Kvitová je na trávě opět v ráži. Po dvou výhrách nad Garciaovou a Alexandrovovou je ve finále

24. 6. 2023, 12:12
Aktuality 121
WTA BERLÍN - Petra Kvitová (33) na podniku WTA 500 v Berlíně zvládla hned dva zápasy během jednoho dne a před Wimbledonem se v pravý čas dostává do formy. Nejprve po aktivním výkonu v souboji hráček TOP 10 a bývalých vítězek Turnaje mistryň zdolala Francouzku Caroline Garciaovou (29), následně si poradila i s Jekatěrinou Alexandrovovou (28) a bez ztráty setu postoupila do druhého letošního a celkově 42. finále. O již 6. titul na oblíbené trávě si dvojnásobná wimbledonská šampionka zahraje s Chorvatkou Donnou Vekičovou (26), která si vyšlápla na dnešní čtvrtfinálovou přemožitelku Markéty Vondroušové (23) Řekyni Marii Sakkariovou (27).
Petra Kvitová (© Profimedia)

Petra Kvitová na začátku dubna nečekaně ovládla podnik WTA 1000 v Miami a slavila svůj nejcennější triumf po téměř pěti letech. Na antuce ale i kvůli problémům s nohou odehrála jen dva zápasy, neuhrála v nich ani set a téměř čtvrt roku čekala na výhru.

Ovšem nyní po přesunu na oblíbenou trávu vypadá fit a navíc i ve velmi dobré formě. Při debutu na podniku WTA 500 v Berlíně dvojnásobná wimbledonská šampionka neztratila ve čtyřech duelech jediný set. Po krajance Karolíně Plíškové a Argentince Nadie Podoroské dnes zvládla i dva zápasy během jednoho odpoledne.

Po obědě si nejprve poradila s Caroline Garciaovou a po necelých pěti hodinách slavila i vítězství nad Jekatěrinou Alexandrovovou.

Se světovou čtyřkou Garciaovou se na vítězství nadřela nejvíce. Po využití pouze 2 ze 13 brejkbolů zvítězila až po téměř dvou hodinách boje 6:4, 7:6, Francouzce oplatila porážku z loňského finále v Cincinnati a vzájemnou bilanci upravila na 6:4.

Kvitová dle své tradice vsázela od prvních okamžiků na agresivní tenis a na riziko hrála i na servisu. Brejk z úvodního gamu potvrdila hrou, v níž zaznamenala dvě dvojchyby a čtyři esa, z toho dvě po druhém podání. Náskok sice neudržela, ale v sedmé hře udeřila podruhé a rozhodla o zisku úvodního dějství.

Ve druhém setu byla 33letá Češka suverénní při svém servisu, ani jednou o něj nemusela bojovat byť jen přes shodu. Zároveň ale ve čtyřech různých gamech neproměnila celkem sedm brejkbolů a musela do tie-breaku. V něm potvrdila svou mírnou převahu, vysokou koncentraci a žádné zdramatizování nepřipustila.

Na konci vítězného zápasu měla Kvitová na kontě 13 es a 6 dvojchyb. Hráčku TOP 10 na trávě porazila poprvé od finále Wimbledonu 2011, kdy zdolala Mariu Šarapovovou.

Alexandrovové nenabídla jediný brejkbol

Turnaj v Berlíně v průběhu týdne komplikoval déšť a jelikož se v pátek vůbec nehrálo, musely dnes tenistky nastoupit i k semifinálovým duelům. Kvitová, ve 33 letech nejstarší ze čtvrtfinalistek, ale náročný program zvládla.

V semifinále porazila odpočatou Jekatěrinu Alexandrovovou 6:3, 6:4, když nečelila jedinému brejkbolu. Soupeřka přitom vyhrála 13 ze 14 posledních zápasů a letos na ní ještě neprohrála. Po triumfu v Hertogenboschi v Berlíně neztratila ani set a dnes navíc pošetřila síly, neboť její krajanka a světová třináctka Veronika Kuděrmetovová kvůli bolestem levé kyčle ze soutěže odstoupila a k sobotnímu čtvrtfinále vůbec nenastoupila.

"Jsem pyšná, jak jsem zápas odehrála a vyhrála dva zápasy v jednom dni, což se mi pravděpodobně ještě nikdy nepovedlo. Jsem spokojená s výkonem a myslím, že i diváci si to museli užít. S kurty jsem se tu skvěle sžila a věřím, že diváci zítra přijdou znovu a třeba mi budou fandit," pousmála se Kvitová, jež porazila v pražských Říčanech trénující Alexandrovovou i ve třetím vzájemném duelu.

Vítězka pěti turnajů na trávě Kvitová, kterou příští týden čeká obhajoba titulu v Eastbourne, v Německu postoupila do 42. finále, v nichž má bilanci 30:11. Na trávě si o titul zahraje posedmé a bude usilovat o 6. titul.

Finálovou soupeřkou Vekičová

Její soupeřkou v nedělním finále od 15:30 SELČ bude Donna Vekičová. S Chorvatkou vede ve vzájemné bilanci 4:1, když vyhrála jediné střetnutí na trávě loni v Eastbourne i poslední souboj letos v Miami.

"S Donnou jsem už vloni hrála na trávě i letos v Miami. Moc dobře se známe, ona se týden po týdnu lepší, bude to zajímavý a náročný zápas.  Cítím, že jsem blízko dalšímu triumfu, ale zároveň je pořád hodně daleko," dodala Kvitová.

Ve svém celkově 12. finále, z toho čtvrtém na zeleném pažitu, bude 23. hráčka světa Vekičová bojovat o pátý a dosud nejcennější titul. Na trávě už zvítězila před pěti lety v Nottinghamu. V případě triumfu by se posunula na 17. místo světového žebříčku a o dvě pozice vylepšila své maximum.

Vondroušová nevyužila čtyři setboly

Markéta Vondroušová (© Profimedia)Markéta Vondroušová v Berlíně na osmém z deseti letošních turnajů vyhrála minimálně dva zápasy a po výhrách nad Kanaďankou Biancou Andreescuovou a domácí Jule Niemeierovou postoupila bez ztráty setu do svého prvního čtvrtfinále na trávě.

Znovu po měsíci v něm narazila na Mariu Sakkariovou, kterou porazila v květnu na antuce v Římě. Také z pátku deštěm odložený souboj o semifinále měla navzdory ztrátě servisu v prvním gamu dobře rozehraný a v tie-breaku úvodního dějství vedla 6:3.

Jenže 23letá rodačka ze Sokolova žádný ze setbolů nevyužila, za pár okamžiků neproměnila ani šanci číslo čtyři a úvodní sadu ztratila. Tím se momentum zápasu přelilo na stranu o čtyři roky starší Řekyně, která dlouho vyrovnaný duel ukončila po koncentrovaném výkonu ziskem pěti her v řadě a vítězstvím 7:6, 6:1.

Finalistka French Open 2019 a bývalá světová čtrnáctka Vondroušová po loňské půlroční pauze zaviněné operací zápěstí pokračuje ve stabilních výkonech, díky kterým se vrátí do TOP 50. Nasazení ve Wimbledonu si však nezajistila, posunout by se měla na 40. místo.

Vondroušová, která se příští týden představí ještě v Eastbourne, si zklamání z dvouhry vynahradila ve čtyřhře. S krajankou Kateřinou Siniakovou porazily dvakrát 6:4 druhou nasazenou americko-nizozemskou dvojici Desirae Krawczyková a Demi Schuursová a na hned prvním společném turnaji postoupily do finále.

Sakkariová postupem do semifinále v Berlíně obhájila loňský výsledek a zároveň vyrovnala své maximum na trávě. V celkově jubilejním 30. semifinále na okruhu WTA ale už podvaadvacáté prohrála, když nestačila na Vekičovou, a nezahraje si o svůj teprve druhý titul.

• WTA 500 BERLÍN •
Německo, tráva, 780.637 dolarů
sobotní výsledky (24. 06. 2023)
• Dvouhra - semifinále •
Kvitová (7-ČR) - Alexandrovová (-) 6:3, 6:4
Vekičová (Chorv.) - Sakkariová (6-Řec.) 6:4, 7:6 (10:8)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Kvitová (7-ČR) - Garciaová (3-Fr.) 6:4, 7:6 (7:3)
Sakkariová (6-Řec.) - Vondroušová (ČR) 7:6 (9:7), 6:1
Alexandrovová (-) - V. Kuděrmetovová (-) bez boje
Vekičová (Chorv.) - Avanesjanová (Rus.) 6:2, 7:6 (7:0)
• Čtyřhra - semifinále •
Siniaková/Vondroušová (ČR) - Krawczyková, Schuursová (2-USA/Niz.) 6:4, 6:4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

121
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smrk17
Petra Kvitová celou kariéru mlátí do míčku hlava nehlava. Neviděl jsem ji zahrát čopovanej bekhend, volej, zkrácení. Snad když na US Open zafoufokal vítr po přeletu letadla. Štefi, ty to vidíš.
Reagovat
PetaM
V tom případě jsi slepý. :D A jakože hodně.
Reagovat
NovacekTP
trochu přehání, ale má pravdu.smile
Reagovat
NovacekTP
smilesmile
Reagovat
IngStavinoha
;-))) hlavní jsou výsledky ;-) smile
Reagovat
hanz
No, Muchová to sice umí, ale kolik toho vyhrála ona a kolik Kvítí? Občas do toho prostě bouchnout chce. Hračičky jsou líbezný na oko, ale dlouhodobě neúčinný, to už vím jak u Muchový, tak Vondroušový.
Reagovat
IngStavinoha
a krom Peti výborně i Terinka a Barča Kanál

na 31. titulu zítra nijak nelpíme, důležitý je Chrám...

smilesmilesmile
Reagovat
turista
Nelpíme? Petra má hratelnou soupeřku, která navíc není žádný mentální titán takže by měla to finále vyhrát.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No nemyslím, že zrovna Donna je na tom mentálně nějak zle. Titánka sice není, ale v rámci wta...
Reagovat
IngStavinoha
když už to teda vyšlo, tak by se číslo určitě dalo ještě trochu vylepšit ;-)
Reagovat
pepin
Určitě velká gratulka a smeknutí pomyslného klobouku. Co ona ve 33 letech dokáže ze sebe vyždímat je prostě neuvěřitelné a celá ta mladá generace našich mladých pušek by si ji měla povině promítat. První zápas ji stál určitě mnoho sil a proto ve druhém zápase hrála chytře, soustředila se aby ji vzala jedno podání a pak hrála úsporně a hlídala si svůj servis. Ve většině zápasů je radost se na ni dívat na rozdíl od utrápené Karoliny. Gratulka i Barče za finále.
Reagovat
IngStavinoha
přístup dělá hodně
Reagovat
turista
Ano, pane inženýre.
Reagovat
com
Paní inženýrka, to je něco. Auto má z tuzexu, peněz jako šlupek smilesmile
Reagovat
NovacekTP
Anastasija Sergejevna Potapovasmile mi chybí moc. Au.smile Škoda, ale nevadí.
Reagovat
magnus
Kvitová je dobrá hráčka, ale aj tak sa nedostala do Netflix dokumentu Break Point na rozdiel od Sakkari či Tomljanovič smile
Reagovat
EllNino
Zase hrála v Ordinaci smile Kdo z těch dvou to má? smile
Reagovat
Blondie
smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
asi pro ně byla s tím svám příběhem drahásmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Dneska jsem neviděl ani míček, ale postup Petry a Báry do finále bez ztráty jediného setu? To si nechám líbit. smile

Tak ještě to zopáknout zítra. smile
Reagovat
Preview.lover
Ostapenko naopak ztratila set v každém zápase
Reagovat
Dobry-den
A ještě debla k tomu. Už by toho mohla mít dost. smile
Reagovat
tommr
debla ale hraje i Bára ...
Pravda ale je že Ostapenko zatím hrála 4 třísetáky zatímco Bára vždy vyhrála ve dvou setech. Když k tomu připočteme zřejmou nadváhu Ostapenkový a její ošetřování v posledních dvou zápasech tak by toho už mohla mít dost ...
Reagovat
Pe3k
Kvítí smile smile
Reagovat
tommr
dnešním dnem taky skončilo přetahování se o místa v top-10. Bez ohledu na jak dopadnou finále v Berlíně a v Birminghamu půjde do Wimbledonu Petra jako číslo 9, Bára jako číslo 10 a Kudermetova jako číslo 11 ...
Reagovat
IngStavinoha
všichni jsou zase tam, kde mají být ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Radost pohledět ;-)smile

Pojď!smile

Až na Penko luxusní složení finále v Berlíně a Birminghamu - jak v singlu, tak v deblu.
Reagovat
EllNino
Penko mám taky rád :))
Reagovat
com
tak ji nezapomen fandit ve finale i v prvnim kole Eastbourne smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna z mála, kterou nemusím. Vadí mi to její frackovitý chování.

Navíc jí nezapomenu to sf RG 2017. ;-)
Reagovat
Ela-fon-isi
Další vítězství Petry ,v jednom dni, jsem fakt nečekala! Bravo!smilesmile
Reagovat
George_Renel
Pokud by se Petře podařilo Berlín vyhrát, měla by Eastborne vynechat a zahrát si jen nějakou soukronou exhibici.
Reagovat
tommr
je celkem jedno jestli to finále vyhraje nebo prohraje. Podle mě by měla hrát dokud jí to bude bavit a nebude jí to vyčerpávat. Určitě je pro ní lepší hrát zápasy než trénování nebo nicnedělání ...
Reagovat
EllNino
určitě :)
Reagovat
IngStavinoha
smile
Reagovat
turista
Prohrát tohle finále by byl nepatřičný luxus.
Reagovat
Pavlis
Skvělý zápas. I podruhé dnes vyhrála. Alexandrova hrála o dost hůře, byla frustrovaná těmi nevynucenými chybami při Petřině servisu. Dobře to umísťovala do rohů kurtu, ale nikdy neprolomila Petře podání. Peti tak hrála na jistotu, udržela se i v delších výměnách, využila brejk ze začátku druhého setu, šel jí servis. Brnkačka. I první set samozřejmě z její strany perfektní. Gratulace. Jen tak dál.

Finále s Donnou Vekič. Ty absence na antuce Kvítí po vyhraném Miami jen prospěly.
Reagovat
George_Renel
Holky se dnes pochlapily.smile
Reagovat
EllNino
Dvě finále singla a dvě finále debla a navrch Jirka ve finále debla v Queens :)

K tomu trojice holek ve finále kvaldy v Eastbourne, co víc si přát, snad jen ať neprší :) smile
Reagovat
hanz
Uvidíme zítra. Teď je oslava předčasná.
Reagovat
EllNino
tituly jsou reálné na všech frontách :))
Reagovat
lvicek
Peta paradne! A jak krasne umistovala do volneho prostoru (jako coze?) Nevidela jsem skoro zadne silene auty, ani site a prime nahrani na raketu pro dnesek snad jen jednou ;).
Reagovat
IngStavinoha
tak hlavně ať má takovou pohodu i v Chrámu - v téhle fázi kariéry už nějaké přehnané psycho nemá co dělat ;-)
Reagovat
zfloyd
když cítí finále , tak tom jde jako slepice po flusu , ani bezkrká Káťa s tím nic nemohla udělat smilesmilesmile
Reagovat
frenkie57
...bezkrká Káťa smilesmile
Reagovat
Nenela
proc bezkrka? smile
Reagovat
zfloyd
nemá téměř žádný krk
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A to má Káťa za poslední tři roky na trávě skóre 16:3.
Ale kam s tím na dvojnásobnousmile
Reagovat
EllNino
Takhle dobře naposledy hrála v roce 2018, kontrolovaná agrese bez chyb ... čtyři téměř dokonalé sety za sobotní den :)

S Donnou to bude podobné jako dnes s oběma ranařkami, Petra musí udeřit první ... smile
Reagovat
Nenela
Vypadly mi vsechny streamy, co znam, kdyz to byla 1:1 ve druhem. Mate nekdo neco, co bezi?
Reagovat
PetaM
https://tennistream.net/channel-1e/
Reagovat
hanz
Také tak!
Reagovat
Nenela
Diky vam obema, jste zlati! smile
Reagovat
com
streemy vypadly, protoze na Kvitovic se uz neda divat smilesmile
Reagovat
hanz
Zato na Plíškovic josmile
Reagovat
PetaM
Na Plíškovic se dá dívat úplně v klidu. Hlavně proto, že skoro vždy vypadne na začátku turnaje. :D
Reagovat
hanz
smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Ideální je do konstant.smile
Reagovat
lvicek
Je, hele kdo vylezl! Tak jsi prezil, parada!
Reagovat
com
sak zacina Eastbourne, tak musim fandit smile Karolina si de pro titul pred generalkou na Wimbledon smilesmile
Reagovat
EllNino
to už asi nestihne před generálkou :) před generálkou na Wimbledon byl Berlín, generálka je Eastbourne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Com zaměnil jen pozici předložek - na generálce před Wimbledonem. ;-)
Reagovat
com
presne tak smile vyhra Kvitovic mi uplne zamotala hlavu smile
Reagovat
Alien
Krásně ti naše nejsympatičtější a nejlepší tenistka, šampionka Lvice Petra Kvitová odhlásila z turnaje v Berlíně Idušku Raskeenovic už po prvním kole! A zase zbyla jen ta závist a neskonalá zášť! Doneste papírové kapesníčky!
Reagovat
Pavlis
Dnes ty přenosy blbnou. Ve SportZone nyní jde, ale web mi přestal běžet. Petra soupeřku brejkla.
Reagovat
lvicek
Terka Martincova me prekvapila vyhrou (naposled jsem videla stav 2:4 ve tretim), Barca Strycova to sfoukla levou zadni a Linda F ma zatim slusny start!
Reagovat
IngStavinoha
smile
Reagovat
zfloyd
asi chytla "na stará kolena" druhou mízu , jen tak dál smilesmile
Reagovat
vergus
Je vidět, že Kaťa si je dobře vědoma, jak dopadají hráčky, které se připletou Petře do cesty v závěrečných kolech na trávě smile
Reagovat
IngStavinoha
Petra se v Chrámu nemusí bát nikoho smile
Reagovat
Pavlis
Petra je už opět na kurtu.
Reagovat
ladinec
Prosím o strim
Reagovat
Liverpool22
https://jokeristhebest.live/970d9ec7/f46d56ef/5db75084
Reagovat
Pavlis
Zde si nějaký rozklikni. 6b.cz/R3Cl
Reagovat
lvicek
Aktualne mame v race 3 holky v tom 8 smile smile
Reagovat
lvicek
Top 8 samozrejme.
Reagovat
SpacialRecognition
6 - Maria Sakkari is 0-6 in semi-finals this season (including the United Cup): she is the first female player to lose her first six SFs in a single year since Anna Kournikova in 2000
Reagovat
lvicek
Krasna statistika :D.
Reagovat
lenka258
Mě překvapilo, že má vyhraný jen jeden turnaj...2019, antuka, Rabat, 250... jsem si myslela, že jich má víc...no možná by jich měla, dkyby zvládala sfsmile
Reagovat
lvicek
Bude muset pockat, az nekdo odstoupi ji...
Reagovat
Marie9
Dona supeeersmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Mária Sakča - královna semi prohersmilesmilesmile
Reagovat
lenka258
Jj! Už jsem si říkala, že dneska měla šanci to i otočit... se musím někdy podívat na nějaký její statistikysmile
Reagovat
milik254
První výhra nad hráčkou z top 10 na trávě od finále Wimbledonu 2011. Mazec
Reagovat
petrulinka
Dneska není takové vedro, nicméně asi i tak ti to vlezlo na mozek. Dej si mokrý hadr na hlavu, třeba to pomůže anebo se najez, protože buď je to z horka nebo z hladu.
Reagovat
EllNino
má pravdu
Reagovat
lvicek
Evza nebyla v desitce? Ja mela za to, ze jo.
Reagovat
milik254
Až po Wimbledonu
Reagovat
smazaný uživatel
Až po finále W. Před finále byla 13.
Reagovat
lvicek
Njn :). Peta mela s travou vlastne dost komplikovany vztah. Proto by bylo super ted, kdyz "dozrala", ji jeste trosku prohnat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vítězství nad Kiki Bertens se asi moc nepočítá - to nebyl tradiční turnaj: https://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1889252
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavý postřehsmile
Reagovat
IngStavinoha
statisticky bezvýznamná pičovina s nulovou výpovědní hodnotou smile
Reagovat
tommr
aby to mělo nějakou výpovědní hodnotu tak bychom potřebovali znát i kolik zápasů s top-10 hráčkami v tomto období prohrála ...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
dva a oba prohrála (Serena Wimbledon 2012 a Badosa Wimbledon 2022).
Reagovat
tommr
takže jestli tomu dobře rozumím hrála Petra od roku 2012 na trávě jen 3 zápasy s top-10 hráčkami z čehož 1 vyhrála (Garcia) a 2 prohrála (Serena a Badosa). To není podle mě žádná tragédie ...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
přesně tak :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
IngStavinoha
smilesmilesmile
Reagovat
johana
Těch travnatých turnajů není moc, tři za sezónu, a ne všech se všichni hráči účastní. Mimochodem v roce 2020 Petra na trávě v Berlíně (což byl náhradní turnaj za berlínský turnaj, který se kvůli Covidu nekonal), porazila Kiki Bertens, která v té době byla v TOP10.
Reagovat
milik254
To fakt není oficální vítězství
Reagovat
johana
To není. Ale to, že někdo neporazí hráčku TOP10 na jednom nebo na dvou turnajích do roka, bych nepřeceňovala. Taková vítězka Wimbledonu 2017 Muguruza potom na trávě neporazila prakticky nikoho.
Reagovat
lenka258
Týjo, člověk na Garbine úplně zapomněl...jsem zvědavá, jestli se na US open vrátí, jak predikovala a v jaké formě.
A hlavně nevím, když sice nehraje, ale nemá zranění, jestli dostane nějakou tu kartu nebo si to bude muset nějak oddřít? Je hluboko za stovkou už...
Reagovat
EllNino
jako GS vítězka bude mít karet, kolik chce :)))
Reagovat
IngStavinoha
ta zatím dře úplně jinde smile
Reagovat
tommr
Petra sice nakonec vyhrála, ale byl to opět nápor na nervy. Druhej set měl skončit 6:0 pro Petru a místo toho se zbytečně trápila až do TB. Za normálních okolností by to tak nevadilo, ale ty zbytečně vydaný síly můžou Petře chybět v semifinále proti odpočatý Alexandrový ...
Reagovat
petrulinka
Co to meleš? Kde se trápila? Hrála skvěle a to, že Garcia vždy při brejkbolech výborně zaservírovala nebo zahrála vynikající úder, to se tedy moc ovlivnit nedá. Nicméně si myslím, že další zápas nevyhraje. Je to dost nefér, když soupeřka vlastně měla volno.
Reagovat
Patapuff
Když český hráč/ka nevyhraje 6:0 6:0 (možná 6:0 6:1), tak se trápil. Když nevyužije mečbol nebo důležitý brekbol, tak ho trestuhodně zahodil. Takhle to má nastavené. Zřejmě nějaká psychická porucha.
Reagovat
IngStavinoha
hlavní poznatek dneška je Petina pokračující travní konkurenceschopnost - a to je teď vlastně naprosto dostačující ;-)
Reagovat
Pavlis
funkční stream na Petru 6b.cz/yAOX
Reagovat
Liverpool22
https://jokeristhebest.live/38ef10dc/cc906153/5db75084
Reagovat
Pavlis
Díky, je bez prodlevy.
Reagovat
Ela-fon-isi
Kdyby tak měla Markéta bojovnost Petry! To je radost vidět ten drajf.smile
Reagovat
lenka258
Já bohužel Market neviděla. Vzdala to psychicky po prvním setu?
Reagovat
tommr
jj druhej set víceméně odchodila ...
Reagovat
petrulinka
Pravda. Ten druhý set byl děs a v posledním gamu už se ani nesnažila.
Reagovat
IngStavinoha
normální čecháčkvský pěšechod
Reagovat
tenisfan178
Nevyužití 4 setbolů je naprosto trestuhodné. Potom už mohla mít Markéta nahlodanou psychiku a celý to šlo do kopru. Tak teď to snad vyhraje Kvítí. Petro pojď!!!smile
Reagovat
lvicek
Tak Peti, pojď! Travička je tvoje :)!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist