Kurnikovová bude Američanům pomáhat hubnout

30. 5. 2011, 13:46
Aktuality 1
Bývalá tenisová hvězda Anna Kurnikovová bude vystupovat jako trenérka v americké televizní soutěži, v níž půjde o úspěšné hubnutí. Stanice NBC oznámila, že někdejší osmá hráčka světového žebříčku bude na obrazovkách od září.
Profily hráčů
Anna Kurnikovová

Kurnikovová se narodila v Ruku, teď má americké občanství a žije v Miami. Je prý velkou fanynkou pořadů The Biggest Loser, v nichž se účastníci snaží za pomoci diety a cvičení zlikvidovat přebytečné kilogramy.

"Je to pro mne jako pro bývalou profesionální tenistku a trenérku s licencí úžasná příležitost podělit se s americkými domácnostmi o své nadšení pro udržení kondice," sdělila Kurnikovová v prohlášení.

Producent reality show na NBC Paul Telegdy si myslí, že Kurnikovová bude pro mnohé soutěžící výbornou motivací a příkladem pro získání kondice a zdraví.

Kurnikovová začala hrát tenisové turnaje v osmi letech a v patnácti vstoupila do světa velkých soutěží na turnaji US Open. V letech 1999 a 2002 vyhrála grandslamové trofeje ve čtyřhře s Martinou Hingisovou. Jejím největším úspěchem je osmé místo mezi nejlepšími hráčkami světa. V singlu žádný turnaj nevyhrála. V současné době se věnuje komerčním záležitostem, například modelingu.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Dupal bych ji od rána do večera a od večera do rána
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist