Kurnikovová vzbudila rozruch prstenem, možná snubním

7. 7. 2009, 19:37
Aktuality 0
Ruská tenistka Anna Kurnikovová sice kvůli zraněnému zápěstí nenastoupila k pondělnímu zápasu v americké soutěži družstev World Team Tennis, přesto byla v centru pozornosti. Mohl za to prsten s velkým diamantem, který jí zářil na levém prsteníčku, na němž se obvykle nosí snubní prstýnek.
Profily hráčů
Anna Kurnikovová a Enrique Iglesias

Osmadvacetiletá rodačka z Moskvy však ke své nové ozdobě žádný vysvětlující komentář nepodala. "Myslela jsem, že vy jste ti hodní," řekla novinářům plavovlasá kráska, která je už dlouhou dobu spojována se zpěvákem Enriquem Iglesiasem.

Kurnikovová měla opět nastupovat v týmové soutěži za St. Louis Aces, ale kvůli zranění své družstvo chodí pouze povzbuzovat. V pondělí se také zúčastnila dětské tenisové školy a rozdávala autogramy.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist