Kvitová je bez boje v semifinále, Serena odstoupila kvůli zranění stehna

9. 5. 2014, 11:02
Aktuality 531
WTA MADRID - Petra Kvitová postoupila do semifinále antukového turnaje WTA Premier Mandatory v Madridu. Její čtvrtfinálová soupeřka Serena Williamsová dnes totiž ze soutěže odstoupila, dvojnásobnou obhájkyni titulu ze hry vyřadilo zranění stehenního svalu.
Petra Kvitová

Očekávaný čtvrtfinálový duel mezi Petrou Kvitovou a světovou jedničkou Serenou Williamsovou se v Madridu nekonal. Světová jednička a obhájkyně titulů z posledních dvou let totiž krátce před utkáním oznámila, že do zápasu nenastoupí kvůli zranění levého stehna.

Dvaatřicetiletá Američanka se v Madridu vrátila na kurty po šestitýdenní přestávce, během které si dala od tenisu pauzu a nabírala energii na část sezony na evropských antukách, Už v neděli v utkání prvního kola proti Belindě Bencicové ale začala mít potíže se stehenním svalem. I když v dalších dvou zápasech vyhrála znovu hladce ve dvou setech a zdravotní stav její nohy se lepšil, dnes ráno se rozhodla z oblíbeného turnaje odstoupit.

"Bohužel, kvůli zranění levého stehna se musím z tohoto ročníku Mutua Madrid Open odhlásit. Stalo se mi to tady během prvního zápasu. Stav nohy se lepší, ale nejdůležitější teď je, že potřebuju čas na odpočinek a zotavení," oznámila Williamsová s ohledem na Roland Garros, které začíná už za necelé tři týdny 25. května. V Paříži má obhajovat loňský titul.

Vládkyně současného ženského tenisu ale má v úmyslu hrát už i příští týden v Římě, kde před rokem rovněž triumfovala. "Plánuju, že v Římě budu hrát. Naštěstí mám v prvním kole volno, tak budu mít den odpočinku k dobru. Právě teď chci využít nějaké to volno k extra odpočinku," dodala Američanka.

Williamsová v Madridu neprohrála celkem 15 zápasů v řadě, na evropské antuce od senzačního vyřazení z French Open 2012 (prohrála s Razzanovou) vyhrála dokonce už 26 utkání po sobě. Včera zaznamenala jako jedenáctá hráčka v historii 650. výhru v kariéře, dnes mohla v této statistice vyrovnat svou sestru Venus.

Kvitová, šestá hráčka světa a bývalá wimbledonská šampionka, se měla s Williamsovou utkat pošesté v kariéře a mohla zlomit nepříznivou vzájemnou bilanci 0-5. Jen loni v Dauhá Williamsovou potrápila ve třech setech, ostatní zápasy prohrála česká jednička 0-2. "Škoda, že jsem ztratila příležitost hrát se Serenou. Snad bude brzo v pořádku. Těším se na semifinále," napsala Kvitová na facebooku.

Česká jednička a vítězka turnaje v Madridu z roku 2011 tak postoupila bez boje do svého teprve druhého letošního semifinále. O první finále od loňského triumfu v Tokiu se v sobotu utká se Simonou Halepovou, která dnes smetla dvakrát 6-2 bývalou světovou jedničku Anu Ivanovičovou.

Kvitová se s dvaadvacetiletou Halepovou utkala dosud jen loni ve finále na tvrdém povrchu v New Havenu, kde s Rumunkou uhrála jen čtyři hry.

Semifinále si v Madridu zahraje také Maria Šarapovová, jež zdolala světovou dvojku Na Li, přestože ztratila první set a ve druhém byla brejk dole. Ruská tenistka zvítězila 2-6 7-6 6-3 a po triumfu ve Stuttgartu tak na antuce neprohrála už 9 zápasů v řadě.

"Dnes se mi začátek utkání příliš nepovedl. Ale neustále jsem bojovala a postupně jsem začala diktovat hru. Jsem moc ráda, že se mi to podařilo otočit a před French Open si tak zahraju další těžký zápas," řekla Šarapovová.

O finále se utká s Polkou Agnieszkou Radwaňskou, se kterou vede ve vzájemné bilanci 9-2. Naposledy ji porazila před 14 dny ve Stuttgartu. Světové trojka Radwaňská dnes zdolala ve třech setech 6-4 4-6 6-3 Francouzkou Caroline Garciaovou.

"Ona je velmi dobrá hráčka a v poslední době se jí daří. Byl to velmi těžký zápas, speciálně v tom, že mi dlouho trvalo, než jsem ji poznala. Předtím jsme spolu nikdy nehrály, takže jsem nevěděla, co od ní mám očekávat, což je vždycky náročné. Jsem si jistá, že se s ní v budoucnu ještě potkám, protože je hodně mladá a určitě má na to, aby stoupala výš. Má výborný servis, je silná a hraje velmi dobře," komentovala Radwaňská, která si semifinále v Madridu zahraje znovu po dvou letech.

"Jsem moc ráda, že jsem tady podruhé v kariéře v semifinále. Antuka nepatří k mým oblíbeným povrchům, takže už teď je to pro mě velký úspěch, protože hrát semifinále na takto velkém antukovém turnaji je skvělé."

- WTA PREMIER MANDATORY MADRID -
(Španělsko, antuka, 4.500.000 dolarů)
páteční výsledky (09. 05. 2014)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Kvitová (5-ČR) - S. Williamsová (1-USA) bez boje
Šarapovová (8-Rus.) - Na Li (2-Čína) 2-6 7-6(5) 6-3
A. Radwaňská (3-Pol.) - Garciaová (Fr.) 6-4 4-6 6-4
Halepová (4-Rum.) - Ivanovičová (11-Srb.) 6-2 6-2

Semifinálové dvojice: Kvitová - Halepová, A. Radwaňská - Šarapovová.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Petr Pokorný

Komentáře

531
Přidat komentář
Roger_Federer
Vykon to byl sice trochu nadprumerny, ale co z toho, kdyz to nedokaze hrat cely zapas? Vyborny prvni set... Treti set uz odesla fyzicka i psychika., pomalu byla zrala na rucnik, nektere znechucene obliceje, hrozne se na to divat..Ve chvili kdy neukonci vymenu do 6-8 balonku, jdji sance na zisk fiftynu padaji na minimum..prichazi pak nejaka hloupa a nevynucena chyba..Ta hlava se uz nezlepsi asi nikdy.
Reagovat
Fandina
Čí hlava se nikdy nezmění? Tvoje? Sám píšeš, že odešla fyzička, tak proč píšeš o hlavě.
Reagovat
Roger_Federer
Samozdrejme "hlava" Petry, vsechno souvisi se vsim..
Reagovat
Fandina
Hlava Petry je pořád stejně dobrá, jenže těžko hrát, když se na kurtu tělo plouží vedrem.
Reagovat
Roger_Federer
Mas pravdu.
Reagovat
gigin
No vidíš to jak ti to jde.
Reagovat
tommr
na začátku zápasu sice hrála Petra překvapivě dobře a rumunskou favoritku v prvním setu zaskočila, ale od třetí hry druhýho setu už nemohlo bejt o vítězství Halepový pochyb. Zlomem byly dva zkažený voleje ve třetí hře za stavu 2:0 pro Petru. Petře v tu chvíli zjevně ruplo v hlavě a od tý doby začala předvádět jednu šílenost za druhou. Halepová se naopak uklidnila a utkání měla od tý chvíle plně pod kontrolou ... :(
Petra sice v Madridu došla až do semifinále, ale za žádnej velkej úspěch to nepovažuju - šlo převážně o souhru štastnejch okolností. Herně i výsledkově se stále hledá a já už o ní začínám vážně pochybovat ...
Halepová je naopak stále na vzestupu a můj dřívější odhad, že by mohla bejt v horizontu několika let světovou jedničkou musím korigovat - mohla by se jí stát už do konce tohoto roku ...
Reagovat
slacker
Chyby mi v teto dark druid analyze ze byla nerozehrana :-)
Reagovat
Roger_Federer
Ty lepsi souperky uz to maji prectene, vy ze staci hrat a prijde nejaka zbrkla chyba a body zadarmo.
Reagovat
EllNino
naučte se pravopis, 3. osoba přítomný čas je "chybí" a "ví" ...bože
Reagovat
slacker
A chyby v pravopise meni co? Ja nemam problem priznat ze jsem disgrafik a disorthografik.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se nemá za co stydět nehrála špatně já pevně doufám že se nakopne k lepším výsledkům a na RG alespon do čtvrtfinále
Reagovat
slacker
66UE .. nevimm kolik z toho bylo Petrominel (tahle kategorie by se do stats mela zavest)
Reagovat
lars
Skoda nevyuzitych sanci v 2.setu. zkazene nalite mice !!
vedla 3:1.
spatne obleceni.
Reagovat
freeteepek
Petry dnešní projev se mi taky moc líbil. Vycházel jí servis a hlavně v první polovině zápasu si jím dost pomáhala. Bohužel ve druhém setu mohla jít do třígemového vedení, což se nepodařilo. Zkazila v jedné hře 2 lehké nalité forehandy a Simona si začala víc věřit. V té fázi se lámal chleba. Petra jí mohla definitivně zlomit, jenomže místo toho se Simona zlepšila a přestala chybovat. Na jedné straně obrovské množství chyb Petry, což u ní bohužel nepřekvapí. Na té druhé bezchybně hrající Halepová výborně returnující Petry skvělý servis. Na returnu byl bohužel znát rozdíl ve prospěch Simony. Ve třetím setu Petra bojovala, jenomže podle mě jí dohnalo astma. V zápase se hodně naběhala, bylo 28 stupňů. Ty ztráty servisu ve třetím setu už nebylo těžké předpovědět, když Petra byla tak udýchaná a Simona mohla být v klidu, protože měla nahráno.
Reagovat
rib
líbí se mi tvůj popis situace, fakt oceňuji
Reagovat
Fandina
Souhlasím. Rozhodující byla možnost vedení 3:0 ve druhém. Moc tam nechybělo, ale bylo to 2:1 a pak už Petra tahala za kratší konec.
Reagovat
vibbi
můžeme zde pěkně poděkovat EVĚ ASDERAKI, která slečně Halep pomohla Petru brejknout na závěr druhého setu. K tomu připočtěme pár prasat a hned se může oslavovat Simonka, kterak je dobrá. Nicméně mě svým projevem nepřesvědčila, Petra je daleko lepší hráčka.
Taky mě zklamano prorumunský publikum.
Jo, a Petro, příště bílý hadry.
Máš na to, tak POJĎ!!!
Reagovat
freeteepek
Petra bohužel musí nosit, co jí firma naordinuje na daný turnaj. Škoda, že nenosí čelenku, která by jí alespoň částečně stínila hlavu. Co kdyby si nechala vyrobit nějakou klimatizovanou čepici, byl by to nepovolený doping?
Reagovat
lars
Celenka by byla blbost-mela by horsi chlazeni hlavy vzduchem.
Ale Halepova mela lepsi oblecenim, asi zmenit firmu
Reagovat
rib
a jelikož Halep je pro mě v týmu 4 velmi neoblíbených tenistek, tak ji zaklínám, aby jí došel plyn (což se jí stává na každý třetí turnaj, který vzdává) na RG :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
byl to pro Petru velmi dobrý turnaj v Race žebříčku se posune o dost do předu a v Římě asi bude 4.nasazená tak hodně štěstí Petro do Říma a RG
Reagovat
smazaný uživatel
ve čtvrtfinále Petra bude mít v Římě Šarapku, ale nevěřím,že v Řimě něco uhraje, ať si šetří na GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Já doufám že na RG uhraje alespon čtvrtfinále
Reagovat
smazaný uživatel
mě los v Římě vyhazuje do čtvrfinále Serenu, ale v osmifinále může potkat Cibulkovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Cibulková dostala v Madridu v prvním kole od Stosur kanára tak snad ho v Římě dostane znovu v prvním kole a nepostoupí
Reagovat
smazaný uživatel
Semifinále je skvělý výsledek, doufám, že ji tahle prohra moc nesebere, ale dlouho se ve třetím setu držela hlavně silou vůle, hra byla bohužel plná chyb a s tím se do finále nedostane, tak zamakat a vzhůru dobýt Řím :))
Reagovat
smazaný uživatel
I tak to byl pro Petru dobrej turnaj. Myslím, že kdyby nám někdo řekl, že Petra bude hrát semi, tak bychom to brali.. :) Gratuluji, Petro. a držím palce v Římě.. :)
Reagovat
rib
souhlas, a chvílemi hrála velmi pohledně a ostře, takže jsem se i pokochala. Petro odpočiň si a jedeme dál!!!
Reagovat
Nancy_z
Ale projev Petry se mi opravdu líbí a takováhle prohra jí stejně může pomoct. Konečně se dostává do svého tempa... Dneska si mohla víc pomáhat při podání. No a o zbytečných chybách nemluvím...
Reagovat
dadaft
taky return nic moc - v posledním gemu nedokázala dostat míček do hry. ((
Reagovat
smazaný uživatel
ale jo, celkem to šlo, ale plné chyb a pak odpadla fyzicky, štíhlost jí nepomáhá.
Reagovat
slacker
Jenze ty Petrominely jsou cim dal neuveritelnejsi, to je takova obrovska celova koule na noze
Reagovat
slacker
Ve tretim setu uz si na siti vubec neverila a uz to ani neskousela. UZ to zacinala byt prakticky tutovka
Tak ti mate statt = 66 UE
Reagovat
smazaný uživatel
I tak Petra celkem překvapila. Čekal sem, že to bude jednoznačnější zápas pro Simonu.
Reagovat
Lenca45
Jak to Halep stáhla na shodu, Petra už to úplně vzdala. Ach jo :/
Reagovat
rib
Petře úplně došlo... ach jo, kam se ztratila ta trénovaná fyzička???
Reagovat
LukasH
Bohužel už to byla otázka času. Petra tomuhle nemůže vzdorovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm.. Simona právě proměnila malej MB..
Reagovat
dadaft
zdá se, že Petra má dost.
Reagovat
smazaný uživatel
brejk č. 2 pro Halep
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, BT Sport má za komentátory odborníky, taky asi lépe platí než NovaSport a Slovak Sport ...
Reagovat
smazaný uživatel
brejk č. 2 pro Halep
Reagovat
Roger_Federer
Odevzdanost...
Reagovat
slacker
Ale rve se, forza Petra
Reagovat
smazaný uživatel
PETRO OTOČIT MUSÍŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Teď Navrátilová chválí obě hráčky, že u toho neřvou, jak ty 2 Sovětky Šarapka a Azarenka ...
Reagovat
smazaný uživatel
doslova: "Quiet like a mouse" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
řvani je hezke
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně po slovensky je to nádherné ...
Reagovat
dadaft
dobře dobře teď pár skvělých výměn, Petra by mohla být zpátky.
Reagovat
smazaný uživatel
brzo, až vyhraje Tilden Petra, tak bude naděje ...
Reagovat
smazaný uživatel
kde Petra vyhraje ten antukový titul? Na Madrid to nevypadá :-( Samozřejmě RG beru :-D
Reagovat
smazaný uživatel
říkal jsem Madrid :)
Reagovat
Michaelus
out
Reagovat
Pesek12
Musí to ještě zkusit a bojovat.
Reagovat
smazaný uživatel
hadr, to je neuvěřitelné, ta doběhne všechno!!!!!!
Reagovat
Michaelus
dŮLEŽITÝ GEM
Reagovat
smazaný uživatel
Už moc nadějí na vítězství Petry nevidím.. Docela si přeju, ať už je konec.. :/
Reagovat
Michaelus
naděje je vždy pojdme to jeste zkusit! :D
Reagovat
Michaelus
Teď ji nešel srv, to měl být brejk ://///
Reagovat
slacker
Ta umpuirova koza dostala instrukce. petre nesmi prijit do finale. Zasahuje jen v neprospech pegtry
Reagovat
smazaný uživatel
Navrátilová jí překřtila na Eagle Eye Eva
Reagovat
slacker
Cow eye bitch ji budu rikat ja :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli to byly opravdu auty, tak měla pravdu a není potřeba ji nenávidět. K tomu na WTA Šarapka :-D
Reagovat
slacker
Tak za prve, je to jen jeji nazor, nikdo ji nekontroluje. A soustredi se jen na mice Petry, Halep jeste na svuj popud nezkoumala.
Reagovat
vibbi
rozhodčí jak pomáhá!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nehažte flintu do žita! Sáhla si teď na dno, ale i v těch sračkách si teď udržela servis, je to jen o jeden break a věřím, že za chvilku to může být3:2 pro Petru.
Reagovat
Nancy_z
Ještě bych Petru neodepisovala... V tenise se to může zlomit a na Petře je vidět, že se snaží bojovat, i když se jí nedaří a síly ubívaj.
Reagovat
smazaný uživatel
máš pozitivní přístup, ale Petra už toho tolik prohrála, když soupeřku měla na lopatě ...
Reagovat
Fandina
jenže co bylo tehdy nemusí být dnes
Reagovat
Nancy_z
Na lopatě jí neměla, do konec 2. setu bylo dost daleko...
Reagovat
dadaft
eh, tak teď to je souboj Petry proti Petře.

Simona si věří.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro musíš to otočit já ti věřím POJD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň jedna dobrá zpráva, kanár to nebude.. :-)
Reagovat
Fandina
Z Petry jen leje, v obličeji je mokrá a rudá od začátku a mokré triko měla brzy, o přestávce o vyměnila.
Reagovat
Fandina
1:2 ve třetím. Peti zaber a otoč. Peti pojĎ!
Reagovat
LukasH
Petro, ještě to nevzdávej!!!
Reagovat
smazaný uživatel
hurá!!!!!!!!!!
Reagovat
Michaelus
Pojď Petrooo
Reagovat
Michaelus
Nechápu vás, vždyť se může stát ještě hodně věcí! teď odvrátila tolik bp, kdyby měla vaši pesimistickou náladu, tak by je určitě neodvrátila :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale má doma, ten skřet Černošek má radost, i když prohraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro radši zkrečuj
Reagovat
rib
je to děsný, kam ta Petra odešla???
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hraje hrozně :(
Reagovat
smazaný uživatel
Petro skrečuj to, tohle Tě zase potopí na půl roku....
Reagovat
smazaný uživatel
Prečo skreč? Šak jej nič nieje
Reagovat
smazaný uživatel
Aby nám Petra nedostala kanára :(
Reagovat
smazaný uživatel
TO JE V PR.DELI
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to bude 6:1, možná i kanár.
Reagovat
aligo
taky to vidim na 6:0
Reagovat
dadaft
Simona je v top10 bezpochyby po právu.
Reagovat
smazaný uživatel
Narozdíl od Radwaňské má sílu i útočit, určitě vyhraje v blízké budoucnosti GS titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Radwa žiadna sila v uderoch
Reagovat
dadaft
jsem rád, že je v desítce hráčka menší postavy,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,, a Simona je o dost zábavnější než Sara.
Reagovat
smazaný uživatel
jestli Petra odejde psychicky, nebo jestli se ozve astma ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ta Radwanska, ktera nema silu utocit vcera nasazela 30 winneru na antuce...
Reagovat
smazaný uživatel
ty její široká chodidla fakt fungují skvěle
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm.. Tak semi je taky dobrej výsledek.. :-)
Reagovat
aligo
Petře odešlo všechno...
Reagovat
Michaelus
To už není normální
Reagovat
slacker
TY vole .... tak tohle fakt uz NEEEEEEEEEEEEEE
Reagovat
slacker
A kvuli take Perominele ma ztratu hend 2 mizu opri servisu ... a vlastne tim odevzdala servise
Reagovat
freeteepek
Hlavně, aby Petře nedošla pára. Nebo kyslík. Je tam dost vedro, když už i Halepová si dává led okolo krku...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra si nese v ručníku tajnou zbraň
Reagovat
smazaný uživatel
Petra útočí na rekord v počtu homerunů za zápas
Reagovat
smazaný uživatel
PETRO BOJOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
freeteepek
Petře ve druhém setu odešel forehand. Nalitý míč od pasu výš - a ona se netrefí do kurtu. minimálně 5x v řadě! Petra je pořád stejná, ale její forehand se mění:-(
Reagovat
Michaelus
Jaká Petra nastoupí teď?
Bude záležet na jejám servisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro ted to dáš jsi expert na 3 setové zápasy
Reagovat
misa
v podání Petry Kvitové. Před 3. setem ovšem osvědčený odchod do šatny, který Petře vždy pomůže...
Reagovat
smazaný uživatel
Halep šla taky pryč. Ale Halep je na koni, Petra to projela v Tildenu ve druhém setu.
Reagovat
Fandina
Doufám, že Petra ve třetím trochu přitlačí a nakonec to vyhraje.Peti pojď pojď pojĎ
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad to dojde do dobrého konce. Musíme si uvědomit, že je to Petra a k ní ty tři sety patří. Držím palce. Má tak 45% na výhru.
Reagovat
slacker
No ale podle toho jak na returnu prestaha stihat a jen kouka jak to leti
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je nic oproti těm zasraným chybám. Já už na to nemám nervy!ach jo
Reagovat
smazaný uživatel
poslední gem už to bylo lepší tak Péťo Pojď !! :) víš jak se hrajou 3.sety !! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik už má těch nevynucených chyb? :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak 45-48
Reagovat
Pesek12
Začnu se dívat za stavu 3:2 a Petra má servis a hned je to 3:6, i když o 6 game byl boj. Klasika.
Reagovat
Nancy_z
Ale Petra se nevzdá! Je to přece P3tra :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pozitivní reakce, ale nevidím, že by Petra měla sílu na třetí set. Halep si zahraje další finále. A jaký má široká chodidla ta motorová myš ...
Reagovat
LukasH
Chudák Petra, všechno je proti ní.
Reagovat
smazaný uživatel
Aj odstupenie Sereny ?
Reagovat
smazaný uživatel
nejhorší na tom je, že když jí měla dorazit, tak vyházela jednoduché voleje do diváků.
Reagovat
rib
ta rumunská myš má ale z p... kliku
Reagovat
slacker
Tohler bude zacarovane ... 2 prasata pro Halep
Reagovat
Michaelus
Běž S tím do prdeleeeee
Reagovat
Michaelus
A je to v prdeli
Reagovat
smazaný uživatel
Už pro Halep hraje i síť, Petra teď začne jen mlátit, buď winner nebo out.
Reagovat
slacker
Jeste ze to slo dovnitr. ale zase tenhle nabeh na sity smrdel veleoutem
Reagovat
smazaný uživatel
A je to v háji.. Gratuluju Simoně..://
Reagovat
smazaný uživatel
Pozdě, už jsem to psal před 4 minutami ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, tak dobře rozehranej zápas to byl. :/ :((((
Reagovat
smazaný uživatel
Aha jaki verni fans
Reagovat
smazaný uživatel
brat, proč nesleduješ Cibulkovou?
Reagovat
smazaný uživatel
Cibulkova dostala facku od Stosur. Ktoru potrebovala
Reagovat
slacker
Co se ta koza na umpiru do toho furt montuje
Reagovat
smazaný uživatel
od toho tam je, ale bohužel pomáhají vždycky proti Petře.
Reagovat
slacker
Prave asi az na jedno rozhonuti vechno proti Petre. Pak ty 2 neuveritelna prasat. Doufam ze jsi na hajzlu cichal k te spravne kytce a zacan ve 3 setu opet hrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Aj s tolkymi chybami by to mohla urvať
Reagovat
Michaelus
Kotyza poradí :D
Reagovat
ludolf
Přijde mi, že Petra hraje od začátku druhého setu bez energie.
Reagovat
smazaný uživatel
darovala zápas. Do té doby Halep sama nevěřila, že to otočí! Být fandou Petry je pro silné nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak tak :(
Reagovat
Michaelus
Jzs vzpamatuj se pojď :D
Reagovat
slacker
Ted aby to rychle odeznelo ...
Reagovat
slacker
Uplne prestala hrat. Zadne Halep zabrala, Petra podradila
Reagovat
aligo
už se zase rotzjela...
Reagovat
smazaný uživatel
To snad není možené... :¨(
Reagovat
smazaný uživatel
Mě mejkne.. :/
Reagovat
Michaelus
:OOOOOOOO
Reagovat
aligo
41 UE....
Reagovat
slacker
Tentokrat si to spadnout nechala ale zase petrominela . uuuuuuuuuuuuuu
Reagovat
aligo
fantastický prohoz...
Reagovat
slacker
Krize 2 setu smrdi ve vzduchu ... 2 DF a pak takove 2 UE na povedenou levackiou zatacku
Reagovat
Nancy_z
Ale zase nádhernej prohoz :-)
Reagovat
slacker
Uz se to blizi 0:40
Reagovat
aligo
nevím proč ale Simona mi připadá odevzdaná....
Reagovat
Nancy_z
Ale Petra teď taky nezáří :-(
Reagovat
Nancy_z
Teď dvě Petrominely... Snad je hodí za hlavu a nebudou se opakovat i při jejím podání...
Reagovat
slacker
Tyyyy vole 2x pos obe nalite mice u site a jako vetsinou dneska takovy zkraty. Ja to NIKDY nepochopim
Reagovat
Nancy_z
Je to děs, ubírá jí to hrozné sil. To napravování vlastních zbytečných chyb :-(
Reagovat
EllNino
Božínku takový dvě minely, nech si to spadnout :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra by měla hrát tenis na fotbaláku, aby nepřestřelila! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Naštěsí to Petru nemusí až tak mrzet má stále náskok breaku
Reagovat
smazaný uživatel
Super podání. Až na těch 32 chyb je to pěkné. Simonu rozhodil 1. set :P C´mon Petra!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle už bys měla udržet.. POJĎ!!
Reagovat
lars
Peta zase hraje bez ksiltu!! nechapu
Ten slunecnik je taky nejaky slaby
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáte někdo zkušenost se stremy od Fortuny či jiných sázkovek? Jsou kvalitnější než free streamy? A jsou vůbec z každého zápasy, co je vysílán? Dík moc
Reagovat
dadaft
včera šla ze Simony hrůza, ale koukám, že je set v suchu.
tak davaj.
Reagovat
aligo
Halepová začala strašně chybovat...
Reagovat
slacker
Tommr mel jako vzdy pravdu den pauzy ji ublizil, uplne vypadla z herniho rytmu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nádher. Brejk :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Break!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska Petra bojuje a to je dobře. Ted už to snad Petra dotáhne dokonce
Reagovat
slacker
ufffffff ... set doma. Mohlo to byt klidne3 6:2 nebyt tolika uuuu eeecek
Reagovat
Nancy_z
Set je tady a teď jí dorazit :-) Líbí se mi, jak je dneska Petra bojovná a tenis jí baví.
Reagovat
smazaný uživatel
SUPER PETRO 1.SET JE TVŮJ!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě to není úplně nejlepší, ale mám obrovskou radost, za to, jak Petra dneska hraje :) Hraje velmi dobře, je z ní cítit, že hraje ráda, povzbuzuje se a hlavně odvrátila celkem dost BP a nesložila se. Dobrá práce, Peťule :)
Reagovat
smazaný uživatel
no není to úplně dokonalé ale vypadáto že jí tento rok antuka docela sedí a já pevně doufám že na antuce získá co nejvíce bodů protože Wimbledon a konec roku bude těžký tam bude obhajovat dost bodů
Reagovat
Michaelus
Misto esa dvoj
Reagovat
slacker
Zase takova petrominela. Mista 2 hektary a krizne out
Reagovat
Michaelus
DOPRDELE :D
Reagovat
rib
no asi Martina slyšela moje superkritické poznámky :-D, přešla k popisu a přidala na věcnosti, taky obě hráčky občas pochválí, moc pěkný komentář... a ty Petro POJĎ a brejkni na set!!!
Reagovat
Nancy_z
Možná to tu čte :-D
Reagovat
Nancy_z
Tak ted´ ten break prosím! Zase si to Petra sama komplikovala :-(
Reagovat
aligo
24 nevynucených chyb je fakt moc... :(
Reagovat
Michaelus
Simona má vážně výborný pohyb a jen 6 UE, ale hraje pasivněji než včera
Reagovat
aligo
taky si říkám... včera Anu honila a dneska jen vrací a čeká na UE Petry což se jí začí...
Reagovat
Nancy_z
Je to i Petřinou hrou, nedovolí jí být tolik aktivní...
Reagovat
slacker
TY vole takhle blbej vojej na siti tokik casu .. neeeeeeeee
Reagovat
Nancy_z
Přesně, chytám se za hlavu...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zvolila velmi dobrou taktiku :)
Reagovat
Nancy_z
Tak teď break, prosím :-) Ale líbí se mi dnešní Petřin projev.
Reagovat
Michaelus
ted doreturnuj :D
Reagovat
vibbi
boha jeho petino!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zatím hraje dobře
Reagovat
Nancy_z
Nezakřiknout! Teď potřebuje break potvrdit...
Reagovat
smazaný uživatel
Pšššt!!
Reagovat
Nancy_z
Chjo :-(
Reagovat
Nancy_z
Petra už je trochu lepší než v New Havenu, získala v setu víc jak 2 gamy :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A teď ji dokonce breakla..:DD
Reagovat
Roger_Federer
Hlava, hlava...to je furt dokola..
Reagovat
smazaný uživatel
co se Ti nezdá?
Reagovat
Roger_Federer
Nality uder, cas na uder, cely kurt volny, praskne to primo k ni...
Reagovat
Nancy_z
Hm ted´ zas v jedenáctým gamu :-((
Reagovat
rib
teda koukám na stream, kde komentuje Martina Navrátilová... A občas je ještě chytřejší, než Chládková na Fedcupu, tak to se nedivím, že takovou pomoc z hráčů nikdo nechce... Teda netušila jsem, že i Martina je chytrá jak rádio a jak Chládková
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže problém je v tom, že Martina si může dovolit být "chytrá, jak rádio". Ona narozdíl od paní Chládkové (ne, že bych se jí chtěl nějak dotknout, přeci jen je to žena) něco dokázala :) Martina je hvězda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám možná výhodu nebo nevýhodu, že anglicky neumím, tudíž nevím co říká :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde mi, že říká to, co si myslí, což je účel komentátorky jako je ona. Komentuje podle mého naprosto věcně.
Reagovat
rib
no ona je hvězda a já ji obdivuji, ale ty hypotézy jsou stejně blbé jako od Chládkové... Např. "Petra se bojí hrát backhand po lajně po tom prvním zkaženém..." "měla by mít těžší raketu, protože všichni muži ze špičky ji mají..."
Reagovat
Nancy_z
A co říká? Já koukám na Slovak Sportu, tak by mě to zajímalo :-)
Reagovat
Nancy_z
Odpověď dřív než otázka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Peti, mlať to do ní a nemá šanci!!!
Reagovat
vibbi
nějaký pěkný stream na Peťku? :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.bestsportgo.tv/20140504/vv-813128-tennis-5365ef3573cc03.23428203.html
Reagovat
vibbi
děkuji :)
Reagovat
Nancy_z
bojuj a hraj jak o život! :-)
Reagovat
mac.hall
Nechci malovat čerta na zeď , ale Petra dnes nemá se svou současnou , a bohužel musím dodat dlouhodobou , formou šanci. Vidím to jako naprosto jasnou záležitost pro její soupeřku.
Reagovat
EllNino
jdi se koukat proroku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra už se rozpinkává kdo fandí!!! :) Pojď!! :)
Reagovat
kada.tom
Bohužel nemůžu sledovat SF live, protože jsem pryč, ale tak dneska mi budou muset stačit čísílka, no ... věřím Petře, že Rumunku porazí :-) A palce budu držet i Aze :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jdu si udělat kávičku, pohodlně se usadit, nohy na stůl a tak.. .-)
A ty Petro klidně prohrej, ale bojuj prosim tě. Chci vidět hezké koukatelné semifinále :-)
Reagovat
EllNino
porazila v 1. kole kvalifikace v Římě druhou nasazenou Janu Čepelovou 6:4 6:2 a ve druhém kole ji čeká nejspíš Niculescu :) ...je dobře, že navázala na dobré výkony z Madridu :)
Reagovat
Fandina
Super tak držím palce do dalšího kola. Petruško pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímalo by mě, kdo ty kvalifikace losuje... V Madridu mohla postoupit jenom jedna z dvojice Kiki-Donna, v Římě může postoupit jenom jedna z dvojice Kiki-Monča. :(
Reagovat
Fandina
ještě gratulka Tině Plíšce k finále ITF v Japonsku a moc držím palce, aby vyhrála. Podle sázkovek je nad Broady favoritkou a je také nejvýš nasazená a jak známo na trávě vyhrála juniorku ve Wimblu, tak držím palce ať je titul a zase posun na žebříčku za sestrou do stovky se blíží. Kristýnko pojď pojď pojď!

http://www.livesport.cz/zapas/dxg20p53/#h2h;all
Reagovat
Fandina
Na Spartě už se hraje viz odkazy na pragram a livescore. Kvalda je dost silně obsazená. Právě hraje Wozniak, bude Duval, Pervak, Rus a já samozřejmě držím palce všem našim holkám, bohužel se některé potkaly už v prvním kole, dneska také bude hrát Lucka Hradecká, Barbora Krejčíková, Tereza Martincová a další naše holčiny, tak přeji úspěch. Pojď!!!

http://www.spartapragueopen.cz/res/files/schedule_01.pdf

http://scores.itftennis.com/?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=en&tID=W-C100-CZE-01A-2014
Reagovat
Fandina
A ještě článek ze stránek turnaje k dnešku. Držím palce holky moje. Pojď pojď pojď!
http://www.spartapragueopen.cz/cs/novinky/v-sobotu-odstartuje-kvalifikace/81
Reagovat
Fandina
A je hezky, tak kdo to má blízko, šup na tenis, obsazení je super!
Reagovat
smazaný uživatel
Já přijedu až v úterý nebo ve středu na 1. kolo hlavní soutěže (podle toho, kdy bude hrát Katka)... Jinak podle této fotky to vypadá, že u kurtu č. 2 vylepšili sezení oproti loňsku. To udělali moc dobře. :)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=709135152462840&set=a.106643859378642.4318.105089492867412&type=1
Reagovat
Fandina
Koukám na tu fotku. To sezení tam je doslova luxusní, proti tomu, co tam bylo vloni. Já se už moc těším, kdy tam vyrazím. A také čekám na program. To sezení je super.
Reagovat
Roger_Federer
Musim konstatovat, ze jsem zdesen kurzem na Petru K.., pres veskere okolnosti v Madridu nehrala spatny tenis a vypadala ze hlava drzi.Kurz 2,7-3,0 je moc..
Reagovat
Fandina
Halep tady hraje také super a má s Petrou skore 1:0, doufám ale, že Petra jí dá, přece jenom má širší repertoár úderů a je útočnější. Dražím palce Peti pojĎ pojď pojď!!!
Reagovat
Frick
Nevíte, jak na tom je? Že nedostala třeba WC na SPO 2014...

Jestli má ty problémy s bederní páteří pořád, tak to není moc dobrý. V 16 letech... navíc od Katowic už je to 5 týdnů.
Reagovat
Frick
Souhlasíte s tim, že nejhorší výsledek tohoto zápasu by byl ten, kdyby se nějak holky porafaly? Třeba nějakym údery á-le Berdych x Almagro, kdy jedna by to považovala za nesportovní snahu o poranění soupeře, druhá za "taktický" manévr? To by nám asi bylo líto nejvíc, co?
Reagovat
smazaný uživatel
To by jedna z nich musela mít povahu jako Šarapka, vítězství za každou cenu a to naše holky nemají, zaplaťpámbu!
Reagovat
tommr
k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným čtvrtfinále v Madridu.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou.
Hvězdička znamená, že hráčka je v Madridu ve semifinále a může tam ještě získat další body:

1. Williams, S. 11590 (+6985)
2. Li 7475 (+2870)
3. Radwanska, A. 6290 (+1685) *
4. Azarenka 5361 (+756)
5. Halep 5080 (+475) *
---------------------------------------
6. Kvitová 4605 *
---------------------------------------
7. Jankovic 4130 (-475)
8. Kerber 3770 (-835)
9. Cibulkova 3760 (-845)
10. Sharapova 3651 (-954) *
11. Errani 3400 (-1205)
12. Pennetta 3300 (-1305)
13. Ivanovic 3230 (-1375)
14. Suarez Navarro 2820 (-1785)
15. Wozniacki 2790 (-1815)
16. Stephens 2665 (-1940)
17. Lisicki 2625 (-1980)
18. Stosur 2600 (-2005)
19. Vinci 2580 (-2025)
20. Bouchard 2490 (-2115)
...

Petra Kvitová měla dneska trochu štěstí a do semifinále se po odstoupení Sereny dostala bez boje. I takovej postup se ale počítá a Petra si díky tomu ještě víc upevnila šestý místo.
V semifinále se střetne s Halepovou, kterou by případě zisku titulu mohla v žebříčku předstihnout. Nejdřív jí ale musí porazit a to nebude vůbec jednoduchý - Petra v semifinále určitě nebude favoritkou ...

Halepová má navíc sama šanci na posun v žebříčku - titul by jí vynes před Azarenkovou na čtvrtý místo což by bylo její nejlepší umístění v kariéře ...

O posun v žebříčku bude usilovat i Sharapova, kterou by postup do finále vynes na osmý místo a titul na sedmý místo těsně za Petru ...
Reagovat
PetaM
Petra se Simonou začínají v 11:30.

Aga s Mášenou začínají ve 13:00 :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super.. :) Good luck, Petro.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda A.Ivanovic.....!
Reagovat
Michaelus
Já si přeju aby zítra vyhrály 2 outsiderky :D
Nicméně, myslím si že Petra má větší šanci než Aga, která už musí být utahaná....navíc Masha vypadá hodně sebevědomě..Simona hraje excelentně, Petra musí předvést to nejlepší, přece jenom je to takové malé derby(sousedky v žebř.) Myslím si ale, že ta pauza Petře pomůže (snad jsem to nezakřik :D)
https://twitter.com/Petra_Kvitova/status/464797382157553664/photo/1
Reagovat
smazaný uživatel
jak blízko má prohra v prvním kole k postupu do semifinále :-) Tohle u Kvítka platí dvojnásob. Zítra to bude jako snažit se chytnout myš holýma rukama někde na poli.. nebo na tenisovém kurtu :-) Žádná sranda. No Petro, hodně štěstí :-))
Reagovat
paulmara
Sparta Q

(1)Victoria Duval (USA) v (wc)Gabriela Pantuckova (CZE)
Nicole Melichar (USA) v (wc)Anna Vrbenska (CZE)
Reka-Luca Jani (HUN) v (wc)Kristyna Rouckova (CZE)
(8)Ashleigh Barty (AUS) v Tereza Martincova (CZE)

(2)Lucie Hradecka (CZE) v Masa Zec-Peskiric (SLO)
Lena-Marie Hofmann (GER) v Giulia Gatto-Monticone (ITA)
Teodora Mircic (SRB) v Karin Morgosova (SVK)
(6)Ksenia Pervak (RUS) v Lenka Jurikova (SVK)

(3)Arantxa Rus (NED) v Pemra Ozgen (TUR)
(wc)Jesika Maleckova (CZE) v Barbora Krejcikova (CZE)
(wc)Natalie Suk (USA) v (wc)Marketa Vondrousova (CZE)
(5)Madison Brengle (USA) v Ana Vrljic (CRO)

(4)Aleksandra Wozniak (CAN) v Nastja Kolar (SLO)
Maria-Elena Camerin (ITA) v Ekaterina Alexandrova (RUS)
Tereza Malikova (CZE) v Kateryna Bondarenko (UKR)
(7)Viktorija Golubic (SUI) v Lisa-Maria Moser (AUT)
Reagovat
tommr
kvalda na SPO je víc našlapaná než hlavní soutěž na většině ITF turnajů ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A nevíš kdy bude los hlavní soutěže? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tos byl ty, kdo mi poděkoval na fóru Katky za ten odkaz na fotky, co jsem tady nedávno dával? Jestli jo, tak není zač. :)
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=454226&page=29

Co se týče kvalifikace: Snad se do hlavní soutěže dostane Victoria Duval, protože tu bych taky rád viděl naživo. Její loňský zápas na US Open proti Sam Stosur byl nezapomenutelný. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak koukám, že se Tamira nakonec odhlásila z kvalifikace... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem jí tam nenašel.. :-( Tak doufám, že jí není nic vážného..
Tak snad se z kvaldy dostane Bára :-)
Ale teď už hokej!! Češi do toho!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na stránkách ITF jsem našel, že se odhlásila teprve dneska...

Jo jo, už se jdu dívat... ČEŠI JEDEM!!! :)
Reagovat
tommr
když nepočítám odstoupení Sereny tak do semifinále postoupily všechny favoritky ...
Zítra si budu přát vítězství Petry a Agy, ale je téměř jistý, že do finále postoupí Halepová a Sharapova ...
Petra nemá proti ve formě hrající Halepový na antuce žádnou šanci. Halepová jí všechno vrátí a ještě jí přitom rozběhá tak, že Petru nakonec uštve ...
A Sharapovou odstoupení její noční můry Sereny natolik nadopovalo, že Agu umlátí i když není momentálně úplně v optimální formě ...
Reagovat
smazaný uživatel
Obcas mi prijde, ze ty komenty pises abys rozviril vody :-D MYslim si take, ze favoritka bude Simca ale Petra urcite sanci ma. A Masha je velka favoritka a myslim si, ze ma v letosni sezone nejvetsi formu od Stugghartu. Mozna neni optimalni, kazdopadne je velka, to snad potvrdi Haitik nebo monty :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tebou. :)
Reagovat
kada.tom
tak Na Li byla určitě žebříčkovou favoritkou a favoritkou i podle letošní formy ... nebo minimálně jejich šance byly vyrovnané (o H2H vím) - jinak teda na zítřek to vidím tak, že Petra to ubojuje a postoupí a Aga by mohla taky postoupit, věřím, že Šarapku svojí technickou hrou a obrannou dá ... ale zcela realisticky vidím finále Kvitová - Sharapova :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky souhlas! :-))

Na jejich zítřejší zápas se těším, ten ve Stuttgartu jsem neviděl, ale tady jsem četl, že to nic moc zápas nebyl.. Ale těším se! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Diky ti, ale doufam, ze obe u me outsiderky prekvapi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče zítřejších zápasů, tak naprosto souhlasím s tommr. Petra v běhu hodně kazí a dává vysoké míče. Možná bych viděl jen něco pro Petru, že k antuce má blíž něž Halep.
Aga asi taky prohraje se Sharapkou. Možná Aga využije rychlepší antuku v Madridu. To je snad její jedíná šance, když nepočítám rychle využití breaků. A ještě by teda mohla hrát agresivnějí, to taky už letos ukázala!! Tak snad Aga vs Petra, nebo alespoň jedna ve finále bude :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mas pravdu, nebyl... Aga byla az prilis pasivni. Zacala trosku aktivne az posledni 3 gamy, kde MAshe dost zatapela. Masha to ale zvladla a zaslouzene vyhrala. Doufam, ze zitra Aga zacne stejne jako s Kuznou ve druhem kole :-)
Reagovat
tommr
mě se teda Sharapova v dobrý formě nezdá. Většinu zápasů vydře svou nezměrnou vůlí a často i s notnou dávkou štěstí. Třeba tady v Madridu byla ve druhým kole proti McHaleový jen krůček od vyřazení ... :)
Reagovat
kada.tom
uuuf, ale že to byla šichta :-)
ale jo, zítra budu fandit opět Aze a samozřejmě Petře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to teda byla. Velke pozitivum bych ale videl vtom, ze v tretim setu neztratila podani. Na Garciu si posvitim, protoze na antuce je to talent (porazena na prave cihle az Agou ve druhem jejim turnaji) a doufam, ze to prenese i na jine povrchy, protoze hru na ne ma. Psychicky take vypada dost silna.
Reagovat
Roger_Federer
Gratulace Petko, postup do SF je ve tve forme dobry vysledek..a je jedno ze je to pres odstoupeni Sereny..
Reagovat
smazaný uživatel
Zase tolik nepromenenych Breakpointu. To je kazdy zapas dokola :-( Tedkon je ve druhym setu aspon o break dopredu ale to cislo vyuzitych, pouze 4 ze 12 je priserny :-(

Petra vs. Simca
Mno na to jsem dost zvedavej. Nevidel jsem zapas Any se Simcou ale predtim Ana dost smetla Nastu, takze Petra to asi moc lehke mit nebude. Zitra musim zase do prace, takze doufam, ze se tento zapas bude hrat v rozumny cas, protoze bych ho chtel videt...
Reagovat
slacker
Priserny je 0 z 11, 4 z 12 je bezny prumer
Reagovat
smazaný uživatel
Zas klid. BP byly hlavně v jednom gemu a nakonec jej vyhrála.
Reagovat
Davor1
Tú štatistiku dosť skresľuje ten gem, kde ju brejkla až na ôsmy BP. Okrem toho je úspešnosť v pohode...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak me nejde o to kdy to bylo ale jakou ma statistiku. Neberu jen tento zapas ale fakt spatne na BP hraje uz dlouhou dobu, aspon 1/4 roku. Vic jak 35% vyuzivani BP za tu dobu fakt nemuze mit...
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Petry se Simonou se bude hrát už v půl 12.. Zápas Mashy s Agou nebo Caroline hned po nich.. :-))
Reagovat
slacker
Jake procento vyuzivani BP maji vischni hraci dohromady? To bych stanovil jako zaklad diskuze co je spatne procento vyuzivani BP
Reagovat
smazaný uživatel
jenomže ty proměněné BP spíš závisí na protihráčce než na Aze, vzhledem k její přece jen pasivnější hře.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska je pasivnejsi ale jak ukazala proti Kuzne v prvnim setu, tak i tady dokaze hrat sakra aktivne a jen musi chtit. Takze to je furt na ni. Garcia je dost nadejna ale Aga ma shoty, ktere dokazi prekvapit kazdou a ze je nepouziva je jeji vec, a to me mrzi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, Aga umí dávat winery, rozběhat soupeřku. Ale dneska to záleží na Garcii. Už vypadalo, že se sesype z té elstické zdi :D Pak do toho začla řezat víc a Aga nestíhá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem asi nevidel. Prisel jsem az v polovine prvniho setu. Jako Garcia do toho reze pekne, ale furt si myslim, ze Aga muze byt aktivnejsi. Jinak Garcia mozna byla vazne ve stinu Genie, Sloane atd.. Podle me ona se muze hodne prosadit. Vypada, ze zadne velke prekazky ji nijak netizi a je dost klidna mi prijde. Zalezi jestli to dokaze predat i na jinych povrsich. Na ciste cihle je letos neporazena.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tos videl to dulezite. V druhem setu po BP vypadala na odpis. Zatim ale hraje dost čitelně, kor pro Agu.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslis asi ty cross forehandy do bekhandu Agy co? To udelala asi 4* zasebou a pokazdy tam Aga byla. To mas pravdu ale zase na odpis mi teda neprisla :-)
Reagovat
smazaný uživatel
toho je vic, kdy tam aga stoji. ale ty forehandy ji malem staly druhý set.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Aga hlavne v tom druhem setu dvakrat vedla o brejk. To mela dotahnout. A to nepocitam ty BP. Fakt je ale, ze Garcia ma dobre prvni podani, kdyz se ji podari. 10 es proti Age na antuce da hodne malo holek...
Reagovat
smazaný uživatel
tyjo, ze pry petra nema formu..aha...
Reagovat
smazaný uživatel
Shrnutí čtvrtfinálových zápasů Mashy, Any a Katky...

Masha - Na Li: Zapnul jsem to až za stavu 2:2, protože jsem jaksi neodhadl začátek (šel jsem si ještě v klidu nakoupit :D). Zároveň jsem ale nepřišel o nic důležitého... Když jsem se začal dívat, tak se Mashe vůbec nedařilo. Nejprve za stavu 2:2 ztratila servis. V šestém gemu sice Na Li při svém podání ztratila vedení 40-0 a Masha se dostala k brejkbolu, jenže ten vyhodila do autu. Tam se asi rozhodl celý 1. set, protože zbývající dva gemy získala Na Li čistou hrou... Ve 2. setu to bylo až do stavu 3:3 čekání na brejk. Ten získala v sedmé hře Na Li a už to začínalo vypadat špatně. Masha se ovšem nevzdává za žádného stavu a znovu to potvrdila, když okamžitě ukořistila rebrejk na 4:4. Potom byly z pohledu Mashy hodně důležité dva odvrácené brejkboly za stavu 5:5. Tie-break rozehrála Masha výborně, i když nakonec využila až svůj čtvrtý setbol. Každopádně bylo srovnáno a věřil jsem, že to Masha otočí... Hned v úvodu 3. setu byly k vidění tři brejky. Ten první Masha ještě nepotvrdila, ale druhý už ano. Pak bylo mimořádně důležité, že Masha v šestém gemu odvrátila tři brejkboly. Nakonec ukončila zápas dvěma čistými hrami, když v té poslední získala brejk čistou hrou...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/Agzg1D9I/#prubeh-zapasu;1

Je fakt, že set a půl byla Na Li lepší. Masha se dlouho trápila hlavně na returnu a udělala tam nějaké zbytečné chyby. Přitom včera proti Sam to měla daleko těžší (Sam měla v 1. setu 93% první podání do kurtu!)... No ale to by nebyla Masha, aby se někdy vzdala. Jak získala rebrejk na 4:4 ve 2. setu, tak jsem začal věřit, že to otočí. :)

Na Li není pro Mashu úplně příjemná soupeřka, přestože Masha má proti ní celkem výrazně příznivou bilanci. Jenže Na Li už ji dokázala porazit ve velkých zápasech (semifinále RG 2011, semifinále AO 2013). Je celkem jasné, že Masha i Na Li budou patřit na letošním RG k největším favoritkám... Jsem rád, že to Mashe dneska vyšlo a už je jenom krok od obhajoby loňského finále. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana - Simona: Hm, co k tomu říct... Kromě prvních dvou gemů byla Simona jasně lepší. Dneska byl asi vidět důvod, proč Ana zatím není v Top 10. Ona jeden den zahraje famózně a další den se jí to zase vůbec nepovede. Včera proti Nastě vyhrála téměř stejným výsledkem, jakým dneska prohrála proti Simoně...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/0ILzskNA/#prubeh-zapasu;1

Je fakt, že Ana už Simonu letos porazila ve Fed Cupu, ale tam to byl úplně jiný zápas. Dneska totiž Ana strašně moc chybovala a navíc hrála Simona mnohem aktivněji a lépe než v Rumunsku. Taky možná sehrálo roli, že Simona tehdy hrála dva zápasy v jeden den... Ale přesto si myslím, že Ana hraje svůj nejlepší tenis od roku 2009 a přesvědčil jsem se o tom včera při zápase s Nasťou. Ten včerejší výkon proti Nastě byl zkrátka famózní. Někdo si řekne, že Ana na Nasťu prostě umí (vzájemné zápasy 6:0), ale ten včerejší výkon byl od Aničky opravdu perfektní a neskutečně sebevědomý. Teprve dneska mi došlo, že jsem nenapsal žádné shrnutí včerejších zápasů, tak to tady musím trochu dohnat. :)

Anička tedy v Madridu bohužel neobhájí semifinále. Docela mě to mrzí, protože jsem si říkal, že by se třeba mohlo opakovat finále ze Stuttgartu. :) Taky by bylo fajn, kdyby Ana mohla vrátit Petře tu prohru z Miami, ale holt až někdy příště... Myslím si, že o jedno kolo míň není zas taková ztráta. V Římě neobhajuje Anička vůbec nic, takže tam to může dohnat. No a potom uvidíme, jak se jí zadaří na RG. Myslím si, že právě na antuce může získat hodně bodů a její umístění na konci roku se bude odvíjet od toho, kolik jich bude...
Reagovat
smazaný uživatel
Katka - Schmiedlová: Tak a teď zabrousím do Trnavy, protože dnešní zápas Katky byl taky k vidění... Sledoval jsem to sice jenom jedním okem, ale určitě lepší než jenom čísla. :) Bohužel to pro Katku nebyl zrovna šťastný zápas. Nedařilo se jí udržet servis (Schmiedlová získala celkem 7 brejků!) a většinou smolně prohrávala vyrovnané gemy. Hlavně ten 2. set byl mnohem vyrovnanější, než vypovídá skóre. Katka ho sice prohrála 1:6, ale fakt o každý gem se holky přetahovaly. Dneska se asi nikdo nemohl divit, že Katka byla chvílemi nazlobená... Jinak mě na tom zápase zaujalo, že Katka hodně využívala kraťasy a spousta výměn se dohrávala na síti.

V každém případě, Katka dneska proti sobě měla těžkou soupeřku. Schmiedlová je v žebříčku o 96 míst výš a navíc je taky velmi talentovaná... Obě holky se příští týden zúčastní Sparta Prague Open, takže jsem zvědavý. Snad dostane Katka do 1. kola nějakou soupeřku, která jí bude sedět, protože si přeju vidět naživo Katčino vítězství. :)

Takže Slovensko sice vede v tom dnešním "dvojboji" 1:0, ale pevně věřím, že v hokeji srovnáme skóre. Když hraje Jarda Jágr, tak se Slováky totiž zásadně neprohráváme... Můj tip: Češi vyhrajou 5:2. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já tipuji, že nad Slovenskem vyhrajeme 3:1! :-))
Reagovat
tommr
na SPO od Katky moc nečekám. Konkurence tam bude mnohem větší než je v Trnavě. Schmiedlová, která je v Trnavě nasazená jako dvojka nebude v Praze ani mezi nasazenejma ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Člověk nikdy neví. Třeba to Katce zrovna sedne a překvapí. :) Myslím si, že by jí mohla pomoct ta loňská zkušenost a třeba už nebude tolik nervózní...
Reagovat
tommr
no chtělo by to trochu štěstí na los. Každopádně by už ale měla Katka trochu zabrat, protože se blíží druhá polovina sezóny ve který obhajuje většinu bodů z lonska a její letošní cíl (postup mezi první osmdesátku) je zatím v nedohlednu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co si pamatuju, tak loni na antuce Katka taky neměla úplně nejlepší výsledky. Na hardu je asi silnější... No uvidíme. Potenciál určitě má. :)
Reagovat
ptpc
Tiež sa mi páči štýl tenisu ktorý Katka hrá. Ale ak chce stúpať v rebríčku treba na to aj víťazstvá. Aby som pravdu povedal, čakal som od nej viac už minulý rok. No uvidíme ako to dopadne v tejto sezóne...
Reagovat
ptpc
Tiež sa mi páči štýl tenisu ktorý Katka hrá. Ale ak chce stúpať v rebríčku treba na to aj víťazstvá. Aby som pravdu povedal, čakal som od nej viac už minulý rok. No uvidíme ako to dopadne v tejto sezóne...
Reagovat
ptpc
Chybička sa vloudila...
Reagovat
smazaný uživatel
Už mě to kua přestává bavit, Sharapka zas marná a nakonec jí to soupeřka opět darovala v rozhodujících chvílích, ten proměněnej setball v 2. setu mě bude strašit ještě dlouho.

Anči škoda, podle skóre docela klepec, naštěstí jsem byl v práci a neviděl to :D
Reagovat
Davor1
Simonka to včera vydrela po ťažkom boji s výborne hrajúcou Lisickou, dnes to už ale bola jasná záležitosť ;) Hrala super a zajtra takým tempom vyprevadí aj Kvitovú. Prial by som si finále s Agou, to by bola fantázia, vidieť proti sebe moje dva obľúbené hráčky ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Držím palce Maruš a z 2. semi je mi v podstatě jedno, kdo postoupí, víc mám rád Petru ale proti Simoně má Maria asi vyšší šanci... předpokladám. Je to těžké určit.
Reagovat
Davor1
Kvitová momentálne nemá formu nato, aby mohla Sharapku nejak ohroziť, Simona naopak je na antuke skvelá mohla by jej zatopiť ;)
Reagovat
smazaný uživatel
mě je jedno že má Simča proti Šarapce více šancí ale stejně budu fanti petře. Protože Petra body potřebuje a chci aby došla v Madridu co nejdál a Šarapka ještě ve finále není Aga ji klidně může porazit moc si přeji finále Petra vs Aga
Reagovat
Davor1
Petra body potrebuje, ale v súčasnej forme ich na antuke veľmi nepozbiera. Ak by bola Serena ok, tak by už bola po dnešku vonku. Namále mala už s Cirsteou a Simona je niekde úplne inde ako Cirstea či Lepchenko. Takže semifinále vidím v tomto prípade ako maximálny možný strop pre Kvitovú. Ale možno prekvapí (dúfam však,že nie), uvidíme ;)
Reagovat
slacker
Hovorit u Petry o forme je naproste nepochopeni toho co rozhoduje jeji vysledky.
Temer vzdy rozhoduje pomer blikancu a zatmeni ale Tomas Repka k rosviceni zarovky. Kdy vypne/zapne je jednim z tajemstvi vesmiru :-)
Reagovat
Davor1
tiež pravda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud to Petře funguje v hlavě, kromě Sereny může porazit každou. Ale Halep skvěle brání a ve správný okamžik dokáže i zaútočit, ta se v top10 asi usadí na dlouhé roky pokud nepřijde nějaké zranění ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petro zítra Simču porazíš odstoupila Serena tak koukej toho využít a šup do finále
Reagovat
Fandina
Podle toho, jak jsem dneska viděla hrát Simonu, tak to bude pro Petru hodně těžký oříšek. Hrála hodně důrazně a téměř Aničce nedala šanci. Tak držím palce Peti pojď!
Reagovat
kada.tom
A já si myslím, že by Petra Halep dát mohla. Petra se určitě bude chtít pomstít za loňský New Haven, což byl taky jediný vzájemný zápase mezi nima :-)

Tipuju Petru ve 3. setech, přeji si Petru ve 2. setech :-)
Reagovat
smazaný uživatel
velká gratulka, že jsi vyhrála, i když ti to janekda nepřál :D:D Jen mě děsně štve, že budeš hrát proti Petře.
Reagovat
Elrondin
Taky mě netěší, že budou hrát spolu, Simče bych jinak proti komukoli fandil, ale aspoň trochu pozitivní je to, že jedna z nich bude ve finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já coby Kvitovka dám přednost Petře, ale nebude to pro mě to správné fandění. Simča hrála skvěle a držím jí jinak palce všude jinde, jen ne s Petrou :D Ta rozpolcenost je hrozná :D
Reagovat
Michaelus
Vrátí se Viktoria v Římě?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne-e.. Asi až na FO! :-))
Reagovat
Michaelus
Díky ;-)
Reagovat
vendulkabendulka
Skoda, tesila jsem se na srovnani Sereny s aktualni formou Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
tak Petra asi bude hrát s Halepkou... no, nic moc....uvidíme, každopádně na postup do finále má. Petro, pojď, držím vše, co mám !
Reagovat
smazaný uživatel
opustila jsem Simču, snad to zvládne, teď hlavně aby Tomáš podal životní výkon a vymazal noční můru :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viz úplně první příspěvek. Ty si opravdu nedáš pokoj, viď ? Kdybys opravoval všechny chyby a nesprávně použitá slova, která zde uživatelé použijí, tak bys nedělal 24 hodin nic jiného a ještě by ti to nestačilo. Máš pravdu, měla jsem použít sloveso PROTEŽOVAT, protože protěžovat má úplně jiný význam. Spokojen ? A můj příspěvek nebyla legrační stížnost, ale spíš naštvaná reakce.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak na Anu dnes už nemám nervy. Viděl jsem porážku Na Li a nechci vidět další. Konec!!! Simona ji bije jak žito! Pokud to Ana otočí, prosim. Ale vidět to nechci.... -_-
Reagovat
smazaný uživatel
Aničko no tak otočto jako Mařena proti Nalince
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad máš pravdu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máša the warrior :-))) Mám velkou radost. Na antuce vážně kraluje, jediná, kdo jí za poslední 3 roky na antuce zastavila byla Serena.
Na Li jsem se ohromně bál, aleMaruš bojovala i když ve 2. přišla o servis. Trenér ji dobře poradil, že si má svou pozici na úder víc připravit.
Věřím, že do finále postoupí a obhájí body z loňska.
Reagovat
smazaný uživatel
já doufám ve finále Petra vs Aga protože Petra proti Šarapce moc šancí nemá ale na Agu Petra umí ale Petra ještě musí do finále postoupit
Reagovat
Madrileno
Uz je nacase, aby tu ruskou hekajici kobylu nekdo vyklepnul. Radva v semi to urcite nebude, takze snad ve finale Halepka.
Reagovat
smazaný uživatel
Žádnou ruskou hékající kobylu neznám (a už vůbec ne, co by dokázala vyhrát tenisový mač) ale doufám v postup Maruš proti komukoli ve finále (i když Péťa mi je víc sympatická, než Simona)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli to znáte. Před vybranými turnaji WTA tam dají pavouk a tipujete vítěze zápasů až do finále.. Mně se povedlo tipnout celou čtvrtinu Petry.. :-) V celkovým hodnocení turnaje jsem zatím na úžasným 19. místě, třeba se ještě posunu.. :D
Můj pavouk: http://drawchallenge.wtatennis.com/tournaments/mutua-madrid-open/bracket?user_id=petrafans
Reagovat
smazaný uživatel
A dokonce jsem nejlepší na tomhle turnaji z ČR .. :D
Reagovat
Fandina
Neznám to a je to pěkné a gratulka k umístění. Jen tak dál!
Reagovat
Michaelus
Já to hraju a mám Petru v semi :D
Reagovat
smazaný uživatel
A jak se tam jmenuješ?
Reagovat
Michaelus
Stejně jako tady :p :D
Ale jednou se mi to seklo v Miami, takže tam mám 0 bodů a ještě poprvé v Indian Wells jsem si myslel že se tipuje kolo od kola, takže tam mám taky méně bodů :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já si taky nejdřív myslela, že se tipuje kolo od kola.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
držím palec. Anča si naštěstí vzala jiný outfit, tak si je nebudu plést :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu jak si někdo může plést Simonu s Anou....

Prostě ženská. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
btw: jsem hrozně rád, že fandíš Simče. Tak to bude mít Anička snazší než jsem čekal :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, že to někdo nechápe. Prostě janekda :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Mám to chápat jako blondýna nebo jako Lunej? :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
A to já chápu, že to nechápeš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dej si opět pozor na svoji kyčel :D:D Zatím holky pěkně do sebe řežou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo Simča jede, krásně hraje, jen tak dál. Má tam hodně hlasité publikum :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím to Smá imča lehčí než jsem čekala :D
Reagovat
smazaný uživatel
no jede. nema slabinu
Reagovat
smazaný uživatel
:(((((((((((((((((( Na li prohrála ach jo tak snad Aga vyhraje a vyřadí sirénu a ve finále se potkají petra vs aga
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo!! Parádní otočka!! Ve 3. setu už byla Maria jasně lepší!! :-))
Už druhý zápas tady v Madridu, kdy byla na pokraji vyřazení a otočila to!
Zápas to moc dobrý nebyl, v prvních dvou setech to byl festival chyb, ve 3. setu šla sice kvalita nepatrně nahoru, ale stejnak.. :D

Tak teď Katka!! :-)) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sice vydřené, ale velmi důležité vítězství. Vzhledem k tomu, že Masha už byla set a brejk dole, tak je to paráda! :)

Katka bohužel zatím prohrává 2:5 v 1. setu...
Reagovat
Rafaeoli25
Maria na antuce jede stejně jako před dvěma lety, tak snad jí v Paříži čeká druhá korunovace :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad to Katka jako její vzor otočí! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Chtělo by to. :) Myslím, že Katka nehraje špatně, ale v 1. setu měla problémy udržet si servis... No a taky je vidět, že Schmiedlová je velký talent. Není náhoda, že je v necelých 20 letech na 68. místě žebříčku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na začátku 2. setu si podání i když s problémy udržela! :-)
Vlastně tohle je poprvé co Katku vidím hrát! :D Tak snad Katku uvidím příští týden na živo! :D
Ale teda celkem hodně využívá kraťasy.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt, jo? :) Já vím Katku ve dvouhře asi počtvrté a jednou jsem ji viděl v deblu (ve finále juniorského Wimbledonu). Taky na to koukám, že Katka dneska hodně využívá kraťasy... Teď začala hrát Ana, takže jsem zase zaneprázdněný. :D

Jinak do Prahy určitě přijeď, protože možná se kvalifikuje i Tamira Paszek... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl jsem napsat: Já vidím Katku... :)
Reagovat
EllNino
to bylo pěkně nechutný teď ...Schmiedlová si jí tam vodila, Káťa běhala jak splašená a nakonec jí ta Svk farma dala prase :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší byla ale ta Katky reakce na to prase! :DD

monty: Jj, fakt Katku vidím hrát poprvé a zatím se mi její hra líbí! :D Tak to doufám, že se Tamira kvalifikuje! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to byla strašně smolná výměna pro Katku... Ve 2. setu se tahají snad o každý gem a stejně Katka prohrává 1:4. :(
Reagovat
EllNino
achjoooo ...:D
Reagovat
EllNino
to 1. podání teď :DD ...
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, to by se hodilo do pořadu Watts na Eurosportu... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Katka bohužel prohrála.. :-((
Škoda, že Katka nevyužila nějaký BP, který v tom druhém setu měla..
Bojovala, ale škoda..
Ale její hra mě bavila! :-))
Reagovat
EllNino
jojo ...jinak hodně smolnej zápas, samá shoda, výsledek krutej na průběh, no nevadí Káťo, čtvrtfinále dobrý, porazilas Friedsam, to se počítá :D ...tak huráá do Prahy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Výsledek 2. setu teda hodně krutý, tam se hrály snad všechny gemy přes shodu... Snad dostane Katka v Praze někoho hratelného a uhraje tam víc než loni. Už se těším! :)

Jinak se to teď vyvíjí pěkně na houby, protože Katka prohrála a Ana prohrává taky... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Mášo !
Reagovat
Rafaeoli25
Congrat Mária, skvělej tenis, titul bude tvůj :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to dopadlo velmi špatně pro více než jednu hráčku... ach jo :/
Reagovat
smazaný uživatel
Li Na.. :(( ://
Reagovat
slacker
Zase se divam po velice dloube dobe na zapas kde hraje Sarapova. A uz mi ten jeji jekot vadi po 10 sekunde. Opravdu se divim ze si hrazky hromadne na ni nestezuji, tohle je tak unfair ji to trpet.
Reagovat
slacker
Aha koukam ze "ono" se to tady uz davno "resi".
Reagovat
Rafaeoli25
Maria s Li fantastickej tenis, klobouk dolu, Máři je opět v nejlepší formě, congrat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby někoho nebavil zápas v Madridu, tak v Trnavě hraje Katka a je na ní stream.. Já dokoukám zápas Mashy a pak jdu asi koukat na Katku! :D
Tady je ten stream, jediný co musíte je, že se musíte zaregistrovat!
http://slovaksport.tv/priamy-prenos/312/2/empire-slovak-open-2014-hlavny-kurt.html
Reagovat
smazaný uživatel
Dík, už mě z Mashy trochu bolí hlava.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám puštěné oboje. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to si dobrej :D
Já bych to nestíhal! :D Katku zatím sleduji jen na číslech :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já musím mít u Katky taky puštěný livesport.cz, protože na tom streamu skóre není...
Reagovat
dadaft
LiNě už tečou nervy. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Jak tam tak rve, jak tam cupita, jak vzdycky souperku dlouho lejzruje pred svym podanim, jak je urputna, proste hruza. Uz se na jeji zapasy ani nedokazu divat, asi alergie :(.
Neco hroznyho ta Masena
Reagovat
Rafaeoli25
Její řev taky nemusim, ale její nasazení je obdivuhodný, do každýho míčku naplno a s maximální razancí a obětavostí, tak to má vypadat..
Reagovat
smazaný uživatel
to je ok, ale to delaji myslim vsechny hracky, ona jen u toho rve, tak to vypada, ze buh vi jakou obrovskou snahu vyviji :(
lercher debrito na ni :P
Reagovat
slacker
Ja proste nepochopim ze se nenajde jedinna hracka ktery by ji to osladila a protestovala po kazdem fiftynu u rozhodciho az do konce zapasu nebo do ukonceni revu
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych ji minimalne na konci zapasu u site jednu vrazila!! U me proste timhle strasne klesa, tim rvanim a zdrzovanim.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem rád, že nejsem sám, je to opravdu děs. Opravdu tím vypěstuje u diváků alergii. Jsem protestováním to nejde, člověk by tím jen ztrácel koncentraci. Po varování dodržovala 20-21s interval, jen tak tak to dávala, má v hlavně stopky. Dívat se na ní je opruz, pokud Petra proleze dále a bude proti ní hrát finále, snad jí konečně opět porazí a odpíchne se k lepším výkonům ...
Reagovat
Rafaeoli25
Mě v první řadě zajímá její hra a kvůli ní jí fandim, její řev nemusim, ale nijak mě současně neodrazuje, ale to je každýho věc, co mu vadí..
Reagovat
slacker
Me vazne prekvapuje takova bezbreha tolerantnost hracek k tomuto jevu. Je mozne ze primo na kurtu to pusobi asi dost jinak nez v televizi.
Ja bych si s toho udelal maly ritual.
Reagovat
smazaný uživatel
joooooooooo Nalinko drž se
Reagovat
smazaný uživatel
Nalinko otočto
Reagovat
smazaný uživatel
A je konec Kung-Pao nudlí!!!!!!!!! :-)
Reagovat
Bob
Těšil jsem se na střílečku.
Reagovat
kada.tom
Nalinko, škoda ... holt se jede od začátku, ale ty to dáš :-)
Reagovat
dadaft
ve dvou jsem ji věřil, ve třech už moc ne.

((( davaj Li Na )))
Reagovat
MarcelPersch
mezi těmito 2 hráčkami je to vždycky mugfest, 2. set Na Li 8W a 22UE.
Reagovat
smazaný uživatel
Marie, jdi radši točiti porno!!!!!!!!!!!! Tam nám budeš užitečnější
Reagovat
PetaM
Fuj ... Tak na to bych se nedíval ...
Reagovat
smazaný uživatel
:-D :-D :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Máš radši Jaro Slávika, viď. :D
Reagovat
PetaM
To ne, mám rád hezké holky, ne Márii. A navíc nesnáším řev. Jak na kurtu, tak v posteli už vůbec. :D
Reagovat
smazaný uživatel
"Mám rád hezké holky, ne Márii."

Z mého pohledu protimluv. :D
Reagovat
PetaM
Márie není můj typ a absolutně se mi nelíbí :D Zadek nikde, prsa nikde, ani hezký obličej nikde, strojený úsměv ... :D Prostě nic :D :D Ale neříkám, že se nesmí líbit nikomu, mě se nelíbí a nepřijde mi hezká, toť vše :D :D
Reagovat
EllNino
Mně přijde třeba Maria jako taková ťunťa, ale proti gustu :D ...
Reagovat
PetaM
Mě se nikdy nelíbily takové ty ... "všeobecně uznávané krásky" ... Já jsem šel vždy proti davu :D Co se líbí 100 lidem, mě se nelíbí :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že na vzhledu až zase tak nezáleží. Důležitý je to, co má člověk uvnitř.. :-)
Reagovat
PetaM
To je pravda, ale o sportovcích takhle polemizovat nemůžeme :D Neznáme je :D Mě přijde Máša neuvěřitelně namyšlená, někomu zase může přijít, že je hodná a vstřícná :D A nemůžeš bohužel vědět, kde je pravda ... :)
Reagovat
Rafaeoli25
Neříkám, že je Máři top kráska, ale hezká je a postavu má takřka dokonalou, ještě řekni, že Petruška je hezčí a povalim se pod stůl :)
Reagovat
PetaM
Hezčí? Jak říkám, každému se líbí něco jiného. Dokonalou postavu? Já si dokonalou postavu představuji trochu jinak :D Mária je pro mě obyčejná, tuctová dívka, která se dá najít na každém rohu. Mě více vyhovuje Petra a ano, přijde mi, že je Petra krásná a pro MĚ je Petra hezčí, než Máša - protože má prostě ženské tvary. Každému se ale na ženách líbí něco jiného. Nevím, proč by ses měl popadat za břicho :D To je snad automatické, že každému člověku se líbí něco jiného, to by na tom světě byla nuda ... :D
Reagovat
Rafaeoli25
Štíhlou stodevadesát vysokou najdeš na každym rohu jo :D. Opakuji, v obličeji tak hezká neni, to nepopírám, postavu má ale nádhernou, mně se sorry holky s břichem nelíbí, Věstonická Venuše není mým ideálem a myslím, že to vidí drtivá většina chlapů a myslím, že i kdyby toho Kvítko vyhrálo tolik co Máři, tak ani tehdy nebudu mít ani desetinu reklamních nabídek, které dostává Mária, drtivá většina se holt chce dívat na vysoký štíhlý ženský a já se vůbec nedivim, ale jak říkáš, jsou tací, kterým se líbí i opak :)
Reagovat
EllNino
Petra není žádná věstonická venuše :DD
Reagovat
PetaM
Já ale nic o protikladu neříkal :D :D No, jestli Petra vypadá jako Věstonická Venuše, tak si budu muset pořídit teda silnější brýle :D :D Ne, Mášena se mi nelíbí. Není za co chytit a když jí chceš obejmout, tak skoro obejmeš sebe. :D No jo, ale vysoký a štíhlý je rozdíl, než vysoký a vychrtlý :D :D
Reagovat
Rafaeoli25
Vychrtlá určitě neni, ty brýle si kup :), každopádně líbí se jednomu z největších fešáků na okruhu Grigorovi a to je vypovídající mnohem víc než naše dojmologie :)
Reagovat
Fandina
Mária je ve skutečnosti hodně vychrtlá vysokánská a ramenatá.
Reagovat
smazaný uživatel
správně, nemá ženské tvary, plochá nahoře, plochá dole, úsměv strojený pro kamery, je vidět, že nejsem jediný, kdo to vidí. Bohužel existuje dost lidí, kterým se líbí. Šarapka je zboží, Petra Kvitová taková není, proto se mi líbí více TEČKA.
Reagovat
Rafaeoli25
Já zas musim říct bohužel, že existují lidé, kterým tak vadí názory druhých, mně se zase těžce nelíbí Petra a přesto tu neříkám šmarjá jak se tohle může někomu líbit..
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, protože Máša může zato, jak vypadá.
Péťo uvědom se trochu, tyhle odpadní řeči si strč někam. Nikdo nemůžeme za to, jak vypadáme. Takový jsme se narodili.
Reagovat
MarcelPersch
Zatím to vypadá dost bledě dneska, Serena odstoupila kvůli zranění, Li Na dost možná daruje zápas Marii, Rafa taky dost možná prohraje s Berdychem a my dneska třeba prohrajeme se Slovákama :(
Reagovat
Rafaeoli25
Možný je skoro všechno, ale rozhodně ne to, že Rafa prohraje s Berdychem :)
Reagovat
kada.tom
Snad Šarapce v TB dojde, že musí a pokazí to :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak bohužel :(
Reagovat
Rafaeoli25
U jedný ze dvou psychicky nejsilnějších hráček na okruhu něco takovýho očekávat nemůžeš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nervovou situaci máme za sebou! :D Tak Maruš teď jí brejkni prosím!! Nechci TB! :D
Reagovat
smazaný uživatel
No... ja si treba TB preji;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tvé přání je splněno.. :-/
Maruš to snad zvládne!!
Reagovat
smazaný uživatel
A jsme tam;D)
Reagovat
smazaný uživatel
No spis bych mel rict,...a jsme tam, kde jsme byli ;D) Zatim to vypada na treti set...
Reagovat
smazaný uživatel
Třetíííí set je tady!!! Joooo!!!
Tenis sice strašný, když se nevyhází Maria tak se vyhází Li! Ale jedeme dál!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, a jsme ve tretim...;)
No uvidime, co nam Nalinka predvede nebo Masa... ;)
A kdo se bude nakonec radovat;)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluju Petřek postupu do semi.. :-) Sice postopila po odstoupení Sereny, ale i to se počítá. Serena možná dostala strach, že by zraněná Petru neporazila, ale přeju jí, ať se brzo uzdraví. A těším se zítra na semi, ve kterém bude hrát se Simčou nebo Aničkou. No nevím, koho si přát, možná Aničku, kterou Petra porazila v Miami. Případný finále s Na Li by bylo úplně skvělý.. :-) Pojďte holky!
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapi nevím jak vy to vidíte, ale od doby co je šarapka s Dimitrovem, tak ta její hra stojí za prd....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím přesně, odkdy je s Grigorem, ale loni byla půlku sezony zraněná... Letos měla pomalejší rozjezd, ale už v Miami hrála dobře a ve Stuttgartu skvěle.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Sarapka je tak neprijemna, nechapu, ze ji nekdo muze obdivovat :(. Co na ni vidite? :)
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, že jo. Já ti to řeknu a ty ji začneš obdivovat taky... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nidy nemám nic proti tvojí kráskám, ale Anička v posteli by byla lepší :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proti gustu žádný dišputát. :) Co se týče krásy, tak pro mě jsou Masha a Ana na srovnatelné úrovni. Maruška se mi začala líbit dřív, ale Anička je čím dál krásnější. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě Alizé a Tsvetana Pironkova jsou jedny z nejakrásnějších :D No nějak bysme si je rozdělili :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak konečně break Maruš!! A teď se opovaž si to podání prohrát! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hodná, podání si neprohrála! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Nalinko musíš znič tu sirénu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
kada.tom
Nalinko, bojuj!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak u mě je jasná favoritka Na Li. Už jen proto, že nemůžu Mariu vystát a hlavně proto, že Aga má rozhodně větší šance uspět proti Nalince.
Reagovat
tommr
pro Petru by v případným finále taky byla Li Na schůdnější soupeřka než Sharapova ... :)
Vítězství Li Na by pro Petru bylo výhodný i z hlediska žebříčkovýho postavení. Petře by to zajistilo víc než tisícibodovej náskok před Sharapovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak pro Petru tak pro Agu nejlepší volba :D Agulka moje. Snad to tak i dopadne. :)I Petře přeji tuto variantu
Reagovat
tommr
no vůbec nejlepší by bylo finále Petra-Aga. To by pro mě bylo finále snů ... :)
Aga to ale s Garciovou taky nebude mít lehký ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo pěkné. No, to nebude. Ale Garcia není technicky nic moc. Tak snad to zvládne ta naše holka ?
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že to Máša otočí.. Koukat se na Na Li i v semifinále, to by bylo za trest.
Reagovat
blixa
Doufám, že Na Li Mášu vypráská. Poslouchat tu sirénu ještě v semi by bylo za trest.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si vypni zvuk -_-
Reagovat
PetaM
To nepomáhá. Můžu vypnout bedínky z elektřiny a stále ten její řev slyším.
Reagovat
smazaný uživatel
Dyť je to hezký :)
Reagovat
smazaný uživatel
Divím se, že Sharapovou nebolí v krku. Vždyť to tahá až z paty. -_-
Reagovat
EllNino
Nechte tam tu fotku před sakra, zase náká při uderu, to je děs :DD ...
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš to byl příšerný set!! Začátek vypadal dobře a pak najednou od stavu 2:1 se nemůžeš trefit do kurtu.. Chyb jak máku.. Seber se!!
Reagovat
kada.tom
Zatím Nalinka krásně, jen poraž Šarapku :-)
Reagovat
PetaM
Pooooooooooojď Na Li!!!!!!!! Znič tu týranou vězeňkyni na té madridské antuce!!!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak Nalinka začíná dobře
Reagovat
Elrondin
Sice dávám Márii větší šance na vítězství, ale rozhodně přeju Nalince, pojďme ;o)
Reagovat
smazaný uživatel
tak první set zřejmě už Nalinka vyhraje 6:2 nečekám žádný obrat
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4
Reagovat
smazaný uživatel
42 stupňů východně: Turksat 2A
Sports TV - frekvence 11958 MHz, symbolrate 27500, polarizace V
Reagovat
babolat.cz
že by ještě Rafa odstoupil?
Reagovat
tommr
jsem sice rád, že se Petra dostala do semifinále, ale postup bez boje je pro Petru bezcennej a moh by jí svým způsobem i ublížit. Je škoda, že Serena musela odstoupit právě ted když se zdálo, že by jí už Petra mohla konečně porazit ... :(
Pro Petru ted bude strašně důležitý, aby vyhrála semifinálovej zápas proti Halepový/Ivanovicový, protože pak už nebude moct nikdo říkat, že se tam dostala jen díky odstoupení soupeřky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a) bezcenný? - na rozdíl od tebe se v žebříčcích tolik nevyznám, ale mám ten dojem, že za semifinále je víc bodů než za čtvrtfinále. ;-)

b) ublížit? - to fakt nevím jak, že během turnaje nějaká hráčka odstoupí není nijak výjimečný jev.

c) Petra by Serenu konečně mohla porazit - a přesně to samé napadlo i Serenu, proto taky odstoupila
Reagovat
misa
Ty body navíc se Petře na konci sezony můžou náramně hodit. Dokonce můžou rozhodnout, jestli pojede nebo nepojede na TM.
Reagovat
misa
c) je hodně odvážná spekulace. Spíš Serenu napadlo, že její zranění by se mohlo při určitě těžkém boji s Petrou dost zhoršit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr to myslel správně, když napsal, že takový postup je bezcenný, protože Kvitová přišla o šanci poprvé porazit Serenu.
A jestli jí může takový postup ublížit? Proti semifinálové soupeřce může být nerozehraná, na druhou stranu však ušetřila síly. V SF uvidíme, co z toho převážilo.
Reagovat
EllNino
Mejte radost, že je v semi a nespekulujte furt :D ...když prohraje, je to špatně, když postoupí bez boje je to taky špatně, poslední dobou všechno, co Petra udělá(ikdyž za zdrav. stav Sereny nemuže ani náhodou), je špatně :DD
Reagovat
blixa
Nerozehranost je nesmysl, naopak si zachová režim zápas obden typický pro začátek turnaje či GS.
Reagovat
tommr
na body jsem v tomhle případě nemyslel. Spíš mi šlo o to, že případný vítězství nad Serenou by mohlo Petru konečně nastartovat k pořádnejm výkonům. Postup bez boje je v tomhle smyslu bezcennej ...
A ublížit by to Petře mohlo tím, že vypadne ze zápasovýho rytmu a že se bude cítit svázaná pocitem, že se do semifinále dostala jen díky odstoupení soupeřky ...
Reagovat
EllNino
Jako kdyby byla Serena první soupeřka, která Petře odstoupila, navíc na zápasy ob den je Petra zvyklejší, než na víc zápasů po sobě :D ...takže jsou to fakt jen spekulace, jako vždy
Reagovat
smazaný uživatel
misa: Proč odvážná? Byť s ní ještě neprohrála, je si Serena Petřiných kvalit jistě dobře vědoma. Což se samozřejmě nevylučuje s tvým tvrzením ohledně obav ze zhoršení zranění.

Flagicon: v první řadě každý postup je cenný a tvrdit, že kdyby se ten zápas odehrál, tak Petra jistojistě vyhrála, to je dost odvážné.
Co se nerozehranosti týče - v Madridu zatím hrála obden a nezdá se, že by jí to nějak vadilo, těžká bitva se Serenou by jí naopak mohla vzít síly do dalších bojů, které se v SF jistě budou náramně hodit.
Reagovat
blixa
Jak může vypadnout ze zápasového rytmu když ten byl doteď zápas obden a naopak si ho zachová ? Opravdu by mě někdy zajímaly vaše myšlenkové pochody ...
Reagovat
EllNino
taky už nikdo neví, co mluví, tedy hlavně pár jedinců :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Alespon Petra našetří nějaké síly
Reagovat
tommr
jde o to, že její semifinálová soupeřka bude dneska hrát zatímco Petra bude nečekaně stát i když už taky počítala se zápasem a připravovala se něj ...
Reagovat
EllNino
no a ? :D není to poprvý :D ...myslím, že Petra je dost velkej profík na to, aby si s tim dokázala poradit :D
Reagovat
slacker
Se mi zda ze Pepin ma pravdu v posledni dobe Q zacal argumentovat mnohem vice logicky a smysluplne.

Napsat bezcenne viteztvi a hlavne jakymi argumenty to bylo podeprene, je skoro provokace k hadce :-)
Reagovat
PetaM
Nečekaně stát? Myslíš, že se Petra psychicky zhroutí z toho, že dneska nebude mít zápas? No, tak si zajde zatrénovat, dá si nějakou fyzičku a bude to ok. Nedělej z toho tragédii. Ve Wimbledonu měla dokonce 3 dny volno mezi zápas!!!! A nevšiml jsem si, že by jí to nějak poznamenalo. Ty už prostě jenom nevíš, co si najít na ten svůj pesimismus. Třeba dneska Ana se Simnou svedou tuhou bitvu a zítra bude ta, která postoupí unavená a Petra bude mít díky tomu převahu. No, ale to pak taky nebudeš mít radost z vítězství Petry, že? Protože "z dnešního vítězství Petry nemám vůbec radost, protože nastupovala proti unavené soupeřce, která včera musela hrát tři sety, na rozdíl od Petry, který kvůli nečekanýmu odstoupení Sereny měla volný den" ....
Reagovat
tommr
tím si právě nejsem moc jistej. Petru v poslední době dokáže rozhodit každá maličkost. Uvidíme jak se s tím nečekaným postupem bez boje vyrovná ...
Reagovat
EllNino
Todle je fakt už moc i na mě ...bože tady jsou ke čtení čím dál větší s*ačky
Reagovat
misa
Petra je rozehraná až dost, navíc ji příští týden čeká další náročný antukový turnaj, takže se ušetřené síly budou hodit.
Reagovat
Pesek12
Mělo by se taky vzít v potaz, že u Sereny zranění budou spíše přibývat. Styl hry, váha a věk jsou hlavní důvody proč to tak bude. Ale snad ještě nějakou dobu vydrží, hraje už 17.sezónu (první rok nepočítám). Venus, která je jen o rok starší a hraje již 18.sezónu, je na tom už o dost hůře.
Reagovat
tommr
Serena měla těch zranění poměrně dost i během jejích nejlepších let. Svou roli může hrát i její tréninková zátěž (nebo naopak její nedostatek) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Darovanému postupu se na zuby nehledí. Že reálně hrozilo, že by dneska mohla prohrát, v Serenině rozhodování, zda nastoupit nebo ne, jistě sehrálo svou nikoli nevýznamnou roli.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem sice rád, že Kvitová postoupila, ale trochu mě štve, že si zároveň nevylepšila H2H se Serenou. Kdy bude další příležitost...?
Reagovat
tommr
přesně tak - Petra měla velkou šanci konečně Serenu porazit a taková šance se nemusí jen tak opakovat. Jsem přesvědčenej, že Serena odstoupila už před zápasem hlavně z toho důvodu, aby zbytečně s Petrou neprohrála. Čistý konto jí totiž dává velkou psychickou výhodu do dalších zápasů ...
Reagovat
nouma
Konečně se na Petru usmálo štěstí a doufám že nastolenou situaci využije co nejvíc.
Reagovat
smazaný uživatel
Když kvůli tomu Serena vynechá i Řím, tak to asi žádná sranda nebude... Je to sice velká soupeřka mých favoritek, ale přeju jí brzké uzdravení!
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda, ale pokud nestihne FO tak ju to bude stát hodně bodů, ne?
Reagovat
Nancy_z
Teď zas na tiskovce Serena říká, že chce Řím stihnout, že nehraje 1. kolo, tak se zkusí dát dohromady..
Reagovat
smazaný uživatel
Serena už ted ztratí okolo 1500 bodů protože obhajuje vítěztví Madridu a Římě a na FO obhajuje také vítěztví což je 2000 bodů takže pokud by Serena musela vynechat zbytek antukové sezony takk už ten náskok nebude takový a Nalinka ji brzy může sesadit z trůnu
Reagovat
tommr
odstoupením ze čtvrtfinále v Madridu příjde Serena přesně o 785 bodů. V Římě obhajuje 900 bodů, na FO obhajuje 2000 bodů. Pokud by tedy do konce antukový sezóny už nehrála ztratila by celkem 3685 bodů a její náskok před Li Na by se zmenšil ze současných 5110 bodů na 1425 bodů. Li Na by pak stačilo dojít v Madridu, Římě a na FO aspon do semifinále, aby se stala novou světovou jedničkou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No uvidíme, každopádně bych to Li Ně přál, aby byla jedničkou. V únoru se stala vládkyní dámské čtyřhry Peng Shuai, proč by tedy nemohla být Li Na singlovou královnou v červnu?:-)
Reagovat
tommr
není to úplně nerálný, protože Li Na obhajuje na antuce z lonska pouhých 220 bodů ... :)
Reagovat
Nancy_z
Jsem ráda, že je Petra v SF, ale na zápas se Serenou jsem se hodně těšila... Je to škoda, že se Petra se S. nemohla poměřit.
Reagovat
smazaný uživatel
Já moc ráda nejsem, že je tam bez boje, za prvé jsem se těšila, za druhé se zase bude psát, že má Petra štěstí a za třetí mě mrzí zranění Sereny :) Nevím, kdy se tyhle dvě zase budou mít možnost sejít u vzájemného zápasu :D
Reagovat
Nancy_z
Tak já bych taky byla radši, kdyby se tam probojovala přes Serenu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jediná útěcha může být, že se nad Kvitovci smiloval tenisový bůh a ušetřil nás dalšího trápení :D:D Tak se těším aspoň hodně na Toma, Simču a hokej :D Koupím si pár Plzniček a snad to ve zdraví přežiju :D
Reagovat
Nancy_z
Nápodobně :-) Dneska je "sportovní" den :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Dnešek začíná skvěle ted postoupí Berdych a v hokeji porazíme slováky a bude to super užse těším :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomovi strašně přeju výhru nad Rafou, nicméně na to by mi ani basa piva nestačila :D Taky doufám, že porazíme naše bývalé bratry a hlavně jsem moc ráda, že bude hrát Jarda, bez něj si ten hokej už nějak neumím představit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ČEŠIIIIIIIIIIIIIIIIII. HŮ DNESKA JSEM NĚJAK HAPPY :)
Reagovat
petrulinka
Tak já taky Tomovi přeju výhru a budu mu fandit, ale za prvé si myslím, že Tom má z Nadala jakýsi komplex, jako má Kevin z Toma a za druhé je Nadal opravdu na antuce nejlepší. Nicméně budu doufat, že se Tom dnes vybičuje k tomu nejlepšímu, co v něm je. :-) No hokej budeme na návštěvě u známých, tak to asi budeme koukat spíše jen po očku a upřímně řečeno já od těch našich nějaké skvělé výsledky nečekám, všichni si myslí, že přijde Růžička a stane se zázrak, ale nějak tomu nevěřím. Ovšem pokud se jim povede nějaký dobrý výsledek, ráda se omluvím a poblahopřeju jim :-) Tak vzhůru do toho a ať se dnes i nadále všem našim daří :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Půjdu s kůží na trh: Já osobně věřím, že Češi budou ve finále. :) Jinak si nemyslím, že Růža je nějaký spasitel, ale je to trenér, který má u hráčů autoritu a mnohem lepší vystupování na veřejnosti než nýmand Hadamczik. No a taky už nás dvakrát dovedl ke zlatu...

Pro mě je to dneska takové dvojité derby: ČR - SR v hokeji a Katka Siniaková proti Schmiedlové na ITFku v Trnavě. Tak doufám, že Češi tenhle "dvojboj" vyhrajou 2:0. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana je pro Petru slabší soupeřka než Simona ze Simonou má bilanci 0:1 simona ji porazila minulý rok ve finále New Havenu 6:2 6:2
Reagovat
tommr
v hokeji budeme dneska jasný favoriti, my v tenise to bude přesně naopak ... :)
Ze zápasu Katky asi žádnej stream nebude, že? Zatím se mi ještě přes veškerou snahu nepoštěstilo vidět jí v akci ... :(
Reagovat
ptpc
Bude.
Reagovat
ptpc
Na Slovak Sporte sa stačí zaregistrovať a steam je zadarmo. Katka by mala hrať o 14.00 na centrálnom dvorci.
Reagovat
tommr
na Slovak Sporte? A jak se tam dostanu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsi tu snahu asi neměl moc velkou, protože příležitostí už bylo dost. :) Jak píše ptpc, dá se to sledovat na netu. Stačí se zaregistrovat tady (viz odkaz)... Já teda nevím, jak to budu stíhat, když teď hraje Masha a potom ještě Ana. :D
http://slovaksport.tv/auth/login

Jinak stačí příští týden (v úterý nebo ve středu) zajet do Prahy a můžeš vidět Katku naživo na Sparta Prague Open... :)
Reagovat
ptpc
www.slovaksport.tv
Reagovat
tommr
díky za odkaz. Obraz je srovnatelnej s televizí ... :)
Na SPO bych se hrozně rád podíval, ale můj zdravotní stav mi to bohužel neumožnuje. Jediná šance jak Katku vidět je pro mě pokud se dostane do závěrečnejch kol, který asi budou zase vysílaný v televizi ... :)
Reagovat
tommr
díky za tip i za odkaz. Zatím ten stream funguje perfektně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vím, tak bude vysílané asi jenom finále...
Reagovat
smazaný uživatel
Maria s Li Na budou hrát od 12! :-))
Reagovat
freeteepek
Tak jsem se včera díval na články pořadatelů v Madridu. O Petře se tam zmiňují jen ve dvou větách, že bude hrát se Serenou. Jinak je bývalá vítězka tohoto turnaje vůbec nezajímá. Tak si jí teď budou všímat víc, když už je v SF:-)
Reagovat
smazaný uživatel
U wta to samy :D
Ale ono je to mozna dobre :D
Reagovat
Fandina
Na stránkách Madridu je o tom, že Petra vyhrála v roce 2011 a další věci o Petře článek z 5.5. viz příloha
http://www.madrid-open.com/en/noticias-tenis-femenino/petra-kvitova-estoy-intentando-volver-al-nivel-que-tuve-en-2011-en-madrid/
Reagovat
smazaný uživatel
tak jeden úkol splěn Petra postupuje tak ted ještě aby postoupily Berdych, Siniaková a Barbora Záhlavová S, a češi porazí v hokeji slováky a bude to bezva den :)
Reagovat
misa
který nedávno předpovídal, že Petra letos ovládne antuku. Jeho proroctví se začínají naplňovat :-) Škoda, že se nehraje, byl jsem hodně zvědavý.
Reagovat
freeteepek
Petry je mi líto. Konečně mohla Serenu rozsekat na padrď, ale ona to vzdala. Petra je holt jiný kalibr, než Suarez Navarrová. Zrovna mám volno a na tenhle zápas jsem se moc těšil. Vsazeno jsem měl tentokrát na Petru...
Reagovat
Nancy_z
Taky mě napadlo, źe se Serena bojí porážky a radši to vzdala, protože WO se do statistik nepočítá :-D
Reagovat
PetaM
No, je to škoda :( Na zápas jsem se těšil (asi jako všichni :D ) a Serena nás takhle vypeče :D Na druhou stranu, konečně má i Petra štěstí ... :)

Má to ale i určitá pozitiva :D V Římě bude nasazená jako č. 4. Navýšila si náskok na hráčky za sebou a v Race žebříčku už je na 14. místě! :D :D
Reagovat
misa
Petra měla hodně štěstí loni ve Wimbledonu. Nejdříve nemusela s poraněnou nohou hrát 2. kolo a ve 3. ji zachránila tma.
Reagovat
PetaM
No, taky už je to skoro rok :D
Reagovat
smazaný uživatel
Madrid je Premier Mandatory, ne premier 5
Reagovat
dadaft
tos mě nasrala Sereno, to se dělá totok???
himl hergot donevetter krucajs element !!!
Reagovat
petrulinka
Poslouchej, ale Trautenberk už umřel, nebo že by ne? =D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to dobrá i špatná zpráva. Tento souboj jsem chtěl vidět. Třeba by ji Petra dala, to už se ale nedozvíme. Každopádně, pokud ivanovic porazí Halep, tak si myslím, že Petra postoupí do finále :)
Reagovat
smazaný uživatel
ty titulky, to snad není ani možné, že je Čech. Petra - Češka je jmenovaná stále Kvitová, ale Williamsová - Američanka, stále jako Serena. Ještě že ne jako Serenka.....
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak škoda, těšila jsem se na pěkný zápas. Spíše to vidím tak, že Serena nechce riskovat zhoršení a následné potíže v RG.
Reagovat
PetaM
Já myslím, že je to hlavně kvůli rozlišení Sereny a Venus ... I když, nevšiml jsem si, že by rozlišovali nějak mezi Agou a Ulou .. :D I když, od Uly to asi nikdo nečeká, od Venus by se to dalo ještě čekat .. :D
Reagovat
kada.tom
bude to nejspíš tím, že na WTA okruhu je ještě Venus W., takže vždy se to rozlišuje na Serenu a Venus ... docela to chápu, protože když by odstoupila Williamsová, ti co to nesledují úplně pečlivě by se mohli domnívat, že jí bez boje poslala dál Venus :-)

Navíc i anglické weby a třeba i oficiální WTA web vždy píše Venus nebo Serena ... málokdy je vidět např. Williamsova beats Suarez Navaro, vždycky tam budeš mít Serena beats Suarez Navaro :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, já vím, že jsou to celkem zbytečné úvahy a diskuze. Spíše už mi leze to protěžování Williamsky krkem..Tím spíš, když se to děje na českým portále, asi tak.
Reagovat
smazaný uživatel
To je mi jasné, to mluví samo za sebe. Ať si jí v Americe a zahraničí protěžujou jak chtěj, ale proč u nás ? Jen tak tam něco hodí a vůbec o tom nepřemýšlí ?
Reagovat
Nancy_z
Já myslím, že to akorát vystihuje pozici Sereny. Je to už teď legendární hráčka a Serena je jen jedna:-) Nedělala bych z toho vědu...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, však jsem psala výše, že je to o ničem. Je to popis jedné věci : ty napíšeš, že to vystihuje pozici Sereny Williams, já napíšu, že ji protěžují. Akorát mě prudí, že to přebíraj na českým portále. A koukni se výše na příspěvky, na zahraniční tenisovejch stránkách na Petru kašlou.... Za to Serena Williams....Ta je všude...Nemysli, že jsem si toho nevšimla, vidím to delší dobu. Když je to v zahraničí, mlčím. ale proč i u nás ?
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastenko fanynko, místo sepisování legračních stížností se radši nauč správně psát. Co znamená slovo protěžovat? Jako má pocházet od slov těžký nebo tíže? To vás ve školách učí?
Reagovat
EllNino
uplně normální slovo :D
Reagovat
slacker
(bezny, mlubveny) jazyk se neustale vyviji a nektere kombinace hlasek (hlavne u slov odvozenych z cizich).
Pokud nejaky paved oznaci jistou formu slova za nespravnou (prestoze se bezne pouziva), je to jen potvrzeni toho ze jiste obory trpi dogmatismem nebo konzervativnim myslenim
U cestiny psana podona postupne s jistym zpozdenym prejimam zmeny v mluvene podobe
Reagovat
slacker
A moje disorthographie nijak nesouvisi s rozumovymi schopnosti
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist