Kvarteto semifinalistů je kompletní: Nadal v dohrávce neztratil ani game

12. 9. 2009, 19:02
Aktuality 90
US OPEN MUŽI - Dva dny se čekalo na jméno posledního semifinalisty US Open. Tím se stal Rafael Nadal, který dnes za 33 minut z kurtu vyprovodil Chilana Gonzaleze. O finále si zítra zahraje s Argentincem Del Potrem.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Rafael Nadal s dvoudenním zpožděním zaviněným špatným počasím doplnil semifinálové kvarteto na US Open, když suverénně zvládl dohrávku s Chilanem Fernandem Gonzalezem.

Utkání Nadala s Gonzalezem se rozehrálo ve čtvrtek, ale kvůli dešti zůstalo nedohrané. V pátek se počasí v New Yorku neumoudřilo a tenisté se na kurty vůbec nedostali.

Až dnešní program začal bez zpoždění a jako první se na dvorci Arthura Ashe začala hrát dohrávka čtvrtfinále mužů. Za stavu 7-6 a 3-2 v tie-breaku druhého setu pro Nadala do ní vlétl jako uragán španělský tenista.

Nadal v koncovce druhé sady neprohrál ani výměnu a udal dalšímu průběhu utkání jasný ráz. Gonzalez pak už téměř nevzdoroval, rozjetého soupeře zkusil přibrzdit ošetřením kotníku, ale bylo to marné. Třetí hráč světa Chilanovi nadělil kanára a postoupil podruhé v řadě do semifinále US Open.

Skoro by se chtělo říct, jako by to tak nešlo hned ve čtvrtek. Jenže před dvěma dny byl Gonzalez v jiném 'laufu' a třidvacetiletému rodákovi z Mallorky dával zabrat. Oba si drželi servisy a zápas byl zcela otevřený. Zcela jinak tomu ale bylo dnes. Gonzalez už soupeře snad ani nechtěl před zítřejším semifinále více unavovat...

Nadal, který US Open jako jediné z grandslamů ještě nevyhrál, tak ušetřil síly na další zápasy a především nemusel zbytečně přepínat bříšní svaly, se kterými měl problémy v minulých kolech. Zítra bude mít v semifinále proti Del Potrovi téměř stejné podmínky, protože dnes na kurtu příliš sil nenechal. Soustředění na dohrávku sebralo síly psychické, Argentinec ale zase dva dny nehrál.

Druhé semifinále obstará Federer s Djokovičem, finále se stejně jako loni bude hrát až v pondělí.

- US OPEN MUŽI (USA - New York, tv. povrch) -
sobotní výsledky (12. 09. 2009)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Nadal (3-Šp.) - Gonzalez (11-Chile) 7-6(4) 7-6(2) 6-0

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

90
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat
smazaný uživatel
Teď mě ještě tak napadlo, kdo jste se díval v noci na holky, neřikali, jestli to budou vysílat dneska v telce live? V programu je totiž zastaralej rozpis, nečeká nás somrování na internetu, že ne? ..
Reagovat
Skeec
Ne od 18:00 na eurosportu.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju za info
Reagovat
smazaný uživatel
v takovych zapasech jako tento staci nadalovi vedet,ze kdyz bude zle hodi to gonzovi na jednoruc beckhand a vi,ze ho pres nej dostane.dnes federer vyhraje proto,ze ma ucinnejsi servis a jokker to vi.na ten svuj se bude trepat,takze taky skoda.kazdy hrac asi vi,kdyz jde na kurt,jak to dopadne.je to jen o sile nebo slabine protihrace.soderling vedel,ze ma z federera komplex,proto odchodi co jde do doby nez se fakt vytoci,rozseka raketu.je mu to uz fuk a uvolni se,ale taky vi,ze jak dorovna,je s nim zase konec
Reagovat
smazaný uživatel
Finále : Del Potro - Federer 1
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl jsi napsat finále v opaku, ne?:-)

Já bych si velmi přál finále Federer-Nadal, ale jak jsem viděl tu včerejší prohru Sereny, cítím z toho, že favorité si přestávají být jistí a mám pocit, že dnes Novak Rogera porazí. POZOR, neříkám to pouze z hlediska fandění Nadalovi, ale říkám to prostě z mých pocitů, uvidíme, kdo bude mít pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak jsem rád, že se nezdržel Rafa na kurtu dlouho, moc sil mu asi ve včerejším zápase neubylo a myslím, že pokud bude Rafael odpočatý a zdravotně v pořádku, může si dělat s Juanem, co chce. S Fernandem by ve včerjší dohrávce v dlouhých výměnách (pravda, že jich moc nebylo), zcela bezchybný a jak říkám, pokud bude tuto hru aplikovat na Juana, nezdrží se Rafa na kurtu moc dlouho. Věřím v jeho rychlý postup do finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Když mně včera přišlo, že vůbec nehrál líp než ve čtvrtek, prostě to Gonza zkusil, a když viděl, že by se maximálně tahali, tak mu to nechal, se mi zdálo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě, dohrávka neměla moc velkou kvalitu. Psal, jsem, že v MINIMU včerejších sehraných dlouhých výměn dominoval Rafa, uvidíme, jestli to v zápase s Juanem bude něco znamenat.
Reagovat
smazaný uživatel
Rychlý postup Nadala? Nevím, nevím.. :-) Delpo bude schopnější na returnu, nevěnuje Nadalovi tolik lacinejch míčků, zkaženym returnem. Argentinec taky moc nechybuje, má solidní bekhend (ne hop nebo trop jako Gonza) a hraje víc trpělivě, nebude chtít míčky zabíjet druhym, třetim úderem..
Reagovat
smazaný uživatel
to je fakt ze potro tolko chyb nenarobi ale ma 20rokov je velky talent ale hrat semifinale proti rafovi alebo federerovi je nieco ine tam treba vyhrat zapas najprv v hlave a ci to dokaze v 20 tomu neverim ak vstupi do zapasu ako s cilicom tak prehra skor ako zacne dufat vo finale kazdopadne to budu krasne zapasy a ak prehra favorit tak to bude skor roger
Reagovat
smazaný uživatel
mazki: jo, souhlas, pokud Delpo vstoupí do mače jako s Čiličem, pak mu Nadal už nepovolí..zkušenosti a víc bojovnosti taky na straně Nadala..a nevýhoda Delpa bude i to, že pár dní nehrál. Přesto to podle mě rychlej mač nebude, ale kdo ví :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Si na něj bude věřit, nedávno ho porazil, nemá co ztratit..
Reagovat
Skeec
PokudRafovi bude chodit Forehand a bude schopen Potra vyhánět těma jeho spinama tak bude 3:0 max. 3:1!Pokud ale ne ....
Reagovat
smazaný uživatel
Del Potro hrál ve čtvrtek, v pátek nehrál nikdo a včera jistě absolvoval normální tréninkovou jednotku ... tak, kde je těch pár dní?
Reagovat
smazaný uživatel
Já ten rychlý průběh zápasu myslel právě jako 3:0 ,maximálně 3:1. Prostě nemyslím, že to bude pětihodinová semifinálová bitva, jako v Austrálii s Fernandem, tak max. 2,5 hodiny a Rafa bude ve finále (snad).
Reagovat
smazaný uživatel
Je to prostě vyvedení z rytmu..pro všechny hráče, Nadal má podle mě výhodu, v tom, že si včera zahrál ostrý set. To je vše :-).
Mimochodem prý na sky sports říkali, že Nadal chtěl hrát první semi..a bylo mu vyhověno, ví o tom někdo něco?
Reagovat
smazaný uživatel
No ještě, aby mu vyhověno nebylo... :))!, aby hrál druhý semi třeba do jedný do rána, ty maj takový máslo na hlavě, že maj kliku, že to je slušnej Nadal, kdyby se tohle stalo na jiným turnaji např. Sereně, to by byl jinej mazec!
Reagovat
smazaný uživatel
No tak vidíš, nemusíš rozvíjet další teorie o spiknutí :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a pár (dní) můžou být i dva..PÁR! :-)) a ty sám jistě moc dobře víš, že tréninková jednotka a ostrej zápas je rozdíl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
bsb: presne tak si to predstavuju aj ja
Reagovat
smazaný uživatel
Jo :), ona to vlastně nakonec bude asi výhoda, to třídenní zevlování a čekání na match, ano a bílá je černá a černá je bílá.

A to, že ho dokonce nenasadili jako druhý zápas je důkazem toho, že netřeba hledat zlého úmyslu za hracím plánem:). No je to "fakt", v opačném případě by totiž bylo opravdu nejjednoduší začínat v pondělním finále (pokud se tam dostane) každý gam stavem 0:15 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Znova zopakuju, že pro žádného hráče není to vyvedení z rytmu příjemné. :-) Nic víc k tomu už nemám. Užijte si tenis :-).
Reagovat
skott
nepofato tohle je zbytecne...nekterym lidem zkratka nevysvetlis, ze americanum jde pouze o to, jak si namastit vlastni kapsu a cele Svycarsko i Spanelsko jsou jim jednoduse u pr*ele.On by vlastne mozna olfess byl rad, kdyby v tom pripadnem finale Nadal zacinal kazdy gem za stavu 0-15, aspon by tak mel zas o cem par dni kecat a nad cim brecet;-)
Reagovat
smazaný uživatel
to ze rafa hra 1 je lepsie a moze byt z toho vyhoda ak sa zapas rogera s djokovicom pretiahne do 5setov bude mat zrazu rafa viac hodin na odpocinok pred finale nastastie ako niekto vcera pisal vsetko zle je na nieco dobre a to ze rafa musel hrat aj vcera je len dobre zdvihol si sebavedomie a dobre sa rozohral 35minutova dohravka vcera mala len vyhody a ten kto fandi rafovi musi verit a vcerajsia tlacovka rafova am dava dovod k optimizmu pred seifinale ako rafa povedal semifinale pre mna nic neznamena prisiel som vyhrat keby si nevril koli zdraviu alebo ze nezvladne 2zapasy posebe tak az tak sebavedomi by nebol mna vcera presvedcil a som presvedceny ze minimalne del potra da
Reagovat
smazaný uživatel
Ale na začátku turnaje mluvil jinak :))), to je Rafa no, já to řikal, nevěřte mu, nepodceňuje se, dělá to tak vždycky tohle divadýlko.

Docela dobrý vzkaz Rogerovi...., přiznám se, že tady bych už taktiku i trochu hledal :)))
Reagovat
smazaný uživatel
aj pred zaciatkom turnaja vravel ze prisiel vyhrat a nic ine ho nezaujima vcera to zopakoval a uz mu verim pred turnajom a hlavne po vykone s almagrom som moc nedufal
Reagovat
smazaný uživatel
No, hlavně říkal, že vůbec neví jestli chytne formu (ještě letos), ale já jsem moc rád, zasloužil by si to ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by Španěl pronikl do titulového boje, musel by nastoupit na kurt tři dny po sobě. A to je velký handicap. Roger Federer, Novak Djokovič a Juan Martin Del Potro mohli spokojeně už dva dny odpočívat, zatímco nervózní Rafael Nadal trávil tuny času ve Flushing Meadows.Celý pátek pročekal bezvýsledně na dohrávku čtvrtečního čtvrtfinále s Fernandem Gonzalezem z Chile, dočkal se až v sobotu. Naštvaný musí být šestinásobný grandslamový vítěz na pořadatele US Open. Ti se podvolili tlaku televizních společností a ačkoliv věděli, že čtvrteční večer i celý pátek s největší pravděpodobností proprší, nasadili jeho zápas až jako poslední ve čtvrtečním programu. Tím zapříčinily jeho vysilující trable. Je to neférový přístup vůči tenistovi, kývou hlavou mnozí.

Ještě tady chce někdo z fanatiků orodovat za elegoše? Je to protěžovanej vychcánek, dnešním programem, kdy Rafu nepochopitelně postavili už do prvního semifinále, zatímco týden vyspinkanej elegán bude hrát až o téměř 5 hodin později, to zase jen potvrdili!!!!

Přál bych jim, aby Novak vystřihnul elegána, amerikánští Roger fanatici (a nejenom oni,že?) by psychicky neusnesli pořážku a v přímým přenosu by spácháli pravou americkou rituální sebevraždu, tj - udušení big-macem .)))
Reagovat
Skeec
Částečně se dá souhlasit.Nevýhoda pro Rafu by to byla pokud by se včera hrálo třeba ne 5 setů,ale jelikož to Rafa zvládnul za 30 minut nemusí to být nevýhoda.A to že je nasazen do prvního semifinále také není špatné,protože pokud by Potra rychle smáznul a Roger hrál s Novakem na 5 ve finále bude na tom hůře Roger.Jinak se vším souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
My jsme fanatici?To nemyslíš absolutně vážně. Jediný kdo tu uráží jiné hráče, kterým zrovna nefandí jsi ty. Kdyby tě zajímal tenis, tak to tu nepíšeš. Myslím že ty jsi ten opravdový fanatik!
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, je to nespravedlivé vůči Rafovi,ale z důvodu nátlaku televizních společností na organizátory, a ne proto že by někoho protěžovali, ale to ty samozřejmě už nechceš slyšet.
Reagovat
Mercury
Organizátoři to sice podělali, ale nevím proč by kvuli tomu měl byt Roger vychcanek?? myslíš, že on to zařídil? proč není stejný vychcánek i Djoker a Del Potro..ti měli jen štěstí, vid? :) jsi tak ubohý Barney..kdyby ses držel aspon jednou hlavni obsahove linie a neodbočoval k urážkám, byl by to téměř normální příspěvek...takhle se člověk může opět jen pousmát :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten údajný důvod nátlaku TV společností je úsměvný, když věděly, že bude pršet a budou muset vysílat již odehrané zápasy, tomu snad už nemůže věřit vůbec nikdo ... :)))))) Ale o tom se už bavit nechci.

BARNEY!!!
To je pro nás dobrý, že nastupuje jako první, těch pár hodin už to nevytrhne a hlavně si líp odpočine před finále, alespoň večer bude mít volnej (jestli vyhraje...). A Barney, ty chceš ve finále nevyzpytatelnýho Djokoviče? Já jo, ale když tam bude Del Potro.. :), není náhodou pro nás hratelný soupeř spíš Fedex? ;)
Reagovat
JIMI
Dobré ránko!Koukáte někdo na předčasné finále!Doufám ,že mamča vyhraje!
Reagovat
smazaný uživatel
nechcete tu nekdo pastnout nejakou slusnou meteomapu oblacnosti/srazek, jak to vypada v new yorku ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
A ja Gonzalezovi tak veril, je to skoda
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, myslím, že je to velmi ubohé :), ostatně, přesně tak, jako nadávky do cikánů, mauglí, škrabprdelek apod., taky úpírů (Murray) atd. atd. atd. atd.

nic nového pod sluncem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad poslední věc k nemožnosti změny nasazení organizátorem

Včera a předevčírem jsme se o tom dohadovali, já jsem tvrdil, že změny nasazení jsou v režii organizátora (protože s tím mám konkrétní zkušenosti) a má je pod kontrolou (např. z důvodu změny počasí)a smluvně ošetřeny s partnery. V opačném případě, by totiž hrozily žaloby minimnálně o slevy ... vysloužil jsem si označení " hospodského všeználka od pivka" (myslím, že Brody), pak že to nemůže pořadatel udělat ( abudabi - ten byl alespoň slušnej..). Odpoledne mne konečně napadlo se podívat na web, že by tam něco mělo být v tom smyslu uvedeno, nemusel jsem hledat dlouho, pod rozpisem každého hracího dne je následující text :

"The schedule of play is released each evening and will be posted on the website as soon as it is made available. This schedule is correct at time of publishing and is subject to change."

Tedy volně přeloženo, hrací plán je zveřejněn na těchto stránkách každý večer, v momentě, kdy je k dispozici. Plán je poplatný času zveřejnění a podléhá změnám. :))

Tak snad to bude stačit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já to myslel jinak, ale to nevadí :). Stejně je teď víc než jasné, že ty rozsáhlé rozbory a vyhrocené debaty byly totálně zbytečné. Nadal a Gonzales ve čtvrtek byli zcela o něčem jiném než dnes. Rafa to nakonec i sám potvrdil. Mohl být rád, že jeho zápas organizátoři nepřesunuli a že byl přerušen deštěm. Dnes tam nastoupil tak, jak ho známe, s ničím se nepáral. A Gonza totálně odešel. Zkráceně - všechno zlé je pro něco dobré. A teď to bylo dobré pro Rafu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ano !!!!

KDO JINÉMU JÁMU KOPÁ, .... :)

Včera měli nastoupit až po Sereně, dneska už došly nervy!!! To by byl průšvih, kdyby se to nedohrálo, to by bylo FI až v úterý :)))

Jinak mi je líto hlavně Gonzy, to sedmihodinové včerejší čekání mu jistě taky neprospělo, Nadal má ještě čas, on už tolik ne ....
Reagovat
smazaný uživatel
Olfessi, to je tedy síla! Chlapče drahá, Tvá jistota, Tvé skálopevné přesvědčení jsou zřejmě nevyvratitelné! Ty by ses měl dát na politiku, tam by ses hodil, a to nežertuji, to myslím smrtelně vážně. Ale jinak - peace, nezlobím se. :))
Reagovat
Skeec
Nj má pravdu a stojí si za ní což je velmi dobře!
Reagovat
skott
a to tady bylo breku, ze jsou podminky k Nadalovi nefer a on pritom sam rekl, ze mu den navic prisel vhod:-))
Reagovat
smazaný uživatel
To je přece jedno, co řeknou a co si myslí tenisté - fanoušci mají lepší zdroje, větší přehled a proto mají jejich zdejší diskuze daleko větší váhu, než rozhovory s těmi tajtrlíky honícími se za "žltým chlpatým čudem":). Neříkám, že zde zazněly jenom hlouposti, to vůbec ne.. Ale občas se člověk musí smát, kterak obraz obdivovaného absolutně nereflektuje obraz obdivovatelů. Od názoru na jednu konkrétní událost v jednom zápase po celkové vzájemné soužití.. Nádherný příklad máme zde, Rafa - Roger. Představím-li si ty dva vedle sebe, vidím podané ruce v přátelském pozdravu. Představím-li si vedle sebe jejich fanoušky (neříkám, že se to týká všech), vidím pěsti v xichtech. A to se říká, že kolem tenisu se pohybují veskrze rozumní lidé. Ve fotbale, hokeji atd. je situace daleko snažší: Pokud se dva týmy nemusejí, pak se nemusejí ani jejich fandové (např.: pražská SS:). Ale zde, jak se zdá, mohou být sportovci skoro kámoši, a přesto budou na sebe jejich fanoušci ve vzájemné shodě kydat hnůj.
Reagovat
skott
To je na tom prave nejhorsi, ze vetsina diskuzi je naprosto zabita neustalym osobnim napadanim a urazkami podobnych individuii jakym je Barney, kteri se nezmuzou na vic, nez dve hole vety a jejich prinos k debate je vicemene pouze fekalniho druhu.
Clovek pochopi i jistou davku nadsazky v negativnim hodnoceni tenistu, paklize je slusne vyjadrena (ja sam ji ohledne svych ¨neoblibencu¨ casto pouzivam), ale vzdy zasnu nad tim, jak nekteri okamzite v reakcich prechzeji k urazeni pisatele, kdyz se jim jeho nazor nelibi.Zda se mi, ze posledni dobou spousta lidi tady nemuze prekousnout jekekoliv oponovani v nazorech nebo jen pouhy naznak kritiky.Okamzite je takovy clovek obvinen z fanatismu nebo naproste neznalosti tenisu.
Reagovat
D.A.N
skott: Lépe to už nešlo napsat naprosto stebou souhlasím, každopádně proto co jsi napsal se také (důvody, agresivita, napadání urážení)přestávám pomalu k něčemu vůbec vyjadřovat, neb bych bych byl napadán či osočen, že jsem elegán fanatik" :-) ačkoli mi je jasné, že bych si toho vůbec neměl všímat, čili doufám, že aspoň někteří slušní se tu budou oběktivně vyjadřovat viz: ty a někteří další.Každopádně čekám dneska pěkný tenis a ikdyž fandím Rogerovi tak se určitě z toho nezblázním, že prohraje.
Reagovat
skott
Prestat se uplne vyjadrovat by byla skoda, to neni reseni.barney a jemu podobni jsou zavisli na reakci osatnich.Pokud na ne nikdo reagovat nebude, casem zmizi, jelikoz je prestane bavit psat neusatle to same bez odezvy.Takove typy se najdou na vsech diskuzich, jejich jedinym zajmem je vyvolavat hadky a je jim uplne jedno o cem to bude...kdyby napriklad mene tech, co sem pise fandilo Federerovi bude stejnym zpusobem urazet Nadala...neni treba se tim nejak dale zabyvat.
Reagovat
marsmalak
No, jsem to říkal. Ještě uvidíme, jak bude hrát v semi.
Reagovat
smazaný uživatel
VAMOS RAFA!!!Za chvíli zas jednička!!:)
Reagovat
Frantz
přesně tak, zítra vyprášit Del Porta a v pondělí rozplakat prostituta a je hotovo .)))
Reagovat
smazaný uživatel
prostita? to to ťa baví nadávať na tenistov ktorý porážajú Nadala? nemáš ine argumenty? takéto komentare vážne nemusim..
Reagovat
smazaný uživatel
*prostituta
Reagovat
Frantz
pardón, to jen ten jeho legrační vohoz :-)
Reagovat
Skeec
Poráží Nadala?To si si ho asi s někym spletal?Překontroluj si vzájemné zápasy a pak piš.
Reagovat
Frantz
a s tím porážaním ses asi trochu spletla, pokud je mi známo, tak z jejich duelu odchází většinou poražen pan Rogííírek :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, to je úplně zbytečný tohle, už jsem to psal, v celé této "fedex hysterii" je v tom právě Federer nevinně... Mě to taky štve, nelíbí se mi to co se kolem něj děje, viz. ta "tlačenka" od organizátorů, kterou vůbec nemá on zapotřebí a pod. Rogera beru jako svým způsobem oběť tohodle šílenství, ale je to prakticky dokonalý tenista .... i když fandím především jiným.
Reagovat
Skeec
Jasný Federer je borec a podle některých nejlepší tenista vůbec.Ale když tu někdo napíše takovej nesmysl tak proč to neopravit.
Reagovat
smazaný uživatel
Dominiko, hlídej si to, pak je z toho akorát TRAPAS!!!, Roger opravdu neporáží Rafu, to víme všichni, ale dohání to na jiných hráčích ...
Reagovat
smazaný uživatel
ale ja nehovorím len o Rogerovi, ale aj o Novakovi a Andym, lebo keby mal rafa hrať proti ním tak aj po nich nadávate, čiže je to úplne jedno.. keď ste si nevšimli je tam napísané tenistov, čo v našom jazyku je množné číslo
Reagovat
smazaný uživatel
ja som neuviedla konkrétnych tenistov.. ale proste kto slepo fandí Rafovi tak každý iný je pre neho debi* :) tiež fandím rogerovi, ale preto nehovorím na ostatných že su prostituti upíri alebo iné hovadiny..
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslim, že to bylo dost jasné, na co jsi reagovala ... ne??? Tak toho necháme, jistě se ti to příště už nestane, ne ;) ?
Reagovat
smazaný uživatel
pozri ja velmi dobre viem akuu ma bilanciu roger s rafom, proste mu to proti nemu nikdy nešlo.. akoby tam mmal nejaký psychický blok, ale to už riešiť nebude..proste ale neznášam komentáre typu jasné nech porazí prostituta, alebo upíra..je to dosť úbohé nemslíš?
Reagovat
Skeec
Ale ani Murray s Novakem Rafu neporážejí!!!Psal jsem to snad já s tím prostitutem že tak napruženě reaguješ?
Reagovat
smazaný uživatel
to si povedal tak akoby ho neporazili nikdy..
Reagovat
Skeec
Bože samozřejmě že ho už několikrát porazili,ale rozhodně ho neporážejí to bych si ty vzájemné zápasy představoval trochu jinak nemyslíš?Je to tak těžké si přiznat že ses trochu upsala,nebo unáhlila?
Reagovat
smazaný uživatel
okej dobre, napísala som blbosť.. s tou bilanciou..ale nič to nemení na tom že ma naštvalo, že ho nazval prostitutem.. koli jeho oblečení..
Reagovat
skott
Muzes mi vysvetlit, co by meli americti organizatori z ¨tlaceky¨ Fedrerea?
Jim slo vzdy o Andy Roddicka, kteremu cas od casu prizpusobovali nasazovani zapasu, ale to je celkem logicke a nelze se tomu divit.Tak to chodi na kazdem domacim turnaji tenistu, je to tak trochu smula Nadala a Fedexe, ze se zadny grandslam nekona v jejich zemi.Podle me vidis spiknuti tam kde neni.Organizatorum a predevsim televizni stanici CBS jde predevsim o sledovanost.Tzn. po vypadnuti Roddicka aby se oba (mysleno Nadal a Federer) dostali do finale a vysledek jim uz muze byt ukradeny.Urcite nepotrebuji nekoho utahat tim, ze ho ¨schvalne¨ nechaji hrat tri dny posobe.
Reagovat
Skeec
Jo to chápu že tě to naštvalo,je to ... a asi má něco s prostitutama společnýho sám ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Rekord ??? :))§
Už nic, dva dny jsem psal, už jsem se vypsal ze všeho..
Psal jsem o nespravedlnosti a o fanaticích, možná i o US open stánku, no byla by to paráda, Fedex letos opět, už nemám slov... Fedexmánie dělá z lidí idioty, zrovna tak, jak to uměl E. Presley, M. Jackson, Madonna, Beatles a další ... Byla by to velká pocta pro tento tenisový - téměř "svatostánek"...

... ale už to je jedno, zbožňování přináší i obrovskou nenávist, Nadal asi tuší, co to obnáší ... bohužel to odnesl, jako vždy někdo třetí, tedy Gonza... už víc k tomu nemám, poukázal jsem a doložil jsem vše, co jsem tvrdil, svět není růžová zahrada ...
To je vše.
Reagovat
skott
Hm, tak teda dik;-)
Vidim, ze na to, na co jsem se ptal odpoved zrejme nemas.
Nepolemizuji s tebou nad tim, zda-li organizatori udelali v pripade zacatku cvrtfinaloveho utakni Nadal/Gonzalez chybu.To je jasne, ze ano.Neni treba se nad tim vykecavat dva dny, jak to delas ty.Jde mi o to, abys mi pokud mozno bez ublizineckych a radoby ironickych poznamek, konkretne rekl, co podle tebe maji americane z toho, ze protezuji Federera na ukor Nadala.To jsem z tvych reakci nikde nevycetl.
A laskave si odpust poznamky o idiotech a neprekrucuj lidem nicky, kdyz se s tebou nekdo slusne bavi.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad nebude tak zle, když jsem si spletl Scott a Skott, konspiraci za tím nehledej, jenom omyl... to bylo k těm nickům ...

Já už jsem ti napsal vše, "chytrého nakopni ..., ....!"
viz. byla by to paráda, Fedex letos opět, už nemám slov... Fedexmánie dělá z lidí idioty, zrovna tak, jak to uměl E. Presley, M. Jackson, Madonna, Beatles a další ... Byla by to velká pocta pro tento tenisový - téměř "svatostánek"... PO ŠESTÉ A V NY :))))))

Tedy opakuji - fedexmánie, nic víc...
Reagovat
smazaný uživatel
Tedy, mají z toho SENZACI ...
Reagovat
skott
Tomu rikam vysvetleni...z poradatelu New Yorskeho grandslamu se stali ¨FedEx groupies¨ podobne tem, ktere kdysi meli Beatles nebo Michael Jackson:-))) Bravo mistre, omlouvam se, ze mi tak prozaicky duvod unikl...:o) Jen si rikam proc, by to nemohlo byt nejak takhle...Nadal zavrsil na US Open svuj career Grand Slam jako nejmladsi hrac v open ere:/
Reagovat
smazaný uživatel
nech je to tak ci onak fedexmania uz konci zajtra ,djokovic poslnil tym nabral novu motivaciu a tym ze posilnil tym dal najavo ze ma chut opat ukazat ze sa chce zlepsovat a je najvyssi cas aby dokazal porazit fedexa aj na velkom turnaji a aj ked prajem titul rafovi prezijem aj ked ho vyhra novak alebo potro 6titulov uz je ozaj moc treba plnit sny aj inym tenistom ich rodinam a fanusikom zajtra to bude parada a trosku pozmenit finale oproti predchadzajucim rokom nebude na skodu fans federera si uz tento rok uzili je cas aj na nas !!!
Reagovat
skott
Tedy SENZACE, z meho pohledu daleko vetsi nez rutinni vitezstvi Rogera...
Reagovat
smazaný uživatel
Citace :
"Bravo mistre, omlouvam se, ze mi tak prozaicky duvod unikl...:o)"

Nic si z toho nedělej, to se stává i v lepších rodinách... ;))))))
Reagovat
skott
hmm, ze si za sve prispevky das deset smajlu je vtipnejsimi nedela...
Fakt je ten, ze nejsi schopen rozumne odpovedet na jedinou otazku, kterou jsem ti polozil a dal meles o jakemsi nesmyslnem spiknuti ve prospech Federera.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad máš pravdu, bohužel mám obavu, že má teď Fedex docela formu, snad jen, kdyby ho Nole zlomil psychicky ....

JInak jsem pro každou změnu ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem ti odpověděl, pokud s tím nesouhlasíš, je to tvé PRÁVO ...

reakce na ostatní, považuji za zbytečné ... ( a dokonce bez smajlíků)
Reagovat
skott
Abych rekl pravdu, je to docela skoda...Me by totiz celken zajimalo, proc ti prijde 6 vitezstvi v rade na US Open v podani Rogera (tudiz znacny streotyp) jako vetsi senzace a duvod k protezovani, nez prvni vyhra Nadala a tim padem vice emoci, symboliky i vetsi zapis do historie.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslim, že pro ten turnaj i pro ATP a pro legendu samotnou, to je prostě a jednoduše víc, než když nějakej dvakrát ne moc oblíbenej Nadal, tam udělá svůj první tiumf....

Jinak to neber tak, že se dohaduju s tebou, protože více méně se s 90% tvých reakci na tenis shoduju, ať se nám to líbí nebo ne .
Reagovat
smazaný uživatel
triumf ..
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo rád hledá spiknutí :-) je to jeho věc.. ale psát, že vše doložil, když tu vidím jen doměnky, tušení...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale doložil, na všem kde jste mě chtěli nachytat, změny má pořadatel vyhrazeny, hotovo..
Reagovat
smazaný uživatel
Já tě na ničem nachytat nechtěl :-D jen to pobaveně čtu..mám tu výhodu, že je mi vcelku jedno, kdo to vyhraje, takže nemám fanouškovskou mlhu před očima.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky nemám mlhu před očima, jsem realista, říkal jsem co se bude dít už několik hodin dopředu, událo se to přesně podle tohoto scénáře. Prostě jsem měl jenom pravdu... snad to nebude tak zlé.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic není zlé :-) organizátoři zaspali, ale spiknutí za tím nehledám, ty ano, já to beru a respektuju. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano a já má na to úplně jiný názor, tak jsme si to vyjasnili, ne?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist