Kvitová: Jsem zklamaná. Čekala jsem od sebe víc než jen třetí kolo

24. 1. 2015, 15:40
Rozhovory 106
Petra Kvitová dnes ve třetím kole nepotvrdila roli favoritky proti devatenáctileté Američance Madison Keysové a na Australian Open tak končí již ve třetím kole. Zradil mě servis a bez něj to proti výborně hrající Madison nešlo, řekla zklamaně česká jednička. Je to těžké, čekala jsem od sebe víc než jen třetí kolo, dodala.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Co považujete za dnešní největší problém, co vás nejvíce trápilo?
Určitě servis. Bohužel mi nešel už na začátku zápasu a v průběhu utkání se to nezlepšilo. Bylo to bez něj opravdu těžké. Madison dává velké rány a bez prvního podání to prostě nešlo. Nevím, co přesně se stalo, kde je chyba, ale rozhodně to byl dnešní největší problém.

Překvapila vás soupeřka svou hrou?
Madison je ranařka a zejména na returnu do toho šla fakt tvrdě, což bylo těžké. Hrála rychle a agresivně a nedělala příliš zbytečných chyb. Snažila jsem se dostat do rytmu a najít svou hru, ale nevyšlo to. Snažila jsem se soustředit na sebe a bojovat, ale bez podání to nešlo. Měla jsem několik šancí, ale ona hrála uvolněně a pokaždé přišla s něčím, na co jsem nedokázala reagovat. Sama si vzpomínám na dobu, kdy jsem hrála proti top hráčkám a byla jsem uvolněná a hrála bez nervů. Ona neměla co ztratit a šla do toho. Odehrála velmi dobrý zápas.Petra Kvitová

Jaké má podle vás Madison šance dostat se do světové špičky?
Je hodně mladá, ale je velmi talentovaná. Jsem si jistá, že za pár let může být v Top 10. Myslím, že dost zlepšila pohyb, doběhla dnes mnohem více míčů, než když jsem s ní hrála před dvěma lety v Tokiu. Je vidět, že na sobě pracuje.

Na French Open naměřili Madison největší rychlost úderů. Míče trefovala dokonce rychleji než někteří muži. Pocítila jste, že jsou její údery tak rychlé?
S žádným chlapem jsem zápas nikdy nehrála, takže to nemůžu porovnat, ale dnes jsem od Madison cítila velký tlak od základní čáry.

Jak daleko podle vás může Keysová dojít na tomto turnaji?
To je otázka. Nejsem si jistá. Nevím, s kým přesně bude hrát. Uvidíme.

V příštím kole ji čeká Madison Brengleová.
No, myslím, že má velkou šanci ji porazit. Neviděla jsem pavouka, takže o tom neumím ponětí. Doufám, že se se dostane daleko, když už mě porazila.

Vypadáte teď velmi dobře a sama jste říkala, že jste mezi sezonami pár kilo zhubla. Nemyslíte, že by to mohlo mít vliv i na vaši sílu?
Ne, to asi ne. Před Australian Open jsem odehrála dva turnaje a cítila jsem se výborně, zejména v Sydney, kde jsem vyhrála. Myslím, že jsem na dobré cestě, jen dnes to tady bohužel nevyšlo. Je to sice lepší výsledek než v posledních dvou letech, takže bych asi měla být spokojená, ale nejsem. Očekávala jsem od tohoto turnaje víc.

Vaším novým kondičním trenérem je Alex Stober. Pracujete stále na fyzičce?
Přesně tak. S přípravou jsme začali během volna. Řekla bych, že jsme odvedli velký kus práce, ale všechno nejde hned. Musíme na tom stále pracovat, je to běh na dlouhou trať.

Zmínila jste zklamání nad dnešní prohrou, co jste vlastně od Australian Open očekávala?
Každá prohra na začátku turnaje je velkým zklamáním. Chtěla jsem se probojovat do druhého týdne, takže o to více jsem teď smutná, že to nevyšlo. Vím, že nejsem první člověk, který tu prohrál, ale teď je pro mě dost náročné vidět na tom něco pozitivního. Každý tu chce vyhrávat a postupovat do závěrečných kol. Je ale teprve začátek sezony, takže budu mít ještě mnoho příležitostí na nápravu. Musím tvrdě pracovat a dívat se do budoucna. Teď je to ale těžké a pár dní bude trvat, než začnu hledat pozitiva z tohoto turnaje.

Dnes jste sice prohrála, ale všichni víme, jak moc silná jste na trávě. Co ale vaše hra na tvrdém povrchu, nemáte pocit, že se postupně zlepšuje?
Myslím, že tvrdý povrch je pro moji hru poměrně dobrý. V posledních letech jsem dokázala, že na něm umím uPetra Kvitováhrát solidní výsledky, jen by to chtělo přenést i na grandslamy.

Vím, že zrovna dnes to bude těžké, ale můžete nějak zhodnotit svou hru v posledních několika měsících?
Druhá polovina loňského roku byla úspěšná. Nepovedl se mi sice Turnaj mistryň, ale zato jsem pak sezonu zakončila triumfem ve Fed Cupu, kde jsem hrála opravdu dobře. Letos jsem odehrála tři turnaje, což ještě není tolik, abych z toho mohla vyvodit nějaké obecné závěry. Pár zápasů jsem hrála dobrý tenis a některé zápasy jsem vybojovala. Stále je tam ale mnoho věcí, na kterých je potřeba pracovat. Na jednu stranu je to dobrá zpráva pro mě i pro trenéry, protože víme, že se v následujících týdnech nebudeme nudit. (smích) Budeme pracovat! Pozitivní pro mě určitě je, že se na kurtu cítím dobře.

Australian Open se hraje už v lednu, tedy poměrně brzy po zimní přestávce. Pomohlo by hráčům, kdyby se turnaj přesunul až na únor nebo na březen?
Od té doby, co tenis hraju, to bylo takhle a já s tím nemám žádný problém. Před grandslamem máme možnost hrát přípravné turnaje, takže můžeme odehrát pár zápasů. Já osobně v tom nevidím problém.

TenisPortal.cz, ausopen.com

Komentáře

106
Přidat komentář
smazaný uživatel
1/Deco-Turf > UEUEUEUEWWUEUEUEUEWWUEUEUEUE
2/Plexicushion > UEUEUEWWWUEUEUEWWWUEUEUE
3/Antuka > UEWUEWUEWUEWUEWUEWUEWUEWUEWUEW
4/Trava > WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
Reagovat
FulnekUltras
A nepochybuju, že Petra i Šafi tam vyrazí. U debla je pozice Háček po výkonu na AO zatím mírně nahnutá, ale přesto si myslím, že žádných větších experimentů v sestavě se tentokrát nedočkáme. Holky ani Petr Pála nemají sebemenší důvod nějak čecháčkovsky spekulovat, jedeme si v plné síle pro postup.
Na kanadské straně je účast Genie jasná, ostatní hráčky figurují ve druhé stovce. Aspoň jeden bod přes Evžu uděláme, zbytek by neměl být větším problémem. Na čtyřhru patrně dojde opět nanejvýš formálně.
Pojďme holky, pojďme do toho !!! (ať si tu melbournskou pachuť trochu spravíme)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych vzala do Kanady spíš Káju místo Šafářový nebo Andrey...
Reagovat
FulnekUltras
Konečně - proč tam nejet zase v pěti a nominaci upřesnit až na poslední chvíli? Utužení kolektivu není nikdy dost...
Reagovat
slacker
Kolektiv se nejcasteji utuzuje spolecnym popijenim lihovin.
Reagovat
smazaný uživatel
tembuilding se sportovni naplni.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
team.. jeee.. :-)
Reagovat
misa
Je zbytečné tahat pátou hráčku až do Kanady.
Reagovat
slacker
neni. prej javorovy sirup utuzuje kolektiv :-)
Reagovat
FulnekUltras
horší by bylo, kdyby se Kája měla automaticky cítit jako pátá... ;-)
Reagovat
Frick
19.8.2013 - Rumunská no. 1 na 21. místě.

Nyní venku z TOP 100.

Co se s tou Rumunkou stalo?
Reagovat
Fandina
Nevyzpytatelná hra. Rychlá ranařka a jednou top příště nic.
Reagovat
smazaný uživatel
měla jsem tě za sice svérázného ( silná fixace na satelity a pravopis ),ale přece jen poměrně rozumného diskutéra. Ale ten tvůj příspěvek postrádá opravdu rozumnost. Saty měla Petra dvojí - model tričko a model ( dneska tak in )košilka či tílko - jak chceš. Pojmenovat Petru selka - no řekněme si upřimně už je pasé. A vůbec být selkou bylo velice dobré - byla to dobrá hospodyně na statku. Propadat všeobecnému posměchu vůči venkovu je směšné a tebe a tvéhu věku nehodné. Celou dobu nic a teď tady hodíš takový příspěvek ? Pasovalo by mi to spíš na gabinu a její útlý věk.
Reagovat
smazaný uživatel
Řeznice s oblečením selky mě už hodně dlouho nezajímá. Selka vypadla, no a? Díkybohu. Aspoň tam nebude s tím přiblblým ohozem dál dělat ostudu. Tyhle stupidní dávno out rukávy sveřepě od firmy vyžaduje jen několik tenistek. Flipkens, Makarova, Barty, Niculescu a naše selka. Ostatní normálně myslící si vybírají z bezrukávových modelů.
Reagovat
slacker
Fandina te pustila konecne na internet?
Reagovat
Fandina
Pustila, ale nevěděla jsem, že bude psát tohle ...
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))))
Reagovat
Fandina
Petra dva poslední zápasy hrála bez rukávů. Nahoře fotka.
Reagovat
EllNino
včera měla rukávy, tak nekecej :D
Reagovat
Fandina
Tak sorry. Já si ani nevšimla v čem včera hrála.
Reagovat
EllNino
ta fotka je z 2. kola ...
Reagovat
Fandina
Jo jo. Tam jí to moc slušelo!!!
Reagovat
EllNino
jo taky nechápu, proč to neměla včera :/ :)
Reagovat
Fandina
Asi se v tom necítí dobře nebo nebylo venku takové vedro. Vika měla ve druhém kole dokonce dlouhé rukávy.
Reagovat
George_Renel
Asi proto, že hrála skoro o půlnoci....
Reagovat
Fandina
to také
Reagovat
smazaný uživatel
závist, hloupost, ignorace, jak pak se to rýmuje, Broži
Reagovat
smazaný uživatel
Dnesny vykon Kvitovej sa da zrhnut do jednej vety : Kvitova hra presne to co od takho babraka ocakavam. HAHA,skoro po kazomtunaji place a pozera dobuduca, a chce sa zlepsit. HAHAHAHHAA
Reagovat
Mayo
netrep blbosti čobolák
Reagovat
Cico93
;-)
Reagovat
speed
Ty jsi dobrej chudaxek ty Slovenska nulo!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jupiiiiiiiii taky mate takovou radost?
Reagovat
slacker
Ne, nemame hnupe
Reagovat
smazaný uživatel
dokud budou mít chovanci psychiatrických léčeben přístup k internetu tak si na takové příspěvky holt budeme muset zvyknout...
Reagovat
Mayo
ja mám od radosti ďalako
Reagovat
smazaný uživatel
Když čtu spoustu příspěvků kde se poukazuje na šíleně nevyrovnané výkony Kvitové tak mě napadá jestli ona nemá od WTA individuální bodování..jinak mě hlava nebere jak může hráčka s takovými výkyvy být 4 na světě???Jo jo,co by za to 95% hráček na okruhu dalo,skoro nic nehrát a být skoro na špici..
Reagovat
smazaný uživatel
jsi pomatenec
Reagovat
FulnekUltras
zalez do díry...
Reagovat
LukasH
Když je to tedy takhle, tak se divím, proč se neinspirují i ostatní hráčky. Nový recept: nehrajte skoro nic a vyhrajete Wimbledon a pár premierů.:-):-):-):-D
Reagovat
babolat.cz
to jsou ty vaše ankety vlevo-vyhraje Federer a Kvitová. Škoda, že se hlasuje dle přání srdce a nikoliv podle rozumu.
Reagovat
Cico93
Ja označil Máriu a Andyho (tak som si aj vsadil) tak uvidéme.
Reagovat
Cico93
uvidíme
Reagovat
Kozoroh
Já Novaka a Simonu. Kéž by se můj tip vyplnil :-)
Reagovat
ipko
za 1) nevieš rozdiel medzi ľavou a pravou a za 2) nestalo sa,nevadí..o dosť väčšie šance dávam tomuto vitaznemu duu na tohtoročnom Wimbledone..
Reagovat
gigin
http://2015.ausopen.com/en_AU/video/_vaxep3izmuuvv3ane9olxnjhqvolk3c.html?id=_vaxep3izmuuvv3ane9olxnjhqvolk3c
Reagovat
VlS
Petru jen jednu otázku : co stim budeš dělat?
Reagovat
smazaný uživatel
zaměří se na podání
Reagovat
misa
Pojedu za Radkem, přece jenom jsem ho už měsíc neviděla. Pak nějaká kondice a taky budeme pracovat s Davidem na mojí hře, tj. servis, return a přechod na síť.
Reagovat
Fandina
V článku se píše ... Musím tvrdě pracovat a dívat se do budoucna.
Reagovat
Fandina
Zmínila jste zklamání nad dnešní prohrou, co jste vlastně od Australian Open očekávala?
---------------
Každá prohra na začátku turnaje je velkým zklamáním. Chtěla jsem se probojovat do druhého týdne, takže o to více jsem teď smutná, že to nevyšlo. Vím, že nejsem první člověk, který tu prohrál, ale teď je pro mě dost náročné vidět na tom něco pozitivního. Každý tu chce vyhrávat a postupovat do závěrečných kol. Je ale teprve začátek sezony, takže budu mít ještě mnoho příležitostí na nápravu. Musím tvrdě pracovat a dívat se do budoucna. Teď je to ale těžké a pár dní bude trvat, než začnu hledat pozitiva z tohoto turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
no z tohoto turnaje asi moc pozitiv nenajde, třeba hledat jinde...
Reagovat
Fandina
a dále zase odpovídá na otázku
Vím, že zrovna dnes to bude těžké, ale můžete nějak zhodnotit svou hru v posledních několika měsících?
-----------------------
Druhá polovina loňského roku byla úspěšná. Nepovedl se mi sice Turnaj mistryň, ale zato jsem pak sezonu zakončila triumfem ve Fed Cupu, kde jsem hrála opravdu dobře. Letos jsem odehrála tři turnaje, což ještě není tolik, abych z toho mohla vyvodit nějaké obecné závěry. Pár zápasů jsem hrála dobrý tenis a některé zápasy jsem vybojovala. Stále je tam ale mnoho věcí, na kterých je potřeba pracovat. Na jednu stranu je to dobrá zpráva pro mě i pro trenéry, protože víme, že se v následujících týdnech nebudeme nudit. (smích) Budeme pracovat! Pozitivní pro mě určitě je, že se na kurtu cítím dobře.
Reagovat
Roger_Federer
Souhlasis stim co Petra rika?
Reagovat
Fandina
Tady nejde o to, s čím já souhlasím, ale o to, že řekla ona. Já Petru nepitvám. Respektuji její výkony, chápu, že se pokaždé nedaří a nevede a prohraje se. Ale co řekla ona v tom článku je její věc.
Reagovat
pockerface
to je sice hezký. Vypadá to, že to má Petra v hlavě srovnaný, ale neříká tohle po každém brzkém vypadnutí na GS nebo na větším turnaji? Mám pocit, že tyhle stále stejná slova říká už poslední 2-3 roky. Tvrdě pracovat, trénovat, vzít si pozitiva. To je sice pravda, ale na pracování na psychice to jsem zatím moc neslyšel. Petra vždy hodnotí techniku hry, ale už neřekne jak chce zapracovat na mentálním tréninku.
Reagovat
VlS
To, co říká, to není myšlenka, to je trochu hloupé a notně otřepané klišé pro novináře. Musím tvrdě pracovat neříká nic. Na mě z toho dýchá naprostá bezradnost. Petro, co s tím budeš dělat?
Reagovat
Fandina
A co jí radíš?
Reagovat
slacker
Zmenu trenera a psychologa. A odloudit Navratilovou od Agy. Nic co tady nekteri navrhovali uz leta ale dosud nebyli vyslyseni.
Reagovat
Fandina
A kromě toho ještě něco?
Reagovat
slacker
To staci az a az. Dalsi rady poskytnu az rok po aplikovani techto navrhu.
Reagovat
smazaný uživatel
To jako čekáš, že na tiskovce, notabene pár hodin po zápase, přečte zbrusu nový detailní tréninkový plán na další 4 měsíce?
Reagovat
VlS
Ale nečekám, ale opakovat to po každý prohře mi připadá trochu trapný. Kdyby řekla "prohrála jsem, protože ta na druhý straně hrála líp" a tím skončila, tak by to bylo lepší.
Říct " nevím, musím se podivat na video a zamyslet se nad tím" by bylo taky lepší.
Byla jsem pod tlakem, tak budu víc pracovat = nesmysl. Smysl by mi dávalo " budu pracovat na tom, abych nebyla pod tlakem", nebo Byla jsem pod tlakem, kola Vašeho auta jsou taky pod tlakem. Ještě jednou se mě tak blbě zeptáš, tak ti je půjdu propíchat, já i kola se uvolníme od tlaku"
Všechny hráčky jsou pod tlakem, aby vyhrály, některý možna i pod existenčním, to není důvod a je to jen fráze. k
Reagovat
smazaný uživatel
Kola pod tlakem, tos mě fakt dostal, poprskal jsem si monitor smíchy. Já tyhle fastfood tiskovky neveru vůbec vážně a myslím, že hráči taky ne. Prostě tam vysypou přesně takový klišé, jaký ví, že se od nich čeká, hlavně aby to měli rychle za sebou. Dělají to tak všichni.
Reagovat
Fandina
Kdyby řekla něco jiného, zase se někdo najde, kdo tí to vyčte. Je to pořád dokola.
Reagovat
Fandina
oprava jí ... úsměv
Reagovat
fretek
Snad ji už někdo říkal, že musí hrát - pokud to zrovna jde - každý úder k čáře ... Obávám se však, že ať s tím bude dělat cokoliv, lepší to celkově nebude - snad pouze chvílemi. Uvaž, že hraje tenis od 4 let. Myslím, že dnes by byla prohrála i se všemi, co byly právě vyřazeny
Reagovat
slacker
To jeji dnesni monotonni hrani na prostredek me rikalo: "Jdi a vraz ji poradnou facku at se probere" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jupiiiiiii otvirejte sampana dneska je tak skvely den!!
Reagovat
misa
Barney patří do rodiny?
Reagovat
smazaný uživatel
registrované partnerství
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
slacker
KOlik partneru je registrovano?
Reagovat
smazaný uživatel
otázka pro nějakého odborníka
Reagovat
slacker
3 partneri se muzou registrovat spolu?
Reagovat
smazaný uživatel
mrkni do zákona
Reagovat
misa
RF, slacker a Fandina ano.
Reagovat
Fandina
Tak to těžko, k registraci je potřeba souhlas a ten bych s nima nikdy nedala ani ve snu. Nemám zájem ... úsměv
Reagovat
pockerface
Petra řekla: "Měla jsem šance, ale ona hrála bez nervů. Pamatuji si to z doby, kdy jsem byla jako ona a neměla proti favoritkám co ztratit. Taky jsem do toho takhle šla." Petro a proč si do toho tedy nešla tahle dneska? Co horšího by se ti stalo než to, že bys třeba prohrála (a stejně se to stalo). Petru mám rád, ale tuhle větu, kterou dost často opakuje, když prohraje s mladou hráčkou moc nechápu. To jako tím, že je top 4, tak už do toho nemůže jít bez bázně a hany jako v r.2011? Pořád lepší jít do toho po hlavě než částečně odevzdaný výkon jako dnes. Alespoň to tak působilo, že to v hlavě dost brzy vzdala.
Reagovat
stopan
asi nepriamo povedala, ze na seba prispusta tlak a boji sa hrat odvaznejsie k ciaram aby nekazila. Musim vsak povedat, za sampionom je oba ten kto vie sa vysporiadat s tlakom a proste si veri za kazdeho stavu, najlepsi priklad Nadal, ten aj ked je v zom stave snazi sa hrat agresivne a aj s rizikom chyby.
Reagovat
stopan
ked zacnes stresovat tak to casto konci ako u federera, pokial hraje bez tlaku jeho tenis je pre oko super, ak zacne pripustat na seba nervozitu a tlak vysledku uvidime vykon hodny hraca mimo top 20, forehand 2 metre za zakladnou ciaru, backhand na streche medzi holubmi a podobne. Wimledon 2009 alebo OH 2012 finale niektore ine zapasy to bola herna katastrofa, ale ovsem bola za tym aj hra supera ale celkovo bal sa hrat odvaznejsie k ciaram. V tomto ohlade je je Nadal evidentne lepsi a doraznejsi, preto aj ma lepsie H2Hs federerom.
Reagovat
pockerface
To je pravda, čím je Roger starší, tím je nervóznější a dřív vypjaté situace zvládal bez toho, aby se mu zvýšil tep :-), dnes znervózní a dělá laciné chyby. Bojím se u Petry, aby časem jak bude stárnout jí ta nervozita nesvazovala ještě více než nyní.
Reagovat
smazaný uživatel
No, to je přesně ono. Někde jsem četl, že v zahraničí psali na začátku sezony něco jako "jestli se Petra konečně rozhodne vyhrávat". Ona ví, že na ni ostatní koukaj jako na šampionku. Ale nejsem si jistý, jestli se i ona cítí jako šampionka. Ten tlak je přirozený, ale je taky potřeba se ho umět zbavit. Serena a Maria to umí.
Reagovat
pockerface
to máš pravdu. Média jí určili roli šampionky, Petra je skromná, s menším sebevědomím než Serena, Eugenie, Maria a tahle role, kterou jí určili jí strašně svazuje. Na jednu stranu by to chtěla potvrdit a na druhou stranu jí to téměř paralyzuje při zápasech na GS, kde by měla potvrdit to, že je opravdová šampionka.
Reagovat
misa
A poč ji to nesvazuje v domácích Fed Cupech? Tam na ni přijde několik tisíc lidí, kteří ji věří a ona ví, že musí vyhrát. Tam přece musí být ještě větší tlak.
Reagovat
pockerface
no to je právě ta záhada. Až na to někdo přijde a hlavně Petra a trenér, tak bude Petra několikanásobnou GS vítězkou a možná No.1
Reagovat
slacker
Zadna zahada to neni. U GS je koucing zakazany, ve FC je na lavicce s trernerem po kazde prestavce. Tazke ji ten bordel v hlave muze nekdo zarazit vcas.
Reagovat
slacker
A na tento svuj postrech asi zacinam byt vic a vic hrdy. dejte mi nobelovku :-)
Reagovat
FulnekUltras
;-))))))))))))))
Reagovat
slacker
Zradil te pohyb a nesmyslna nervozita.
Reagovat
smazaný uživatel
ha ha ha kvitovka je venku jde se slavit!
Reagovat
misa
Je to tvůj životní úspěch. Gratuluji, jistě je za tím hodně úsilí!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se připojuji ke gratulaci :) Well done!
Reagovat
Lina
jak vidno máš i odborný nick. Jen bys mohl svou odbornost uplatňovat jinde než na TP.
Reagovat
smazaný uživatel
hrající dobře a stálý scénář - opět prohra. Ani nepomohlo prohlášení Kvitové o tom jak je lépe připravena zejména po kondici i herně.
Reagovat
stopan
Cibulková vs Azarenkova
Williams Venus vs Radwanska Agnieska
Keys M. vs Brengle
Kyrgios vs Seppi
anderson vs nadal
ferrer vs nishikori
murray vs dimitrov
tomas berdych vs bernard tomic
ako vidite tietopriebeh tychto zapasov ? :D Moze tomasovi tomic narobit problemy?? na grandslame sa vzdy stretli vo wimbledone v oboch pripadoch vyhral tomas 3-1 na sety. Murray vs Dimitrov, je mozne ze hoda Dimitrov ako naposledy minuly rok vo wimbledone??? a ostatne zapasy ak mate chut vase ocakavanie tenisove?
Reagovat
smazaný uživatel
Cibule
Radwa
Keys
Seppi
Anderson
Nishi
Murray
Berdych (3:2 na sety)
Reagovat
Kozoroh
Kyrgios si výhru pohlídá, to je tutovka. A vítězství Kevina nad Rafou by mi nevadilo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že Tomáš vyhraje, a vítězství Kevina nad Rafou by mě taky nepřekvapilo.
Reagovat
smazaný uživatel
To dnešní podání opravdu dneska nešlo, to se prostě stává. Jedeme dál, Bouchardová čeká na výprask v Kanadě a pak Doha a Dubai :)
Reagovat
FulnekUltras
asi tak... ;-)
Reagovat
slacker
Co mate s tim podanim? podani je jen dusledek spatneho pohybu a vubec cele koordinace tela ktera byla dneska v zumpe.
Reagovat
misa
S tvým nickem je divné přát Bouchardové výprask :-)
Reagovat
stopan
v prvom rade sa mi zda nejaka pochudnuta po dalsie jej zhadzovanie vahy na pohybe a sile uderov aj tak nepridalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Všoubecně se čekalo do každé trochu víc.. Ana? Jaká to byla hrozba před turnajem a jaká teď? Kerber? Jak se o ní mluvilo, jaká je hvězda, a že na AO bude černý kůň? Petkovic? Co má skvělou formu? Suarez? A mohl bys sakra pokračovat.. :)
Reagovat
misa
Já jsem čekal mnohem víc od Lucky :-(
Reagovat
smazaný uživatel
No a Lucka taky... Prostě to je tenis, a ikdyž jsou třeba v TOP 20, dokážou prohrát s kymkoli no.. Taky mě Petra naštvala, ale sezona je dlouha, a já si myslím, že na RG už to bude lepší třeba.. A nemluvím o WB.. Tam by mohla trhnout zase slušně.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist