Kvitová ustála rozmary počasí i změny v programu a v Cincinnati je ve čtvrtfinále

16. 8. 2018, 17:00
Aktuality 227
WTA CINCINNATI - Petra Kvitová se na turnaji WTA Premier 5 v Cincinnati podruhé v kariéře probojovala do čtvrtfinále. Poslední česká zástupkyně ve dvouhře si poradila po setech 6-4 6-2 s Kristinou Mladenovicovou z Francie. O své první semifinále od červnového triumfu v Birminghamu a vyrovnání svého maxima na turnaji v Ohiu se utká se Stephensovou, nebo Mertensovou.
Petra Kvitová (© j48tennis.net)

Petra Kvitová od červnového triumfu v Birminghamu nevyhrála dva zápasy po sobě. Neúspěšnou sérii zlomila až v Cincinnati, kde začala cenným skalpem Sereny Williamsové a v dnešním osmifinále potvrdila roli favoritky proti Kristině Mladenovicové.

Osmadvacetiletá Češka porazila o tři roky mladší Francouzkou 6-4 6-2 a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila na 6-1,. Letos ji porazila podruhé, když uspěla také v únoru ve finále halového turnaje v Petrohradu.

Dnešní zápas hodně komplikovalo nevlídné počasí. Duel naplánován na začátek programu, v 11:00 (17:00 SELČ) ale v Cincinnati pršelo a pořadatelé postupem času začali měnit zápasový plán. Nejprve před česko-francouzský duel vložili ještě jedno utkání mužů Del Potro-Hyeon Chung, po další revizi plánu ale zařadili zápas Kvitové zpět na začátek 'dne', jen ho přesunuli z Grandstandu na kurt číslo 3.

Kvitová s Mladenovicovou začaly boj o čtvrtfinále po více než čtyřhodinovém čekání, ale dlouho se na kurtu nezdržely. Odehrát stihly jen tři výměny, než je déšť zahnal zpět do šaten. Znovu se začalo hrát po necelé hodině.

Česká favoritka v prvním setu dvakrát neudržela výhodu brejku, od stavu 4-4 ale získala sedm gamů v řadě a za stavu 6-4 a 5-0 měla mečbol. Sice ho nevyužila a potřetí v utkání přišla o servis, při svém dalším podání už však nezaváhala a duel ukončila. Na šest brejků spotřebovala celkem 18 brejkbolů. 



V Cincinnati Kvitová startuje posedmé v kariéře a podruhé postoupila do čtvrtfinále. Jejím maximem je semifinále z roku 2012.

O postup mezi kvarteto nejlepších se osmadvacetiletá Kvitová utká poprvé s o šest let mladší Belgičankou Elise Mertensovou. Ta si v osmifinále poradila 7-6 6-2 s vítězkou loňského US Open a finalistkou letošního Roland Garros Američankou Sloane Stephensovou.

"Nikdy jsme spolu nehrály. Vím ale, že je ve skvělé formě a letos už získala pár titulů," řekla Kvitová o své příští soupeřce, která v roce 2018 vyhrála tři turnaje. Kvitová ještě o dva více.

Sabalenková zvládla další tříseťák
Dvacetiletá Běloruska Aryna Sabalenková z posledních 18 zápasů musela už pošestnácté do třetího setu a podvanácté v něm zvítězila. V Cincinnati zvládla po bitvách s Kontaovou a Plíškovou také souboj se světovou šestkou Caroline Garciaovou, kterou zdolala po přežití mečbolu při podání Francouzky 6-4 3-6 7-5, a postoupila do svého největšího čtvrtfinále.

V něm se Sabalenková utká s domácí Madison Keysovou. Finalistka loňského US Open v osmifinále zdolala 2-6 7-6 6-4 wimbledonskou šampionku Němku Angelique Kerberovou, s níž vyhrála teprve druhý z devíti vzájemných duelů. Na hardu ji porazila dokonce poprvé. 



Večerní program opět narušil déšť a o třech čtvrtfinalistkách se tak bude rozhodovat až v pátek, v den čtvrtfinálových zápasů. Ve čtvrtek zvládla bleskovou dohrávku teprve druhého kola Simona Halepová, jež dokonala obrat proti Ajle Tomljanovicové.

Rumunská favoritka měla ve středu namále. Ve třetím setu prohrávala 0-3 s mankem dvou brejků, ale pak si vzala pauzu na ošetření a nastartovala obrat. Za stavu 4-3 a 30-15 ji přibrzdil déšť a ve čtvrtek musela na kurt znovu. Na dokonání obratu ji stačilo odehrát osm výměn a šest z nich vyhrát. 

V osmifinále se světová jednička Halepová utká znovu po šesti dnech s Australankou Ashleigh Bartyovou, kterou minulou sobotu porazila v semifinále turnaje v Montrealu, který nakonec vyhrála.

• WTA PREMIER 5 CINCINNATI •
USA / Ohio, tv. povrch, 2.874.299 dolarů
čtvrteční výsledky (16. 08. 2018)
• Dvouhra - 2. kolo •
Halepová (1-Rum.) - Tomljanovicová (Austr.) 4-6 6-3 6-3
Anisimovová (USA) - Martičová (Chorv.) 6-4 6-3
• Dvouhra - osmifinále •
Kvitová (8-ČR) - Mladenovicová (Fr.) 6-4 6-2
Mertensová (15-Belg.) - Stephensová (3-USA) 7-6(8) 6-2
Keysová (13-USA) - Kerberová (4-Něm.) 2-6 7-6(3) 6-4
Sabalenková (Běl.) - Garciaová (6-Fr.) 6-4 3-6 7-5
Curenková (Ukr.) - Makarovová (Rus.) 7-6(5) 6-2
• Čtyřhra - 2. kolo •
Pavljučenkovová/Sevastovová (Rus./Lot.) - Melicharová/Peschkeová (5-USA/ČR) 6-2 5-2 skreč M./P.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

227
Přidat komentář
marcel19752
jsou někde statistiky ohledně dvojchyb, mě přijde,že s první 20 snad nikdo nedělá tolik dvojchyb
Reagovat
Nancy_z
Je na stránkách WTA. Petra jasně vede. O parník :-D
Reagovat
tommr
a ještě k tomu je s oblibou dělá v klíčových momentech ...
Reagovat
Fandina
Nejvíc jich dělá Gavrilova a pak Kasatkina, i když ta je na tom skoro stejně s Petrou. A pak je mírná pauza a jsou ty ostatní.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď bych brala ten déšť
Reagovat
tommr
Petra sice uhaluzila první set ani neví jak, ale soupeřka byla v závěru prvního setu lepší a zápas skoro jistě otočí ...
Reagovat
Jabadu
Ve třech Petra nemá šanci. Ale tak to někdy je.
Reagovat
smazaný uživatel
Ses díval na jinej zápas, ne? Ty setboly si Petra připravila sama a náramně :-)
Formulace "skoro jistě" - na čem jedeš? :-DDD
Reagovat
tommr
nevím co se ti nezdá. Sít je dneska pro Petru příliš vysoko, kurt je příliš malej. To přece musí vidět i někdo jako si ty ...
Reagovat
smazaný uživatel
skoro jistě :-)
Reagovat
.vorlik.
Na těhle zápasech je vidět, proč je Petra na GS v poslední době neúspěšná. Nebejt jeho, první set by vyhrála Mertens.
Reagovat
PetaM
Mertens zase vyhrála 5 her v řadě díky zásahu svého trenéra. Bez něj by dostala kanára ... ;) Když už, tak se na to chce dívat s obou pohledů ...
Reagovat
PetaM
*z obou pohledů :D :D :D
Reagovat
milik254
Petra je fakt z formy.
Reagovat
Dobry-den
Měla by skrečovat.
Reagovat
d@ve
Trochu jste to zakřikli, nezdá se vám?? :/
Reagovat
Dobry-den
Ne. My jsme to věděli.
Reagovat
d@ve
To zajisté.. ;)
Reagovat
Dobry-den
V suchým triku.

Jako bych to neříkal. ;-)
Reagovat
d@ve
Jó to určitě.. :D
Reagovat
Dobry-den
Teď už si ale ani nečuchne :-(
Reagovat
Fandina
Petra s Mertens 4:0 v prvním a vypadá to, že je tam větřík, sukně Petře dost vlaje.
Reagovat
Pavlis
Aktuálně v Cincinnati neprší, ale za cca 40 min. by mělo, dle předpovědi. Měli Petru dát na jiný kurt. Halep a Svitolina už hrály.
Reagovat
EllNino
ty hrály ale teprv 3. kolo a Petra už bude hrát čtvrtfinále, které jak Halep, tak Svitolina ještě dneska budou hrát
Reagovat
slacker
a mozna i drive nez petra
Reagovat
PetaM
Svitolina asi ne, když hraje až po Petře :)
Reagovat
tommr
Del Potro zdržuje program přesně jak jsem čekal a bude hrát nejmíň 3 hodiny. Totéž pak bude předvádět i Wawrinka. A ještě než pánové skončí tak začne pršet. Petra se dneska na kurt možná ani nedostane ... :(
Reagovat
Nancy_z
No, děs běs :((
Reagovat
PetaM
Proč zrovna Del Potro? Proč nezdržuje Kyrgios? :D :D Zbytečně si uhrál druhý set, stejně prohraje :D
Reagovat
Holahej
Na sety 1:1, tedy otevřený zápas, Del Potro pak odešel mimo kurt, nadlouho, skoro 10 minut byl pryč, dělal jakoby nic a přicházel pak z hlediště, Nick nervózně, naštvaně už postával na kurtu a byl tak vytočený a asi i vytuhlý, že nebyl schopný se zklidnit a normálně hrát, snad zase nedostane pokutu... a třetí se byl pouhou formalitou, Del Potro ví jak na to?, rozhodit soupeře a prize money "zadarmo? v kapse......
Reagovat
PetaM
Využil povolených věcí, které používá kde kdo. Že se Nick nechal vytuhnout je jeho chyba. Stejně byl obvázený, jako kdyby měl skončit na vozíčku ...
Reagovat
Holahej
Je trochu divný, že se hlídá čas mezi výměnami, bez ohledu na situaci a náročnost dohrané hry a tady to lze zneužívat?..., což tak Nick pociťoval a je to jeho velká slabina, že se nechá takhle od soupeře vytočit a dostat mimo zápas?..
Reagovat
PetaM
Když se potřebuješ jít vykadit, tak to přece nebudeš dělat na dvorci ... Nebo vyčůrat :D
Reagovat
bella
Proboha, uz zase se nebude vubec hrat tak jako vcera???
Bozeeeeeee, ty mas tak cernou a negativni dusi...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, Sibylo :-)
Reagovat
drabona
vše nejlepší k jmeninám, určitě je budete chtít oslavit, nejlépe výhrou. Držím palce. Ten poslední zápas nebyl žádný supervýkon, ale je dobře, že i v obtížných podmínkách dokážete vyhrávat a to je změna k nezaplacení.
Reagovat
peggy
Ja preji Pliskove po zmnene trenera aby ji to slo.Snad jiz Kvitova padne.
Reagovat
PetaM
Kvitová už padla. Ale jako hrdinka se postavila a bojuje dále ... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes bude v Cinci zase spousta deště!:(
Reagovat
bella
neeeeeeee :(
Ti amici uz s tim destem vazne provokujou :).
Reagovat
Fandina
Tak snad Petruška dneska drží svátek. Přeji všechno nej!!!
Reagovat
Pavlis
Je jí tam věnováno osm stran. Zajímavé fotografie, klasický rozhovor. Pak tam má ještě reklamu Alo diamonds. Magazín stojí 125,- Kč.
Reagovat
smazaný uživatel
Diky
Reagovat
tmora
Kdyby Petra v Cinci získala titul; což není nemožný posunula by se na 3? Počítám správně?
Reagovat
PetaM
Myslím, že by byla 4. Na body Sloane by ztrácela 92 bodů :) Každopádně být v top 4 na USO by nebylo špatné :D Jen trochu utopie, vzhledem k tomu, jak jí Cincy "sedí" :D
Reagovat
PetaM
V Race by samozřejmě byla třetí :) Ale na to jí vlastně stačí vyhrát zápas s Mertens, takže nic :D
Reagovat
tommr
jj Petra by byla čtvrtá. Po USO by se ale téměř stoprocentně dostala na třetí místo, protože Stephensová letos určitě titul na USO neobhájí ...
Reagovat
Grape
Dost odvážný tvrdit na WTA, že se něco určitě nestane...
Reagovat
bella
To je proste tommr!! Vsechno vi nejlip a pekne dopredu. Pamatujete jiste vsichni, jak Petre prorokoval Petre ostudu po zapase se Serenou a jak ji to jiste strasne psychicky narusi na dlouhou dobu!!!
Tak to fakt byla vostuda jak blazen.
Reagovat
tommr
zase sprostě lžeš. Nikdy jsem Petře neprorokoval porážku se Serenou natož ostudnou. Psal jsem jen, že by jí případná prohra mohla srazit sebevědomí což se naštěstí nestalo ...
Reagovat
bella
Nelzu a ty to vis, jen si to najdi. Vsichni to tu cetli :P.
Ke kazdy veci mas predem jasno a vetsinou ses vedle jak ta jedle.
K smichu.
Reagovat
PetaM
Já myslím, že zrovna tohle tvrzení by mohlo být určité :D Holky prostě tituly obhajovat neumí. A ty GS už vůbec ne :D Tedy v poslední době, samozřejmě. Nepamatuju si nikoho, kdo by v poslední době obhájil GS titul :D Samozřejmě kromě Sereny a Azarenky, která obhájila AO v roce 2013 :D
Reagovat
Grape
Tak to nezpochybňuju, ani já nevidím Sloane jako vítězku US Open, ale tvrdit to určitě je poněkud přehnané, mezi širší okruh favoritek určitě patří. Navíc zrovna ona podle mě není typ hráčky, co se podělá z toho že obhajuje titul. :-)
Reagovat
PetaM
Z obhájení titulu možná ne, ale z obhájení GS titulu může :D :D Podělala se do konce sezóny z toho, že ho vůbec vyhrála :D Ale uvidíme, jasně :) Třeba překvapí :D
Reagovat
bella
Ja s tim taky souhlasim, ze nejspis neobhaji, ale nebudu tvrdit, ze urcite neobhaji. Ale on tommr to dela vecne a furt, dopredu ma ve vsem jasno a vetsinou je uplne mimo. Jako s tou ostudou, co si Petra udelala v zapase se Serenou a ja je ted jiste psychicky z toho nalomena. To jsou nekdy hlody na odstrel.
Reagovat
EllNino
o ostudě tu nikdo nemluvil ...rozhodně ne tommr
Reagovat
Fandina
jj ten nikdy o ostudě nemluví, že
Reagovat
EllNino
v souvislosti s porážkou od Sereny o ostudě nemluvil, mluvil pouze o historickým debaklu
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
Fandina
To je obrovský rozdíl, pravda :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
:-DDD
Novelizace tommrova slovníku :-)
Reagovat
tommr
dneska sis zase zapomněla vzít prášky?
Reagovat
Fandina
Pokud s někým komunikujš stylem, zapomněla sis vzít prášky, tak se nediv, že tě má ráda jak osinu viš kde.
Reagovat
bella
ten nikdy nezklame :D
Reagovat
Kozoroh
Naposledy dokázala obhájit GS titul Serena ve Wimbledonu 2016.
Reagovat
aligo
Po kolikaté v poslední době utekla z mečbolu?
Reagovat
Mercury
Sabalenka už nikdy neprohraje zápas. A všechno ve třech.
Reagovat
tommr
po třetí a pokaždý to bylo proti hráčce z první desítky (Wozniacki, Karolína Plíšková, Garcia) ...
Reagovat
Krisboy
Paráda, gratulace a radost! A omluva, že jsem Pétě moc nevěřil :(
Reagovat
jirkaS
vše nej k svátku :-*
(a titul)
Reagovat
Frick
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/z-prezdivky-maki-a-speki-ke-svetovym-jednickam-hermannova-o-body-shamingu-kterym-trpi-plazove-volejbalistky-53723?dop-ab-variant=3&seq-no=1&source=hp

Jako nějakých 180/80 by pro vrhačku bylo v poho, ale pro volejbalistku je to... nadprůměr.

Mimoto tam šlo stejně o tu celkovou nevraživost - i v souvislosti s tim, jak tenkrát Špeki zachovala ke svý tehdejší parťačce Bonnerový. Snad jsem i někde četl, že finanční břemeno bylo na bedrech rodiny Bonnerový, tal se to tak sejde...
Reagovat
Frick
BTW: Ta Kotlasová je i (sorry jako) dost ošklivá.

Hermannová je možná potvora a má 10 kg navíc, ale jinak je to pěkná holka.
Reagovat
Road_to_Centre_Court
Ty dobytku se nejprv podívej na sebe. Přesně kvůli takovým loserům jak ty, co plní anonymní diskuze, pak mají některé holky mindrák. Přitom jim nesaháš ani po kotníčky. Kdybys vypadal aspoň jak ona, mohl by sis gratulovat.
Reagovat
blixa
Frick je známý krasavec, prý ho dokonce chtěli Cimrmani jako alternaci pro prince Jasoně, ale vadilo, že moc mumlá :D
Reagovat
blax
Seš normální prase. Co si o sobě vůbec myslíš ty panici?
Reagovat
Frick
Ok, všechny holky jsou krásný. Jen nějaký skutečně a nějaký pod tlakem politické korektnosti.
Reagovat
Road_to_Centre_Court
Zrovna ty bys měl korektnosti děkovat každý den milionkrát, že je společnost dnes tolerantní k lidem, kteří nejsou úplně v pořádku...
Reagovat
tommr
to je pro mě velký překvapení, protože jsem téměř jistě počítal s postupem Stephensový. Proti Mertensový by Petra měla mít větší šanci. Dnešní výkon Mertensový by ale měl být pro Petru velkým varováním, aby jí ani trochu nepodcenila ...
Reagovat
Dobry-den
Mertensová je kvalitní v obraně i v útoku, Petru nečeká vůbec nic lehkýho.
Reagovat
tommr
dneska mě hodně překvapila. Je vidět, že tam kde je není náhodou ...
Reagovat
George_Renel
Mertensová je zrovna ten typ hráčky co Petře moc nesedí.
Reagovat
tommr
taky si myslím. Být to úvodní zápas tak by to pro Petru nejspíš dopadlo špatně, ale ve čtvrtfinále už by měla být dostatečně rozehraná, aby jí hra Mertensový moc nezaskočila ...
Reagovat
FulnekUltras
dneska to bylo tradičně na draka - odklady začátku, zastrčený kurt, 80% humidity, k tomu ještě rozklepaná Kiki - ale to už pomalu taky umíme, takže celkově pohoda... ;-)

Když někdo chce něco tak moc, až už to začíná otravovat okolí, nemá nakonec většinou nic. Podívej se na Serenku. Včera už si zase musela vzít nové ponožky... ;-)

Všechno nejlepší, holčičko naše...

https://www.youtube.com/watch?v=HxpOBWZKWgo
Reagovat
R01316
Tak minimalne 70% vlhkost je tu uz dobry 3 mesice, nehodi se vetrat ani pres noc. Nic moc se na tom menit ani nebude, tak doufam, ze se s tim Petra tento mesic popere...
Reagovat
smazaný uživatel
Normálka. Zase 7:5 ve třetím a zase obrat z mečbolu. Za posledních 8 dní porazila tři hráčky Top 10 z mečbolu. A vy mi nevěříte, že to je nejzábavnější hráčka na okruhu...
Reagovat
Fandina
Čím je zábavná?
Reagovat
smazaný uživatel
Výjimečně odpovím - třeba tím, kdy naposledy vyhrála ve dvou setech...
http://www.tenisportal.cz/hrac/sabalenka/
Reagovat
Fandina
Ale na tom není nic zábavného :-)).
Reagovat
Grape
Tak to nesouhlasím, ač Sabalenku nemusím, tak ta bilance mě dost pobavila, poslední výhra ve 2 setech 5.5. a kdybychom nepočítali kvalifikace tak jdeme ještě dál. Dost unikátní bilance. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Frndina už je stará seschlá baba, ta nerozumí srandě :D
Reagovat
bella
Ale urazet zensky, to by vam panove slo...
Reagovat
Fandina
:-)) nech ho být, je to zakiomplexovaný člověk, co jiného se dá říct o někom, s jeho příspěvky.
Reagovat
Grape
Můžu vědět, kde Fandinu urážím?
Reagovat
bella
Plati to vseobecne, ale psala jsem to jako reakci na kolegu, ne na tebe.
Reagovat
Grape
Tak psala jsi pánové, tak jsem to pochopil že se to vztahuje minimálně na poslední dva příspěvky. Jinak i když s fandinou dost často nesouhlasím, k urážkám bych se tu nesnižoval. Ale ok, nemusíme to řešit.
Reagovat
bella
To "panove" znamena to "obecne", uz chapes??? Nebudu to prece psat kazdymu zvlast.
Reagovat
Grape
Neboj, teď už vím přesně co si o tom myslet :D
Reagovat
lars
Garcia nedopodavala zapas, nepromenila MB a prohrala 3.set 7:5
Reagovat
Dobry-den
Sabalenka je ohromná bojovnice, hru má taky líbivou, ale to její vřeštění prostě nesnesu, přes to vlak nejede. :-(
Reagovat
FulnekUltras
xena zítra končí
Reagovat
Dobry-den
Postup je fajn. Petra nehrála naplno. ;-)

Zítra by mohla mít trochu unavenější soupeřku, Mertens - Stephens hrají na krev. ;-)
Reagovat
tommr
zaplatpanbůh že je konec a Petra to stihla před dalším přerušením. Ted už si může pršet jak chce ... :)

Petra dneska nehrála dobře, ale roli v tom určitě sehrály i neobvyklý podmínky zápasu a slabá soupeřka proti který se Petra nedokáže hecnout. Ve čtvrtfinále bude muset trochu přidat protože její dnešní výkon by určitě nestačil ani na Mertensovou ani na Stephensovou ...
Reagovat
bella
nehrala dobre???
Ty jsi fakt mimon. Kdyz nehraje dobre, tak to vypada uplne jinak!!! Nerikam, ze to byl jeji nejlepsi vykon, ale zdaleka ani nejhorsi, minel bylo opravdu minimum, spis byla zabrzdena a neukazala tolik z toho nejlepsiho co umi.
Reagovat
d@ve
Ne, Petra nehrála tak dobře, jak umí.. To je prostě holý fakt.
A Izi, nerejpej furt. Nelze to přehlédnout. ;)
Reagovat
Fandina
Tak rýpe. Ono se toho tolik nestalo.
Reagovat
tommr
když se do tebe někdo naváží tak prskáš, ale jiným to škodolibě přeješ ...
Reagovat
Fandina
Škodolibý jsi tak jedině ty. Nejsi sám na světě, jde i o bellu.
Reagovat
tommr
co tím blábolem chceš vlastně říct? Že ta blbka má nezadatelný lidský právo otravovat ostatním život?
Reagovat
Fandina
Že bys byl tak inteligentní a sám si odpovsěděl. Ano, je to tak. Pro tesbe je blbka a ty jsi pro ní blb. Ste na tom stejně.
Reagovat
tommr
je fajn, že si tu konečně našla spřízněnou duši ...
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli myslíš mě nebo ji. Ale je to jedno. Každý tu má právo napsat co chce a taky se to děje. Tak se tak nečil, když ti někdo napíše něco, co se ti nelíbí.
Reagovat
bella
Ano, ty jsi blb, ale korunovanej.
Reagovat
d@ve
@Fandina - Je to votravný.. ;)
Reagovat
Fandina
Ani ne. Je to její názor.
Reagovat
bella
Vzdyt jsem napsala, z enehrala svoje maximum, o co ti jde? Rozhodne ale nehrala spatne, to je cely.
Reagovat
Fandina
Přesně. Pánové jsou alargičtí na to, když jim někdo řekne, že píší kraviny.
Reagovat
EllNino
No ... te Vaněk tam bejt dneska nemusel, měla by dát jeden turnaj úplně bez něj :) Aby se připravila na New York ...

Jinak gratulace, hra nic moc, snad to proti Sloane bude lepší, ikdyž pochybuju, moc dobře si pamatuju tu loňskou noční můřu, kdy porazila jak v Torontu, tak v Cincy Lucku i Petru ...
Reagovat
George_Renel
Vítězství (41. v sezóně) se počítá, ale chyběla tomu atmosféra, čekání tomu taky nepomohlo. Nicméně je z toho životní výsledek v Cinci. :-´)
Reagovat
EllNino
aby byl životní, musela by dojít do finále :) už hrála seifinále 2012
Reagovat
Fandina
Bylo to takové nemastné neslané, ale hraje se jak píšeš na vítězství ne na umělecký dojem :-))
Reagovat
Fandina
Petra to nakonec zvládla ve dvou setech. Byly tam chyby, ale nakonec je to tam. Tak držím palce do dalšího kola.
Reagovat
Pavlis
Skóre jednoznačný, ale byl to docela horor.
Reagovat
smazaný uživatel
No sláva. Doplacáno!
Reagovat
vendulkabendulka
No proto..
Reagovat
PetaM
Okey, tak si ještě natrénujeme return na Stephens, ale už dost srandy Petro :D
Reagovat
tommr
jestli to nedopodává ani na druhej pokus tak určitě začne pršet ... :)
Reagovat
PetaM
Podle mě si ho zavolala úplně zbytečně :D Zvládla by to i bez něj :D
Reagovat
Fandina
Jj, vypadalo to na takové oddechnutí.
Reagovat
vendulkabendulka
Zápas se Sloane by mohl být špičkový, jestli se žádná z nich nerozhodne, že stačilo a New Haven volá.
Naposled spolu hrály loni taky v Cincinnati, 6-2 6-3. Petra s ní má bilanci 0:2.
Reagovat
tommr
na jednu stranu bych rád kdyby se Petra se Stephensovou střetla a konečně jí porazila, ale na druhou stranu se toho zápasu bojím, protože Stephensová tady hraje stejně jako loni fantastickej tenis. Možná, že bude lepší když příští soupeřkou Petry bude Mertensová ...
Reagovat
FulnekUltras
nešpekuluj čecháčku ;-)
Reagovat
tommr
to už snad Petra dopodává. Má na to tři pokusy ... :)
Reagovat
tommr
no ještě že má ty tři pokusy protože napoprvé to nezvládla i když měla jeden mečbol ...
Reagovat
d@ve
1. MB nevyužit. Tak ještě že má takový náskok.. :)
Reagovat
tommr
bude zase muset pomoct Vaněk ...
Reagovat
PetaM
Si chtěla pokecat jenom :D
Reagovat
com
na us open se bez Vanka bude pakovat ale zase hooodne brzo
Reagovat
PetaM
No a? Kvůli toho někdo umře? :D Pochybuju :D :D
Reagovat
Fandina
Ale ne, vyhrála dvakrát Wimbledon bez trenéra.
Reagovat
FulnekUltras
nahřívej radši plech, aby v NY prošel aspoň 1. kolem
Reagovat
Fandina
Není to od Petry taková jízda, jako proti Sereně, ale 3:0 ve druhém. Tak ještě tři game Peti. Pojď!!!
Reagovat
slacker
tragicka Petra druhy break ve tretim setu, trapeni pokracuje
Reagovat
PetaM
Kiki naštvaná, Petra si z ní dělá pr.del ... :D Trochu komedie :D
Reagovat
tommr
trápení Petry pokračuje i v úvodu druhýho setu. Sice získala brejk, ale potřebovala k tomu 6! brejkbolů ...
Reagovat
tommr
a na druhej brejk potřebovala Petra další 4 pokusy. Ale už je to lepší a měla by to dotáhnout. Hlavně at to ukončí než zase začne pršet ...
Reagovat
PetaM
Však to udělala schválně :D :D
Reagovat
Fandina
:-)) vypadá to, že to Petra kontroluje 4:0
Reagovat
Fandina
Jak říkal Vaněk, Petruška je nějak zbržděná, nicméně má set a teď brejk po boji ve druhém setu, tak teď by to chtělo ho potvrdit. Peti pojď!!!!!!
Reagovat
tommr
Petra konečně zvládla servis a má první set. Hraje ovšem hrozně. Kdyby takhle podávala a returnovala proti Sereně tak by neuhrála ani hru. Naštěstí je Mladenovicová ještě o kousek horší ...
Reagovat
PetaM
Tak proti Sereně to mělo zcela jiný náboj :D A to se hned hraje lépe :D Chtěla se předvést, porazit nejlepší hráčku historie ... Takové pocity asi proti Kiki nemá hele :D
Reagovat
EllNino
je rozdíl hrát na centru v plným kotli a pak na trojce proti Kikině na poloprázdném kurtu
Reagovat
George_Renel
Dře to, ale jde to.
Zaplaťpánbu za set. .-)
Reagovat
d@ve
Tak doufám, že teď už si to podání udrží.. :)
Reagovat
Nenela
Nevim, jestli se tady o tom mluvilo, nejakou dobu jsem byla pryc, ale vsimla jsem si, ze Petra ma na krku misto zamku klic. Asi klic k tomu zamku. Vsimli jste si, kdy to vymenila? Na zapase se Serenou uz mea klic.
Jinak tedy sorry za trochu jine tema.
Reagovat
PetaM
Klíč měla už v Montrealu a tuším, že na Wimbledonu to byl ještě zámek :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak
Reagovat
tommr
první brejk pro Petru ... :)
Reagovat
tommr
Petra bude podávat na první set. Zatím jí ovšem servis vůbec nefunguje. Snad Vaněk nějak pomůže ...
Reagovat
EllNino
měla by zkusit bez Vaňka, jako na GS ...
Reagovat
tommr
měla by, ale když se nedaří tak je to pokušení zavolat si pomoc příliš velký ...
Reagovat
PetaM
Radši ať vyhrává turnaje a na GS je slabá, než aby byla slabá všude :D
Reagovat
EllNino
já bych teda třeba Petrohrad s Birminghamem za Wimbledon klidně vyměnil :)
Reagovat
PetaM
Samozřejmě. Ale taky nemusela mít nic z toho a ani ten Wimblas :D Já beru, co dává :D
Reagovat
George_Renel
Co je doma, to se počítá. .-)
Reagovat
Frick
http://libinst.cz/danove-bremeno-zamestnancu-2018-6245/
Reagovat
Pavlis
V zářijovém čísle magazínu Elle je něco o Petře Kvitové. Takto vypadá titulka. - 6b.cz/hQ5J
Reagovat
mahycek
Je to divné, že prší a co jejich program chemtrails ?? A my
se v Evropě dusíme...
Reagovat
Pavlis
Viděl jsem jen pár míčků Petry :( Jinak Halepka musela v noci pořádně máknout, až se z ní kouřilo. Soupeřka vedla 3-0 ve třetím, bohužel od té doby již neuhrála nic. Byla to slušná hráčka, Halep s ní měla neskutečně práce. Nemyslím dnešek, kdy byla Simona už čerstvá.

Tento turnaj asi nezvládnou celý odehrát.
Reagovat
tommr
Halepka si včera za stavu 0:3 vzala taktickej MTO a soupeřku tím úplně rozhodila. Ta už potom neuhrála ani hru a dneska to jen pokračovalo ...
Reagovat
bella
ne kazdej se tak snadno rozhodi jako ty, co se hrouti s kazdy blbosti
Reagovat
vibbi
Snad to otoci.
Reagovat
bella
:D :D :D
Reagovat
Dobry-den
Nic tomu nenasvědčuje. Zatím uhrála jen jeden bod, chudera :-(
Reagovat
com
gratulka :D
Reagovat
tommr
a u toho jednoho bodu asi dneska zůstane ...
Reagovat
PetaM
Už vysouší! Můžeme se těšit na další 3 fiftýny :D
Reagovat
tommr
jak tak koukám na jejich nasazení tak to vysoušení bude trvat asi hodinu a mezitím se zase rozprší ...
Reagovat
d@ve
...a mezitím ještě rozehrávka.. ;)
Reagovat
tommr
a když už je kurt suchej tak se tam objeví nějaká technická závada a čeká se dál ... :(
Reagovat
tommr
ještě se pořádně ani nezačalo a hráčky už zase míří do kabin. To je zase jednou den ... :(
Reagovat
bella
proboha nehrouti se!!!
Reagovat
Nenela
A uz zase skoncilo.. :-(
Reagovat
com
prsiiiiiiiiiiiiii :D:D:D
Reagovat
PetaM
Rozjedou se streamy a začne pršet, to není normální :D
Reagovat
Nenela
Uz se to rozjelo!
Reagovat
Nenela
Taky mi nejede zadny stream. Sakra! Nevite, kde to jde??
Reagovat
tommr
Petra se netváří moc vesele ...
Reagovat
d@ve
Vždyť se směje na plný kolo.. :D
Reagovat
bella
tommr je ve vsem uplne mimo, bohuzel :(
Reagovat
PetaM
Nemá někdo stream? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Začíná se hrát.
Reagovat
tommr
ale streamy nechodí ...
Reagovat
PetaM
https://www.youtube.com/watch?v=h8jrw0OuoZ4

Kdybyste si chtěli zkrátit čekání na zápas Petry s Kiki :) A nebo byste si chtěli právě po tomto zápase spravit chuť, kdyby Petra nějak prohrála :D :D
Reagovat
Dobry-den
Bohužel nejede skoro celý druhý set, ale ten Petra stejně prohrála. ;-)
Reagovat
bella
Bohuzel tam chybi nahrany obraz od stavu 2:1 v druhym setu cely zbyvajici 2. set. Je tam jen zvuk. No, ale to nam az tak nevadi, bo jsme druhy set prohrali. Jinak je to naprosto super, ze ten zaznam vubec existuje!! ;)
A trochu premyslim, co je to za jazyk. Nevite nekdo?
Reagovat
PetaM
Ano ano, takticky byl vypuštěn druhý set, to kvůli fandům Petry. Aby z toho zápasu měli celkově pozitivní dojem. Přece jenom - na tom druhém setu až tak nezáleželo :D :D
Reagovat
bella
presneeee ;)
Reagovat
Mr.Pink
rumunstina
Reagovat
bella
aha, diky
Reagovat
bella
aha, diky
Reagovat
smazaný uživatel
Petru přesunuli na kurt 3. První zápas.
Reagovat
tommr
doufejme, že to čekání Petru moc nerozhodilo ...
Reagovat
bella
jako nejvic rozhozenej ses tu ty, tak kliiid
Reagovat
smazaný uživatel
Začalo vysušování
Reagovat
Carloss
pršet by mohlo tady a tam svítit slunce.
Reagovat
tommr
je to na palici. U nás je nesnesitelný sucho a tam se nemůže hrát kvůli dešti. Nějak se to počasí vymyká kontrole ... :(
Reagovat
milik254
Počasí nikdy nebylo pod kontrolou. :D
Reagovat
Kozoroh
Poručíme větru, dešti!
Reagovat
tommr
a pršet má i zítra ... :(
Reagovat
George_Renel
Zatím je to vše jen přečasováno, Petra by mohla jít na kurt o půl deváté.
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc prekopali program, takže Peťa až druhy zapas po DelPo
Reagovat
tommr
takže dneska už nic neodehraje. Delpo bude na kurtu zdržovat 3 hodiny a pak začne zase pršet ? :(
Reagovat
smazaný uživatel
To doufám, ze ne!
Reagovat
smazaný uživatel
Podle poslední předpovědi by od 14 do 19 místního času pršet nemuselo. Těžko rict jak to vyjde.
Reagovat
tommr
to by sice Petře teoreticky na odehrání zápasu mohlo stačit, ale program turnaje bude v těžkým skluzu ...
Reagovat
bella
Ach boze!!! To snad ne!!! Jak to pocasi ridis, proboha!!!
Reagovat
lars
USAci chtej Cechy asi hodne nastvat :)
Reagovat
Nola
asi sa musia najskor dohrat zapasy 2.kola ci? DelPo este ani nepinkol do lopticky.....
Reagovat
lars
Delpo by se mel setrit na GS.
OF zapas Sabalenka-Garcia se ma hrat od 19:00
Reagovat
Jabadu
Doprčic! Míče budou těžké, teď Petra je astmatička ...
Zatracená, zkurv... práce!
:-)
Reagovat
d@ve
Hm, tak to nevěstí nic dobrého.. Tak snad to Petra psychicky ustojí.. :)
Reagovat
PetaM
Aby ustála tu vlhkost :D
Reagovat
tommr
po dešti by tam ale zase mohla být o něco snesitelnější teplota což by mohlo Petře pomoct ...
Reagovat
EllNino
o teplotu nejde, ta Petře zase tolik nevadí, jde hlavně o vlhkost vzduchu, která bude šílená
Reagovat
d@ve
A taky pro astmatiky zásadní..
Reagovat
EllNino
moc dobře to znám :)
Reagovat
tommr
na Mladenovicovou by to mělo stačit i tak ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist