Kurnikovová se prý poprala, teď nebude hrát ligu v USA

4. 7. 2009, 17:45
Aktuality 2
Ruská tenistka Anna Kurnikovová se letos nezúčastní ani americké soutěže družstev World Team Tennis, v níž v posledních letech pravidelně nastupovala.
Profily hráčů
Anna Kurnikovová

Osmadvacetiletá rodačka z Moskvy oznámila, že týmu St. Louis Aces nepomůže kvůli zranění zápěstí. Během nadcházejících zápasů s Filadelfií, Washingtonem a Springfieldem hodlá své kolegy, mezi které patří například bývalá světová jednička Kim Clijstersová z Belgie, alespoň povzbuzovat z tribuny.

O svém zranění Kurnikovová informovala pár dní poté, co americká média přišla se zprávou, že se tenisová kráska poprala v nočním klubu v Las Vegas s jinou ženou a odnesla si z boje několik šrámů. Na okruhu WTA Ruska nehraje už šest let.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
:D
Reagovat
skott
chudak Anna, snad aspon vyhrala jako Marat;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist