Kvitová pokračuje bez ztráty setu. Ve Stromovce si zítra zahraje o titul s Buzarnescuovou

4. 5. 2018, 12:28
Aktuality 162
WTA PRAHA - Petra Kvitová si na největším českém tenisovém turnaji WTA International v pražské Stromovce zahraje o třetí letošní a celkově 23. kariérní titul. Největší hvězda letošního ročníku neztratila set ani v semifinále, ve kterém porazila nasazenou šestku Shuai Zhang. Její soupeřkou pro sobotní finále bude Mihaela Buzarnescuová.
Profily hráčů

Petra Kvitová se před necelými dvěma týdny představila v semifinále Fed Cupu a po jednoznačných vítězstvích nad Görgesovou i Kerberovou se z velké části postarala o postup českého týmu do listopadového finále.

Skvělá generálka ve stuttgartské hale ale k vítěznému vstupu do antukového jara osmadvacetileté Češce nepomohla. Na turnaji WTA Premier totiž v totožných podmínkách v prvním kole s Kerberovou stejně jednoznačně prohrála.

Na největším českém tenisovém turnaji si letos odbývá svou premiéru a zatím hraje na výbornou. V prvních dvou zápasech ztratila s Terezou Smitkovou i Natalií Vichljancevovou shodně čtyři hry, ve čtvrtfinále porazila krajanku Kateřinu Siniakovou a v dnešním semifinále zdolala 7-6(6) 6-0 Shuai Zhang z Číny, které oplatila loňskou porážku.

Kvitová v celém utkání dominovala na servisu a nečelila jedinému brejkbolu. Sama ale nedokázala tři šance, z toho dva setboly, v úvodním dějství využít a musela do tie-breaku.

V něm to s českou favoritkou vypadalo za stavu 1-5 hodně špatně, Kvitová však vyhrála sedm z osmi následujících bodů a po dvojchybě z rakety Shuai Zhang šla po téměř hodinovém boji do vedení.

Ve druhém setu už rovnocennou soupeřku proti sobě neměla. Číňanku evidentně ztráta úvodní sady rozhodila a Kvitovou naopak povzbudila. Nasazená dvojka ve druhém dějství zahrála 15 vítězných míčů oproti pouhým třem nevynuceným chybám a soupeřku dorazila "kanárem".

"Každopádně rozhodl první set, který měl všechno. Byla jsem trošku lepší, ale nepovedlo se mi využít šance, byť to bylo vždy o kousek," řekla Kvitová, jež v utkání nastřílela 37 winnerů a 17 chyb, a k průběhu zkrácené hry dodala: "Asi jsem začala trošku panikařit, nevěřila sama v sebe a víc kazila. Pak jsem se uvolnila, tie-break vyhrála a to utkání rozhodlo."

Kvitová se tak probojovala do svého jubilejního 30. kariérního finále, v nichž má fantastickou bilanci 22-7. Letos zvedla nad hlavu trofej v hale v Petrohradu a na venkovních betonech v Dauhá. V sobotu bude usilovat o první český vavřín na okruhu WTA.

"Mám tady velkou podporu fanoušků, rodiny, je to můj domácí klub a cítím se tady dobře," řekla Kvitová, která hraje turnaj v Česku po sedmi letech. "Finále zbožňuju a půjdu se o to poprat," prohlásila.

Její finálovou soupeřkou bude vítězka druhého semifinálového souboje Mihaela Buzarnescuová. Rumunská tenistka zdolala 4-6 6-3 7-5 Camilu Giorgiovou, přestože Italka podávala na vítězství. Buzarnescuová je ve finále na okruhu WTA podruhé v kariéře. Premiéru letos v Hobartu prohrála. Sobotní finále startuje v 11:00.

"Asi nebude hrát extra rychle a bude se snažit míče rozhazovat, abych běhala," odhadla Kvitová, jak bude vypadat zítřejší finále. S Buzarnescuovou změří síly poprvé.

I čtvrtý ročník pražského antukového turnaje od jeho povýšení na okruh WTA má českou finalistku. V roce 2015 získala trofej Karolína Plíšková, o rok později slavila titul Lucie Šafářová a loni se do finále probojovala Kristýna Plíšková.

• WTA INTERNATIONAL PRAHA •
Česko, antuka, 250.000 dolarů
páteční výsledky (4. 5. 2018)
• Dvouhra - semifinále •
Kvitová (2-ČR) - Shuai Zhang (6-Čína) 7-6(6) 6-0
Buzarnescuová (7-Rum.) - Giorgiová (It.) 4-6 6-3 7-5
• Čtyřhra - finále •
Melicharová/Peschkeová (3-USA/ČR) - Buzarnescuová/Marozavaová (Rum./Běl.) 6-4 6-2
TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

162
Přidat komentář
Kozoroh
Ještě jeden titul a Petra vyrovná Janu Novotnou v žebříčku nejúspěšnějších českých vítězek WTA turnajů ve dvouhře. A ani Hana Mandlíková není daleko.

1. Martina Navrátilová 167 (WTA rekord)
2. Hana Mandlíková 27
3. Jana Novotná 24
4. Petra Kvitová 23
Reagovat
Frick
Reagovat
FulnekUltras
Je o mně vcelku známo, že podřadné akce do 500 000 USD zásadně nekomentuji, ale tohle dnešní vítězství nad Ženg Šuaj má hodnotu už opravdu velkou.

Ve finále nezbývá, než udržet laťku a nechat tam všechno, Peti. Nenech taťkovi vyschnout oči... ;-)
Reagovat
Torn
U tebe je hlavně známo, že seš komunistický hovado. :D
Reagovat
slacker
hovado bez privlastku, a kdyz privlastek tak moravicasky hovado
Reagovat
Torn
Dobře. :D
Reagovat
janek_da
Proč dotaci neuvadis v rublech?
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace - dvojnásobná - k postupu i k narozeninám :-)
Myslel jsem, že neproměněný bb za stavu 3:2 Mihaelu zlomí, ale Camila v závěru pomohla.
Těším se na finále.
Reagovat
Pavlis
Obsáhlej rozhovor s M. Černoškem z přelomu 2017/2018.

1. část - http://www.vecernikpv.cz/rozhovory/24003-miroslav-cernosek-1-dil-zacneme-si-vazit-jeden-druheho

2. část - http://www.vecernikpv.cz/rozhovory/24300-miroslav-cernosek-nechci-nabizet-zivotni-recepty-i-kdyz-si-nekdy-myslim-ze-uz-na-to-mam-pravo
Reagovat
Haitik
Karolína se představí už zítra.. :-)
https://pbs.twimg.com/media/DcW_ezlXcAAnTZ-.jpg:large
Reagovat
tommr
Karolína je překvapivě přihlášená i do debla (společně s Goergesovou) ...
Reagovat
lars
Tyna bude hrat zase s Rumunkou - uz potreti za sebou
Reagovat
Fandina
Zajímavé že na předávacím ceremoniálu čtyřhry jsou samé ženy. Holky, holkám :-)).
Reagovat
milik254
Hlavně genderová rovnováha, že. :-)
Reagovat
Fandina
já bych řekla že náhoda :-))
Reagovat
milik254
Nic není náhoda.
Nebo je náhoda vše?
Reagovat
Fandina
třeba to není náhoda, nevím, třeba to tak někdo chtěl, aby holkám předávaly holky
Reagovat
Fandina
Komentátor jim to tam kazí ... úsměv
Reagovat
horska.kraslice
Buzarnescu si jde v Praze pro double?
Reagovat
Fandina
Snad ne, dvě finále jsou také super :-)).

Květa s Melichar vedou v prvním 4:2, tak snad budou pokračovat a Qta obhájí loňský titul.
Reagovat
Fandina
A je to tam!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Druhé SF nabídlo zajímavý tenis, hlavně ve 3.setu. Osobně jsem Buzarnescu viděl hrát poprvé, a mimo pasáže, kdy na ni dolehly momenty okamžiku, to byl pohledný tenis. Giorgi, jak byla vyrovnaná během turnaje, ke konci setu, předvedla taktéž sérii nepochopitelných laciných chyb, hlavně na servisu, což rozhodlo o osudu utkání. Hráček, jako Buzarnecu na okruhu moc není, aby se ve svém věku stále zlepšovala na rankingu WTA. Nakonec si k narozeninám nadělila sama pěkný dárek k narozeninám. Finále má jednoznačně jasnou favoritku. ledaže by Buzarnescu dokázala hrát ještě lépe, než dneska.
Reagovat
Frick
Ahoj)
Jsem velmi atraktivní a sexy dívka.
Rád cestuji.
Hledám muže, který mě pozve.
Ukáže zemi nebo město.
A prostě si pojedete společně.
Moje intimní fotografie na webu >>> lovechattme.tumblr.C­o­m?
Reagovat
Frick
pardon, to mělo bejt jinam
Reagovat
blixa
Fricku Fricku, ty jsi opravdu velmi atraktivní a sexy dívka :D :D :D
Reagovat
Torn
Tady se za atraktivní dívku považuje kde kdo...tak proč ne Frick? :D
Reagovat
blixa
Tak jasně, proti gustu ..... :D
Reagovat
lars
a kam to melo byt ? :)
Reagovat
George_Renel
Konečně ses comingoutoval. .-)
Reagovat
tommr
což je docela překvapení. Asi nebudu jedinej kdo tam čekal spíš Giorgi ...
Pro Petru to ale bude ve finále záhul tak jako tak, protože Buzarnescu hraje v Praze opravdu výborně. Snad Petra zítra nedopadne jako v posledním finále proti Rumunce, který v Linci nejen hladce prohrála, ale dokonce při tom schytala potupnýho kanára ...
Reagovat
Jan
Buzarnescu bude hrát ještě finále deblu, měla by být unavená. Petře hraje všechno do karet. Je mi líto Giorgiové.
Reagovat
tommr
Buzarnescu ale po dnešním zápase nevypadala ani trochu unaveně a v tom deblu se určitě nepřetrhne (pokud k němu vůbec nastoupí). Na její únavu ve finále bych rozhodně nespoléhal. Petra jí bude muset přehrát tenisově ... :)
Reagovat
Jan
Zase Petra je většinou ve finále nepřekonatelná dračice :)
Reagovat
Fandina
Jenže bohužel, vždycky to nevyjde. Z 29 jich nevyšlo 7. Takže uvidíme, jak to bude zítra.
Reagovat
Jan
Správně. Tommrování je základ úspěchu :)
Reagovat
Fandina
Tommrování tak může ovlivnit někomu náladu, když se nechá, ale jinak to s úspěchem nemá nic společného. :-)) Ale uvidíme, jak to bude, vyhraje ta lepší, doufám, že to bude Petra. Je to tenis :-).
Reagovat
bella
+1000
Reagovat
vibbi
Ty kraso, ani nemusim vedet, kdo to psal. Ten pesimisticky zpusob je strasne hnusnej a mne se tak vryl do zivota, ze mam chut rikat pesimistum, aby netommrovali.
Reagovat
tommr
klidně si to říkej komu chceš. Pokud to ovšem budeš používat jako reakci na tvrzení jako je třeba to moje výše tak budeš za blbce/blbku. Nebo jsem tam snad napsal jednu jedinou věc, která by nebyla pravda nebo byla nějak urážlivá?
Reagovat
bella
Naprosty souhlas. Ten tommr ani netusi, jak nechutnej s timhle je. A jak je to uplne vedle a trapny az na pudu.
Reagovat
Nenela
Vzdyt je to spis sranda, jak to vidi vsechno cerne. A kdyz nahodou vidi neco dobre, tak to dobre nedopadne. Tak at radsi tommruje a bude dobre.
Reagovat
Jan
Naprostý souhlas. Jak netommruje, je něco v nepořádku a obávám se o výsledek :) A tohle je jeho první velké a opravdové tommrování za tento turnaj :)
Reagovat
tommr
normálním lidem moje příspěvky nemůžou vadit. Připouštím, že psychicky narušení jedinci jako jsou např. bella, dunphy nebo slacker z toho můžou mít traumata, ale to není můj problém. Místo zbytečnýho vztekání se by měli vyhledat odbornou lékařskou pomoc, která je pokud vím u nás ještě stále zdarma ... :)
Reagovat
misa
Kult Kvitové způsobuje u některých lidí duševní poruchy.
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
bella
Zdarma neni, plati to pojistovna, to nevis?? Takovy pacient jako ty a nevi to. V hlave mas jen negativismus a strach. Mel by ses vazne lecit.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že lékařská péče u nás zdarma není. Každý člověk v naší republice musí platit zdravotní pojištění. Za děti a důchodce to platí stát.
Reagovat
Torn
Bohužel.
Reagovat
blixa
Bohužel ? A kdo by to měl platit ???
Reagovat
Torn
Bylo bohužel u Fandiny. :D
Reagovat
Fandina
Ubožáku.
Reagovat
Fandina
Takový je sociální systém, že když jsi v produktivním věku, tak ti sthávají z platu na děti, důchodce a další potřebné. Ve stáří se ti to zase vrátí.
Reagovat
Torn
Ubožák seš sama tím, jak to furt píšeš. Prober se.
Reagovat
Fandina
Ubožák jsi ty a ještě k tomu hloupý. A nikomu neraď, co kde a jak má psát. Nemáš na to.
Reagovat
Torn
Ty seš komická osoba minulosti. :D
Reagovat
Fandina
Jsi ubožák, je mi tě líto.
Reagovat
Torn
To nemusí, radši se uzdrav.
Reagovat
FulnekUltras
Běž se už konečně někam pořádně odbavit. Uvidíš, jak to hned oživí tvoje příspěvky... ;-)))
Reagovat
Fandina
Jsi ubožák a ještě k tomu hloupý.
Reagovat
EllNino
prohrála jej v Lucemburku :)
Reagovat
tommr
jj máš pravdu i když mezi Lincem a Lucemburkem není žádný podstatný rozdíl ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mezi číňankou a Číňankou není rozdíl, mezi Lincem a Lucemburkem taky ne.
Bohužel mezi Frickem a tommrem poslední dobou taky ne...
Reagovat
EllNino
tohle Camila nezvládla ... ale gratulace čerstvé třicátnici, která si nadělila letošní druhé singlové finále :) Tak a teď za třičtvrtě hodiny ještě debl proti Květě a Nicole, po dvou a pul hodinách singla, hodně štěstí, ale snad vyhrajou naše holky :D :)

Zítra vidím Petru jako favoritku, myslím, že Mihaela toho bude mít plné zuby, i když je výborně fyzicky připravená, loni uhrála neskutečnou porci zápasů a prakticky neměla zimní přestávku :) ...

Těším se :)
Reagovat
tommr
Petra bude zítra hrát 30. letošní zápas a to je taky slušná porce ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji neviděla. Jak hraje? Ne jako Niculescu, ze ne? :)
Reagovat
baggik
Vůbec.
Reagovat
Torn
Co si ti nelíbí na stylu Moniky? :D Já mám její tenis rád. :D
Reagovat
turista
Tuhle šanci by měla Petra proměnit.
Reagovat
blax
Fucking first serve :D
Reagovat
Krisboy
Co tam hysterčí ta Buzarnescu???
Reagovat
mendrit
Hlavně ten 2,5h zápas udělá Petře radost.
Reagovat
EllNino
hlavně pokud Buzarnescu vyhraje, pak má před sebou ještě finle debla proti Květě a Nicole :))
Reagovat
tommr
jen aby ho neskrečovala ...
Reagovat
EllNino
nene :)
Reagovat
tommr
co znamená ta věta "V sobotu bude usilovat o první český vavřín na okruhu WTA."? Petra už má přece 22 titulů a letos už s Karolínou vybojovaly celkem tři tituly ...
Reagovat
EllNino
asi myšleno svůj první český vavřín
Reagovat
tommr
jako že by poprvé vyhrála doma? To je sice pravda, ale ta formulace použitá v článku je strašně zavádějící ...
Reagovat
Jan
Kolik vavřínů, tolik třešní i višní. Překlad z češtiny do češtiny je někdy složitý :)
Reagovat
d@ve
No pravda, mohl Ondřej napsat "první pražský WTA vavřín".. :)
Reagovat
tommr
to už by bylo lepší. Úplně jednoznačný by ale bylo "... o první titul v získanej Česku" ... :)
Reagovat
Fandina
získaný
Reagovat
Krisboy
Tak to byl fofr. Po prvním setu jsem v práci vypnul pc a běžel na bus. Než jsem se v něm usadil, bylo to 3:0. Než jsem vystupoval, byl konec :D Bravo a hodně štěstí zítra!
Reagovat
Nenela
Mam to podobne. Do 3:0 jsem se sem tam divala, pak jsem vyridila jeden telefonni hovor a tim, ze se v klidu dodivam do konce a on uz konec byl :-)
Reagovat
Frick
Už si začínám říkat, zda to nebyla s tou Angie vyloženě řízená porážka.
Reagovat
.vorlik.
Angie byla o víkendu poražená a neměla pak na turnaji co ztratit. Mohla zapracovat na tom, co jí ve víkendovym zápase nešlo. Jako klíčový ale vidim to, že po Fed cupu se dosypala antuka a kurt se výrazně zpomalil.
Reagovat
Torn
To se sice zpomalil, ale kdyby to bylo tak extrémně hrozný, tak si myslim, že do finále nedojde Kája s Coco.
Reagovat
bIbec
nj, na druhou stranu to finále pak bylo pro Karolínu lehčí na té pomalejší antuce (a pro Coco těžší)
Reagovat
Torn
To si nemyslim. Coco měla prostě zase jen svůj expirační týden, kdy jí to tam padá. První set urvala Kája a Coco se pak trochu složila.
Reagovat
bIbec
mmm, bejt to o malinko rychlejší, tak by podle mě měla Coco nad Kájou navrch. Ona je tipem hráčky, pro kterou je prostě rychlejší povrch velká výhoda. U Karolíny to může být za jistých okolností výhoda (jak proti komu), ale právě proti hráčkám jako Coco ji rychlejší povrch spíš znevýhodnňuje.
Reagovat
Torn
Jestli narážíš na US Open loni, tak tam si myslim, hrálo roli víc faktorů. Kája byla nervózní a Coco zase v pohodě. Američankám to doma jde.
Reagovat
EllNino
ale povrch ji zvýhodňoval :) stejně jako třeba Lucic na AO
Reagovat
Torn
Určitě byl lepší pro její hru, ale nemyslím si, že ten zápas rozhodlo tohle no. :)
Reagovat
EllNino
typem
Reagovat
bIbec
jj díky za opravu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No hrozny ne, pomalejší určitě Angie taky není dobrá na hodně pomalý antuce. Kdyby Karolina nebo Coco dostaly Angie v první kole, vypadly by třeba ony.
Reagovat
Torn
To je klidně možný, ale teď už to jsou všechno teorie.
Reagovat
lars
a o kolik % se povrch zpomalil po FC ?
Reagovat
EllNino
o 23,65 %
Reagovat
lars
nevymyslej si
Reagovat
EllNino
nepokládej nesmyslné otázky
Reagovat
lars
A co je nesmyslneho v me otazce v tomto vlaknu ?
Reagovat
Jan
Pála v jednom rozhovoru řekl, že Petra se na FC vypne k výkonu, protože ho miluje (FC) a pak byla vyčerpaná.
Reagovat
EllNino
třeba miluje i Pálu, co my víme :D
Reagovat
Jan
Vyčerpaná byla tak jako tak :)
Reagovat
Jan
Kdoví, jestli ho nemiluje i Karolína Plíšková (Fc) :)
Reagovat
Torn
První set docela překvapivý, protože Petra byla celou hru lepší než číňanka, která nic extra nepředvedla. Ten tiebreak je trochu kuriózní z pohledu číňanky, která byla nebezpečná až v něm, ale Petra to utáhla. Druhá set se číňanka defakto složila a Petra jí vystřílela zpátky do Asie.
Reagovat
dunphy
Jede do Madridu, ne do Asie. A proč tolik zbytečného důrazu na to, že je to Číňanka? S velkým Č, podotýkám.
Reagovat
Torn
Podotýkej si, co chceš. :D
Reagovat
tommr
a není to snad Čínanka? Nebo je to podle hnidopichů jako jsi ty nějaká urážka?
Reagovat
Torn
Spíš jde o rejpání. Já na mobilu nerad překlikávám na velká písmena. Nedošlo mi, že se tím změní význam komentáře. :D
Reagovat
EllNino
zajímavý, že Petru máš s velkým uplně normálně :D a Asii taky
Reagovat
Torn
Protože to telefon přímo nabízí, jestli to chci napsat s velkym?
Reagovat
tommr
pro normální lidi se tím nic nezmění. Magorům jako je dunphy ale pořád něco vadí ...
Reagovat
dunphy
Rozhodně to podle mě není urážka, tommre. Nemusíš se, tommre, hned rozčilovat. A už vůbec mě ve svém druhém příspěvku urážet, tommre. Ale ty to, tommre, máš celkem ve zvyku a já se tomu tedy ani příliš nedivím, tommre.
Reagovat
Fandina
Já miluji nicky, kteří se zjeví a začnou do někoho šít. Je to jedno, jestli tommr nebo někdo jiný. Ale jindy nepíší, než že se do někoho začnou navážet. A líbí se mi to oslovování několikrát za sebou, to sice je dobrá metoda, jak zapůsobit na dotyčného, ale tady je to až moc průhledné.
Reagovat
dunphy
Seš nějaká chytrá.
Reagovat
Fandina
jiná odpověď mě nenapadá ... a ty hloupý
Reagovat
Torn
Že ty sis zase koupila ginkgo bilobu?:D
Reagovat
slacker
jen bilou hnilobu
Reagovat
Fandina
Ty jsi trapný jako vždycky a věř tomu, že na ty tvoje řeči o zdraví druhých jednou dojedeš.
Reagovat
Torn
A jinak seš duševně v pořádku? Kde píšu o tvém zdraví?
Reagovat
Fandina
Já ano, ale ty evidentně ne, jinak bys nepsal to co píšeš. Trapný až na půdu.
Reagovat
Torn
Fandino, jestli máš zase nějaké vnitřní pnutí, jdi si koupit dortíček na uklidnění. Tvoje fanatická představa, že Tě někdo uráží, je až směšná. Napsala si důvtipný příspěvěk, tak jsem na to reagoval takto, defakto šlo nepřímo o kompliment, který si očividně nepochopila. Ginkgo si kupují mladší osoby než ty a ten, kdo ho bere, nemusí být nutně starý nebo nemocný. Zase v tom nehledej něco, co tam není. :)
Reagovat
Fandina
Až budeš někomu chtít dělat kompliment, tak mu nepiš, aby si vzal Ginkgo Biloba - důležitý antioxidant, který podporuje mozkovou činnost, paměť a zlepšuje průtokové vlastnosti krve. Působí to trapně, obvzlášť, když se jedná o dvaašedesátiletou důchodkyni.
Reagovat
Torn
Fandino, já jsem nikde nepsal, aby sis něco vzala, napsal jsem tohle "Že ty sis zase koupila ginkgo bilobu?:D" Bylo to myšleno s nadsázkou, a jak si sama poznamenala, je to na činnost mozku, paměti atd.. Ve 62 letech nejseš ještě stará, aby si něco takového musela brát, tudíž ta poznámka je zcela v pořádku. Stařecká demence začíná většinou mnohem později. Pokud se žena ve tvém věku nedokáže nad tímhle povznést, asi bude něco špatně, stejně tak mi nepříjde normální, aby 62letá žena psala komukoliv, že je blbý, hloupý atd., případně rovnou nadávala, jak tady máš ve zvyku.
Reagovat
Fandina
Komukoli, kdo se tak bude chovat, napíšu že je blbý nebo hloupý. A je jedno, jestli je mi 62 nebo 26. Když se tak chová, tak mu to řeknu. To není žádná urážka.
Reagovat
Torn
To je sice hezký, ale úrážka se nedefinuje tím, co si myslí nebo nemyslí Fandina. :D
Reagovat
Fandina
A čím se definuje, tím, že napíšeš někomu, že zase pobral lék?
Reagovat
Torn
Já ginkgo neberu jako nějaký lék pro pošuky na hlavu, beru to jako doplněk stravy, vitamín...respektive to, co si kupují i mladí, chytří lidé. Kdybych Tě chtěl urazit Fandino, napíšu ti to. Každopádně jsem nepsal, že sis něco vzala, ale zda sis zase nekoupila.
Reagovat
Fandina
Zbytečná debata. Radím ti, když se s někým extra neznáš, neznáš jeho zvyky, tak se nezmiňuj o lécích, doplňcích nebo čehokoli, aby se ti nestalo, že se ten dotyčný urazí. Já neberu žádné léky ani doplňky čehokoli a zmíňky o tom beru jako netaktní. Tím bych diskusi s tebou uzavřela.
Reagovat
Torn
Diskutovat o tom nemusíme, ale tou radou by ses měla řídit taky ty. Ono někomu napsat, že je hloupý, je v mnoha ohledech netaktní ještě víc a dotyčný se může urazit spíš, což je tobě patrně asi jedno. :D
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že dotyčný se může urazit, když mu řeknu, že je hloupý. Já to také říkám v krajních případech a tomu, na kom mi nezáleží.
Reagovat
Torn
Tak pak se nemůžeš divit, že je někomu jedno, zda se urazíš ty :). No nic, z mé strany je to vše.
Reagovat
Fandina
Teďs mě rozesmál. Já se vůbec neurazila, tvojí poznámkou o lécích, jen jsem ji zaregistrovala. Fakt diskuse o ničem.
Reagovat
Fandina
A znovu opakuji, je rozdíl, říct někomu, že je hloupý, nebo mu jako ty nabízet léky.
Reagovat
Torn
Já ti, Fandino, žádné léky nenabízim. :D
Reagovat
Fandina
Jen se nevymlouvej. Nedělej ze sebe svatouška. Napsal si o mně s despektem a teď to otáčíš a teď to otáčíš.
Reagovat
Torn
Nemám potřebu cokoliv otáčet, Fandino. Neznám Tě, tudíž seš mi volná. :D Stejně tak o nějakém despektu se nedá mluvit, když tu každý vystupuje pod nějakou přezdívkou a tím informace o něm končí. Klidně můžeš být 62letá důchodkyně, stejně tak můžeš být 20letá studentka ekonomie. :D
Reagovat
Fandina
To máš sice pravdu, že člověk se může vydávat za kohokoli, ale já se za niokoho nevydávám a proto se chovám a píšu tu, jak tu píšu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr se těmi výlevy na druhé odzbrojuje...
Reagovat
Pavlis
Fíha. V prvním setu obě precizní na servisu, takže musela přijít loterie TB. Tam došlo k předpokládaně jednoznačnému průběhu, tzn. propadu Petry, ale jak to u výjimečných osobností bývá, mají auru neporazitelnosti, takže zákonitě musel přijít neskutečný obrat, který rozhodl o všem! Dříve suverénní Číňanka, najednou neuhrála nic. Psychika udělala své, dominantní hra Petry tím více mohla vyniknout.

Ale obecně se mi hra Petřiny soupeřky ze začátku líbila, neuvěřitelně ji proháněla, byla rychlá, přesná. Nevydržela to ale Zhang celý zápas. Zajímavé je, že za ní ještě nebyl trenér, za Petrou. Češce tedy zasloužená gratulace, k perfektnímu výkonu, obratu i dalšímu finále.
Reagovat
tommr
Petra ještě ani neměla důvod trenéra volat. Jedinou menší krizi měla zatím v dnešním TB za stavu 1:5 a to trenéra na OCC volat nemohla ... :)
Reagovat
Frick
Na jakym čísle by byl, kdyby to bylo gratis? 4000? 5000?
Reagovat
Fandina
Ono tady ani nejde, jaký je potenciál, jde o to, že se ví, že byly dané do prodeje lístky a když se vyprodaly, tak nikdy nevíš, kdo všechno je chtěl koupit.
Reagovat
Frick
Eh?
Reagovat
Fandina
Nezapomeň, že areál má nějakou kapacitu. Takže i když je to zdarma, tak si člověk předem ověřuje, jestli se tam vejde. Já jsem tam byla na prvního máje, byl svátek a od jedenácti hrála Petra, takže jsem si řekla, že to zkusím se tam dostat, ale vyrazila jsem tak, abych tam byla po desáté a dostala se tam. Nakonec jsem přišla v půl jedenácté a dostala jsem se tam celkem v pohodě. Fronta se sice tahla, ale do areálu jsem prošla celkem plynule a na hlavní tribunu žádné fronty ještě nestály. Kolik ale lidí tam celkem ten den bylo nevím, určitě se to ví.
Reagovat
Fandina
Na prvního máje byl nepracovní den, takže je to srovnatelné s víkendovým finále, bylo to zdarma, takže přibližně tolik lidí co tam bylo by mohlo přijít i na finále zdarma.

Otázkou zase je, že areál má určitou kapacitu, takže když nevíš, jestli se tam vejdeš, nejdeš tam, hlavně odněkud z dálky.

Na druhou stranu, na FEDy se hala vyprodává i za nemalý peníz.
Reagovat
tommr
kdyby se hrálo v kyslíkárně tak by na zítřejší finále s Petrou bylo taky vyprodáno ... :)
Reagovat
Fandina
To asi ano, když chodí hodně lidí na FEDy, tak proč ne na finále turnaje, kde hraje Češka, navíc už vlastně tenisová legenda :-)).

Kdyby se turnaj hrál na Štvanici a byl na centru hard, tak tam je kapacita 8 tisíc? Bylo by to zajímavé.
Reagovat
Fandina
Na centru antuka, ne hard.
Reagovat
tommr
dnešní zápas jasně demonstroval, že tenis je hlavně o hlavě. Čínanka byla Petře v prvním setu naprosto vyrovnanou soupeřkou a v TB dokonce sahala po vítězství když v něm už vedla 5:1. Petra ale předvedla skvělou otočku a soupeřku to tak rozhodilo, že ve druhým setu úplně odpadla ... :)
Reagovat
Jan
A u žen je to ještě výraznější než u mužů, ne ?
Reagovat
Frick
Nic neví a Radek je sklerotik :-D

http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=35458
Reagovat
Fandina
gratulka, ze začátku jsem se bála, že to dneska nevyjde, ale pěkně to otočila. Takže super a přeji titul, ať už to bude s kýmkoli. Pti pojď!!!
Reagovat
EllNino
Od stavu 1:5 v TB 1. setu si Zhang ani neškrtla :) Super

takže finále číslo 30 ... bilance 22-7 mluví za vše, tak přidej tu třiadvacítku, to by bylo super, mít 5.5. už 3 tituly :)

Finále bude ale hodně těžké, ať už bude na druhé straně Camila nebo Mihaela ...ale Petra už to tam doufám ležet nenechá :)
Reagovat
Frick
Alibismus. Bude jasnou favoritkou a každej bude čekat vítězství.
Reagovat
EllNino
jájen říkám, jak to je, Camila je tu ve formě a víme, jak to s ní dopadlo v Sydney z kraje roku :)
Reagovat
tommr
ovšem je taky třeba dodat, že finále jdou Petře jen když se jedná o velký turnaje. Na těch malejch má bilanci 3:3 a když hrála poslední finále na Internationalu tak bila bitá jako žito od Niculescu ...
Reagovat
bella
bububu
Reagovat
EllNino
tak o ty malý moc nejde :) hlavně, že jí jdou ty velký :D
Reagovat
.vorlik.
Tohle je sice malej turnaj, ale na důležitosti mu přidává, že je pro Petru domácí ;-)
Reagovat
tommr
to je pravda. Petra by mohla mít doma zvýšenou motivaci a bojovat jako kdyby šlo o GS ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist