Kuzněcovová v Eastbourne dohrála, Mauresmová vzdala

18. 6. 2008, 21:15
Aktuality 0
Aktualizováno - WTA EASTBOURNE - Turnaj v Eastbourne přišel už v 2. kole o svou nejvýše nasazenou hráčku, světová čtyřka Světlana Kuzněcovová nestačila na o pět let mladší Dánku Wozniackou. Dohrála už i loňská finalistka Amelie Mauresmová, která dnes odehrála jen tři gamy a vzdala.
Světlana Kuzněcovová

Světové čtyřce Světlaně Kuzněcovové se generálka na Wimbledon nevydařila. Dvaadvacetiletá ruská tenistka prohrála na trávě v Eastbourne hned svůj první zápas, když ji dnes po volném prvním kole vyprovodila výsledkem 6-2 6-2 o pět let mladší Dánka Carolina Wozniacká.

Sedmnáctiletá Wozniacká mohla ve čtvrtfinále narazit na loňskou finalistku Amelii Mauresmovou. Ta dnes sice v utkání 2. kola Australance Samanthě Stosurové hned v úvodu sebrala podání, ale když za stavu 2-1 měla po změně stran Mauresmová servírovat, vzdala. Francouzka měla v minulých týdnech svalové problémy v oblasti žeber, v Eastbourne si podle prvních zpráv natáhla stehenní sval.

S turnajem se poměrně brzy rozloučila i třetí nasazená Ruska Věra Zvonarevová, když své krajance Makarovové podlehla dvakrát 3-6.

Na rozdíl od nasazených Rusek zvládla vstup do turnaje dvojka Marion Bartoliová. Francouzka, jež bude ve Wimbledonu obhajovat loňskou finálovou účast, vyřadila Sybille Bammerovou z Rakouska hladce 6-3 6-0.

WTA EASTBOURNE - středeční výsledky:

Dvouhra - 2. kolo:
Wozniacká (Dán.) - Kuzněcovová (1-Rus.) 6-2 6-2
Bartoliová (2-Fr.) - Bammerová (Rak.) 6-3 6-0
Stosurová (Aus.) - Mauresmová (Fr.) 1-2 skreč M.
Klejbanovová (Rus.) - Rezaiová (Fr.) 6-3 5-7 6-3
Makarovová (Rus.) - Zvonarevová (3-Rus.) 6-3 6-3
Dulková (Arg.) - Govorcovová (Běl.) 6-1 6-7(3) 6-2

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist