Kvitová a Šafářová vyhrály ve třech setech, Zakopalová na US Open neuspěla ani na 10. pokus

27. 8. 2013, 19:18
Aktuality 241
US OPEN - Ze šesti českých tenistek se do 2. kola US Open dostaly dvě. Z tria, které dnes zasáhlo do hry, uspěly Lucie Šafářová a následně 'třísetová královna' Petra Kvitová. Naopak Klára Zakopalová neproměnila v premiérovou výhru ani svůj celkově 10. start na newyorském grandslamu.
Petra Kvitová

Petra Kvitová tři dny po finálové porážce na turnaji v New Havenu zvládla úvodní zápas na US Open. Sedmá nasazená Češka dnes porazila Misaki Doiovou z Japonska 6-2 3-6 6-1 a na osmém grandslamu v řadě tak postoupila minimálně do 2. kola.

Kvitová měla první sadu s Doiovou pod kontrolou, ale ve druhé chybovala, trápila se na podání, svůj jediný brejkbol neproměnila a už potřicáté v sezoně tak musela o postup bojovat ve třech setech. Rozhodující dějství ale zvládla a duel vyhrála i proto, že odvrátila 14 z 16 brejkbolů, kterým čelila. 

Petra Kvitová"Nehrála jsem svoji hru celý zápas, jak bych potřebovala, ale snažila jsem se soustředit míč po míči. Vítr dost komplikoval hru," komentovala Kvitová v rozhovoru na dvorci a smála se otázce, jestli zápas prodlužovala, aby si diváci tenis užili. "Ne, to ne," odvětila. 

Třiadvacetiletá rodačka z Fulneku letos odehrála 59. zápas a ve 30 z nich o postup bojovala ve třech setech, což je zdaleka nejvíc ze všech tenistek Top 100. Bilanci třísetových utkání si světová desítka vylepšila na 19 výher a 11 porážek.

"Když jsem prohrála druhý set, věděla jsem, že tříseťáky poslední dobou zvládám dobře a dokážu je vyhrát. Nepoloží mě to. K něčemu je to možná dobře," řekla v rozhovoru českým médiím Kvitová, která je ve Spojených státech s Petrem Pálou. Ten dočasně zastupuje trenéra Davida Kotyzu, který se stal v neděli otcem syna Vincenta.

V druhém kole Kvitová, jež byla na US Open nejdál v osmifinále v roce 2009, narazí na Srbku Bojanu Jovanovskou, s kterou se dosud nestřetla. "První kola jsou těžká, připravím se," řekla Kvitová. 

Lucie Šafářová dnes ukončila sérii čtyř porážek v řadě, když v prvním vzájemném střetnutí porazila 6-3 2-6 6-4 Ukrajinku Lesju Curenkovou. Šestadvacetiletá rodačka z Brna, jež se před US Open odhlásila kvůli natrženému svalu na ruce z New Havenu, sice ztratila sedmkrát své podání, soupeřce však vzala servis osmkrát a poslední brejk znamenal konec zápasu.

"Snažila jsem se soustředit na každý míč, nesnažit se hrát na krásu nebo vítězné údery, ale nějak to tam dostat přes síť... Naštěstí to vyšlo," řekla Šafářová pro server iDnes.

O postup do 3. kola se Šafářová utká s desátou nasazenou Robertou Vinciovou. Třicetiletou Italku dokázala porazit pouze loni v Montrealu, další tři duely včetně souboje v kvalifikaci US Open 2004 česká tenistka prohrála.

"Bude záležet na tom, jak budu hrát já. Když dobře, beton je pro mě výhodnější povrch na ni. Určitě je to hratelný zápas," věří Šafářová.

Klára ZakopalováProkletí na US Open naopak nedokázala ani letos prolomit Klára Zakopalová. V New Yorku hraje pravidelně již od roku 2001, ještě nikdy však nevyhrála zápas v hlavní soutěži. Letos se turnajová jednatřicítka o premiérovou výhru na kurtech ve Flushing Meadows snažila už podesáté, se Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu však prohrála dvakrát 3-6.

"Už v rozehrávce to cítím. Tak strašně to chci prolomit, že me to pohltí. Pak se nehýbu, neletí mi to. Mám to v hlavě jako vykřičník. Ale teď jsem hrála předtím dobře, říkala jsem si: Bude to super. Ale bohužel," řekla Zakopalová, jež si minulý týden zahrála semifinále v New Havenu, kde porazila Cibulkovou, Puigovou, Vesninovou a prohrála až s Kvitovou.

Jednatřicetiletá rodačka z Prahy nemá dobré zkušenosti ani s newyorskými kvalifikacemi. V letech 2001 a 2002 skončila hned po prvním zápase, dvě výhry si tak připsala pouze v sezoně 2009, kdy skončila v závěrečném třetím kole. "Mám to v hlavě. Ale desítku jsem zakončila, tak třeba příští rok."

- GRANDSLAM US OPEN 2013 -
(USA / New York, tv. povrch, 34.300.000 dolarů)
úterní výsledky českých tenistek (27. 08. 2013)

Dvouhra - 1. kolo:
Kvitová (7-ČR) - Doiová (Jap.) 6-2 3-6 6-1
Šafářová (ČR) - Curenková (Ukr.) 6-3 2-6 6-4

Su-wei Hsieh (Tchaj-wan) - Zakopalová (31-ČR) 6-3 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

241
Přidat komentář
LukasH
Ach jo. Sam, to ne. Včera už jsem to nevydržel a šel spát a teď koukám, jak to dopadlo. Ale je fakt, že soupeřka hrála skvěle. No, jestli se takhle vyburcovala jen na jedno kolo a příště nezahraje nic (jak to obvykle bejvá), je to pro Sam taky obrovská smůla. Sam jednu chvíli nehrála špatně, bohužel moc chybovala.
Doufám, že k Petře bude osud shovívavější.
Reagovat
LukasH
A teď koukám, že Vika dva kanáry. Jej, ta je ale nastartovaná.
Reagovat
PetaM
Asi se se Serenou předhánějí v tom, kdo do finále ztratí méně gamů :D :D
Reagovat
petrulinka
Teď jsem se ze záznamu dívala na zápas Viky a musím říct, že Pfizenmaier si nezasloužila prohrát 2x 6:0. Ale je fakt, že dělala hodně chyb a to v rozhodujících momentech rozhodlo. Co se týká Viky, tak se chci vyjádřit k jejímu outfitu. Oblečení je fakt moc hezké, ale Vice vůbec nesluší, jelikož má rovnou, chlapeckou postavu bez pasu a ten pásek to ještě zdůraznil, že žádný pas nemá. Vypadá ještě rovněji a širší v bocích než doopravdy je. Ale toť jen můj názor, věřím, že spoustě lidí se Vika v tom oblečení líbí. Však sto lidí, sto názorů :-)
Reagovat
pepin
Tak ten noční zápas není vůbec směrodatný, teprve až přijdou soupeřky z jiné pozice tak se uvidí jak na tom je doopravdy. Musím říci na rozdíl od Petry, jak se tu již psalo u ní člověk nikdy neví co jí v té hlavě přepne a byla by schopná s tou samou soupeřkou Az. hrát na 3 sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani mi nemluv, ostatně moje příspěvky ohledně toho mluví za vše. Ten konec zápas byl tak nabitý emocemi, že mi to přišlo jako atmosféra, když hrál Tomáš DC vloni v Argetině. Diváci pomalu v tranzu, Duval nabuzená, Sam hotová.. tak ona není tak psychicky odolná a hrát v takovém kotli prostě nezvládla. I když ke konci zapla, že jsem si ještě říkala, že to dá, nebylo to nic platné. Bylo mi Sam chvílema líto.. a je mi ji líto pořád, protože jak tu pořád píšu, mám ji po Petře nejraději a dost jsem jí věřila. Tak jsem zvědavá, co mi dnešní den ohledně mých favoritů přichystá, doufám, že žádný nemilý překvápko se konat nebude..:)
Reagovat
smazaný uživatel
omluva to má být nahoře u Lukase u Sam... jen vstanu, už blbnu.:)
Reagovat
LukasH
Aha, tak škoda, že jsem to nevydržel. Říkal jsem si, že Sam ten poslední set dá. Je mi líto, že končí už v prvním kole. Ale ta Duval - co jsem viděl, tak skvělá hra. Jak by si s ní asi poradila Petra. Protože oproti tomu Doi nehrála nic.
Na Sam a Petru si poslední dobou ty soupeřky moc věří. Se Serenou a Vikou jsou posraný už den dopředu. Ale spíš ty dvě nedělají chyby. Ono to nedělání chyb bude základ, protože Errani taky vyhrála dvakrát 6:0. Chyby nabudí soupeřku a vývoj zápasu se obrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
Sam s Petrou jsou si hodně podobné, proto je mám tak ráda :)) Dokážou skvěle zahrát a pak to totálně pos.at, jen Sam má lepší hru než Petra i pohyb, ale psychicky jsou na tom fifty fifty. Navíc když jdeš spát místo fandění, to je pak těžký že jo? :))))))))
Reagovat
Fandina
KZápas Pfizenmaier s Vikou byl moc pěkný a skore dvakrát 6:0 bylo, ale ve valné většině to šlo přes shody, nebylo to jednoznačné, jak vypadá výsledek. S oblečením Viky naprostý souhlas. Samostatné moc hezké, červenobílé dvouparevné tkaničky do tenisek v barvě tiílka byly originální a tílko samo o sobě nápadité a hezké. Na Viku se ale vůbec nehodila sukně s střižená dokola a zvýrazněná páskem. Viku dělala silnější v bocích a celkově se k ní nehodila. Přesně jak píšeš. Jinak oblečení to bylo moc hezké, ale na nějakou holčinu s ženskou postavou a úzkým pasem.
Reagovat
Fandina
Oprava ... dvoubarevné tkaničky. Jinak k zápasu Vika Dinah, bylo to pěkný mač, obě hrály výborně.
Reagovat
Sonja
Fakt hodně krutý výsledek pro Dinah...ale co se dá dělat.
Gratulka Vice:-)
Reagovat
dadaft
davaj Dinah!

dneska jsem nic neviděl......................
Samantha venku, to je teda nadělení. ((
tak aspoň že postoupila se svými 2 vítěznými údery Aleksandra Wozniak. ))
(ty dva winnery byly jediné, které byly za zápas k vidění, Vesna nezahrála žádný - ale zase se hrálo bez chyb - musel to být zajímavý zápas))))))
Reagovat
dadaft
paráda Dinah, mám tě rád, jenom prosím tě sešteluj mířidla. ))
Reagovat
dadaft
velká naděje německého tenisu tahle Dinah !!!!!!
asi to bude kanár,
ale při troše štěstí to mohlo být 3:3.
Reagovat
dadaft
bože Dinah, uhraj si ten pitomý gem, pak se to zlomí...
Reagovat
Reti64
:-))
Reagovat
dadaft
ale Dinah v sobě má něco, co se mi líbí.
Reagovat
Reti64
No kruťárna to byla, ale je to GS, Vika nepovolila. Gratulace!:-)
Reagovat
dadaft
na antuce by to bylo vyrovnanější.
Dinah na ni podle hry asi vyrostla...
Reagovat
VlS
Dinah měla fakt smolnej los. Výsledek hře neodpovídá
Reagovat
Sonja
Vice to sluší:-))
Tak ještě aby byl stejně pěkný výkon.
Reagovat
dadaft
Dinah sice prohrává, ale nehraje špatně.
možná to pro Vichku nebude jen formalita. (???)
Reagovat
Sonja
Kanár je hodně krutý no...
Reagovat
dadaft
je.
už na RG se mi Dinah líbila a teď ji definitivně zařazuji do oblíbených - jen to chce stabilizovat. ))
Reagovat
Fandina
Mrzí mě, že prohrál Jirka Veselý a teď také Lukáš Rosol. Oba uhráli set.
A také škoda Klárka. Mrzí mě prohra Gregora. Také jsem dneska fandila Kohlimu, Samovi, Tommymu Hassovi a Rogerovi a mám radost že vyhráli a všem gratulka a největší Tomášovi, Petře a Lucce. Tak jen tak dál a pojď pojď pojď!
Reagovat
Rafaeoli25
Rosol možná vstoupí do historie v počtu prohranejch zápasů v řadě za sebou, když bude ještě chvíli takhle pokračovat :-D. Jestli pak ještě někdy nějakej zápas na tour vyhraje tenhle extremista..
Reagovat
Fandina
Lukáš je opravdu zajímavý. Pořád se kolem něj něco děje. Výborný výkon s Nadalem, pak nejdelší zápas ve čtyřhře a pořád něco. Mám ho ráda. Je to super kluk.
Reagovat
Rafaeoli25
A výborně se proti němu sází..
Reagovat
Fandina
Sázení mě nebere ... úsměv
Reagovat
Rafaeoli25
Mě taky ne, ale sázet proti němu to je poslední dobou jistota, tak proč do toho nejít :-)
Reagovat
Fandina
Zatím to je jistota, to je jisté ... úsměv. Ale snad proboha zase něco vyhraje!
Reagovat
Sonja
Tak Nolda v suchym za hodinku a 22 minut...
Berankis umí hrát líp (vím to), ale na druhou stranu dnes Nole hrál skvěle- podání i return psaly náramně, chyb minimum. Jen tak dál;-)
W/UE: Nole 28/9, Ricardas 16/27

Dalším soupeřem Becker.
Reagovat
Rafaeoli25
Uvidí se teprve v čf s Delem..
Reagovat
Reti64
Veliká gratulace Nolemu, a jeho fanouškům, jen tak dál:-))
Reagovat
Sonja
Kuš, nech mě radovat se z maličkostí.
Reagovat
Rafaeoli25
Já ti to neberu, ale první kola, navíc s loosery mě prostě nebaví..je to jen nutný martirium :-)
Reagovat
Sonja
Projevuj neúctu k soupeřům dál...ono se ti to vrátí:-) Viz Wimbledon.
Reagovat
Rafaeoli25
Ve Wimblu byl Rafa unavenej a na trávě nerozehranej..to se nepočítá :-)
Reagovat
Sonja
Jasněže se to počítá...byl to vzkaz arogantním lidem, jako jsi ty, že se žádný hráč nesmí podcenit:-)
Fakt uber hele, občas mám pocit, že jsi spíš Nadalův hater a snažíš se ho tady lidem zprotivit.
Reagovat
Rafaeoli25
Já arogantní nejsem, jen ho chválím a neochvějně mu věřím, když je to na mîstě. Sedm měsíců je holt dlouhá doba, tak si to teď náležitě užívám a vůbec se za to nestydím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nechápu, jsem smutná, rozladěná, nasraná.... to jsem nečekala..
Reagovat
Sonja
Je to velká škoda...
Kam se Sam propadne?:-X
Reagovat
smazaný uživatel
Možná se s Petrou někde setkají... já to nějak neprožívám, ale tohle mě opravdu hodně mrzí...
Reagovat
Sonja
Mě docela taky...loni se s Vikou postaraly o jeden z nej zápasů turnaje:-(
Reagovat
Rafaeoli25
Duval si to zasloužila, parádní výkon na sedmnáct let. A i jí to přeju, už jen kvůli tomu odkud pochází, bude velkou inspirací a povzbuzením pro Haiti..
Reagovat
Reti64
Uf teda, to je mi líto:-(( To nečekal asi nikdo. No Sam tím ztratila 500 bodů a v tuhle chvíli je patnáctá:-(
Reagovat
Sonja
Ztratila 360, ne? Ale bude někde okolo toho 15. místa no...ještě se uvidí, jak si povedou ostatní.
Reagovat
smazaný uživatel
No nic, jdu někam zalézt a lízat si rány.. držím palce Djokovi a přeju vám dobrou noc...
Reagovat
Fandina
Duval hrála dobře. To je potom těžké. Sam v závěru dost přitvrdila, ale už bylo pozdě. Mládí zařádilo.
Reagovat
Fandina
Podle live rankingu je patnáctá.
http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
Reti64
Dobrou.
Reagovat
Bob
Nejvíce záleží taky na Sabince, jak se jí bude dařit. Sam bude 15-16, nějak tak :/
Reagovat
Reti64
Za čtvrtfinále je 500 bodů, už jí je odepsali, měla 3210 bodů:

http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
Rafaeoli25
Snad se Duval nesesype a to co dnes předvede i v dalších zápasech. Duel dvou Viktorek by moh bejt zajímavej..
Reagovat
Sonja
Lunej- Dobrou a nesmutni tolik, tu hlavní máš ještě ve hře:-)
Bob- No té se doufám dařit bude!:-))

Jinak souhlasím, že Duval hrála fakt moc dobře...ale Sam měla na víc. Nevyužívala svý šance.
Reagovat
Reti64
Já tvůj příspěvek přehlédl, omlouvám se:-)
Reagovat
freeteepek
Taky mě to mrzí. Prohrál jsem na Sam minimálně jeden lístek do kina.Co jsem za celý den vyhrál, je fuč!
Jak může sedmnáctiletá holka hrát na GS tak neuvěřitelně dobře? Nechápu. Kdyby takle hrála pořád, atakuje za chvíli první dvacítku. Doufám, že na ní Petra nenarazí ve finále:-))
Reagovat
Rafaeoli25
Ne, protože na ní narazí už v osmifinále :-)
Reagovat
Sonja
Jo, omlouvám se, 360 je u mužů:-)
Reagovat
Bob
Bude, já jí věřím :) to je moje zlato, tlačím jí jak to jde :)
Reagovat
Sonja
Tak to máme dalšího stejnýho oblíbence:-))
http://s19.postimg.org/9gv41lnyb/Sabine_USO2013_106.jpg
Reagovat
Bob
To ano, v tom fandění jsem nějak za jedno :)
Reagovat
Reti64
Krása Nole, IDEMO!!!
Reagovat
Sonja
Zatím dobrý, snad mu to vydrží:-)

Jo a Lunej, mrkni, jak mu to sluší- červenočerná kombinace:-))
Reagovat
Sonja
Nole 10/2
Ricardas 5/8
Reagovat
Rafaeoli25
Jo Berankis to je soupeř :-D
Reagovat
Rafaeoli25
Nole bude před čf pěkně neotestovanej..1.kolo Beran, 2.Becker nebo Jelly, 3. Nieminen nebo Sousa, of Paire nebo Granollers..to jsou konkurenti :-D
Reagovat
Bob
vypadá to dobře. zato Sam :((
Reagovat
Sonja
Tak to tolik nezkoumej, prosímtě:-) Stejně to celé vyhraje Rafa, nemusíš řešit ostatní.
Reagovat
Reti64
Zbytečná starost, klídek:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Outfitek moc pěknej, jen nemám ráda černý ponožky :))
Reagovat
Rafaeoli25
Sonjo já čekám, že to Rafa dá, přesto si zajímavý finále přeju..7:6 pro Rafu v pátym nebyl bych proti :-)
Reagovat
Rafaeoli25
No a Nole konečně v barevnym. Nechápu proč furt nosí jen bleděmodrou a šedivou, plus někdy bílou a černou. Červená to je ono!
Reagovat
smazaný uživatel
Hurá, gratulka Svetlaně, tak aspoň nějaká dobrá zpráva v tak pozdní hodinu... :)
Reagovat
Fandina
Marion live komentuje na Eurosportu s Barbarou a Matcem. Právě probírají Rogera.
Reagovat
Fandina
A teď zase probírali Noleho.
Reagovat
Fandina
OT ... sahla jsem si někde na klávesnici a zmenšily se mi písmena ve Firefoxu na minimum. Nevíte někdo kterými klávesnicemi se zvětšení ovládá. Díky.
Reagovat
Sonja
Zkus podržet Ctrl a jet nahoru kolečkem myši...
Reagovat
Fandina
Sonja ty seš super. Jasňačka, že to funguje. Díky mooooooooc. Já to vždycky zapomenu.
Reagovat
smazaný uživatel
už mě docela ničí teda..
Reagovat
Sonja
Mě taky....:-D
Ale musí se nechat, že Duval není vůbec marná, naopak- hraje velmi dobře a odvážně, určitě se chce před domácím publikem vytáhnout a Sam má s těmi jejími dlouhými a razantními údery co dělat...
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska se jako všichni nepapíroví hráči rozhodli, že podají životní výkon nebo co? A Sam jí to teda docela usnadňuje...
Reagovat
smazaný uživatel
Já snad půjdu radši spát...
Reagovat
Reti64
Jsou to dneska nerváky, snad to Sam nakonec dá!
Reagovat
LukasH
To snad ne. Tihle hráči se vždycky vyhecujou k neuvěřitelným výkonům a pak obvykle v dalším kole prohrajou. To nemám moc rád.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako Sam se taky hodlá vyžívat ve 3 setech? Podobnost čistě náhodná...
Reagovat
Fandina
Sam se tam asi nevyžívá, ale Duval prostě jede. Tak snad Sam zůročí zkušenosti a bude to.
Reagovat
Reti64
Už mám čtyři fuč:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Za dnešek nebo celkově?
Reagovat
Reti64
Celkově, ale musí vyhrát Nole a ještě jeden mi hraje 1. kolo až zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám taky čtyři v zádeli a přesně spoléhám dneska na Djoka... ovšem jestli hodlá Sam pokračovat, tak jich bude 5.
Reagovat
smazaný uživatel
Zvedni se prosím !!! Moc ti držím palce !!
Reagovat
smazaný uživatel
Teda to je vyhecovanej zápas...
Reagovat
Fandina
Jirka Veselý utekl hrobníkovi z lopaty, dva sety prohrál a třetí vyhrál až v TB 8:6. Tak držím palce. Jirko otoč!
Reagovat
LukasH
Tomáš dobrý, měl tam slabou chvilku, ale naštěstí jeho slabá chvilka neznamená set. Hlavně zvládá dobře kritický situace.
Ještě k Petře: přečetl jsem si rozhovor na idnes a vlastně úplně nevím, co si o tom mám myslet. Petra tam dost podtrhuje důležitost třísetových zápasů a vlastně o tom druhým setu říká, že jí Doi přitlačila a ona nehrála tak agresivně. No, ať si pustí video. Doi tam možná tolik nechybovala, ale Petra vyhodila, co šlo - i returny z druhýho podání. Jestli Petra nemohla hrát svoje, protože podle ní Doi přitlačila, co by dělala např. s Azarenkou, pokud by s ní hrála?
Nechci tady rejpat, jsem rád, že postoupila a přál bych jí, aby došla co nejdál. Ještě štěstí, že u ní může bejt každej zápas jinej, tudíž se snad vůbec nedá odhadnout, jak to bude v dalším kole.
Reagovat
LukasH
Tedy jasně, že s Azarenkou by teď asi nic moc neudělala, to by musela hrát megadobře. Spíš jsem to myslel tak, co by dělala, aby to nedopadlo jako s Halep.
Zase je fakt, že dokud ty tříseťáky většinou vyhrává, tak dobrý. Jen se ukazuje, jak je Petra nevyzpytatelná. I komentátoři se smáli, že se kromě jednoho zápasu dostala Petra v New Havenu do finále přes tříseťáky. Obvykle totiž hráčky pokud hrajou se slabšíma tříseťák a pak narazí na někoho silnějšího, prohrajou. Ovšem u naší Petry to neplatí. A doufám, že to nebude platit ani tady.:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vím, psal jsi, že máš rád Sam, že? Tak tady neplýtvej energií na Petru a koukej teď vysílat pozitivní vlny směrem na kurt jo? :))))))
Reagovat
LukasH
Sam teď poctivě sleduju. Je fajn, že urvala první set. Ale ta Duval hraje dost dobře na to, kde je v žebříčku.
Sam to určitě urve, věřím jí. Byla by to bez ní škoda.
Reagovat
LukasH
Ale ne. Duval teď jde podávat na set. Sam dělá dost chyb.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to psala nahoře, že snad půjdu radši do postele... tak velká podpora publika dělá taky svý... Tak Sam snad zabere sakra..
Reagovat
Mayo
tak Berďa ešte 3 zápasy vyhrá a potom doví dopo
Reagovat
freeteepek
Koukněte jak hraje Samantha s 296. hráčkou. Prohrává. Úplně se sype!
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, už je pozdě, nechceš jít spát? :))))
Reagovat
freeteepek
Teď se sype Duval. Asi brzo půjdu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Evidentně máš negativní vlny, takže bys měl jít co nejdřív :))))))
Reagovat
Mayo
Kližan to je čisto fackovací panák :D
Reagovat
Fandina
gratulka. Ve třech a celkem v pohodě. Vypadá to, že forma je super. Držím palce. Tome ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Kližan :-D
Reagovat
Sonja
Není to moc vtipný, evidentně nebyl zdravotně v pořádku (prý zlobila záda)...zaslouží si uznání, že přesto zápas dohrál a nechal si dát výprask, než aby skrečnul.
Reagovat
smazaný uživatel
A to je nejaky hrdinstvi nebo co :-O Kdyz ho bolely zada tak to mel skrecovat, takhle stejne postoupil souper a jeste riskoval ze se to zraneni zhorsi
Reagovat
VlS
pěkně, poslední míč byl lahůdkovej. Tak pěkně dál, kam až to půjde, hlavně to dotáhnout do druhého týdne.
Petra nezklamala, ale ani nenadchla, snad se to trochu zlepší.
Lucka zaplaťpánbůh po sérii průšvihů postoupila, nevím, jestli výměna trenéra byla úplně šťastná - Luci pojď, chci tě zas vidět s ledovým pohledem a střílet do černýho rány jak když kopne kůň.
Reagovat
rib
tedy ten závěrečný Tomášův backhand, to byla parádička :-)!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo tam od nej hodne nadherne zahranejch micu tak doufam ze budou highlights zitra na netu :-)
Reagovat
Sonja
Pěkný výkon...a krásně proměněný matchball:-)
Lunej- kdybys to v 2.setu nezakřikla, mohl být výsledek ještě jednoznačnější:-P
Reagovat
Sonja
36 winners (10 es) / 25 UE
Reagovat
smazaný uživatel
Od tebe to teda fakt sedí :)))))

Jinak gratulka Tomovi, má formu, tak jen tak dál. A bodíky se samozřejmě taky hodí :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Tomovi, dneska to byla brnkačka, doufám, že dojde co nejdál.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak takovy vykon je hezky prislib na USOpen...Nemam vyhrad...Mozna ze jenom dodam: Takhle kdyby hrala Petra :-)

Lunej- Jeste tam mam Svetlanku tak mi ji nezapomen tlacit, protoze ja rano stava...tak se mejte
Reagovat
smazaný uživatel
Svetlanu mám taky, takže pomůžu. Ahoj :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už je program i na zítřek.. Celkem mě organizátoři potěšili, že zápas Hingis/Hantuchová vs. Errani/Vinci dali na kurty s kamerema..

http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/schedule9.html
Reagovat
Fandina
Tak to je dobře, že to bude k vidění. Na druhou stranu, první nasazené s ostře sledovaným párem H a H (také) na prominentní kurt patří ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej uz zacla i Sam hrat. Zatim si udrzela prvni podani
Reagovat
smazaný uživatel
Dám ti teď přednost, Tom to dotáhne. Držím palce a doufám, že ti nebudu fandit sama :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
platis mi pivo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Za co? Že mi pomůžeš jako s Klárou? :))) To si ho radši vypiju sama :))
Reagovat
Sonja
Ty platíš pivo jí, bo to napsala dřív než ty:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne...nevsiml jsem si toho tveho prispevku, tak jsem ti napsal jinej...ten nad tim :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ja jsem se drive ozval :-) :-D Go Sam Go!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo aha, nejsem v tomto v obraze..:)) Ale Freedome to neznamená, že nebudeš cvakat :)))

Sonja - ty mi taky doufám pomůžeš se Sam, fandíš jí ne? :)
Reagovat
Sonja
Freedom- Aha, tak já to znám jinak asi;-)
Lunej- Nejsem fanynka Sam, ale klidně ti s ní pomůžu, je to sympaťanda.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, je sympatická, stejně jako já :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sonja ti pomuze za me tlacit Sam (a samozrejme i Svetlusku :-) )...ja dopiju ten viteznej rum s kolou a musim si jit lehnout...
Reagovat
smazaný uživatel
No když vidím začátek setu, tak si dej rum i za mě teda.. dobrou.
Reagovat
Sonja
Boha jeho, do čeho jsem se to nechala ukecat...:-DDD
Mákni, Sam!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Sam je něco jako Petra, takže víš, o co tu půjde :)) A za zkaženýho Vášu máš co vracet :)))
Reagovat
smazaný uživatel
No sláva, ale snad nehodlá v tomto pokračovat..
Reagovat
Sonja
Co proboha vyvádí Kližan, který se loni postaral o jedno z největších překvapení turnaje?
Btw Istomin potvrzuje formu...mohl by udělat osmifinále.
Reagovat
Sonja
Tak to vypadá na problémy se zády... To je dneska den, už mi kvůli nim vypadl Jerzy:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tady to vypada jako kdyby mlade pusky nemeli vubec psychiku hrat na GS. Skoro vsichni (ne-li vsichni) byli favoriti a jak to dopadlo?
Dimitrov- out
Janowitz- out
Pospisil- out
Gulbis- out
Nishikori- out

Jedinej Tomic to zatim dotahl...a jen tak tak
Reagovat
smazaný uživatel
Tady vidíš, jak se mladá krev musí ještě hodně učit :)))
Reagovat
Fandina
mladá krev má ještě všechno před sebou. Ještě bude příležitosti, jak se zocelit.

Teď držím palce té staré. Tommy go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Vis ja si ani nemyslim. Jestli nezacnou porazet ty papirove slabsi tak top 10 uz vubec ne a Djoker, Rafa a Andy vydrzej jeste dlouho hrat top tenis
Reagovat
Fandina
Výměna nastane starší nahradí mladší a tak pořád dokola. Jako v životě ... úsměv
Reagovat
Rafaeoli25
Gulbis že je mladá krev? Vždyť je stejně starej jako DelPo..
Reagovat
Fandina
Roger super. Tři sety. Tak držím palce dál. Go go go Rogere!
Reagovat
smazaný uživatel
Jak teš hrála Bojana, doufám, že Petra ještě vydrží a to osmifinále minimálně uhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Denisi a pojd...Letos se ti dari tak si pojd odnest hezky skalp
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucka konečně po těch 4 prohrách zabrala, je to jenom dobře. Peťa nevim co vyváděla, ale postup je fajn. :) A co teď koukam na Toma, tak to je procházka růžovou zahradou :) Jen tak dál.
P.S. nevíte někdo, jestli jsou streamy na www.fromsport.com placené ? díky
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsou placené :-))
Reagovat
slacker
Vesely sklizi ovoce letniho hrani na antukovych challengerech, kdy mel davno skouset betony v Americe
Reagovat
smazaný uživatel
nekoukam se na ten zapas ale podle me ho strasne svazuje publikum, protoze fandej jenom americanovi
Reagovat
smazaný uživatel
Tommy mame set tak pojd na dalsi :-)

Lunej - Ten Venca se ti tam pekne pretahuje....to jsou nervy toto
Reagovat
smazaný uživatel
Venca už je v řiti, bože, to je pakosta.. no jo, mám zřejmě talent na výběr hráčů :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nakonec nedal :-(
Reagovat
smazaný uživatel
jsem byla o vteřinu rychlejší... to je den.
Reagovat
smazaný uživatel
to je fakt pako :-) Ale nedat matchball z 40:0 se prostě nevyplácí, a myslím že nějaký měl i v TB, ale neměla jsem nervy to sledovat pořádně
Reagovat
smazaný uživatel
jo, to je den, můžu si udělat jeden velkej červenej kříž nad mým týmem :-) Alespoň Petra a Tom to zachraňují
Reagovat
smazaný uživatel
Mně dneska vypadly 2, ale ještě mám šanci na dva úspěchy, protože Tom nepočítám, ten vyhraje. Takže asi už nebudu v lepší půlce, ale přímo v zádeli :))
Reagovat
smazaný uživatel
tak já už mám dneska venku 3 kousky :-) (že jsem se na ty mladý pušky nevykašlala :-D) Tom to snad dotáhne a ještě mě hraje Kuznetsova
Reagovat
smazaný uživatel
Co nedat mechball z 40:0 ale celkove jich mel 7 :-(
Reagovat
smazaný uživatel
no to je ještě horší než jsem si myslela :-) Ale to se pak fakt nechce říct nic jinýho, než že mu to patří
Reagovat
smazaný uživatel
", protože Tom nepočítám, ten vyhraje."

Ale sakra to jsi si to nemohla odpustit :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tadyten kratas byla nadhera :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se take budu z prvniho mista rychle pakovat :D Dneska zatim dva out. Ikdyz ten Pospisil byl stejne muj ulet kdyz by narazil dalsi kolo na Nadala, no ale mohl jsem mit aspon o 8 bodu vic, kazdy bod se bude v koencnem zustovani asi hodit.
Nad tim Dimitrovem ale zrejme neplacu jen ja :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tri out, Klara me take zklamala. Jsem zvedavy kam az spadnu heh.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, nad Dimitrovem pláču s tebou :-)
Reagovat
Sonja
Všem se omlouvám, včera jsem toho Vaška zakřikla:-(((
Fakt mě dost zklamal, že to nedotáhl...
Lunej- To bylo o fous:-O
Reagovat
smazaný uživatel
To nevyžehlíš :)

Freedom - nakonec to dotáhl ne? Tak se nedá čekat, že Lorenzi mu to nechá jen tak..

Juliette - taky mám Svetlanu a ještě Sam, tak doufám, že ženský budou spolehlivější, i když Klárka dneska no comment. :)
Reagovat
rib
nový outfitek se smíšenými ohlasy :-) ALE to podstatné - Tomáš hraje výborně!!!
Reagovat
spaniel
Zemlja hraje tak spatne, ze se neda poznat jak hraje Roger, krome servisu teda. A ten je zatim skvělý, snad mu pujde i nadale, bude ho potrebovat. Ale ty boty ma snad pujcene od Sloane Stephens :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tom to chce mit asi rychle za sebou a Jirka ma rozpacity zacatek
Reagovat
Fandina
Tom právě na Eurosportu 3:0 v prvním. Tak Berdo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
a zatim hraje super...ale ten outfit :-/ Jestli si ho vazne navrhoval sam tak at radci zustane jenom u tenisu :-D Ten mu de super
Reagovat
smazaný uživatel
jsem úplně Toma prošvihla, ještě že to je 5:0 :)) No, ty trencle jsou teda fakt úžasný.. :))) Letos se asi nedočkám, že bude pěkně oblečenej :)
Reagovat
PetaM
Ale notak :D Je to docela dobré ... Akorát pořád to bílé triko. Když už má oranžové potítka, tak mohl mít i oranžové triko no ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký notak? Troufám si tvrdit, že Tomáš je nejhůř oblíkaným tenistou na okruhu ATP a přitom je světová pětka. Já se na to nemůžu koukat, pořád nudný bílý triko a občasná změna trenek... sorry, ale to je fakt nuda:)
Reagovat
smazaný uživatel
Prave ty potitka jsou natom nejhorsi. Kdyby je mel ve stejne barve jako trencle a trochu jine triko (bez toho zipu) tak by to i celkem slo.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase nemusi svitit na cely kurt jako nekteri :-) Ma vlastni styl a kdyz mu to vyhovuje tak proc ne...

PetaM- Na Tomovi svitici oranzove triko by bylo priserny
Reagovat
rib
a mně se to líbí, a to hodně, to "vystínování" puntíky je vtipné. Je to opravdu jiné! A to triko se mi nezdá bílé, ale spíš do béžova. Jen nechápu proč proužky na ponožkách...
Reagovat
smazaný uživatel
co má Tomáš na sobě? Já se na to nekoukám..
Reagovat
Fandina
Kalhoty jsou dobré, zjevně s vykukujícími elasťáky bude se značkou H&M hrát pořád. Triko bych asi dala jiné, faktem je, že od začátku roku, co hraje pod touhle značkou má dneska prvně sice bílé, ale bez límečku. Ten měl vždycky předtím. A barva oranžová je jen na logu a potítkách.

A první set doma. Tak super Berdo, jen tak dál ... pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
To není bílé triko :D
Když jsem to zapnul a viděl Toma z dálky, tak jsem si řikal:"Bože, on má zase bílé triko a černé šortky." Ale když je na něj bližší pohled, tak to triko je takové světlé šedé až do bežova.. :D
Reagovat
PetaM
Tak jako nemusí mít oranžové, to jsem napsal vzhledem k těm potítkům :D Takhle se to k sobě holt nehodí :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych vymenil jenom ty potitka a ponozky...a designove poupravil triko
Reagovat
rib
krémové/ béžové triko bez límečku se zipem, kraťasy tmavé (černohnědá :-)) a ke koncům nohavic se barva rozpadá v tečky, které se zmenšují, podklad je také světle krémový, béžový, vypadá to jako by byly nohavice ke konci vystínované do světlé barvy. Sytě oranžová potítka. Čepice světle béžová, s efektem teček shora na kšiltu. Ponožky bílé, s dvěma proužky, asi sytě oranžová (z dálky trochu jako červená). Bílé boty.
Reagovat
smazaný uživatel
Zářit nemusí, ale je to sakra pěknej mladej kluk a vypadá v tom bílým jak mrtvola, fádně, nezajímavě. Se podívej na jiné outfity, to je radost koukat. I to oranžové triko bych snesla víc než tohle. Já vím, že je důležitý, jak hraje, ale přece jen jako ženská dám na celkový dojem. A Tomáš mě v tomto dost štve... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dost o outfitu :-)

Hlavne to je hezke utkani....ikdyz Tomas je jednoznacne lepsi tak oba chodi casto na sit jak je sance a jsou casto uspesni.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle vseho si ho navrhoval sam...Tak zkus zavolat Ester at mu outfit priste navrhne ona. Budes tam mit tu zenskost :-) Jak jsem psal predtim...za vsim hledej zenskou :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:)) aspoň vidíš, jak jste vy chlapi bez nás ženských v pytli :)) ani si neumíte navrhnout trenky :))) Tomáš zatím dobře, je opravdu dobrej a oceňuju i hru u sítě. :)
Reagovat
rib
pardon, já jsem taky ženská a považuji s nějakými malými výhradami ten obleček za elegantní. Miluju barvy, ale na Tomášovi je nějak nepotřebuju :-)))
Reagovat
Fandina
Přiznám se, že evidentně při blízkém záběru v televizi je oblečení Toma pěkné a zajímavé a jemu stejně sluší všechno. Kombinace přecházejících kostiček v tečky na kalhotech a čepici je super. Barevná kombinace také. Pořád mám problém s tím trikem, to bych nějak chtěla jinak. Ale obecně to musí být zajímavé naživo. Oblečení se mi líbí. Tom bez čepice nehraje a ta rozhalenka na triku jde.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč pardon, naopak :))) Já mám prostě ráda barvy, každý máme holt jiný vkus a tím, že Tomáš je bledší typ, tak ta bílá ho ještě víc znevýrazňuje. Ale to je jen tak na okraj :)) Když dává fotky na FB v čem trénuje, to je úplně jiná káva :))
Reagovat
rib
koukla jsem a musím říct, že ta sytá červená mu sekne, tak to joooo, do toho bych ho pošoupla :-)))))))) Ale ty vtipný lemy s puntíky - koukám, že jsou to spíš čtverečky či co, to bych zachovala
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se Tomáš nejvíc líbí asi v Daviscupovým, tj. modrý tričko, i červená by asi šla, ty bílý a světlý jsou fakt takový mdlý :-)
Reagovat
Fandina
Faktem je, že decentní barvy jako hnědá šedá černá bílá v různých odstínech budou vždycky elegantní, decentní. Třeba je to snaha zachovat tento styl u H&M vystupovat takto na kurtu. Na druhou stranu, červené triko by se k tomu dnešnímu olečení také šiklo, třeba jen jednoduché. Uvidíme, jestli třeba nebude změna.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak firma HM není specializovaná na sportovní oblečení ne? Asi tam byla dost výhodná finanční částka.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neni skoro vubec na sportovni obleceni a uz vubec nedela boty. Tomas ma furty boty od Nike
Reagovat
smazaný uživatel
neco takovydleho by H&M mohlo udelat...jenom asi bilej znak misto cerveneho ale to by prezili :-)

http://img.ihned.cz/attachment.php/490/38497490/iot38CF7GHIJLOkl6PQWbepqxz1SUwAm/0421MCO05_TENNIS-MONTECARLO-_0421_11.jpg

http://metrouk2.files.wordpress.com/2012/04/article-1334935992160-12af92f7000005dc-930803_466x310.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
No a tom to je, krásná barva a hned vypadá Tomáš o sto procent líp. :) Takže pryč s bílou :)
Reagovat
PetaM
http://www.usopen.org/en_US/video/2013-08-27/0140c10d680000000e27.html?promo=right_rail
Reagovat
Fandina
http://sport.idnes.cz/kvitova-postoupila-na-us-open-do-druheho-kola-faw-/tenis.aspx?c=A130827_211047_tenis_ma
Reagovat
PetaM
Musím ale říct, že ta červená je nádherná. Doufám, že v ní odehraje co nejvíce zápasů :) ...
Reagovat
misa
Na Petře je zajímavé, že od Eastbourne má pořád stejné náušnice. Dřív je měnila málem po každém turnaji.
Reagovat
slacker
A ja nosim jedny sandaly cele leto, sem taky zajimavy? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Červená ji úplně rozzářila, fakt jí do dnes seklo.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nosím každý den jiný náušnice.. podle toho, co mám na sobě..:D
Reagovat
rib
červená je nádherná a jsem ráda, že přišli na to, jak moc Petře sluší studené barvy. Petře přeju, aby si ten nádherně barevný obleček užila minimálně do 8.9.2013 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Same, co děláš? zase 4, nedej bože 5 setů.. to je děs.
Reagovat
smazaný uživatel
No a Vašek vběhl do 4. setu fakt skvěle, bože... Tak koukej v 5. zabrat.
Reagovat
smazaný uživatel
hm...promrhat vedení 2: na sety :-( Snad se vzpamatuje
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Sam nakonec pěkně, tak ukonči 4. set a je to.

Vašku makej, když jsi v týmu! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Sam skvěle, na Vášu fakt nemám nervy....
Reagovat
dadaft
teda Duanová umí dávat pěkné šlehy...................
....................... ale Caro perfektní v obraně a zvládla to.
Reagovat
spaniel
Janowicz uz to vzdal, normálně trucuje.
Reagovat
misa
Letos na každém z grandslamů hrála 1. kolo na tři sety. Oproti roku 2011 i loňské sezony má Petra hrozně neúčinné podání, někdy měla Doiová dokonce 1. podání rychlejší než Petra. I Když měří pouhých 159 cm! Taky řadu výměn hraje víc na jistotu, soupeřky se pak snáze udrží s Petrou ve výměně. Protože všichni víme, že Peťka má slabší pohyb, soupeřka jí ve výměně zle zatápí. Je těžké najít rovnováhu mezi rizikem a opatrností.

Podle mě si Petra neví se svou hrou rady, moc by jí prospěl nějaký bývalý vynikající hráč jako poradce. Poradil by jí některé důležité maličkosti a její hlava i hra by se mohla rapidně zlepšit.

P.S. Pobavil mě komentátor českého Eurosportu. Poté, co Kvitová nedoběhla jeden míček, prohlásil, že Petra není Amanda Coetzerová. Nevím, jestli si někdo tady na tuto hráčku pamatuje. Byla to opravdová fitness fanatička, o které jsem před lety vůbec nepochyboval, že by zvládla pětisetovou bitvu v australském vedru.
Reagovat
Fandina
Hlavně, že vyhrála, to se počítá.
Reagovat
misa
Ještě jsem zapomněl pochválit Petru za bojovnost. I když letošní rok není herně nic moc, Petra alespoň bojuje, rve se v třísetových zápasech a často je vyhrává. Otázkou je, jak dlouho to její křehčí tělo bude zvládat.
Reagovat
freeteepek
Jo, tak to říkám už dlouho, že by Petře pomohla trenérská změna. S Kotyzou styl nezmění. Je pozitivní, že se snaží omezit riziko a hrát výměny. Jenomže zůstává u svých plochých úderů místo, aby v ten okamžik začala víc liftovat nebo třeba zkracovat hru. Její hra se stává pro soupeřky čitelnou a ty, kterým ty tvrdé ploché rány vyhovují ji pak trápí. Vyhraje nakonec ta z nich, která naseká míň chyb. Není to nakonec ani moc pohledný tenis. Spíš taková přetlačovaná.
Jediná šance by byla, kdyby to Kotyzu přestalo s Petrou bavit a chtěl by se víc věnovat rodině, kterou teď bude mít početnější. Pak by Petra byla nucená najít si někoho jinýho. A třeba by jí pak někdo poradil Martinu Navrátilovou.
Reagovat
rib
zajímavé, že nikoho z vás nenapadlo, že si Petra tento styl hry volí sama :-) Myslíte,že je to loutka v rukách trenéra...tak to toho o špičkových hráčích víte málo, hmmmm
Reagovat
misa
Nezapomeň, že Kotyza musí živit stále větší množství dětí :-) A takové peníze jako Petra mu žádná naše tenistka nedá.
Reagovat
LukasH
Martinu by Petra musela oslovit sama a není vůbec jistý, že by na to kejvla, protože to není trenérka. Navíc, i kdyby jo, žije venku a Petra by se nejspíš musela z ČR odstěhovat.
Úplně ale souhlasím s tím, že Petra toho pod Kotyzou už příliš nezmění. Petra by styl hry měnit určitě neměla, není taky proč, ale měla by propracovat věci, ve kterých je tak slabá. Mít plán B. Když nejdou plochý údery, liftovat, ostatně Serena už to dělá taky tak.
Ono to ale není jen tak. S Kotyzou si sedli a všichni si představujou, že přijde někdo lepší a všechno to půjde. Jenže by taky mohla dopadnout, jako Lucka Š. Dobrej trenér se hledá těžko, zvlášť když se není ochotná přestěhovat přes půl světa.
Její hra by ale zoufale potřebovala posun někam jinam, jako u všech hráček, který jsou teď nahoře. I kdyby se Petře podařilo, že bude častějc hrát svojí hru, vždycky budou období, že jí selže. Serena o tom ví víc než dost.
Já vůbec nechci působit tak, že jsem na to nějakej expert, to ne. Ale něco mi říká, že samo to úplně nepřijde.
Pak je tu další otázka, jak to má skutečně se zdravím. Nemůžu se zbavit pocitu, že v těch obvykle nepovedených druhých setech jí není dobře. Ona to třeba ani nemusí říct, ale přijde mi vždycky, že ztratí vitalitu. Těžko říct.
Reagovat
slacker
nejhorsi je ze si cim dal vic myslim ze je malo premysliva aby na spoustu veci prisla sama a vcas :-(
Reagovat
freeteepek
Martina čeká, až ji osloví Petra. Jinak to ani nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Co furt máte s Martinou? Jak jste přišli na to, že by byla dobrá trenérka a že by o to vůbec stála?
Reagovat
misa
Ty 2. sety můžou být, jak píšeš, způsobeny únavou z toho jejího astmatu. Zvláště v Americe. Většinou pak jde Petra mezi 2. a 3. setem do šatny a vrací se s větším množstvím energie.
Reagovat
slacker
V satne si cuchne ke kytce v tasce a hraje jak Oskar Blecha
Reagovat
rib
jj, vytáhne si talisman, chvilku na něj zírá a pak to jde samo :-) Zkrátka každý má nějaké rituály!!!
Reagovat
Fandina
Petro super, první kolo v kapse a ať se zadaří proti Jovanovské, ta bude hodně naspinovaná, tak pozor na ní a držím palce!
Lucko nakonec gratulka, proti Vinci to už znáš, na Fedu to bylo o vous a teď nebude antuka. Tak držím palce!
Potro Lucko .... pojď pojď pojď!
Reagovat
PetaM
Chci Ti poděkovat, že sis na mě vzpomněla a dala jsi sem odkaz na to, v čem Petra hraje :) Děkuji ještě jednou :) :)
Reagovat
Fandina
Není zač. Jak začaly hrát, vzpomněla jsem si na to, že si chtěl vědět co má Petra na sebe, tak jsem blejska stream a dala sem odkaz. Nahoře je v tomhle článku už také Petra v červeném.
Reagovat
carolyn
Petro,
proč ty máš skoro vždy takový výkyv ve 2.setu? Ještěže 3. pak dáš raz dva.....ale je to teda ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně jak to Petra dělá, že hraje tak blbě a je pořád v TOP 10. :)))))
Reagovat
LukasH
Je to asi strategie. Ve druhým setu nakazí soupeřku a ta "onemocní" ve třetím setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Jen se divím, že to víme jen my dva :)))))
Reagovat
LukasH
Ostatní asi nejsou tak chytří, aby to prokoukli.:-D:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nechtěla jsem se tak chlubit :))))
Reagovat
pepin
Na to je jednoduchá odpověd,ty druhý hrají ještě hůř.
Reagovat
smazaný uživatel
:)) ale no tak, podívej se na některé tenisty, co dokážou vyvádět, nebudeme jmenovat že? :))
Reagovat
Fandina
Petra podle mě hraje jak umí. Nahoru dolu je sice blbě, ale hlavně, že to umí nakonec dotahnout.
Reagovat
smazaný uživatel
To je sice pekne ale aha co robi Janowicz
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist