Kvitová další finále neudělala, v Cincinnati padla s Kerberovou

19. 8. 2012, 08:25
Aktuality 157
WTA CINCINNATI - Petra Kvitová povedené dva týdny druhým titulem nezakončí. V Cincinnati končí v semifinále na raketě Němky Kerberové a nezopakuje si tak týden starý finálový souboj z Kanady s Číňankou Na Li, která ve druhém semifinále zdolala Američanku Venus Williamsovou, handicapovanou zraněním zad, rovněž ve třech setech.

Petra Kvitová se v posledních dnech musela vypořádat s náročným programem. V noci z pondělí na úterý v Montrealu získala první titul sezony a v následujících pěti dnech pak nejprve absolvovala přesun do Cincinnati a následně vítězné zápasy proti Barthelové, Shuai Peng a Pavljučenkovové. Po celkově osmi výhrách v řadě nestačila až v semifinále na světovou sedmičku Angelique Kerberovou z Německa.

Pátá nasazená Kerberová ve čtvrtfinále vyřadila wimbledonskou šampionku a olympijskou vítězku Serenu Williamsovou, které uštědřila první porážku od květnového Roland Garros po 19 výhrách v řadě, a udolala také Kvitovou. Česká tenistka nasazená jako číslo 4 podlehla dvaadvacetileté Němce za hodinu a 53 minut 1-6 6-2 4-6 a prohrála s ní druhý třísetový zápas za sebou. Stejně dopadl jejich květnový zápas ve čtvrtfinále v Římě, naopak předtím ve Stuttgartu uspěla v prvním vzájemném duelu ve dvou setech loňská wimbledonská vítězka.

Kvitové se nedařilo v úvodu rozhodující sady, když se v šesti gamech dopustila 15 nevynucených chyb. Dvojchybou pomohla soupeřce k brejku na 3-2 a Němka už příležitost nepustila. "Ve druhém setu začala střílet vítězné údery a byla jsem víceméně bez šance, ale pořád jsem bojovala, až do posledního míče," prohlásila Kerberová. 

"Hrozně moc jsem chybovala. Věděla jsem, že když podám svůj standardní výkon a budu chodit na síť, můžu vyhrát. Ale s těmi chybami byla potíž," posteskla si Kvitová. "I tak je to pro mě skvělé, vyhrát v Montrealu a uhrát tady semifinále," uvedla dvaadvacetiletá tenistka z Fulneku, která by na blížícím se US Open ráda vylepšila své dosavadním maximum, jímž je účast v osmifinále v roce 2009.

Kvitovou čeká před US Open ještě příští týden turnaj v New Havenu, kde bude nasazenou dvojkou. V prvním kole má volný los, ve druhém se utká s kvalifikantkou a ve čtvrtfinále může narazit na krajanku Lucii Šafářovou. 

Čtyřiadvacetiletá Kerberová se probojovala do finále popáté v kariéře a počtvrté v této sezoně, kdy vyhrála halové turnaje v Paříži a Kodani. Na tak velkém turnaji však ještě o titul nehrála. "Je to úžasné. Od teďka to bude rozhodně jeden z mých oblíbených turnajů. Chtěla jsem tu před cestou do New Yorku odehrát co nejvíce zápasů, porazila jsem Serenu a Petru a jsem ve finále. Moc si to užívám," radovala se německá hráčka.

V dobré formě se před posledním grandslamem sezony prezentuje Na Li. Ta po finále v MNontrealu postoupila do boje o titul i v Cincinnati, když si v semifinále poradila po setech 7-5 3-6 6-1 s bývalou světovou jedničkou Venus Williamsovou. Tu tak porazila i ve třetím vzájemném střetnutí, včetně exhibice dokonce ve čtvrtém.

Venus však v posledním měření sil bojovala s bolestí: před zápasem si poranila záda a ve svém prvním semifinále od předloňského US Open nemohla pořádně servírovat. "Snažila jsem se to mezi rozcvičením a zápasem dát nějak rychle dohromady, ale nepovedlo se. Pořádně to bolí," postěžovala si bývalá světová jednička, která přesto bojovala s Číňankou přes dvě hodiny.

Devátá nasazená Na Li vyhrála i čtvrté semifinále v sezoně, ve finále však letos ještě ani jednou neuspěla. Proti Kerberové, kterou porazila čtyřikrát z pěti pokusů, bude loňská šampionka Roland Garros hrát o šestý titul v kariéře.

- WTA PREMIER 5 CINCINNATI -
(USA / Ohio, tv. povrch, 2.168.400 dolarů)
sobotní výsledky (18. 08. 2012)

Dvouhra - semifinále:
Kerberová (5-Něm.) - Kvitová (4-ČR) 6-1 2-6 6-4
Na Li (9-Čína) - V. Williamsová (USA) 7-5 3-6 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

157
Přidat komentář
pepin
15.3O No a vidíš, dokázala to a jak jsem zde již napsal, změnila styl hry a prostě uspěla.
Reagovat
VlS
Nevím jestli to byl od Na záměr, nebo jestli to tak prostě dopadlo, ale Angie se fyzicky totálně zničila a odpadla. Na se po projetém prvním setu nesložila, ale naopak začala hrát ještě agresivněji a Angie to prostě odnesla. Osobně Angeliku také řadím spíš k hráčkám typu Caro a myslím, že Caro před cca rokem a půl hrála přesně to, co hraje Angie teď.
Reagovat
VlS
Angie má daleko lepší FH, na druhou stranu dopředu chodí ještě míň než Caro.
Reagovat
pepin
Kerbr odpadla po neúspěšném gamu ve 2 setu, kdy to nedokázala srovnat. Již zde bylo vidět, že ztratila sílu a razantní úder. 3 set byl již jen logickým vyvrcholením jejího totálního vyčerpání. Kdyby Petra hrála tak chytře jako Li, tak si myslím, že by neprohrála. Ale to je ten rozdíl, že někdo pozná co je potřeba hrát a někdo ne. Li ji chytře začala honit z kouta do kouta a i když ji to také občas nevyšlo, tak s tím slavila úspěch. Co se týče Tvého srovnání nebo jakési podoby Kerbr a Caro tak s Tebou až tak moc nesouhlasím, myslím si, že Kerbr je daleko razantnější s větší touhou po konečném úderu.
Reagovat
Fandina
Tak já jsem zápas Petry s Kerber neviděla, ale s Li ano a nezdálo se mi, že byla Kerber vyčerpaná. To by vypadalo jinak. Podle mě jí Li postupně rozebrala když se jí v prvním setu absolutně nedařilo. Také je možné, že jí trenér poradil jak od druhého setu na ní, neslyšela jsem, co jí říkal. Na Li vítězství přeji. Po těch backhendech v prvním setu, kdy na co šahla zkazila pak hrála líp a vítězství bylo přesvědčivé.
Reagovat
pepin
Ahoj, na mě působila fakt, že toho má dost. Už když se přetahovaly v tom 2 setu, tak jsem si říkal, že Li je na tom fyzicky lépe. Kerbr mi připadala v pauzách hodně vyčerpaná a po výměnách kdy ji Li honila ze strany na stranu, sotva popadala dech. Aspon to na mě tak působilo. Ale je to jedno to jsou naše dojmy, jedno je ale fakt, že na rozdíl od Petry to Li dokázala změnit a uhrát. Tady si myslím, že má Petra ještě rezervy.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Angie, škoda, tak pěkně rozehrané :/ Aspoň mě dnes potěšila Genie Bouchard kvalifikací do New Havenu :)
Reagovat
Bob
Li Na jsem to přál, když nevyšel Montreal, tak tento turnaj :)
Reagovat
rib
Moc jsem to Li Na přála, jsem ráda, že se jí podařilo zápas takhle otočit. Konečně tenistka, která Anděle ukázala, že na ni nemá. Anděla hraje obranu, útočný míč jen při naprosté jistotě, míče odpinkává čím dál kratší, a to jí tenistky moc nečtou, protože se u toho tváří, jako že dává pecku k zadní lajně. Zatím jí to vycházelo a Serena i Petra se tak porazily samy. Li Na jí na to od 2.setu přestala naskakovat a bylo to hotové :-)))
Reagovat
pepin
Kerbr odešla úplně fyzicky. Po tom prohraném gamu ve 2 setu, kde již bylo vidět, že toho má dost ten 3 byl jen otázkou času.
Reagovat
Bob
tak já nekoukal, ale díky za info :)
Reagovat
dadaft
pořád si nějak ne a ne představit, jak se Petra a Serena poráží samy...
Reagovat
pepin
U Sereny to nemohu až tak hodnotit, ale pokud jsi ten zápas Petry viděl tak v určitém slova smyslu se Petra porazila. Bylo to o množství zbytečných chyb a i bych řekl, že o špatném čtení zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, zapas nema jen technickou stranku, ale i strategickou (psychologie, taktika).. :-)
Reagovat
rib
Tak Petra měla 53 UE (opravdu ne chyby díky hře soupeře :-)) - to už dá dohromady i celý set, že... Takže když každý slabší servis vyhodíš do autu ve snaze zakončit, tak to je taky porážka sám sebe, to si soupeř (Anděla) opravdu uhrávat nemusí. A btw, říkal to Petře i Kotyza, že zbytečně háže returny ven, tak aby koukala rozehrát a pak může dělat další kouzla... A Serena - totéž, tolik chyb nevyprodukuje nikdy, a Serenino spontánní prohlášení po zápase "dnes A. nemusela ani hrát dobře, stejně by mě porazila..." podle mě svědčí, že i Serena si to uvědomuje. Kdybys viděl, jaké dávala Serena servisy, za celý zápas pouze cca 2 stejné kvality jako ve Wimbledonu, a taky se za to na sebe dost rozčilovala.
A ještě dodám - myslím, že jsi jeden z mála, který si nevšiml, že Petřin zápas často závisí nikoliv na hře soupeřky, ale na tom, kolik UE Petra udělá a jak to stihne vyvážit winnery. Během zápasu s Andělou bohužel vyvážení přišlo jen ve 2.setu. Tak tomu říkám já "porazit se sama".
Reagovat
smazaný uživatel
ja se domnivam, ze vedeni zapasu je strategie a vyvazovat UE winnery soucast taktiky. Kdyz to nefunguje, muzu se pokusit dostat do zapasu jinak... :-) Nijak konfrontacne nas dve ale rozhodne nevidim.. ;-)
Reagovat
rib
Jasně, dost mě zarazilo, že Petra začala něco měnit až po intervenci Kotyzy, a po vyhraném setu se vrátila zpět k té nefungující strategii "prásk - out". Doufám, že to byl jen chvilkový výpadek vlivem vlhka a nočních hodin a čekání, jinak bych měla o Petru trochu strach :-)
A Serena - ta v tom měla jasno, potřebuje si odpočinout a dobře ví, že proti Anděle podala výkon na hony za jejími možnostmi. Vyjdářila to diplomaticky - hlava chtěla, ale tělo se vzepřelo ;-)
Reagovat
dadaft
ani já nechci vyvolávat nějaké spory. jen mi příjde legrační, že když někdo řekne něco kritického na adresu Petry, je oheň na střeše, ale dvě obrovská vítězství Angelique (Serena, Petra) jsou zde prezentována jako že vlastně Angie nemusela nic předvést a dostala to zadarmo. což je zcela jistě lež.
Reagovat
Heather_Fedex
asi budes prekvapena, ale v rime dala "vecna obranarka" angelique vic winneru, nez petra. uz mi vazne lezou krkem tito vyhlaseni, ze angelique vlastne nic nepredvede a jenom brani a brani. jasne ze to neni hard-hitterka jako petra nebo serena, vzdyt na to nema ani dispozice diki sve vejce, ale rozhodne to neni pinkalistka typu wozniacki nebo radwanska
Reagovat
rib
Děkuji za poučení :-))) Výkon Anděly v Římě jsem nekomentovala, a stejně bych musela dodat, že Petra byla zraněná, a tak se nepohybovala jako obyčejně (viděla jsem ten zápas). A pak bychom museli vytáhnou Stuttgart atd. Do toho opravdu nechci jít, pardon. O Kerber si dovolím svůj zcela subjektivní názor, že je to obranářka, která běhá jako čert a nastavuje raketu, a proto jsou většinou její údery kratší a kratší. Praští do toho jen v případě, že si je jistá. A v tom se u mě od pinkalek jiných neliší. Toto si s dovolením ponechám, s velkým respektem k tomu, že ty to vidíš jinak.
Reagovat
rib
Respektuju tvůj pohled na věc, a líbí se mi tě popíchnout - myslím, že A. musela minimálně nastoupit na kurt :-))) Prostě vyhrála, jen způsob JAK vyhrála pro mě osobně není důvod k oslavě kvalit jejího tenisu. V historii bude zapsaná jako finalistka, bez ohledu na to, jak k tomu došlo, a to je vpořádku. Její fanoušci to oslaví a budou ji vidět jako že si to uhrála, a já, co ji mám mezi neoblíbenými pinkalkami, to oslavovat nebudu a subjektivně budu vidět, jak jí v tom soupeřky výrazně pomohly. A tím nepopírám, že Petra se může z taktiky a UE a způsobu hry, který zvolila, velmi poučit. Je to komplikované, že :-)))?
Reagovat
smazaný uživatel
rib, ty máš v tom pařáku tolik energie, žes musela zákonitě něco nedovoleného požít! :-)))
Reagovat
rib
jj, sedím ve stínu, v zeleni, s ledovou kávou, požila jsem nějaké ovoce, lehce pracuji, prostě prázdninová idylka... A taky myslím, že jsem se nechala unést, je vidět, že potřebuju opravdu vypadnout, někam od počítače :-)))
Reagovat
rib
jo a díky moc za přizemnění, já tušila, že jsem si to bobří uspávadlo dala do kafe dvakrát :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
V pořádku, říkal jsem si, že budeš ve stínu, protože píšeš smysluplně, takže na úžeh to nevypadá :-)). Jsem tedy bez práce :-)).

http://setrpes.rajce.idnes.cz/nastenka#dr.chihuahua.jpg
Reagovat
rib
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ty máš ale rafinované převleky! Skoro jsem si tě spletla s doktorem Pilulkinem
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))..a na tebe by seděl, po té dvojité dávce uspávadla, zase Čiperka..v dámské verzi samozřejmě :-).
Reagovat
Fandina
:-))) pořád lepší v Kvítečkově než na Měsíci ... úsměv
Reagovat
dadaft
ty údery Kerberové jsou kratší a kratší jedině v případě, když ji k tomu soupeřka donutí. jinak ne. a donutit ji k tomu, to je hodně těžké. Li Na to dokázala, honila ji z jedné strany na druhou přesnými údery. Serena ne. ta, když to nešlo, to zkrátka napálila někam do autu...
Angelique si na svou šanci zkrátka umí počkat a její zápasy prostě nejsou bum prásk, vítězství nebo totální trapas, tak jak to často předvádí ranařky.
ale upřímně - už jsem si zvykl, že kvality dobré obrany a přechod z ní do útoku moc lidí nedokáže ocenit.
Reagovat
smazaný uživatel
ale upřímně - už jsem si zvykl, že kvality dobré obrany a přechod z ní do útoku moc lidí nedokáže ocenit.

Naprostý souhlas..tímto stylem hraje i Rafa a ten, kdo vidí jen obranu, tak nevidí, že si ten útok postupně musí připravit..
Reagovat
rib
:-) někdy je to čekání na Godota, a schválně - přijde? :-))))) A musím říct, že přirovnáni Anděly (a třeba Caro, Agy) k Rafovi mě vede opravdu k zamyšlení... Děkuji za osvícení :-) a zdravím z Kvítečkova!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ráda rýpeš, vid?
Jo, k zamyšlení je hodně věcí..
Já v té jedné konkrétní větě, kterou komentuju, nikde nevidím přirovnání Caro, či Angeliky k Rafovi..přečti si to znova, papa
Reagovat
rib
:-))) Hups na špek! Nebuď tak "stuborn" a směj se, je léto, vedro, ale netřeba se dusit :-) Měj se a směj se!
Reagovat
smazaný uživatel
Proč se stale dohadujete nad těmi styly? Emy přirovnání k Rafovi není vůbec od věci. Každému se prostě líbí něco jiného. Může tu být snad prostor pro respekt ke všem nebo ne?
Já jsem také příznivcem útočného pojetí hry, ale ne bezhlavého stylu "bum - prásk". Ale Angelika mě zaujala tím, jak dokáže být soustředěná, že přemýšlí a umí kombinovat obranu i útok.

Včerejší prohru a zlom jsem viděl v tom, že si nedokázala udržet ten tlak, který měla nad značně chybující Číňankou a při tom nekonečném gemu ve druhém setu, kdy nedokázala srovnat na 4:4, odešla dle mého úplně fyzicky a pak i psychicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Je ale pravda, že když si útočně hrající hráčka vytvoří dobrou strategii na tu, která hraje obranu, dokáže omezit UE a počkat si o pár úderů déle na zakončení, než je obvykle zvyklá, slaví úspěch ona.

Prostě to umění útoku bude podle mě vždy výhodou a hráčky s tímto stylem jsou ty, které diktují tempo výměn a zápasu a proto se někdy píše, že si to prohrály sami. I když samozřejmě soupeřka musela udělat velký kus práce, aby to tak bylo.

Vždyť třeba Sam to má také tak, to se snad shodneme? My se vůbec málokdy shodneme, jedině snad na tom šermu.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasně, respekt myslím ke všem stylům a hráčům je podmínka, aby se tu člověk mohl bavit na úrovni se všemi, kteří se chtějí bavit a diskutovat o tenise.
Angelika mi je sympatická, líbilo se mi, jak se dokázala i v tom vypjatým zápase uvolnit a zasmát, když v jednom momentu Li prohodila :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, ale někdy mi právě přijde, že to tu tak vůbec nefunguje....

Bylo to pro ni první velké finále, snad se z toho poučí a příště to bude lepší. Akorát aby jí nezlobila zranění, nevím, jak hodně vážné bylo to obvázané rameno, ale někdy mi přišlo, že už nemá v ruce sílu.
Mě zase zaimponovala svou soustředěností a klidem v zápase se Serenou a že se nezhroutila, když podávala na vítězství.:-)
Reagovat
Fandina
Ty se mi líbíš. Nejdřív údiv proč se diskutuje na různými styly hry, pak se přidáš na stranu jednoho diskutujícího a sám začneš diskutovat ... úsměv
Reagovat
VlS
A všeználka jste nechali na ocet? No toto.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepochopilas to. Nechápal jsem, proč se neustále dohadujete nad styly a vyvyšujete jeden nad druhým.

K dadaftovi jsem se nepřidal, reagoval jsem ještě na jeho hoření příspěvek a jeho odpověď rib, která psala, že si to Petra prohrála sama.
Reagovat
pepin
Co se týče Kerbr naprosto s Tebou souhlasím. Ji zlomil ten gam na 4 -4, kde se již projevila její ohromná únava. To bylo zcela evidentní. 3 set byl již jen logickým vyůstěním této situace a pro ni naprosto bez šance. Jinak někdo tady píše, myslím že Dadaft, že nevidíme zásluhu Kerbr na vítězství.Z mého pohledu je jasné, že pro vítězství musela něco uhrát, ale je také pravda, že např. Petra ji to hodně v 1 a 3 setu usnadnila. Při 55 UE je skoro nemožné vyhrát.
Reagovat
dadaft
s UE je to někdy těžké - soupeř ti dá třeba těžký míč křížem do rohu. většina hráčů ví, že když to jen nějak vrátí, je s výměnou konec. a tak to prostě riskne po čáře, i když je to hodně těžké - když to netrefí, často se tahle vynucená chyba počítá jako UE.
55 UE je prostě nesmysl. to udělám možná já, ale rozhodně ne hráčky sv. desítky.
Reagovat
dadaft
tak třeba Li Na včera - celý set jí trvalo než se srovnala s tím, že je Kerberová levák a se spinem, který míčkům dává.
Reagovat
dadaft
a než se s tím srovnala, tak to zkrátka lítalo všude možně jen ne tam, kam mělo.
Reagovat
rib
ale neééééé, Všeználek je Oskar :-))), nebo chceš ty?
Reagovat
VlS
jen to nechte Oskarovi, já na vědu nejsem, jsem spíš na Malenky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Li po lonske Parizi konecne opet vyhrala turnaj a dokazala jeji kvality. Dalsi z favoritek na US Open:).
Reagovat
smazaný uživatel
v rade, To se nevidi, jak to tam ted Nalince pada. To uz nepusti:)
Reagovat
dadaft
holky se nám nějak zasekly...
Reagovat
dadaft
teď už ovšem hraje Li Na božsky.
Reagovat
pepin
Tak kdo sleduje finále, tak přesně vidíme jak to Petra v 1 setu hrála a Li ji dnes přesně kopíruje. Třeba Petra při 1 podání proti Kerbr, jasně zabila 2 balony, které ji stály podání. Kerbr hrála dobře a hraje i dnes, ale holky ji to strašně usnadnují, protože ji body dělají sami.
Reagovat
dadaft
chtělo by to rebreak, ať to utkání nestratí šmrnc.
Reagovat
dadaft
Angelika je tvrdý ořech, je houževnatá a nekazí...
zato Li Na všechno pár cm do autu.
Reagovat
pepin
A to je ten rozdíl, Petra a Li dnes prostě kazí a to extrémě, pochopitelně v 1 setu.
Reagovat
petrulinka
Bože lidi, vy jste někteří absolutní kreténi! Petře se nikdy v Americe nedařilo a teď, když konečně má titul a na dalším turnaji skončí v semifinále, tak je to zase špatně. Jděte se bodnout!!!
Reagovat
petrulinka
To bylo myšleno jen tady tomu absolutně pro mě nadutému člověku. Protože pokud Petra nevyhraje turnaj, tak vždy kritizuje a asi si myslí, že Petra bude jen vyhrávat. To ale dokáže pouze a jedině snad nějaký nadčlověk, protože jak jsme v tomto týdnu viděli, tak i Serena je porazitelná, protože prostě zrovna nemá své dny. A pokud někomu fandím, tak i v době, kdy se mu zrovna nedaří a pokud vyhraje turnaj a v dalším skončí v semifinále, tak ho pochválím a považuju to za obrovský úspěch. Tommre víš co? Jdi se bodnout a někam spláchnout. Protože kdybych takto kritizovala svého syna, když se mu zrovna nedařilo, tak by se sportem už dávno seknul.
Reagovat
tommr
koukám, že dneska si tu dali sraz všichni pravověrní "kvitisti" a snaží se jeden druhýho trumfnout v hysterickejch výlevech ...

Můžeš mi říct co je na mým konstatování že "semifinále v Cincinnati není špatný, ale není to ani žádnej důvod k jásotu" tak pobuřujícího? A o titulu z Montrealu jsem se tu pokud vím vyjadřoval v superlativech. Takže se laskavě uklidni a aspon sprostě nelži ...
Reagovat
Bob
si děláš srandu co si napsal dole? Takže výhra v Montrealu se u Petry nedá považovat za nějaký úspěch? Petrulinka to napsala dobře, vyhrála, v Americe, porazila světové hráčky! Tak z ní mějme ku*rva radost! Řekni mi, co přesně od té Petry chceš? Co přesně od ní očekáváš, aby tě uspokojila?
Reagovat
Bob
píšeš o SF Cincinnati. Ale i tak.
Reagovat
tommr
a další co neumí číst a jen hystericky papouškuje po jinejch. O Montrealu tu dneska z mý strany nebyla ani řeč a Petru jsem za zisk titul naopak velice chválil ...
Reagovat
tommr
jasně - je to vlastně jedno co píšu. Jen si kopni spolu s ostatníma ...
Reagovat
Bob
Poznáš, až budu kopat. Tohle jsou zatím jenom med a lízátka.
Reagovat
rib
Je mi jedno, jestli je tady kdo kvitista nebo jak jsi to nazval. Ty jsi vzorem destruktivního nabubřelého kritika. Je pro mě velká otrava, když se zapojíš do diskuse, nejsi schopen vidět jediný pozitivní bod...
Reagovat
smazaný uživatel
A tak to zas ne, má i světlé chvilky. Jen je škoda, že nejvejš tak 2x za rok.. :-)
Reagovat
tommr
duo H+H vyhrálo turnaj v deblu a ve světovým žebříčku budou od pondělka figurovat už na 5. a 6. místě tj. jako třetí nejlepší pár světa (za páry Huber+Raymond a Errani+Vinci) ... :)
O jeden kuriozní moment se ve finále postarala Hradecká, která ve druhým setu za stavu 5:2 podávala na vítězství v zápase a za stavu 40:15 udělala 3 dvojchyby za sebou a o servis přišla (celkem v tý hře udělala 4 dvojchyby). H+H pak ale naštěstí získaly hned další servis soupeřek a tím i celej zápas. To ale nic nemění na tom, že Hradecká je mimořádně labilní a Andrea s ní musí mít opravdu božskou trpělivost ...
Reagovat
Bob
já ti dám boží trpělivost! Lucka je skvělá, její podání a hra na síti je prostě super, někdy až žasnu co dokáže!
Reagovat
tommr
no já taky někdy žasnu co dokáže. 4 dvojchyby v jedný hře se opravdu jen tak nevidí ... :)
Reagovat
Fandina
tak nežasni. Začni hrát tenis a poznáš, že se to někdy stane.
Reagovat
VlS
Tak to ani dlouho netrvalo a už jsi se dočkal. Petra prohrála zápas a už zase máš plný ústa Kotyzy. Pochlub se, co jsi kdy dokázal ty a pak kritizuj. Dokážeš jen peskovat, sejčkovat, přepočítávat ranking a pomlouvat, absolutně nic jinýho nedokážeš. To, co předvádíš, to není kritika a už vůbec to není konstruktivní kritika. Proboha, zkus být trochu nad věcí. Je to sport a ne každý den je posvícení, porážky jsou jeho sočástí stejně jako výhry. Co asi teď píšou fanoušci o Sereně?
Reagovat
rib
Souhlasím s tím, že Tommr jen destruktivně kritizuje... A taky si říkám - přístup, kdy je kouč povzbuzující, staví pouze na tom, co jde, dává málo instrukcí a je podoprující, je opravdu na hony vzdálený české mentalitě. A tak mu možná mnozí nevěří. Ale je už mockrát prokázáno (a vědecky také podloženo), že tento přístup má jednoznačně výsledky, v dlouhodobější perspektivě vede k podpoře sebedůvěry a kompetence koučovaného. Takže v tomto ohledu jsem jeho příznivce (nehledě na to, že mám také nemalou vlastní zkušenost... :-))))
Reagovat
tommr
no a ty si se zase dočkal a můžeš se do mě trefovat za to, že kritizuju. Kdyby si přitom aspon používal nějaký neotřelý argumenty, ale ty se na nic jinýho nezmůžeš než na bláboly o konstruktivní kritice a otřepaný klišé typu "Pochlub se, co jsi kdy dokázal ty a pak kritizuj." ...
Reagovat
VlS
že už zalezeš a dáš pokoj. Nic ti nedává právo kopat do lidí a věcí, o kterejch nic, ale absolutně nic nevíš. Sám nesnášíš, když někdo krizuje tebe. Nemáš jedinou radu, jedinej nápad, jen šíříš nevraživost a zášť. Je mi tě líto, ale to není důvod mlčet.
Reagovat
tommr
hm, zato ty víš všechno nejlíp. Od tebe už ale opravdu nic jinýho než sprostý osobní výpady při každý sebemenší příležitosti nečekám ...
Reagovat
smazaný uživatel
sprostý osobní výpady při každý sebemenší příležitosti..

Ty děláš ostatním hráčům a hráčkám to samé !!! Samé jedovaté a rýpací, škodolibé příspěvky..:-//
Reagovat
Fandina
že by VlS měl nějaké expresivní výpady proti tommrovi. To nick tommr užil slovo sprostý ne VlS.
Mě osobně je jedno, jak tady jednotliví nickové spolu komunikují. Ale vadí mi, když kdokoli tu shazuje tenisty a tenistky a to jsem si všimla dělá z těch pravidelných přispívatelů tommr pravidelně a permanentně. Takže souhlas s VlSem,.
Reagovat
smazaný uživatel
To já vím, jen jsem to tak zkopírovala, jak to napsal tommr, ale sprostý Vis určitě není..
Jinak s tebou souhlasím, shazování a zesměšnování hráčů, to je přesně to, co mi vadí..
Reagovat
VlS
Jen se divím, že jsi se neotřele nepochlubil ničím, cos kdy dokázal. Na otázku, co znamená nebýt k Petře měkký nebo být tvrdý, kterou jsem ti zde položil už opakovaně jsi nikdy nebyl schopný odpovědět. Pleteš si koučování dospělého člověka s rozcvičkou party bažantů vedenou úchylným mazákem.
Reagovat
tommr
ale není to ani žádnej důvod k jásotu. Zdá se, že s návratem Kotyzy se Petra vrátila do starejch kolejí: spousta zbytečnejch chyb a výkony, který sice stačí na slabší soupeřky, ale na hráčky z první desítky už ne. Jsem zvědavej jak si povede v New Havenu ...
Ve finále budu držet palce Li Na. Kerberová sice nemůže Petru předstihnout, ale pokud by získala titul tak se na ní dotáhne už na pouhých 5 bodů ...
Reagovat
pepin
Ty myslíš, že za ten dnešek může David? Neříkej mi, že ji ovlivnuje tak při dělání nev. chyb? Nevím, já si spíš myslím, že je to nedostatek takové jak bych to nazval nesoustředěnosti - okamžikové a pak když to uteče tak to těžko honí. Přece ten David to tak neovlivnuje.
Reagovat
tommr
Kotyza je podle mě velmi špatnej motivátor a jeho přítomnost nemá na Petru dobrej vliv. Neustále jen omlouvá Petřiny špatný výkony, bagatelizuje její chyby a podcenuje soupeřky. To se musí přenášet i na Petru. Asi nebude úplná náhoda, že Petra hraje nejlepší tenis když s ní Kotyza není (viz třeba tituly v Linci nebo v Montrealu nebo všechny FC zápasy) ...
Reagovat
Bob
ono to zní opravdu divně, ale tak trochu musím s tomrrem souhlasit (což dost převapuje i mě). neříkám, že má úplný vliv, ale přece jenom na tom něco bude. všechno má přece své pro a proti.
Reagovat
dadaft
podle mě je to blbost - kolik turnajů Petra vyhrála, když tam Kotyza byl? Kolik když s ní nebyl?
Reagovat
pepin
Tak já jsem Ti to nikdy nějak nevnímal, že by to mělo takový dopad. Vždy jsem si myslel, a z jejich společného jednání jsem přesvědčený, že mají k sobě velice pěkný vztah a že on ji jako by nahrazuje tátu - trenéra. Že by ji takhle nervově deptal - to se mi nechce věřit.
Reagovat
tommr
ale já přece vůbec netvrdím, že by jí Kotyza nějak nervově deptal - právě naopak si myslím, že je na ní až moc hodnej a to podle mě ve vztahu hráčka-trenér taky nedělá dobrotu (stejně jako opačnej extrém) ... :)
Reagovat
tommr
to je třeba spíš porovnávat procentuálně - absolutní čísla jsou zkreslující, protože Kotyza je s ní většinu času ...
Reagovat
pepin
To, že si od sebe potřebují odpočinout, to beru. V Mont. s ní nebyl a turnaj vyhrála. Zase by zde byla otázka do jaké míry je to způsobeno tím, že tam David nebyl. Ted v tom rozhovoru Petra sama říkala, že pracují intenzivně na servidu a zkvalitnění forh., právě aby nedělala tolik chyb. I když já pořád nechápu, když vidí, že ji to tam nepadá, proč trochu nezmění rytmus.Dnes jsem ten zápas neviděl, tak nemohu se k němu vyjádřit, ale výsledek potvrzuje moje domněnky. 1 set asi hrůza, 2 z jiného světa a 3 obdoba 1, kdy to honila na poslední chvíli a nedohonila.
Reagovat
pepin
Víš, já si neumím dost dobře představit, jak na ni David zvyšuje hlas nebo přitvrzuje. Vidíme to u otce Caro a nevím zda to nemá opačný výsledek. Je pravdou, že záleží na typu hráče, někdo potřebuje bič a někdo cukr.
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/Petra_Kvitova/status/236661328423559170
Reagovat
dadaft
odpověď na všechny otázky. ))
podle mě je Petra dospělá ženská, která to má v hlavě srovnané jako málokdo v jejím věku. vše záleží na ní. ona musí vědět.
a myslím, že ví.
Reagovat
pepin
No Monty díky, to je to co já tvrdím, jaký oni mají spolu vztah. Určitě kamarádský, spíš než tranér - sportovec. Dadaft - já si také myslím, že ví co chce, ale na druhou stranu mi někdy připadá, že nedokáže v průběhu zápasu vyhodnotit to nejlepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. Stačí sledovat twitter. :)
Reagovat
Bob
každý neni takový stalker jako ty :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já třeba Petru nemám ve sledovaných, ale na stránkách WTA je takový sloupek, kde jsou nejnovější zprávy všech hráček na twitteru... Můžu doporučit. :)
Reagovat
pepin
Za prvé nemám tolik času a za druhé a to je hlavní jsem ze staré ruské školy a anglicky prostě neumím. Takže já jen česky a německy.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli je na ní Kotyza "moc hodnej", tak to je problém? A proč si myslíš, že opačný přístup by byl pro Petru lepší? Neříkám přímo nějaký direktivní, přísnější, ale prostě jiný..to nemůžeš vědět, co by pro ni bylo nejlepší, já vím, že bys nejraději vyměnil celý Petřin tým.
Tvůj příspěvek je tendenční, demagogický, nemáš v ničem oporu, jsou to jen tvoje domněnky, ničím nepodložený..když vidím Caro a jejího otce, jak ji jde na kurt poradit, ona pak prohraje svůj servis, nebo celý zápas, můžu si myslet, že je to špatný motivátor, stratég, ale u Kotyzy vidím jen snahu o pozitivní naladění, motivaci !!..a z čeho vycházíš, když tvrdíš, že Kotyza podcenuje soupeřky?
Ve FC je přece úplně jiná atmosféra, není to týdenní turnaj, to nemůžeš relevantně srovnávat..
Reagovat
Bob
já vím, sleduju skoro všechny, kromě Šarapi, pardon, Mashy :D
Reagovat
smazaný uživatel
1) semi v Cincy je solidní výsledek
2) porazila 3 hráčky top 10 v řadě, napočtvrté jí to těsně uteklo
3) prostě napiš, že Kotyzu nemáš rád a neschovávej to za starost o Petru
Reagovat
smazaný uživatel
pepin: Třeba Petra píše na twitter česky i anglicky. Nastavení twitteru je už taky v češtině...

Bob: Tak Mashu ani sledovat nemůžeš, protože twitter nemá. Stejně tak třeba Ana... U nich zase sleduju facebook, i když ho nemám. Ale ony mají volně přístupnou zeď, takže není problém. :)
Reagovat
Bob
tak to já nemůžu vedet, kdyz jsem ji nikdy nehledal :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu. :) On se jí na to nedávno někdo ptal, jestli taky nebude na twitteru. Masha se vyjádřila v tom smyslu, že ji to neláká. Dá se říct, že Masha má ke twitteru stejný postoj jako mám já k facebooku... Ale nevadí, já si novinky o Mashe vyhledám jinak. :) Jinak jsou samozřejmě hráčky (Vika, Caro...), které mají oboje. Petra má taky oboje, ale zase nemá svoje oficiální webovky, což mě u takové top hráčky dost překvapuje. :)
Reagovat
Bob
zrovna včera jsem si to říkal taky. snad je brzo bude mít.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi na to nemá lidi :-) Fb i twitter si může z větší části obhospodařovat sama, plnohodnotné stránky ale těžko.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. To je asi hlavní důvod, proč ty webovky nemá...
Reagovat
rib
vy truhlíci, když tak všemu hodně rozumíte a vše sledujete - tak jste si možná mohli všimnout, že má Petra novou PR manažerku. Je to ta, co s ní byla v Montrealu, dříve dělala pro WTA a teď si buduje vlastní business zaměřený na privátní klienty a Petra je její první kontrakt. Myslím, že to je dobrý tah a možná, že Petřino PR začne mít koncepci. Vzhledem k tomu, že spolupráce je pár týdnů, tak zatím nečekám zázraky.
Reagovat
smazaný uživatel
To já vím - ale ona jí ty stránky nevytvoří ani se o ně nebude starat. Ale může sehnat někoho, kdo ano..
Reagovat
rib
souhlas, a podstatnou otázkou podle mě je - jaký chce mít Petra image, jak a na koho chce působit a co by mělo být cílem webovky... A třeba vůbec není cílem mít webovku :-))) A to ví možná jen Petra a ta PR manažerks jí k tomu může dávat různá doporučení, tak uvidíme s časem...
Reagovat
smazaný uživatel
Žijeme v digitální éře, kdy mít vlastní stránky se považuje skoro za takovou samozřejmost jako mít občanku - je to významný komunikační a propagační nástroj.
Reagovat
tommr
ad1) není to špatnej výsledek, ale při neúčasti Azarenkový a Sharapovový a po vypadnutí Sereny se to nedá brát jako nějakej úspěch - pro pátou hráčku na světě je to za takovejch okolností jen splněná povinnost ...
ad2) Petra vyhrála pouze dva zápasy nad hráčkami z první desítky v řadě - ten třetí zápas s Kerberovou pokud vím prohrála. Nevím proč musíš pořád překrucovat fakta - už je to z tvý strany docela trapný ...
ad3) nezaměnuj laskavě příčinu a následek - mě zajímá pouze Petra a její výkony a protože na to má Kotyza bezprostřední vliv musím občas zmínit i jeho. Jinak mě ale Kotyza vůbec nezajímá a je mi naprosto lhostejnej ...
Reagovat
smazaný uživatel
1) hrálo se to v Americe
2) Li mezi nejlepších deset patří, i když zrovna v Montrealu tam nebyla (a hned po něm se tam vrátila)
3) Kotyzu zmiňuješ pořád, takže to na mě působí tak, že s ním máš osobní spor (ale netvrdím, že tomu tak je)
Reagovat
smazaný uživatel
1 ) Neplet tam hráčky, které na turnaji nestartovaly, nebo vypadly, za to Petra nemůže. S touhle logikou dnešní titul Rogera nemá takový význam, chyběl Rafa, Andy brzy vypadl..a nevšimla jsem si, že by kterýkoliv fanda Rogera tohle vítězství tímhle způsobem shazoval..povinnost je to možná tak pro tebe.
2 ) No a co, že vyhrála "jen" nad dvěma hráčkami z první desítky..
3 ) Kotyza tě nezajímá, ale zminuješ a kopneš si do něj při každý možný příležitosti..a nejen tady..
Nejsem žádná "kvitistka", moje oblíbenkyně jsou jiné, Petře jen fandím, ale co tu předvádíš ty, jak začneš příspěvek vcelku pozitivně a pak zas :
To ale nic nemění na tom, že Hradecká je mimořádně labilní a Andrea s ní musí mít opravdu božskou trpělivost ...
nesnáším černobílé vidění světa, bud, anebo..a nic mezi tím neexistuje? A myslíš, že všichni lidi tady jsou zaujatý a mají růžové brýle, jen ty vidíš tu správnou realitu?
Reagovat
r176
dalsi turnaj je pak new haven a tam petra jen muze ziskat ale kerber obhajuje v dallasu semi tak ji zase utece :-)
Reagovat
tommr
v Dallasu Kerberová obhajuje jen 140 bodů a tak nemůže přijít o víc než o 10 bodů do žebříčku i kdyby tam vůbec nejela (což je ted po tý šichtě v Cincinnati docela možný) - má totiž nezapočítanou rezervu 130 bodů ...
Něco by mohla ztratit až na USO kde obhajuje lonský semifinále tj. 900 bodů ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ve finále budu fandit Li Na, mám ji raději, ale Angelika si mě v poslední době docela získává, moc se mi líbila v zápase se Serenou, jak zvládala emoce, byla pozitivní.
Z Němek ji mám tak nějak stejně ráda, jako Sabine, Julii nejvíc..už se moc těším na Petkovič, až se vrátí, moc mi chybí na okruhu taková bojovnice.

K zápasu se ani nemůžu nijak vyjádřit, neviděla jsem, souhlasím jen s postřehy a dojmy, které napsala Sojka ve vedlejším vlákně. Kotyzův styl trénování je právě založen na pohodovým přístupu, jaký rozdíl oproti Piotrovi, ale soudit si ho úplně netroufám, protože Caro snad musí sama vědět, co na ní platí a možná ji to takhle právě vyhovuje..ale sama za sebe říkám ne, mně by tohle veřejný "peskování" vadilo.
Reagovat
vendulkabendulka
Petkovic by uz snad mela hrat v New Haven, zatim v pavouku figuruje.
Reagovat
smazaný uživatel
Původně jsem nic psát nechtěl, protože tenisové dění se teď moc netýká mých favoritek... Ale když už tě tady vidím, Emičko. :)

Na finále se koukat nebudu (hraje Barcelona) a tak nějak to přeju oběma. Angelique se mi líbí, podobně jako vám ostatním. Často se tady mluví o tenisových stylech. Kdybych si měl vybrat dvě hráčky, které se mi líbí herním stylem, tak volím Viku a právě Angelique. To znamená vyvážený útok i obrana. Za nimi bych zvolil Mashu a Serenu, tedy kvalitní útok bez výraznějších chyb (pokud zrovna nemají den blbec). Takže takhle to vidím... Ale jak známo, nevybírám si tenistky podle herního stylu. :) Co se týče Na Li, tak jí bych to taky přál, protože prohrát dvě finále za sebou by byla trochu smůla...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď ještě ke Caroline: Rozebíralo se to tady hodně a myslím, že už jsem k tomu napsal všechno. Já se tedy nějak nevyžívám v proslovech Piotra a nepouštím si je třikrát ze záznamu, ale nepřijde mi, že by byl nějak nervní. Možná to někdy může působit, že Caroline ztrapňuje a říká jí takové dost jednoduché věci, ale rozhodně si nemyslím, že by to byl jeho záměr. Piotr je hodně ukecaný, ale nevšiml jsem si, že by byl zlý. Určitě by se našli v tomto ohledu horší trenéři, třeba i v jiných sportech... Znáte Marcelu Krämer? :D
A ještě jedna věc: Caro to bude mít s postupem do Istanbulu hodně těžké. Ani tak nejde o to, že teď vypadla trochu předčasně, ale hlavně se hodně daří všem holkám kolem ní (snad kromě Marion). Navíc teď v New Havenu bude mít Caro docela blbý los (1. kolo Makarova, v případném 2. kole zase Pavlyuchenkova). Ovšem napadla mě jedna věc... Jak jsem tady nedávno psal, že by Ana zase mohla dostat divokou kartu na Turnaj šampionek, tak to se letos určitě nestane. Turnaj šampionek v Sofii se totiž hraje ve stejném termínu jako finále Fed Cupu, kde by Ana měla hrát za Srbsko... Takže se otevírá možnost pro jinou hráčku s divokou kartou a v případě neúčasti na TM by to klidně mohla být Caro. Teď mě tedy zpětně mrzí ta Kodaň, protože kdyby tam Caro vyhrála, tak už to měla jisté i bez divoké karty... Já bych si klidně tipnul, že Caro dostane divokou kartu (pokud nebude na TM) a druhou by mohla dostat Tsvetana vzhledem k domácímu prostředí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
viděl jsem Váš žebříček českých tenisových TV komentátorů a jako bych načel své druhé já! :-) Ta jména (bez určení pořadí) sedí, jak top, trop :-)
A kolegu, který napsal, že Vojtěch Bidrman nestojí za nic, mi je líto, názor samozřejmě nikomu neberu...
Reagovat
Heather_Fedex
je dobre konecne videt jmeno andrey opet figurovat v turnajovem pavouku. snad jeji navrat do soutezneho deni tento krat dopadne lepe, nez naposledy ve stuttgartu. snad se ji v new havenu bude darit a odehraje alespon 2 zapasy. na us open to bude mit tezke, protoze obhajuje ctvrtfinale, ale na tom ted tak moc nezalezi. dulezite je, aby andrea zustala zdrava
Reagovat
smazaný uživatel
Neni ta Marcela Krämer bývala trenérka basketbalistek Strakonic? Náhodou mě jako trenérka nevadila... Viděl jsem jednou zápas Strakonic v TV a tam hrály prd, tak je pořádně seřvala a jak najednou hrály líp :D V basketu se nevyznám, ale mě přišla na pohodu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to je ona. Tak ona je dobrá trenérka, v těch Strakonicích měla úspěchy (3. místo v lize). Ale je strašně nervní. :D Já ji teď vídám docela často, protože trénuje repre do 20 let... Hele, ta střídá hráčku a už cestou na střídačku na ni huláká, co udělala špatně. Nebo na holky při time-outu: "Kde si bola? Kam si išla?" (je to Slovenka) A ještě ta její "pantomima", co dělá u střídačky... No prostě z ní nemůžu. Vypadá, jako by si před každým zápasem něco šlehla. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že jednou byla i ve zprávách.. Tak to máš pravdu noo, že je nervní :D Právě jednou hrály Strakonice s někym a ona na hráčky tak pořád řvala at hrajou atd. a ten trenér soupeře to už nevydržel a na celou halu zařval: Drž už hudu do ty krávo! :D Jestli si to teda nepletu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou jsem byl na fotbale(žáci) a můj kámoš dál gol a jejich trenér: Jo dobrý, ale proč si doprdele nenahrál, když před bránou si měl volný hráče :D Hráč si trénéra nevybere noo :D
Reagovat
pepin
To já když jsem trénoval hokej, tak jsme hráli proti Litvínovu a ten jejich trenér ty chudáky děti - 5 třída rval z ledu za košík na střídačku. Normální blb a blázen.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to byla tahle aféra. :D Řekl jí to Havlík, asistent trenéra Brna.
http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-basketbal/97790/ty-kravo-sedni-si-na-pr-kricel-kouc-na-kolegyni.html

pepin: V těchto kategoriích jsou někteří trenéři strašní magoři... Trochu si vzpomínám, jak tenkrát Nova dávala pořad Zlatí hoši. Tam byly děti (7 let) ze Slavie a ten jejich trenér na ně strašně řval a nadával jim. Po tom odvysílání ho nějak vyhodili...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Angelika má hodně dobrou obranu, ale sympatičtější je mi Li :-)
Jinak píšeš o divoký kartě pro Caro, je to klidně možný, jen máš v textu Istanbul, a pak Sofii, tak kde se tedy bude hrát? Vím, že se města střídají a ted se mi to nechce hledat :-)

odbornick - ten VÁŠ příspěvek je na mě? Tak jestli ano, tak dovolte mi otázku : když jste našel své druhé já, jaký je to pocit? :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Turnaj mistryň se hraje v Istanbulu, Turnaj šampionek v Sofii. To jsou dva různé turnaje. :) TM se hrál v Istanbulu i loni, TŠ se hrál v předchozích letech na Bali.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za vysvětlení, abych se přiznala, ten TŠ mi uniká, vím jen, že se hrál na Bali a proto mě ted ta Sofie zmátla.
A chválím Mashu a Anu, že nemají twitter :-))
i když dneska je to asi nutnost..četl jsi v MFD článek o Maki a Kiki? Maki byla vyhlášena nejhezčí olympioničkou, já jsem ji dala taky hlas :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, zatím oba ročníky TŠ vyhrála Ana. :) Letos to kvůli Fed Cupu asi obhajovat nebude... Vidím Emičko, že nejsi kamarádka se sociálními sítěmi. :) Tak není to nutnost, ale je to dneska více než běžné. Masha a Ana mají prozměnu facebook. To já zase facebook z mnoha důvodů nemusím, naopak twitter se mi líbí.

Ten článek jsem asi nečetl, ale vím o té anketě. Já jsem nehlasoval, protože bych potřeboval minimálně osm hlasů, abych mohl podpořit všechny moje favoritky. :D Ale jsem rád, že se teď o holkách píše mnohem víc... Teď hrály poslední grandslam sezony v Polsku a byly zase páté. Škoda, že to nevyšlo do semifinále, ale i tak je to super. Příště to vyjde, jsou to holky šikovné! :)

http://img.ahaonline.cz/img/18/full/1362073-img-kristyna-kolocova-marketa-slukova.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Že chválím holky, že nemají twitter, to byla jen sranda..:-))
Neřekla bych o sobě, že nejsem kamarádka se soc. sítěmi, jen je osobně nevyužívám, ale jako zdroj informací je beru a uznávám :-)

Jo, holky jsou fakt krásný, hlavně jsem je dřív vůbec neznala, a na OH jsem je teprve začala poznávat, takže ted mi k Rorymu ještě přibyly holky, který budu sledovat, jen se v tom sportu musím zorientovat, jak vypadá sezona, kolik a jakých turnajů a táák :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To jsme na tom podobně, Emičko. :) Já jsem před OH znal holky jenom z fotek a jednoho pěkného videa (odkaz dole). Teď psaly, že hrály poslední grandslam sezony v Polsku... Určitě je budu dál sledovat a fandit jim. Už jsem jim i párkrát přispěl na fórum, co mají na stránkách. :) Jinak si v Londýně získaly spoustu nových fanoušků. Za všechno mluví fakt, že jejich čtvrtfinále bylo nejsledovanějším přenosem z OH na ČT2 (v konkurenci tenisu, basketu a dalších sportů). :)

Tady je to video: http://www.youtube.com/watch?v=3zHSPLrBZdI

Tak a teď už Barca... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to video je skvělé :-). Markéta říkala, že se líbilo fakt hodně, až tak, že to trošku přebilo jeho původní účel :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za video, jinak v tom článku v magazínu se psalo, že je o společnou fotku na OH poprosil basketbalista Kevin Durant, já ho tedy neznám..prý je to překvapilo, že se s nimi někdo chce fotit :-)
Jo, Barca..hm, no dobře, já raději Real ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A která se víc líbí tobě? :-) ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na čistě platonickou procházku by mě mohla vzít Markéta O:-)..i proto, že má ráda stejnou barvu jako já..a nesnáší to samé jídlo jako já :-)).

Ale nosit bych se nechal od někoho úplně jiného ;-).
Reagovat
smazaný uživatel
To jídlo a oblíbená barva mi ted vrtá v hlavě :-))

A to nošení..ach jo, a existuje nějaké nosítko pro pejsky?
Reagovat
smazaný uživatel
http://setrpes.rajce.idnes.cz/nastenka#dog-carrier-2.jpg

..místo kabelky :-)). Ale já bych radši tak, jako na té předchozí "nosící" fotce :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvám se za pozdní odpověď, Emičko. :)

Jo, to vím. Já teda NBA tolik nesleduju, ale tu fotku jsem viděl...
http://img.ahaonline.cz/img/18/full/1358751-img-kristyna-kolocova-marketa-slukova-kevin-durant-crop.jpg

Jinak vím, že fandíš Realu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě, neomlouvej se, já si tvoji odpověd najdu, když chci..vždyt víš ;-)
Ta fotka je úžasná, já jen věděla, že je požádal o společný foto, ale fotku jsem tedy nenašla, jsi prostě šikovný :-)
Jinak sice fandím Realu, ale bližší je mi Liverpool, ale to už jsem ti taky psala..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak joooo :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Všichni chválí svou oblíbenou Petru, tak já si opět pochválím tu svou. Skvěle Angie, škoda, že se to hrálo ve 3 ráno :/ Proti Li Na to bude velký mač, bohužel je ve formě.
Reagovat
dadaft
velký mač to bude, to rozhodně. těším se na skvělý tenis. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že aspoň Angie ti dělá radost. Jinak té radosti asi moc není (Liverpool). :(
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak :( To byl včera pěkný zápas blbec. První půle klasická Dalglishovka. Celou dobu lepší, ale SUarez zahodí 4 tutovky a pak nám dá Gera nejkrásnější gól v kariéře. Ve druhém nás pak setne rozhodčí, pak se sesypali a bylo po. :/
Reagovat
smazaný uživatel
Neviděl jsem to, ale četl jsem komentáře na liverpoolsky.net, které nebyly zrovna pozitivní...
Reagovat
smazaný uživatel
na livernetu to jde v diskuzi od desíti k pěti, všichni se tam hádají jak kk.ti. Ale někteří diskutéři mají rozhodně dobrý pohled na věc.
Reagovat
Pesek12
Snad se Petra trochu probrala a začíná nabírat zápasovou jistotu. Po zraněních na které si stěžovala během OH (a kvůli kterému nenastoupila na mixa) nyní již dopředu před zápasy neupozorňuje. Což u Kvitové s povděkem kvituji, jen tak dále.
Reagovat
smazaný uživatel
i pres prohru velka gratulace Petre za posledni dosazene vysledky. Kdo by to byval cekal:).I ta prohra s Kerberovou je k necemu dobra. Kdyby zopakovala titul z Montralu, tak by se na US Open od ni ocekavalo az moc....
Reagovat
smazaný uživatel
..připojuji se. Získat titul a v následujícím turnaji se dostat do semifinále je skvělý výkon.I přesto, že by každý rád viděl Petru ve finále.Gratuluji
Reagovat
Malda
"Kdo by to byl čekal"? Vždyť je to pátá hráčka světa. Abychom ji zase nepřechválili :D
Reagovat
dadaft
a jéjej, první "já-to-věděl" je tady. ))
titul z Montéalu a plus mínus 1200 bodů do žebříčku ze dvou turnajů - opravdu to nestojí za pochvalu?
***
gratulka Petro. viděl jsem jen druhý set a ten neměl chybu, škoda třetí sady...
ale je to sport.
tak teď dobře potrénovat v New Havenu a vzhůru do NY...
:-))
Reagovat
Malda
V žádném případě netvrdím, že jsem to věděl. Pokud to tak vyznělo, tak to vyznělo špatně a omlouvám se. Jenom říkám, že pro pátou hráčku světa(a Vika a Maria ještě k tomu nehrály) by semifinále nemělo být až tak výjimečný stav :-)
Reagovat
dadaft
omlouvat se netřeba. jenom jsem Tě popíchl. ))
aspoň jedno slovíčko uznání by ale přece jen nebylo od věci, myslím...
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že se jí v Americe v minulosti moc nedařilo, je to velký úspěch, hlavně titul z Montrealu a i semi je pěkný :-)
Reagovat
tommr
Petra si za poslední dva turnaje do žebříčku připsala celkem 895 bodů (700 bodů za Montreal a 195 bodů za Cincinnati) ...
Reagovat
dadaft
já v těch bodech mám hokej, většinou čekám, až to oficiálně vyjde v rankingu.
počítal jsem:
rOGERS cUP - loni 3K = 125, letos W = 900, zisk 775
Cincinnati - loni 3K = 125, letos SF = 395, zisk 270
celkem 1045.
???
Reagovat
tommr
jak Montreal tak i Cincinnati jsou nepovinný turnaje z kategorie Premier-5 a lonský výsledky z nich se Petře do žebříčku vůbec nezapočítávaly. Letošní výsledky z nich proto v žebříčku nahradily dva nejhorší započtený výsledky, který byly shodou okolností oba 200 bodů ... :)
Reagovat
dadaft
aha - dík.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist