Krejčíková v Bukurešti Halepovou nezdolala

12. 7. 2016, 21:01
Aktuality 30
Barbora Krejčíková vstoupila do utkání prvního kola na turnaji v Bukurešti velmi dobře, když proti domácí hvězdě Simoně Halepové vyhrála první set. V následujícím průběhu však světová pětka svou hru zlepšila a překvapení nepřipustila. Češka favorizované Rumunce nakonec podlehla 6-3 1-6 1-6.
Barbora Krejčíková

Barbora Krejčíková, jíž ve světovém žebříčku patří 200. místo, v Bukurešti startovala v hlavní soutěži podniku série WTA počtvrté v sezoně. Hned v úvodním kole však Češka narazila na turnajovou jedničkou a domácí hvězdu Simonu Halepovou.

Dvacetiletá hráčka ale vstoupila do boje se světovou pětku odvážně a v úvodním dějství hrála aktivně a držela si podání, zatímco Rumunka často chybovala a dlouho nemohla najít správný rytmus. Krejčíková dokonce získala díky jedinému úspěšnému brejku první sadu poměrem 6-3.

V dalších dvou sadách už se ale šampionka turnaje z roku 2014 rozjela a začala na kurtu dominovat. Krejčíková se sice snažila Halepové vzdorovat, ve druhé a třetí sadě si ale ani jednou nedokázala udržet servis a za téměř hodinu a tři čtvrtě prohrála 6-3 1-6 1-6.

"Nebylo to dnes vůbec snadné, protože ještě před týdnem jsem hrála na trávě a to je něco úplně jiného," přiznala po utkání Halepová. "Musela jsem si zvyknout a přizpůsobit svou hru povrchu, což mi nějakou dobu trvalo. Jsem ráda, že jsem ve druhém setu našla ten správný rytmus a pak to šlo správným směrem."

"Není jednoduché znát znovu v Rumunsku. Doma je to pro mě úplně nejnáročnější, protože chci pokaždé ukázat dobrý tenis a tím se dostávám pod tlak," konstatovala Rumunka. "Bylo to ale hezké. Pořád jsem z hlediště slyšela své jméno a to bylo příjemné."

• WTA INTERNATIONAL BUKUREŠŤ •
Rumunsko, antuka, 250.000 dolarů
úterní výsledky (12. 07. 2016)
• Dvouhra - 1. kolo •
Halepová (1-Rum.) - Krejčíková (ČR) 3:6, 6:1, 6:1
Sevastovová (7-Lot.) - Ruseová (Rum.) 6:3, 6:4
Tigová - Mincaová (obě Rum.) 7:6 (7:5), 6:3
Lejkinová (Rus.) - Sü Š'-lin (Čína) 1:6, 6:1, 7:6 (9:7)
Schiavoneová (It.) - Kostovová (Bulh.) 6:2, 7:6 (7:3)
Šinikovová (Bulh.) - Kozlovová (Ukr.) 6:2, 3:6, 6:3

Komentáře

30
Přidat komentář
Frick
Že si v Gstaadu ale zahrála. :-P
Reagovat
Frick
http://www.ladieschampionshipgstaad.ch/tickets.html

Hm, nejlevnější permice za v přepočtu 5 800 Kč.

Dali byste za to u nás aspoň 1/4?
Reagovat
Hector21
přepočteno na švýcarské příjmy je to pakatel...
Reagovat
Frick
Kotel na ligový zápas FC Basel stojí cca 600 Kč, u nás v Edenu je to 160 Kč. Tj. cca krát čtyři.

Právě proto jsem vyřknul otázku, zda by lidi v Praze dali za týdenní permici čtvrtinovou cenu, tj. nějakých 1450 Kč...
Reagovat
Frick
http://www.ceskatelevize.cz/sport/rio-2016/335642-do-ria-pojede-105-sportovcu-nejmene-v-historii-ceske-republiky/

To je dost málo. :-(
Reagovat
Frick
+ 2 špíny
Reagovat
EllNino
řekla špína ...
Reagovat
Frick
Jasně, ty bys taky šel i přes mrtvoly.
Reagovat
blixa
Zmetek a příživník jako ty má tak právo o někom říkat že je špína.
Reagovat
Frick
U tý dvojice Bonnerová - Hermannová to údajně hodně táhly finančně rodiče právě tý prvý jmenovaný. No a austrok.ok.ot zavolal, že je "volná" pozice a Bára "Špeki" Hermanová přišla na plánovanej trénik a řekla, že odchází.

Tohle je prostě jednání bezcharekterní kariéristky.
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=878469858899909&id=232742923472609
Reagovat
lars
A proc se ty 2 opustene nedaly dohromady ?
Reagovat
blixa
Protože dvě "malé" spolu hrát nemůžou. Teda můžou, ale výsledky by byly prachšpatný. Současný trend, který se výsledkově prosazuje jsou dvě velké. Menší holky by s plážovým ani neměly začínat. Dřív byla tendence stavět jednu vysokou a jednu menší, pohyblivější, ale teď takové dvojice přehrávají právě ty kde jsou obě vysoké. Ty "zbylé" jsou obě menší, takže k sobě nezbytně potřebují "vysokou".
Reagovat
Frick
No, škoda, že se Kiki před nějakými 20 lety nedala radši na tenis. Třeba by jí šel :o)
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně 1 musí být blokařka a to by nebyla ,ostatní musí umět všechno obě - pohyb,smeč.,příjem ,pole ap.
Reagovat
blixa
Jsi totál blb. Sportovní partnerství není manželství a trvá jen do té doby dokud není lepší možnost. Sportovní život je příliš krátký na nějaké kompromisy. Když dáš v práci výpověď a jdeš za lepší nabídkou, tak jsi "zradil" svého zaměstnavatele a jsi špína ? Jo promiň, ty nevíš co je práce a zaměstnavatel ... ;-)
Reagovat
Frick
tak já nevim. Pokud dva společníci (a postupem času třeba i dobří přátelé) dělají na nějakém projektu do kterého investují svůj čas, peníze atp a pak to jeden ze dne na den zabalí, přičemž svého parťáka uvrhne do velice složité situace, tak je to v pohodě?
Reagovat
blixa
Jistě, protože jeden z nich zřejmě pochopil, že hodlají porodit "mrtvé dítě". Nikdo nic takového nedělá bez důvodu. Obě dvojice se rozešly, protože jejich výsledky byly horší jak bídné. Bylo nezbytné něco udělat. To samé s tím projektem, pokud by byl stále nadějný, tak ho asi nikdo neopustí. Ale pokud jeden pochopí, že se řítí do záhuby a vystaví tomu včas stopku, koná správnou věc.
Reagovat
Frick
Tak u Bonnerový/Hermanový žádná vzahová krize nebyla, podle všeho. Ta prostě z ničeho nic vzala roha, čímž svou parťačku (jejíž rodina to finančně táhla) nechala na holičkách a poraď si, prťavko.

U Kiki a Maki byla krize, ale prostě ta celková situace byla poněkud "zapáchající" ve smyslu nerovnovážnýho vztahu. V jeho očích to bylo o tom, že svý souložinici vymění partačku. Že všechno ostatní rozes.ere, to mu asi bylo jedno. Udělal by to trenér, kterej by měl k oboum hráčkám totožnej pracovně přátelskej vztah? Osobně si myslim, že skutečnej profík ví, že buď buď se volejbalitka trénovat nebo píchat. Ne obojí.

Dovedeš si představit, že by třeba Pála měl intimní poměr s Petrou, jí to pořád nešlo a on jí pořád stavěl do singlů na FC? Jaká by se strhávala mediální lavina?
Reagovat
smazaný uživatel
Intimní vztah byl před tím, než je začal trénovat a všichni s tím byli srozuměni. Dlouho to fungovalo bez problémů, takže tohle zjevně příčinou rozchodu nebylo.
Reagovat
Frick
Až do července 2015 podle všeho se nenaskytla situace, kdy se achylova pata tohoto "trojúhleníku" plně projevila.
Reagovat
blixa
Tvůj pomatenej mozeček zase vidí všechno přes sex :D Ne, prostě stopli něco co přestalo fungovat (tím myslím výkonnost, o vztazích nespekuluji) a nastartovali to co má větší perspektivu. Ve sportu, má li být úspěšný, to jinak nejde. Všechno ostatní jsou bláboly.
Reagovat
Frick
Kdo to stopnul? Kdo oni? Všichni tři? Ne, všichni tři ne. Stopnul to mileneckej pár. Proste austroču.rák to zřejmě prioritně viděl tak, že vymění svý milence parťačku.

Jinej, kterej by měl k obout rovnovážnej vztaj, by by se s největší pravděpodobností choval jinak.

Asi jako Haník (předseda ČVS), kterej dělal co mohl, aby k rozpadu nedošlo.

Mimochodem, austroču.rák byl ještě taková s.račka, že neměl ani koule přijít na to rochodovou tiskovku, kde by jasně zdůvodnil toto svý rozhodování. + na tý tiskovce byl zákaz dotazů a indv. rozhovorů.

Tohle se dělá, když má někdo "čistý svědomí"?
Reagovat
blixa
Jedinej astroču.rák jsi tady ty. Ano správně, ču.rák přímo astrální ! Víš o tom všem úplný prd ale drzost někoho obviňovat máš neskutečnou. Doufám, že na tohle jednou dojedeš a někdo z tebe za takový drzosti vykope tu tvoji zm.rdí dušičku.
Reagovat
Frick
No a to je přesně ono - Hermanová z toho vyšla jako totání krysa, Nauš se Slukovou jako zlí spiklenci proti ubohý Kiki.

To zrovna bych neřekl, že je něco komforního. A proč se nesnažili více hájit a přejít do nějaký protiofenzivy? Pokud by měli svědomí čistý, tak proč to neudělali?
Reagovat
Frick
Já jsem snažil hledat na internetu všechno možný, pomocí čeho bych složil skládačku, která by lépe vedla k pochopení celý situace.

Ty ano? Nebo, jen sis zase našel záminku, jak si kopnout do mý osoby?
Reagovat
EllNino
nereagovat, jinak tahle hnida bude plevelit dál
Reagovat
Frick
To je prostě děs.
Reagovat
tommr
podle očekávání na Halepovou nestačila. První set sice Bára překvapivě získala, ale pak už se jasně projevila větší kvalita u Halepový. Největší slabinou Báry je její nespolehlivý podání ... :(
Vzhledem k tomu, že Bára tento týden obhajuje titul z Olomouce tak se po dnešním vyřazení už v prvním kole v žebříčku pořádně propadne (nejspíš až někam k 250.místu) a její start na USO kvaldě je ve značným ohrožení ... :(
Reagovat
Frick
Třeba to není pro ni tak zásadní.

Ale je to prostě smutný. před 50 týdny 140. a místo toho, aby teď byla třeba na 85. místě, tak bude 250. :-( Bez vážnějších zdr. trablů. S hrou, jejíž horní level určo není nízko...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist