 18 Petra 31 ve prospěch Petry.

A ještě k tomu času. Je to druhý údaj, který se uvádí v přehledech. Score a pak délka zápasu ... úsměv
Reagovat
VlS
Lucka vyběhla nahoru ( třicítka) v roce 2008 včetně QF AO. Pak následoval několikaletej sled zranění a zdravotních problémů, ne optimálních trenérů a možná i určitá brzda z partnerskýho vztahu.
Pak udělala krok k tomu, aby si dala do pořádku tělo, sehnala si trenérkz, se kterou si rotuměla (Biljna Veselinovič) a začala jít vlastní cestou. Zesvalnatěla a nabrala kondici a dohodla se na spolupráci s Robem a teď oprvdu hraje asi nejefektivněji, co kdy hrála.Ono to bylo vidět už v minulém roce, letos je to zas o kus výš. Uvidíme, kam až to dojde. Zápasy s Vee, s Káťou, Petko, Karličkou a Vikou - to byla extra světová super třída. A ta hlava u toho - super prostě.
Reagovat
Frick
Docela by mne fakt zajímalo, kolik tak má. Pokud je těch 62 kg (při 177 cm), co se člověk všade dočte, z čásů dávno minulých, tak kolik to bude nyní? Tip 66-68 kg. Možná bude mít více než Petra :-D
Reagovat
smazaný uživatel
http://cs.wikipedia.org/wiki/Parazitismus

---

ten je taky dobry,,,a poucny
http://cs.wikipedia.org/wiki/Komenz%C3%A1lismus

Libi se mne tam toto:
Původně se označení používalo pro mrchožrouty, kteří následují lovící šelmy, aby s nimi mohli ?spolustolovat?.;D)

Ty jsi tez takova parazitni mrcha...
Reagovat
blixa
Než se zjistilo, že řada těch mrchožroutů sama umí dost slušně lovit. Takže bacha na Fricka ! :D
Reagovat
PH94
Nicole bude hrát dnes i zápas 1.kola? :)
Reagovat
EllNino
jj :)
Reagovat
PH94
Takže to vypadá na dlouhou noc :D Proč ne :D
Reagovat
sprchon
Pokud dostane Anu, tak určitě! :D
Reagovat
PH94
No já si skočím koupit pivka a něco dobrého k jídlu..:D
Reagovat
jirkomar
Máte někdo tip, kde najdu stats, protože podle čísel to vypadalo na servisu neuvěřitelně, jak tam ty fiftýny přibejvaly. Jinak super, mám z holky radost. :)
Reagovat
sprchon
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/12893_607102232724400_4169696535119811985_n.png?oh=5052624db2d9230736d1c1005174f50e&oe=5548E17B
Reagovat
jirkomar
Dík. Tak podle čísel ten servis nebyl bůhvíjakej, ale čísla přibejvaly jak splašený.:)
Reagovat
sprchon
Fakt ne? 3 esa - průměr, 0 DF - nadprůměr, 21/23 úspěšných prvních podání - nadprůměr. ;)
Reagovat
tommr
je ovšem třeba taky vidět, že soupeřka nebyla tak úplně z nejlepších ... :)
Reagovat
jirkomar
Já měl namysli procento prvního podání, jinak % vyhraných balonů po servisu je výborné:) Prostě mi přišlo, že to hrozně rychle utíká, tak jsem myslel, že tam sází jedno eso za druhým.:)
Reagovat
sprchon
Jo, to je trošku slabší, ale jak je vidět, tak i ten druhej servis docela fungoval. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak těším se koho Nicole dostane. Ivanovič by se měla začít bát
Reagovat
PH94
To bych zase brzdil..:D
Reagovat
jirkomar
Je fakt, že Rodionova byla do 3 kola kvaldy asi nejhratelnější soupeřka a nemá smysl to nějak přeceňovat, ale pro sebevědomí Nikol to může hodně pomoc.
Reagovat
smazaný uživatel
6:3 6:2 wow prostě wow!!! Jenom za 50 min. Gratulace Nicolce. Myslím, že minulé vítězství nad Hradeckou ji hodně nakoplo. Teď si věří mnohem víc. Konečně už uvidíme Nicolku, ale smůla pro mě, budu celý den v práci :(
Reagovat
smazaný uživatel
Mě také překvapila i Ursula v této kvalifikaci byla velmi dobrá , možná když se nedaří Agni tak se daří Ursule :)
Tak ještě Matek ..
Reagovat
smazaný uživatel
No podle čísla tak Ursula docela spláchla svoji soupeřku, ale hrálo se 1h 6 min, takže Nicola měla to lehčí. Ikdyž na druhou stranu Ursula měla těžší soupeřku...
Reagovat
smazaný uživatel
*čísel :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chci pogratulovat nejprve Nicol hrála podle čísel opravdu skvěle je vidět , že má výborný servis a to je lepší jako kdyby soupeřce vzala nekolik podání ..
Jaký je váš názor kdo by byl nejhratelnější soupeřka pro Nikol já bych to určil takhle , pokud mám brát i ohledy na soupeřky v druhém kole.
1/Soler
2/Torro
3/Ivanovic
4/Schiavone
Reagovat
PH94
Soler :)
Reagovat
janek_da
záleží, jak je na tom Anin palec
Reagovat
PH94
:DDD
Reagovat
sprchon
Je mi to jedno, pravděpodobně to neuvidím. Ať to bude kdokoliv, Nicole se s tím popere. ;)
Reagovat
tommr
pro první kolo jednoznačně Soler ... :)
Reagovat
kada.tom
už jsem psal níže - Soler-Espinoza :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace!
Doufám,že se na tomto turnaji dostane co nejdál
Reagovat
Fredy
Velká gratulka k postupu do HS v Monterrey! Jen tak dál! Hodně štěstí v prvním kole turnaje WTA. Nicole pojď ! ! ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
No super Nicole, velká gratulace. Snad se povede udělat alespoň jedno kolo v hlavní soutěži
Reagovat
PetaM
Gratulace :)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Nicole!! Tak a teď chci zápas s Anou! :D
Reagovat
George_Renel
Holka asi četla článek trenéra Hradecké a nakoplo jí to :-)))
Reagovat
kada.tom
Krása, Nicole :-)
Velká gratulace k hlavní soutěži!!!

Myslím, že se Nicole moc neunavila a teď může vyčkávat na to, koho v 1. kole dostane - můj tip je Soler-Espinoza .-)
Reagovat
sprchon
To by bylo možná nejlepší, ale těžko říct... ;)
Reagovat
EllNino
Wow taková splachovačka za 50 minut :D
Reagovat
blixa
Dneska to byl fakt fofr. Ani Uršula nestíhala :D
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
sprchon
A to měla 10 minut náskok. :D
Reagovat
Fandina
Vážně, tak pak to bylo o 6 minut ... úsměv
Reagovat
sprchon
Gratulace! :) Děláš mi radost. ;)
Reagovat
sprchon
Při svém podání (9 gamů) ztratila pouhých 8 fiftýnů. Paráda. :)
Reagovat
PH94
To hovoří za vše :)
Reagovat
tommr
důležitý je i to, že to zvládla ve dvou setech za necelých 50 minut takže by měla mít dostatek sil i na druhej dnešní zápas at už to bude proti komukoli ... :)
Reagovat
PH94
To bude hrát dnes? :)
Reagovat
tommr
jj všechny 4 kvalifikantky odehrají svůj zápas prvního kola ještě dnes večer ...
Reagovat
PH94
6-3 6-2 :) Je to taam! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nicole paráda!!
Reagovat
PH94
Nicole 6-3 4-2 :) Podle čísel to vypadá na hodně suverénní jízdu :)
Reagovat
PH94
a 5-2 :)
Reagovat
sprchon
Dvojitej break a Nicole jde podávat na vítězství. :) Tak pojď!
Reagovat
PH94
Break :)
Reagovat
jirkomar
a potvrzenej
Reagovat
smazaný uživatel
2 belrejky to musis dat
Reagovat
smazaný uživatel
sry píšu z mobilu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Sledujete taky jenom čísla nebo je nějaký stream na Nicolu?
Reagovat
George_Renel
Bohužel není.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jeden set pojď Nicolo!
Reagovat
smazaný uživatel
Nazdar, pokud hledám bodování mužských turnajů, podle dotace není nejmenší problém si je ověřit na wikipedii. U turnajů okruhu WTA je to ale na wikipedii kousek komplikovanější. Proto se ptám, kolik bodů už uhrála za dva postupy v kvalifikaci Nicol, a kolik by případně uhrála, kdyby se kvalifikovala do hlavní části?
Reagovat
PetaM
http://www.wtatennis.com/all-about-rankings
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda! Díky moc
Reagovat
PetaM
Prosím :)
Reagovat
PetaM
Zatím teda vyhrála 14 bodů. Pokud postoupí do hl. soutěže a prohraje, bude mít 18 bodů /takže o 4 více/.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, paráda, to jsem prvně nepochopil přesně :-D No a když dojde do druhého kola, tak dostane dalších 30?
Reagovat
sprchon
Jo, vždyť je to tam vidět. ;)
Reagovat
sprchon
A pak stačí, když nastoupí v hlavní soutěži a hned má další bod. :D
Reagovat
sprchon
Za 6 podávacích gamů ztratila pouze 5 fiftýnů. Jen tak dál. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Nicole. Chceme zápas s Ivanovic.
Reagovat
Frick
Taky si řikám, že jí určitě k ní nalosujou :-D, pokud to teď dá.
Reagovat
kada.tom
ono není z čeho moc vybírat - Ivanovic, Schiavone, Torró-Flor, Soler-Espinoza ... teoreticky na hardu horší by měly být Španělky a Francesca, takže já bych Nicol přál jednu z nich, ale vůbec bych se nedivil, kdyby dostala Ivanovic :-D
Reagovat
Patri.k
Konečně, aspoň v té stovce by se udržet mohla...
Reagovat
Frick
Od stavu 1:3 tam hodila vyšší otáčky a bylo... :o)
Reagovat
sprchon
Má první set. Po neslavném startu vyhrála 5 gamů za sebou a otočila tak první set. ;)
Reagovat
PH94
Je to tam :) 6-3 :) Snad to Nicole dotáhne :)
Reagovat
jirkomar
A je tam první set.
Reagovat
PH94
Nicole 5-3! :) Tak hlavně v klidu dopodávat :)
Reagovat
PH94
Nocole podle čísel zatím jasně lepší
Reagovat
tommr
ale musela si vybojovat zpět brejk ... :)
Reagovat
PH94
Musela, ale jinak je na podání naprosto suverenní :)
Reagovat
tommr
no a ted už má konečně brejk k dobru ... :)
Reagovat
PH94
Nicole právě zahájila svůj zápas. tak snad to zvládne :)
Reagovat
George_Renel
o H+H i Nicol.
http://sport.idnes.cz/nabity-tenisovy-vikend-hlavackova-hradecka-fe0-/tenis.aspx?c=A150303_085642_tenis_tny#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
Reagovat
Fandina
Pěkné. Zajímavý názor na Nicol.
Reagovat
PH94
Zajímavý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Za chvíli to začne
Reagovat
sprchon
No sláva! :) Gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wtatennis.com/news/article/4529595/title/vote-february-player-of-the-month
Hlasujte pro hráčku měsíce. Je tam Lucka :)
Reagovat
sprchon
http://www.wtatennis.com/news/article/4529606/title/vote-february-rising-star-of-the-month

Tu je Kája, která má, myslím, mnohem větší šanci proti Garbine a AKS narozdíl od Lucky, která je nominovaná společně se Simonou. Ale samozřejmě jsem dal Lucce taky hlas. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem trošku překvapen, že mezi kandidátky na "Rising star of the month" není Genie! :DD
Reagovat
sprchon
Tento rok patří Káje a Garbine. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
měla tam být Lucka. Ta taky roste ve hvězdu. Možná trošku pozdějc, ale proč ne? :-)
Reagovat
blixa
Taky čumím, někde ve WTA došlo k nějaké chybě ! :D :D
Reagovat
PetaM
Tento měsíc snad nikde nehrála .. naposledy vlastně v Antverpách, kde vypadla hned ... Počkej, za měsíc, pokud někde postoupí, tak zase bude v Rising star :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale ten zápas v Antverpách stál za to. Kvitová mode par excellence.
Reagovat
PetaM
No, ale Petra to Rising star nikdy nominovaná nebude :D
Reagovat
VlS
Myslím, že Petra si anket užila dost, byla i hráčkou rokz, i když nebyla No 1.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale právem byla hráčkou roku...
Reagovat
VlS
Nezpochybňuju to
Reagovat
smazaný uživatel
Větší šanci? Čekám tak 80% pro Garbine. Tyhle subjektivní ankety jsou fraška.
Reagovat
smazaný uživatel
ten hype kolem Muguruzy ještě není tak veliký (on bude, ale později), takže si nemyslím, že úspěšný měsíc Karolíny přebije.
Karolína vyhraje Rising Star za únor v suchým triku bych řek.
Reagovat
sprchon
Taky si myslím, že Kája vyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
Dala jsem Simonu.
Reagovat
blixa
To si mě teda nepotěšila ...
Reagovat
smazaný uživatel
si děláš prdel? o.O
Reagovat
smazaný uživatel
to si se snad zbláznila
Reagovat
smazaný uživatel
Simona vyhrála P5, Lucka "jen" P a Simča je mi sympatičtější...
Reagovat
smazaný uživatel
Simona je pro mě nejnesympatičtější hráčka (hned po cibulačce) a nejpřeceňovanější hráčka v historii
Reagovat
EllNino
aha :D ...tak to jo
Reagovat
Kozoroh
"Nejpřeceňovanější hráčka v historii"
Když už, tak současnosti, nejpřeceňovanější tenistkou historie je Margaret Courtová.
Reagovat
PetaM
Jsem netušil, že přítomnost je historie ... Takže budoucnost je přítomnost?
Reagovat
smazaný uživatel
kvitofka, no ...
Reagovat
blixa
Simča je ti sympatičtější než Lucka ???!!! No važ slova, tos teda ale dost pos.ala ! :D ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
1000 lidí, 1000 názorů. ;)
Reagovat
blixa
Hele, za 1000 názorů se neschovávej ! To není žádná omluvenka ! :D
Reagovat
misa
Pro nick PetraFans je Lucka fuuuuuuuuj. Ale proč, to nechce říct :-) Dal jsem samozřejmě Lucinku a Káju.
Reagovat
PetaM
Nemá důvod vám říkat, proč ji nemá ráda ... Nejsme tady u soudu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Není fuuuj, ale prostě jí nefandím... To je nějaká povinnost fandit všem Čechům?
Reagovat
misa
Určitě ne.
Reagovat
sprchon
Simona mi vůbec nevadí, mám ji docela rád. Lucku mnohem raději. Ty to máš holt asi obráceně. :)
Reagovat
VlS
Copak, začínáš se Lucky bát?
Reagovat
PetaM
PetraFans Lucce snad nikdy nefandila, zato Simoně fandí hodně dlouho. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně dlouho bych neřekla, to si mě asi pleteš s Lunej. :) A Lucce jsem jednou fandila - ve finále FC 2012, když hrála s Anou. Bylo mi blbý netleskat, když kolem mě všichni fandili. :)
Reagovat
PetaM
Taky záleží, jak bereš hodně dlouho :D :D

A napsal jsem "snad" :D Protože jsem to nevěděl jistě :D Takže jsem si pojistil to, že jsi jí jednou fandila :D
Reagovat
VlS
A tak ne každej je sympatickej každýmu . Já zase nemusím Simonu a taky mě nic neudělala.
Reagovat
smazaný uživatel
taky sem dal Halep. Rising star je jasná Plíšková.
Reagovat
smazaný uživatel
ale Lucka je mi sympatičtější, to je jasný. Ale na to nehraju.
Reagovat
blixa
Šmarjá, tyhle Mirkové Dušínové mi někdy jdou na nervy !!! :D :D
Reagovat
VlS
To není o Dušínech, myslím si, že Lucka musela porazit kvalitnější hráčky na titul, než Simona, + k tomu další dvě QF.
Reagovat
smazaný uživatel
já to beru tak, že hráčka prostě musí hrát to nejlepší na nejprestižnějších podnicích. Vždycky dám hlas holce, která vyhraje ten nej v daném měsíci.

Na to ostatní se prostě moc nedívám. Koho porazila a tak..
Reagovat
Frick
Moc jí to přeju, že se konečně zadařilo. I když je pravda, že ta Mayr je taky úplně mimo. Ale i tak se ta výhra počítá, Navíc je třeva vyzdvihnout, že to byla výhra hladká. :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Předplatila jsem si slovak sport, měla jsem možnost shlédnout turnaj v Sydney a pak šlus - práva koupil digisport. Pátrala jsem , jak si ho předplatit. Objevila se " zázračná " aplikace O2tv go. Prý nově i pro zákazníky jiných operátorů. Zašla jsem na prodejnu a i když na stránkách inzerují , že je vše stašně jednoduché a rychlé, tak není tomu tak. První zádrhel - nejsem zákazník O2, potřebují mě zanést do systému. Požadují moji občanku a jak jsem se dověděla přímo z aplikace zanáší moje jméno, příjmení , bydliště - budiž , ale i rodné číslo, či číslo OP. Pak vypracují smlouvu, která se musí podepsat. Jen kvůli tomu, že chci PLACENOU službu - 199 kč měsíčně. V aplikaci to samé - jen s tím rozdílem, že rč odešlu elektronicky. Je to normální ? Ještě se chci na celou tuto věc poptat telefonicky, ale zdá se, že mi bude řečeno to samé. Aplikace sice unikátní , někdo zde chválil O2 tv, nicméně velká administrativa a poskytování téměř všech osobních údajů.Jsem zklamaná.
Reagovat
Bartys
Ano, je to normální asi jako při podpisu každé jiné smlouvy, když vás musí fakturovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát, že na svých stránkách tuto službu inzerují - jednoduše, bez smlouvy......až když se začnete zajímat, zjistíte, že to bez smlouvy nejde....to je taky podle vás normální....využívám službu voyo. Nádherné přenosy bohužel jen z ATP, kterou sleduji vyjímečně, ale každý rok se těším na Wimbledon! Tuto PLACENOU službu mám na voyo kupon, který si koupím v prodejně nebo v e shopu. Je třeba pouze registrace na voyo stránkách. Nemůžu dosti vynachválit, mám kvalitní služby za své peníze, bez udávání RČ! Škoda, že nevysílají WTA, byla bych pak zcela spokojená.
Reagovat
Fandina
Ještě je možnost koupit si tennistv.com. Není to česky ani slovensky, ale jsou tam nejdůležitější zápasy ATP i WTA, kromě GS, FEDu a DC. Alespoň tak tomu bylo donedávna. To je na internetu, bez reklam, kvalitní obraz a nemusíš nikam chodit, objednáš si to na internetu a možná to můžeš zaplatit i převodním příkazem, když nepoužíváš elektronické bankovnictví.
http://www.tennistv.com/live
Reagovat
smazaný uživatel
Díky vím o tom, ale neumím anglicky a vím docela jistě, že to nepůjde převodem. Ale chválím novu za její voyo. To je dle mého gusta. Zaplatím a mám kvalitu bez dalších cavyků, můžuz si vybrat jak zaplatit...a nikdo nechce mé osobní údaje....
Reagovat
Fandina
Pak je ještě možnost EurosportPlayeru. Tam jdou tři GS, myslím že tisícovky ATP a nějaké WTA turnaje také. Opět bez reklam a další plusy streamu. Tam jsou české komentáře a je to i český web.
http://www.eurosportplayer.cz/
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ale 1. zoufale málo WTA turnjů 2. elektronické bankovnictví. Už jsem ty možnosti zkoumala proto mě tak zklamal ten slovaksport....ale už to omílám po několikáté a dnes snad to bylo naposled. Díky za snahu.
Reagovat
Fandina
Pak je ještě možnost se dívat přes neplacené. To je také řešení ... úsměv
Reagovat
George_Renel
Když se staneš novým zákazníkem plynáren, elektráren, absolvuješ to samé. A ano, já jsem chválil, a stále chválím O2TV, Pravda, byl jsem již jejich zákazníkem a tak se vše vyřešilo hladce a rychle. Prakticky jediná prodleva byla od objednání po dodání set-top boxíku.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, to jsi byl ty. Já jsem si nechtěla pořizovat O2 tv jako takovou ale jen O2 tv go do mobilu. Ani plyn ani elektriku . To se snad nedá srovnávat. Zkrátka dle mého názoru spoustu byrokracie, kterou nechápu, ale na TP jistě najde své zastánce, já jsem jen vypsala své rozhořčení.
Reagovat
George_Renel
Rozumím, se službou Go zkušenost nemám, protože o ni jsem se nezajímal.
Reagovat
mahycek
Já jsem prostudoval O2-TV, ceny, základní balíček + 2 balíčky zdarma, potom balíčky prémiové a zjistil jsem, že by mě to vůbec neuspokojilo, programů málo a cena závratná. Každému to budu radit, ať jde O2-TV do pr..le!!!!!
Reagovat
Fandina
O2 TV nabízí Digi Sport, který teď má některé WTA turnaje místo Slovak Sportu. Například já mám Skylink, ten nabízí všechny dostupné sportovní kanály kromě Digi Sportu. Pro mě by například O2 TV, která nabízí všechny sportovní jako Skylink včetně Digi Sportu byla zajímavá.
Reagovat
mahycek
To je ono, někomu by to stačilo, ale já využívám Skylink MULTI HD za 494/ měsíčně, protože potřebuji, kromě sportů, dokumenty, historické, přírodopisné, o zvířatech, nějakej ten film a i hudební. To bych musel mít, u O2-TV,ještě 6 balíčků, navíc, kromě základu a dvou zdarma. To jsem měl na mysli Fandino a George Renele. Tím, ale nechci někoho urážet, jen vysvětlit, co potřebuji.
Reagovat
George_Renel
No vidíš, a mě to přikoupení TV stálo pouze 150,-. Ale pochopitelně si každý objednává to co ho baví. Já třeba v TV prakticky nevyužiji hudební kanály, ač jich mám nejmíň 15.
13 sportovních mě plně dostačuje. (Člověk taky musí něco dělat na baráku, pro rodinu a pro své vlastní zdraví)
Reagovat
kada.tom
Lisicki out, paráda :-)
Reagovat
PH94
Sabine je na tom letos ještě hůř než Klára..a to už je co říct
Reagovat
Roger_Federer
Co se stou Lisicki deje..to je bida.
Reagovat
ipko
Wimbledon ju ako vždy z biedy vytrhne.. :)
Reagovat
Fandina
Ne nadarmo má v Německu přezdívku bum bum Sabine ... úsměv
Reagovat
Jam
Nerad bych viděl první kolo Kvitová-Lisicki, mohla by se snažit aby zůstala alespoň nasazená
Reagovat
kada.tom
však Caro (1) a Klára (5) postoupily ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist