Kudrjavcevová s Rodionovovou se jako poslední kvalifikovaly na Turnaj mistryň

12. 10. 2014, 07:34
Aktuality 2
WTA TIANJIN - Turnaj mistryň je již kompletně obsazen. Poslední volné místo ve čtyřhře obsadily Alja Kudrjavcevová s Anastasií Rodionovovou, které se prestižního klání na závěr sezony zúčastní poprvé. Rusko-australská dvojice si letenku do Singapuru zajistila dnešním triumfem v čínském Tianjinu.
A. Kudrjavcevovová a An. Rodinovovová

Na začátku tohoto týdne bylo na Turnaji mistryň ve čtyřhře volné už jen jedno místo. Postupovou příčku držely Alja Kudrjavcevová a Anastasia Rodionovová, které mohly předstihnout už jen Martina Hingisová s Flavií Pennettaovou. Švýcarsko-italský pár ale vypadl už ve čtvrtfinále a Kudrjavcevovová s Rodionovovou měly postup ve svých rukách.

Anastasia Rodionovová a Alja KudrjavcevováRusko-australskému páru k jistotě stačilo získat titul, který nakonec také vybojovaly. V dnešním finále proti Rumunce Soraně Cirsteaové a Slovince Klepačově sice prohrály první set, vývoj ale otočily a zvítězily 6-7 6-2 10-8.

Šestadvacetiletá Kudrjavcevovová a dvaatřicetiletá Rodionovová tak navázaly na letošní triumfy v Brisbane a Dubaji a zajistily si premiérovou účast na Turnaji mistryň, na kterém se letos představí poprvé osm místo čtyř párů.

"Jsem rády, že jsem získaly titul, to je jasné. Na nic víc jsme tento týden nemyslely, jen sme chtěly tenhle turnaj vyhrát. Máme radost z toho, jak jsme hrály a že jsme získaly třetí letošní titul," řekla Rodionovová.

"Ale dostat se do Singapuru je prostě skvělé. Nebyla to sice naše poslední šance, ještě jsme měly další šanci příští týden, ale tady je to taková třešnička na dortu a moc se tam (do Singapuru) těším," dodala naturalizovaná Australanka.

Na Turnaji mistryň, který začíná už za osm dní 20. října, se tak ve dvou skupinách po čtyřech dvojicích představí Sara Erraniová s Robertou Vinciovou, Shuai Peng se Su-Wei Hsieh, Cara Blacková se Saniou Mirzaovou,  Jelena Vesninová s Jekatěrinou Makarovovou, Raquel Kopsová-Jonesová s Abigail Spearsová, Květa Peschkeová s Katarinou Srebotnikovou, Carla Suárezová-Navarrová s Garbinou Muguruzaovou a Kudrjavcevovová s Rodionovovou.

- WTA INTERNATIONAL TIANJIN -
(Čína, tv. povrch, 250.000 dolarů)
nedělní výsledky (12. 10. 2014)
• Čtyřhra - finále •
Kudrjvacevovová/Rodionovová (2-Rus./Austr.) - Cirsteaová/Klepačová (Rum./Slovin.) 6-7(6) 6-2 10-8
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
absolutne mi nič nevyšlo :D :(
Belinda prehrala
Zarina prehrala
Martina s Flaviou sa nekvalifikovali :( lebo tie dve vyhrali štvorhru :(
Reagovat
Cico93
Škoda aj titul zo 4hry by bol v tejto hrôzostrašnej sezóne veľkým úspechom ;(((
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist