Kvitová a Plíšková jsou podle kurzů favoritkami Wimbledonu

27. 6. 2017, 12:06
Aktuality 31
Petra Kvitová a Karolína Plíšková jsou podle zahraničních i tuzemských sázkových kanceláří favoritkami Wimbledonu. Slavný tenisový grandslam na trávě All England Clubu začne už v pondělí 3. července.

U největších českých sázkových kanceláří mají obě fedcupové vítězky nejnižší kurzy na triumf. Bookmakeři Sazka Bet i Fortuny shodně určili kurz na jejich výhru 6:1, Tipsport vypsal 6,5:1, přičemž u všech jsou soupeřky daleko za nimi.

V zahraničí upřednostňují Kvitovou. Česká verze britské Williams Hill uvádí královnu turnaje z let 2011 a 2014 za největší adeptku v kurzu 5,5:1, na webech Bwin a Betfair mají na její triumf 6:1. Plíšková je všude druhou hlavní hvězdou.

Kvitová prožívá snový návrat na kurty po vážném zranění prstů levé ruky z prosincového přepadení. Při svém druhém turnaji získala v minulém týdnu titul na trávě v Birminghamu a favoritkou Wimbledonu je i proto, že v Londýně už dvakrát šampionkou byla.

Plíšková je světovou trojkou, nedávnou semifinalistkou French Open a na trávě loni vyhrála v Nottinghamu a byla ve finále v Eastbourne. Ve Wimbledonu sice nepřešla v předchozích pěti startech přes druhé kolo, ale spoléhá na rychlou hru.

ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

31
Přidat komentář
Krisboy
To bude finálko, panečku :)
Reagovat
VlS
Aby se nám nepotkaly ve 4. kole
Reagovat
sprchon
Pokud tam obě dojdou, bude to úspěch. ;)
Reagovat
Krisboy
Mohli by si pořadatelé vzít příklad z bůkmejkrů a nasadit je jako č. 1 a 2 :)
Reagovat
svetova.dvojka
Na J1rku je kurz 350 , že vyhraje Wimbledon, že bych to prubnul..., šanci určitě má.
Reagovat
horska.kraslice
Tyjó, vsadit tak třeba tisícovku a .......
Reagovat
bIbec
Dneska v Anglii nuda. Zítra bude taky nuda.. a na konci týdne to bude vopruz, páč hráči a hráčky budou muset všecko honit na poslední chvíli.
Je to pech. Jó, nejenom že ty turnaje před GS sou takový nějaký, protože se člověk stejnak těší už na ten GS.. ale když k tomu ještě prší, tak je to prostě úplně a korunovaně na houno.
Reagovat
tommr
takže zítra bude taky pršet celej den? :(
Reagovat
Nancy_z
Pršet má i zítra, ale odpoledne uź mají přeháňky ubívat, tak snad to bude už lepší.
Reagovat
Nancy_z
Jejda ubývat! Hrubka jak hrom :-P
Reagovat
Frick
Za tuhle hrubici Bůh zabil koťátko.
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/vip-sport/306837/bez-slavy-penez-i-podavacu-micku-tenistky-o-zivote-na-malych-turnajich.html

To pozlátko té úzké smetánky a pak to jde neskutečně dolů po prudké parabole.

Pokud třeba budem brát mužskou část, tak oproti fotbalu, hokeji nebo basketu je tenis neskutečně chudej sport, jakkoliv jeho největší hvězdy jsou vnímáni jako ti, co jsou "težce za vodou"...
Reagovat
George_Renel
Jen bulvární populisticky podané plácání.
aby se holky dostaly z té periferie nahoru, každá si tím musela projít, takže to prostředí znají hodně důvěrně.
My, co jsem sledovali na streamech putování Markéty z toho suterénu do první stovky jsme to viděli na vlastní oči, že si chodila pro míčky sama a na dvorci byli třeba jen tři rozhodčí včetně hlavního.
Reagovat
PetaM
Taky si musím sbírat míčky ...
Reagovat
blixa
Chuděrko ... :D
Reagovat
PetaM
Děkuji za politování :D :D :D
Reagovat
misa
Wozniaková byla dobrá, kdysi jí trénoval Steckley a myslím, že pravě tehdy ho Lucka poznala (hrála s Kanaďankou pár deblů), takže si pak na něj na jaře 2013 vzpomněla :)
Reagovat
bella
Jj, ja si v ty dobe, kdy obe zacinaly ve spicce i pletla. Wozniacki a Wozniak.
Reagovat
VlS
No, a 99% holek a kluků, kteří by " rádi" a které by " rády" se nikdy vejš nepodívá a třetí stovka je top úspěch. No a co? Na jednoho světově proslulýho kardiochirurga je taky milion obvoďáků.
Reagovat
Frick
Jsem chtěl vypíchnout zejména to, že 300. hokejista/fotbalista/basketbalista světa hraje v elitní lize a vydělává těžký prachy.
Reagovat
drabona
Lépe se bude hrát těm, s kterými se nepočítá. Petra říká, že ji nezajímají takové úvahy a to je jedině dobře. Na druhou stranu kdo viděl ten finiš v posledním finále, jakmile sundala čelenku, viděl jaké neskutečné hry je schopna. Jestli to předvede i ve Wi, pak se máme na co těšit. Držím palce.
Reagovat
Marduch
Někteří jako by sledovali tenis měsíc. Konzistentnost nikdy nebyla silnou stránkou Petry a tím spíše po půl roční pauze. Ten poslední půlset byl neskutečný. Půlset.
Reagovat
PetaM
Jenže na Wimbledonu má prostě extra motivaci a bude bojovat až do konce. Na kterémkoli jiném turnaji by tak určitě nebojovala ...
Reagovat
VlS
Co se Wmblu týče,9 počkejme si na konec a oslavujme, až bude co. Jinak jí zas bude někdo zatracovat, protože se nenaplnily jeho naděje.
Reagovat
d@ve
Když bude hrát Petra rovnou bez čelenky, tak má určitou šanci. ;)
Reagovat
Pavlis
Musela se hecnout, jinak by to fakt prohrála. Ale stejně, otočit z 0-40 na získaný game, to zasluhuje respekt.
Reagovat
Torn
Někdo čelenku, někdo papírky, hlavně je, že to funguje. :D
Reagovat
FulnekUltras
ale hodnota jemné svinuté ruličky je zatím pořád vyšší... ;)

Každopádně je dobře, že okruh favoritek je momentálně až takhle široký - a máme se při tradičním tenisovém vrcholu roku nač těšit.
Reagovat
Dobry-den
A co Lucy?
Reagovat
smazaný uživatel
To je neskutečný že největší favoritkou Wimbledonu je hráčka která má v letošním roce odehraných 7!!! zápasů))
Reagovat
gigin
Favoritkou jak pro koho no. Jakýsi bůkmejkři, to je nic. Holota havířská.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist