Kvitová opět vyhrála ve třech setech, Šafářová v Pekingu končí

4. 10. 2013, 09:49
Aktuality 413
Královna třísetových zápasů Kvitová otočila duel s domácí Li Na ve výhru 4-6 6-2 6-4 a zvítězila poosmé v řadě. Lucie Šafářová skončila na turnaji v Pekingu stejně jako před týdnem v Tokiu před branami semifinále. Češka dnes ve čtvrtfinále v Číně prohrála se Srbkou Jelenou Jankovičovou po boji 7-6 a dvakrát 4-6.
Petra Kvitová

V Pekingu tak nedojde na české semifinále. Jelena Jankovičová mohla být soupeřkou Petry Kvitové, která otočila zápas s domácí hráčkou Li Na.

Kvitová si v sobotu z Japonska odvezla trofej i dobrou formu, kterou zatím v Pekingu potvrzuje. I když vše zvládá až ve třech setech; takovýto zápas odehrála v sezoně už pětatřicátý, z toho 24 jich bylo vítězných.

Kvitová na brzkou ztrátu servisu v prvním setu zareagovala okamžitým rebrejkem, na prohraný servis za stavu 4-5 se už ale odpovědět nedá. Ve druhé sadě česká jednička ztratila vedení 2-0, ale čtyřmi vyhranými gamy v řadě si vynutila rozhodující set. V něm rodačka z Fulneku prohrávala 1-3, ale obratem na 6-4 potvrdila svoji přezdívku třísetové královny.

S Jankovičovou má Kvitová bilanci 2-0. Letos se utkají poprvé, i do třetice budou hrát na tvrdém povrchu.

Šafářová s Jankovičovou předvedly v prvním setu čtvrtfinále na ženský tenis nevídanou věc. Obě soupeřky vyhrály všechny své gamy na servisu, brejkbol měla každá jen jeden. Rozhodnout tak musel až tie-break, ve kterém česká hráčka brzy získala vedení 6-1. Jankovičová na servisu sice dokázala snížit na 3-6, ale Šafářová první setbol při vlastním podání proměnila.

V první polovině druhého setu už obě soupeřky nebyly na servisu tak silné a v každé z prvních pěti her se odvracel brejkbol. Na ztrátu servisu ze třetí hry dokázala Šafářová zareagovat okamžitým rebrejkem, když ale prohrála podání v deváté hře, odpověď už nenašla. Jankovičová si čistou hrou na servisu vynutila třetí set.

Levou rukou hrající Šafářová si nechala po ztracené druhé sadě s Jankovičovou změřit na kurtu tep a tlak, ale třetí set hrála bez omezení. Dvakrát získala zpět ztracené podání a za stavu 4-3 nevyužila brejkbol. Koncovka rodačce z Brna ale nevyšla, v posledních dvou hrách získala jen jeden míč a prohrála za dvě a půl hodiny.

- WTA PREMIER MANDATORY PEKING -
(Čína, tv. povrch, 5.185.625 dolarů)
páteční výsledky (04. 10. 2013)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Jankovičová (8-Srb.) - Šafářová (ČR) 6-7 (3-7) 6-4 6-4
Kvitová (9-ČR) - Li Na (4-Čína) 4-6 6-2 6-4
S. Williamsová (1-USA) - Wozniacká (6-Dán.) 6-1 6-4
A. Radwaňská (3-Pol.) - Kerberová (7-Něm.) 7-6 (9-7) 6-4

Komentáře

413
Přidat komentář
smazaný uživatel
Gratulka obema. Age k semifinale a Serene zatim k finale. Bohuzel Agy dneska nemela na Serenu zadne paky a hodne i sama kazila. Spoustu vymen bylo ale vazne hezkych a zapas se mi libil od obou...
Reagovat
Sonja
Kdyby si tak i jiné hráčky mohly říct při 7 UE, že hodně kazily:-D;-)
Reagovat
VlS
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mela ale 5 Double Fault
Reagovat
Sonja
Ty se počítaj mezi UE...stejně jako esa mezi winnery.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem si rikal ze mi o cislo nesedi...rozhodne Aga mela vice UE nez jenom dve takze nevim jak to tam vty Asii pocitaji...2 UE mela uz v prvnim gamu
Reagovat
Sonja
Kdyby se tak holky vrátily do roku 2008 (po AO), kdy jejich vzájemná bilance byla vyrovnaná 3-3 a my mohli zejtra čekat napínavý, vyrovnaný zápas:-)))
Reagovat
Sonja
Gratulace Sereně:-)
U sítě se Aze ještě omlouvala za ten body shot...sympatické:-)
Reagovat
Sonja
1.set: http://www.q3.cz/images/93SerenaAga1.set.jpg
Match summary: http://www.q3.cz/images/46SerenaAgaSummary.jpg
Reagovat
Reti64
Zatímco v Tokyu Petra ztratila v pěti zápasech dohromady 8x své podání, v Pekingu o servis ve čtyřech zápasech přišla 25x.
Reagovat
tommr
dost výmluvná statistika, která svědčí o tom, že Petra v Pekingu nedojela jenom na únavu, ale že jí tam taky odešel servis ...
Reagovat
Sonja
A že by byl servis spojen s únavou, to tě nenapadlo, tommre?:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Při tvé tenisové erudici mě udivuje, že nevíš, že zrovna servis je jeden z fyzicky nejnáročnějších úderů, resp. pokud je hráčka unavená, jako první se to projeví právě na servisu..
Reagovat
dadaft
se mi zdálo, že Serena pobulívá...
záda?
Reagovat
Sonja
Doufám, že to nedopadne jak s Tomášem:-X
Reagovat
MarcelPersch
taky doufám.
Reagovat
Sonja
Ale problémy se zády by vysvětlovaly, proč Serena v Pekingu není úplně "na svym levlu". Teď to ještě možná vyřeší práškama, ale po turnaji to chce zodpovědně doléčit. Kor před TM.
Reagovat
MarcelPersch
Asi máš pravdu, snad do zítra a dneska dotáhne.
Reagovat
MarcelPersch
Ted to bylo vidět při té smeči, že není vůbec v pořádku.
Reagovat
Sonja
Jj, vede 30:0, 2 míčky od vítězství a najednou zkazí tři returny a pošle smeč do sítě. No snad už to teď dotáhne, evidentně ji stojí každá minuta na kurtu hodně přemáhání se.
Reagovat
MarcelPersch
Ale ne, Serena má nějaké problémy :(
Reagovat
dadaft
Reagovat
Sonja
Body shot:-D
Reagovat
dadaft
tohle asi nepůjde. ((
Reagovat
Sonja
Kdo uhraje proti Sereně víc gamů, dnes Aga nebo zítra Jelena? Kdo uhraje aspoň čestných 6?:-D
Reagovat
MarcelPersch
Dávají někde 2. semifinále? Díky.
Reagovat
Sonja
http://www.drakulastream.eu/static/popups/1748541021352880.html

Nebo Slovak sport (asi)
Reagovat
MarcelPersch
Slovak sport asi jen 2 a tu ja nechytam :(
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že se tady na mě sesype dav Petřiných fanoušků, ale napsat to musím. Petra prožila velmi dobré asijské turné, na kterém ale opět prokázala, že na absolutní špičku mít, pokud něco nezmění, nikdy nebude. Myslím si, že jako hráčka TOP 10 se osvědčila, tam je však někde její strop. Rekord v počtu třísetových zápasů neznačí sílu Petry v rozhodujících dějstvích, značí její slabost v dějstvích předchozích. V některých zápasech opravdu třetímu setu zabránit nelze, u Petry se však takových zápasů menšina. V tomto ohledu nechápu pokračování její spolupráce s psychologem Šafářem.
Její leotšní sezónu nelze brát rozhodně jako úspěšnou. Nebo spíše jinak. Bereme - li v potaz sezonu Petry v porovnání se sezonou hráček druhé poloviny první desítky, z tohoto porovnání nevychází vůbec špatně. Bereme - li ale v ohled dispozice, které Petra naplno prokázala v sezóně 2011, je sezóna poměrně velkým zklamáním. Hlavně z hlediska grandslamů. Příčina byla částečně ve špatném fyzickém stavu, který ji trápil snad na všech turnajích BIG FOUR kromě French Open, částečně však také obava z vlastních chyb a nedostatek sebevědomí.
Já osobně jsem také velkým fanouškem Petry, je mi však líto, když se hráčka s takovýmto herním potenciálem trápí a do příštího roku jí přeji povedené změny v jeím realizačním týmu. Potřebuje je jako sůl.
Reagovat
LukasH
Víš, mě už docela tyhle předpovědi nebo hodnocení nebaví a to vůbec ne proto, že bych byl zaslepenej nebo tak něco. Je úplně evidentní, že realizační tým sice pomůže, ale hráč/ka se primárně musí srovnat sám/sama. Ano, Petra prožívala životní sezónu v roce 2011, ale prostě se tam, kde byla nedokázala udržet. Není to asi nejjednodušší a neexistuje recept, kterej by to zaručil, protože, jak vidno, se pořadí mimo čtyř prních tenistek neustále mění.
U Petry je hodně předčasný posuzovat, co je a není její strop. Ona vyletěla, spadla a teď to všechno musí jít postupně. Sezóna nebyla vydařená, ale teď se zvedla. Prostě nejde to tak, aby najednou lusknutím prstu všechno vyhrála - jednoznačně a ve dvou setech. Jestli tady nevidíš pokrok, tak tedy nevím. Vyhrála osm zápasů v řadě, z toho 5 tříseťáků a kromě Lepchenko to byly všechno těžký soupeřky. Nedávno začala pracovat s novým kondičním trenérem, nidko nečekal, že by se to už mohlo projevit, ale ono jo.
Navíc nevím, z čeho usuzuješ, že potřebuje další změny v realizačním týmu. Už je to tisíckrát omletý. Lidi vidí neúspěch nebo ne úspěch, co by si představovali a hned má každej řešení. Kolik hráček měnilo a měnilo a měnilo a k ničemu jim to nepomohlo. Nakonec by to dopadlo tak, že by Petra byla třeba nešťastná a odpadla by úplně.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo by se na tebe sesypával ? Mě neustálý komentáře Petřiných tříseťáků nechávají chladnou. Ani to nechci pořád rozebírat. Fakt je, že změny v přípravě Petra začala dělat. Fakt je, že v Asii dosáhla velmi dobrých výsledků, které čekal málokdo. Že je zklamaná z výsledků na letošních GS je také fakt. Vůbec nechápu tedy tvůj komentář, protože jsou to věci notoricky známé... Jako fanynku mě ovšem těší, že Petře přeješ, aby uspěla v příští sezóně. O změnách v týmu můžeme dlouze debatovat, mít na toto téma různé názory, ale to asi tak vše. Já prostě Petře věřím, že půjde správnou cestou. A to ji také přeji ze všeho nejvíc.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, Lukáši...Jsem ráda, že to někdo vidí podobně...
Reagovat
petrulinka
Lukáši, líp bych to asi nenapsala, souhlasím s tebou a musím říct, že mně nevadí, když tady někdo přijde s nějakým názorem, ale v momentě, kdy Petra odehraje naprosto dva skvělé turnaje po tom, kdy udělala změny v týmu, tak bych tady čekala gratulace k výkonu, ale ono ne. Nechápu, proč někteří mají pořád potřebu rozebírat na co má a nemá, jestli má udělat změnu v týmu apod. Prostě toto mi vadí, a proto já jednoduše řeknu Peťko, díky za krásné dva týdny, odehrála jsi skvělé zápasy a patří ti za to velká gratulace :-)
Reagovat
smazaný uživatel
LukasH: podpis

Petrulinka: to je právě to, že český národ není národem fanoušků, ale samozvaných trenérů a rádoby odborníků. Proč tu lidi nejsou schopní si to jenom užít, proč mají neustále potřebu kritizovat a radit, navíc vesměs nesmyslně?
Reagovat
smazaný uživatel
Se všemi názory pod mým příspěvkem lze souhlasit. Samozřejmě je pro Petřinu psychiku dobré, že vyhrála teď několik zápasů v řadě, jen mě trochu mrzí, že se jí nepodařilo dostat do finále turnaje Premier Mandatory, což by byl podle mě obrovský úspěch, jelikož naposledy se jí tak povedlo v Madridu roku 2011. Samozřejmě, že herní výkyvy se týkají většiny hráček první desítky, změnou trenéra prošlo mnoho k nich a kýžené výsledky to spíše nepřininášelo. V tomto případě je debata o změně kouče složitá.

Na druhou stranu, je dobré zmínit, že hráčky TOP 3 (Šarapovová, Azarenková a Serena) tyto výkyvy prožívají méně často, jednoduše mají o dost lepší psychickou odolnost a jejich herní výpadky většinou netrvají jeden set, ale spíše tak tři čtyři gemy. To jsou rozdíly, které dělají z velké hráčky šampionku. Důležitým mezníkem (a snad i příslibem) by mohl být fakt, že na konci roku 2011 a začátku roku 2012 byla Petra právě s Šarapovovou i Azarenkovou herně rovnocennou hráčkou.
Reagovat
petrulinka
Jasně, nemají výkyvy, a proto teď Azarenková na dvou velkých turnajích po sobě vypadla v prvním kole a zrovna moc psychicky v pohodě nebyla.
Reagovat
pepin
Nevím, proč by se kdo na Tebe sesypával, prostě vyjádřil jsi svůj názor a ty co tě tady kritizují mají názor jiný, ale na rozdíl od Tebe, Ty je nekritizuješ. V návalu úspěchů posledních 2 turnajů se velice rychle zapomnělo na to, co Petra předváděla většinu sezony. Např. o změně v týmu se tady hovořilo mockrát, jen někteří jako např. horlivý zastánce Jirka, tvrdili, že ne, že je vše v pořádku. A ejhle, prostě nebylo a sama Petra to přiznala. A tak to bylo i s jinými věcmi. Přesto ji patří dík, že se vzpamatovala, začala na sobě pracovat a vidí, že výsledky se dostavují, tedy zatím. To co píše Lukáš, zda není vidět pokrok, tak zatím je, ale musí to být trvalejšího rázu, aby to pokrok byl. A to co píše Petrulinka o rozebírání věcí, tak od toho je diskuzní forum, aby se tady ty věci rozebíraly. Takže o nic nejde a piš své názory dál, já třeba s něčím u Tebe nesouhlasím, ale se spoustou jiných věcí ano.
Reagovat
smazaný uživatel
Je ale světovou dvojkou, vítězkou Australian Open a finalistkou US Open.
Reagovat
pepin
Tak to není zrovna dobrý příklad, Azarenka v podstatě po celý rok podává velmi dobré výkony a te dvakrát neuspěla. Pravý opak Petry.
Reagovat
LukasH
Tyhle tři hráčky jsou výjimečný, o Sereně vůbec nemluvě. Ano, Petra jim byla v tom období rovnocennou soupeřkou (tedy se Serenou v tý době nehrála), nicméně to jedno období, ještě neprokáže, že je hráčka schopná se takto udržet trvale. Sama Navrátilová poukázala na to, jak je to v dnešní době těžší - medializace, obecně vyrovnanější hra než dřív....
Já to u Petry beru tak, jak to je, mám radost z jejího úspěchu, ale trochu mi vadí názory, že je špatně konkrétně tohle a tohle a že změna by to určitě vyřešila. Petra asi letos nejvíc bojovala sama se sebou a když jsem viděl tu melu, co se kolem ní strhla, nechtěl bych bejt známej profesionální sportovec.
Reagovat
smazaný uživatel
Já budu za jakoukoliv změnu k dobrému rád. Lidé samozřejmě rádi kritizují, ale Petra na druhou stranu jako JEDINÁ Z ČESKÝCH TENISTEK SOUČASNOSTI je schopna se držet již skoro tři roky v první dvacítce žebříčku. V porovnání s naprosto nevyvedenou sezonou Lucky Šafářové, (nebereme - li v potaz poslední 3 týdny) jsou Petřiny výsledky stále úctihodné. Jen to potřebuje příští rok nějaký ten pěkný výsledek na grandlsamových turnajích.
Reagovat
pepin
Ale Lukáši, já mám také radost, že se Petře daří, když se jí daří, ale nemohu odsuzovat, nebo kritizovat, že má někdo názor jiný, navíc nemůžeme říct, který názor je správný, to ukáže až čas.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych naopak řekl, že co napsala Petrulinka je velmi dobrý příklad. Protože rozbil tu vaši představu o Vičině neporazitelnosti.
Reagovat
freeteepek
Pokud Petra bude dál hrát, tak jako v posledních 14ti dnech, nemám o ní obavy. Vyhrát dva takto těžký turnaje za sebou bylo nad její síly. A nelze se tomu divit. Hlavně, že je na dobré cestě s novým kondičním trenérem, novou láskou a nově nabytým sebevědomím. I dnes bylo vidět, jak si neskutečně věří a nikdy se nevzdává. I když mele z posledního:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když hraje Petra se zdravotními problémy, tak ji vždycky omlouváš. Když hraje Vika se zdravotními problémy (a v Tokiu evidentně hrála), tak se o tom ani nezmíníš. Co k tomu dodat... Jinak já neměl žádnou představu o tom, že je Vika neporazitelná (a pochybuju, že ji někdo měl). Faktem ale je, že Vika prohrála dva úvodní zápasy za sebou poprvé od roku 2007, což něco vypovídá o její stabilní výkonnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusíš dodávat nic, myslím, že dobře víš, že to nebyla navážka do Viky nebo tebe, protože tu aureolu její neporazitelnosti tu vytvářejí jiní a na ně jsem právě reagoval.
Reagovat
smazaný uživatel
To ale nic nemění na tom, že se mi tvůj příspěvek nelíbil a musel jsem na něj reagovat... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na to máš samozřejmě plné právo. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
I přes dnešní prohru se Petře asijské turnaje velice vydařily. Abych byla upřimná už jsem nečekala, že porazí Li Na včera, protože po zápase s Errani vypadala dost unaveně. Je fakt, že měla o den více na odpočinek. Zklamaná nejsem, Petra evidentně potřebuje nabrat síly a příště s chutí do toho.
Reagovat
Sonja
1.set: http://www.q3.cz/images/38JecaPetra1.set.jpg
2.set: http://www.q3.cz/images/51JecaPetra2.set.jpg
Match summary: http://www.q3.cz/images/81JecaPetraSummary.jpg
Reagovat
slacker
dik
Reagovat
tommr
Petra si dneska trochu pokazila dojem z jinak výbornýho asijskýho turné. Její dnešní výkon byl zejména ve druhým a třetím setu ostudnej. Sít se pro ní zdála příliš vysoko, kurt příliš malej a při jejích smečích člověk nevěděl jestli se má smát nebo brečet. Jankovicová byla určitě k poražení ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi zase příliš na Petru tvrdej, dle mého názoru potřebovala odpočinek, jak sůl. Jaká zase ostuda ? Každý má nějaký styl hry. Pro Petřin styl je třeba být odpočatá a zcela fit. Už s Errani se mi zdála hodně unavená.... Já vím, každý má právo na názor, ale tvé zklamání se mi jeví jako zbytečné...Petra v Asii udělala kus dobré práce, který téměř nikdo nečekal.
Reagovat
freeteepek
Petry výkon vůbec nebyl ostudnej. Už ve finále prohrála druhý set 0:6, tentokrát uhrála game...
Petra vyhrála jeden set po skvělé bitvě v prvním setu a to je víc, než jsem očekával. Povrch v Pekingu je Deco-turf stejně jako v Tokiu, ale jen podle názvu. Ve skutečnosti je mnohem pomalejší. Jelena jí vrátila spoustu míčů, který by na skutečně rychlém povrchu už byly ztracený. Ona hraje obranu výborně, stejně jako Radwaňská nebo Erraniová. Petra musí útočit. Bohužel po té řadě třísetových zápasů to dnes měla opravdu těžký. Nevyšel jí začátek druhýho setu, proto prohrála. Petra dnes mohla vyhrát jedině ve dvou, ale už ne ve třech. Co bych jí dnes vytkl byla kvalita smečí a taky zapomněla používat kraťas. Její hra byla pro Jelenu moc čitelná a Petru ty dlouhý výměny vyčerpávaly fyzicky i psychicky, když se jí nedařilo z jasných pozic zabít míč:-(
Reagovat
freeteepek
finále v Tokiu...
Reagovat
LukasH
Jak pokazila dojem? Prostě nemohla a bylo to jasně vidět. Po osmi zápasech v řadě a pěti tříseťákách prostě došly síly. Jasně, že pak kazila, protože se to snažila co nejrychlejc zakončit a u míčů byla pozdě, protože nemohla ani běhat.
Reagovat
pepin
Tak asi ji došlo opravdu fyzicky, já jsem to neviděl, tak nemohu nic komentovat. Já bych pokavad má TM jistý, zbylé turnaje zrušil, adekvátně bych odpočinul a pak bych se vrátil k Markovi a před TM bych ještě ladil fyzičku a pohodu.
Reagovat
smazaný uživatel
Únava. Což ale každý člověk s trochou empatie musí vidět i chápat. Ostatní budou házet hnůj.
Reagovat
tommr
unavená určitě byla, ale to byla i soupeřka. Jen únavou se ale nedají vysvětlit ty často neuvěřitelný chyby kdy Petra zkazila spoustu nalitejch míčů u kterejch stačilo jen přehodit sít. V takovejch situacích místo toho aby hrála trochu hlavou tak naopak hrála zbytečně tvrdý a riskantní údery ...
Reagovat
petrulinka
Pokud vím, tak už jsi tady někde přes zápasem Petry s LiNa prohlašoval něco o tom, že na ni Petra momentálně nemá a Petra ji porazila. Myslím si, že tvoje nesmyslná kritika není absolutně na místě. Fanynka5 má pravdu, že na Petřin styl hry potřebuje být odpočatá tak, aby byla včas u míčů a dobře postavená, potom jí úder vyjde nádherně. Ale pokud je unavená, tak je naprosto logické, že u míčů nebude včas, tím pádem se nestihne postavit tak, jak potřebuje a míče jdou ven nebo do sítě. Myslím si, že by spíše zasloužila gratulaci k vynikajícím výkonům na obou posledních turnajích a ne takovou pitomou kritiku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr - nebyla jen unavená, navíc neměla svůj den ( pod tím se dá představit hodně )... Ostatní - byla unavená... což takhle tuto plodnou debatu ukončit ? Co s toho, Tommre, máš ?
Reagovat
tommr
já nekritizuju jen konstatuju, že dneska Petra nehrála dobře a že to nebylo jen únavou. Proti Li Na příjemně překvapila, dneska naopak trochu zklamala ...
Reagovat
freeteepek
Petra nekazila spoustu nalitých míčů. Jen neměla energii bojovat, když už byl výsledek setu rozhodnutý. Důležitý byly jejich začátky, který se jí nepovedly. Petře dneska chyběly síly a soupeřka to věděla už před zápasem. Jankovičová zdaleka nemohla být tak unavená jako Petra. Vždyť kolik setů za posledních 14 dnů odehrála ona a kolik Petra!
Reagovat
tommr
Jankovicová odehrála v Pekingu o zápas víc než Petra a byly to vesměs taky třísetáky. Pokud připustíme, že Petřina dnešní prohra byla opravdu způsobená jen únavou tak to znamená, že Petra ještě není úplně fit. Chce-li mít Petra dobrý výsledky na větších turnajích i v budoucnu tak prostě musí na fyzičce dál pracovat. Zatím je vidět, že její současná kondice na proniknutí mezi absolutní špičku nestačí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč nemůžeš normálně fandit? Proč máš neustále potřebu Petru kritizovat a radit jí, navíc vesměs blbě nebo zbytečně?
Reagovat
smazaný uživatel
jenže Jelena taky odehrála o tři zápasy míň v Tokiu, kde postoupila pouze do osmifinále. Titul z Tokia a následně semifinále Pekingu považuju za ohromný úspěch. Pokud bych Petře něco vytknul, tak ne špatnou kondici, ale spíš haprující koncentraci po vyhraném setu, nebo třeba po vyhraném brejku, kdy jakoby přijde uspokojení / úleva a následně Petra znovu podání ztratí. To je podle mého její největší slabina.
Reagovat
smazaný uživatel
a ještě dodatek. Pokud hapruje koncentrace, zápasy se natahují a to bere fyzické síly.
Reagovat
freeteepek
Petra je, naštěstí, fit. Po čtrnácti dnech tréninku nemůžeš očekávat zázraky. Času na odpočinek moc neměla. Navíc jde i o mentální síly. Strávila na kurtu hodně času a celou tu dobu se musela pekelně soustředit...
Reagovat
tommr
souhlas. Místo aby jí získanej brejk/set nakop tak jí většinou jakoby uspí. A ty zbytečně ztracený sety pak vedou k tomu, že jí dochází síly ...
Výsledky v Asii jsou nesporně velkej úspěch, ale neměly by se moc přecenovat. Petra nesmí podlehnout sebeuspokojení, protože má pořád na čem pracovat ...
Reagovat
VlS
Blbec : souhlasím s tebou, ztráta koncentrace z ničeho nic je Petřin problém.
tommr: Petra nemusí nic a klidně se taky může na všechno vykašlat, není na vojně a ty nejsi naštěstí její seržant. Buďme rádi za pár pěknejch zápasů a těšme se z toho a přejme jí, aby se z toho taky těšila a aby měla chuť pokračovat a zlepšovat se. Označit sezónu, kdy je znovu kvalifikovaná na TM za neuspéšnou nebo ne ůspěšnou - no jednička není a co?
Reagovat
LukasH
Petro, nevadí. Bylo od pohledu jasný, že po vydřeným prvním setu jí síly definitivně opustily a není se čemu divit. Jelena je navíc typ hráčky, která nedělá chyby a přehrát ji lze pouze bezchybnou útočnou hrou a Petra už byla ve třetím setu ve stavu, kdy to chtěla mít za sebou. Sice jsem se těšil na finále se Serenou, jenže v tomhle stavu by stejně za nic nestálo. Když zápas skončil, tak bylo dokonce na Petře vidět, že je ráda.
Reagovat
PetaM
Finále se Serenou se dočkáme :) Tipuju tak na Turnaji Mistryň :D :D
Reagovat
George_Renel
prostě fyzicky došlo. Bylo to vidět již v průběhu 1. setu, jak jde pohybově, a s tím i úderově, dolů.
Jediné co bych vytknul je, že pauzu si měla dát po 1. setu, ne až po 2.
Ale jinak, dva velmi dobré turnaje.
Reagovat
tommr
jenom na únavu bych to rozhodně nesváděl. Dneska prostě Petra neměla svůj den. Vždyt zkazila mraky nalitejch míčů kdy stačilo jen přehodit sít a ona místo technickýho míče zvolila nesmyslnou ránu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Idemo Jelena!!
Myslím, že celkem zaslouženě postoupila do finále.. :-)) Ve finále to ovšem asi proti Sereně bude hodně těžké, ale Jelena je v psychické i fyzické pohodě, takže uvidíme jak to nakonec dopadne :-))

Gratulace Petře za tak skvělou asijskou část sezony! :-))
Reagovat
VlS
proč to Lucka včera zazdila? Dneska byla Petra zadarmo, únava asi opravdu dolehla. Jelena je ale taky už pěkně vyšťavená, zítra to bude mít soupeřka lehký. No nic, Peti, stejně pěkná šňůra, ale těch tříseťáků už bylo moc.tak si odpočiň.
Reagovat
Sonja
Tak Petru nakonec únava fakt dohnala...myslela jsem si, že si tou procházkou ve 2. odpočinula a ve 3. bude zas čilejší. Nestalo se. Každopádně asijské turnaje se jí povedly a i když dnes prohrála, patří jí gratulace.
No a samozřejmě gratulace i vítězce:-) Finále je nádherný výsledek, Jeleno, a hodně zvýšil pravděpodobnost tvé účasti na TM. Moc ti to přeju.
Reagovat
smazaný uživatel
v Linci si spraví chuť :)
Reagovat
slacker
Linz bych zrusil pokud to je trosiscku opujde, za Moskvu by zrerjem mela neprijemnou 0
Reagovat
slacker
Petra vyhazovacka se na poslední sety zase vratila ;-(
Reagovat
slacker
Tech prohranych servisu dneska. Od druhého nevykompenzovane ani jedinym (re)breakem
Reagovat
Michaelus
Petra byla už unavená...nedivím se jí:D Dneska se na ní vůbec nezlobím:D
Reagovat
Reti64
Gratuluju Jeleně nejen k dnešnímu výkonu, ale především k naprosto zaslouženému postupu do finále. Nádhera, Jeleno:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, děkuji za skvělé asijské turnaje a držím palce do dalších zápasů!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra to začala odovzdavať v 3 sete dost rýchlo
Reagovat
smazaný uživatel
Peti, nevadí, v Asijské šňůře jsi hrála famózně, to nikdo neočekával, tak hlavně si odpočiň ať jsi ready na TM a všem jim tam proženeš zadky :D
Reagovat
PetaM
Bože Jeleno, nechápu, jak můžeš mít problémy s evidentně unavenou Petrou .. :D :D Však počkej, Serena tě ve finále hezky potrestá :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím, jsem celkem rád, že vypadla s Jelenou ... než aby ji deklasoval Serena. Byla unavená z Tokia ... bylo to na ní hodně vidět :( už v předešlých zápasech. I tak Asie byla krásná :) Díky Petro ...
Reagovat
smazaný uživatel
to otočí, je nejlepší v třísetových zápasech :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Neuvěřitelný chyby žáčka...
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel.. výsledek se jeví jako jasná ostuda.. ale Petra měla nahráno nejvíce zápasů za posledních 14 dní ze všech hráček.. :( a to se bohužel projevilo :(
Ted důležitá regenerace a hurá Istambul
Reagovat
smazaný uživatel
Taková škoda tenhle breakball ... tak zbytečně vyhozenej ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Hm.. tak tohle už asi nedopadne.. nevadí..
Reagovat
smazaný uživatel
druhý set nebyl odpočívací, ale síly zřejmě opravdu došly :-( Nevadí, i tak dělá Petra poslední dobou krásný výsledky a pokrok
Reagovat
smazaný uživatel
jj.. asijské turnaje byly hodně povedené.. :-)
Reagovat
Sonja
Ještě není konec.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím no.. Petra vypadá dost unaveně..
Reagovat
smazaný uživatel
Petra 1 set hrala fantasticky ale prečo potom prestala hrať nechapem
Reagovat
PetaM
Fantasticky? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
nooo chyby tam boli ale bojovala paradne
Reagovat
smazaný uživatel
POJĎ!!!! TY TO DÁŠ LÁSKO :)
Reagovat
petrulinka
Tak mám se jít dívat nebo ne? Mně je úplně zle, tak nevím jestli od hladu nebo z nervů =D =D
Reagovat
smazaný uživatel
kukaj kukaj mna tu ide porazit od nervov

ale Petra to da!!!
Reagovat
smazaný uživatel
né, ty prosím tě už nikam neodcházej :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj!I ked nie som ani SVK, hoc pisem slovensky/ani CZ.Pisem tu,ze hra P.Kvitovej je vyrazne lepsia,ako to byvalo v lete.Verim,ze Petra K.to bude dalej vylepsovat.Zacina sa 3.set vs Jelena Jankovic-P.K.zvlada 3-setove stretrnutia,nuz dufajme...!
Reagovat
PetaM
Mě už to snad ani nepřekvapuje ... :D :D
Reagovat
dadaft
jdeme do třetího - to jsem fskt nečekal. )))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, rekord už máš vyrovnaný a teď zase hraj tenis a bojuj.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra davaj si lepšia jak henta krasavica:)))
Reagovat
Sonja
Petra vypadá, jako by schválně šetřila síly na rozhodující set, kde zas zabere jako v 1...
Ale samozřejmě u žen se nevyplatí prohlásit set za hotový, ani když je stav 5-0:-D Takže ještě uvidíme.
Reagovat
Sonja
O tenhle game se asi ještě popere, aby v tom 3. mohla začínat na servise:-D
Reagovat
petrulinka
Já jsem na 10 minut odešla je to 5:0. Co se tam proboha děje?
Reagovat
smazaný uživatel
Nic zvláštního, Petra chce hrát tříseťák.. :-)
Reagovat
slacker
laskave neodchazej ve tretim, tyhle snury v obou setech se posezrele kryjou s tvyma odchody.
Reagovat
PetaM
Nevím, jestli je zrovna pro Petru výhoda začínat na servisu :D Ale věřím, že se zkoncentruje a půjde to :D
Reagovat
tommr
takhle Petra určitě neuvažuje - vždyt servis je pro ní jasná nevýhoda ... :)
Reagovat
petrulinka
No fajn, ale kdo má mít na to nervy? Teď se tady uklidňuju a říkám si, že vlastně o nic nejde, TM už má zřejmě jistý, krásně se posunula z 11 místa na 7, takže vlastně pohoda. Já myslím, že kdyby nám tady někdo před asijskými turnaji řekl, že Petra vyhraje Tokio a v Pekingu bude hrát semifinále a možná i finále, tak bychom si ťukali na čelo, protože to tak opravdu nevypadalo. Takže jí můžeme pogratulovat a být pyšní na to, jak to všechno byla schopná zvládnout.
Reagovat
PetaM
Každopádně si myslím, že nás Petra pozitivně naladila na příští sezónu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
to teda jo.. :D jsem zvědavá, jak tu pauzu přežiju ..:D
Reagovat
Sonja
Vždycky je lepší začít na servisu...jak ukázal 1.set. Kdyby Jelena začínala a brejkla Petru na konci setu, byl by konec. Takhle musela vždycky po brejku doservírovat, což se jí ani jednou nepovedlo.
No uvidíme, podle mě teď bude hrát Petra podobně jako v 1.
Reagovat
petrulinka
Tak se můžeš místo tenisu v listopadu a prosinci dívat na Stardance a v lednu zase začne tenis =D =D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se budu koukat na biatlon.. :-)
Reagovat
pepin
Je naprosto evidentní, že v poslední době je její největší problém vlastní servis. Kdyby jen trošku, tak by vše končila ve dvou setech. Aspon mají o čem přemýšlet.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejjednodušší způsob, jak hrát tříseťák.. my víme, Petro.. :D :D
Reagovat
PetaM
To bude kanár :D To je skoro jisté s takovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro.. :(
Reagovat
dadaft
Jelena už v Pekingu dvakrát otáčela zápas.
síly ji na beton nedojdou, je teď těžce vymakaná a hraje dobře.
no uvidíme.
Reagovat
slacker
Ale mame jistotu ze Petra bud postoupi nebo vyrovna rekord v trisetacich. A muze i oboji.
Reagovat
smazaný uživatel
Jde někde koupit to fialový tričko s Petrou, jak mají čínští fanoušci? :-)
Reagovat
dadaft
tak Aga by to šoupla těsně za síť a bylo by po setu.
naše Petra volej napere do sítě a pak to zachraňuje dvěma neskutečnýma lajnama no...
Reagovat
petrulinka
Já už jsem si kolikrát říkala, že když je soupeřka někde na druhé straně kurtu, tak proč jí to jednoduše nepřehodí jen přes síť, vždyť to by nedoběhla, i kdyby byla Bolt, ale ona naše Petruš ne, ona do toho musí třísknout, a buď je z toho aut nebo síť
Reagovat
Bob
Petra není Aga, díky Bohu!
Reagovat
PetaM
Ale David jí to taky radil. Aby to dělala. Pořád do toho pere ...
Reagovat
dadaft
myslím si, že Aga má přece jen lepší přehled ve hře, co dělá soupeřka, než Petra.
Reagovat
gedzitka
Uff, tak snad ten vyhraný sil vlije Petře trochu síly do žil.
Reagovat
tommr
bohužel se stal pravej opak. Já to prostě nechápu. Ledaže by si Petra zase chtěla zahrát tříseták ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
to je zase drama. Slezou mi všechny vlasy :-((
Ale dobrý, 1. set je doma.
Reagovat
petrulinka
Mně v poslední době dost padají, tak aby mi nevypadaly všecky, to bych byla plešatá. Já už jsem myslela, že mě šlehne, jak tam při tom předposledním setbolu hodila ten nahraný míč do sítě, no to už jsem si rvala vlasy. Ale zase je dobře, že se nesložila, jak se jí to ještě nedávno stávalo.
Reagovat
smazaný uživatel
ale klidně bych si vsadil, že to zase bude tříseťák :-))
Reagovat
petrulinka
Nestraš
Reagovat
petrulinka
Nestraš
Reagovat
slacker
Set vybojovany ... super k vzhledem k jeho prubehu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tu lvici miluju!
Reagovat
smazaný uživatel
Já tu lvici miluju!
Reagovat
gedzitka
Už jsem se tady ptala včera, ale bez reakce, tak to zkusím ještě jednou: nevíte, jestli se v téhle chvíli Petra může ještě beztrestně odhlásit z Lince nebo z Moskvy (aniž by jí v žebříčku naskočila penalizační nula)?
Reagovat
slacker
Ten Linz by mozna sel beztrwesten vypustit když je International. ještě sem nevidel ze by někdo mel v zebriku nulu na INT
Reagovat
tommr
ono taky záleží na tom jestli Petra postoupí do finále v Pekingu nebo ne. Myslím si, že pokud by musela hrát zítra finále tak by jí to odhlášení z Lince mohlo projít. Stoprocentně to ale nevím ... :)
Reagovat
gedzitka
Díky moc :-)
Reagovat
slacker
Za malo, varime z dojmu ;-))
Reagovat
slacker
TO jsou kiksy na oba setbaly :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Peťo, prosím vypusť nějaký turnaj, takhle na TM budeš úplně bez šťávy.
Reagovat
slacker
Stremy se sekaji jak prase. Vetinou vidim jen pripravu před podanim, ale Petrino zastekani mi povtrdi kdo fifteen vyhral :-))
Reagovat
petrulinka
Nemáš Slovaksport? Já se dívám tam a to je super
Reagovat
smazaný uživatel
Na Petře je znát únava.. tolik trojseťáků a těžkých mačů.. škoda, jinak by na Jankovic měla v pohodě.. co se dá dělat.. jen mě mrzí, že jí dá tolik bodů :( Pojď ještě Peti....
Reagovat
Sonja
Petra je favoritkou zápasu, až dokud Jelena nepromění MP...
Reagovat
petrulinka
To máš pravdu, únava je na ní hodně znát a dle mého názoru by neměla jet na další turnaj a měla by si odpočinout.
Reagovat
petrulinka
To je pravda, ona je bojovnice, což jsme v posledních zápasech viděli. Jenže je otázkou, jestli dokáže překonat tu únavu, protože unavená musí být strašně moc.
Reagovat
smazaný uživatel
pokud dá první set, věřím v její výhru.. a moooooc jít to přeju.. další třiseťák dnes nedá....
Reagovat
Sonja
Mně nepřijde Petra tak unavená...nesnaží se vyloženě zakončovat hned 2.úder, pozici si připravuje, udrží se i v dlouhých výměnách... Zas tu její fyzičku tak nepodceňujte:-)
Reagovat
Sonja
Servis se zas jednou stal přítěží...pro obě hráčky. Toto bude s největší pravděpodobností TB.
Reagovat
Sonja
Je to tu.
Reagovat
PetaM
To je fakt komedie Petro :D :D Mě z tebe šlehne .. :D
Reagovat
petrulinka
No tak to budeme dva, co nás bude mít Petra na svědomí. Já chápu, že už bude asi hodně unavená, ale i přes únavu zazdít tolik nahraných míčů? Dnes je to zase o tom, jestli Petra trefí nebo netrefí kurt. Bože, bože... :-(
Reagovat
tommr
JJ hraje kulový, ale zatím jí to úplně stačí protože Petra zkazí co se dá. Ted zazdila nalitej volej a darovala JJ brejk. Nevidím to moc dobře ... :(
Reagovat
petrulinka
To je právě to, pokud prohrává díky tomu, že se fakt snaží a soupeřka hraje skvěle, tak mi to nevadí. Ale jakmile tam látá jednu chybu za druhou, tak to mi teda vadí. Ale ještě není nic ztraceno :-)
Reagovat
smazaný uživatel
co to zase vyvádíš, nejenže nepotvrdíš brejk,ale další svoje podání nabídneš :-( Koukej to vzít zpátky, prosím tě.
Reagovat
petrulinka
Já si jdu pověsit prádlo, přijdu zpátky a Petra prohrává. To snad není pravda, darovat Jankovičové 2 svoje gamy. Ach jo :-(
Reagovat
smazaný uživatel
hm, zase se množí chyby, možná už ta únava? Ale věřím, že to ještě dá, u ní člověk fakt nikdy neví :-)
Reagovat
smazaný uživatel
brejk je tady, i když mohl být o míček dřív :-) A teď jsem zvědavá, jestli potvrdí, tak pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
ehm....:-((((((((
Reagovat
petrulinka
Já to prostě nechápu, že taková hráčka není schopná potvrdit brejk. Kdyby si to aspoň Jankovič uhrála sama, ale proč jí proboha Petra ty svoje gamy daruje jak na běžícím pásu?
Reagovat
slacker
Donutit Petru k chybe = nabidnout ji lehky uder :-(
Reagovat
tommr
jen aby se proti Jankovicový neopakoval zápas s Erraniovou kdy Petra nebyla schopná potvrdit snad jedinej brejk ... :(
Reagovat
Sonja
Je to teprv 1.brejk, co šílíte...?
Reagovat
PetaM
Petra první sety poslední dobou vůbec neumí. Buď jí ten první set soupeřka daruje, nebo ho Petra prohraje. Petra se tradičně rozjíždí až v polovině druhého setu ... :D
Reagovat
dadaft
ajaj, chybičky se kupí.
Reagovat
PetaM
Petro, to děláš naschvál ne :D :D Běž do p*dele :D Dva sety, no táááák!!!! :D :D
Reagovat
dadaft
"pěkná práce nohou" (u Kvitové), všiml si i britský komentátor.
Reagovat
petrulinka
Mně by spíše zajímalo, kdy se jí podaří potvrdit brejk, protože to je u ní málokdy. Fakt škoda, napřed ji brejkne, a pak chybama jí game vrátí. Ach jo :-(
Reagovat
Sonja
Jj a spolukomentátorka tuším řekla, že takhle dobře Petra nehrála ani ve Wimblu 2011...že tam to byl furt takový "vabank", který vycházel, ale teď už se Petra snaží i víc držet vě výměně...
No každopádně je vidět, že sebevědomí Petry je teď hodně vysoko a od toho se holt všechno odvíjí.
Reagovat
dadaft
dobré ráno tenisoví fanoušci, už jste probuzení a nabuzení?
:D)
Reagovat
PetaM
Ano ano :D
Reagovat
petrulinka
No já už mám připraveno mytí oken, vaření oběda, úklid a tak :-)
Reagovat
Sonja
http://www.tennis-warehouse.com/WANIKE.html?from=wta
Reagovat
petrulinka
Ta je fakt moc hezká, hned bych si vybrala
Reagovat
Sonja
Teda ne na Šanghaj, prostě na turnaje v závěru sezony:-DD
petrulinka: Jj, taky se mi líbí.
Reagovat
Sonja
https://pbs.twimg.com/media/BVlvpqWCUAA4NKu.jpg:large

Nalinku, Viku i Serenu už jsme takhle vlastně mohli vidět na kurtu, akorát Mariu ne:-)
Reagovat
freeteepek
Jak se liší "skirt" od "scort"?
Reagovat
Sonja
Skirt je obyč sukně, skort je sukně spojená s kraťáskami:-D
Reagovat
freeteepek
Tak to mě napadlo. Jak vypadají ty kraťásky uvnitř z těch fotek ovšem zřejmé vůbec není:-( Ale bejt ženská, preferuju tuhle variantu. Mít 2 gumy okolo pasu, když stačí jedna? A ještě se to může všelijak posouvat:-)
Reagovat
smazaný uživatel
a Petra zase nic.. :(
Reagovat
dadaft
Serena po zkušenosti na US Open zvolila sukýnku s nejnižším pasem. ))
Reagovat
PetaM
Petra bude mít to typické triko, co má teď, myslím střih :D Jen dostane jinou barvu :D
Reagovat
dadaft
no třeba Jamie Hampton hraje v tmavých elasťákách - kraťasech.
a k tomu si přidává "sukýnku" - spíš takovou bederní roušku, aby se neřeklo. )))))
Reagovat
petrulinka
Z těch čtyřech se mi vůbec nelíbí Vika, vypadá v tom oblečení naprosto strašně. Ať mi fanoušci Viky prominou, není to vůbec nic pro ní, jen proti tomu oblečení.
Reagovat
Sonja
Přesně jak píše PetaM, Petra by měla nosit to samé, jen v jiných barvách, tzn.:
http://www.tennis-warehouse.com/Nike_Womens_Winter_Pure_SS_Top/descpageWANIKE-NWWPSST.html

petrulinka: Vika se v tom tričku asi sama necítí nejlíp, v Tokyu si ho furt štelovala (teda spíš to vypadalo, že si ho chce servat:-D)
Reagovat
Sonja
;-D
Sereně to oblečení docela sluší, ale nějak mi k ní nesedí...přijde mi to, jako by nosila Mariinu kolekci:-D
Reagovat
Reti64
Aktuální kurzy na SF:

P. Kvitová x J. Jankovič 1,541 - 2,70
S. Williams x A. Radwanska 1,137 - 7,14

a na vítězku turnaje:

S. Williams 1,426
P. Kvitová 6,0
A. Radwanska 11,0
J. Jankovič 13,5
Reagovat
Bob
Vůbec teď nestíhám, začala mi škola a všechno to zařizování, stěhování atd., všichni znají, takže jsem teď neměl na tenis vůbec čas. Takže:

Petra - Pojď! Škoda, že proti Jeleně
Nole - vydrž!
Tom - překvap!
Lucka - pokračuj ve skvělých výkonech
Li - nevadí :(
Izzy - škoda
Sloane - Serena tě pomstila, neměla šanci
Simona - wtf?
Jamie - go, go!
David - no surprise
Nicolas - proti Delpovi to bude pěkný zápas (doufám)
Serena - do finále!
Angie - škoda :(
Sabine - aspoň, že s Li :)
Reagovat
freeteepek
Opět nemohu souhlasit. Ten úder od Lucky neměl potřebnou délku ani razanci. Jankovičová to neměla těžké. Výborné hráčky, mezi které býv. sv. 1 Jankovičová patří, takové údery produkují běžně.
http://www.wtatennis.com/videos/article/3481557/title/beijing-shot-of-the-day-friday
Reagovat
smazaný uživatel
tak zase neprehanej, :-) nic galaktickeho, ovsem vubec to nebyl spatny prohoz.. :-) Sice do behu, ale odkud az bezela a prave, ze kratka cucka, uz to padalo a Jelena paradne pritvrdila, to nebyla bezna produkce, slusna koule. Taky se nelekla ani neriskovala, hrala presne k lajne a Lucku pekne natahla. Kdyby hledala ruzek nebo naopak zkratila, slo to Lucy do ruky..
Jinak jsem nic nevidela, skody kopec, ale prohra se uz cekat dala, ne, ze ne.. Jsem moc zvedava na Petru. Pojd! :-)
Reagovat
LukasH
Já viděl poslední set a fakt byla škoda, že Lucka prohrála. Celou dobu vyvíjela na Jelenu nátlak. Navíc měla brejk na 5:3, což nevyšlo, ale ne proto, že by Jelena nějak skvěle zaservírovala nebo zahrála, ale protože Lucka v těch nejdůležitějších chvílích kazila.
Co se týká Petry, mohla by Jelenu dát s přehledem, ale trochu se obávám únavy. Ale doufám, že vyhraje, protože by to byla trochu škoda, když už porazila Nalinu. Navíc finále se Serenou by byla pecka.
Reagovat
smazaný uživatel
mlada holka musi prece neco vydrzet - a Jelenu rozstrilet.. :-) Ale jestli je opravdu uz "bolava", na rozjetou Jelenu to stacit nebude a o Serene ani nemluvim... :-(
Reagovat
freeteepek
Serenu zdolá už rozjetá Aga:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Stojí také za zmínku, že naše úspěšné trojnásobné vítězky v deblu v juniorských GS v r. 2013 si vedou také dobře mezi ženámi.
Solin ITF, Krejčíková B. dnes 61,60 a je v SF
Budapest 2 ITF, Siniakova K. dnes 61,61 a je v SF
Reagovat
smazaný uživatel
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1383721_636836003004747_1869301205_n.jpg
Reagovat
gedzitka
To je teda los na houby, když tři ze čtyř Češek jsou v jedné čtvrtině.
Reagovat
petrulinka
Takže Petra v Linzi nebude hrát?
Reagovat
tommr
při tý formě jakou letos Hradecká a spol. mají stejně všechny vypadnou už v prvním kole ... :)
Reagovat
petrulinka
Jo to je kvalifikace, nějak špatně vidím, či co :-)
Reagovat
tmora
Chtěl bych se zpětné podivat na Petru, mate někdo link? Našel jsem jen na 1.set. Fakt to nikde neni????
Reagovat
slacker
Neni, i ultrafanove Petry na nejake nahravani zapasu kaslou :-))
Reagovat
smazaný uživatel
není, bohužel.. :( tady je akorát highlights... http://www.wtatennis.com/videos/article/3481173/title/beijing-kvitova-vs-li
Reagovat
slacker
A takovych "nezaznamenanych" zapasu je bohuzel z posledni doby vice
Reagovat
smazaný uživatel
a tady jsem našla poslední 2 gemy.. :-) http://www.youtube.com/watch?v=p5ZemTqd-bs
Reagovat
gedzitka
Tady jsem našla poslední dvě hry...http://www.youtube.com/watch?v=p5ZemTqd-bs
Reagovat
gedzitka
...to je tak, když neaktualizuju :-)
Reagovat
Jan
Škoda že holky nehrají finále Fed Cupu, když se Petře a Lucce tak daří. Nebyly by bez šance. Ale v té Itálii to prostě nešlo.
Reagovat
Fandina
To mě také napadlo. Teď by Italky určitě daly. Velká škoda.
Reagovat
PetaM
Zase by ale Lucka nemohla na Turnaj Šampionek :) :D Fed Cup se vyhraje příští rok :) :D :D
Reagovat
Fandina
Jenže třetí obhajoba je velká výzva. A kluci také hrají finále v DC. A dvě finále pro jednu zemi by se zase hodilo.
Reagovat
smazaný uživatel
On se sám asi nevyhraje :D Ale je to škoda, že letos nejsou holky ve finále. Určitě bych se jela zase podívat, loni to byl super zážitek.. :-) Tak příští rok..
Reagovat
PetaM
Nebuďme nenajezení (když to napíšu slušně teda :D :D ) Minulý rok to vyhráli holky i kluci. Teď se to vystřídá. Teď vyhrajou kluci a příští rok holky :D :D Třeba Tomáše s Petrou pozvou příští rok na Hopman Cup :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo na Hopman cup pojede s Petrou Radek.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby postoupily do finále, tak se hraje v Rusku... Tam by ses taky jela podívat? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, kecám. Hrálo by se v Čechách... Vždyť jsem sám plánoval, že při účasti Mashy bych se taky jel podívat (pokud by to bylo v Praze). :)
Reagovat
smazaný uživatel
A jak to je vůbec s Mashou? Bude hrát TM?
Reagovat
Fandina
Holky hrály minule v Moskvě. Střídá se to ne. Teď by hrály tady.
Reagovat
smazaný uživatel
Masha chce hrát na TM. Snad i bude hrát...
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Nevím, proč se mi to popletlo... Zapojil jsem se do tohoto vlákna úplně zbytečně. :D
Reagovat
Jabadu
Při dnešních technologiích je jakýkoliv zápas dostupný půl hodiny po skončení. Pouze Kvitová - Li Na jen první set! Vo co tady go?! Čínská mafie, nebo co?
Reagovat
smazaný uživatel
Chcete ušetřit za volání?

Máme pro Vás:

300 minut do všech sítí+ neomezené SMS do všech sítí + 300 MB internetu = 299 Kč s DPH 400 minut do všech sítí+ neomezené SMS do všech sítí + 300 MB internetu = 399 Kč s DPH

Pište na vyhodne.volani@email.cz
Reagovat
petrulinka
Hej, jdi si otravovat s reklamama někam jinam. Necháme tě zablokovat a hotovo.
Reagovat
smazaný uživatel
Pchal to aj vedľa k mužom.
Reagovat
petrulinka
Můžete mi prosím někdo vysvětlit, co to je za žebříček na turnaji v Moskvě, podle kterého zřejmě mají být hráčky nasazené? Nějak to nechápu: http://www.kremlincup.ru/db/players/?change_grid=0&grid=19&country=
Reagovat
tommr
je to pořadí hráček podle žebříčku z 2.9 na základě kterýho se určuje kdo bude mít zajištěnej přímej postup do turnaje (tj. bez kvalifikace). U Petry se jim tam vloudila chybička - v Race žebříčku má být 7 a ne 17 ... :)
Na nasazení to nemá žádnej vliv - to se bude dělat podle žebříčku ze 7.10. Petra bude proto nasazená podle výsledku z Pekingu bud jako jednička (pokud v Pekingu postoupí do finále)nebo jako dvojka (pokud v Pekingu vypadne v semifinále) ... :)
Reagovat
Bob
Petra tam je 7. :)
Reagovat
tommr
no to je ale právě proto, že jí tam omylem napsali v letošní Race 17.místo místo 7.místa. Správně by měla bejt druhá za Erraniovou ... :)
Reagovat
petrulinka
Díky za vysvětlení, na tebe je spoleh :-)
Reagovat
dadaft
slušné obsazení, 16 hráček z top30.

a Eurosport koupil Linec. ))
Reagovat
Sonja
Kvíz- kdo to je?:-D
http://www.q3.cz/images/82kviz1.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Antonija Mišura, chorvatská basketbalistka :)

Co jsem vyhrál? :D
Reagovat
carolyn
http://img.blesk.cz/img/2/gallery/1239334_.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Anna Kournikova

Něco těžšího tam nemáš? :D
Reagovat
Sonja
Ještě nic:-D To byl teprv 1 díl kvízu:-D
Tady máš hned další:
http://www.q3.cz/images/83kviz2.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ivana Španovic, srbská skokanka do dálky

Ale přiznám se, že ji neznám a musel jsem zagooglovat... Atletika není zrovna můj sport a když už skok do dálky, tak tahle slečna. :)
http://i2.listal.com/image/3989112/600full-darya-klishina.jpg
Reagovat
Sonja
Zagooglovat jo... Tak to nic nedostaneš:-P:-D
Reagovat
smazaný uživatel
No ale zagoogloval jsem docela rychle, ne? :D Už od pohledu jsem si myslel, že to bude atletka. Tak jsem hledal srbské atletky a tahle je navíc asi hodně dobrá...

Jak nic nedostanu? Jsem se ti sportovně přiznal a navíc jsi mi nedala zákaz googlování. :D Ale ne, nic po tobě nechci (jedině další kvíz, kdybys třeba měla). :)
Reagovat
Sonja
Jo, zagooglovals rychle...umět pohotově najít info je fajn. A mně bylo jasné, že se kdyžtak přiznáš;-)
Zkusím ještě jeden kvíz najít a ten tedy bude rozhodující:-)))
Reagovat
Sonja
Dobře...tentokrát neuvidíš obličej. Stejně si myslím, že to uhodneš:-D
Kvíz č.3: Kdo je na fotce s Vikou?
http://www.q3.cz/images/22kviz3.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
To je Anna Chakvetadze. Škoda, že už nehraje, protože se mi taky líbila...

Jinak jsem zjistil, že ta fotka je ze Stanfordu 2007. :)
http://www.zimbio.com/photos/Victoria+Azarenka/Anna+Chakvetadze/Bank+of+the+West+Classic+Day+6/fTo0B85HY0p
Reagovat
Sonja
To už je let:-)))
No dobře, takže odměnou ti budiž toto video (které jistě znáš a ještě jistěji si ho rád připomeneš:-D:-)):
http://www.youtube.com/watch?v=YX6_JuC96ek

+máš zadarmo ubytování v Djokolandu, s polopenzí (jídlo připravuje gigin)...těšíme se:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, vím jak se holky fotily pro FHM... To jsou kočky! :) Vika má nohy bohyně. Z toho focení mám nejradši tenhle obrázek... :)
http://1.bp.blogspot.com/-CmZNkaiol1E/UEbKqvt7AYI/AAAAAAAAA04/G5GPLt5ldgo/s1600/Victoria-Azarenka-bikini-photoshoot.jpg

Jinak jsem si právě říkal, že ta fotka už bude hodně stará, tak mě to zajímalo. Já jsem Viku viděl poprvé hrát v Praze 2008 a tohle je ještě o rok dřív... No, už tehdy to byla dobrá tenistka a velká fešanda. :)
Reagovat
LukasH
Veliká gratulace. Zápas jsem sledoval a po prvním setu jsem moc nevěřil, že by to Petra mohla vyhrát, protože působila hodně unaveně a nedařilo se jí vyvíjet na Nalinu dostatečnej nátlak.
Druhej set byl vyrovnanější než se zdá podle skóre, naštěstí tam Petra vyhrála důležitý body. Ve třetím setu už si úplně nevzpomínám, jak to bylo na začátku, pamatuju si však na zlomovej moment, kdy Petra vedla 40:15, dala druhý podání, Li jí ho nechytatelně returnovala po čáře a celej gam si petra prohrála. Ovšem ve zpomaleným záběru se mi ten return zdál jako out, tak jsem si říkal, proč Petra nezkusí oko. Když pak vedla Li 3:1, myslel jsem si upřímně, že je hotovo. Petra se ale nevzdala a srovnala. Další drama přišlo za stavu 4:3 pro Petru - tam se ukázala Petřina obrovská síla. Ale ještě nebyl konec. První matchball - opět sporný druhý podání, kde by se hodilo oko a opět Petra gam prohrála. Pak už si to tedy doservírovala.
Suma sumárum, Petra ukázala, že je to světová hráčka, která se nevzdává. Musely to bejt pro ní samotnou nervy, byla určitě unavená, navíc v tom čínským kotli....fakt je to skvělý.
Reagovat
LukasH
Co se týká příštího zápasu: sledoval jsem i poslední set zápasu Lucky - obrovská škoda. Přišlo mi, že je mnohem lepší soupeřkou. Bohužel byly chvíle, kdy naopak Lucka z tý agrese potřebovala ubrat, ale nakonec se vykazila.
Jankovič přitom aspoň ve třetím setu nic moc nehrála - ano, všechno vracela. Za normálních okolností bych řekl, že jí Petra musí dát, ale bojím se, aby jí Jankovič neupinkala a Petra vydržela fyzicky.
Reagovat
petrulinka
Tak já budu věřit, že ji Petra dá. Nicméně dnes byla na Petře po zápase vidět strašně velká únava, tak snad se bude schopná dát zítra do pořádku. Jako mít v nohou 5 třísetových zápasů za sebou není žádná sranda. Tak uvidíme. Musíme jí prostě fandit a tlačit ji dopředu. Snad nebudou Číňani proti ní, když jim dnes porazila LiNa
Reagovat
tommr
Jankovicová si dneska taky zahrála tři sety. Navíc Jankovicová na ně není tak zvyklá jako Petra takže si myslím, že s tou únavou na tom budou zítra zhruba stejně ...
Petra si hlavně bude muset dát pozor na zbytečný chyby jako ostatně proti všem vracečkám. Nesmí se pouštět do příliš dlouhejch výměn, ale ani zbrkle útočit za každou cenu ... :)
Reagovat
pepin
Prosím, jsem v práci, hodte mi sem někdo odkaz na zápas Petry, at se na něho v klidu podívám v noci. Děkuji.
Reagovat
petrulinka
Taky bych se ráda podívala ještě jednou na třetí set, ale zatím jsem zápas nikde nenašla. Snad bude někdo úspěšnější a zápas někde najde
Reagovat
Fandina
Li Na vs Petra Kvitova WTA Beijing 2013 China Open Pekin 1 set
https://www.youtube.com/watch?v=lnC8_0G0JjM
Reagovat
petrulinka
Jsi hodná, ten první set jsem teď taky našla, jen pořád čekám, kdy tam budou všechny sety.
Reagovat
pepin
Dík, já věděl, že to dáš a nezklameš a myslíš, že tam budou všechny 3 sety?
Reagovat
Fandina
pepin ... nevím, jestli tam něco ještě bude, ale večer se ještě kouknu a kdyžtak to sem dám a taky tobě do vzkazníku.
Reagovat
smazaný uživatel
Hezké vzpomínky... :)
http://www.wtatennis.com/news/article/3479424/title/40-love-moments-wozniacki-clinches-no1

Ten den si pamatuju tak, že zápas jsem neviděl a šel jsem ze školy potmě a ve strašném dešti. Po cestě jsem si hledal výsledek na mobilu a když jsem ho našel, měl jsem velkou radost. :)
Reagovat
PetaM
Na zítřejší SF mě uklidňuje fakt, že Petra letos Semi ještě neprohrála :) Každopádně si přeju, aby zítřejší Semi bylo na dva sety pro Petru :) Těch rekordů už bylo dost :D: :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste chybi zapas k vyrovnani rekordu a jeste jeden k prekonani..;D Samozrejme bych byla radsi, kdyby si ten vyrovnavaci nechala do finale a rekord prekonala treba v Linci, pokud tam pojede.. ;)
Reagovat
Fandina
Pro mě je nejdůležitější, aby vyhrála, moc jí to přeji a je mi jedno jak. Hlavně výhra. Peti ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkné,pěkné,pěkné.
Reagovat
tommr
průběžnej stav kvalifikace na Turnaj šampiónek v Sofii k dnešnímu dni tj. po odehraným čtvrtfinále v Pekingu. Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Lucku Šafářovou. Hvězdička znamená, že hráčka v Pekingu pokračuje a může tam ještě získat další body (250 bodů za postup do finále, 550 bodů za titul):

0. Williams, S. 12710 (+10935) *
0. Radwanska, A. 6195 (+4420) *
0. Li 5365 (+3590)
0. Errani 4435 (+2660)
------------------------------
1. Jankovic 3610 (+1835) *
2. Vinci 3195 (+1420)
3. Kirilenko 2755 (+980)
4. Halep 2685 (+910)
5. Vesnina 1960 (+185)
6. Cornet 1790 (+15)
------------------------------
7. Šafářová 1775
8. Pavlyuchenkova 1750 (-25)
9. Hantuchová 1640 (-135)
10. Rybáriková 1515 (-260)
11. Jovanovski 1445 (-330)
12. Svitolina 1285 (-490)
13. Niculescu 1265 (-510)
...

Lucka Šafářová sice dneska nedokázala porazit Jankovicovou a zůstává tak stále na prvním nepostupovým místě, ale její šance na účast na letošním Turnaj šampiónek v Sofii přesto zase o něco stouply. Už jistá postupující Jankovicová má totiž po dnešku velice reálnou šanci na účast na TM a je proto vysoce pravděpodobný, že do Sofie vůbec nepojede ...
Dále je možný, že některý hráčky dají přednost souběžně hranýmu finále FC a do Sofie nepojedou i kdyby se tam kvalifikovaly (Vinci, Kirilenko, Vesnina, Pavlyuchenkova) ...
Reagovat
Reti64
Aktuální kurzy:

P. Kvitová x J. Jankovič 1,513 - 2,79
S. Williams x A. Radwanska 1,164 - 6,24.
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným čtvrtfinále v Pekingu. Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru. Hvězdička znamená, že hráčka postoupila v Pekingu do semifinále a ještě tam může získat další body (250 bodů za finále, 550 bodů za titul):

1. Williams, S. 12710 (+8395) *
2. Azarenka 8485 (+4170)
3. Sharapova 6941 (+2626)
4. Radwanska, A. 6195 (+1880) *
5. Li 5365 (+1050)
6. Errani 4435 (+120)
------------------------------
7. Kvitová 4315 *
------------------------------
8. Wozniacki 3845 (-470)
9. Kerber 3645 (-670)
10. Jankovic 3610 (-705) *
11. Vinci 3195 (1120)
12. Stephens 3185 (-1130)
13. Bartoli 3172 (-1143)
14. Lisicki 2830 (-1485)
15. Kirilenko 2755 (-1560)
16. Ivanovic 2715 (-1600)
17. Halep 2685 (-1630)
18. Suarez Navarro 2665 (-1650)
19. Flipkens 2571 (-1744)
20. Stosur 2445 (-1870)
...

Petra Kvitová si díky postupu do semifinále v Pekingu a vypadnutí Wozniacký a Kerberový už zajistila účast na letošním TM. Po dnešku jí může předstihnout už jen Jankovicová, takže Petra už v letošním žebříčku nemůže skončit hůř než osmá ...
Pokud by Petra dokázala v semifinále porazit Jankovicovou a postoupit do finále tak se dostane na šestý místo před Erraniovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Supéér! Takže už je oficiálně kvalifikovaná?
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za žebříček. Jen je škoda, že neuvádíš i race, když mluvíš o TM..
Reagovat
tommr
oficiálně se to asi dozvíme až v pondělí, ale už ted je jasný, že Petru o účast na TM může připravit jen nějaká její zdravotní indispozice ... :)
Reagovat
Sonja
Aga by v semifinále potrápit mohla...Serena v Pekingu nemá nijak oslnivou formu. Ale tak klidně se může stát, že mne zítra uzemní a vyhraje s dvojitým kanárem:-D
Reagovat
Sonja
budu Sereně fandit;-)
Reagovat
kada.tom
Krásně Ago! Zítra ti budu proti Sereně fandit ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Agy...sebrala si sice kamosce sanci na TM ale snad ti to promine :-)

Jinak zejtra mam ´tri trhaky :-) Aga-Serena, Petra-Jelena a samozrejme Tom-Rafan :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda budu fandit Sereně.. chci finále s Petrou :-)
Reagovat
petrulinka
Hm, tak to jsme na tom stejně. Takže fandíme, fandíme :-)
Reagovat
petrulinka
A Angelika už vůbec nemá šanci dostat se na TM?
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že by se hodil tommrův žebříček.. :D Jinak Petra už je v race před Sarou.. .-)
Reagovat
VlS
Aga Serenu k smrti unudí nebo rozesměje?
Reagovat
petrulinka
Už taky netrpělivě čekám, jestli tu dá Tommr ten svůj krásný žebříček :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má jistý 7. místo, pokud postoupí do finále bude 6. bez ohledu na výsledek.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Krasny zapas, Petra me prekvapuje cim dal vic; mam ale obavy, ze uz toho musi mit plne kecky, tydle dvouapulhodinove matche pomalu kazdej den by udolaly i chlapa, tak doufam, ze ji zbydou sily na utluceni Jeleny, no a pak....dej se vule pane.
Reagovat
VlS
teď dostala od trenéra docela sodu. Pomůže to?
Reagovat
kada.tom
Líbí se mi jak Kerber na*raná .. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ve finale padne po velkym boji petra, ktery se sectou ty predchozi trisetovy zapasy. Nicmene ocekavam dobrej tennis po dlouhy dobe..
Reagovat
vendulkabendulka
Netroufam si odhadnout vysledek, ale kazdopadne je velmi povzbudive, ze Petra uz je pomalu a jiste zpatky ve forme kdy je schopna hrat se Sereenou rovnocenny zapas. A to neni malo.
Reagovat
petrulinka
No to je teda zápas, už jsem si říkala za stavu 5:1 pro Agu, že to bude asi rychlý konec, ale najednou jsem se nestačila divit. Jen nechápu, kde berou ty holky tolik energie, vždyť to jsou neskutečně dlouhé výměny. No nic, jdu se dívat dál.
Reagovat
Frick
Tak přesně musim smeknout před 86-letým panem Bečkou a jeho vitalitou, pak velmi tedy skutečně "silné" obsazení vzpomínajících, mezi nimi i dva premiéři dvou různých režimů, přičemž se mi vcelku líbí, že nebyl žádný problém v tom, aby se hovořilo kladně o Štrougalovi, protože on ten tenis asi skutečně měl rád. No a nakonec tedy si zahořekovat nad tim, jaká je škoda toho nevyužití. Kaderka hovořil o problému pořádání FC/DC kvůli termínum, aniž by vlastně zmínil i ten fakt, že by ještě jsme museli hrát (samozřejmě) a) doma b) volit antuku (kterou volíme jen zřídka). Ale možná semi FED Cupu by pribnout šlo.

Ovšem nestál by zato aspoň dát na Štvanici sparta Prague Open? Když v roce 2014 ještě postoupí o level výše na 125.000...

A jedna technická věc? Obrovsky mne potešilo to, že některé archivní záběry (i třeba z 30. - 40. let) byly naskeonovány do HD rozlišení. To byla naprostá paráda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že ses díval. :) Jo, z toho dokumentu vyplynulo, že nebýt Kodeše a Štrougala, tak nová Štvanice dneska asi nestojí. Kodeš to podržel po sportovní stránce a Štrougal po politické... Toho nevyužití je velká škoda. Jak už jsem tady psal, mně se líbil turnaj WTA, který se ještě před několika lety na Štvanici hrál (ECM Prague Open). Hrály tam mj. Vika, Věra Zvonareva, Marion Bartoli nebo Dinara Safina. Škoda, že jsem v těch letech nebyl o trochu starší...

Jinak pochybuju, že by se Sparta Prague Open hrálo na Štvanici. Sparta určitě chce, aby se turnaj konal na jejích kurtech. Navíc mezi těmi kluby panuje určité soupeření. Nedávno se třeba hodně řešilo, že sestry Plíškovy odešly z 1.ČLTK do Sparty...

Pro mě by bylo ideální, kdyby na Spartě zůstal turnaj ITF a na Štvanici byl turnaj WTA jako dřív. Ale to je asi momentálně nereálné... Na Spartě se mi líbilo a rád se tam klidně podívám znova. Turnaj na Štvanici by mi ale taky udělal radost. Ještě nikdy jsem tam nebyl a měl bych to tam blízko z autobusáku... Klidně by mi stačil turnaj kategorie International s účastí hráček, které třeba nejsou tak vysoko. Vždyť i tam by se určitě našly zajímavé tenistky, které se třeba v budoucnu dostanou výš.
Reagovat
VlS
no to co teď předvedli y 5:6 na 6.6 v TB, za to bz snad měly dostat pokutu. Hruůza
Reagovat
Sonja
Co se děje?:-D Mně teď nic nejde zapnout:-(
Reagovat
smazaný uživatel
To nevim co se tam stalo ale vidim cislicka :-D
Aga vyuzila az svuj 7. setball a Andelka mela v TB 5 setballu :-D
A to Aga ztratila vedeni 5:1, ktere jsem dole omylem zakrikl :-) Promin Isho...
Reagovat
petrulinka
Já se dívám na Slovaksport, takže já zápas vidím v pohodě
Reagovat
VlS
to nebyl tenis, to nebyl badmington, to nebyla pinkaná, to byla přehazovaná
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim ale ze na Monfilse se Simonem to urcite nemelo. A tam to bylo cely zapas :-D
Reagovat
VlS
No tak škoda, že jsi to neviděl, prože to bys tedy viděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímalo by mě jaký podíl ve zlepšení má nový kondiční trenér a kolik "kanec" Štěpánek v ložnici
Reagovat
Jan
Štěpánek jí třeba také zvedá kondici :)
Reagovat
Frick
Že by Švédská trojka? Ona osatatně Petra trochu jako Švédka vypadá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nechutný...Mužský, vy myslíte jen na jedno...
Reagovat
slacker
Jen na jedno? Co to ma byt to jedno? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že Petra dá Jelenu a konečně uvidím finálovou bitvu mezi Petrou a Serenou
Reagovat
Mayo
je paňou
Reagovat
smazaný uživatel
Katka porazila Marinu Kachar dvakrát 6:1 a na turnaji ITF v Budapešti postoupila do semifinále! Tam ji bude čekat buď Chorvatka Savic, nebo Slovenka Šrámková.

Velká gratulace Katko a hodně štěstí! Dotáhni to až na vrchol! :)
Reagovat
Fandina
Katka dobře. Jen tak dál!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jasné. Katku čeká v semifinále slovenská kvalifikantka Rebecca Šrámková.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas by se dal rozdělit do dvou částí. Ta první byla až do stavu 1:4 ve 2. setu, to znamená celý první set a půlka druhého. Tam byla Caro bez šance. Serena trefovala míčky tvrdě a hlavně přesně. Výměny byly většinou krátké a Caro se nedostávala do hry... Pak přišel za Caroline právě po tom pátém gemu Piotr a říkal jí něco v tom smyslu, ať nečeká a hraje víc v pohybu. Na závěr dodal: "Ještě není konec zápasu, hraj až do konce." Caro opravdu začala hrát víc v pohybu a výměny byly najednou mnohem delší. Caro až do té doby neměla žádný brejkbol a najednou v šestém gemu 2. setu získala brejk čistou hrou! Potom ještě snížila na 3:4 a později na 4:5, ale nakonec to Serena zkušeně dopodávala čistou hrou... Každopádně díky těm posledním pěti gemům byl zápas daleko atraktivnější a jak už jsem psal, Caro sice nesrovnala, ale aspoň vylepšila celkový dojem. :) Doufám, že se dívali všichni kritici Piotra, protože ten dneska dokázal, že je muž na svém místě. Jenom škoda, že Caro takhle nehrála už od začátku. To by ten zápas byl určitě vyrovnanější...

Vypadá to, že k finále Petra - Serena chybí opravdu málo a já to považuju za velmi pravděpodobné. Přesto bych ale rozhodně nepodceňoval další dvě semifinalistky. Jelena je teď taky ve skvělé formě... No, mně už ale může být jedno, kdo v Pekingu nakonec vyhraje. Teď se soustředím na Budapešť. :)
Reagovat
rib
Caro je hodná poslušná holka. Ale dokud nebude umět sama přijít na to, že je třeba hrát jinak, tak nevím.... a co ji to ten taťka učí v tréninku, když na Serenu zkouší to svoje pomalé pinkání? To asi byla geniální Piotrova taktika "uspi soupeře", a ke konci uznal, že se to asi nepodaří :-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Caro by chtěla hrát už od začátku takhle (a Piotr by to chtěl taky), akorát se jí to nedařilo... Jak to myslíš, že by Caro měla hrát jinak? Caro na svojí hře v posledních týdnech hodně zapracovala a na turnajích v Asii to bylo dost vidět. A že byla Serena aktivnější, na tom snad není nic divného. Jenom hodně zřídka to v zápasech Sereny bývá jinak... Kolikrát jsi Caro viděla hrát v Tokiu a Pekingu? Jestli nevidíš v její hře zlepšení, tak to už vážně nevím. Na druhou stranu, tvoje komentáře bývají celkově hodně zvláštní a mnohdy zaujaté...
Reagovat
smazaný uživatel
Petřina taktická porada před zápasem.. :D :D :D

https://twitter.com/Petra_Kvitova/status/386079063695052800/photo/1
Reagovat
gedzitka
:-DDDDD
Reagovat
Fandina
výborně ... pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Petro! Viděla jsem jen jeden gem na číslech bylo to tuším 4:3 ve třetím Pro Petru a podávala, pak jsem musela do laboratoře, takže až najdu záznam, tak se na zápas kouknu. Sice je mi líto, že nebude hrát zítra proti Lucce, ale Jankovič je pro ni možná jednodušší soupeřka. Hrozně moc si přeji finále se Serenou! :-) Dnešním vítězstvím už má prakticky jistý TM, finále nebo titul by byla myslím už definitivní jistota.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Agy...5:1? Sice ti fandim ale uvedom si ze tvoje kamardka hraje jeste o TM...
Reagovat
Sonja
Vypadá to, že si dala říct...z 5-1 je 5-3 0-40:-D
Reagovat
smazaný uživatel
To vis mam ji ochocenou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sakra Agy ja to nemyslel doslova...Tak pojd....nevyuzit 6 setballu :-(
Reagovat
Sonja
Ne, ona prostě musela dát nejdřív naději a pak to vyhrát až těsně v TB:-D Hrůza.
Reagovat
smazaný uživatel
Njn...a pak to Andelce bylo asi blbe tak projistotu v TB nevyuzila 5 setballu ona aby Aga 7. setball promenila :-D Skoda ze se nemuzu koukat :-(
Reagovat
smazaný uživatel
kolikátá Petřina letošní výhra nad hráčkou top 10 to byla? moc jich letos nebylo, ale nechce se mi to počítat, rasp. zjišťovat, jestli Caro byla v Dubaji v desítce, nebo ne.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
takže: Stosurová (FC), Aga, Carolina, Sara (dubaj). sára (fc)
kerber (tokio), sara a na li (peking)
Reagovat
smazaný uživatel
dík, takže 7 :) a když zítra porazí Jelenu, tak to bude, nebo nebude výhra nad hráčkou top 10? protože v live rankingu už Jelena je v desítce, v žebříčku z minulýho týdne je 11. :) vím, že je to kravina, ale zajímalo by mě to..
Reagovat
smazaný uživatel
Nebude...Live zebricky jsou pouze ciste orientacni, protoze Jelenu muzou furt do konce tydne predskocit jine hracky
Reagovat
smazaný uživatel
dík.. :) ono na tom stejně vůbec nezáleží, když se tyhle výhry do ničeho nepočítají.. jen mě to zajímalo..
Reagovat
ludolf
Výstižnější (a jednodušší) je porovnávat výsledky top 10 hráček v sezoně podle výsledného žebříčku na konci sezony, ne podle toho, kolikáté v žebříčku byly v okamžiku zápasu.
Reagovat
ludolf
Jelenu v rankingu tento týden žádná hráčka přeskočit už nemůže, bude v desítce.
Reagovat
smazaný uživatel
Áha...Nevim proc jsem si myslel ze Andelka je jeste za Jelenou :-D Ale spise jsem to myslel tak obecne ze live ranking je jen orientacni
Reagovat
smazaný uživatel
jůů takže Agu bude v pondělí 4. :D 4 je loňska, spadla tam právě po Pekingu :D
Reagovat
gigin
Viděls zápas? Jestli ano, tak doufám, žes poznal změnu, rozdíl...
Reagovat
Fandina
Sice to bylo na quese, ale jaký rozdíl, změnu?
Reagovat
Jan
Přece jak hrála Petra celý letošní a v podstatě i loňský rok a jak hraje teď. Nebo to nevidíš ?
Reagovat
gigin
Přesně tak Honzo, ale pro některý to byl pořád cajk. Beze změn....
Reagovat
smazaný uživatel
Jo poznal. Petra hrála v psychické pohodě a věřila si a podle toho to taky vypadalo. Což je přesně to, o čem celou sezonu mluvím.
Reagovat
Fandina
Já vidím, že Petra hraje líp než celou sezonu a ty?
Reagovat
Jan
Kupodivu to vidím taky :-) Tak proč ses předtím ptala jakou změnu ?
Reagovat
Fandina
Já jsem moc ráda, že se Petře daří a moc bych si přála, aby pokračovala. Jinak máš něco ve vzkazníku.
Reagovat
gigin
Evidentně pohubla, zlepšený pohyb, včas je u balonů... Pak je hlava cajk... Jsou to faktory, na které ostatní poukazovali a tys to odmítal.
Reagovat
Fandina
Petra je super v pohodě. Zřejmě láska, fyzioterapeut Marek Všetíček a potom je to o něčem jiném. Tak Petro jen tak dál. Moc ti to sluší a hraješ super. Petro ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Neodmítal.
Reagovat
Fandina
A já tady psala, že by měla Petra posílit, svaly na břiše, protože o tom mluvila v souvislosti s Bajzou a teď zase s tímhle fyzioterapeutem mluvila Petra o posílení nohou.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/hashtag/p3tra
Reagovat
smazaný uživatel
Od stavu 1:4 ve 2. setu začala hrát výborně! Podle mě jí dost zásadně pomohl Piotr. :)

Jenom připomínám, že za malou chvilku (13:20) začíná na ČT2 ten dokument Ostrov tenisu, který se týká historie i současnosti kurtů na Štvanici.
Reagovat
Sonja
Monty, zakřikneš to!:-( (jak gigin Nalinku:-DD)
Né, fakt teď hraje Caro moc dobře, souhlas;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady asi není co zakřiknout... I kdyby už to Caro nesrovnala, tak aspoň vylepšila celkový dojem. :)
Reagovat
Sonja
Jo, to máš pravdu:-)...Caro určitě vylepšila celkový dojem, hrála od toho stavu 1:4, jaks psal, hodně dobře, a Serena ještě musela pořádně zabojovat:-)
Ale tak to se ví, jak je Caro houževnatá a že se nevzdává, ať stav vypadá jakkoliv nepříznivě. To je na ní sympatické.
Reagovat
Fandina
Caro změnina taktiku. Piotr jí poradil, třeba hraj víc na nohy, stoupni si víc na základní čáru a pod. Evidentně jí poradil dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, že Caro se nikdy nevzdává a Fandina už za mě zopakovala, že jí dneska dost výrazně pomohl Piotr (více v mém komentáři k zápasu)... Jinak Karolínka je celkově sympatická, ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace. Před plným hledištěm. To jsou zážitky. Hlavně zlepšující se Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Obě hráčky hráli naprosto skvostně. Hodně podařený zápas a jsem moc rád, že Petra dokázala vyhrát a zaslouženě
Reagovat
gedzitka
Může se Petra ještě beztrestně odhlásit z Lince nebo z Moskvy?
Reagovat
rychlej
nečekal jsem že to takhle klapne :-) vypadá to teď o hodně lépe než v průběhu letošní sezony, gratuluji a držím pěsti :-)
Reagovat
kada.tom
Serena školí Karolínu :-D
Reagovat
Sonja
Hm, to jsem si myslela, že by Caro mohla vzhledem k horší formě Sereny "něco uhrát"...
Reagovat
smazaný uživatel
No, podle dnešního výkonu to nevypadá, že by Serena měla horší formu...
Reagovat
PetaM
Serena se musí rozehrát :D Bojí se Petry :D :D
Reagovat
Sonja
Jo, teď se ukázala statistika winnerů a Serena už jich má na kontě 25. To je něco.
Reagovat
PetaM
Serena je prostě nejlepší ... :)
Reagovat
Sonja
I ti nejlepší mají "své dny":-D Serena sice doteď neztratila na turnaji set, ale že by podávala přesvědčivé výkony, to se říct nedá...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zajtra tutovo da Jelene!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Jan
Jelene, jelene, oči máš zelené ...
Reagovat
PetaM
Peťo Peťo, přesně kvůli takovým zápasům tě miluju :) Jsem rád, že jsi postoupila, v Race jsi se dostala před Sáru a v normálním žebříčku jsi také na 6. místě :) Super :) Jen tak dál. Jelena je určitě hratelná, stále věřím ve vysněné finále se Serenou!!! :) Pojď Pojď!! :) :)
Reagovat
PetaM
Jejda, menší chybka ve výpočtech :D Tak Petra je zřejmě stále 7. :D No to nevadí :D
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že Petra Saru v normálním žebříčku přeskočí až když postoupí do finále.. aspoň podle údajů v live rankingu.. v race už ji přeskočila..
Reagovat
PetaM
Jo jo, já se spletl, ale už jsem se opravil :D :D Trochu moc euforie a co to se mnou dělá že :D :D
Reagovat
Fandina
Podle tohohle by měla být Petra v race i žebříčku šestá.
http://www.tennis4wta.com/race/s1_50.html
Reagovat
PetaM
Ono to pokaždé ukazuje něco jiného ... Přesně tyto výsledky mi to ukazovalo včera, dneska jsem se na to koukal, bylo to zase jinak a teď je to zase jako včera ... Asi si budeme muset počkat na Tommra :D
Reagovat
Fandina
Podle mě bude šestá. Tak uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
teď tam je 7. a myslím, že to má logiku.. za letošek má Petra o něco bodů víc, ale Sara má v normální žebříčku výhodu 370 bodů za TM, kde Petra získala jen 70.. takže Petra musí ještě něco uhrát, nebo počkat, až se odečtou body z TM..
Reagovat
petrulinka
Teda ale je to drsné, Peťule dnes hrála už pátý třísetový zápas za sebou. No jestli zítra vyhraje, tak klobouk dolů, protože už musí být neskutečně unavená :-)
Reagovat
Paseka
Velká gratulace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Petra musí být velmi unavená. Žádná tenistka v posledních dvou týdnech nehrála tolik co ona. Hrála dva zápasy v jednom dni a po vítezném tažení v Tokiu měla jen jeden den na přesun a hned zase hrála zde v Pekingu. A to všechny zápasy třísetové- myslím. Takže to by bylo sakra hodně i pro chlapa. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petře, dneska ukázala, že je to opravdu bojovnice až na drť :-). Snad ještě najde síly na semi a uvidíme ji ve finále. A i kdyby ne, mně to neva.
Reagovat
George_Renel
dvou skvělých tenistek = krásný tenisový zážitek. Ještě důležitější než Petřino vítězství vidím to, že soupeřkám se vrací respekt k její hře. A to je důležité. Ať již dopadne další zápas jakkoli (i když Jelenu by ještě dát měla), asijské turné se Petře opravdu podařilo. Teď jen vhodně načasovat odpočinek.
Reagovat
petrulinka
Tak už se těším, až po dnešních odehraných čtvrtfinále sem dáš ty svoje skvělé tabulky a k tomu připíšeš, jak vypadá TM. Moc ti za to díky, že to sem dáváš
Reagovat
Nancy_z
Přidávám se, já se na tabulky taky vždycky těším ;-) A Tommrovi za to patří uznání.
Reagovat
Sonja
Jinak jsem odfotila statistiky:
1.set: http://www.q3.cz/images/97NalinkaPetra1.set.jpg
2.set: http://www.q3.cz/images/67NalinkaPetra2.set.jpg
Match summary: http://www.q3.cz/images/69NalinkaPetraMatch.jpg
Reagovat
petrulinka
Statistiky jsem viděla a podle nich je vidět, že holky obě dost riskovaly. Nicméně Petra o polovinu méně chyb než včera.
Reagovat
slacker
Moc diky za snapshot statistik
Reagovat
Sonja
Jen mi přijde, že těch winnerů je zapsáno na obou stranách nějak málo... Ale je možný, že místo toho bylo hodně vynucených chyb (hráčka si aspoň škrtla)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Lucko, bylo to těsné, ale pro tebe je i čtvrfinále velkým úspěchem a ukázkou, že to jde :)) O Petře nemá cenu mluvit :D vím, že hodně lidí napsalo, že je tlustá, tak jim chce asi ukázat, že na tom maká :D Držím palce do finále!!! :)
Reagovat
Fandina
Petra tlustá není, ale to je zbytečné tady psát.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nechytej mě tady za slovo nebo se spustí lavina jo :D ja to vim, ty to viš a každy ať si myslí co chce :D tečka.
Reagovat
Sonja
Petra zhubla a vypadá dobře. Zamilovanost lidem holt sluší:-)
Reagovat
petrulinka
Máš pravdu a dokonce zhubla i přes prsa. Vypadá fakt moc dobře
Reagovat
petrulinka
Gratulace Petře! Já hlavně nechápu ten kurz sázkovek před zápasem. To Petru s tím kurzem 3,14 trošku dost podcenili, ne? Obzvláště potom, když věděli, že poslední dobře obsazený turnaj vyhrála.
Reagovat
VlS
supér super. A moc se mi líbilo, jak se Na-li usmívala a příjemně tvářila.
Reagovat
ludolf
Má to být P3tra (ta 3 je jako obrácené E).
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo vidět, že holky jsou kamarádky a přátelské objetí u sítě bylo hezkou tečkou za pohledným zápasem.
Reagovat
Sonja
Kdy se usmívala?:-( Mně přišla v zápase dost nervozní, takový trochu i ustrašený pohled... a ke konci, že už nemá daleko k slzám. Fakt je mi líto, že prohrála, očekávala jsem výhru...ale dneska prostě nehrála tak, aby to stačilo:-(
Reagovat
Sonja
Jo takhle, po zápase...tak to už jsem bohužel neviděla.
Reagovat
Fandina
NaLi s Petrou jsou v té přední desítce největší kamarádky. Nejednou to obě řekly o sobě vzájemně. Ostatně i tady hrály spolu o vzájemnou prestiž. NaLi je pohodářka v soukromí a Petra je fajn holkaa taky.
Reagovat
Frick
Škoda. Byl by to famózní zápas, byť bych skutečně nevěděl komu fandit.

Hrály někdy dvě český hráčky semi na tak dobrym turnaji? Třeba někdy Lucka s Nicole? Jana s Denisou?
Reagovat
smazaný uživatel
Petra to vybojovala, i když po prohraném 1. setu působila hodně unaveným dojmem. Li Na dneska byla horší na podání a hrála hodně na jistotu, to jí prohrálo zápas, který byl hodně vyrovnaný. Petra našla ztracené sebevědomí a dál se veze na vítězné vlně. Věřím ve finále proti Sereně. Jankovič by měla být pro Petru hratelná, i když únava už musí být velká.
Reagovat
Paseka
Petra musí být velmi unavená. Žádná tenistka v posledních dvou týdnech nehrála tolik co ona. Hrála také dva zápasy v jednom dni a po vítezném tažení v Tokiu měla jen jedne den na přesun a hned zase hrála zde v Pekingu. A to všechny zápasy třísetové- myslím. Takže to by bylo sakra hodně i pro chlapa. :-)
Ale velká gratulace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Škoda. Jelena byla dneska jistější a v závěru dvou setů lepší. Nevadí, tak příště Lucko. Držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
Frick
Kdyby včera Suarez-Navarová jí na tom kurtu zdržela o hodku dýl...
Reagovat
Sonja
Zdržely ji předtím jak Nasťa, tak Galina...Lucka hrála tříseťák až s Petko.
Reagovat
Frick
Tak snad je relevantní nejvíc to, kolik energie musela na kurtu vydat den předtím, ne? A hrát hodinu nebo téměř tři, to je sakra rozdíl, ne?
Reagovat
Fandina
Karlička také není žádné ořezávátko. Jejich zápas jsem neviděla, ale Jelena hraje poslední dobou moc dobře, Lucka jí sice posledně porazila, ale to bylo vloni. I tady byla Jelena favoritkou viz odkaz a to že je v první desítce a bojuje o TM také o něčem svědčí. Lucka se snažila, ale Jelena byla prostě o ten pověstný chlup lepší. Lucka musí příště.
Reagovat
Fandina
Reagovat
Frick
2x kanár to by mohl skončit západ Sereny s Katkou S., ale ne zápas dvou takřka vyrovnaných hráček...

Byla vyštavená Lucina. Jako s C.W. :-(
Reagovat
Fandina
Carla Jelena jsem neviděla.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas som videl a môže to Luciu mrzieť

hlavne 3 mala 4:3 a BB ktore boli hratelne
a nasledne stratila čistou hrou

ale čo už nevadi
Reagovat
Frick
Nevíte, proč jedno ramínko na tom jejím tílko bylo z jinýho kusu látky. Mi to nepřišlo jako "prvek dizajnu"...
Reagovat
Sonja
Ty tady vůbec řešíš samý ..vn.
Reagovat
Fandina
Důvod neznám, ale možná, že je to čistě praktická záležitost při oblékání a pro pohyb, to červené může být víc stahovací, guma, to druhé pevnější. V každém případě je to zajímavé.
Reagovat
smazaný uživatel
mám dojem, že je to umělecký záměr Nike.. měla to i Vika ve finále US Open se Serenou.. no, nevím, mě to nijak neuchvátilo, ozvláštnění si představuju trochu jinak..
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tenniswarehouse-europe.com/descpageWANIKEA-NWAASTA.html
Reagovat
Fandina
Je to tak, taková ramínka, dvojbarevná měla teďka Nice ve své kolekci, kterou nosí stejně jako Lucka hodně holek. Myslím, že i Sara nebo Vinci nebo nevím kdo všechno. Podle mě je to spíš účelové jedno ramínko na gumu, ale nevím to určitě.
Reagovat
Frick
Ale sekne jí to. Obecně se mi líbí, když maj tenistky tílko / tričko + skuni neř šatečky...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist