Kvitová podlehla Puigové. Na olympiádě si zahraje 'pouze' o bronz

12. 8. 2016, 17:35
Aktuality 979
Petra Kvitová se do finále olympijského turnaje nedostala. V boji o něj překvapivě nestačila na dvaadvacetiletou Monicu Puigovou, která si tak v Riu de Janeiro senzačně zahraje o historicky první zlatou olympijskou medaili pro Portoriko. V cestě jí stojí už jen Němka Kerberová. Na českou tenistku v sobotu čeká alespoň zápas o bronz, její soupeřkou bude Američanka Keysová.
Petra Kvitová

Petra Kvitová se v Riu de Janeiro oblékla do českých barev a její herní projev byl od prvního kola na vysoké úrovni. Poprvé v sezoně vyhrála čtyři zápasy po sobě, v nichž ztratila jediný set, a po výhrách nad Timeou Babosovou, Caroline Wozniackou, Jekatěrinou Makarovovou a Jelinou Svitolinovou postoupila poprvé v kariéře do semifinále olympijského turnaje. 

O první letošní finále a jistotu olympijské medaile však šestadvacetiletá Češka kvůli značně nevyrovnanému výkonu bojovala marně. Překvapivě nestačila na Monicu Puigovou. Dvaadvacetileté Portoričance, která je sice až 34. hráčkou světa, ale poslední dva zápasy v Brazílii proti světové čtyřce Muguruzaové a Němce Siegemundové vyhrála drtivě dvakrát 6-1, podlehla v prvním vzájemném střetnutí 4-6 6-1 3-6.


Začátek zápasu se opozdil, neboť dopoledne v Riu pršelo. Počasí se však brzy umoudřilo a slunce kurty rychle vysušilo. První semifinále dvouhry žen tak začalo jen s půlhodinovým zpožděním a Kvitová odstartovala čistou hrou při svém podání. Následně přidala brejk a po jeho potvrzení vedla 3-0. Jenže vedení neudržela a za stavu 3-3 čelila brejkbolu. Ten i se štěstím za pomoci pásky zlikvidovala a vedla 4-3, ovšem další tři gamy znovu ztratila a první set i vinou 16 nevynucených chyb a agresivně hře Portoričanky prohrála 4-6.

"Nemohla jsem nic dělat, protože když mi přes síť přiletěla ta koule, tak jsem neměla ani čas reagovat," řekla dvojnásobná vítězka Wimbledonu Kvitová. Soupeřka prakticky nekazila ve výměnách od základní čáry, navíc lépe podávala.


Monica PuigováDo druhé sady česká tenistka vstoupila stejně jako do té první. Tentokrát však vysokou úroveň své hry udržela. Dělala minimum chyb, a i když nevyužila setbol na 6-0 a v následné hře při svém servisu měla problém set ukončit, po odvrácení tří brejkbolů poslala zápas do třetího dějství. "Převzala jsem iniciativu a soupeřka se stáhla," řekla česká hráčka.

Jenže pak už Kvitová zase nedokázala najít úderovou jistotu. Udržela si pouze jeden ze tří servisů a to definitivně rozhodlo. Sice ještě manko brejku dvakrát dohnala, ale potřetí to už nedokázala a sen olympijském finále se rozplynul. V sobotu bude bojovat alespoň o bronz. "Byla to přetahovaná. Jeden game tak, druhý tak. Jako na houpačce. Škoda, že jsem pořád dotahovala, to bylo psychicky hodně náročné. Nebylo to, co jsem si přála," řekla.

Odehrála pátý zápas v šesti dnech a už cítila únavu. "Připadala jsem si těžší než o den dříve. Únava se kumuluje, není to nejlepší, ale i tak jsem se nehýbala úplně nejhůře," řekla Kvitová. Ve srovnání s předešlými zápasy se i méně povzbuzovala, její pověstné "Pojď!" vzduch prořízlo jen výjimečně. "Snažila jsem se to ubojovat uvnitř. Byl to boj sama se sebou. Ne, abych zbytečně plýtvala energií," vysvětlila.

"Tohle nebyl zápas, na který bych mohla být pyšná. Tenis a sport je strašně nahoru a dolů, protože jednu chvíli je člověk v euforii a za chvíli je zase dole," řekla Kvitová. Doufá, že se rychle zvedne. "Budu zase muset být zmobilizovaná na boj o bronz. Převládá velké zklamání, ale doufám, že za pár hodin to bude lepší."

Z řeči celého těla se dalo vyčíst zklamání, že si nezahraje o olympijský titul. "Raději bych hrála o zlato, ale bronz je krásná medaile a já jsem přijela pro medaili. Doufám, že se rychle oklepu a bude lépe," řekla. Plánovala, že zkusí na pár hodin hodit tenis za hlavu, aby se uklidnila. "Budu se snažit rozptýlit," uvedla.

O bronzovou medaili Kvitová svede souboj se sedmou nasazenou Američankou Madison Keysovou, s nímž má po čtyřech duelech vyrovnanou bilanci 2-2.


Kvitová v Riu usiluje o druhou olympijskou medaili z dvouhry pro samostatnou Českou republiku. V singlu dosud cenný kov pod pěti kruhy získala jen Jana Novotná, která v roce 1996 v Atlantě vybojovala bronz.

Naopak Puigová může své senzační tažení zakončit historickým úspěchem pro svou zemi. Portoriko na olympijských hrách získalo až dosud osm medailí, ale ještě žádná nebyla ze zlata a žádnou nevybojovala žena,

Puigovou může zastavit už jen Angelique Kerberová, která pokračuje v životní sezoně. Po triumfu na Australian Open a finále Wimbledonu může získat i zlatou medaili z olympijských her, když v dnešním druhém semifinále porazila až po využití šestého mečbolu 6-3 7-5 Američanku Keysovou.

• XXXI. LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY, RIO DE JANEIRO 2016 •
Brazílie, tv. povrch
páteční výsledky žen (12. 08. 2016)
• Dvouhra - semifinále •
Puigová (Portor.) - Kvitová (11-ČR) 6-4 1-6 6-3
Kerberová (2-Něm.) - Keysová (7-USA) 6-3 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

979
Přidat komentář
rusedski
Tak už to opravili:
https://sport.aktualne.cz/olympijske-hry/petra-kvitova-monica-puigova/r~afff6e3060af11e68afb002590604f2e/

Ale docela dlouho tam měli tohle:
https://abload.de/img/kvitlmujt.jpg
Reagovat
Krisboy
Proč je slůvko "pouze" v titulku v uvozovkách? Prohrát s Freddiem je nějakej úspěch nebo co?
Reagovat
smazaný uživatel
přeji, ať vám někdo plnou silou nastřelí tenisákem oko.:)
Reagovat
24tomas
já ti přeju trochu sladkosti. hlaváčková není žačka na víkendovým turnaji, ale dospělá sportovkyně na olympiádě
Reagovat
24tomas
*soudnosti
Reagovat
Stan_Borowitz
Ten automat na opravy slov má víc soudnosti než ty, proto to slovo vyhodil...
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně... kam se poděla soudnost a soucit?
Reagovat
FulnekUltras
Máš naprostou pravdu, ale u PC se to holt nikomu stát nemůže...
Reagovat
Frick
JEDEM!!!
Reagovat
lars
A kam?
Reagovat
brixner
Jo, dostat míčkem do hlavy není slast, to beru!
Ale měla se nasrat a okamžitě hrát dál, věřím, že by to holky daly!!!
Hingisce asi taky nebylo dobře po těle a spíš to rozhození Dřeva očekávala...Ale asi by Švýcarky víc dostalo, kdyby se Dřevo utřelo, vysmrkalo, zanadávalo a šup zpátky na kurt! Ale to né, to musela být skoro infuze a operace v domění, že se blíží smrt...A v MYLNÉM DOMĚNÍ, že tím Švýcarky rozhodí! Opak je pravdou, Švýcarky se v duchu hihňaly, až jim špeky poskakovaly a zkoncentrovaly se!!! To naše Antitenisdřevo akorát tak vyhodilo z rytmu Lucii a bylo to v pytli!
Tohle Dřevo, co si říká tenistka/deblistka, prosralo postup do finále!
Lucko, už si konečně najdi jinou spoluhráčku!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nebyla bych tak vulgární, ale v podstatě s myšlenkou souhlasím. Holky v tu chvíli neměly moc co ztratit. Po všech stránkách byly na koni a stačilo dvakrát zaservírovat.
Reagovat
lars
Ale z kone byla Hlavinka sestrelena na zem :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, to jo. Já samozřejmě nevím, jak moc byla v tu chvíli Andrea otřesená, možná to fakt nešlo, ale je jasné, že takovéhle narušení servírovacího gemu pomůže soupeřkám.
Reagovat
Frick
Připomíná mi to Caroline jednou v tom FC....
Reagovat
Frick
https://www.youtube.com/watch?v=wXBOsnF7YRk

Tak to už je 5,5 roku...

takže zas tak častý to tedy neni...
Reagovat
George_Renel
Jak měla hned hrát, když by nevěděla, který míček má trefit?
Dosti hloupá a hlavně sprostá je ta tvá "úvaha".
Reagovat
George_Renel
http://oh.idnes.cz/semifinale-ctyrhry-hingisova-trefila-do-oka-hlavackovou-pe0-/oh-tenis.aspx?c=A160813_045657_oh-tenis_bem
Reagovat
Pedronegro
v tom článku jsou děsný kecy, "...zatloukla tvrdý žlutý balon do Hlaváčkové. Do hlavy. Do oka. ?Přímo do bulvy,? řekla oběť."
před chvílí jsem viděl záznam, nebyla to tak hrozná rána a především nebyla do oka, neřkuli přímo do bulvy, to by její oko vypadalo jinak, nepřišla mi ani nějak otřesená, několikrát se i smála, takže bych následný výkon přičetl spíš podchlazení levého čelního laloku mozku pokud byl přítomen ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já hlavně nechápu to prskání na Martinu. V deblu se tohle prostě může stát a schválně to nebylo, tak o co komu jde? Andrey mi bylo samozřejmě líto, ale vzala to sportovně, na rozdíl od Kadlece a jemu podobným...
Reagovat
Pedronegro
jo, tady je proti ní jakási averze, každá záminka je dobrá, v deblu se to běžně hraje do hráče, ostatně Lucka Martinu taky trefila, ale ne tak dobře :)
Reagovat
lars
tak nastrelit ji asi Hingis chtela, ale asi ne do oka
Reagovat
Jan
Tím bych si nebyl jistý, že úmyslně nemířila na hlavu.
Reagovat
FulnekUltras
úmyslně se dá mířit buď pod nohy nebo nahoru, přesně na hlavu samozřejmě ne - a Hingis prostě zvolila druhou možnost...fakt je, že se to stalo při mečbolu...každý ať si udělá úsudek podle svého vědomí a svědomí...
Reagovat
Jan
Napálení od Hingisky bylo sprosté, pokud to byl úmysl. A jestli pak Andrea špatně viděla + to otřesení a bolest, co s tím chceš dělat, když rozhodují maličkosti v tak vyrovnaném zápase. Jestli viděla při podání míčky dva místo jednoho.
Reagovat
FulnekUltras
je to šašek...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nechápu, jak je možný, že se některé zápasy (nejen tenisové, ale třeba i plážový volejbal) hrají o půlnoci! Si nějak nevybavuju, že by tohle bylo na LOH běžné...
Reagovat
Frick
To víš Brazílie, tam to v noci žije.

Hlavně ty gangy, hlavně ty gangy.
Reagovat
Frick
Aha, ono tam neni no-Ad...
Reagovat
Frick
Tak bude nebo ne? Až dohraje BMS, která dneska hraje nejen s podkolenkama, ale i ponožkou... :-D
Reagovat
Frick
Základy tý prohře daly holky už tim prošous.tánim vedení *3:0 :-(

I kdyby nedošlo k tomu nástřelu, tak se nedá říct, že by holky určitě vyhrály. :-(
Reagovat
FulnekUltras
byl by to ale 100% až do konce úplně jiný zápas
Reagovat
Frick
Pravda. Ale i Švýcarky šly nahoru. Bohužel. :-/
Reagovat
Frick
http://www.vysledky.cz/pavouk/67hgp2NH/xAophGJU/#draw

Pro Káju a Lucii ten los dobře nevypadá. O něco lepší je to možná pro Báru a Petra by mohl čekat pikantní souboj.
Reagovat
lars
Treba Svitolina znovu porazi Serinu :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak před turnajem jsem doma avizovala, že dávám největší šanci na medaili Lucce s Bárou. Když byly oba páry i Petra v SF, tak jsem si říkala, že jsem se přece jen sekla, že není možný, aby aspoň jedno finále nevyšlo. Po dnešku se ale bojím, že jsem měla pravdu. Háčka to prostě měly v 2. setu doservírovat. Neproměnit 2 mečboly při vlastním podání v SF LOH, to se neodpouští. Snad budou aspoň dva bronzy, ale vidím to spíš na dvě brambory :(
Reagovat
FulnekUltras
Nemyslím to nijak otráveně, ale do budoucna si drtivá většina příznivců tenisu bude pamatovat hlavně to, že v singlu i deblu LOH 2016 skončily naše holky v semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak :( Ať už to dopadne 2:1 nebo 1:2 pro bronz, tohle unikátní složení ženských SF to předčí.
Reagovat
lars
H+H mely vyuzit naskoku 2 breaku v 2. setu
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, S+Š neměly nárok, tam ten boj o bronz beru, ale Háčka si prohrály vyhranej zápas.
Reagovat
tommr
je to bohužel tak. Lucka s Bárou prohrály s lepšíma soupeřkama zatímco Háčka si ten zápas prohrály samy vlastníma chybama ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jen doufám, že se Šafi nestáhne zadek z toho, že hraje proti Češkám a že to s Bárou dotáhnou.
Reagovat
Frick
Holky by obhájily stříbro (proti Ruskám by asi šanci neměly) a Lucka s Bárou, věřim, by Švýcarky daly. Mohly se spolu setkat na stupních. Což by bylo na OH po 28 a na LOH po 88 letech.

Říkali jsme si, že smůla na vodě byla kompenzována štěstím na kurtech. Teď to vypadá, že to kompenzování spíš na kurtech zůstalo, akorát bylo hezky roztženo na dva dny :-(
Reagovat
lars
3 MB odvraceny H+H
w/o mix
otacka zapasu v deblu
atd
Reagovat
Frick
Že jsme si říkali, že štěstí na kurtu = smůla na vodě...
Reagovat
lars
voda asi 2 smuly
tenis asi 3.5 stesti
Krpalek 0.5 stesti
Reagovat
Frick
Lars, ty jsi genius.

A co Kostelecký, hm?
Reagovat
Frick
A co Lucčiny problémy? Kdyby byla zcela fit, třeba by bojovala v singlu o placku i ona...
Reagovat
lars
Lucka si za ty problemy s jidlem muze asi sama.
A mela stesti, ze se zapasy kvuli desti odlozily o den
Reagovat
Frick
Mohla by si za to sama, kdyby si dala nějakou tortilu s divnou majonézou někde ve favele.
Reagovat
lars
Behem OH jsem cetl, ze nevi co ma jist, takze ma podil na problemech s jidlem.
Reagovat
FulnekUltras
neví co má jíst, aby se nepo... ;)
Reagovat
lars
nesleduji vse na OH, takze to nemusi byt spravne
ale pocitam smulu a stesti jenom vcera a dnes v Riu
Reagovat
Frick
Nejlépe, kdyby o bronz bylo w/o pro Lucku s Bárou.
Reagovat
misa
Šafinka by neměla radost.
Reagovat
lars
ona chce bramboru, aby si vylecila zaludek ?:)
Reagovat
FulnekUltras
bylo vidět, že Andy už se na síti doslova bála...jak to má reálně se zrakem, se možná ještě dozvíme dodatečně...

a pohledem na arogantní předkus bývalé světové jedničky se definitivně loučíme se zlatými olympijskými nadějemi...
Reagovat
tommr
mohly bejt za hrdinky a místo toho jsou za blbky. Takhle odevzdat už téměř vyhranej zápas to se jen tak nevidí ... :(
Reagovat
FulnekUltras
vážně nejsme v Andrejčině kůži...
Reagovat
Lina
Dost krutá reakce. Chtěla bych vidět tebe, jak by ses dostal rychle do pohody, po nastřelení do oka a neproměnění mečbolů velmi pravděpodobně zaviněné právě tou situací.
Reagovat
tommr
ten zápas Háčka ztratily už před tím nastřelením. Andreu mám jinak rád, ale jsem přesvědčenej, že to dneska zbytečně přihrávala a Švýcarkám tak nevědomky hodně pomohla ... :(
Reagovat
Lina
Ty umíš, věštit?
Reagovat
Lina
Nemůžeš tvrdit, že prorály zápas, když se hrál teprve 2. set. Švýcarky určtě nebyly lepší.
Reagovat
tommr
to ne, ale znám Lucku Hradeckou natolik abych věděl, že nedokáže zápas dopodávat. Háčka o zápas fakticky přišly už v okamžiku když ztratily ten náskok dvou brejků. Po tý tragikomický vložce s nastřelením Andrey se to už ani nemuselo dohrávat ... :(
Reagovat
Lina
Tragikomická vložka?
Reagovat
FulnekUltras
myslíš jako přihrávat oko?
Reagovat
tommr
to nastřelení se mi nezdálo tak vážný, aby tam musela bejt Andrea tak dlouho ošetřovaná. Úplně tím rozhodila Lucku, která má i za normálních okolností téměř neřešitelný problémy s doservírováním setu/zápasu. Kdyby se Andrea trochu přemohla a pokračovala hned ve hře tak to mohlo dopadnout úplně jinak. Andrea si bude muset sama se sebou vyříkat zda jí to stálo za to. Jinou šanci na finále OH už asi nedostane ... :(
Reagovat
FulnekUltras
nevíš, jak se po tom zásahu zrak Andy reálně zhoršil - hlavně při volejích nad hlavou bylo znát, že se jí patrně (snad dočasně) rozhodilo prostorové vidění...čili veškerá teorie od pc v tomto případě trochu hodně mimo
Reagovat
baggik
Těžko předtím nastřelením, když zrovna měly mečbol chytráku.
Reagovat
misa
mezi zklamanými českými páry. Z dnešního tenisového dnu jsem znechucen.
Reagovat
tommr
dneska to byl z naší strany neuvěřitelnej propadák ... :(
Reagovat
misa
Petra prohrála ve třech setech, Bára s Luckou nevyužily setboly a Háčka dokonce mečboly :(
Reagovat
tommr
no právě - všechny tři zápasy naše holky mohly (a měly) vyhrát a nakonec nemáme nic. To je mnohem horší než kdyby je soupeřky jasně přehrály ... :(
Reagovat
FulnekUltras
hingisovský hnus, velebnosti...
Reagovat
lars
tady by bylo lepsi, kdyby nebyl zapas o 3. misto
Reagovat
misa
bylo
Reagovat
lars
vlastne i v singlu by to bylo lepsi, pac Petra nebude favoritkou
Reagovat
historik
jj bojím bojím střelkyně Keys
Reagovat
tommr
Petra je bez šance. Když nezvládla Puigovou tak od Keysový dostane potupnej výprask ... :(
Reagovat
FulnekUltras
o jeden zapomenutelný bronz víc nebo míň
Reagovat
lars
Petra sanci na bronz ma
Mugu vyhrala s Puig jen 2 gamy, Petra set
Reagovat
tommr
tahle se to srovnávat nedá. Tvůj argument by měl nějakou váhu jen kdyby měla Petra hrát proti Muguruze ... :)
Reagovat
lars
ale ma . Puig hrala vykonove jako top16
Reagovat
smazaný uživatel
tommruj dál :-D
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/svenegas2/status/764163364155232256
Reagovat
misa
Psychopat zase začne provokovat po prohře českých tenistek...
Reagovat
smazaný uživatel
Koukni vedle pod čtyřhru, tam jsem dal něco lepšího... :D
Reagovat
slacker
hmmm dalsi medaile v prdeli, ve skeetu ve slalomu v tenise
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ve skeetu se ani nečekala. Jestli teda nemyslíš trap... :D
Reagovat
FulnekUltras
mně už zbývá jenom Blanka Vlašič... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Žádné drama na síti. Gratulace abstraktnímu pojmu Česko k bronzové medaili.
Reagovat
sprchon
Pojďte ještě do nich! Nedejte to těm kdysi skoroztraceným existencím.
Reagovat
sprchon
Hmm, asi jsem i rád, že ten souboj o bronz neuvidím...
Reagovat
brixner
Ajaja...to je špatné :-(((
Reagovat
Lina
Tohoto zápasu je sice škoda, no tak budeme, mít nejméně 2 medaile bronzové. Radek s Lucií přidají ještě nějakou zlatou. :)
Reagovat
misa
Jak nejméně?
Reagovat
Lina
Petra, holky čtyřhra. Mix se nehraje o medaile?
Reagovat
misa
Pokud uvažuješ zlato z mixu, tak bronzové medaile můžou být nejvýše dvě.
Reagovat
Lina
Zlato nejraději, ale když nebude, neklapne ani stříbrná, tak budou hypoteticky nejméně bronzové 3. Jinou situaci neberu. :)
Reagovat
FulnekUltras
Andrea nad hlavou totálně v prdeli - asi jí opravdu zkresluje prostorové vidění...černý den českého tenisu a Svačina blábolí z cesty imrvére...
Reagovat
smazaný uživatel
Tady se bude plakat. Máme patrně jistý bronz, což mně osobně je k ničemu, raději bych si přál, aby si oba české páry odvezly medaili. Teď jeden z nich nejspíš ostrouhá a mám pocit, že si to ani jeden z párů nezaslouží. H+H hodně smolný zápas.
Reagovat
misa
To je zase tenisový den...
Reagovat
sprchon
To je bída na tý síti. :(
Reagovat
vrabejka
Hradecká je ted ale děsná
Reagovat
kada.tom
její chyby vyniknout snadnou, když hraje hlavně ona, protože se snaží to brát i za Andreu
Reagovat
FulnekUltras
vznikla z toho bohužel křeč
Reagovat
kada.tom
... zrušen ... v dnešním plánu už není
Reagovat
historik
no ale naplánováno to bylo blbě už od začátku. H+ H měly toho debla hrát odpo a večer se klidně mohl dohrávat debl Š+S, kde žádná z aktérek už nic jinýho neměla.
Reagovat
kada.tom
to každopádně ... nechápu, proč to takhle udělali ... ale tak teď s tím těžko někdo něco udělá
Reagovat
vrabejka
Timmy lol co to bylo za smeč? :D
Reagovat
vrabejka
Joo ribrejk! Asi tu zůstanu jako jediný fanoušek co věří ve výhru ale nevadí pojdte věřím vám!!!
Reagovat
FulnekUltras
Doufám, že Andy se co nejrychleji vzchopí...
Reagovat
misa
Jen tu důchodkyni grilujte, ať zítra nebude moct běhat...
Reagovat
kada.tom
Kašlu na to ... Hingis je prostě kráva, to je přesně to, proč jí nesnáším, jde přes mrtvoly a je jí naprosto jedno, co a jak, hlavně aby vítězila, jakým způsobem, na to už kašle ... čert vem odkud je nebo jaký je národnosti, neumí se chovat, její přístup je prostě hnus ...

... třeba ráno vstanu a zjistím, že naše holky vyhrály, ale upřímně tomu skoro vůbec nevěřím ...
Reagovat
sprchon
To si fakt myslíš, že to udělala schválně? :D
Reagovat
kada.tom
to si nemyslím, ale její ledabylý máchnutí rukou na znamení omluvy a nulovej zájem o zdraví nebo stav své "skorokrajanky" dokazuje to, že jí to prostě nezajímá ...
Reagovat
misa
Ne schválně, ale potom nic neudělala. Taková Šafářová by nastřelené protihráčce pomáhala na nohy a ještě ji pohladila :)
Reagovat
kada.tom
nejen Lucka :-)
Reagovat
FulnekUltras
nebylo to v její bohaté kariéře zdaleka prvně, kdy nehrála volejsmeč férově pod nohy, ale záměrně na horní polovinu těla
Reagovat
FulnekUltras
jo, tohle je bohužel syndrom řady tzv. světových jedniček
Reagovat
Dobry-den
Du spat. Gratulka Timee, Hyngyska doufám už v životě nevyhraje zápas. Tak dobrou-noc.
Reagovat
slacker
takhle prosrat vyhrany zapas
Reagovat
vrabejka
v klidu bude ribrejk
Reagovat
kada.tom
pos*rala to Hingis, ne naše holky ...
Reagovat
vrabejka
Joo Rafa zlato!!
Tady to máte vy co jste ho odepsali!!
Reagovat
kada.tom
dneska hrál fenomenálně, ale bojím bojím, že zítra bude vyšťavenej ... ale i kdyby, tak kdo to má být dvojnásobným olympijským vítězem v současné konkurenci :-))
Reagovat
Frick
Nemohlo by se ČF odehrát zejtra brzy dopoledne...?
Reagovat
FulnekUltras
jen aby Andrea neměla nějaké výraznější zhoršení zraku - zatím to vypadá, že z toho úderu byla spíš otřesená, protože i delší výměny trefovala relativně bez problémů...
Reagovat
historik
vidím to blbě v tom třetím setu. Psychicky jsou na to holky teď blbě. A doufám, že Svačina už přestane konečně plácat ty své předčasné teorie a zakřikávat to. Copak neví, že to je tenis, natož ženský. To je furt dokola.
Reagovat
vrabejka
Holkam finále utíká skrze prsty :(
Reagovat
kada.tom
To je strašný tohle ... od toho incidentu naše holky dost mimo, Švýcarky se vesele smějou
Reagovat
Lina
Je to smůla. Snad se z toho vyhrabou i když bojím, bojím.
Reagovat
kada.tom
no, já to moc dobře nevidím ... psychicky budou holky asi dost dole
Reagovat
misa
jsou tiebreakové královny, to nemůžu říct :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Martina zas kupu štěstí....
Reagovat
FulnekUltras
pojďte na doraz...
Reagovat
smazaný uživatel
Tiebreak ty vole.
Reagovat
kada.tom
uuuuf, TB ... holky, dejte to!!
Reagovat
historik
no tak teď se bojím
Reagovat
kada.tom
no, jak bude Andrea servírovat na udržení jsem teda fakt zvědavej ..
Reagovat
misa
bože...
Reagovat
kada.tom
:-//
Reagovat
Davor1
Čo sa stalo Hlaváčkovej? Pozerám na finále chlapov...
Reagovat
kada.tom
Hingis jí hodně hnusně nastřelila ... do oka, nad oko ... do těch míst
Reagovat
sprchon
Hingis jí trefila
Reagovat
FulnekUltras
Andy to má nad okem.
Reagovat
kada.tom
prý špatně vidí
Reagovat
FulnekUltras
doufám, že to nebyl přímý zásah, ale jen rána do nadočnicového oblouku - podle toho, jak si přikládala led
Reagovat
sprchon
To bude, ale že zrovna na MB sakra :D Už jsem se pomalu těšil, že půjdu spát. :D
Reagovat
misa
No, dostat tenisákem ze smeče do oka, tak by byl asi konec. Takhle to ještě dopadlo dobře.
Reagovat
kada.tom
klasická Hingisová ... nastřelí soupeřku do obličeje a ani se nenamáhá přijít k soupeřce ... plácnout do vzduchu umí každá
Reagovat
FulnekUltras
je to známá swině, ale teď se s ní už srát nesmíme...
Reagovat
vrabejka
Tak to tak neprožívej :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aaaaaaaaaaaah....
Reagovat
misa
Hyngyska :-(((
Reagovat
sprchon
Dopr... to snad ne. :(
Reagovat
kada.tom
Doservírovat!
Reagovat
misa
Už se to komplikuje.
Reagovat
FulnekUltras
tlačíme !!!!! ;)
Reagovat
misa
Už by to chtělo konec, po druhé ráno je čas k ulehnutí :)
Reagovat
Lunej..
To je tedy lobovana.:)
Reagovat
sprchon
To jo. :D Ale Švýcarky jsou dost nejistý ve všem, snad to Háčka dají. :)
Reagovat
Lunej..
Teď jo, ale Martina do toho vlétla pěkně. Hlavne, aby Lucce šlapalop podání.
Reagovat
Lunej..
Blbej mobil a blbe prsty:)
Reagovat
sprchon
V pohodě, často luštím horší věci. :D
Tak teď dopodávat.
Reagovat
Lunej..
Zlatý jestřáb.
Reagovat
sprchon
Konečně. :)
Reagovat
Lunej..
Timea už je s těmi kopci trapna:)
Reagovat
kada.tom
z forehandu skoro nic jinýho nehraje
Reagovat
FulnekUltras
brnká na nervy... ;)
Reagovat
Lunej..
Je málo hraček, co si věří víc na BH.
Reagovat
sprchon
No tak teď Hráďa snad. :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.elnuevodia.com/deportes/otrosdeportes/nota/monicavaporeloroolimpico-2230160/

Monika se stala v historii OH prvni zenskou sportovkyni z Portorika, ktera ziska medajlu;)

Kdyz byl clanek vydany, tak jeste nebyl znam vysledek mezi Mad a Angie, ale ji je to stale jedno, proti komu bude hrat;D)... proste chce zlato no...

Ale jednoduche to mit nebude, dnes Angie vybihala i dost neskutecne uhly Madison, takze se na to zlato dooost nadre;D)

Jinak bych zavedl, ze porazeni z SF by meli dostat tu bronzovou placku automaticky...je to takovy divny zapas...
...nastesti ten styl obe vyznavaji stejny...tak treba Petra udela mene chyb, a na tu svou vytouzenou placku si sahne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem včera čuměl jako puk, že v judu se dávají dvě bronzové medaile... Jinak už jsem psal, že pro Monču bude Angie těžší soupeřka, protože s ní má H2H 0:2, zatímco Keys už dvakrát porazila... Tak i stříbro by bylo super úspěch, ale kdo by nechtěl zlato? :) Myslím si, že Monča bude mít přece jenom větší šanci než Masha v Londýně proti Sereně, která byla rozjetá jako parní válec...
Reagovat
EllNino
Tolik zlomyslnosti na jednom portále ...
Reagovat
sprchon
Bude vůbec stream? Teď jsem se snažil ze stejnýho kurtu ulovit toho mixa, na jehož dohrání čekáme, ale místo toho tam běží Nadal v deblu.
Reagovat
sprchon
Vlastně dyk je to v televizi, já jsem vůl. :D
Reagovat
smazaný uživatel
jaký program přesně prosím? :D
Reagovat
Lunej..
Ct sport?
Reagovat
Lunej..
Tak ct2
Reagovat
brixner
Kristovanoho!
Že sem sem vůbec lez...
Mě jebne!
No, aspoň ta Endží!
Jestli ta neudělá zlato, začnu chlastat šedé rulandské :-))
Mě z toho jebne...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, dávají šoty z prvního semifinále dvouhry... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Koho zajímá portorická tragédka, která by si bez lajnových ani neškrtla. :-p
Reagovat
smazaný uživatel
Nebuď zase cholerik, Jiříku... :D
Reagovat
vrabejka
má ale pravdu Petra si musela 2X vzít jestřába aby dokázala chyby lajnových a získala body.
Reagovat
smazaný uživatel
No a? Tak si je vzala, měla pravdu a fiftýny šly v její prospěch. Tím zápas neprohrála...
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrála kvůli těm chybám, které nikdo neopravil. A že jich málo nebylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale viděl jsi je jenom ty přes svoje brýle... :D
http://abload.de/img/pkivsj8.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ani růžový nejsou :-p
Reagovat
Frick
Nemel. Měla jí po setu 6:1 dorazit a místo toho jí třikrát věnuje svůj servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale guwno, blbečku.
Reagovat
sprchon
Super, dneska bez ztráty servisu, to docela čumim. :)
Pokud tuhle úroveň udrží ve finále, bude brát zlato. Dnes jí fakt nebylo co vytknout.
Monica a Mad hrajou podobně, dlouhý razantní údery, přičemž Monica nedává větší pecky než Madison. Ale je to finále, stát se může cokoliv, rozhodně nechci Monču podceňovat.
Reagovat
tommr
1. Kerber
2. Puig
3. Keys

a na Petru bohužel zbyde brambora ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Tommre neblbni, my chcem tu telenovelu .)
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
vrabejka
je to ale tak. Ten zápas o bronz bude hodně zajímavý. Obě se umí vyházet. Ale Petra musí ukázat zkušenost a předvést top výkon. Tohle je její poslední šance na medaili, Mad na ni má ve 20 ještě čas.
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední? Petra ještě minimálně Tokio může v klidu stihnout.
Reagovat
darek.vrana
A kdy plánujete děti?
Reagovat
smazaný uživatel
Na třetí pozici máš chybu. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
tenisty a tenistky zajímá a lidi si pamatují z LOH beztak jenom zlato...o to větší motivace pro Peťu vydržet do Tokia... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně aby měla motivaci dneska. Bronz je taky fajn. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
teď už radši nějaký slušný výsledek na USO - ať se konečně předvede taky Franta... ;)
Reagovat
misa
Motivace bude:
http://oh.idnes.cz/petra-kvitova-tenis-olympiada-po-semifinale-fm2-/oh-tenis.aspx?c=A160812_203212_oh-tenis_tny
Reagovat
vrabejka
Životní sezona Angie pokračuje!
Po šokujícím GS se dostává i do vysněného finále OH!
Její forma je fakt úžasná, MAD ji motala, tlačila ale stejně nezískala ani set.
Petra bude mít těžkou práci asi to bude i o psychice. Doufejme tedy že Angie zachrání čest WTA a Puig zničí. Ať je zasloužená vítězka OH.
Reagovat
FulnekUltras
souhlas
Reagovat
kada.tom
Petra - Keys

hmm, myslím, že o něco lepší varianta než Kerber ... každopádně i tak to bude hodně těžká překážka na cestě za bronzem
Reagovat
Frick
Je to adekvátní soupeřka pro souboj o bronz.

Neadekvátní měla dnes v SF. A jak s tim naložila?

Třeba bude mít Keys menší motivaci a před (pro ni asi celkem i důležitym) turnajem v Cinci nedá všechno v jakémsi pofidérním zápase, který na žádném jiném turnaji není.
Reagovat
smazaný uživatel
Naložila s tím tak, že na normálním turnaji by ten výkon nejspíš stačil.
Reagovat
FulnekUltras
jen ať to do sebe holky uvolněně perou bronzová nebronzová...kdo si dnes pamatuje nějakou Novotnou v Atlantě... ;)
Reagovat
misa
Nesnižuj hodnotu olympijské medaile.
Reagovat
FulnekUltras
když se bronz povede ok - když ne, nic tak hrozného se už nestane...v tomto směru souhlasím s Vlkem, že podobně jako třeba v judu mají bronz i v tenise automaticky brát oba poražení semifinalisté
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže v judu rozhodně poražení semifinalisté bronz jistý nemají. Naopak oba můžou skončit bez něj.
Reagovat
misa
Vážně? To je opravdu svérázný systém :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to systém oprav. Poražení čtvrtfinalisté si to nejdřív rozdají mezi sebou a vítězové si to pak rozdají s poraženými semifinalisty o bronzovou placku. :-)
Reagovat
FulnekUltras
tak víš jak to myslím...tenis odjakživa zná jen poražené semifinalisty - bronz má u mě smysl, jenom když vzejde z přímého souboje více soupeřů o zlato (veslování, plavání, atletika apod.)
Reagovat
FulnekUltras
myslím samozřejmě jediný bronz
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to beru.
Reagovat
smazaný uživatel
Angie letošní ženou velkých turnajů a olympiády.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem ke vzájemné bilanci pro Monču těžší soupeřka... Ale neporazitelná není. :)
Reagovat
misa
Angelika v pohodě vyhraje ve dvou setech.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se starej, jaká bude úroda brambor... :D
Reagovat
misa
Špatná, velmi špatná...
Reagovat
smazaný uživatel
Angiee pro zlato :3 :3
Reagovat
themimone
Angieeeeeeee :)
Reagovat
sprchon
Ne že bych Nishimu nepřál, ale tohle už měl Gael dát... 4:0 a pak 6:3 v TB.
Reagovat
kada.tom
prohrál si to absolutně sám ... celý TB skvělý servis a když došlo na lámání chleba, dal DF a pak Kei vyhrál úžasnou výměnu
Reagovat
sprchon
DF na mečbol, no... Bohužel.
Reagovat
kada.tom
ne že bych to zrovna u Gaela neočekával ... ale jako pro něj to musí být dost zdrcující
Reagovat
COMEON
:( Trochu sklamanie ale nevadí baby, teraz treba zabojovať o bronz! :)
Reagovat
dadaft
http://www.livesport.cz/zapas/nolyLM8i/#statistiky-zapasu;3

ze statistik je myslím jasné, co Petru ve třetím nejvíc zradilo -- prohrávala výměny po svém úspěšném (64%) prvním servisu (uhrála jen 43%),,,,,,,,,,,,, a to je pak těžké...
Reagovat
smazaný uživatel
Jde to živě na ARD.
Reagovat
dadaft
co jde živě na ARD? (které asi nemám)
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíš, pardon. Já jsem si to ani nepřečetl a myslel jsem, že sem dáváš statistiky 1. setu mezi Angie a Madison. :D To tam právě teď jde...
Reagovat
smazaný uživatel
Německý komentátor vyslovuje Monču "Pujč"... :D
Reagovat
Lunej..
skvěle, jak je dojatý... ani se nepomodlil. Přijde mi, že se líp hýbe a ta vítězství víc prožívá.:)
Reagovat
sprchon
Tak po tom co si prožil... Nedivím se, že to prožívá víc. :)
Reagovat
Lunej..
jj, chápu to. Kéž by mu forma a zápěstí co nejdéle vydržely.
Reagovat
dadaft
super, Delpík to zvládl, Bautista je nebezpečná mrška, nechtěl jsem tři sety.

pojď si pro zlato chlupáči.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezbyl tam hráč, kterému bych zlato přál víc, než Juanovi. Po všech těch jěho obtížích, jak se dokázal vrátit a korunovat to zlatem, to by byl příběh.
Reagovat
smazaný uživatel
Lajnovi, lajnovi, konce tomu neni!
Reagovat
dadaft
ntvl, Mad se rozhodla rozstřílet Rio a všechny, kdo se jí připletou do cesty, na maděru,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
vrabejka
Gael pojď dodělej ho!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
https://youtu.be/yIxE7FRt-DQ?t=2m8s
Reagovat
A.R.R.
+1000, to se povedlo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To se povedlo hlavně Báře, já už to jenom použil... :D
Reagovat
A.R.R.
Zasmál jsem se, fakt že jo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky, i ten titulek zcela výstižný, "kdyby Kveš hrál tenis", což se ještě nikdy nestalo :-)
Reagovat
A.R.R.
Až Jirka začne hrát tenis, tak krávy budou dojit pivo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D sedí
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
Lunej..
Výstižné :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ále jo, celkem to sedí. A ty jsi jakej typ? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Asi hned ten první, rekreant... :D
Reagovat
smazaný uživatel
https://youtu.be/94xyOpETYYs?t=1m17s
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sprchon
Díky za toho Nishiho, věděl jsem, že je na tebe spoleh. Přál jsem si třetí set. :)
Gael je borec.

Teď ale prosím přestaň fandit DelPovi, pokud má náš ďábelskej plán vyjít. :)
Reagovat
Lunej..
Fuj, to je ale páteční ironie :) Já snad raději nebudu fandit nikomu, když jsem taková čarodějnice.
Reagovat
sprchon
Super. :)
Reagovat
Lunej..
Nemáš zač :)
Reagovat
babolat.cz
nějaká radist dnes...Vamos!!
Reagovat
Stan_Borowitz
Navíc i dobrej tenis, na který se hezky koukalo, a ta kulisa boží, to už asi ani jeden z nich nezažije, ty chorály a tak. Vlastně Rafa ještě možná jo, jestli bude hrát s delPotrem.

Rafa už je slušně rozehranej, snad to delPo dotáhne, taky bych chtěl ještě slyšet chorály, když to člověk pustí na volume max, tak to je zážitek...
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa sa vrátil po zranení, aby vyhral 8 zápas za 6 dní :)...Šialené...

Boj o medaile je úžasný, nad očakávania. Na hardových turnajoch v poslednom čase ozaj vypadával s kdekým, človek by ho v tejto fáze turnaja naozaj neočakával, tobôž po zranení...Mať však španielský dres na sebe je pre Rafu evidentne tá najsilnejšia motivácia, to že na olympijskom poli dosial nenašiel premožiteľa je veľmi príjemná kuriozita...

S Delpom urcite nebude favoritom, na druhú stranu, každý zápas je iný a pokial sa Rafa dostane do vyrovnaných koncoviek setov, v závere možu rozhodnúť skúsenosti...
Reagovat
a.magerova
Ve finále budou (asi) proti sobě stát dva obhájci zlata z OH... taky pěkné... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To by bolo celkom symbolické....

Navyše by to bolo prvé velké finále medzi RN a AM...
Reagovat
smazaný uživatel
blahopreji, ale bylo to o drzku;)))
...v tom druhem, tam to Tom podelal...
Reagovat
Stan_Borowitz
Podělal ten první game druhého setu, tam měl oba ty míče od stavu 0:30 na raketě, a udělal dvě zbytečné chyby. No a pak byl dost důležitý moment, když ho na vlastním podání při smeči oslnilo to sluníčko na 0:30.

Pak už bylo vidět, že to tempo neudrží, odešel mu první servis a Rafa převzal otěže zápasu.
Reagovat
vrabejka
Rafaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
A Delpo s Gaelem taky bojují :)
Reagovat
kada.tom
Vamos Rafa!
Reagovat
smazaný uživatel
No, původně jsem si myslel, že přijdu víc zvesela, ale bohužel americké fotbalistky vypadly ve čtvrtfinále na penalty proti Švédsku, takže to mám dneska 1:1...

Ale pan Kadlec si přál, abych se vám všem vysmál, tak ho přece nemůžu zklamat, ne? Takže: Padejte na prdel Kvitovci, přišel fanoušek olympijské medailistky!!! (BTW: Letos se mi podepsala!) :D Při vší skromnosti si myslím, že po tom všem si to fakt zasloužím. Letos se ta tenisová sezona nevyvíjela vůbec dobře (dvě nejlepší favoritky mimo hru) a kdyby mi někdo řekl, že se budu radovat z olympijské medaile mojí oblíbenkyně, tak bych ho asi poslal do blázince... Monča si to ale plně zaslouží. Po prvních třech gemech 1. setu jsem se bál kanára, ale ona začala hrát skvěle a otočila to. Začátek 2. setu nemůžu moc posoudit, protože ČT tam furt cpala čtyřhru, ale asi se Petra vrátila k tomu, co hrála na začátku zápasu. Ve třetím setu už ale Monča zase byla lepší a přestože dvakrát nepotvrdila brejk, tak do třetice všeho dobrého už to vyšlo... Tak třeba to vyjde i ve finále, ale teď už to může dopadnout jenom dobře anebo ještě líp. :)

Nevím, co k tomu ještě napsat. Jo, už vím...

PUIG PUIG PUIG MONČA PUIG PUIG PUIG MONČA PUIG PUIG PUIG MONČA PUIG PUIG PUIG MONČA PUIG!!!

A naserte si všichni třeba! :DDD
Reagovat
vrabejka
Doufám že ji ve finále zničí moje Angie 2X 6-2.
Reagovat
smazaný uživatel
vzdyt tam jeste neni, a uz kecas o zniceni;D)
Reagovat
dadaft
jsem na ten zápas hodně zvědavý -- šavle nebo pistole?
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje Angie, tvoje Petra, tvoje Mad... Jsem rád, že Monču necháváš mně. :D
Reagovat
kada.tom
doufám, že jí ve finále zničí kterákoliv bude stát proti ní ... to by byl opravdu výsměch, kdyby Puig vyhrála OH ...

Graff - Capriati - Davenport - Venus - Henin - Dementieva - Serena

Keys a Kerber OK ... Kerbe je jedna z nejlepších v současnosti, Keys dejme tomu, že v současnosti se taky hodně lepší ... ale Puig?

doufám, že taková nula se nazařadí vedle těch legend, co mají zlato z OH
Reagovat
sprchon
Nula jsi jedině ty. Závistivej tlustoprd, co nic nedokázal. :)
Reagovat
kada.tom
:-D :-D :-D
by mě zajímalo, proč to stáčíš na mě ...

to, že je Puig nula oproti dosavadním olympijským vítězkám ve dvouhře je prostě fakt ...
Reagovat
sprchon
To, že je ve finále OH svědčí o tom, že je nula a nic nedokázala, fajn... Je mladá, hraje výborně a má všechny předpoklady hrát takhle dobře dlouhodobě, má větší část kariéry před sebou a může toho hodně dokázat.
Nebo jako protože je mladá a nevyhrála dosud nic velkýho, tak udělat dobrej výsledek na OH je špatný? Má raději počkat za 4 roky, protože vyhrát tohle by bylo divný? Nebo co jako?
Reagovat
kada.tom
ano, dosud nikdy nic nevyhrála ...
Reagovat
sprchon
Tak proč by s tím nemohla začít zrovna na OH, když na to třeba má? Fakt tohle myšlení hejtrů se ani nechci snažit pochopit. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kecáš, vyhrála Štrasburk. :D
Reagovat
kada.tom
to je toho :-)
Hibino taky loni vyhrála Taškent a kde je jí konec ..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se račte vyjadřovat přesně, pane politologu. To byla zlá, ale opravdu zlá slovíčka, hmmmm... :D
Reagovat
dadaft
tak jak Capriati, tak Davenport vyhrály OH v době, když ještě neměly ani jeden GS titul a dokonce ani jedna ještě nepřelezla na grandslamu QF ............... takže uber plyn, třeba Puig vyhraje OH a pak ještě 5 GS. ))))
Reagovat
kada.tom
tak tomu, že Puig najednou bude stoupat až na roveň hráček výše zmíněných nevěříš snad ani ty sám :-)

navíc v Barceloně byla Capriati nasazenou trojkou, Davenport v Atlantě nasazenou devítkou, to svědčí o tom, že to nebyly žádný nuly, narozdíl od Puig, která je nasazená leda tak na internationalech ...
Reagovat
dadaft
no nevěřím, navíc Capi i Davi byly moje srdcovky,,,,,,,,,,,,,,, ale když vyhraje, tak zkrátka vyhraje, no.
u chlapů taky vyhrál Massú.
Reagovat
kada.tom
prostě OH by neměly být tím turnajem, který startuje úspěšnou kariéru, ale který jí završuje, zdokonaluje, končí ...
Reagovat
EllNino
-_-
Reagovat
dunphy
To takhle furt dokola všem cpe, že se mu nějaká podepsala?
Reagovat
kada.tom
ono se mu jich tolik nepodepsalo, ale s Puig otravuje furt
Reagovat
dunphy
Já už tu asi stokrát viděl v závorce, že má podepsanou Belindu. Nikdy to nezapomene připomenout jak kdyby to byly nejvétší úspěchy kterých lze v životě dosáhnout :D
Reagovat
kada.tom
no, jak může, tak to vytáhne, nevím ... dle mě to zase takovej argument není, jako kdyby to něco měnilo, jestli má nebo nemá něčí podpis ... já mám taky podpis Lucky Šafářový a neměl jsem (dosud) potřebu to někomu sdělovat :-)
Reagovat
sprchon
Tak když z toho má radost, proč ne? :) Já Monču podepsanou nemám, ale viděl jsem jí v Praze naživo, což jsem našim u televize taky s nadšením sdělil, když říkali, že o ní v životě neslyšeli.
Reagovat
EllNino
já trénoval s Katkou Siniakovou a taky to nepíšu v každým příspěvku :D
Reagovat
sprchon
Jsi prostě skromnej, nechvástáš se jako monty. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak, EllNino už to tady několikrát psal (dokonce i to, že má Katku na FB v přátelích :D) a je to tak správně, vždyť se má čím chlubit. :) Tím mi vlastně zase připomněl, že bych na něj neměl bejt zlej... :D
Reagovat
darek.vrana
No jéje, o mě se otřel Marcelo Rios. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem chtěl jenom zdůraznit, že mám podepsanou olympijskou medailistku, víš? :D
https://pbs.twimg.com/media/ChFptVIWUAAWpHc.jpg
Reagovat
dunphy
Gratuluji k životnímu úspěchu, moc se těším, až si to ještě srokrát přečtu při každé tvé zmínce o jakékoli hráčce, kterou máš podepsanou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám podepsanou Anu, Mashu (vyhrál jsem v soutěžích), Katku Siniakovou, Belindu (loni z Prahy) a Monču (letos z Prahy). To je z tenistek všechno. Ani to nebolelo, ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, letos se mi podepsala jenom Monča. :D
Reagovat
A.R.R.
Hoši nehádejte se, ke mě si v Katowicích sedla Heather Watson, tak kdo je tu nejlepší? :-D
Reagovat
sprchon
Na mě se usmála Julia Goerges, ha! Aha? :) :D
Reagovat
A.R.R.
Tak teď jsi mě rozsekal kamaráde, jsem myslel, že jsem nejlepší a jaký to omyl :-D
Reagovat
A.R.R.
Ale stejně jsem nejlepší, jsem v těch Katowicích viděl Fandinu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To je na zlatýho bludišťáka. :-D
Reagovat
A.R.R.
Tak tak, prostě kdo umí, ten umí :-D
Reagovat
a.magerova
A pokusil ses ji okouzlit ?!!!
Reagovat
A.R.R.
I dej pokoj, od té doby si na mě zasedla a reje do mě jak krtek do záhonu :-D
Reagovat
a.magerova
Ale tak znáš to: "Co se škádlívá, to se rádo mívá !!!"

:-))
Reagovat
A.R.R.
O děkuji pěkně :-D Zrovna tohle bych mile rád někomu přenechal :-D
Reagovat
a.magerova
Láska je láska... to nejde jen tak někomu PŘENECHAT... se pak nediv, že se dotyčná mstí... :-P
Reagovat
A.R.R.
No jo, když já mám svojí Verunku, tu jsme poznal dřív než paní F. Takže se musím zachovat jako gentleman a mé srdce patří první, která mne okouzlila :-)
Reagovat
Lunej..
A my Fricka, takže největší úlovky TP :D
Reagovat
A.R.R.
Jsme lovci fantomů z TP :-D
Reagovat
sprchon
Dobře, trénoval jsem na stejným kurtu, kde začínal Joao Sousa. Krátce poté Joao vyhrál svůj druhej ATP titul a dostal se do ČF US Open. :P
Reagovat
A.R.R.
Ty si nedáš pokoj, ale tak jo, jsi naše hvězda :-D
Reagovat
sprchon
Tak když jsi vytáhl Fandinu, tak jsem musel takhle. :D Doufám, že už nic nemáš, mně už začíná docházet palivo. ;)
Reagovat
A.R.R.
Ne větší trhák fakt už nemám, takže jsi vítěz, to už ti nikdo nesebere :-D
Reagovat
sprchon
Dík za ujištění. :D
Reagovat
FulnekUltras
Indiánka poďobaná... ;))) ...nám to teda dneska zavařila... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Monica Puig - ta, která fulnecké lvici zhatila zlatý olympijský sen. To zní hezky, ne? I kdyby už Monča nic nevyhrála, tak tohle jí nikdo neodpáře... :D
Reagovat
sprchon
A kde bereš tu jistotu, že by Petra ve finále vyhrála? :D
Reagovat
smazaný uživatel
A kde ty bereš jistotu, že by nevyhrála? :D
Reagovat
sprchon
Prostě Petře překazila finále, ne zlato. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tím pádem i sen o zlatu... :)
Reagovat
sprchon
No dobře, no. :)
Reagovat
EllNino
no myslím, že by to Monica dost ráda vyměnila za ty dva Grandslamové tituly, TM, Fed Cup a podobně ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Čoveče, podle toho co říkala už během olympiády, tak asi ne. :D No a vyhrát Fed Cup s Portorikem, to jsou hodně blbý fóry... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Portoriko je součástí USA.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale Fed Cup hraje za Portoriko, stejně jako na OH hraje za Portoriko...
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím. Ale smysl to moc nedává. Navíc, pokud to vyjde, tak se Portoriko stane 51. státem USA.
Reagovat
sprchon
Proti Mad bych jí věřil a i bych jí fandil. Ale proti Angie ne. No, snad to urve Angie. :D

Jinak jestli nám chceš Monču zprotivit podobně jako iqe Petru nebo Kozoroh Djokoviče, tak jsi na dobrý cestě. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovci mě rádi provokujou, tak holt musí umět taky přijmout, ne jenom rozdávat... Tím ale určitě nemyslím tebe.
Reagovat
George_Renel
Ještě větší debi.l, než si kdokoliv mohl myslet....
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Běž do háje. Tenis tě stejně nezajímá, Puigové fandíš jenom pro to, že se ti líbí její nohy (nebo ten knírek?), tak tady teď neučůrávej blahem z toho, že ti ji lajnoví dotlačili až do finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Zadek, hlavně zadek! :D Ale počkej Kvěši, na tebe mám ještě něco připraveno...
Reagovat
babolat.cz
ty voe, fanoušek mužatky
Reagovat
smazaný uživatel
Užij si finále a na místní závistivce kašli :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, jsi tady jeden z mála normálních. :)
Reagovat
a.magerova
Mne by zajímala ta stupnice normálnosti/nenormálnosti... :-P

1 - Protože, když s tebou monty nesouhlasím, tak nejsem normální... OK
2 - Ale já navíc také nesouhlasím s iqe, takže taky nejsem normální, ale určitě jinak než v bodě 1
3 - takže musí být NĚJAKÉ NĚCO co splňuje výše uvedené podmínky, ale jak se TO potom jmenuje ?!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ty jsi jenom zvědavá bába... :D
Reagovat
Lunej..
Prý bába, ty jsi od včerejška velmi galantní :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak že je zvědavá, k tomu se sama přiznala a zvědavé bývají většinou báby. :D Náhodou, všimni si, že tobě už dávno neříkám stařenko... :)
Reagovat
Lunej..
No jo vlastně, přitom to je tak hezké a milé oslovení. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ale nehodí se na tebe (zatím). :D
Reagovat
Lunej..
to je teda lichotka, v té závorce :D Tak díky.
Reagovat
misa
Přišel největší onanista na TP...
Reagovat
FulnekUltras
zítra to snad ani nechci vidět... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ha ha ha! :D Koblížek taky jenom o bronz, to je smůla, viď? :(
Reagovat
sprchon
Trapné.
Reagovat
smazaný uživatel
Míša rád rozdává, tak ať taky přijímá...
Reagovat
sprchon
Pojď pojď pojď!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ta už sem nechodí, ne? :D
Reagovat
sprchon
Nevím, já sem taky moc nechodím. Ale je fakt, že jsem ji tu dlouho nezaznamenal. :D
Reagovat
A.R.R.
To jako fakt, že už sem nechodí? Není možná!!!
Reagovat
misa
V létě nechodí - hlídá vnoučata :)
Reagovat
a.magerova
Však psala, že vnuk má 14, to už snad nemusí hlídat 24 hodin denně.... :-P
Reagovat
misa
Pokud je po ní, tak musí :)
Reagovat
misa
Koblížek aspoň hraje. Je jedna hráčka, která si může pinkat leda tak pro zábavu. A doufám, že to tak až do ledna 2018 zůstane :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň něčeho se můžeš chytit, viď? :D Jen počkej...
Reagovat
misa
Koblížka nech na pokoji.
Reagovat
smazaný uživatel
Rád, až necháš na pokoji Mashu... :D
Reagovat
misa
Ty sis začal. Nejdříve jsem jen hodnotil tvou přítomnost na TP. A ty jsi se hned začal posmívat Lucince. Abych ji ochránil od tvých pounámek, raději o Marfušce nebude nic psát :)
Reagovat
misa
*poznámek
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej se, jak jsi zareagoval...
Reagovat
misa
Nejdříve jsem napsal, že je TP-onanista, o nějaké hráčce nic. Pak se monty začal posmívat Lucii, takže jsem mu to musel vrátil.
Reagovat
baggik
Jsi nemocnej. Ja napriklad fandim Monce Puig uz od doby, kdy byla juniorska n.1, kdy ty jsi honil nad jinejma tenistkama a presto jsem fandil Petre, protoze OH jsou neco vic nez bezne turnaje. Ty tvoje vylevy 10ti leteho ditete, co nasli tatovi v supliku casopis leo uz nikoho nezajimaj a prehoupl ses za hranici trapnosti. PS: Chudak tvuj synovec.
Reagovat
Davor1
Beluči na sieti = istý bod pre Nadala. Ale furt tam bude liezť, zas a znova :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bohuzel od toho zkazeneho voleje na konci druheho setu, to jde vsechno spatne:(
Tam promhrhal navrat, aby to dostal do TB, a zkusil zakoncit do dvou...
...ted uz je pozde...
Reagovat
Frick
https://twitter.com/monty025/status/764153107152592896

Ale twítuje, twítuje...
Reagovat
a.magerova
Tak super, že cvrliká mimo TP... :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi hodnej, že mi děláš reklamu... :D
Reagovat
babolat.cz
není se čím chlubit..medvědí služba
Reagovat
Lunej..
ještě jeden :)
Reagovat
Krisboy
Juan v poho, ale Gaela trošku zatlač!
Reagovat
Lunej..
Já mám Keie i Gaela ráda, takže tady to nechám na druhých :)
Reagovat
Krisboy
Aha, no tak to si Mighty Gael bude muset poradit sám...btw. proti Keiovi absolutně nic nemám, ale Gael (a Dustin Dreddy) jsou nejvíc :)
Reagovat
Krisboy
Reagovat
Frick
Že by už přišel na to, že se nemá provokovat? :o)
Reagovat
kada.tom
fotbalistky USA prohrály, tak to asi rozdejchává
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, měls pravdu. :(
Reagovat
dadaft
bože Sokol, který dává důrazy na úplně nesmyslné slabiky. ((
Reagovat
kada.tom
Rafa set :-)
Tak snad ještě zabojuje :-)
Reagovat
dadaft
už je hotovo.
Reagovat
a.magerova
Rafa už TO nepustí !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byl return...a brejk stahnuty...
Come On Tomazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!;)
Reagovat
smazaný uživatel
No a jde to do tretiho;D)
Tak nic, ted budou muset zabrat jeste vic divaci,...lajnovi robi co mohou...;)
Reagovat
Lunej..
Bylo by to pěkný, kdyby vyhrál domácí :)
Reagovat
Krisboy
Twl Rafa teď zakouzlil.
Reagovat
smazaný uživatel
jj ted zahral fakt dobre, konecne zacal hrat;) Bude to aspon zajimavejsi...
Ted je Tom trochu nalomeny, odvratil 3BP, a pak stejne brejk...
Jestli chce Rafa vyhrat, nesmi ho pustit zpet do agresivni hry...
Ale doufam, ze to Tom zvladne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem ted to prase bylo fakt drsnyyyy, to by nedal ani janek, a to je nejaky machr na tyhle kraviny;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Komu ty:-)
Reagovat
sprchon
Ať nefandí raději nikomu. Dneska komu fandí, ten prohraje. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sup...zacni fandit Rafovi;D))))
Reagovat
Lunej..
nejsi zase drzej_!! Fandím Juanovi a Bellucimu, Kei vs Gael je mi jedno. A Háčkám samozřejmě.
Reagovat
A.R.R.
je drzej, pořádně ho vylískej, mladého pána :-D
Reagovat
sprchon
Tak Bellucimu jsi teď fandila dobře. :D Ale psala jsi, že jsi vyčerpaná, tak to s tím DelPem a Háčkama moc nepřeháněj. Jestli přece jen ještě můžeš, tak bych prosil Nishimu ve 2. setu trošku zafandit. :)
Reagovat
Lunej..
Jsem nabrala druhý dech, to mi starší umíme :) Jak jsem psala nahoře, já jsem u zápasu Keie tak nějak rozpolcená, takže fandit nemůžu ani jednomu :)
Reagovat
Lunej..
my - fuj
Reagovat
sprchon
Já mám taky rád oba, ale Gaela víc. Poslední dobou hraje parádně, soustředěně, ne jako dřív. To byla většinou loterie ala Fogna nebo Rosol. :D
Reagovat
Lunej..
Tak jejich letošní zápas v tom šíleném vedru (kde to bylo?) byl luxusní, jak tam byl Gael v tom černém jak mokrá myš. Skvělé utkání.
Reagovat
sprchon
Miami, to jsem neviděl... Prostě je to jeden z nejzábavnějších hráčů na okruhu s tím, že teď dokáže celkem dlouhodobě držet výbornou úroveň hry. Mám z něj radost. :)
Rebreak!
Reagovat
sprchon
Ale jak tak koukám na Nishiho, tak si říkám, že by mohl dát i Můru. :)
Reagovat
Lunej..
Kei je taky taková záhada, vždy podá luxusní výkon a pak je chudák zraněný nebo jde dolů. Gael je srandička, vloni ve Vídni s Davidem byl opět ozdobou zápasu, hodně lidí mu přálo. David tam působil jako suchar. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak nadešel ten den, kdy má Rafa konečně soupeře a je to špatné. Ale i tak účinkování v Riu nad očekávání :)
Reagovat
babolat.cz
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tygr cupuje, tady se ukazuje, co tenistům kromě Federera na turnajích schází. Bellucci mě fakt baví :D
Reagovat
spaniel
Nadal dostava solidni klepec.
Reagovat
kada.tom
Rafa nemá zatím šanci ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty kravo, ten chlap jede proste famozne, druhy brejk, atmosfera neskutecna...
Jeeeeeed Tome...
Reagovat
Lunej..
držím palce. :)
Reagovat
Jabadu
Ale jinak, Petře nelze vytknout nic. Jistě - nechala si prolítnout první set mezi prsty, ale bojovala statečně.
Co už. Kondice Mónicy mi začíná býti záhadou.
Ale je to vlastně stát patřící k USA.
Takže záhada je předem vyřešena.
:-)
Reagovat
Krisboy
Kámo, tohle není moc fér...
Reagovat
makro99
bohužel káma má takovýchto siláckých řečí víc...
Reagovat
Jabadu
1. Gatlin dvakrát dopoval a není problém
2. Anglická cyklistka třikrát porušila dopingovou kontrolu a není problém ...
Mám pokračovat?
Reagovat
Krisboy
a jak souvisí arogantní de.bilní podvodník Gatlin s Mončou Puig??????????
Reagovat
Jabadu
Doufám, že nijak. Byla fakt dobrá.
Reagovat
smazaný uživatel
Nijak. Na druhou stranu, to, že Puig, která doteď nic výraznýho neuhrála, je najednou ve finále olympiády, přičemž po cestě porazila i takové hráčky jako Muguruza nebo Petra, navíc dneska po náročném tříseťáku vypadala až moc svěže... no nedivím se Jabaduovi že něco cejtí. Ono to totiž opravdu dost silně zapáchá.
Reagovat
dunphy
Tady někdo výrazně od lajnových pokročil :D
Reagovat
makro99
mně se ještě zdálo, že petra měla nějaký divný zornice; jestli jí nedali něco do jídla, ti latinos a taky USA...
Reagovat
dadaft
nakydat špínu na každého, kdo v tvých očích Petře ublížil - to je fakt ubohé.
Reagovat
smazaný uživatel
Na nikoho špínu nehážu.
Reagovat
dadaft
ne, rozhodně ne, jen ji obviňuješ z dopingu, to je přeci OK, ŽE
Reagovat
dunphy
Pozor! Teď se bude bránit tím, že nikoho neobvinil, protože to jen kulantně naznačil! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ani číst neumíš a opět mi podsouváš něco, co jsem nenapsal.
Reagovat
dadaft
vypadá až moc svěže,,,,,,,,,,,,,,,,, to je co?
ale dobře -- s touhle prasárnou začal Jabadaba du

ať vám vyskáčou fleky na prdelích hovada, já končím.
Reagovat
smazaný uživatel
To je poznámka k tématu, nic víc nic míň.
Reagovat
Jabadu
Je třeba ale uznat, že je jí 22 let. Je na vrcholu sil. Ovšem ty fleky ve tváři ... ne, ne ... nebudeme se pouštět do žádných větších akcí.
Stejně nejsem svlečenej!
:-)
Reagovat
Lunej..
ty jsi odnož Fulneka ne? Ten taky vidí pomalu u každého ničím nepodložený doping. že jsi zobal ty, jak jsi jednou psal, neznamená, že zobou ostatní. Sorry, že jsem takhle hnusná, ale někdy jsou tvoje komenty opravdu přes čáru.
Reagovat
Jabadu
"A vodedneška nechci vidět na poli ani jedno pivo! ... Turek!!"
"Ale no jóóó ... dyť porád."
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Při každé porážce se logicky hledají důvody proč... ;) Ty na straně Petry byly vyjasněny i Peťou samotnou na tiskovce (výše) - a tak už spravedlivě na.raný fanoušek ;) zákonitě v analýze ;) pokračuje na stranu druhou. Já jen - pro větší vzruch v sále ;) - ještě nadhodím myšlenku, že tři jestřábi na set v současné době vlastně spíš otupují možnosti tenistů uhádat si něco víc. ;) Pamětníci jistě vzpomenou na éru Connorse, Mc Enroea či na tehdejší DC-zápasy v Argentině nebo Brazílii, kde byla neobjektivnost jihoamerických lajnových vždy proslulá. Ovšem na antuce se pak dalo s vrchním rozhodčím a nehrajícími kapitány nad změtí stop od míčku ;) debatovat skoro donekonečna... ;) Za sebe Monču beru jako hráčku, které Rio herně určitě perfektně vyšlo, ale...dokud nebude zavedeno souvislé elektronické sledování autů - zpočátku třeba jen při servisu a na BL - nějaké to drobné "ale" si zkrátka v místní naštěstí nijak necenzurované diskuzi zkrátka taky neodpustím. Naopak když Petra v Riu hrála s nějakou Evropankou, tam byla myslím neutralita rozhodování zaručena dostatečně. No ale stejně - v Londýně čf, v Riu sf, tak v Tokiu (skloňování podle vzoru Nagano) by to už snad třicetileté Petře vyjít mohlo... ;)
Reagovat
Lunej..
Jaké ale? Včera se mi taky zdálo, že Andymu s Fognou odpustili pár outů, ale je to jen můj dojem, tak tady nebudu vytvářet nesmyslnou diskusi o tom, že mu nadržují. A že se to tu píšeš zrovna jen u Petry, nezdá se mi, že vypadá jako hráčka, které se věčně jen ubližuje. I u ní se občas odpustí out. Spíš mi přijde, že někteří, než aby vzali porážku Petry jako normální FAKT, tak hledají nesmyslné argumenty, aby ten FAKT neviděli.
Reagovat
FulnekUltras
Samozřejmě při daných současných pravidlech nemá cenu o tom dál diskutovat. Jsou příjemnější věci na světě ;) - a Petře se to prostě sejde zas jinde. Po tom, co však v Riu předvedla, snad aspoň na nějaký čas ;) utichne na druhou stranu mnohdy také až zoufale neobjektivní kritika jí samotné.
Reagovat
tommr
dneska se toho dá Petře vytknout poměrně hodně. Zápas nejspíš rozhod odfláknutej servis za stavu 3:1 v prvním setu, kterej dodal Puigový tolik potřebný sebevědomí ... :(
Reagovat
Krisboy
Petra dneska neodflákla vůbec nic.
Reagovat
tommr
v tý pátý hře Petra do tý doby hodně zakřiknutou Puigovou jasně podcenila a posadila jí na koně ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Pro pomalejší ještě jednou - servírovala proti ostrému slunci.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ubožáci tvého typu si jistě něco najdou. Ten "odfláknutý" servis byl proti ostrému slunci, to se servíruje fakt blbě. Ale to by sis nemohl plivnout, kdybys tohle zohlednil.
Reagovat
dadaft
zatím jsem na you tube našel pouze tu nejdelší výměnu a tam - kupodivu - zcela jasný aut nezahlásili Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
To je možný.
Reagovat
dadaft
neřekl bych odfláknutý, bylo to proti slunci........ nicméně Puigová to z té strany zvládala líp.
Reagovat
smazaný uživatel
Puigová v tom prvním setu proti ostrému slunci snad ani nestála - když byla na inkriminované straně, bylo pod mrakem.
Reagovat
tommr
takže i sluníčko hrálo proti Petře? Ty si fakt ubožák ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se někdy proti ostrému slunci zkus postavit a schválně jak dobře uvidíš. Blbe.
Reagovat
a.magerova
Přece sluníčko svítí furt stejně... ;-)

To mraky si musíš naklonit na svou stranu... :-))))
Reagovat
dadaft
https://www.youtube.com/watch?v=B3GSBsJmkzY

doservírovávala set při nejostřejším slunci ty prolhaný demente
Reagovat
dadaft
*proti* nejostřejšímu slunci je asi správněji --- nicméně tvé lži jsou už fakt na palici
Reagovat
smazaný uživatel
Já nelžu, to ty máš evidentně něco s očima.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem prohlanej? To ty máš něco s očima, jestli tomuhle říkáš nejostřejší slunce, ty hlavo vypatlaná.
Reagovat
dadaft
podívej se na ostrý Petřin stín lháři prolhaný

že budeš popírat naprosto jasný důkaz.......... co k tomu říct?

jdi se vycpat magore
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej se, proti jakému slunci stála Petra, když podávala, cocote.
Reagovat
dadaft
proti tomu samému -- ale to blbovi asi nejde vysvětlit, takže to vzdávám.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok beru zpet, asi predcasny finale to nebylo, cekal jsem vetsi dramo...a take jsem nepocital s tim, ze lajnovi, kteri doposavad pracovali presneji nez udery Fedexe za mlada, dost vyfailuji...
...podle mne si precetli ten clanek v El Nuevo Dio a proste chteji pribeh, telenovelu. Je jasny, ze ve finale je jedno, ktera bude stat proti Monice. Lajnari ji zlato ve finale pohlidaji...
Reagovat
Lunej..
Další 1000.dil můžete vidět na CtSport nebo Novasport1. Pěkný večer vážení diváci :)
Reagovat
smazaný uživatel
To budou dily mapujici...prvni fiftyny s Garbinou...Petra se tam dostane nekde kolem 1500 dilu;) A bude slavnejsi v cele Jizni Americe nez by vyhrala 10x wimblas, holt Peta vi, kdy byt ve spravnou chvili, a ve spravne casti pavouka, ikdyz po finale by si ji divcaci pamatovali mnohem lepe';D)
Reagovat
Lunej..
To už budu někde rozprášená, takže je mi to šumák :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
Jabadu
To, že získáváme nějaké medaile je zázrak. nemám již žádná vrcholová střediska - tedy kromě Prostějova - úspěšný projekt šílence, kterému to vyšlo a za to mu velký dík.
Všechny ostatní sporty jsou na klubové úrovni s podmínkami venkovských hasičů.
Žádné speciální vývařovny, žádné speciální služby (masér, lékař ...)
Prostě pravěk sportu.
Všechny významné země mají a budují nová tréninková střediska s patřičným zázemím.
Náš bývalý Papá rozhodl (a nejen on), že je to přežitek.
Jo, málem bych zapomněl - fotbal. Mám raději výraz mého synovce - chodbal.
Ten má podporu ze všech stran.
Ostatně výsledky stojí za to, ne?
:-)
Reagovat
Jabadu
" Nemáme "
Reagovat
FulnekUltras
Zato si na každým rohu můžeš sjednat hypošku, která se prý sama i zaplatí... ;)
Reagovat
Jan
Papá se postaral i o spoustu dalších věcí. Likvidací průmyslu počínaje a dovozem jedovatých potravin konče.
Reagovat
Mayo
Andy sa riadne vytrápil zase. Prvý set valec a potom ako aj proti Fogninimu úpna zmena, divné :D ... Býk vs Thomaz kks to bue veľmi náročný súper pre legendárneho španiela.
Reagovat
smazaný uživatel
největší killer celé olympiády :D Ani Monča na něho nemá. Tak jeď tygře, vyřaď Býka! Atmosféra skvělá :-)
Reagovat
Krisboy
Největší killer celé olympiády je Lukáš Krpálek...snad jen Mighty Usain by mu mohl konkurovat, ale jeho forma je záhadou...
Reagovat
Krisboy
Největší killer celé olympiády je Lukáš Krpálek...snad jen Mighty Usain by mu mohl konkurovat, ale jeho forma je záhadou...
Reagovat
Mayo
Péťa to riadne pos.ala kks.
Reagovat
FulnekUltras
Ani jejich olympijský příběh nebude mít zlatý konec, přesto nám udělaly obrovskou radost už jenom 1. kolem ;), a také vítězství nad Italkami má vysokou hodnotu. Dneska jsme aspoň viděli, jak vypadá šťastná Káťa po zápase - neboť ve finále už jí to snad Háčka neumožní... ;)
Reagovat
A.R.R.
Ty vole Jirko, proč se neraduješ z toho,že Petra po dlouhé době hraje parádní tenis. Dnes sice prohrála, ale po dobrém výkonu, Monica byla prostě o fous lepší. Peťa si zahraje o bronz, což je naprosto super. Co já bych za to dal.....
Reagovat
Krisboy
pozor s tím fousem!
Reagovat
A.R.R.
Joono je to tajné, že Monča má delší fous než Petra :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Protože mě štve, že Petra i přes solidní výkon prohrála. A štve mě to o to víc, že lajnoví rozhodně stejným metrem neměřili. Monika hrála dobře, ale bez tohohle by nejspíš nevyhrála.
Reagovat
A.R.R.
hele já bych skákal radostí, kdyby Aga prohrála až dneska a klidně po blbém výkonu. a vůbec bych neřešil lajny nebo podobné kraviny.
Reagovat
dunphy
Přesně!!! Já byl tak nas*aný, když Aga prohrála, ale prostě by mě nikdy ani za boha nenapadlo hledat pro to tak trapné výmluvy. A obzvlášť po každém jejím prohraném zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga má OH na háku, jela na ně jenom pro to, že by jí doma neúčast neodpustili.
Reagovat
dunphy
Už hledáš dementní výmluvy i u hráček, o které se nezajímáš pokud zrovna neporazí Petrušku. Víš, že mě to nezajímá? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dementní výmluvy? Stačilo vidět, co předváděla.
Reagovat
dunphy
By mě zajímalo kolik z toho co předváděla jsi vlastně vidél. Víš úplné prd, ale chytrého budeš dělat furt. A btw. Petra se dneska teda taky pěkně předváděla :*
Reagovat
smazaný uživatel
Na rozdíl od Agy alespoň bojovala.
Reagovat
dunphy
Ty totiž určitě víš, že Aga nebojovala. Celý zápas jsi jistě viděl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Celej ne. Ale něco ano.
Reagovat
A.R.R.
Aga OH na háku nemá, kdyby ano, tak tam nejela, mohla se tisíckrát vymluvit na to, že je zraněná, že se bojí Ziky atd. Prostě hrála blbě, tak vypadla. A věř mi, že tak vzteklou jsem jí ještě neviděl, takže kdyby jí to bylo fuk, tak by to tam odchodila a řekla by nešlo to....
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak, na normálním turnaji takhle neprohrává..
Reagovat
dunphy
Nemá teď formu. Co je na tom těžké pochopit?
Reagovat
A.R.R.
To je vidět, že její zápasy nesleduješ :-) Mnohdy už prohrála po daleko horším výkonu a místo vzteku se tvářila jako kdyby se jí to netýkalo.
Reagovat
dunphy
Jojo :) a navíc jí na tom fakt evidentně záleželo...byla tak naštvaná, že dokonce rozbila raketu, což jsem ji nikdy předtím udělat neviděl...
Reagovat
dadaft
pánové, bavíte se s iqem, nezapomínal bych na to --- jeho nic toho nezajímá, on už to má vyšpekulované po svojem.
Reagovat
A.R.R.
Hele já se těšil na OH jako malý kluk, doufal jsem že tu smůlu konečně protrhne a dopadlo to jak dopadlo. Byl jsem hodně nas.raný, otrávený a já nevím co ještě, ale prostě na soupeřku neměla, tak letěla po prvním kole....
Reagovat
dunphy
Přesně. Hrozně mě to mrzelo, ale prostě jde se dál a netřeba hledat nějaké výmluvy. Aga neměla den a soupeřka byla lepší. Pořád hrozně doufám aspoň v jeden GS :)
Reagovat
Krisboy
Aga by si GS rozhodně zasloužila. Unikátní hráčka s neskutečným citem pro míč a přehledem na kurtu. Řeči o "antitenistce" absolutně nechápu. Ale je pravda, že jí chybí razance, která je v dnešním tenise asi rozhodující, to je to, co jí na ten absolutní vrchol chybí. Myslím, že by mohla bejt dobrá deblistka, škoda, že debly nehraje...kdo ví...
Reagovat
smazaný uživatel
V dnešním tenise je rozhodující především fyzička, pohyb a precizní obrana. Toho všeho má Aga na rozdávání.
Reagovat
A.R.R.
Ale což, je to jenom sport :-) Je to kouzelnice, to jí nikdo neupře a i s tím jejím antitenisem jak se tu říká se statečně drží ve špičce už dlouhá léta, díky bohu :-) Jinak jsem rád, že se tu objevil další "Agovec" :-) My ten GS dáme i kdyby čert na koze jezdil :-D

Já měl letos pro Agu předplacený Wimbledon u lajnových a voni ti blbci to pohnojili a místo lajn jí hlásili auty :-D
Reagovat
dunphy
Já jsem přímo UltraAgovec a jsem na to děsně pyšný! :D
Reagovat
dunphy
Ovšem pořád se nezapomínám řídit naprosto běžnou logikou narozdíl od ostatních ultrafanoušků zde, takže jsem to možná trochu přepískl a zůstaňme u Agovce! :D
Reagovat
dunphy
Australian Open 2017 je naše!!! :D na USO myslím bude ráda, když přejde to svoje zakleté 4.kolo :D
Reagovat
A.R.R.
No od US open si neslibuji vůbec nic, když přelezeme 3 kolo, tak to bude fantazie :-D
Reagovat
dunphy
A přitom vůbec netuším proč jí to tam tak nejde. Nevíš jestli se k tomu třeba někdy nějak vyjádřila? :) Mě jediné co napadlo, tak že ty betony jsou tam na ni prostě až moc rychlé a nestíhá moc čarovat :)
Reagovat
A.R.R.
Buď loni nebo předloni jsem četl článek, kde říkala, že jí tamní areál nesedí, že když tam vstoupí, tak na ní něco padne. Podobně se vyjádřila i Bára Strýcová.
Reagovat
dunphy
Nevyjádřila se tak Bára o FO? Nebo i o USO?
Reagovat
A.R.R.
Tak u té Báry si nejsem jistý, to asi říkala o FO, to je pravda. U Agy vím, že to říkala o US open. To víš už se mi to taky v hlavě občas pomotá :-D
Reagovat
dunphy
Chápu :D
Reagovat
A.R.R.
Příští týden to rozjedeme v Cincinnati!!! Dawaj Aga dawaj :-)
Reagovat
FulnekUltras
V tenise je během roku naštěstí spousta možností na reparát... ;)
Reagovat
A.R.R.
Jasně, Žabka pinkalka ještě ukáže zač je toho loket :-D Ale že nás čeká pekelný podzim:-)
Reagovat
Krisboy
Reagovat
A.R.R.
Jo já se přiznám jsem hajzlík co korumpuje lajnové, ale ono by to stejně zabralo jen když se hraje proti Petře :-D
Reagovat
EllNino
pouhé spekulace, dokaž to
Reagovat
dadaft
on to VIDÍ, chápeš?
Reagovat
Krisboy
přesně tak, tiqe nemůže za to, že jsme všichni slepí, blbí, zaslepení a nerozumíme tomu
Reagovat
dadaft
vlastně si za to můžeme sami, ó my nešťastníci.
a on s náma musí žít!!!
těžký osud má náš iqe.
ale nese to jako hrdina.
Reagovat
smazaný uživatel
Pusť si záznam, ten je důkazů plný. Jen to chce být objektivní a nezaujatý.
Reagovat
EllNino
nejse zaujatý, Petra je mi s prominutím u p*dele :D ...ale koukám se na to na HD televizi a prostě ty auty tam nevidím ...ani nemužu, ty auty prostě nemužeš vidět, pokud nejsi přímo na místě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Alibistický kecy. Já na to koukám taky na HD televizi a některé auty jsou vidět hodně zřetelně. Samozřejmě nepopírám, že je dost situací, kde je to hodně sporné.
Reagovat
dadaft
mně by zajímalo, jak tvůj mozek, který se o auty hádá s tvým mozkem, určuje, kdy je to aut a kdy je to sporné -- podle důležitosti okamžiku?
Reagovat
lars
Tak ty neohlas. auty oznac, uved jejich cas v zaznamu a dej link sem na stazeni toho zaznamu s neohlas. auty
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bych to dělal? Sami si je najděte. Bylo jich dost, tak vám to moc času nezabere.
Reagovat
lars
protoze Ty je "vidis"
a ja nebudu ztracet cas hledanim neceho, co nebylo
Reagovat
smazaný uživatel
Protože byly viditelné hodně jasně.
Reagovat
a.magerova
A když tys je viděl, jaktože je neviděla Petra?
Reagovat
A.R.R.
Protože Petra je totálně blbá a slepá...Promiň Petro, ty víš, že tě mám rád, ale....
Reagovat
smazaný uživatel
Není blbá a slepá, ale jsou věci, které prostě ona ani jiný smrtelník vidět nemůže.
Reagovat
a.magerova
:-)))

Takže tys nesmrtelník ?!!!
Reagovat
A.R.R.
Ale ty je vidíš :-D Prostě ty jí tady tak prezentuješ. Petra na tom kurtu stojí a vidí kam ten balon padá. Jednak to nemá zkreslené a taky má to oko trénovanější než my fandové, rekreační hráči a TV povaleči.
Reagovat
Lunej..
Přesně a i sami hráči někdy mají špatný odhad, i umpire. Kolikrát se mi v telce zdál out a pak jestřáb ukázal opak.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak že hráči mají špatný odhad není žádné překvapení - viz můj příspěvek níže.
Reagovat
A.R.R.
Myslím, že těch chyb v zápasech je hodně, ale na obou stranách. Dokud to bude záviset na lidském oku, tak to nebude čisté nikdy, ono se to totiž nedá. Ale to není podstata naší kritiky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra na tom kurtu nestojí, ale zpravidla lítá sem a tam. A to je pro posouzení toho, kam to dopadlo, ku..a velkej problém.
Reagovat
Lunej..
A pro toho, kdo sedí u televize a vidí to zkresleně, ještě větší. Měl by sis vyzkoušet roli lajnového, abys věděl, o čem mluvíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten, kdo sedí u televize, má rozhodně lepší přehled než ten, kdo lítá po kurtu sem a tam. Už pro to, že má celý kurt jako na dlani. A často i opakovaný záběr.
Reagovat
A.R.R.
Stojí bylo myšleno obrazně, to prostě nemá cenu. Ty víš, že nejsem ultrakvitovec, ale Petře fandím. A mám-li být upřímný, když hraje, tak raději na zdejší diskuzi nekoukám, páč když vidím ty tvoje kecy o autech, tak jsem se už několikrát přistihl, že jsem si podvědomě přál, aby Petra rupla....

A to je ta podstata proč jsem ti už několikrát psal, vyser se na auty, nepiš o tom, můžeš Petru někomu zhnusit...ale to je pořád dokola...
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to tady vysvětloval několikrát - když tam lítá jak hadr na holi sem a tam, je v podstatě nemožné, aby měla čas na to zhodnotit, kam ten míček dopadl. To už musí být jo velké štěstí, aby to šlo. Je to tak evidentní, že to musí být jasné každému, kdo někdy dělal jakoukoliv pohybovou aktivitu.
Reagovat
a.magerova
Vždyť tys nedržel raketu v ruce, tak o jaké aktivitě/zkušenosti mluvíš?!!

A taky by jí mohl nějakým způsobem "napovědět" Pála, kdyby to bylo tak, jak tady furt a dokola prezentuješ... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Nepotřebuju držet raketu v ruce, abych věděl, že se při prudkém pohybu rychle letící předměty dají sledovat jen těžko, resp. se dá jen těžko odhadout, kam dopadnou - na takové zjištění mi moje stávající pohybové aktivity stačí. A že tenis nehraju? To skoro nikdo tady, ta rekreační pinkaná, co tu většina lidí provozuje, nemá s tenisem nic společného. Bez urážky.

A koučink je zakázanej, takže Pála moc napovídat nemohl.
Reagovat
makro99
cha cha cha chaaa... frkař roku!
Reagovat
Kozoroh
Televize zkresluje, vyvozovat z TV záběrů špatná rozhodnutí lajnových je hloupost.
Reagovat
smazaný uživatel
Televize jistě zkresluje. Ale některé chyby jsou tak výrazné, že je ani televize zkreslit nemůže.
Reagovat
spaniel
Nadal nema sanci. Zrejme nevi jak to chodi proti domacim. Proti skoro domacimu by to treba jeste nejak uhaluzil, ale tady ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomas brejknul a tam to vypada, jako by vyhrali MS ve fotbale;) Neskutecny power...krom toho Rafa tu proste na turnaji dobre nehraje...
Musi zlepsit hru, co stacilo doposavad, proste tady stacit nemuze, ani nahodou...
Reagovat
spaniel
Bohuzel, proti lajnovym mu nepomuze nic, ani forma z 2010.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Reagovat
Krisboy
Přátelé, jsem zklamán. Ale Monča hrála skvěle, vítězství si zasloužila. BaLu to měly těžké, vyhrát mohly, ale Káťa s Aaaajou jsou skvělé deblistky (i singlistky) a....a....a vítězství si taky zasloužily. Ještě že tady mám to rulandské :(
Reagovat
Lunej..
Ještě máme Háčka a mix. A další naděje na bronz. Já jsem spokojená. Není vsechno zlato, co se třpytí.
Reagovat
Krisboy
Ale vždyť já nakonec taky. Vždycky fandím nasim, ale když je soupeř lepší, tak je prostě lepší a tečka. S tím nemám problém, nejsem žádnej fanatik. Je to škoda, ale život jde dál a hlavně v životě se stávají daleko horší věci, než že českej tenista prohraje...na zdraví!!!
Reagovat
Lunej..
Právě, horší je, když ti v reálu dojde Rulandské a ty jsi virtuálně v háji:)
Reagovat
Krisboy
Hele, když otevřu okno, který jsem před chvilkou zavřel, tak slyším páteční šum z hospody, kde sedí spousta známejch, takže ani konec rulandského mě nezlomí...ale k tomu myslím nedojde, ještě tam mám necelej litřík, to vydrží.
Reagovat
Lunej..
Spíš je smutný, že při pátku místo v hospodě sedíš u netu :) což se týká i mě.
Reagovat
Krisboy
Smutný? Pátků v hospodě s kámošema bude ještě spousta. Olympijskejch čtvrtfinále a semifinále s českou účastí bude jistě míň. A přece dobře víš, že tenhle tejden jsem byl mezi přáteli v restauraci každej den, tak mi dopřej aspoň ten jeden jedinej páteček...
Reagovat
Lunej..
jak to mám vědět, co děláš? Já tě nešpehuju :)
Reagovat
Krisboy
To doufám :) v dnešním diginálnín věku si člověk nemůže bejt jistej ničím.
Reagovat
Lunej..
Mám opravdu mnohem lepší věci na práci. :)
Reagovat
Krisboy
Nevím teda, co by mohlo bejt lepší, než špehovat mě :) ale né, sorry, to to víno :)
Reagovat
makro99
čoveče, ty seš poslední dva dny úplně zjihlej...;)
Reagovat
smazaný uživatel
potatoes
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem totálně ostrouhal :D A omlouvám se za jednu sprostou poznámku, co budu mít, ale iqe ty jsi totální k.o.k.o.t.
Reagovat
kada.tom
za to se neomlouvej, to tady všichni vědí, že je k.o.k.o.t :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně. Vy tady věříte tomu, že ve sportu, ve kterém se točí miliony a neexistuje žádná zpětná kontrola rozhodčích se toho nijak nezneužívá, což by z tenisu dělalo naprostý unikát, protože v jiných sportech se to děje naprosto běžně, ale k.o.k.o.t jsem já? Ne, to vy jste naivní hlupáci.
Reagovat
spaniel
A proc si jako obet vybrali ze vsech hracek zrovna Petru? Jak jim to prinasi ty miliony?
Reagovat
smazaný uživatel
Petra určitě není jediná oběť. Ale Petru sleduju, tak na to upozorňuju u ní.
Reagovat
dunphy
Zajímavé teda, že podle tvé logiky ještě Petra snad nikdy nenarazila na soupeřku, které by to dělali taky.
Reagovat
smazaný uživatel
iqe a logika, to bych nepletl dohromady :D ať se něco nestane.
Reagovat
dunphy
Dobře, upravuju na "logika" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Iqemu logika funguje velice dobře. Dokonce jsem kdysi dělal i nějaké psychotesty, ze kterých mé logické myšlení vyšlo víc než dobře, takže na logiku mám i papír. :-p
Reagovat
spaniel
Tak ze ji obcas nezkusis pouzit i tady.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji jako jeden z mála tady používám neustále.
Reagovat
dadaft
takže ti ta logika musí říct, co je pro tebe nejdůležitější:
A/ že je Petra výjimečná a jedinečná, a když prohraje, můžou za to zlí jiní
B/ i ty sám jsi výjimečný a jedinečný -- jinak to být přece nemůže
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a zbytek jsou jen kecy naivních hlupáčků.
Reagovat
smazaný uživatel
Važ svá slova. Protože z toho vyplývá, že i Petru lajnoví tlačí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Někdy nejspíš ano. Ale dneska ne.
Reagovat
FulnekUltras
V Česku bohužel poslední dobou hrává jen FC... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Příští rok si střihne i Prahu. ;-)
Reagovat
kada.tom
Andy přežil další thriller! Uff!!
Steve si počká na úspěch jinde :-)
Andy snad už Gaela nebo Keie nepodcení.
Reagovat
Dobry-den
další dvoje brambory jsou doma. Holky, děkujem!!!
Reagovat
Dobry-den
K tomu ještě Mary postupuje...co horšího nás ještě čeká? :-(
H + H, opovažte se!!!
Reagovat
Kozoroh
Hingiska chce Super Slam v deblu, za tím si tvrdě půjde :-(
Reagovat
smazaný uživatel
VAMOOOOOOOS! Žijeeeeeeeem!
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to ten buzík trefil? Frut jen slajzuje a pak trefí takový prohoz BH.
Reagovat
a.magerova
Jééžiš, vždyť vedete... :-P
Reagovat
Mayo
:D buzik...to čo tam stváral zase ?
Reagovat
Lunej..
Asi proto, že je buzik:)
Reagovat
dadaft
ted by to chtělo brejk
Reagovat
dadaft
myslel jsem brejk našich. ((
Reagovat
Krisboy
Ajáá na síti řádí, jen co je pravda...
Reagovat
smazaný uživatel
kolik lidí se tak křečovitě brání tomu, že lajnoví Puigové pomohli. Už ti dva jestřábi, co si Petra vzala, leccos naznačili - každému, kdo má alespoň jednu mozkovou buňku musí být jasné, že to nebyly jediné dvě chyby v neprospěch Petry. Jenom jediné, kterých si všimla..
Reagovat
smazaný uživatel
A v neprospěch Puig chyby rozhodčích nebyly?
Reagovat
Krisboy
samozřejmě, že ne!
Reagovat
dunphy
A jak to bylo obráceně jste taky zvážil, pane Bystrozraký? :D
Reagovat
Lunej..
Prosímtě, to je ale chabý argument. Lajnoví se pletou, jsou to lidi, ale ty s tím argumentuješ u každého zápasu, hlavně když Petra prohraje. Ale bav se s volem o sobotě, když jde v pátek na porážku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty o chabých argumentech raději pomlč..
Reagovat
Lunej..
Mě nemůžeš urazit.
Reagovat
smazaný uživatel
To ani nechci, na to tě mám moc rád.
Reagovat
Lunej..
Mě? Ale já se nejmenuju Petra Kvitová:)
Reagovat
smazaný uživatel
To nevadí. :-)
Reagovat
spaniel
Prijdi uz s necim novym, treba nejak okecavej kdyz da do site. Mozna ji vzdycky rychle o malinko zvednou.
Reagovat
FulnekUltras
Nechci to tady nějak hrotit, ale na dobu kontinuální elektronické kontroly tenisových autů se fakt těším. Solidarita Jižní a Střední Ameriky je všeobecně známá - v každém regionu je to ostatně podobné včetně našeho...
Reagovat
Chrenda
No tak ty nemáš žádnou mozkovou buňku, tak nechápu jak to může být jasný tobě, trapáku. protože pokud vím tykev žádný mozkový buňky nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, kopni si do iqeho. Kopni si do něj, že není na rozdíl od vás naivní trouba..
Reagovat
dadaft
:-)))))))))))))))))))))))))))))))
naivní trobové zdraví tiqev
Reagovat
Kozoroh
Ty jsi šílenec :-D
Reagovat
Krisboy
spíš chudák :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zcela zdráv, děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Radši nenaznačuj...
Reagovat
smazaný uživatel
Fandí já taky fandim....
Reagovat
Lunej..
komu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
I brambory jsou dobre víš kolik stojí takové zimnoky?:-)
Reagovat
Dobry-den
Tak snad se zadaří a holky je přivezou. Chápu to správně? ;-)
Reagovat
filp
Svačino nefilozofuj!!!!!! To se neda, jede se na vitezstvi a oni podavaji rusky na 4-5 atd. Dokonce jsem musel vypnout zvuk.
Reagovat
FulnekUltras
jazykově ok, ale obsahem komentáře často Tittelbach z Kavek... ;)
Reagovat
Jabadu
Rusky si ty naše táhnou maximálně do dalšího tiebreaku. Fakt děs.
První set ložený - nazdar, bazar.
Přitom by singlově naše měly být lepší.
Jenomže Bára.
Reagovat
Krisboy
asi budeš muset vytáhnout jednoručky
Reagovat
smazaný uživatel
Omg Andy, blbého one dimensional Johnsona nedorazit. To je fakt hrůza, co předvádí druhý den v řadě už. Jasný první set a pak začne hrát hrozné ho.no. Hráče typu Johnsona musí ničit se svou hrou 2:0, BH ale vůbec neexistuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Strašně moc chyb tam je.
Reagovat
kada.tom
bude tie-break ... loterie
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, ono to nemusí být o 2? :O Já myslel, že jo na OH.
Reagovat
kada.tom
budíček! to od Ria neplatí
Reagovat
Lunej..
Super
Reagovat
Lunej..
Žije:)
Reagovat
smazaný uživatel
Žije? To žil už před zápasem, ať radši vyhraje :D
Reagovat
Lunej..
Hele fandim co můžu, už jsem vyčerpaná;)
Reagovat
Davor1
Takže Angie zlato, Monča striebro, Peťa bronz. Snáď :-))
Reagovat
Chrenda
Kvitová nemá šanci ani proti Kerber ani proti Keys. Holt to bude bramborová. I tak úspěch v této sezóně.
Reagovat
lars
sanci na bronz ma , ale favorit nebude
Reagovat
Chrenda
No já myslím, že Madison 100% nedá a jakous takous šanci by měla proti Angí, kdyby hrála jako proti Makarovové. Ale u Petry nikdo nikdy neví, co na kurtu vlastně předvede. Popravdě jsem jí docela věřil na to finále, měl jsem dojem, že má lauf jak ve Wimbledonu za dob slávy. No ale Monica má super fazónu, tak teď jí přeji aby to celé vyhrála, byla by to bomba. Petra už asi takovouhle velkou šanci na vítězství zlaté placky už mít nebude.
Reagovat
tommr
jj dneska se Petra připravila o nejspíš poslední šanci na zisk olympijský medaile. Kerberovou ani Keysovou určitě neporazí ... :(
Reagovat
FulnekUltras
Tokio podle vzoru Nagano... ;)
Reagovat
lars
to myslis spatne. Na 100 % Ty nevyhrajes nad Keys na OH2016.
Kvitko ma min. 30 % sanci na bronz.
Reagovat
kada.tom
A to sem ještě nedošel Monty a všem se nám nevysmál ... patriot ...
Reagovat
PetaM
PUIG PUGI MONČA PUIG ... Opět a zas :D
Reagovat
kada.tom
jo, skoro to vypadá, jako kdyby to byl Portorikánec a ne Čech ... alespoň na té olympiádě by mohl být trochu patriot
Reagovat
PetaM
Monty mě nebere. Fandí samým srabům, kteří to nikdy nikam nedotáhli. A když jo, tak si stříkali něco do žíly :D
Reagovat
kada.tom
tak to zas ... Caro a Vika jsou fajn :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pověste ho.
Reagovat
FulnekUltras
a potvrdila, že se do sf nedostala náhodou. Sám jsem zvědav, jak psychicky zvládne finále. Petra dnes opět neudržela mentální dominanci z úvodu utkání, přesto však bojovala až do úplného konce - nejen se stále odhodlanější soupeřkou, ale i s tíhou vlastní odpovědnosti. Případný bronz už bude jen chabou náplastí na zklamání, které teď prožívá v šatně...

Díky Peti za skvělé zážitky z Ria - a věříme, že Ti zlepšená olympijská forma pomůže i na USO a ve zbytku sezóny.
Reagovat
Jabadu
Mě nejvíc nas.re, když se ve finále složí. Což očekávám.
Reagovat
dadaft
placka ještě pořád může být a třeba jí to fakt nakopne
Reagovat
Jan
Dnes Petře nemůžu moc vyčítat. Hrála celkem solidně, hrůzy, jaké předvádí jindy v Riu naštěstí nepředvedla. A Puigová nehrála špatně, zvykla si na styl Petry, už když Petra prohrávala v 1. setu, jsem si říkal, to je hotové, přesto dokázala zázračně dát Monice 5:0. To jsem ocenil. A i ve 3. setu stáhla náskok 2:0, s čímž už jsem také nepočítal, takže dobrý výkon, jen to nestačilo. A závěr už nevyšel. Podobné to bylo i s S+Š :)
Reagovat
Jan
jinak Petra mohla vyletět klidně i se Svitolinou, kdyby se jí hra dařila, takže buďme rádi, že hraje o medaile. Nyní o bronz :)
Reagovat
tommr
no v zápase se Svitolinou měla Petra k vypadnutí hodně daleko. Namále ale měla s Makarovovou ... :)
Reagovat
FulnekUltras
ono kolikrát rozhodují opravdu maličkosti - kdyby dnes Petra na začátku vedla 4:1, urvala první set a udržela Indiánku psychicky aspoň zčásti tam, kde včera Elinu...
Reagovat
tommr
jj ta pátá hra byla nejspíš pro další vývoj zápasu rozhodující. Škoda, že to Petra trochu podcenila ... :(
Reagovat
FulnekUltras
po roztřeseném začátku se Puig vůbec tak nebezpečná nezdála - co už s tím teď, no... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Puig ve finále OH. Tolik k aktuálnímu stavu WTA.
Reagovat
kada.tom
přesně tak ... jsem dole psal, že to je špatná vizitka Ria ... ne, to jsem ustřelil, je to špatná vizitka WTA ...
Reagovat
PetaM
Ne, je to špatná vizitka žen. :D
Reagovat
Lunej..
hele, važ slova jo? vy nemít WTA, tak se nemáte o čem bavit. :P
Reagovat
PetaM
To je fakt, chlapi jsou nudní. A když nejsou, tak jsou všichni zranění.
Reagovat
FulnekUltras
nebo úplně nepoužitelní... ;)
Reagovat
a.magerova
Řeč je určitě o tenistech né o reálných chlapech vůkol... :-P
Reagovat
aligo
vzhledem ke stavu WTA může současně každá vyhrát cokoliv...
Reagovat
smazaný uživatel
S takkovou pomocí lajnových ještě aby tam nedošla..
Reagovat
spaniel
Ted jeste napis, proc by to delali...
Reagovat
smazaný uživatel
Protože Monika je skoro domácí.
Reagovat
spaniel
Skoro domácí :D
Ty jsi nemocný.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem realista.
Reagovat
spaniel
To si schizofrenici obvykle mysli.
Reagovat
FulnekUltras
s tímto souhlas - tím rozhodně nechci výkon Monči ani dalších tenistů ze středojihoamerické oblasti v Riu snižovat
Reagovat
Davor1
Daj sa už konečne liečiť, ty tupelo :DD
Reagovat
spaniel
Asi ho zneuzival lajnový...
Reagovat
Lunej..
Nebo lajnovi:D
Reagovat
Davor1
To by bol jediný racionálny dôvod, čo by tú jeho poruchu vysvetľoval.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že vy jste slepí jak patrony, není moje porucha.
Reagovat
a.magerova
Napiš, kdy přesně Petru lajnoví poškodili, zkouknu to znovu i několikrát !!!
Reagovat
Krisboy
to by zaneřádil celou diskusi, a jsem si jistej, že bys to ani nedočetla, strávit nad tím pět hodin by se ti určitě nechtělo!
Reagovat
a.magerova
Nemám strach... nedá ani jedno info o konkrétní křivdě, ví, že si to můžu najít... ;-)
Bude jen obecně plácat... :-/
Reagovat
Krisboy
já už ty jeho pí..viny dávno nečtu, ale občas (jako třeba dneska) si říkám, jestli ho nemám vyndat z ignoru...ale podle vašich reakcí o nic nepřicházím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Celej zápas byl jedna konkrétní křivda, tak se přestaň vymlouvat a snaž se. Věř mi, že ti to nedá moc práce.
Reagovat
a.magerova
Škoda, že né lajnová... nebyl by na Petře tolik nezdravě závislý.... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
https://media.giphy.com/media/9GediURn3h0Ji/giphy.gif
Reagovat
smazaný uživatel
6:3, 6:2, 6:3, 6:2, 6:1, 6:1, 6:1, 6:1 ...to už asi leccos napovídalo :D
Reagovat
Krisboy
...a pak někdo řekne "uhaluzenej turnaj"
Reagovat
Kozoroh
Rozhodujícím faktorem zápasu byla konzistence, která Portoričance vydržela déle. Byly momenty, kdy ji Petra jasně přehrávala, ale ty nevydržely dlouho. Pro Petru a český tenis hořká prohra :-\
Reagovat
FulnekUltras
jj, na konzistenci Petra dojíždí často...s jejím riskantním stylem zákonitě...stejně se mi ale trochu zdálo, že u Moničiny BL byla autová bdělost jihoamerických lajnových podstatně slabší než na protější straně - kontinuální jestřábi zatím bohužel neexistují...
Reagovat
darek.vrana
Ne, rozhodujícím faktorem byla konzistence, s jakou ji tlačili lajnoví přece.
Reagovat
aligo
jo Manica hrála skvěle, ale podle mě na Angie ani na Mad nemá... samozřejmě jí budu fandit
Reagovat
PetaM
Samozřejmě, že nemá. Ale stříbro dobrý.
Reagovat
aligo
myslel jsem to jinak :D Petra podle mě na Angie ani Mad nemá
Reagovat
PetaM
Obě zítra prohrajou. :D

Petra i Mónica.
Reagovat
aligo
vůbec bych se nedivil
Reagovat
PetaM
Akorát Mónica z toho vyjde naprosto skvěle. S nejhezčím kovem ...
Reagovat
sprchon
Tak snad to Monča vyhraje celé. :)

Ale deblistky stále ve hře, pojďte na otočku.
Reagovat
Dobry-den
Skvěle. Gratulka.
Když už to Petra nezvládla, tak aspoň, že vyhrál někdo, komu se to dá taky přát. Mónica hrála neuvěřitelně a Petra jako již tradičně nestačila fyzicky, takže si teď jistojistě dojde pro brambory :-)
Reagovat
misa
Ještě žijeme...
Reagovat
misa
Nára nemá svůj den.
Reagovat
misa
Bára :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes Petru kritizovat nebudu hrála dobrý tenis a zvítězila o chlu lepší hračka.puigova to vyhraje celé.
Reagovat
Lunej..
ok, na to si připiju, teda kromě toho vítězství Puigové, to se ještě uvidí.
Reagovat
Krisboy
Jo, byl to pěknej zápas, Freddie hrál skvěle. Ale mohla to Peťa dát, sakra!
Reagovat
majkl005
taková m*dka fousatá....sorry, že jsem sprostej, ale v životě už nebude hrát takovej tenis jako na OH....takový typy hráček nesnáším...
Reagovat
spaniel
LOL
Reagovat
majkl005
neunesl sem tu prohru, přiznávám....ale koho by to nenaštvalo...taková haluz
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jsou lidi na neunášení zvyklí :-)
Reagovat
majkl005
já se omlouvám...v životě bych si nemyslel, že takto budu reagovat, ale tohle neskutečně nas*re...tak uhaluzenej turnaj...o to víc to se*e, že Petra měla formu
Reagovat
Krisboy
Uhaluzenej? Hrála skvěle celej turnaj. Dneska to bylo o fous, a rozhodně pro ni nejtěžší zápas.
Reagovat
dunphy
O fous :DDDDD jak trefné
Reagovat
smazaný uživatel
TrAPné!
Reagovat
dunphy
Trapný jsi ty. Já jen narážím na ty komentáře co tu všichni měli ohledně kníru, já ani jeden takový předtím nenapsal a ani se jí za to nesměji. Tak mě laskavé nefandinuj :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za zbytečné vysvětlení. Vnímal jsem, že se spíš vysmíváš Monice.
Taky jsem chtěl napsat, že Monica byla o fous lepší, ale říkal jsem si, že nějaká trubka by reagovala jen na ten fous, tak jsem napsal, že byla trochu lepší.
Reagovat
dunphy
Ještě, že existuje někdo tak důstojný jako ty, co bychom si jinak počli :) se můžu zasmát čemu chci a to, že mi nějaký páprda bude podsouvat, že je to trapné mě fakt nezajímá :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nečil se a bav se na cizí účet.
Reagovat
Krisboy
:D kouzlo nechtěného :D
Reagovat
spaniel
Ber to tak, ze tim, ze je to haluznej turnaj a prekvapujou horsi hracky, je ten duvod, proc se Petra dostala tak daleko.
Reagovat
majkl005
to si nemyslím, Petra hrála opravdu výborně...nejlíp v letošní sezóně bych řekl
Reagovat
Krisboy
Nejlíp letos hrála včera.
Reagovat
dadaft
jj, jistá osoba svým neunášením terorizuje celý TP. ))
Reagovat
Lunej..
bohužel, ale i tak slušný výkon. A zase proč to malému státečku nepřát, když ještě žádné zlato nemá. My máme ještě pořád šanci. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď tlačit Steva. :D
Reagovat
Lunej..
co mám dělat dřív sakra :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ať to tam vyhraje Monica celé! Neskutečně si šla za vítězstvím. V závěru byla trochu lepší...
Petře věřím, že se na bronz namotivuje.
Reagovat
smazaný uživatel
USA je malý stát?
Reagovat
dadaft
Portoriko není státem USA
Reagovat
smazaný uživatel
Come on! Teď už to otočit Andy!
Reagovat
Davor1
Ty vole, zase tam klauni po parádnom prvom sete, to je neskutočné toto...
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu no, fakt reálně hrozí, že vyletí.
Reagovat
kada.tom
jak udrží servis, tak by to mohlo klapnout ... snad
Reagovat
smazaný uživatel
No asi ne, 3 UE z BH v jednom gamu, hrůza, my chceme Andyho!
Reagovat
kada.tom
naštěstí udržel, tak snad brejkne a bude konec
Reagovat
svetova.dvojka
Portoriko je krásná zem.
Reagovat
blixa
Kde ty si všude nebyl, Havláte :D
Reagovat
smazaný uživatel
a s tímto to projede, keci keci keci.
Reagovat
smazaný uživatel
Puig hrála skvěle.
Reagovat
vrabejka
No Monca ji utavila. Ale tvl Petro takovou hračku musíš dávat. Proti Keys bude muset předvést lepší výkon.
Reagovat
dunphy
Miluju jak už máš ve své hlavě všechny ty výsledky předem dané :D
Reagovat
kada.tom
Puig ve finále olympijského turnaje není zrovna dobrá vizitka olympijského Ria. Druhá finalistka bude mnohem kvalitnější a doufám, že ta druhá finalistka bude brát zlato.

Petra bude hrát o bronz, bohužel ale poražená semifinalistka bude hodně těžká, takže to vypadá na brambory ... ale snad Petra zabojuje.
Reagovat
Haitik
Tak ve finále OH už byli horší hráči.. Massu třeba :D
Reagovat
slacker
do prdele
Reagovat
lilly
tak si to zkusí alespon o bronz.
Reagovat
PetaM
Petra odjede z Ria bez medaile. Tak to mohla klidně vypadnout už s tou Makarovou :D
Reagovat
Krisboy
Dopí.i!!!
Reagovat
dadaft
ach jo
Reagovat
dadaft
kde je ten super return Petro?:??
Reagovat
spaniel
Doma, kde ho nechala i s kondickou.
Reagovat
babolat.cz
asi jsem tu mužatku podcenil
Reagovat
Jabadu
Na kondici. Klasika.
Reagovat
Krisboy
Bohužel...Petřiny špeky jsou realita, ať si kdo chce co chce říká...
Reagovat
babolat.cz
ty jsi špek
Reagovat
spaniel
Ma recht.
Reagovat
Krisboy
Nejsem.
Reagovat
Lunej..
Jaký špeky zase? Bože, co se tady zase dočtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Na lajnové. To rozdílné posuzování autů ma servisu bylo až trapně okaté.
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
dadaft
hrabe ti.
víš to?
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Věřím, že za hodinu uznáš kvalitu soupeřky.
Monica byla lepší.
Petra odehrála super turnaj. A pořád může ještě brát placku. I bez lajnových...
Reagovat
Lunej..
Kdo uzná kvalitu soupeřky? Iqe? No, tak větší haluz jsem nečetla :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, dvě tři hodiny po utkání většinou píše celkem objektivní komentáře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Monika byla dobrá. Ale lepší? V čem? Na servisu těžila z přízně lajnovejch a veš výměnách rozhodně lepší nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal zaslepený "fanoušek".
Reagovat
Kozoroh
Kam čert nemůže, tam nasadí Kveše :-D
Reagovat
kada.tom
Steve má ve 3. setu brejk ... 4-3
Reagovat
smazaný uživatel
Zapnul jsem to až za stavu 3:2 pro Andyho, ale hrůza, hraje zas jak pičus, podobně jak včera. Koledoval si už včera, bohužel Johnson není takový kretén jak Fabio, ten to nepustí asi.
Reagovat
kada.tom
já trpím u Petry ..
Reagovat
kada.tom
:-/// snad Petra ještě zabojuje
Reagovat
vendulkabendulka
Moc neverim. Ale doufam.
Reagovat
dadaft
aj aj aj aj aj
Reagovat
dunphy
Famozni vymena!!! :)
Reagovat
kada.tom
Puig neudělá chybu a neudělá ... :-/
Reagovat
dadaft
jj, je to těžké
Reagovat
FulnekUltras
a nervy by teď měly konečně dolehnout i na Indiánku.

Nenech to tam ležet Peti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pooooooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Krisboy
DObře Péťo, dobře! Do ní!!!
Reagovat
dadaft
ja ja ja ja ja
Reagovat
kada.tom
tak podržet servis ... prosíme
Reagovat
vrabejka
Dobře Péti to budou nervy :D
Reagovat
Lunej..
kdo bude se mnou normálně fandit, aniž by se hroutil, když to není hned podle něj a věří do posledního míčku?
Reagovat
vrabejka
Reagovat
Krisboy
Ano!!!!!!
Reagovat
Lunej..
Ok takže Petra to dá ve třetím a holky taky :)
Reagovat
dadaft
ajajajajaj
Reagovat
Jabadu
Ta Portorikánka ji udělá na kondici. Co už, no ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to je prostě dřina, nic nedostanem zadarmo.
Reagovat
Kozoroh
Tak to vypadá na černý tenisový den :-\
Reagovat
Krisboy
Jak - černej tenisovej den? Vždť No3e už je dávno doma!
Reagovat
Herbert_Hoover
černý tenisový den bude až s Gaelem na kurtu :)))
Reagovat
Marduch
Na černý tenisový den to vypadalo 3. března 1997 ve Scottsdale.
Reagovat
FulnekUltras
a první set berou Rusky...
Reagovat
Krisboy
Dopr... holky!!!! Báro, ty vole!
Reagovat
kada.tom
Rusky vyhrály set, hmm ... to měly holky dát
Reagovat
Lunej..
Neva, budou 3 sety, aspoň si jich užijeme:)
Reagovat
misa
tb. s účastí Lucky. To snad není pravda.
Reagovat
Dobry-den
Jenže teď to podělala Bára ;-(
Reagovat
spaniel
Nemá den. Zkazila hodne micu, co by jindy dala poslepu.
Reagovat
misa
Lucka prostě přitahuje v těch tb. smůlu.
Reagovat
Krisboy
Petra bude dobrá, vy pesimisti - nes..te mě!
Reagovat
Pavlis
www.feed4u.tv/watch/1636337/1/Kvitova-Puig-Center-Court.html
Reagovat
Jabadu
Co to kurv ... ?
Reagovat
vrabejka
Péťo dobře otočit!
Reagovat
kada.tom
bojuj! udrž si servis!
Reagovat
Jabadu
Bohužel, Mónica je opravdu lepší a má více sil.
Reagovat
dadaft
klídek, do konca daleko
Reagovat
Dobry-den
To se není čemu divit. Petru včerejší zápas zcela vysílil...
Reagovat
Krisboy
Hmm, v deblu se jde na tájbrejk...
Reagovat
Herbert_Hoover
s Petřiným postupem je bohužel ámen :/
Reagovat
Lunej..
koukám, že tady se fakt nedá s nikým normálně fandit. Jen s flaškou...
Reagovat
Dobry-den
To bude bronz a dvoje brambory. Tutově.
Reagovat
Krisboy
Sám seš brambora!
Reagovat
PetaM
Pokud Petra prohraje, medaili nezíská ... Obě holky z druhého SF jsou mnohem lepší, než Puig ... Ach jo, Petro zaber kurde! :)
Reagovat
kada.tom
přesně ... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Puigovou ti lajnoví tlačej neskutečně.
Reagovat
dadaft
co s tím proboha mají co společného lajnoví????
Reagovat
smazaný uživatel
Těch autů, co Monice odpustili.
Reagovat
Lunej..
prosímtě neotravuj pořád, Petra teď dvakrát ukázala, že si umí poradit sama bez tvého věčného remcání. Vidíš kulový, tenis jsi nikdy nehrál, tak pořád nepiš kraviny.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím dobře.
Reagovat
Lunej..
To těžko, když nejsi přímo na kurtu nebo na umpire, tak nekecej. A hlavně místo abys normálně fandil, tak máš svoji stálou obscesi.
Reagovat
dadaft
vidíš prd a svádíš to na jiné
Reagovat
spaniel
A ted si predstav, ze by ji tlacili skutecne.
Reagovat
Kozoroh
Neskutečná je Kvešova posedlost rozhodčími...
Reagovat
vrabejka
Steven!!!
Reagovat
kada.tom
Petro :-((
Zaber, přece nenecháš bojovat o zlato nějakou Portorikánku ...
Reagovat
dadaft
Puig má rozhodně jasnou taktiku -- všechno na tělo a blízko k BL.
Reagovat
Lunej..
Opět orli zrak.
Reagovat
Krisboy
Kujwa dobře Bára!!!
Reagovat
misa
6-5, teď je pravý čas na brejk!
Reagovat
smazaný uživatel
první set válec, v druhém zase prohrává. Tak nevím, jestli Johnson třeba nedopadne zase jako Fabio (i když hlavu má snad lepší), nebo se konečně projeví Andyho zhoršená forma.
Reagovat
Lunej..
Steve dobře, ještě třetí set. :)
Reagovat
FulnekUltras
4:6, 6:1 ... ?:?

Třetí set bude jen pro koronárně zdatné jedince... ;) Poďobaná Indiánka hraje skvěle a Petra teď potřebuje vymáčknout ze svého arzenálu to nejlepší, čeho je schopna.

Pooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
slacker
a ted je na rade prohravacka podani
Reagovat
slacker
to je gem, ani jedna nevrati podani
Reagovat
Jabadu
Koukal jsem chvíli na tu čtyřhru a Bára je, bohužel, úplně mimo. Ale tady se nic nečeká.
A Petra?
Děj se vůle boží.
Reagovat
Krisboy
Vůle boží? Jen to ne!!!
Reagovat
Herbert_Hoover
vůle zboží ;)
Reagovat
Lunej..
Jak nečeká? Já teda čekám a říkat, že je Barca mimo je dost mimo.
Reagovat
kada.tom
Paráda, nakonec to Petra doservírovala!
Tak ... a teď chytit začátek 3. setu!
Reagovat
Krisboy
Uf, jest to tam!
Reagovat
vrabejka
Důležitý hold holky :)
Reagovat
slacker
skluzazvka doprdele cislo 2
Reagovat
Lunej..
opět ukázala, že má mnohem lepší zrak než její místní fanda. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
+1
Reagovat
FulnekUltras
přesně jsem si to v té chvíli taky pomyslel... ;)
Reagovat
misa
Holky nevyužívají brejkboly.
Reagovat
misa
4-4
Reagovat
Herbert_Hoover
bohužel no, to se jim asi vymstí :/
Reagovat
pockerface
Ať raději nepřepínají mezi kurty a zůstanou na Báře s Luckou. Když nebyla Petra v přímém přenosu jela jako drak a holky taky, jakmile to zase vrátili zpátky, tak Petře se nedaří a holky si taky prohrály další podání. Takže ČT 4 hezky to zase vyměňte.
Reagovat
Herbert_Hoover
nojo, ale zase se nedaří Murraymu :D
Reagovat
aligo
už to změnili na čt sport
Reagovat
pockerface
No jo já už jsem z těch holek zblblý. Je to jako na houpačce, jasně že ČT sport :-)
Reagovat
Krisboy
http://www.clipartbest.com/cliparts/9TR/R59/9TRR59nqc.jpeg
Reagovat
Herbert_Hoover
Klasický ženský debl..nedají dva brejkboly a teď čistou hrou ztratí Bára servis :/
Reagovat
smazaný uživatel
debl, singl, triangl, tam je to úplně jedno, prostě ženy :D
Reagovat
smazaný uživatel
debl, singl, triangl, tam je to úplně jedno, prostě ženy :D
Reagovat
Herbert_Hoover
triangl ladí libější tóny než rakety žen na servisu :D
Reagovat
Krisboy
Monča má štěstí, že je Petra tak hodná holka. Jiná by jí ten gem nenechala :)
Reagovat
spaniel
Tvl, ten špek je horsi nez jsem myslel.
Reagovat
aligo
furt lepší mít mikro špek(podle tebe, podle mě je to jen pohyb těla), než mega knír...
Reagovat
spaniel
Mikro? To je regulerni pupek.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezačínej s knírem, víš jakou to přineslo smůlu.
Reagovat
kada.tom
chtělo by to, aby Petra dala Portorikánce kanára, aby začínala na servisu ve 3. setu
Reagovat
FulnekUltras
což bohužel nevyšlo - důležitý moment...
Reagovat
misa
Bára/Lucka 4-1, super!
Reagovat
Lunej..
Nestíhám, mám zavareny ovladač:)
Reagovat
misa
Holky promarnily 3 brejkboly.
Reagovat
misa
4-3. Ještě to musím poslouchat s rusáckým komentářem.
Reagovat
misa
* s posraným rusáckým komentářem...
Reagovat
Krisboy
Twl nejdřív snad deset minut bojujou o gem na 4:1, pak během tří minut prohrajou dva za sebou :(((
Reagovat
Lunej..
Nalej si a nehořekuj. :)
Reagovat
Krisboy
Však už jsem si dolil :)
Reagovat
Jabadu
Čovek aby to měl furt pod kontrolou.
Reagovat
smazaný uživatel
Já kontroloval první set, pak jsem odešel :D
Reagovat
Krisboy
Jak se člověk chvilku nedívá, hned to holky začnou flákat. Musí se nad nima stát s karabáčem! A hybaj! A makej! Neflákej to! Pojd ještě! :D
Reagovat
Krisboy
Bára s Lůcou hrajou ňákej nekonečnej gem, ne?
Reagovat
Krisboy
No konečně. Po asi padesáti shodách vedou holky 4-1!
Reagovat
dadaft
Petruška se naučila zaklekávat jako Aga a Angie -- teď z toho zapsala dva důležité winnery.
Reagovat
kada.tom
Musíš! Znič jí! Máš na to!
Reagovat
dadaft
věřím, že se půjde do třetího.
Reagovat
Krisboy
To je více než jisté.
Reagovat
Lunej..
Petra jede. předtím nehrála tolik z pokleku jako poslední dobou ne?
Reagovat
Krisboy
Před Honzou Železným si nedovolí prohrát, už su klidný.
Reagovat
kada.tom
Snaž se!
Reagovat
Kozoroh
Kvitová měla skvělý začátek, psal jí první servis a diktovala tempo výměn. Jenže pak se Puigová zchytla, zpřesnila hru a od stavu 0:3 zkazila jen 2-3 míčky. Holt se ukazuje, že když proti Petře stojí soupeřka, která s jistotou umisťuje údery do kurtu a navíc ji šlape podání, tak je Petra v háji :-\
Reagovat
Kozoroh
*Zvedla, ne zchytla
Reagovat
Krisboy
Zchytne to teprve za chvilku :)
Reagovat
Krisboy
Dřepkins bekend ála Aga :)
Reagovat
brixner
Nevíte, kdy hraje PETRA???
Mě jebne...
Reagovat
smazaný uživatel
Na nova sport 1
Reagovat
brixner
POchopil jsem!
Je vidět, že ty taky...
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně se monča rozehrála :)
Reagovat
FulnekUltras
zatím si spíše kořist očichala Lvici - a role favoritky tíží... První set je potřeba nechat daleko za sebou...

Poooooooooojď teď Peti znova od nuly !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
vrabejka
Holky brejk!
Reagovat
kada.tom
6-0 :-)
Tak snad nezačne trojčit jako včera s Fabiem ..
Reagovat
brixner
Zase kalíš?
No ono to chce asi krapet otupit tu podívanou...
Mě z toho jebne :-(
Reagovat
Krisboy
Sakra, ani dva litříky rulandského šedého by člověku nedopřál :(
Reagovat
brixner
No, z těch by mohl jeden zešedivět...
Dej si Earl Grey a máš pokoj;-)
Po Petře bych těď nejraději hodil Red Bullem!
Reagovat
Krisboy
Earl Grey? Ne, děkuji, čaj piji pouze zelený.
Reagovat
Krisboy
Ale je pravda, že Earl Grey a Pu-Erh jsou jediný dva černý čaje, které jsem ochoten pozřít :) občas...
Reagovat
dadaft
darjeeling
Reagovat
Krisboy
dobře, někdy vyzkouším!
Reagovat
dadaft
druhou sklizeň
Reagovat
Krisboy
Ok, poptám se!
Reagovat
makro99
Pigi, teď to patří Indům.
Reagovat
smazaný uživatel
hraje parádně, na to Petra nemá stabilní odpověď. Zas další prohraný set z 3:0 v můj neprospěch, smát se nebo brečet :D
Reagovat
smazaný uživatel
Puigová má leda tak z prdele kliku.
Reagovat
EllNino
:DDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se asi vážně rozčílím :D neuvěříš, kolik nadávek jsem teď spolknul.
Reagovat
aligo
tím z prdele kliku máš na mysli to, že má štěstí, že hraje tak bezchybně a fantasticky?
Reagovat
smazaný uživatel
Chyb dělá dost, jen nejsou viděné.
Reagovat
EllNino
tak proč si pí*a Petra nevezme jestřáaba, má 3 možnosti
Reagovat
rysan
Protože narozdíl od iqeho pí*a není a ví, že rozhodčí to vidí líp než televize.
Reagovat
smazaný uživatel
https://media.giphy.com/media/3o85xCVh0TmBrQr36U/giphy.gif
Reagovat
Krisboy
nějak se mračí...asi rozhodčí
Reagovat
dadaft
4-6
tak doufejme, že to Monice nevydrží, bo hraje drť bez chybičky.
Reagovat
FulnekUltras
spasit nás teď může jedině WTA psycho-houpačka... ;)
Reagovat
kada.tom
Petro, tohle nemyslíš vážně, že ne?
prohrát z 3-0 ... ještě s takovou ...
Reagovat
EllNino
a co s tím měla dělat ?
Reagovat
aligo
s takovou bezchybnou a agresivní?
Reagovat
EllNino
tvl co to je za tenis ....radši jdu
Reagovat
Jabadu
Tak Petra brambory a ty dvě už to také kraví.
Reagovat
Dobry-den
neska bohužel bez šance...
Reagovat
vrabejka
Nechte si ty depresivní komentáře pro sebe jo :D
Reagovat
Krisboy
Bože člověk si jenom odskočí pro víno a ta Petra...
Reagovat
Herbert_Hoover
je třeba mít víno neustále při sobě :))
Reagovat
aligo
zvlášť když hraje Petra :D
Reagovat
Krisboy
Poučení do budoucna :)
Reagovat
Herbert_Hoover
sice není bezedné, ale frekvence odskoků se mi snižuje na 0-1 odskok :D
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš na panáka s tímhle...
Reagovat
slacker
a zase skluzavka do prdele
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
aligo
hraje fantacticky...:///
Reagovat
HECIS
nova sport 1 kvitova ct 3 kvitova rtvs kvitova kur va kde je tan adny marhy :/
Reagovat
aligo
tam kde má být, nikde
Reagovat
vrabejka
Safi brejk!
Reagovat
Lunej..
Barča opět čaruje, má skvělé nohy :)
Reagovat
misa
Lucka ale Báře moc nepomáhá...
Reagovat
Lunej..
Při podání Barči mám pocit, že je na kurtu jen ona a Káťa, jak si pořád pinkají :)
Reagovat
Lunej..
A Radek fandí. :)
Reagovat
FulnekUltras
Tilden v prvním by byl - teď drž Monču dole !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci vám do té kníraté diskuze zasahovat, ale začněte laskavě raději podporovat Petru, jinak tu budou večer mnozí plakat :-)
Reagovat
dadaft
ukaž vidlákovi vidle a bude o nich kvákat celý den, to je marný...
Reagovat
kada.tom
teď Petru zachránilo prasátko
Reagovat
Herbert_Hoover
Monča slaví Movember v srpnu? :))
Reagovat
ArtyF
Neholí se, protože to nosí smůlu přece.
Reagovat
Herbert_Hoover
myslíš, že se neholí obecně? širokospektrálně? ;) a tak ten týden se to dá vydržet, Monča je i s knírem pěkná :)
Reagovat
ArtyF
Tak to nevím, to bohužel nemám jak zjistit. :D
Reagovat
dadaft
ty první tři gemy bych nepočítal -- teprve teď hraje Monica, co ji dostalo do SF.
tohle nebude jednoduchý...
Reagovat
EllNino
ale počítal, protož Petra hrála to, na co by ani ta hra z předešlých kol Monice nestačila ...
Reagovat
aligo
Ten knír je opravdu skutečný a veliký :DD fujky, má h černější než já :DD
Reagovat
dadaft
ale zas není taková hnusná špindíra jako ty
Reagovat
aligo
podle sebe soudíš mě?
Reagovat
dadaft
ne ty blbečku, podle tvých keců tě soudím
Reagovat
aligo
to se teda máš, ale machrovat s tím nemusíš, není se totiž čím chlubit...
Reagovat
Krisboy
Dobře Monča teď. Petro nehraj si s ní, umlať ji!
Reagovat
ArtyF
Vždycky jsem měl Monicu za jednu z nejhezčích tenistek, a teď zjistím, že má knírek. No fuj.
Reagovat
Krisboy
Mě se líbí i s knírkem
Reagovat
ArtyF
Tak každý má nějaký vkus :)
Reagovat
Krisboy
Nesouhlasím. Jsou lidé, kteří nemají žádný vkus.
Reagovat
aligo
a veliký, černý :DD
Reagovat
kada.tom
z dálky je hezká, jak je na ní ale pohled z blízka, už je to horší
Reagovat
HECIS
Kurde proc neni andy na stv ?
Reagovat
dadaft
Petra velmi dobře returnuje, to se musí nechat.

divácká návštěva ovšem tristní.
Reagovat
kada.tom
lidi budou přibývat, po Petře hraje Thomaz s Rafou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To bude aspoň atmosféra, pokud Rafa nebude vyučovat :-)
Reagovat
Lina
Petra zatím docela nuda. :D Ale hezky se na to dívá.
Reagovat
kada.tom
buďme za takovou "nudu" rádi :-)
bůh ví, kdy se jí zase dočkáme ;-)
Reagovat
dadaft
obávám se, že brzy skončí
Reagovat
Lina
Tak jsem to zakřikla. Nervy asi dostanou zabrat. :)
Reagovat
aligo
má KŇOURA :D :D
Reagovat
babolat.cz
megera fousatá
Reagovat
Krisboy
skoro jako Freddie Mercury
Reagovat
aligo
vím že to byl asi stín, ale vypadalo to divně
Reagovat
Lunej..
Zrovna jsem to psala vedle,. ze jsem si taky toho všimla:)
Reagovat
smazaný uživatel
V módu nikdo se mnou nemůže hrát :D Ale cítím bitvu dneska.
Reagovat
FulnekUltras
pravdu díš...
Reagovat
Krisboy
Jestli Monča nechce dopadnout jako Jelina nebo tenkrát ve Wimblu Evža, měla by něco dělat.
Reagovat
dadaft
ještě jednou se ptám -- jaký vysoký odskok proboha?
teď se Petřin topspin neodlepil od kurtu,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
to byl servis :D ...
Reagovat
Frick
Máte nějakej, kde by byl zvuk?
Reagovat
misa
http://live.robinwidget.com/static/freeplay/394075871401210.html

rusky :)
Reagovat
miledus
http://live.robinwidget.com/static/freeplay/394075871401220.html
Reagovat
zpilat
velice pěkná postava, z dálky pěkný obličej, ale myslím, že je načase, aby se začala ta dívka holit, ten knírek už je dost výrazný! :-D
Reagovat
kada.tom
třeba už si ho pěstuje na movember :-D
Reagovat
zpilat
:-D no spíš už na movaugust
Reagovat
kada.tom
je možný, že v Portoriku jsou napřed, noo :-D
Reagovat
kada.tom
takhle by to šlo :-)
je třeba to Portorikánce co nejdřív znechutit ...
Reagovat
EllNino
luxus :)
Reagovat
Jan
Jo jo, zatím to jde :)
Reagovat
smazaný uživatel
diskuze minutu před streamem :D
Reagovat
Krisboy
brejk, Petro!
Reagovat
Krisboy
:D
Reagovat
FulnekUltras
ale dnes je den pro lámání špatných tradic jako stvořený. Kořist je potřeba si nejdřív trochu očichat... ;)

Poooooojď si za tím, Lvice naše !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
dadaft
pochybuji, že to dnes bude za 45 minut.
Reagovat
Krisboy
to asi ne, ale do hodiny se vejdou
Reagovat
Krisboy
Tak Petro, doufám, že navážeš na včerejší výkon! Fed Cup Mode!
Reagovat
kada.tom
Hmm, až takhle to máme live :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist