Kvitová čtrnáctou výhru v řadě nepřidala, ve 3. kole French Open podlehla Kontaveitové

2. 6. 2018, 11:10
Aktuality 275
FRENCH OPEN - Petra Kvitová našla po sérii třinácti antukových výher přemožitelku. Ve třetím kole French Open česká tenistka podlehla po více než dvou hodinách boje 6-7 6-7 Estonce Anett Kontaveitové. Ta bude ve svém třetím grandslamovém osmifinále usilovat o premiérové čtvrtfinále proti Američance Stephensové.
Petra Kvitová

Petra Kvitová měla hrát s Anett Kontaveitovou v pátek večer, ale kvůli dešti byl zápas přeložen. Ve svém oblíbeném čase od jedenácti hodin začala zostra - po sérii vítězných úderů vedla 2-0 a měla dva brejkboly na 4-1. Estonku ale nezlomila.

"Zariskovala, zahrála to hráčsky, protože viděla, že to do ní Petra valila a hrála moc dobře. Tam se to trošičku zlomilo," komentoval důležitý moment trenér Kvitové Jiří Vaněk.

Soupeřka zlepšila pohyb a především prodloužila údery. Kvitová už neměla čas míče tolik "zabíjet" a začala chybovat. Od stavu 3-1 ztratila čtyři hry v řadě a za stavu 3-5 podávala Kontaveitová na zisk sady. Češka se vrátila do hry za pomoci dvou dvojchyb Estonky a v tie-breaku se zdálo že uspěje. Vedla 5-4 a podávala, ale sama udělala dvojchybu, nevynucenou chybu a při druhém setbolu o set přišla.

I ve druhém setu získala Kvitová první brejk (4-2). V utkání se ale trápila s prvním servisem a o výhodu vzápětí přišla. "Ona Petře vrátila každý servis, proto je rvala možná víc k lajně, aby si udělala nějaký bod. A ten pořád nepřicházel," řekl Vaněk. "Moc mi to nešvihalo, nemohla jsem se odrazit. Do toho ona skoro nezkazila return. Já jsem se o to víc snažila dát i lepší druhý servis a z toho pramenily dvojchyby," řekla.

Aktivně hrající Kontaveitová diktovala tempo výměn a jindy klidnou Češku dokonce po prohozu donutila hodit raketou. V koncovce dvouhodinového klání odvrátila Kvitová za stavu 4-5 dva mečboly a ještě udržela naději na obrat.

I druhý set dotáhla do tie-breaku a ten měl stejný průběh jako oba sety - zprvu vedla, ale pak po chybách, kterých jí celkem statistici napočítali 57 (z toho bylo 10 dvojchyb), o náskok přišla a při čtvrtém mečbolu kapitulovala.

"Prohrála s hráčkou, která na antuce hraje výborně. Byla to vyrovnaná hra a rozhodlo pár důležitých balonů," dodal Vaněk.

Šestadvacetiletá Kvitová dohrála při svém desátém startu na French Open počtvrté ve třetím kole, což je její nejčastější konec v turnaji. Třikrát skončila v osmifinále, jejím maximem je semifinále z roku 2012. Dnes skončila její letošní antuková série, které se zastavila na třinácti výhrách.

"Nevyšlo to o kousek, ale nebyl to nejlepší den. Šance jsem měla, bohužel jsem je nevyužila. A ona mi nedala nic zadarmo," řekla Kvitová a k soupeřce dodala: "Rozhodně to není ořezávátko. Jméno není extra známé, na druhé straně na antuce hraje fakt výborně. Nevím, jak daleko může jít, ale tenis má dobrý."

Dvaadvacetiletá Kontaveitová v Paříži dál potvrzuje svou skvělou formu, když si během šesti týdnů připsala už čtvrtý skalp hráčky Top 10 a bilanci z posledních 15 zápasů vylepšila na 12-3. Všechny tři porážky přitom utrpěla se soupeřkami z elitní desítky světového žebříčku.

Na grandslamu estonská tenistka postoupila do osmifinále potřetí v kariéře a poprvé na French Open. Na US Open 2015 ani Australian Open 2018 se dál nedostala. O první grandslamové čtvrtfinále se utká v prvním vzájemném střetnutí Američankou Sloane Stephensovou.

Vítězka loňského US Open Stephensová dnes udolala 4-6 6-1 8-6 Italku Camilu Giorgiovou, přestože soupeřka dvakrát podávala na vítězství. Na Roland Garros tak popáté postoupila do osmifinále, které je zároveň jejím nejlepším pařížským výsledkem.

Necelou hodinu před Kvitovou nezvládla třetí kolo ani Karolína Plíšková, která prohrála jednoznačně 2-6 1-6 s Marií ŠarapovovouJedinou českou osmifinalistkou je tak Barbora Strýcová, která si o postup do čtvrtfinále zahraje v neděli s Julií Putincevovou z Kazachstánu.

• FRENCH OPEN 2018 •
Francie / Paříž, antuka, 39.197.000 eur
sobotní výsledky (02. 06. 2018)
• Dvouhra žen - 3. kolo •
Šarapovová (28-Rus.) - Kar. Plíšková (6-ČR) 6-2 6-1
Kontaveiová (25-Est.) - Kvitová (8-ČR) 7-6(6) 7-6(4)
Halepová (1-Rum.) - Petkovicová (Něm.) 7-5 6-0
Muguruzaová (3-Šp.) - Stosurová (Austr.) 6-0 6-2
Garciaová (7-Fr.) - Beguová (Rum.) 6-1 6-3
Stephensová (10-USA) - Giorgiová (It.) 4-6 6-1 8-6
S. Williamsová (USA) - Görgesová (11-Něm.) 6-3 6-4
Kerberová (12-Něm.) - Bertensová (18-Niz.) 7-6(4) 7-6(4)
Mertensová (16-Belg.) - Gavrilovová (24-Austr.) 6-3 6-1
Curenková (Ukr.) - Rybáriková (19-SR) 6-2 6-4
• Čtyřhra žen - 2. kolo •
Sestini Hlaváčková/Strýcová (2-ČR) - Pavljučenkovová/Stosurová (Rus./Austr.) 3-6 6-3 6-4
Krejčíková/Siniaková (6-ČR) - Mariaová/Watsonová (Něm./Brit.) 6-1 2-6 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

275
Přidat komentář
smazaný uživatel
"Nevyšlo to o kousek, ale nebyl to nejlepší den. Šance jsem měla, bohužel jsem je nevyužila. A ona mi nedala nic zadarmo," řekla Kvitová.

Vypada to na nejakou nekalou soutez. Za sve vitezne mice si musela Kvitova zaplatit. Bych rekl, ze to ta Kontaveit uz trochu prehnala. Tohle uz hranici s vydiranim... V tomhle pripade mela Kvitova postoupit a Kontaveit mela byt ihned vyloucena z turnaje.
Vse se potvrdilo i v dalsim zapase s Vlcici...proste ji hryzalo svedomi a sotva uhrala 2 gemy.
Reagovat
Torn
Bohužel realita je taková, že jakmile je Petra nebo Karolína favoritkou většího turnaje, je to často jistý konec a letošní FO je příkladem. U Petry prostě musela přijít nějaká prohra, na její poměry se vezla na vlně dlouho, respektive ona i konstatně hrající hráčka nedá tolik výher po sobě. Tak nějak jsem si myslel, že to Kontaveit urve, protože ta antuka na FO je zkrátka pomalejší než Madrid, takže šance dobíhat míče větší.

Karolínu pochválit nemůžu, ale taky jsem čekal prohru, ne tak jasnou, ale čekal. Od toho zápasu v Madridu s Petrou, hraje vážně příšernej tenis, absolutně nedůrazné údery, nejlépe na střed. Co šlo vidět, že zlepšila obranu, ale s tímhle tenisem se vlastně ze jen bránit, což asi není úplně její parketa. Její problém je, že jak se od ní něco čeká, tak to prostě nedokáže naplnit. To, že loni uhrála SF nebyla náhoda nebo jen příznivý los, prostě věděla, že s ní nikdo nepočítá. Z toho důvodu loni US Open neobhájila, Wimbledon nic moc. Je to u ní dost o hlavě.

K tomu dnešku. Připadalo mi, žei servis má příšernej, pomalej a celkově po první gemu, kdy vyhrála Mashy podání, odešla z kurtu. Karolíně fandim, ale tohle byla i pro mne už silná káva. Když jí podobně vystřílela Julie, tak vyhrála turnaj, doufám, že jí to trochu namotivuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda slabšího servisu a nevyužitých bb na 4:1. Sice nadějný začátek, ale Anett hrála skvěle. I když v koncovkách byla nervoznější. Zasloužený postup.
Petra - respekt, jak bojovala. Ať přijde i travnatá šňůra, klidně bude stačit pět šest zápasů na tom nejpodstatnějším turnaji :-)
Sloane super - těším se na souboj s Anett.
Elise potvrzuje svou pozici.
Zápas Karolíny s Mashou sjkončil dřív, než jsem stihl sledovat.
Reagovat
baggik
Petra hrála dobře, ale soupeřka byla lepší. Kája hrála katastrofálně, vlastně už s Luckou i Bárou to nebylo dobré. Zvláštní, že před měsícem hrály holky skvěle a v Paříži u jedné forma nebyla a u druhé ta lehkost už taky nebyla a byla patrná únava.
Reagovat
Jan
Čekal jsem, že Petra by mohla vyhrát i prohrát, spíš jsem čekal výhru nebo doufal, u Karlíny jsem čekal, že se Šarapovou prohraje, ale že to bude takový debakl, to ne.
Reagovat
.vorlik.
A je to zas tady. Přehnané očekávání ve formě pasování naších dvou nej hráček do role favoritek RG střídá vystřizlivění.

Nutno přiznat, že soupeřky do 3. kola to nebyly jednoduché a antuka je pořád nejslabšim povrchem Karolíny i Petry. A to i přestože na to jejich nedávné úspechy daly trochu zapomenout a i přestože se obě na antuce zlepšily.
Samozřejmě mě to taky hodně mrzí, sám jsem se nechal těma triumfama na antuce trochu unést a čekal víc, ale když se na to člověk podívá zpětně, tak je to daleko od toho, co se stalo minulej rok ve Wimbledonu.

Petry i Karolíny oblíbený GS náš teprve čekají, tak snad to tam dopadne líp.
Reagovat
EllNino
No, konečně rozumný komentář, a ne kecy o "dvou uhaluzených Wimbledonech", kdyby se takovým skvostem mohlo pochlubit víc tenistek, že ? :D
Reagovat
.vorlik.
Ano, dva uhaluzené Wimbledony, turnaj mistryň, medaile z OH a nemalá porce titulů z velkých turnajů... všechno samozřejmě uhaluzený, vyhraný naprostou náhodou :D
Reagovat
turista
No Petra a Karolína měly dnes černý den. Anett je tak dobrá, že to tam může vyhrát celý, Vorlíku.
Reagovat
EllNino
Neviděl jsem ani míček, Petra mě hodně mrzí, GS jí nejsou zaslíbené, snad to bude na Wimbledonu lepší, poslední dobou hraje stejně nejlíp v New Yorku ...tady bylo zase očekávání, škoda, že si ty série vždycky vybrala letos před GS :/ Karolínu jsem tak nějak po těch bídných výkonech z dvou kol čekal ...

No že tam nejdál dojde Baruna, to bych teda opravdu netipoval :D
Reagovat
Kozoroh
Káju RG zastihlo v žalostné formě, bylo to vidět v prvním kole proti Krejčíkové a dnes se to ukázalo v plné nahotě. S chabou mezihrou nemohla Mášenu porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ona hrála podobně bídně i loni, jen měla lehčí los a v druhem týdnu už se opravdu zlepšila.
Reagovat
bIbec
tak to vůbec.
Reagovat
bIbec
letos to byla fakt katastrofa (teda neviděl sem ten zápas Luckou).. ale proti Báře slabá a dneska vyloženě otřes.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Karolina to sama říkala, že hraje podobně jako loni a pak se zlepšila. Ale když myslíš!
Reagovat
Torn
Ty už mlč, hejterko. Petruna ti uhaluzila Prahu skoro zadarmo a budeš tady něco kecat. Los je los.
Reagovat
EllNino
:D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kapesniček, ubožáčku?? :))
Reagovat
Torn
A máš ho suchej nebo to jen ten, do kterýho si brečela po prohře Petry? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Peťa sice prohrála, ale po tom co nechala má kurtu všechno a ctí. Já jsem narozdíl od tebe v pohodě, naopak jsem pyšná jak se na tom kurtu rvala do posledního míče. Můžeš říct to samé?
Reagovat
smazaný uživatel
Se cti
Reagovat
Torn
Jak jestli to můžu říct já? :D Nebudu srovnávat Karolínu a Petru. Každá je jiná, každá to prožívá jinak. Nedivim ani jedné do hlavy, proč se chová tak a tak. Sere mě Karolíny "nic" a Petry "vabank", bohužel s tím já nic neudělám. Kdyby si každá vzala to dobré z té druhé, bylo by to o ničem jiném. Bohužel, pro obě cesta končí, zda už je to se ctí nebo bez ní, je z mého pohledu už jen taková náplast, která výsledek nezmění.
Reagovat
PetaM
Ty kráso, Petra mít servis Karolíny a Karolína zápal Petry, tak máme přetahující se holky o trůn s body v řádech desetitisíců :( U takového tenisu bych umíral slastí :D Ale to je bohužel utopie :( Holky no :D
Reagovat
Hypertac
Tak. A české bomberky v podání Pleštice a Kvitka, pasované minimálně na titul shořely jak papírový čert. Hlavně ta gumová Karolína hrála tragicky. Ostuda na centru. A nakonec Bára, která byla před RG odepisována ještě před prvním kolem bude jako jediná držet český prapor ve čtvrtém kole.????
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Bára měla nesrovnatelně lehčí los ve třetím kole, že ano.
Reagovat
Hypertac
Ano měla. Ale kolik před RG prohrála zápasů? A z Petry a Karolíny všichni dělali výtězky. Petra aspoň makala a Anett má letos na antuce formu. Už zápas v Madridu byl těsný. Kája ale fakt ostuda, opět bez zájmu.
Reagovat
baggik
Prostě u žen se to asi točí. Holky co se jim dařilo začátkem na antuce teď byly vyčpělé a Bára po sérii proher to prolomila v pravý čas. Ženský tenis jednou jsi dole jednou nahoře.
Reagovat
tommr
Petra aspon bojovala i když jí to nešlo, ale takticky zcela propadla. Zdá se že bez OCC s Vankem je na kurtu zcela bezradná ...

Karolína totálně vybouchla. Její hra byla ve všech ohledech zoufalá a průměrně hrající soupeřka si s ní dělala co chtěla ...

Konec našich hvězd už ve třetím kole je velký zklamání a napádně to připomíná jejich fiasko na lonským Wimbledonu kde byly před turnajem taky velký favoritky.
Naší čest ted zachranuje paradoxně Bára, která před FO vypadala úplně tragicky ...
Reagovat
lars
Tignor to asi zase "zakriknul" tim typem na finale Kvitova - Pliskova jako loni pred Wimblem :)
Ale uz se to zlepsilo o kolo - prohraly ve 3. kole
Reagovat
kada.tom
nedokážu se ubránit myšlenkám na to, že Lucka by uhrála proti Sharapovové víc her, možná by ji i sebrala set ... Karolína to totálně zbabrala, absolutně jí to nezajímalo, vůbec nebojoval ... fakt zlatá Petra i s jejíma blbýma prohrama za tu její kariéru, ale vždycky bojuje :-)

když hrála Karolína s Luckou, psal jsem tu, že pokud předvede podobný výkon, Sharapova jí přejede ... netušil jsem ale, že to bude ještě horší, tak moc horší
Reagovat
smazaný uživatel
Ano Lucka měla vyhrát. Bez debat.
Reagovat
lars
Ano Lucka mela vyhrat vcera v deblu
Reagovat
Holahej
Jaká čest, fiasko, je to sport a dogmaticky brát jen výsledky nelze, Bára měla super los, velmi schůdný soupeřky. Petra měla na výhru, vedla 5:4 v TB a měla dvě podání, tedy velkou výhodu, aby dala buď eso, přímý bod, dohrávku u sítě, prvotní aktivitu do výměny , nic z toho se jí nepodařilo,nevyužila toho, dala si DF, byla blízko, bohužel jí nešel servis, neudržela vedení, 56%,1ODF, jinak výborné utkání, 2h04, hrály 193 bodů, bylo se na co dívat.

Čest je , řekne li o ní např. Mats Wilander - Určitě bych jí dal ocenění pro nejférovější hráčku na okruhu. Navíc je strašně sympatická a milá, já ji mám vážně rád a fandím jí. ???????.Nevím, zda tady vyhraje, ale ve Wimbledonu bude favoritkou !
Reagovat
bIbec
Nejblbější zápas Karolíny na jaký si asi vzpomenu teďkom. Fakt hrůza.

Ale i tak je to odpověď pro Jabadua, jestli ty Sereny a Šarapové můžou se současnou špičkou držet krok. Bych řek, že celkem aji jo :-) Tohle sou hráčky zlaté éry. Šampionky. Současná špička je nemehlo éra. Sorry.
Reagovat
Haitik
No ty vole.. :D Tak to jsem nečekal.. Neskutečná rychlovka, čekal jsem i třísetový zápas, drama..
Karolína od začátku neskutečně odevzdaná..
Maruš nic extra předvést nemusela, hrála co potřebovala, celkem obstojně myslím.. Potěšila, že jak se blížil konec zápasu, že se nepos*ala a že nezačala kravit, ustála to v pohodě.. :-) Tak teď jen tlačit Julču! :DD
Reagovat
aape
tak Karolína dostala lekci, slušný debakl
Reagovat
Pe3k
Petra se alespoň snažila, ale Plíšek mě nasrala, odevzdány výkon ;( a nejvíce mě sere, že mohla vyhrát Šafinka a dnes Sirénu spraskat...
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal - Gasquet 5:0, Francuz uhral zatial dva fiftiny..

Tak snad som ti vylepsil ten zly den.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Kozoroh
Zas se tak neraduj, v příštím kole Rafa končí :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Lopta je guľatá, možno máš pravdu.

4.kola Rafa v Paríži nemá rád, navyše s mladým ľavorukým Nemcom ešte nehral. Ale bolo by to velké prekvapenie..

Myslim, ze aj Nadal aj Djokovic si to do SF postrážia, potom by to malo byt otvorenejšie.
Reagovat
Nola
nechapem.... uplne demolicia hracky TOP10, bez meldonia.... az mi bolo Kaji luto
Reagovat
smazaný uživatel
mne nie :D
Reagovat
slacker
dostala kramy? neskutecne me dneska karolina zklamala.
Reagovat
svetova.dvojka
černý den českých tenisových hvězd...
Reagovat
Pedronegro
no, snad si aspoň s celým týmem na Marfušu vsadila :)
Reagovat
Holahej
Petro, jak říká Roger F., ?musíte hrát agresivně, ale musíte to mít pod kontrolou??, tvoje základní ůdery jsou výborné, ale pak hraješ řadu míčů bezhlavě, bez ohledu na vývoj, bláznivě se vykazíš, zbytečně, dnes 57 UE, soupeřka je pod tlakem, vedeš a sama jí vrátíš do hry zbytečnými vabank údery, které končí cm v autě a pak zase výborně bojuješ a znovu cm UE z pvrních míčů?.a TB DF,UE?, vyčítám Kotyzovi, že tě takhle vedl, protože tak to bylo i u Lucky, sice porazila top soupeřky, ale příliš velmi často se vystřílela, porazila sama a až příliš pozdě se dostala na trpělivější hru s jinými trenéry a na své nejlepší výsledky, teď s Bárou, až když začala hrát svoji hru, málo UE, rozmanitost,trpělivost, běhavost, zastavila prohry, pomohl samozřejmě i dobrý los, potenciál máš opravdu vysoký, jen je potřeba respektovat memento, princip a chytrost hry. Fandím samozřejmě dál.

Mats Wilander na RG o Petře Kvitové - Určitě bych jí dal ocenění pro nejférovější hráčku na okruhu. Navíc je strašně sympatická a milá, já ji mám vážně rád a fandím jí. Nevím, zda tady vyhraje, ale ve Wimbledonu bude favoritkou !
Reagovat
smazaný uživatel
Kecy, jakmile Petra zkoušela ubrat a hrát má jistotu Anett okamžitě trestala!
Reagovat
Holahej
Stačí si dát REPLAY, Anett tlak stupňuje, to je cesta, ne hrát na jeden úder, aspoň v určitých stavech. Sama Petra o tom nedávno mluvila, že se o to snaží, být trpělivější, nepálit bláznivě, ale není lehké změnit hru, chce to víc času, řekla?.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ano, to je v pořádku, obzvlášť na slabší hráčky tohle bude fungovat. Ale dneska to nemělo ten efekt. Ale, že některý útok byl nepřipravený o tom není sporu, ale to je prostě Petra.
Reagovat
milik254
Co tam ta bývalá světová jednička předvádí? Zírám.

A přeberte si to, jak chcete.
Reagovat
Andrew89
je priserna:D zlata bojovna Petra:D
Reagovat
Nancy_z
Přesně tak, zkatá Petra se svou bojovností a prohrála po vyrovnaném zápase...
Reagovat
Jan
Přesně. Karolína hrála stylem mám to v ?, působila dojmem chodící spící panny. Neudělala nic, čím by Šarapovou ohrozila.
Reagovat
petrulinka
Musím se přiznat, že jsem se u Petřina zápasu rozčilovala, ale teď se jí omlouvám, protože to, co předvedla nebo spíše nepředvedla Karolína, byla naprostá hrůza. Ta kdyby dnes hrála s Kontaveit, tak asi odejde se 2 kanáry.
Reagovat
Nancy_z
Byl to smutnej pohled. Jestli chce Karolína někdy vyhrát grandslam, tak je před ní ještě hodně dlouhá cesta... A Petra holt schytala v pavouku hráčku s hodně dobrou formou a bez podání to prostě bylo hodně těžký. Ale určitě se z toho poučí, aspoň jako v roce 2014 po prohře se Světlanou :)
Reagovat
Torn
Tjn, Kontaveit, co se několikrát během hry složila, měla negativní bilanci vůči Petře.
Reagovat
Torn
Bojovná? Spíš třískání vabank, to nemá s bojovností nic společného.
Reagovat
EllNino
Neunášíš ? :D
Reagovat
Torn
Tebe unesu asi do pekla. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra vs Anett - na kurtu byly dvě hráčky a předvedly parádní bitvu.
Masha vs Karolína - na kurtu hrála jedna a druhá sledovala...
Reagovat
Torn
V porovnání s Karolínou to bitva byla, ale Petra hrála pod svoje možnosti a Kontaveit se tam několikrát složila.
Reagovat
svetova.dvojka
prý vrchol dne... tak určitě spíš zatím nejnudnější zápas turnaje, Kája na to bohužel nemá a Šarapce stačí málo...
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak teď bestiální výměna, klobouk před oběma obryněma, co dokázaly vrátit :)
Reagovat
com
dneska teda Karolino zadna chvala, zatim fakt hnus :(
Reagovat
Kozoroh
Ta smeč, kterou Kája zkazila, vystihuje její dnešní bezradnost. Po prvním gemu je proti Mášeně bezzubá.
Reagovat
slacker
co harje dnes Karolina za Soft tensi me zklamava, navic jen cumi a nesnazise dobihat mice
Reagovat
tommr
je strachy ze soupeřky (nebo nevím z čeho) úplně paralyzovaná a hraje nejhorší tenis jakej jsem u ní za posledních několik let viděl ... :(
Reagovat
Fandina
Proč by měla z ní mít strach? Řekla, že si na ní věří. Tady jde o to, že Šarapka je lepší tenisově, bohužel si tam Káju vodí.
Reagovat
milik254
No asi neřekne veřejně, že z ní má strach.
Reagovat
Fandina
Já na tyhle řeči nejsem. Ano, určitý strach, respektive respekt je potřeba. Ale bát se někoho, to do sportu nepatří. Všechno má být výzva.

Škoda Káji, nechala se vodit.
Reagovat
Jan
Dostala od Marie pěknou lekci. Je otázka jestli si z toho něco odnese.
Reagovat
kada.tom
no, Karolína je absolutně marná, tragická ... Sharapova jí naprosto válcuje
Reagovat
Dobry-den
;-)
Reagovat
Pavlis
Na většině grandslamů jsou těžké venkovní podmínky. Petřiny Wimbledony i její tamní nejlepší zápasovou bilanci, to lze přičíst, krom samotného povrchu, i tomu, že je v Anglii přívětivá teplota. Mají tam hlavní kurt krytý střechou, při Petřiných úspěších (2011), ale viděl jsem jen finále, jí to tam sedlo. Asi nebyly nějaké komplikace s tím, kdy a kde nastoupí k dalšímu zápasu, jen loni. No, a rok 2014 byl víc než z poloviny dán Ćeskou vlnou. Ve finále to Peti stihla ještě před deštěm.
Reagovat
Pedronegro
zdá se, že Karolína přišla na kurt už tak trochu poražená, nepřipravená na ten hysterický řev té krávy, a nejlepší servis na okruhu by taky měl vypadat jinak...
Reagovat
LukasH
Petra, skoda prevelika. Ale bylo tam vic faktoru. Jak zde bylo, ze Petra neumi hrat GS, ano vysledky tam ma bidny. Ovsem dneska mela vylozene smulu. Dostala souperku, kterou horko tezko porazila i v oblibenym Madridu. Dobre, nehrala uplne nejlip, ale ani vylozene blbe. Mit tam Baru, Katku nebo tu, jak s ni hrala Wozejk, myslim, ze by v pohode postoupila. A Kontaveit to tam spadlo pri dulezitych micich. Treba i kiksem.
Petra bojovala az dokonce a nejvetsi frustrace byla urcite z tech returnu Kontaveit. Mozna mohla zkusit podani s kickem.
3. kolo nevypada dobre vzhledem k letosnim vysledkum, forme atd. Ale porad jsou jeste 2 GS. V minulosti byly i zapasy, ktery Petra vylozene odevzdala (treba ta hruza ve W s Jankovic) a to snad letos nehrozi.
Reagovat
tommr
na dobrej výkon soupeřky bych se rozhodně nevymlouval. Kontaveit je neuvěřitelně labilní a i dneska dělala všechno pro to, aby zápas ztratila (viz třikrát nedopodávání setu nebo dvojchyba v prvním TB na 5:4). Petra si to prohrála jen a jen svejma chybama ... :(
Reagovat
bIbec
Anett hrála dobře. Obě aktivní, agresivní. Dost podobný arzenál. Kdyby prohrála Anetka, tak by se taky dalo říct, že si to prohrála vlastníma chybama. To už to tak u takových hráček bývá.
Reagovat
LukasH
Nerikam, ze je to vymluva. Petra nehrala nejlip, dokonce mela dneska den, kdy nepusobila dobre. Ani se moc nepovzbuzovala, v ocich nebylo moc odhodlani, presto bojovala. Klicovy bylo, ze nevyuzila 2 bb za stavu 3:1 v prvnim setu a pak kdyz ve 2. setu neudrzela podani.
Reagovat
Fandina
Jj, od začátku byla Petra skleslá, nebyl to rozhodně její den. A prohrála ve dvou TB, takže zas tak moc nechybělo. Škoda.
Reagovat
tommr
no právě. Neříkám, že Kontaveitová hrála špatně, ale Petra si to prohrála jen a jen sama. V obou setech vedla o brejk a nedokázala vedení udržet a i oba TB měla dobře rozehraný a opět toho nedokázala využít díky lacinejm chybám. Ne proto, že by soupeřka hrála něco extra. Kdyby Petra neblbla tak vyhrála ve dvou setech ...
Reagovat
bIbec
to je špekulativní. Kdyby se Petra snažila hrát tzv "víc na jistotu", tak by zase Anett měla výraznější převahu. Já bych to tak prostě nebral.
Reagovat
bIbec
ty chyby k tomu při její hře patří.
Reagovat
Fandina
Kontaveit ale všechno vrátila. Nedělala moc chyb a když byly přestřelky od základní čáry, tak většinou vyhrála ona. Kdyby tam byla nějaká jiná, tak Petra vyhraje.
Reagovat
tommr
jak všechno vrátila? Viděla si ten zápas vůbec? Petra se v důležitých momentech vždycky sama vyházela. Konkrétní příklad z TB v prvním setu: Petra vedla 5:4 a podávala. Stačily dva dobrý servisy a měla by set. A co udělala Petra? Nejdřív dala dvojchybu a pak udělala triviální nevynucenou chybu. Z výhody byla rázem nevýhoda a i taková tunta jako Kontaveit už toho pak dokázala využít ...
Reagovat
Fandina
To chceš říct, že nebyla jako zeď na Petry returnu? Vždyť když se PEtře povedlo podání, tak ona jí to tam vrátila zpátky. Samozřejmě, Petra měla 10 DF, to je děs a jedno eso. Podání jí nešlo, ale kdyby tam byl někdo jiný, tak to vypadá jinak.
Reagovat
aape
neuvěřitelně labilní Kontaveit - je nesmysl...

navíc dnes Petře chyběla energie a nešlo vůbec první podání, nemyslím, že šlo o nějakou špatnou taktiku
Reagovat
Fandina
tommr tohle nepochopí, on všechno zdůvodňuje hlavou a labilitou, je to naivní
Reagovat
Pedronegro
ano, "třikrát nedopodávání setu nebo dvojchyba v prvním TB na 5:4" mi nepřijde jako "neuvěřitelně labilní", když navíc teda vyhrála oba TB, co by pak podle tommra byla Petra?
Reagovat
tommr
Petra dneska byla v tomhle ohledu prostě ještě horší než Kontaveit. Navzájem se předháněly v tom kdo zkazí víc šancí a Petra v tom "vyhrála" ...
Reagovat
Pedronegro
takže, když nazveme věci pravými jmény, logicky je tedy podle tebe asi ještě labilnější než neuvěřitelně labilní Anett, hmm ...
Reagovat
tommr
dneska rozhodně byla. S Kontaveitovou se to ale jinak táhne celou kariéru. Dobře si vzpomínám jak třeba vytekla ve finále s Markétou Vondroušovou ...
Reagovat
Pedronegro
aha, už vím, dneska byly neuvěřitelně labilní obě, a z toho Petra o něco více, takže prohrála ve dvou TB, ale co je pak Kája?
Reagovat
MorusRubra
Nakonec bude naše barvy hájit jen Sprostá Bára.
Reagovat
tommr
s ohledem na situaci před FO je to sice skoro neuvěřitelný, ale je to bohužel tak ... :(
Reagovat
MorusRubra
A to si myslím, že by Putinsevu mohla dát
Reagovat
Pedronegro
lepší sprostá než chcíplá ...
Reagovat
MorusRubra
Však já mám Barunku ráda. Někdy to přehání (i když spíš dřív), ale jinak se mi její hra líbí. Já mám ráda takové ty menší rtuťovité typy (s dobrou hrou na síti).
Reagovat
Pedronegro
souhlas, mám radost, když se jí daří, malá, ale šikovná a bojovná :)
Reagovat
svetova.dvojka
To je parodie na antukový tenis, jeden úder bum bum a pak konec nebo dvojchyba...
otřesný tenis
Sharapové stačí zahrát jeden tvrdší úder a má to v kapse , nepotřebuje ani dlouhé výměny.
A Plíšková na dlouhé výměny nemá dostatečný úderový rejstřík.
Reagovat
tommr
Petra nezvládala důležitý momenty, Karolína nezvládá vůbec nic. Vypadá to na ostudnej debakl ? :(
Reagovat
Kozoroh
Kája je slabá jak čaj. Chybí ji důraz ve výměnách. Pokud něco nezmění, tak ji Mášena slupne jak malinu.
Reagovat
Dobry-den
Petru jsem neviděl. Bohudík.
A jak na to tak koukám, tak vypnu radši i tu Karolínu...
Reagovat
letityfanousek
a ještě navíc teď hraje další superuřvaná šadapka proti naší "zmoklé slepici", to je teda den. Ještě, že je bouřka, aspoň něco pozitivního
Reagovat
aligo
Vždycky utne sérii na nějakém důležitém turnaji :()
Reagovat
bIbec
jak si ta Bára teďkom píše ty taháky na ruku, tak Kvítko by potřebovalo nahrát na mobil videjko s Vaňkem, na které by vždycky jukla na lavičce a na kterém by bylo něco ve smyslu "srdíčko, Lvice, srdíčko, bojovnice" :-) Tam byl možná ten malinký rozdíl oproti těm předešlým zápasům.
Reagovat
Krisboy
Škoda přeškoda, gratulace Anett. Nedá se nic dělat, na trávě to bude lepší. Tady to zůstalo na Karolíně.
Reagovat
PetaM
To si asi říkáme všichni, že by to na trávě mělo být lepší. Ale jak znám Petru, vypeče nás :D :D
Reagovat
Krisboy
Jj, člověk míní, Petra mění :D
Reagovat
dadaft
obávám se, že vyřazení Karolíny bude mnohem méně důstojné, než to Petřino.
Reagovat
kada.tom
zatím to tak vypadá
Reagovat
kada.tom
nene, Sloane udržela podání, tak teď by to chtělo Giorgiovou breaknout!
Reagovat
kada.tom
super! Giorgi OUT a zrovna od Sloane, to těší dvojnásob :-)
Reagovat
kada.tom
Pošli tu fetku zpět na Sibiř!
Reagovat
Herbert_Hoover
spíše zpět do Kalifornie když už :)
Reagovat
kada.tom
hmm, viděl jsem to až od stavu 4-2 ve 2., když jsem dorazil z práce ... no, je to velká škoda, že Petra musela narazit zrovna na Kontaveitovou :-/ ... přitom nehrála vůbec zle, no ... ale tak na antuce si letos vedla až nadprůměrně, to 3. kolo taky není úplný propadák - buďme rádi, že Petra vůbec hraje :-)

navíc teď bude travička a to je podklad Petře zaslíbený, tak třeba tam se zadaří :-)))
Reagovat
Pedronegro
holt vyhrála podle výsledku ta o fous lepší, možná nebýt těch dárků v TB, ale co, přeji Anett úspěch, zarážející pro mě bylo podání Petry, takhle mizerně jsem ji podávat ještě neviděl ...
Reagovat
Serpens
A dva wimbledonské triumfy na tomto faktu nic nemění. Když si projdete kariéru Petry Kvitové, zjistíte, že od doby kdy je považována za favoritku (od Wimbledonu 2011) čtrnáctkrát z dvaceti čtyř případů neprošla ani do čtvrtého kola. To je prostě na hráčku jejího potenciálu opravdu špatná bilance.
Jsou prostě dva typy hráčů: Ti, co v sezóně hrají prd a pak udělají výsledek na GS (Wawrinka, Muguruza) a ti, kteří vyhrávají menší turnaje než GS a pak na GS pohoří (Svitolina, Kvitová). Je to škoda, Petře by těch více grandslamových vavřínů nebo aspoň velkých bodů docela slušelo.
Reagovat
Fandina
Tohle napiš o někom, kdo nikdy GS nebo TM nevyhrál, ne o tom, kdo má dva Wimbledony a TM. TRochu mimo.
Reagovat
Serpens
No jo, je strašně snadné před touhle statistikou zavírat oči a ohánět se těma dvěma tituly.
Reagovat
Fandina
Napiš to o někom, kdo má 23 titulů a žádný GS. Pak to bude sedět. Tady je to jen prázdné gesto.
Reagovat
Serpens
Tvrdohlavá důchodkyně. Právě na to tady narážím, že Petra má tolik titulů (i velkých) z klasického okruhu, ale jak to má prodat na GS, tak je zle. Kdyby pravidelně postupovala do čtvrtfinále, semifinále, neřeknu ani popel, jenže ona více než v 50% procentech nepřejde třetí kolo.
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že nevíš, co píšeš. Ten, kdo pohoří na GS, nikdy žádný nemá. Ona ano. Nerozumíš tomu.
Reagovat
slacker
nebud zase drza smejdkoo amorlani
Reagovat
Fandina
od amorálního šmejda jako si ty to sedí
Reagovat
Serpens
Nemá smysl se hádat se zaslepencema. Ale řeknu to pro tvoje potěšení znovu: Kvitová na Grandslamech skutečně většinou pohoří. Účast vítězky těch tvojich x turnajů ve druhém týdnu menší než 50%.
Reagovat
Fandina
Mně se llíbí, jak když někdo napíše nějako blbost, jako ty, jak to odůvodňuje tím, že je druhý zaslepaenec.
Kdybys uvažoval hlavou, tak o někom, kdo vyhrál dvakrát Wimbledon nenapsal, že neumí hrát na GS.
A nepomůže ti ani žádná statistika. Jsi hloupý.
Reagovat
Serpens
Trhni si, ježibabo :)
Reagovat
Fandina
Lepší být důchodkyní a ježibabou, než hlupákem od narození.
Reagovat
PetaM
Jenomže ona má JENOM dva tituly z Wimbledonu. S její hrou a sebevědomím na trávě by to měla vyhrát každý rok. Od toho je ranařka. Kde jinde mají její bomby platit? Na antuce? Na pomalých hardech? ...
Reagovat
Fandina
Ranařky mají nevýhodu nejen povrchu, ale i toho, že někdy to tam nepadá. Ale jinak samozřejmě, všechna čest za dva Wimbly. Jsou jiné ranařky, které nemají ani to.
Reagovat
PetaM
Musím souhlasit. Petra je bez trenérské rady poslední dobou úplně bezradná. Příliš mnoho proher v prvních kolech GS, kdyby vypadávala ve ČF, SF ... Dá se to pochopit. Ale něco jí chybí. Vyhrála 2x Wimblas, no ale že by tam měla nějaké další velké úspěchy, se teda říct nedá. Nevím, na těch GS jí vždycky něco posedne - menstruace, teplota, teplo, povrch, duch ... Je toho moc na těch pár GS, které se za rok hrají ...
Reagovat
Serpens
Je to tak, absence trenérských rad je v tomhle asi důležitá.
Reagovat
PetaM
Přitom seděl hned za ní, mohl jí klidně něco říct :D I za cenu pokuty, kdyby to pomohlo a vyhrála :D
Reagovat
Fandina
Ve Wimblu jí nikdo neradil. Napiš kolik tenistek vyhrálo GS.
Reagovat
tommr
naprostej souhlas. Petra prostě nezvládá hru na GS a ty dva se štěstím uhaluzený Wimbledony na tom nic nemění. Pro hráčku jejích kvalit je její celková bilance na GS žalostná ...
Reagovat
smazaný uživatel
uhaluzený Wibledony = tommr takyfanoušek :-(
Reagovat
LukasH
Souhlasim, ze ty GE jsou tragedie, ovsem vyhry v obou Wimbledonech nebyly uhaluzeny. V r. 2011 porazila kvalitni hracky a neslozila se, i kdyz byla mlada a nemela zkusenosti. V tom druhym sice mela vyklizeny pole, ale hrala celej turnaj skvele.
Reagovat
LukasH
GS
Reagovat
Kozoroh
Uvidíte, že Garbine nakonec bude v historii tenisu zapsána jako úspěšnější šampionka, než Petra.
Reagovat
Pedronegro
no, trochu se divím, že se snažíte debatovat s tou, které jméno není dovoleno vyslovit, ani na ni reagovat, ale budiž, pak je jasné, jak vaše diskuse dopadá, výstižné bylo, co to napsal nahoře holahej, tady k pochopení smyslu vámi psaného textu nedojde ...
Reagovat
smazaný uživatel
A teď udělej statistiku hráčkám, které byly za posledních 10 let v top 10. Kolik z nich má lepší bilanci než Petra?
Reagovat
Jan
Petra udělala příliš mnoho chyb na to, aby vyhrála. Bylo vidět, že toho má plné zuby, únava udělala své. I tak se držela ke konci 2. setu. Kontaveitová hrála dobře, vše dobíhala a těch chyb udělala méně.
Reagovat
Kozoroh
Kontaveitová eliminovala sílu Petřina servisu - Petra měla jen jedno eso, pramálo přímých bodů, naproti tomu Estonka zahrála parádní returny a jeden return v TB druhého setu uhaluzila (ten za stavu 4:3, který vypadal, že skončí v deblovém koridoru). Vracela Petře údery, které by v zápasech proti jiným hráčkám byly winnery.

Škoda, čekal jsem, že Petra v Paříži dojde dál.
Reagovat
Vojtaakk
Byl to skvělý zápas. Na třetí kolo dost brutální los, moc horších soupeřek tam vyfasovat nemohla.
Reagovat
Fandina
Peti škoda, ale dneska to nebyl Petry den, 1 eso a 10 DF, to je těžké. Navíc, protihráčka hrála tvrdě a i když se Petra snažila, tak na Kontaveit dneska neměla.
Reagovat
com
Tak Kvitovci dobrecet a fandit Karoline! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Karolíně se moc fandit nedalo :-DDD
Reagovat
Pavlis
Od stavu 4-2 ve druhém, pro Petru, jí to absolutně přestalo jít. Petře dal zabrat ten dlouhý game na servisu. Šance byly, taky moc chyb z jasných pozic, servis odešel, kupa dvojchyb. I tak slušný grády až do konce. dvě projeté zkrácené hry, přestože ve druhé měla 2-0. Sedmá letošní prohra. Nyní se soustředit na trávu a vyhrát na ní aspoň deset zápasů. Ale díky i za ty dva odvrácené mečboly.
Reagovat
LukasH
Je ale fakt, ze za stavu 4:2 dala Kontaveit 2 neuveritelny returny. Petru nejvic srazelo, ze prakticky nedelala primy body z podani a to ani kdyz dala prvni servis.
Reagovat
blixa
Doriti ... :(
Reagovat
Hector21
Kamča to totálně potento...

kua jsem jí to přál...
Reagovat
Haitik
Výborný zápas musím říct, Anett hrála neskutečně, Petra bojovala, ale nestačilo to, vypadala, že už sotva leze..
Tak teď Maruš, pojď!!!
Reagovat
dadaft
no nic Petruško, travička volá hola hola ,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,

Anett --- velké vítězství, s tímto tenisem se dá vyhrát celý turnaj,
ale moc moc těžký bude už příští zápas.
držím palce.
Reagovat
Andrew89
Anett mela teda dneska i vetsi stesti...nicmene Petra vzdy vedla a nikdy to nedotahla. Bohuzel
Reagovat
smazaný uživatel
A teď rozhovor:
Petra: Jak jsem říkala, mám za sebou nejlepší antukovou sezónu v životě a Roland Garros pro mě byl jen bonus... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě, že Karolina žádné opatrné prohlášení nemá, naopak. Má jasně lepší zbraně než Máša. Ten zápas je o par míčich. :)
Reagovat
PetaM
Za hloupost se platí.
Reagovat
blixa
Njn, občas si ani panovnice neví rady... tak aspoň ta prdelka moje kdyby dopodávala ...
Reagovat
smazaný uživatel
myslíš Giorgi?
Reagovat
blixa
jojo
Reagovat
smazaný uživatel
moje velká favoritka, tak jí dotáhneme snad :-)
Reagovat
svetova.dvojka
sen se rozplynul...
Reagovat
slacker
no darovana vyhra chybama
Reagovat
smazaný uživatel
Dámy a pánové, právě jsme byli svědky NEJLEPŠÍ smeče sezóny
PETRA NA HRAD! PETRA NA HRAD! PETRA NA HRAD!
Reagovat
spaniel
Zapominas na Novaka.
Reagovat
smazaný uživatel
máš pravdu, ale o chloupek mi přišla lepší ta od Péti...
Reagovat
smazaný uživatel
J-Gat = hater no.1 českých tenistů a tenistek.
GRATULUJEME K ORIGINALITĚ.
Reagovat
Bloody13
Trochu deja vu jako loni s Mattek-Sandsovou, ne?
Reagovat
spaniel
OMG
Reagovat
blixa
Petra hustý, prdelka hustý, ještě že nejsem kardiak ...
Reagovat
Fandina
To jsou přestřelky, obě to tam perou, tvtrdě, přímo, tak jsem zvědavá, která bude mít navrch. Peti pojď!!!
Reagovat
Nola
Petra superka je psychicky dole, nedokaze dopodavat zapas, zaber, zaber, zaber
Reagovat
dadaft
zatím vrchol ženské části...
Reagovat
Fandina
TB ... Petruško pojď!!!!!!!!
Reagovat
Pedronegro
přijde mi, že toho má plný zuby a místy se tam potácí, ale bojuje
Reagovat
smazaný uživatel
a z čeho je unavená? hraje turnaj po 14 dnech pane bože :D :D :D tohle nepochopím prostě
Reagovat
Fandina
Je vidět, že jsi nikdy nic nedělal, jinak bys pochopil, že pár hodin tenisu na kurtu tě unaví.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kontaveit je v hlavě slaboučká jak čaj, neskutečný. Petra to má zadarmo.
Reagovat
Bloody13
Ona to nepotřebuje v hlavě, když to má v nohách
Reagovat
Fandina
A v rukách.
Reagovat
filp
bez servisu to nejde -(
Reagovat
slacker
furt dokola, kdyz u konecne trefi prvni podani tak si neporadi s returnema pravidlene hned vyhodi
Reagovat
Serpens
Tohle je fakt smutné
Reagovat
smazaný uživatel
Jak Petra nemusí, tak kazí, ale jak musí, tak neudělá chybu.
Reagovat
Fandina
Petrušce nejde podání, to je těžké.
Reagovat
dadaft
Reagovat
Fandina
Komentátoři na ČT a Eurosportu 2 se téměř na sekundu shodli v tom, že Petra je bojovnice, která to nevzdává :-)).
Reagovat
jirkaS
moje nervy
Reagovat
slacker
joooooooooooooooooooo
Reagovat
smazaný uživatel
Šle bojuje do posledního dechu! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale
Reagovat
smazaný uživatel
wow Kontaveit! talentu jak prase má ta holka
Reagovat
Bloody13
Od stavu 4:2 pro Petru to byl pěknej sešup dolů :(
Reagovat
filp
Velky rozdil v servisu a returnu obou hracek a to asi rozhodne.
Reagovat
Andrew89
Anett velmi kvalitne returnuje
Reagovat
dadaft
a jejda
Reagovat
Serpens
Kvitová dnes hraje proti zrcadlu. Proč se musí vždycky něco podělat už v prvním týdnu.
Reagovat
Fandina
Petruška přitvrdila hru, ale bohužel to přineslo i chyby. Ale pořád doufám Peti.
Reagovat
Kozoroh
Kontaveitová sází mimořádné returny.
Reagovat
Bloody13
Škoda no, Petro :(
Reagovat
dadaft
nevím jak to dělá, ale zdá se mi, že Anett předem ví, kam Petřin servis půjde,,,,,,,,,,, a proto tak dobře returnuje.
Reagovat
Jabadu
Druhý set jako přes kopírák. Ach jo.
Reagovat
slacker
jejda to je zblbka,
Reagovat
Serpens
První set hadra
Reagovat
Fandina
7 DF, Petruška dost riskuje
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra natahuje šňůru výher. Kontaveit dneska neměla šanci.
Reagovat
com
a pak ses probudil :D
Reagovat
Fandina
Omlouvám se za zvědavost, ale nevíte, kdo sedí vedle Vydry za holčinu?
Reagovat
smazaný uživatel
Iveta Bartošová
Reagovat
Empe
Taky mě zaujal ten zmučený výraz. :D
Reagovat
dadaft
"Servis, servis, servis."
Vladimír Iljič Tenis
Reagovat
Fandina
Škoda TB za stavu 5:4 pro Petru, ale doufám, že to Petra otočí, i když mi připadá hodně unavená.
Reagovat
Fandina
Mugu zase jede. TA umí načassovat formu na GS. Sam tu hrála celkem dobře, ale na Mugu to bylo málo.
Reagovat
dadaft
teď by to vážně chtělo brejk
Reagovat
smazaný uživatel
O Muguruze se letos tolik nemluví, ale její tenis má hodně solidní parametry. Řekl bych, že možná právě ona a Wozniacki tu hrají zatím nejlépe.
Reagovat
tommr
blíží se konec. Petra je úplně vyřízená jak fyzicky tak psychicky. Už se jen čeká na konečnej brejk Kontaveitový ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
pokus zakřiknout výhru Kontaveit je fakt ubohým způsobem dohnat Petru k triumfu :D
Reagovat
Kozoroh
Petra měla v pátém gemu z pekla štěstí...
Reagovat
Serpens
Tenhle gem, to je utrpení pro českého fanouška
Reagovat
slacker
nekdo by ji mel rict ze kdyz buide trerfovat prvni po0dani snnzi riziko dvojchyb, to procento 1 podani jer dnes tragicke
Reagovat
smazaný uživatel
Na tyhle velký zápas je potřeba prostě hráč/ka s obrovským sebevědomím a schopností tu formu prodat. Přesně ten typ je Jyrka Veselý. Ten má totiž ve 3. kolech grandslamů neskutečnou 100% bilanci.
Jyrko, my víme, že seš nadčlověk.

JYRKA NA HRAD! JYRKA NA HRAD! JYRKA NA HRAD!
Reagovat
Andrew89
Jyrka uz chce radeji trenovat na dalsi FO...proto mozna radeji ukonci sezonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jyrka se.re na nějaký Roland Garros. Prostějov Masters 1000000 je pro něj vrchol roku!
Reagovat
lukassb
Ty komentáře tady, to je fakt síla :D 5. gem prvního setu a už se tu píše "konec, hotovo, vymalováno". Pamatuju si, jak na začátku sezóny místní experti věděli, jak celá tahle sezóna bude pro Petru tragická - a hele, jsme v půlce a má 4 tituly. Tomu se říká pravý český fanouškovství !
Reagovat
smazaný uživatel
je to prý nějaký systém, Lukáši... :D
Reagovat
Serpens
Proč ještě není Kontaveitová v TOP10? Takhle Kvitovou přehrávat, to u nás není zvykem.
Reagovat
Kozoroh
Zdá se, že Garbine opět zapla svůj GS mód. Výkon, jakým dnes vymazala z kurtu Sam, byl impozantní. Když je Garbine v módu, nezastaví ji ani Serena ve formě.
Reagovat
smazaný uživatel
mugu je uplny opak svitoliny, slabunka na wta turnajoch, silna na gs, ta pojde do dochodku s 8mimi gs a troma titulmi z WTA :D
Reagovat
dadaft
tohle neslyším zrovna rád.
Reagovat
Empe
Myslete na chorál, malověrní!
Reagovat
blixa
Nejsem malověrný. Já prdelce věřím ! A Panovnice sama ví sobě rady ve chvílích nejtěžších, tak co bych jí do toho kecal .. ;-)
Reagovat
blixa
Prdelka má set ! Paráda !!!
Reagovat
smazaný uživatel
A Sloane dva. Prdelka dost odflákla koncovku - i podání ruky.
Reagovat
Mac
jako berdych nebo safarova, kdyz se zda ze to ma vyhrano tak se slozi...
Reagovat
Kozoroh
Bohužel Kontaveitová má výborný return a je silnější v mezihře, dokáže vrátit Petře vícero riskantních úderů, proti takové mašině se logicky hraje těžko. Petra by potřebovala zefektivnit první servis, ten ji v klíčových chvílích nepodržel.
Reagovat
bIbec
Anetka je velká tenista. Ale stejnak to tam celé vyhraje ta Muguruza.
Reagovat
blixa
Tak forma se lepší, lepší ...
Reagovat
bIbec
Garbine není hráčka, co by měla někdy "formu". Prostě má ten Paříž ráda.
Reagovat
letityfanousek
to ať už to raději vyhraje ta černá modní návrhářka než ta uřvanááá hrůza
Reagovat
dadaft
no nic, další hodinu a půl tě čeká těžká dřina Petro.
Reagovat
Jabadu
Tak nic, no. Anett je opravdu lepší.
Reagovat
slacker
kurav odevzdany TB
Reagovat
smazaný uživatel
Kontaveit si to prohrává v hlavě no, hraje lépe, ale zkušenosti...
Reagovat
dadaft
Anett má pověst útočnice, ale z obrany je tedy taky skvělá,,,,,,,,, Petra občas nevěřícně kroutí hlavou
Reagovat
Jabadu
Hotovo, vymalováno.
Reagovat
smazaný uživatel
Jabadu je takovej fanoušek optimista to vypadá :D
Reagovat
dadaft
to není o emocích,
to je o systému.
Reagovat
blixa
Koťátko a tradiční krize druhého setu ...
Reagovat
blixa
Krize snad zažehnána ...
Reagovat
Jabadu
Vůbec ten zápas nemá pod kontrolou, takže to nevidím ...
Reagovat
letityfanousek
tb je tvůj, pak se složí
Reagovat
Jabadu
Nebýt mého včasného zásahu ...
:-)
Reagovat
jirkaS
brání se brání fulnecká galérka :-D
Reagovat
Kozoroh
Petru opustila herní jistota z úvodu a Kontaveitová na ní vytváří tlak ve výměnách. Petru rovněž sráží první servis.
Reagovat
smazaný uživatel
7:5 Quitová
Reagovat
Jabadu
5:7
A mohlo to být 5:1.
Já tomu nechápu.
Reagovat
Mac
spis naopak....
Reagovat
dadaft
tohle bude na krev --- z obou stran
Reagovat
com
jo dobra tragedka, dve dvojchyby za sebou, misto aby vyhrala prvni set
Reagovat
Andrew89
co tu silite :D vzdycky ji pustila prvni set :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kontaveit a její hlavička v akci...
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová má přece splněno, ne?
Tohle je jen bonus...
Reagovat
Jabadu
Je konec. Nedá se nic dělat. Tak někdy příště.
Reagovat
Jabadu
Pokud Petra první set nedá, je konec. Bodylanguage velmi špatný ... co už, no.
Reagovat
dadaft
ale jdi,
proti Anett to jinak než otáčet neumí...
Reagovat
Mac
nevrati ani jedno prvni podani, nalité mice vyhazuje...
Reagovat
Jan
Z Kontaveitové jde strach. vidím tam sílu, odhodlání i schopnost Petru porazit. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet.
Reagovat
Jabadu
Řekněme si to upřímnně: Něco je špatně.
:-(
Reagovat
Nancy_z
Nesejčkuj. Holt jsou to letos na antuce vyrovnané hráčky
Reagovat
Jabadu
Nelíbí se mi to. Petra vyčkává a nechává ji hrát winnery.
Reagovat
Jabadu
Potvrzený brejk!
Jen tak dál ... jen tak dál.
Reagovat
com
nepotvrzeno
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist