Krejčíková dominovala a prošla do 3. kola Australian Open, Fruhvirtová nestačila na Sabalenkovou

17. 1., 05:52
Aktuality 130
Barbora Krejčíková (28) měla v úvodním kole letošního Australian Open obrovské potíže s hráčkou druhé stovky a divokou kartou Mai Hontamaovou, ale v dalším zápase předvedla mnohem lepší výkon a přehrála snadno 6:2, 6:2 kolegyni z TOP 100 žebříčku Tamaru Korpatschovou (28). Brenda Fruhvirtová (16) proti Aryně Sabalenkové (25) překvapivé vítězství neslavila, s obhájkyní titulu prohrála 3:6, 2:6.
Krejčíková tentokrát dominovala a je ve 3. kole Australian Open (© AFP)

Korpatschová – Krejčíková 2:6, 2:6

Barbora Krejčíková loni v Dubaji porazila tehdejší světovou trojku, dvojku i jedničku a poprvé triumfovala na turnajích WTA 1000. Přestože takovou formu ve zbytku roku nenašla, odvezla si trofej ještě ze San Diega a hrála finále také v Birminghamu a Zhengzhou.

Poslední týdny předchozí sezony pro ni byly ve znamení zklamání. Po nepovedeném singlovém vystoupení na WTA Elite Trophy přišel konec ve skupině ve čtyřhře na Turnaji mistryň, neúspěch v semifinále Billie Jean King Cupu s Kanadou a přerušení úspěšné deblové spolupráce s Kateřinou Siniakovou, který iniciovala její krajanka.

Statistiky zápasu.Statistiky zápasu. (@ Livesport)

Do letošní sezony vstoupila porážkou s kvalifikantkou Annou Kalinskou v Adelaide a hned po prvním zápase se mohla rozloučit i s Australian Open. S divokou kartou a hráčkou až druhé stovky žebříčku Mai Hontamaovou totiž prohrávala o set a brejk a další manko brejku musela řešit v rozhodující sadě.

V premiérovém vzájemném souboji s Tamarou Korpatschovou však předvedla mnohem lepší výkon, ačkoli musela na začátek zápasu kvůli dešti čekat tři hodiny. Proti Němce nastřílela osm es, po prvním i druhém podání ztratila pouhé čtyři body a odvrátila obě brejkbolové hrozby. Zatímco s Japonkou bojovala o postup skoro dvě a půl hodiny, ve středu strávila na kurtu o hodinu méně.

"S dnešním výkonem jsem moc spokojená, dařilo se mi od začátku do konce. Cítila jsem se lépe než v prvním kole. Dobře jsem podávala, dobře jsem ji tlačila. Jsem ráda, že jsem zahrála kvalitní zápas," řekla Krejčíková webu Tenisovýsvět.cz.

Bývalá šampionka French Open si třetí kolo na grandslamech zahraje přesně po roce. Při posledních dvou startech na Australian Open se dostala do čtvrtfinále a do osmifinále, v němž loni podlehla Jessice Pegulaové. Její další soupeřkou bude deblová světová jednička a domácí kvalifikantka Storm Hunterová, která je ve třetím kole majorů poprvé v kariéře.

Ve čtvrtek nastoupí k utkání druhého kola Linda Nosková proti divoké kartě McCartney Kesslerové a Kateřina Siniaková proti Viktoriji Golubicové.

 

B. Fruhvirtová – Sabalenková 3:6, 2:6

Brenda Fruhvirtová ve své kariéře vyhrála všech 15 profesionálních finále, ale první vítězství v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu si jedna z nejtalentovanějších teenagerek připsala až před dvěma týdny v Aucklandu proti Anně Blinkovové.

Několik dnů po premiérovém skalpu TOP 100 zaznamenala další. Na Australian Open znovu po roce zvládla tříkolové kvalifikační boje a tentokrát solidní formu zužitkovala k prvnímu postupu do druhého kola grandslamových turnajů a vítězství nad Anou Bogdanovou.

Statistiky zápasu.Statistiky zápasu. (@ Livesport)

Ve druhém kole vyzvala nasazenou dvojku Arynu Sabalenkovou a před zápasem se spíše objevovaly prognózy o tom, kolik gamů může mladší ze sester získat, než zda dokáže obhájkyni titulu jakkoli ohrozit.

Fruhvirtová se ovšem velkého jména nezalekla a hlavně v úvodním dějství byla velice konkurenceschopnou soupeřkou. Úvodní dva gamy ztratila přes shodu, ale skóre suverénně srovnala a až do stavu 3:4 držela s favoritkou krok. V osmé hře však nevyužila gamebol a Sabalenková set doservírovala.

Běloruska se po zisku úvodního dějství očividně uvolnila a začala méně chybovat. Fruhvirtová se na výsledkovou tabuli dostala až za stavu 0:4 a utkání už více zdramatizovat nedokázala. Za sebou má třetí souboj s hráčkami TOP 10, set neuhrála ani s Coco Gauffovou nedávno v Aucklandu a Jelenou Rybakinovou loni na French Open.

"Na 16 let hraje neuvěřitelně, jednou bude jedna z nejlepších. Přála bych si, abych v jejím věku byla také na tak vysoké úrovni," řekla nedávná světová jednička Sabalenková o mladší ze sester Fruhvirtových, která by měla v novém vydání žebříčku debutovat v TOP 100 a jistě přeskočí o dva roky starší Lindu.

"Je to neuvěřitelné cítit hru takovéto top hráčky. Když na to koukáte takhle v televizi, tak vůbec nevíte, jak doopravdy hrajou na kurtu. Přestože výsledek byl takový, jaký byl, mohla jsem s ní hrát normálně výměny a první set jsem se docela držela," řekla Fruhvirtová pro Radiožurnál Sport.

Sabalenková má v Melbourne Parku velkou motivaci. Kromě úspěšné obhajoby svého jediného grandslamového titulu útočí na svůj první triumf od květnového prvenství na antuce v Madridu. Od začátku roku 2021 se dostala na každém grandslamu, na němž startovala, minimálně do třetího kola. O postup do druhého týdne se utká s Lesjou Curenkovou.


Výsledky ženské dvouhry na Australian Open

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

130
Přidat komentář
bardunek666
Vypadnutí Sekery je vždycky velmi pozitivní :) Jen pro zajímavost, od AO 2022 (včetně) vyhrála až doposud na GS pouze 10 zápasů.
Reagovat
Liverpool22
Jo - Sekyrka to byla dnes skoro jistota - kurz 1,07 ku 9,4 což se vyplatilo
Reagovat
EllNino
V dolní půlce ze 16 nasazených ve 3. kole jen 5, škoda, že neměla Brenda los Zacharové nebo Andrejevové

Mladé Rusky válí - Timofejeva, Andrejeva, Zacharova, Avanesjan, hezky zastoupily krach Alexandrovy, Samsonovy, Potapovy, Pavljucenkovy a Kudermetovy
Reagovat
vergus
A z těch pěti nasazených byly dvě jen pár míčů od vyřazení
Reagovat
Liverpool22
Na GS je los hodně důležitý a to i z pohledu favoritek - každá má svou osudovou soupeřku na kterou neumí viz. Iga neumí na Penko či Rybku.
Ano - mladé Rusky válí - mají z čeho vybírat stejně jako MY nebo USA. Prostě dlouhodobě státy jako Česko, Rusko, USA.....patří k tenisovým supervelmocem. To se nyní potvrzuje, kdy se říkalo, že po odchodu Berdycha a Štěpánka nás u kluků čekají horší časy a najednou máme cca 3 kluky - Menšík, Lehečka a Macháč. O holkách se nemusíme bavit - tam jsme furt mezi elitou
Reagovat
Liverpool22
Avanesyan paráda Od začátku zápasu byla o krok vepředu a Sekyrku honila ze strany na stranu. Klíčové míče ustála skvěle a zaslouženě postoupila Jinak kurz 9,4 mi přišel hodně přestřelený - přeci jen na GS je to úplně jiná hráčka a vždy se proti favoritkám hecne.
Sekyrka dnes potvrdila, že je to jedna z největších mentálních titánek na WTA a do TOP 10 prostě nepatří
Reagovat
tommr
Sakkari do top-10 opravdu nepatří ale přesto se tam díky neuvěřitelnýmu štěstí bude ještě dlouho držet (viz např. její titul z nejslaběji obsazené tisícovky v historii nebo odstoupení Muchové z TM) ...
Reagovat
Liverpool22
S tím TM na úkor Mušky měla kliku to je fakt Snad jí zezadu někdo sesadí alespoň na cca 12-13. místo, aby nestrašila v TOP 10
Reagovat
tommr
Hezká tečka za dnešním programem: Sakkari končí už ve druhým kole ...
Reagovat
Liverpool22
jo, jo Avasy to nakonec urvala - mám radost fandil jsem jí Sekyrka to je taky mentálka to raději bez komentáře
Reagovat
Kandinsky1
Neví někdo, kolik může Brenda ještě odehrát turnajů než jí bude v dubnu 17?
Coby hráčka 100 by jich možná mohla odehrát víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Garcia by měla ukončit kariéru. To je neuvěřitelné, co ta dělá za věci. Porazí Osaku, pak tanci na kurtu, následně říká jak je všechno skvělé, a bum, další zápas klepec jak prase proti Frech Té ženské by nepomohlo, ani kdyby sama začala studovat psychologii. Je úplně vymaštěná
Reagovat
bardunek666
Já se vždycky bavím nad tím, jak na returnu druhého servisu stojí hluboko v kurtu a stejně všechno vyhází dva metry mimo. A není schopná to za celý zápas pochopit a stoupnout si víc dozadu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Protože je jeblá. Ona se furt prezentuje jak je inteligentní, přitom má v hlavně pusto. To co ona dělá by nedělala ani Agáta Hanychová.
Reagovat
Blondie
Tyhle moudré rady o konci jsem na adresu Kvitové, jedné z TOP tenistek historie, vídávala průběžně asi deset let :) #31
Reagovat
aape
nemáš na ni sázet
Reagovat
bardunek666
Brenda se snažila a to se cení. Škoda, že lépe nechodilo první podání. Občas byly taky jednoduché chyby, ale pod tíhou velké arény a Aryny se dala nervozita čekat.
Celkově ale super vystoupení na AO, další přísun zkušeností. Hlavně ať Brenda vyléčí ty bolístky a je připravena na další turnaje. :)
Reagovat
Ela-fon-isi
Tomáš dnes soustředěný, ani ty rychle pohyby nohama moc nedělal a štěstí měl na své straně. Potlesk a blahopřání! Brenda lepší, než jsem doufala.
Reagovat
magnus
Tak to velká senzácia, že tak kvalitný hráč ako Tiafoe vypadol. Američanovi nepomohli ani diváci ktorí mu vytrvalo fandili. Bolo vidno ako je Tiafoe sklamaný. Uvidíme čo dokáže Macháč v dalšom kole, ale mohol by postúpiť.
Reagovat
HAJ
Tak jsem Toma ještě hrát neviděl. Super soustředěný výkon. Myslel jsem, že Tiafoe uteče bez podání ruky.
Reagovat
darek.vrana
Moc vřelá gratulace to teda nebyla . Tomáše jsem takhle naopak viděl hrát už hodněkrát, ale tentokrát konečně zápas se špičkovým hráčem dotáhl do vítězství.
Reagovat
farr
Zásadní rozdíl, že dnes Tomáš hlavně vydržel takhle konzistentně hrát celý zápas. Otázkou je jak by na tom byl fyzicky kdyby se šlo do 4. nebo nedej bože 5. Zaplať pánbůh že to dorazil ve 3.
Reagovat
farr
Franta trošku neunášel a ta jeho tlupa pologramotných opic co tam řvala i po každé Tomově chybě, chtěl bych vidět ty jejich kyselý ksichty, totálně priceless. Juuesej Juuesej hahaha
Reagovat
magnus
Načo píšeš takéto hlúpe komentáre. Je prirodzené, že Austrálčania fandia radšej američanovi ako čechovi.
Reagovat
Kandinsky1
To jako proč ?
Navíc dřív, když ještě tribuny neopanovali burani, se většinou fandilo outsiderům.
Reagovat
farr
Ono je fandit a "fandit". Celé je to o tom chování snad ne. Řvát tam po každé chybě soupeře jak kdyby tam jejich Franta zahrával jeden úžasný winner za druhým, to teda mě přijde unfair. Proto sem si do nich rýpl, opravdu se chovali jak opičáci a Tiafoe místo aby uznal jak skvěle Tomáš hrál, tak pohrdavě sotva podal leklou ruku a utekl jak malý kluk . Velmi neprofesionální . Trochu respektu by se tihle hoši měli naučit. Tomáš mu měl položit sluchátko jako to udělal Nole tomu frackovi Bendoj .
Reagovat
HAJ
Je pravda, že fanoušci protivníka řvali nadšením při Tomášově dvojchybě. Spletli si zápas NHL s tenisem. Tiafoe se choval velmi arogantně. Postopně mu zbyla jen flustrace a nasrání. A respekt po utkání žádný.
Reagovat
GaelM
Jediný hloupý komentář jsi tu napsal ty...
Reagovat
Serpens
Teda ti chlapi celkem jedou Možná po dloooooooouhé době udělají na GS lepší skóre než ženy
Reagovat
farr
Už by bylo na čase tyhle tři co jsou stále v soutěži evidentně talent mají a mohou se stabilně usadit v širší špičce ATP. Jestli aspoň jeden z nich vystřelí i do TOP patra uvidíme, nutno jen fandit, ale u chlapů je neskutečně obrovská konkurence to se nedá s ženským tenisem vůbec srovnávat.
Reagovat
Kandinsky1
Tohle klišé mě fascinuje. Proč by měla být v mužích větší konkurence?
Reagovat
Blondie
:D prosím pěkně? :D
Reagovat
George_Renel
Uniklo mi to nebo Tomáš nepodal ruku empajrovi?
Reagovat
frenkie57
Neuniklo, fakticky mu jí v té euforii zapomněl podat.
Reagovat
Krisboy
Na těch highlights to vypadalo, že mu ji opravdu nepodal. Ale jak píšeš - taky mi to přišlo, že si to v radosti vůbec neuvědomil, jistě to nebyl úmysl z nějaké naštvanosti...třeba mu ji podal dodatečně, to už tam vidět není.
Reagovat
Kandinsky1
Makáč
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
farr
Macháč 56 winerů. WOW to byl výkon. Fenomenální
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Dobry-den
Tomáš skvěle. Ta nervozita z něj sálala v závěru, ale stejně to zvládl. Paráda.
Reagovat
Blondie
Machááááááč!
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
zfloyd
no asi to dopadlo jak mělo , Aryna byla jasně lepší , ale Brenda se nemusí za nic stydět v 16 letech , hlavně to pro ni byla obrovská zkušenost a věřím , že ji to bude inspirovat k dalšímu růstu
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. Pro Brendu je to velká zkušenost - měla v zápase velmi pěkné momenty, ale na TOP hráčky zatím nemá. Je to podobná písnička jako dnes u Aliny - prostě v 16 letech se teprve rozkoukávají - chybí konzistence......
Reagovat
Otmar
Trošku to upřesním...hrála nejlepší česká mladší dorostenka proti druhé nejlepší profesionální světové hráčce v kategorii žen. A hrála dobře. Neumím si představit, jak by to vypadalo v jiných sportech.
Reagovat
Serpens
Asi se mnou nebude hodně lidí souhlasit, ale Sára Bejlek i přes výšku je pro mě o něco větší naděje než Brenda, je jen o rok starší a média o ni tolik nejeví zájem, což je pro ni jenom dobře Ale obě jsou skvělé talenty
Reagovat
Sinuhet1
ja si myslim, ze Sara bude mit skvelou karieru, ale lepsi nez Brenda nebude
Reagovat
Mantra
Sara na tu výšku dojede, bude někde v půlce stovky s výsledky nahoru dolů, podle hry soupeřek, konzistentně s tím hcp nejde nic vymyslet, bohužel, doba je taková
Reagovat
Kandinsky1
Bohužel, ta výška je obrovský hendikep, i kdyby se rozkrájela, tak díky ní těch nejvyšších met nedosáhne.
Reagovat
vavrinec
Ona je Aryna vlastně takový diblik ...
Reagovat
Sinuhet1
tvl kurz na Collins proti Swiatek 10, to se mi zda totalne mimo. Jasne Swiatek je favoritka, ale kdyz ma Collins den tak ji muze vystrilet
Reagovat
Liverpool22
Někdy jsou kurzy přestřelené - možná chtějí nalákat lidi/sázkaře. Dnes na Avaseyan je kurz 9 a přitom vykostila na RG např. Benčič a na USO hrála vyrovnanou partii s Penko
Reagovat
Kandinsky1
Ale ten den by přišel tak v jednom zápase z deseti, takže to sedí.
Reagovat
Sinuhet1
to zalezi jestli ma formu, na tom Aopen kde se dostala do finale tu formu mela vice zapasu, ja ji videl proti Kerber a hrala dobre (vyborne). Jasne treba ji to nepude, ale je to nebezpecna hracka, to u ni neni zadna vyjimka (1 z 10)
Reagovat
Liverpool22
kurz 10 láká - ze srandy vsadit cca kilčo - uvidíme
Reagovat
Sinuhet1
ja nesazim, ale budu to se zajmem sledovat
Reagovat
vavrinec
Jen abyste se do toho stačil v pravou chvíli vložit
Reagovat
Astarin
Škoda losu. Možná kdyby dostala Ons, tak by měla šanci, ale takové štěstí má jen ta Ruska.
Reagovat
Kandinsky1
Ano, to její štěstí na losy je už podezřelé.
Reagovat
Blondie
Myslím, že pro takového drobečka důstojný výsledek - a ještě si brejkla světovou dvojku!
Reagovat
Serpens
Čistou hrou
Reagovat
Serpens
Tak zápas dopadl tak nějak podle očekávání, Brenda znovu ukázala svůj potenciál hlavně v prvním setu, i když je evidentní, že velké ranařky ji nikdy moc sedět asi nebudou. Škoda toho losu, mohla se dostat klidně dál, ale zase není na škodu, když se bude dostávat nahoru postupně a ne náhle jako její sestra Linda, kterou ten náhlý úspěch víceméně zničil. Pomalé krůčky Brendě i Sáře budou sedět více

Naše poslední šance na zajímavý výsledek na AO je Bára, Linda Nosková jako všechny naše náctileté letos zastaví nemilosrdný los (ale rád se budu mýlit).
Reagovat
Kandinsky1
Já jí věřil, že nedostane kanára
Reagovat
aligo
5 her prosti Sabalence je pěkné
Reagovat
frenkie57
Tipoval jsem šest, tak jsem moc neprohádal.
Reagovat
Mantra
dobrý, kanár není a pod hodinu to taky nebude.
Reagovat
Mantra
už je to vražda
Reagovat
frenkie57
Ale kanárci zpívat nebudou...
Reagovat
tommr
V prvním setu to Brenda zkusila a když to nevyšlo tak ve druhým už viditelně rezignovala. Na Sabalenku zatím nemá ...
Víc než nevyhnutelná porážka od Sabalenky mě děsí jak je Brenda zafačovaná. Snad z ní nebude další česká skleněnka ...
Reagovat
Liverpool22
kanára už nedostane. Chybí konzistence - ve 2. setu hodně chyb. Jak píšeš na TOP hráčky zatím nemá
Reagovat
Mony
Zkusím zatommrovat
Dneska má Brenda blbý den
Tohle už neotočí
...????
Reagovat
Serpens
Vše v pořádku, po relativně vyrovnaném prvním setu přichází splachovák ve druhém, neměnný scénář WTA zápasu velké favoritky proti outsiderce. Ten první set je třeba prostě vždycky vyhrát, to platilo pro Sáru i Brendu
Reagovat
zfloyd
tak v prvním setu se zázrak nekonal , ale Brenda velmi sympatický nebojácný výkon , určitě větší perspektiva , než ségra
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
vavrinec
Když se tak koukám na Arynu, neměly by se i v tenise zavést váhové kategorie, jako třeba v MMA ?
Reagovat
Liverpool22
Holt Kladivářka, kdyby dělala atletiku, tak hod kladivem nebo vrh koulí
Reagovat
Mantra
proč pořád rejete? Kdyby měla před jmenovkou českou vlaječku, tak nevadí ani váha ani zvuk (ostatně BF řve taky jako prokopnutá)
Reagovat
Serpens
No, to mně třeba u obou Fruhvirtek hodně vadí, tyhle móresy
Reagovat
Mantra
je to pořád dokola opakovaný fakt, práce s dechem no. Taky mi to va, ale žiju s tím už od Máši
Reagovat
Kandinsky1
Mně taky, ale oproti té obludě je jako pěna.
Reagovat
lvicek
Zrovna teď při zápase se Sabalenkou si říkám, že Brenda neřve až tak moc, jak jsem si myslela...
Reagovat
frenkie57
To proto, že hraje na velkém kurtu.
Reagovat
lvicek
Jako že se bojí nebo že je to míň slyšet? Saba každopádně slyšet byla dost :D.
Reagovat
frenkie57
Tak nějak od obojího. Normálně řve víc a na menším kurtu, jak je sevřenější, tak je to víc slyšet. Viz. zápas s Bogdan.
Reagovat
vavrinec
Spíš disk. Na kladivo, natož na kouli by musela ještě přibrat. Ale špičkové diskařky její figury už dneska jsou.
Reagovat
Mantra
voštěp když už, Špotákovou mi silně připomíná, ale o té nikdo nikdy nenapsal, že je nějak veliká
Reagovat
Serpens
Nu, Brenda kladla podobně sympatický odpor v prvním setu jako Sára Bejlek. Snad druhý už jako Sára nezahraje
Reagovat
Mantra
obávám se, že Aryna se uvolní a vystřílí to tak 2-6 max
Reagovat
Mony
Další Hvězda venku
Po té parádě proti Osace docela prekvápko
Reagovat
Mantra
spíš je vidět jak na tom Osaka momentálně proti světu stojí, stejně jako Woznia. Prostě měli zůstat u děti. Nebo se musí smířit s tím, že už to nebude cco dřív - comeback není pro nikoho easy, svět letí dopředu o stopéro, to nezastavíme.
Reagovat
Mantra
*měly - fuj, jsem to ale čuně
Reagovat
Mony
To byl parádní zapas ..až mi bylo Noamy líto
Reagovat
frenkie57
Garcia taky out.
Reagovat
Mantra
a už jde z tlustých do tenkých
Reagovat
GaelM
Koukám, že BHM Korneevě pěkně naklepala. Velká škoda, že to LindaF nedotáhla, obhajoba loňských bodů nakonec nebyla vůbec nereálná.
Reagovat
GaelM
Sabalenka zkouší na Brendu dropshoty? Hmm, to si jako dneska na bum-bum nevěří nebo co Každopádně dobrá zpráva.
Reagovat
Mantra
BF bez respektu
Reagovat
Blondie
Reagovat
Serpens
Takže pokuď vydrží špatný return a málo prvních podání Bělorusce, Brenda má šanci
Reagovat
ReadyTeddy
Konečně vidím Brendu v živém televizním přenosu. Těžce mi připomíná Kim Clijstersovou. Doufám, že ji čeká podobná kariéra
Reagovat
ladinec
kde to dávají?
Reagovat
frenkie57
ES
Reagovat
tommr
takže dva kanáry už Brenda schytat nemůže ...
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
zfloyd
je vidět , že Aryna hraje s velkým respektem , to je dobře
Reagovat
Liverpool22
Zatím Brenda super 2:2 - vrátila se do zápasu
Reagovat
Serpens
Brejk s čistou hrou proti Sabalence, kdo to má
Reagovat
Kandinsky1
Uřvaná běloruská kráva řve come on, to je boží.
Reagovat
zfloyd
ale první brejkbol v zápase měla
Brenda !!!!
Reagovat
Serpens
To jo, pak ale už jen první servis
Reagovat
Mony
Týý ! Tomáš! TO je paráda! Snad to nezakřiknu. Tohle není hra TOP100, ale TOP30! Bravo Tome ..Snad nepolevíš
Reagovat
Mony
Že já raději nemlčím
Reagovat
Krisboy
Klid, on ví, co dělá
Reagovat
zfloyd
Brenda je proti Aryně pěkný prcek , když stály vedle sebe bylo to markantní
Reagovat
Serpens
No jo, jedině šikovnost a chytrost může přetlačit brutální sílu, ale na to Brenda ještě asi nevyzrála, ale kdo ví
Reagovat
Liverpool22
Aryna má přes 180cm
Reagovat
tommr
dneska mi vedle Sabalenky Brenda připadá ještě menší než obvykle ...
Reagovat
annah
Zkusila jsem si pustit zápas Macháče na Tipsportu a (u všech zápasů z AO) mi to hlásí: "Zdá se, že jste právě v cizím státě, odkud stream není možné sledovat. Důvodem je licenční omezení práv na přímý přenos."
To mě teda naštvali. Za roky, co Tipsport mám, se to ještě nestalo.
Reagovat
baba
gratulka Báře, ale ta pachuť zatím zůstává, přestože je asi naše jediná šance na 3. kolo společně s Lindou N.
Reagovat
baba
tedy na 4.kolo
Reagovat
Serpens
No, to u Lindy tedy moc pravděpodobné není
Reagovat
Liverpool22
Bára dnes dominovala a v klídku postoupila - od začátku to byl zápas na jednu branku
Reagovat
aligo
Storm Hunter má slinu. Bude to těžké
Reagovat
GaelM
down?
Reagovat
mamina
Já Báře věřím. Když se kousne, tak porazí, koho chce. Gratuluji k postupu.
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
GaelM
Mirru by asi hodně chtěla. Ale jednoduché to vůbec nebude, ta holka má hru na top20 (ostatně tohle je nejspíš na dlouho poslední GS, kde není nasazená).
Reagovat
Liverpool22
Mirra dnes hrála úžasně a Žába si ani neškrtla
Reagovat
Kandinsky1
Top 20 ???
Reagovat
GaelM
Ano. Možná i výš, když bude konzistentní, ale to jí možná zabere víc než letošní sezónu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist