Kvitová předvedla obrat a dva kanáry proti Ivanovičové. Ve čtvrtfinále ji čeká Šarapovová

24. 3. 2014, 22:15
Aktuality 363
WTA MIAMI - Petra Kvitová poprvé v sezoně vyhrála tři zápasy v řadě a v Miami tak po dvou dnech znovu vylepšila své místní maximum. Dnes dvěma kanáry otočila zápas s Anou Ivanovičovou a postoupila do čtvrtfinále, ve kterém vyzve další bývalou světovou jedničku Marii Šarapovovou.
Petra Kvitová (@ sonyopentennis.com)

Petře Kvitové se v Miami nikdy nedařilo. Jejím maximem ze šesti dosavadních startů bylo třetí kolo, letos však svůj nejlepší výsledek už dvakrát vylepšila. Po dvousetových výhrách nad Argentinkou Ormaecheaovou a Chorvatkou Vekičovou porazila ve třech setech Srbku Anu Ivanovičovou, poprvé v sezoně vyhrála tři zápasy po sobě a postoupila do čtvrtfinále.

Dnešní osmifinálový duel nabídl i na ženský tenis netradiční podívanou. Kvitová za celý zápas čelila jedinému brejkbolu, jehož neodvrácení ji stálo první set. V něm totiž Ivanovičová hrála přesněji, po svém podání ztratila jen tři míčky a zaslouženě se ujala vedení.

Od začátku druhé sady ale převzala kontrolu nad většinou výměn čtyřiadvacetiletá Češka. Při každé příležitosti se je snažila ukončovat vítězným úderem, naopak o dva a půl roku starší Srbka zcela vypadla z rytmu a pod tlakem chybovala.

Kvitová za celý zápas po svém podání prohrála jen 12 výměn (jednu ve druhém setu a tři ve třetím) a trefila 26 vítězných úderů proti 21 nevynuceným chybám, zatímco Ivanovičová předvedla jen 12 winnerů a dvojnásobek chyb, z toho 11 dvojchyb.

Rozjetá česká tenistka po prohraném úvodním dějství získala dvanáct gamů v řadě a v jednom z nejrychlejších třísetových utkání v historii zvítězila po 76 minutách hry 3-6 6-0 6-0. S bývalou světovou jedničkou a vítězkou Roland Garros Ivanovičovou vyhrála už třetí z posledních čtyř vzájemných duelů, v celkové bilanci však stále prohrává 3-4.

"V prvním setu jsem dělala laciné chyby a nevěděla jsem, jak se nakopnout dál," přiznala Kvitová, kterou v závěru první sady přišel na lavičku povzbudit trenér David Kotyza. "Od druhého setu jsem se začala plně soustředit a našla jsem klíč, jak soupeřku porazit. Vycházelo to a jsem moc šťastná, že jsem tady v Miami postoupila do čtvrtfinále. Pokusím se v něm hrát ještě lépe," dodala.

Dva kanáry v jediném zápase na okruhu WTA Kvitová soupeřce nadělila podruhé v kariéře. V roce 2009 v Hobartu odstartovala cestu za svým premiérovým titulem výhrou 6-0 6-0 nad domácí Sally Peersovou.

Ve čtvrtfinále se někdejší druhá hráčka žebříčku WTA Kvitová utká znovu s bývalou nejlepší hráčkou světa. Po téměř dvou letech si zahraje s Marií Šarapovovou, kterou před třemi lety porazila ve finále Wimbledonu, ve vzájemné bilanci ale prohrává 2-4.

Také světová sedmička Šarapovová dnes musela otáčet nepříznivý vývoj. Nezachytila totiž úvod zápasu s Kirsten Flipkensovou, prohrála úvodní čtyři gamy a dějství už nezachránila. Ve druhé sadě se naopak ruská favoritka bleskově ujala vedení 4-0, a i když náskok dvou brejků neudržela, sadu ukončila při servisu soupeřky. Třetí set už kontrolovala a zvítězila 3-6 6-4 6-1.

Už druhý zápas Sereny Williamsové letos v Miami přerušil na necelou hodinu déšť, ale ani dnes proti krajance Coco Vandewegheové světovou jedničku neplánovaná pauza nevykolejila. Šestinásobná šampionka předvedla zatím svůj nejlepší výkon na turnaji a zvítězila 6-3 6-1.

Williamsová ani ve třetím vzájemném střetnutí neztratila set a v Key Biscayne postoupila pojedenácté v řadě do čtvrtfinále. V něm se střetne s Angelique Kerberovou, se kterou jeden (v Cincinnati 2012) ze čtyř soubojů prohrála. Němka dnes zdolala ve třech setech Rusku Jekatěrinu Makarovovou.

- WTA PREMIER MANDATORY MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 5.427.105 dolarů)
pondělní výsledky (24. 03. 2014)
Dvouhra - osmifinále:
Kvitová (8-ČR) - Ivanovičová (12-Srb.) 3-6 6-0 6-0
S. Williamsová (1-USA) - Vandewegheová (USA) 6-3 6-1
Na Li (2-Čína) - Suárezová (15-Šp.) 6-0 6-2
A. Radwaňská (3-Pol.) - Svitolinová (Ukr.) 7-6(5) 5-7 6-2
Šarapovová (4-Rus.) - Flipkensová (19-Belg.) 3-6 6-4 6-1
Kerberová (5-Něm.) - Makarovová (23-Rus,) 6-4 1-6 6-3
Cibulková (10-SR) - V. Williamsová (29-USA) 6-1 5-7 6-3
Wozniacká (11-Dán.) - Lepchenková (USA) 6-0 6-1
Čtyřhra - 2. kolo:
Peschkeová/Srebotniková (4-ČR/Slovin.) - Juraková/Lučičová-Baroniová (Chorv.) 6-3 7-5
Medinaová/Švedovová (Šp./Kaz.) - Dateová-Krummová/Záhlavová-Strýcová (Jap./ČR) 6-2 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

363
Přidat komentář
Chrenda
Tak jsem se vrátil ke kompu a vidím, že má prorocká slova se naplnila. No škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
To je tady jak v Údolí Mokrých Kapesníčků.
Reagovat
smazaný uživatel
už mi došly :-D
Reagovat
tommr
a co si čekal jinýho po takovým výsledku a po takový hře? :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je marný. Kdybych napsal cokoliv, tak tvůj komentář prostě nepřekonám. :D

tommr: Já myslím, že janekda naráží na ten dvojdopad a snaží se naznačit, že někteří jsou tady pěkní ubrečenci... Jestli jsem to špatně pochopil, tak mě janekda určitě vyvede z omylu. Ale myslím si, že jsem to pochopil dobře. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mno ja doufam, ze narazi na to co rikas, protoze to druhe na co tu muze narazet je mnohem horsi :-D :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
slacker
Ach jooo. Zase navrat velke errornice a Godzila se dnes neprobudila
Reagovat
VlS
ale nesportovní chování Marie se zdržovánim na servisu bylo strašný. Alvézová by za to měla dostat distanc.
Nicméně to Petra měla reklamovat a ne se tím nechat rozhodit tak, jak se hloupě nechala, situace se klidně mohla otočit a pod tlakem mohla být Maša. Zvítězila taktika nad tvrdohlavostí.
Nemám Mášu rád.
Reagovat
smazaný uživatel
u rozhodčí, je v tomhle úplně blbá, měla přenést tlak na Šarapku. Jestli grafoman slaví, tak je to zaslepenec ...
Reagovat
lars
trener to reklamovat nemuze ??
Reagovat
smazaný uživatel
a v příštím zápase proti téhle ruské uřvanici už proti ní od začátku půjde právě na time violation!
Reagovat
PetaM
Já teda doufám, že se poučila tak, že příště, pokud bude zdržovat Máša, bude zdržovat i Petra. :D Mášena totiž nesnáší, když někdo zdržuje ji :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nevím, že Maruš naštve, že jí někdo zdržuje :D
Mě přijde, že jí asi naštve, když jí tenistka vybere i to co se vybrat nedá a pak ještě když soupeřka hraje kraťasy.. :D To se mi zdá, že jí vytočí dokonale! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
že jí bude zdržovat, chtělo by to občas se otočit při příjmu dozadu, když už to vypadá, že se chystá konečně podávat atd. Taktická příprava proti jednotlivým hráčkám je v podání Kotyzy opravdu žalostná, my diváci bychom ji snad dokázali připravit, hlavně proti zdržující ječíčí kravině je to tak jednoduché, ale oni pořád stojí na místě!
Reagovat
slacker
Bilek, Kotyza, Hadamczik vsichni ven :-). Zatim je skore 2:1.

Ja si myslim ze kdyby PK nebyla ponekud jednodussi tak se ukociruje sama a nepotrebuje aby nekdo kociroval ji.
Reagovat
slacker
Bohuzel vetsina zenskych potrebuje kociho, jinak je jejich potencial navzdy zmaren (ted me Lunej zabije :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
opravdu nešlo, gratuluji ;-)
Reagovat
tommr
postupem do čtvrtfinále sice splnila povinnost jako nasazená osmička, ale špatnou hrou v dnešním zápase s nic moc hrající Sharapovovou si hodně pokazila celkovej dojem ... :(
Reagovat
Andrew89
souhlasím, že kazila zbytečně moc. Jinak co se týká hry rusky...nepřijde mi,že byl uplně nic moc...neměla blackout jako v předchozích zápasech..:) takže hrála takový víceméně standart jako dříve
Reagovat
tommr
Sharapova sice dneska hrála o něco líp než v předchozích zápasech s Luckou a s Flipkensovou, ale příjde mi, že za výkonama z lonska (před tím zraněním) pořád ještě hodně zaostává ...
Reagovat
Lenca45
Tak ČF- to je hezký výsledek, zvlášť tedy v Americe. Nevíte na jakém nejbližším turnaji by se Péťa měla ukázat?
Reagovat
PetaM
Stuttgart :)
Reagovat
tommr
nejdřív bude hrát FC a teprve pak se zřejmě rozhodne jestli nastoupí i ve Sttutgartu, kterej se hraje bezprostředně potom ...
Reagovat
Andrew89
Výkon Petry do ono sportého momentu byl vcelku pěkný, poté nehrála vůbec nic. To co tam předváděla Marie komentovat nebudu to všichni viděli:)...jeden z důvodů proč jí nemusím...těším se že v SF jí Serena nakope:)
Reagovat
Andrew89
*sporného
Reagovat
smazaný uživatel
Monty bude mít radost, ale i on si je jistě vědom, že první set Mařeně vyhráli především sudí, jinak v něm byla Petra lepší.

V druhém setu byla Máša vydatnou pomocí rozhodčích nakoplá a Petru přehrála. A je naprosto jasný, že bez tý tlačenky pro Mášu by ten první set a potažmo i ten druhý vypadal dost jinak.

Takže závěr: Máša nebyla lepší a postup si nezasloužila. Ne takový.
Reagovat
misa
Já nevím, ale když někdo vyhraje set 6-1, tak asi lepší byl, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak znova: kdyby k vítězství v prvním setu neprotlačili rozhodčí, tak by ani druhý takhle nevypadal.
Reagovat
smazaný uživatel
je to hrůza, že ta ruská parodie na krasavici má pokaždé proti Petře sporný míč, který je v její prospěch.
Je to škoda, ale snad to Petra proti ní prolomí třeba v semi GS, pokud se tam do konce kariéry ještě někdy dostane ...
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší :-DD Komiku míšo, jenže co se stalo v prvním setu? Žádné následky na psychiku a následné odpadnutí ze zápasu nepřipouštíš?
Reagovat
smazaný uživatel
satelitní FTA fando ...
Reagovat
misa
Nerozumím tvému příspěvku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si v životě nehrál tenis, joudo.
Reagovat
misa
Marii, potvrdila, že je šampionka a že velké zápasy prostě zvládá. Zdálo se mi, že na Petru působilo horko a únava z předešlých zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to tady pročítám a mám dojem ,že jsi se tady snad tísíckrát udělal.Ty jseš exot.
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem nasranej, tak se zásadně nedělám :-p
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli je to 25s, tak to dodržuje, ale je to hrůza, běžně 22s i mezi prvním a druhým podáním, je to chudák, ale Petra už tohle musí znát a být na to připravená a reklamovat to v pauze umpire.
Reagovat
Mayo
ach jaj škoda Petry...
Reagovat
kada.tom
tak alespoň, že kanár to nebude :)
Reagovat
PetaM
Tento rok byl obzvlášť úspěšný! :D :D
Reagovat
Mayo
tak už dala 2 kanáre, na tento rok splnené :D
Reagovat
Michaelus
Víc zdržovat už to nemůže? :D
Reagovat
EllNino
Ano na konci zápasu "Warning" :D tyjo ta Alves je jako blesk :D
Reagovat
PetaM
Je jako Explorer :D :D
Reagovat
Michaelus
:DD
Reagovat
kada.tom
Petra si to zase po ... kazila sama :-(
Je to škoda, ČF je dobrej výsledek, ale určitě má na víc ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby měla na víc, tak velmi pravděpodobně postoupí, nebo ne??? :DDD
Tady jsou úžasný Einsteini :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Paradoxní je, že Šaropová by musela Miami celkově vyhrát, aby se dostala v žebříčku před Petru.
Dál fandím Caro, Dominice a Li Na.
Reagovat
Michaelus
Buď už prosím ztichaaaaa :(
Reagovat
PetaM
Že by další rok, kdy odejde s kanárem? To snad neeee :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kanára ne!
Reagovat
Lenca45
Skvěle! Kanár to nebude! :D
Reagovat
tommr
tak kanár nebude - Petra dělá pokroky ... :)
Reagovat
Lenca45
Může se trenér přivolat víckrát za zápas, nebo jen jednou?
Reagovat
smazaný uživatel
Vícekrát.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No paráda! Ta už nad Marfušou nevyhraje, předchozí ponižující prohry na grandslamech má pořád v hlavě. Jak narazí na silnou soupeřku, je konec. A to přitom Marfuša hraje na své poměry už delší dobu špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Zalez vole
Reagovat
smazaný uživatel
Správně Broži, hraje Marfuša fakt špatně, bohužel na labilní Petru to stačí. Obdivuji, že těm satelitním anafalbetům pořád připomínáš 13E a volnou stanici Supertennis HD!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra vs. rozhodčí 5:7 :-/
Reagovat
EllNino
Ale klid :) ...byla to jedna chyba :) tohle si Petra podělala sama na konci :D
Reagovat
PetaM
Mělo to být 4:3 a 40:0. A Mášena neuvěřitelně zdržuje a rozhazuje Petru. No jo, taktika ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
dvojdopad
+zdržování
+ječení
=kdyby rozhodčí dělali, co měli, Mařena se vyautovala jenom na nesportovním chování :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Uznávám, že ten bod měl jít pro Petru, ale pak už na to neměla ta situace význam..
Reagovat
Andrew89
to zdržování je nechutný....nechápu, že už dávno nemá napomenutí
Reagovat
EllNino
ale to je pro no prostě typický :) a Petra na konci dělala strašný chyby, za to si ani vyhrát nezasloužila :D...a ještě není konec :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak neměla? Vždyť Mařena díky tomu vyrovnala!
Reagovat
Andrew89
ty chyby na konci byly..o tom žádná...ale fakt mě nebaví tyhle zápasy ...vždy když spolu hrajou je nějaký bod sporný..v rozhodujících chvílí a vždy je ve prospěch Máši.
Reagovat
EllNino
ale nejde to svádět na jeden míč ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vyrovnala, ale od stavu teda 4:4 hrály od znova "začátku" a na to už neměla význam ta situace..
Reagovat
Andrew89
tenis je klidně o jednom míčku:)
Reagovat
smazaný uživatel
to co tam předvádí Maria je ostuda tenisu, fandil jsem ji, ale teď to je pro mě nejméně oblíbená tenistka.. nejvíce unfair hráčka na wta..
Reagovat
smazaný uživatel
V první řadě nejde o jeden míč, měla vyfasovat několik trestných fiftýnů za zdržování, v druhé řadě vedení 5:3 nebo nerozhodný stav 4:4 je sakra rozdíl.
Reagovat
EllNino
Klid, teď už je to stejně jedno, Petra se veze ...
Reagovat
smazaný uživatel
No jistě, proti rozhodčím se blbě hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimo Rusko téhle řvoucí kreatuře může fandit jenom chudák! Kolik bodů a zápasů získala jen kvůli řevu a deptání soupeřky?
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš a co když to Maria nepostřehla?? Podle reakce Petry po té výměně to nepostřehla ani Petra.. Od toho je tam rozhodčí..
Reagovat
smazaný uživatel
Mařena to viděla moc dobře, neobhajuj neobhajitelné.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, že to uřvaná samice od tura viděla, ale fair play jí nic neříká, je to ruská duševní žebračka.
Reagovat
Lenca45
Tak třeba to bude jako včera. Kotyza přijde - a dva kanáry :D
Reagovat
tommr
Petra dobře začala, ale postupně odpadává. Ted se Sharapova poprvé dostala do vedení 5:4 a obávám se, že Petra svůj servis nezvládne a první set ztratí ... :(
Reagovat
EllNino
věšný pesimista :) ...koukej je to 5:5 ...neboj ona to dá :D teď je déšť výhodnej, Máša pak na servisu nebude vědět :)
Reagovat
PetaM
Děkujeme tommre. Další negativistické předpovědi, prosím. Petře to zřejmě pomáhá :D :D :D
Reagovat
slacker
0:40 na podani, Co ti na tom nesedi?
Reagovat
EllNino
zajímavý, žes to napsal až když to bylo 0:40 ;) :)
Reagovat
tommr
no a je to tady. Petra podle očekávání nakonec nezvládla svůj servis a o první set přišla i když většinu času v něm vedla. Mě to bylo jasný, že to takhle dopadne hned jak přišla o náskok brejku ... :(
Reagovat
slacker
Zajimaveho nic, prave kvuli tomu za za stavu 5:4 byly ve hre minimalne DVE podani Petry do konce setu a stav 0:40 zrovna zajimave korespondoval s dark prophecy of dark druid
Reagovat
EllNino
No a proroku, uvidíme, jak to bude, tu větu "já jsem to věděl" může napsat každej ;)
Reagovat
slacker
A proc ten druhy oponent pise ze to proroctvi Petre zrejme pomaha? pekne dekuji za takovou "pomoc"
Reagovat
EllNino
komolí někdo tvoje jméno :P ? :D ne sory ...já nevím ježiš, vždyť je to jedno, 5:7 0:3, ideální stav na otočku :D
Reagovat
PetaM
Baví se někdo s tebou? Tak na mě nereaguj a běž si vyhonit.
Reagovat
slacker
Queshuv ucednik se zase projevil jako labilni pako
Reagovat
slacker
Ty se jmenujes Ellnino? proc takovy novotvar co se plete s El Nino?
Reagovat
EllNino
Já se mužu jmenovat jak chci ...:) to že se to plete tobě, je tvuj problém :D ...no vidíš, konečně warning pro Mášu, to to trvalo na konci zápasu, že Alves ? :DD
Reagovat
PetaM
Co to píšeš za nesmysly. :D Prosím tě, vzpamatuj se. Jsi tu všem jenom pro smích. :D
Reagovat
slacker
Jo to muzes, ale pocitej s tim ze ne kazdy je "peclivej" aby se mazlil s kazdym pismenkem (zalezi ti na to velkme N uprostred?) a ne kazdy se ti omluvi kdyz se na nej rovnou utrhnes.
Reagovat
EllNino
tak sorry, já nepoznám bez smajlů, jestli to myslíš ironicky nebo ne ...jo chci EllNino ...význam nebudu rozmazávat :)
Reagovat
slacker
Obejmi se Queshem a Fandinou a bezte si spolecne si zahrat tenis na golfovem hristi. Pak jim na 18 jamce muzes navrhnout ze si vyhonite (zrejme tvuj obvykly postup reseni problemu )
Reagovat
slacker
promin EllNino
Reagovat
EllNino
v pohodě ...já se neurážím :) nemám to ve zvyku, beru to s humorem
Reagovat
BooOoo
Máš s něčím problém? - Nevím. :D
Reagovat
PetaM
:D :D
Reagovat
Michaelus
No, myslím že by to Marii nezabilo to přiznat....fair play
Reagovat
PetaM
Bylo by to 40:0 a to je ten problém. No jo, Ruska ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To víte, když si to Máša neuhraje sama, musí pomoct rozhodčí :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš ta Maruš to tu schytá zase!!
Ale break!! Come on!!! Teď udržet servis!!
Reagovat
smazaný uživatel
Proč si tu milovanou Marfušu nekomentuješ na ruských webech? Tam jim určitě její nechutý řev nevadí
Reagovat
smazaný uživatel
Neumím rusky! :D
Reagovat
PetaM
Tak jako co tam dělá ta umpirová? Dvojdopad a jako nic?!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no, bod měl jít pro Petru..
Reagovat
smazaný uživatel
Tedkon komentatorka na BT Sport2 mluvila o zvyku Petry, ze po odehrani vymeny (asi jen vitezny) si pokazde prendava raketu do prave ruky. To je poprve co jsem si toho vsiml :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Koukáš na to na PC? :-))
Mohl by jsi mi sem dát prosím tě odkaz? :-)) Z té italštiny už mi hrabe :DD
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.bestsportgo.tv/20140317/vv-774111-tennis-532690869c9005.21550919.html
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4
Reagovat
smazaný uživatel
42 stupňů východně: Turksat 2A
Sports TV - frekvence 11958 MHz, symbolrate 27500, polarizace V
Reagovat
smazaný uživatel
Kde na to prosim koukate, mate nekdo link?
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2083441173359210.html
Reagovat
smazaný uživatel
Diky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis na kanálu Supertennis jde ze satelitu Hot Bird zadarmo (nekódovaně) v celé Evropě, s výjimkou vzdálených východních částí jako Rusko, které pokryté nejsou !!!!!
Reagovat
Chrenda
No nechci být pesimistický, ale s tím optimismem co se týče Petry bych trochu šetřil, však víme jak to umí zvrtnout. Ale snad to dnes klapne, v každém případě jí držím palce!!
Reagovat
PetaM
Máš vzkaz :D :D

PS.: Petra breakla Mášu čistou hrou, super! Tak dále! :) Jedeme :D
Reagovat
smazaný uživatel
13 gamů v řadě :D
Reagovat
smazaný uživatel
14...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, četla jsem, ale teď jsem v tenisovém rauši, tak nestíhám, až Petra vyhraje, odepíšu :D
Reagovat
PetaM
Jasně, v poho :D Taky žeru každý míček :D
Reagovat
PetaM
To já jen tak, protože já si třeba vzkazu nevšimnu i týden :D :D
Reagovat
PetaM
Já jenom teda doufám, že nejdu s křížkem po funuse :( Uvidíme po zápase :D
Reagovat
kada.tom
A hned brejk čistou hrou, snad to Petra nebude zdržovat a Mášu vypráská z kurtu!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jdeme na to!!! Jsem lehce nervozní! :D
Reagovat
blixa
Zatím dobře Péťa !
Reagovat
tommr
nakonec to zdržení kvůli dešti nebylo tak strašný a program na centrkurtu jede bez většího časovýho skluzu ... :)
Horší to je na druhým kurtu kde Ferrer jako obvykle zdržuje - první set tam trval dýl než celej zápas Djokovic-Robredo. Obávám se, že na Tomáše nepříjde řada před půlnocí ... :(
Reagovat
PetaM
Jo jo. David zdržuje a ještě to bude na 3 sety :D :D
Reagovat
ta-dah
diky za ten vcerejsek, udelala jsi mi radost predevsim tim, zes to nevzdala.A dnes to pojmi stejne - hlavu vzhuru jako kralovna, bud odvazna, statecna, bojovna. Nemas co ztratit, niceho se neboj, ty to das. A kdyz to nedas, kez je to jen proto, ze te nekdo lepsi porazi, nikoli proto, ze vitezstvi dobrovolne sama odevzdas. Moc ti preju, abys dnes byla ta lepsi ty.
Reagovat
VlS
vypada to nadejne
http://www.accuweather.com/en/us/key-biscayne-fl/33149/weather-radar/342721
Reagovat
lars
Jaka bude teplota a tlak ( nejlepe predikce vyvoje) ?
Reagovat
VlS
Co tak zapátrat na webu?
Reagovat
smazaný uživatel
Můj tlak je v pohodě, lehce nižší, teplotu mám taky normální (zatím) :D
Reagovat
lars
zkousel jsem to , ale neorietuju se tam
2. ta aplikace mi prilis zatezuje procesor, tak jsem ji musel zavrit
Reagovat
ta-dah
se susi kurty, prepoklada se, ze zapasy zacnou behem pul hodiny. Je pravda, ze obloha ma barvu sedi, neuteseny, obavy budici pohled...Muze se to ale zvrtnout jako vcera tim lepsim smerem, nezbyva nez doufat!
Reagovat
smazaný uživatel
Na obou kurtech už sedí diváci, Djok už hopsá v pyžamku vevnitř, rozcvičuje se a Robredo už nastupuju :)
Reagovat
smazaný uživatel
"nastupuje" :)
Reagovat
smazaný uživatel
to počasí mě štve.. předpokládám, že Petra s Marií se na kurt moc brzo nedostanou, tudíž ten zápas neuvidím. Je to škoda, kdoví, kdy bude další příležitost vidět tyhle dvě proti sobě.
Reagovat
PetaM
A jak dlouho má pršet? Nevíš?
Reagovat
smazaný uživatel
ono prší?
Reagovat
smazaný uživatel
no asi celej den :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale jako přesně nevim, třeba se to navečer umoudří.. a třeba dřív. Ale to už budu stejně spát, takže je to jedno :-)
Reagovat
PetaM
Snad jenom dobře, že mám zítra volno a nemusím do školy. Rád si počkám, pokud bude na co :D :D
Reagovat
PetaM
Déšť většinou Petře přináší štěstí, takže proč ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Déšť jde z Miami pryč, tak snad se zápas Petry moc nezpozdí.. :-)
Radar: http://www.accuweather.com/cs/us/miami-fl/33130/weather-radar/347936
Reagovat
PetaM
Tak to je pohodička. Mě osobně teda více vyhovuje čas kolem té 20 hodiny (našeho času) :D
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/TennisTV/status/448476142756839424
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je super. Někde sem četl, že má dneska pršet celej den.. ještě před chvilkou sem koukal na nějaké live kamery z Miami a pršelo jak sviňa .-))
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je celkem jedno, kdy se bude hrát, pokud to nebude někdy úplně v noci.. :) Na zápas se těším a Petra mě může jen překvapit. I kdyby prohrála, tak čtvrtfinále na turnaji, kde se jí nedaří, je dobrý výsledek. Ale samozřejmě si přeju, aby vyhrála.. :-)
Reagovat
lars
ten zapas muzes videt ze zaznamu
Reagovat
PetaM
To už není ono :D
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným čtvrtým kole v Miami.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru.
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila do čtvrtfinále a může tak v Miami ještě získat další body:

1. Williams, S. 11875 (+7505) *
2. Li 7150 (+2780) *
3. Radwanska, A. 5980 (+1610) *
4. Azarenka 5441 (+1071)
5. Halep 4695 (+325)
---------------------------------------
6. Kvitová 4370 *
---------------------------------------
7. Kerber 4185 (-185) *
8. Jankovic 4150 (-220)
9. Sharapova 3786 (-584) *
10. Errani 3645 (-725)
11. Cibulkova 3545 (-825) *
12. Pennetta 3270 (-1100)
13. Ivanovic 3120 (-1250)
14. Wozniacki 2740 (-1630) *
15. Lisicki 2720 (-1650)
16. Vinci 2685 (-1685)
17. Suarez Navarro 2660 (-1710)
18. Stephens 2550 (-1820)
19. Stosur 2485 (-1885)
20. Bouchard 2445 (-1925)
...

Petra Kvitová se v průběžným žebříčku posunula na šestý místo.
Díky odstoupení Halepový má dokonce šanci posunout se až na pátý místo, ale k tomu by musela dojít až do finále ...
Petra ale zatím nemá jistý ani to šestý místo a mohla by čistě teoreticky skončit až sedmá. Petru totiž ještě může předstihnout bud Kerberová (pokud dojde aspon do finále) nebo Sharapovová (pokud v Miami získá titul). Petra má ale naštěstí mocnou spojenkyni v Sereně přes kterou by na cestě do finále Kerberová a Sharapova musely přejít (u Sharapovový navíc za předpokladu, že dneskave čtvrtfinále zdolá Petru) ...

Na čele žebříčku v Miami k žádným změnám nedojde. Pozice Sereny jako jedničky je neotřesitelná, nic se nezmění ani na druhým místě Li Na a třetím Agy ...

Do elitní osmičky se vrátila Kerberová, která byla přitom ve druhým kole proti Pengový krůček od vyřazení ...

Sharapovová naopak z elitní osmičky vypadla a k návratu do ní potřebuje v Miami postoupit do finále. Los jí přitom moc nepřál, protože už v semifinále narazí na Serenu ...

Cibulková se letos dere nezadržitelně nahoru a pokud se v Miami dostane do semifinále posune se už do první desítky ze který by vystrnadila Erraniovou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem viděl, že Katka Siniaková vedla v tie-breaku 2. setu 5-3 (nevím, jestli to bylo i víc) a nakonec ho prohrála 5-7. :( Ale nevadí, je to 1:1 na sety a rozhodne se ve třetím... POJĎ KATKO!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to Katka zvládla!! Paráda! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je to super! :) Sice to mohlo být rychlejší, ale i tak mám radost. Byla by obrovská škoda, kdyby se takhle nadějně rozehraný zápas nepovedlo dotáhnout... Ve 2. kole Katka změří síly nejen se svou krajankou, ale momentálně taky deblovou spoluhráčkou Kristýnou Plíškovou (včera spolu postoupily do 2. kola čtyřhry). Samozřejmě fandím a věřím Katce! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no mohlo to být rychlejší :D To využívání BP by mohla pro přístí zápas vylepšit.. Ale pro Katku jen lepší si myslím, že to byl tříseťák.. :-)) První zápas po měsíci, takže je dobře, že se aspoň trochu rozehrála a chytla znova tu herní praxi! :D :-))

Taky Katce proti Kristýně budu fandit a věřit! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, Katka docela dlouho nehrála. Jsem rád, že to zvládla. Podstatné je vítězství...

A jak bys to měl, kdyby Katka hrála proti Karolíně Plíškové? (vím, že fandíš oběma) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Těžká otázka.. :D Jako byl bych rád, kdyby postoupila ta i ta, ale asi bych byl víc zklamán kdyby prohrála Katka! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
stačilo pár chyb ve druhém setu , hned slzičky , mentální kolaps a nebyla schopná uhrát ani míček :D
Reagovat
VlS
Ale pořád byla krásná
Reagovat
carolyn
Jako bys nevěděl, že psychika v tenise nehraje roli, když máš natrenované super údery :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Mám prosbu: pokud je možné, šlo by to udělat tak, aby tady přestaly přestřelky určitých nicků s určitým nickem? Už tu jsou cca 3 dny a to se fakt nedá, i když to nečtu, ale když přes to musím hledat, je to děsný :D:D Kdyby ty debaty měly smysl, tak ani nepípnu :D
Reagovat
smazaný uživatel
jestli narážíte na Fandinu , tak na ní vůbec neútočím , jen jsem podotknul , že ženský tenis je směšný sport :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že ty směšnej nejsi..
Reagovat
smazaný uživatel
Nenarážím na nic, jen píšu prosbu, kdo ví o co jde, chápe :) Že je ženský tenis směšný nebo nezajímavý čtu často. Nicméně zaplaťpánbůh za něj, než koukat na některé uhekané pinkálisty kouknu se radši na kvalitní ženský zápas.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Yes ! Ano !
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným čtvrtým kole v Miami.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru.
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila do čtvrtfinále a může tak v Miami ještě získat další body:

1. Williams, S. 11875 (+7505) *
2. Li 7150 (+2780) *
3. Radwanska, A. 5980 (+1610) *
4. Azarenka 5441 (+1071)
5. Halep 4695 (+325)
---------------------------------------
6. Kvitová 4370 *
---------------------------------------
7. Kerber 4185 (-185) *
8. Jankovic 4150 (-220)
9. Sharapova 3786 (-584) *
10. Errani 3645 (-725)
11. Cibulkova 3545 (-825) *
12. Pennetta 3270 (-1100)
13. Ivanovic 3120 (-1250)
14. Wozniacki 2740 (-1630) *
15. Lisicki 2720 (-1650)
16. Vinci 2685 (-1685)
17. Suarez Navarro 2660 (-1710)
18. Stephens 2550 (-1820)
19. Stosur 2485 (-1885)
20. Bouchard 2445 (-1925)
...

Petra Kvitová se v průběžným žebříčku posunula na šestý místo.
Díky odstoupení Halepový má dokonce šanci posunout se až na pátý místo, ale k tomu by musela dojít až do finále ...
Petra ale zatím nemá jistý ani to šestý místo a mohla by čistě teoreticky skončit až osmá. Petru ještě může předstihnout Kerberová (pokud dojde aspon do finále) a bud Sharapovová nebo Cibulková (pokud v Miami získají titul). To vše platí ovšem jen za předpokladu, že Petra vypadne už ve čtvrtfinále ...

Na čele žebříčku v Miami k žádným změnám nedojde. Pozice Sereny jako jedničky je neotřesitelná, nic se nezmění ani na druhým místě Li Na a třetím Agy ...

Do elitní osmičky se vrátila Kerberová, která byla přitom ve druhým kole proti Pengový krůček od vyřazení ...

Sharapovová naopak z elitní osmičky vypadla a k návratu do ní potřebuje v Miami postoupit do finále. Los jí přitom moc nepřál, protože už v semifinále narazí na Serenu ...

Cibulková se letos dere nezadržitelně nahoru a pokud se v Miami dostane do semifinále posune se už do první desítky ze který by vystrnadila Erraniovou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra bude nejhůř sedmá, jelikož Dominika už ji předstihnout nemůže.. :-) http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
tommr
díky za upozornění. Vloudila se mi tam opravdu hrubá chyba. To je z toho, že na tenis čučím celou noc a pak přes den u PC usínám ... :(
Pro Petru je to ale jen dobře: předstihnout už jí můžou jen Kerberová a Sharapova a to ještě jen jedna z nich. Petra má kromě toho mocnou spojenkyni v Sereně přes kterou by na cestě do finále Kerberová a Sharapova musely přejít (u Sharapovový navíc za předpokladu, že dneska zdolá Petru) ... :)
Reagovat
slacker
Los zase nepral, to uz tady bylo vcera. Ja si preju a doufam v postup Petry. Takze los ji opravdu nepral: vyfasovala Petru uz do ctvrtfinale :-))
Reagovat
tommr
v tomhle případě je to spíš smůla Petry že narazí na Sharapovovou. Petra Sharapovovou porazila vlastně jen jednou ve finále Wimbledonu a jejich poslední tři zápasy vyzněly poměrně jasně pro Rusku. Třeba to ale Petra tentokrát zlomí ... :)
Reagovat
PetaM
Jasně, zápas na AO byl teda úplně jasnej :D Stuttgart a FO budiž, i když to FO. Slyšel jsem o tom, že prý Máša dala out na BB, ale nikdo nic nezahlásil a umpirová ukázala úplně na jinou stopu, která byla IN. Takže ... Ale budiž, ty poslední dva zápasy byly celkem jasné a ve dvou. Ale ten na AO teda rozhodně jasný nebyl a Petra v klídku mohla vyhrát :)

Jinak, já taky nepočítám to Petřino vítězství v Tokiu. To měla prostě štěstí. Takže je to 4:1. Ofiko je to ale 4:2 a vzhledem k tomu, že včera s Anou taky měla 4:2 a rozhodla se to zlepšit, tak dnes věřím v to samé :D
Reagovat
tommr
no je pravda, že ten zápas na AO vypadal zdánlivě hodně vyrovnanej. Pro mě to ale bylo jasný vítězství Sharapovový, protože Petra nebyla ten den prostě schopná proměnit brejkbol i kdyby se hrálo bůhvíjak dlouho a ve třetím setu to byla jen otázka času kdy Sharapova zápas ukončí ... :)
Myslím si dokonce, že ten zápas znamenal určitej předěl v kariéře Petry. Petra si od tý doby mín věří a to nejen proti Sharapovový, ale i proti ostatním tenistkám ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, kde začít... Asi bych měl být spokojený, že postoupily dvě moje favoritky ze tří, ale pořád mě hodně mrzí ten včerejší zápas Any proti Petře. Ale vezmu to postupně, jak šly zápasy za sebou. Mashu a Anu jsem tedy viděl, Caro začala hrát až moc pozdě, takže na její zápas jsem nekoukal a zhodnotím ho trochu krátce (ono to taky bylo dost rychlé :)).

Masha - Kirsten: Začátek měla Masha opravdu strašný a první čtyři gemy byla Kirsten jasně lepší. Ve druhém gemu dala Masha při svém podání dvě dvojchyby, což Kirsten pomohlo k zisku prvního brejku - 0:2. Ve třetím gemu sice Masha začala winnerem (její jediný winner v 1. setu!) a pak následovala dvojchyba Kirsten, jenže čtyřmi míčky v řadě potom Kirsten potvrdila brejk. Kirsten hrála hodně technicky a její stopbally byly naprosto přesné. Zároveň se Masha nemohla dostat ke své hře, protože ji Kirsten dokázala zatlačit. Čtvrtý gem byl dalším, který se Mashe vůbec nepovedl. Od stavu 15-15 dala dvě dvojchyby a Kirsten znovu proměnila hned první brejkbol. Masha tedy za pouhých 15 minut prohrávala 0:4 a zápas se pro ni vyvíjel tak, že horší to snad ani být nemohlo. Pak se ale Masha konečně zvedla, v pátém gemu získala brejk čistou hrou a snížila na 1:4. Hned poté ji přišel na kurt povzbudit a uklidnit její trenér Sven Groeneveld. Masha pak při svém podání znovu snížila, ale vzápětí Kirsten čistou hrou zase zvýšila svůj náskok - 2:5. V osmém gemu bylo vidět, že se Masha konečně chytla na podání, ale Kirsten už si první sadu vzít nenechala. Při vedení 5:3 šla podávat na zisk 1. setu a po využití druhého setbolu to zvládla...
Reagovat
smazaný uživatel
Masha však hned na začátku 2. setu potvrdila vzestupnou tendenci svého výkonu. Začala víc tlačit a ve druhém gemu získala brejk - 2:0. Ve třetím gemu 2. setu dala Masha teprve svůj druhý winner v zápase a také díky tomu potvrdila ten předchozí brejk. Ve čtvrtém gemu bylo vidět, že se karta zápasu definitivně obrátila. Kirsten se přestaly dařit její technické finesy, navíc dala dvojchybu a Masha měla za stavu 40-0 tři brejkboly. Kirsten sice dva z nich odvrátila, ale ten třetí už Masha proměnila, když zahrála parádní prohoz po lajně - 4:0. V pátém gemu však zase Masha trochu povolila a Kirsten měla dva brejkboly. Masha je odvrátila, jenže při shodě dala dvojchybu a třetí brejkbol Kirsten využila vítězným returnem proti druhému podání. Kirsten tedy ze svého pohledu snížila na 1:4 a poté přišel poprvé v zápase na kurt její trenér Xavier Malisse (pokud vím, tak ještě nedávno aktivní tenista). V šestém gemu dala Kirsten za stavu 30-30 dvojchybu, ale Masha svůj brejkbol tentokrát nevyužila a Kirsten si tak ve 2. setu poprvé udržela servis. Sedmý gem byl hodně zajímavý, nejen po tenisové stránce. Masha nejprve nevyužila gembol a při shodě dala dvojchybu, což znamenalo brejkbol pro Kirsten. Ten však taky zůstal nevyužitý. Poté měla umpirová rozhodčí problémy s nefunkčním mikrofonem a docela jsem tu sympatickou Asiatku litoval, že tam musela začít vyřvávat průběžné skóre. :D Vzápětí při druhé shodě dala Masha parádní volej a svůj druhý gembol už proměnila - 5:2. Kdo by si ale myslel, že Masha přežila kritickou chvilku a 2. set už bez problémů dotáhne, ten by se mýlil. Masha šla za stavu 5:3 podávat na zisk druhé sady, jenže za stavu 30-30 dala dvojchybu a poté Kirsten zahrála skvělou výměnu, která znamenala její brejk a snížení na 4:5. Masha tedy nedopodávala a Kirsten se mohla vrátit do hry o druhý set. To se ale naštěstí nestalo, protože Masha svoje zaváhání napravila na returnu a po čistém brejku získala 2. set poměrem 6:4. Po konci druhé sady přišel Groeneveld podruhé v zápase na kurt...
Reagovat
smazaný uživatel
Třetí set už byl pro Mashu nejjednodušší a musím se přiznat, že jsem ho sledoval tak napůl, protože jsem přecházel od tenisu (na kompu) k fotbalu (v televizi). Klíčový moment, který definitivně zlomil zápas, byl podle mě v pátém gemu 3. setu. Masha vedla 3:1, ale při svém podání musela čelit skóre 0-40. Všechny tři brejkboly odvrátila, následně odvrátila i čtvrtý a nakonec ten servis udržela, když proměnila svůj třetí gembol - 4:1. Masha poté ještě získala brejk a za stavu 5:1 dopodávala zápas čistou hrou. :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/ERIIL8Tr/#prubeh-zapasu;1

Statistiky zápasu:
Esa: Masha 0 - Kirsten 1
Dvojchyby: Masha 10 - Kirsten 6
Winnery: Masha 23 - Kirsten 15
Nevynucené chyby: Masha 32 - Kirsten 22
Využití brejkbolů: Masha 6/11 - Kirsten 4/11

Takže kdybych měl nějak shrnout včerejší výkon Mashy, tak kromě prvních čtyř gemů (které byly strašné) to bylo celkem dobré. Pořád ale cítím (a určitě nejsem sám), že to u Mashy ještě není ono. Nezbývá než věřit, že se Masha co nejdřív dostane do své obvyklé formy. Postup do čtvrtfinále v Miami je v tuto chvíli povzbuzující, i když Masha musela hrát dva tříseťáky. K zápasu proti Petře se ještě dostanu, ale ze strany Mashy to určitě bude chtít chytnout začátek...
Reagovat
smazaný uživatel
Ana - Petra: Sice už jsem se stačil vyspat, ale přiznám se, že pořád se mi tenhle zápas nechce moc hodnotit. Ale nedá se nic dělat. Slíbil jsem to a navíc už jsem toho tady včera napsal poměrně dost... První set vypadal z pohledu Any velmi dobře, podobně jako zápas proti Flavii. Na začátku si obě holky držely podání. Ve druhém gemu sice Petra ztratila vedení 40-0, ale přesto vyrovnala na 1:1. Ve třetím gemu si Ana hodně pomohla servisem a čistou hrou dala na 2:1. Petra vzápětí opět vyrovnala. V pátém gemu chodila Petra do returnů hodně na riziko a spíš se to nedařilo - 3:2 pro Anu. Šestý gem nabídl první brejk zápasu a zároveň jediný v celém 1. setu. Klíčovým momentem bylo to, že Petra za stavu 30-30 udělala dvojchybu a Anička svůj první brejkbol (bohužel taky jediný v celém zápase) využila. Ana tedy odskočila na 4:2 a poté přišel sedmý gem, který byl z pohledu Petry plný chyb, takže asi její nejméně povedený v celém zápase. Poté za Petrou přišel Kotyza a zaujala mě hlavně tahle jeho hláška: "Nezahrála zatim ještě nic, všechno to bylo o tobě." V tom tedy nemůžu tak úplně souhlasit. Ano, první set rozhodlo hlavně 15 UE, které udělala Petra. Ale zároveň taky rozhodlo, že Ana ty chyby prostě nedělala (v 1. setu měla pouze 3 UE). Ve winnerech totiž příliš velký rozdíl nebyl (Ana 5, Petra 7). Jak obvykle říkám, na kurtu jsou vždycky dvě hráčky a obě ovlivňujou hru. Je ale bohužel fakt, že vzhledem k dalšímu vývoji vyznívá ten Kotyzův výrok jako geniální proroctví... Ale zpátky k závěru první sady. Po návštěvě Kotyzy odservírovala Petra povedený gem čistou hrou. Poté ovšem Ana šla podávat na zisk 1. setu a stejně tak suverénně (tzn. čistou hrou) tu první sadu uzavřela. Musím říct, že Ana v tom devátém gemu podávala opravdu famózně. Bohužel, bylo to naposledy v tomto zápase...
Reagovat
smazaný uživatel
Hned začátek 2. setu napověděl, že Anu ten zisk první sady asi příliš nepovzbudil. První gem Petra znovu odservírovala čistou hrou a podání jí chodilo opravdu skvěle. Pak šla podávat Ana a hned začala dvojchybou. Petra se navíc dostala do pohody, protože dvěma winnery si vypracovala dva brejkboly. No a hned proti prvnímu brejkbolu dala Ana dvojchybu - 0:2. Ve třetím gemu výkon Petry gradoval. Znovu čistá hra na podání, z toho dvě esa a od Any jedna zbytečná UE po prasátku Petry. Po třetím gemu přišel poprvé v zápase na kurt Nemanja Kontic. Pobavilo mě, že v první chvíli bylo na titulku Nigel Sears (bývalý trenér Any). :D To ale bylo taky bohužel jediné, co mě ve 2. setu pobavilo... Čtvrtý gem byl ve druhé sadě asi zlomový, protože Ana v něm sice měla tři gemboly, které však nevyužila. Nejhorší na tom zase bylo, že druhý a třetí sama zahodila dvojchybou. Pak si Petra vypracovávala brejkboly, ale pořád nemohla žádný proměnit. Až přišel čtvrtý, který místo ní "proměnila" Ana dvojchybou. Aně vůbec nešel servis a prohrávala už 0:4. Když Petra vedla v pátém gemu 40-0, tak teprve tehdy uhrála Ana ve 2. setu svůj jediný fiftýn (!!!) na returnu. Takže kdo říká, že Ana od 2. setu ani na returnu nic nepředvedla, ten má bohužel pravdu. Určitě to bylo hodně tím, že Petra skvěle podávala, ale já si prostě myslím, že u Any se to všechno svezlo s tím servisem. Kdyby podávala jako v 1. setu, tak to třeba bylo aspoň vyrovnané. Takhle byla nejen bez returnu, ale hlavně bez servisu a podle toho to taky vypadalo... Abych dokončil 2. set, tak za stavu 0:5 Ana podávala a za stavu 15-15 udělala další dvojchybu. Petra vzápětí měla dva setboly a využila hned ten první, jak jinak než po dvojchybě Any. Statistiky 2. setu byly diametrálně odlišné, než v tom prvním (Ana - 7 DF, 2 W, 11 UE; Petra - 12 W, 4 UE)...
Reagovat
smazaný uživatel
Třetí set bohužel pokračoval ve stejném duchu, v jakém probíhal ten druhý. Petra znovu začala čistou hrou na servisu. Ve druhém gemu Ana ztratila servis, když se neskutečně trápila (dokonce jednou promáchla míč). Ve třetím gemu Petře opět skvěle chodil servis a za stavu 0:3 z pohledu Any zareagoval Kontic návštěvou na kurtu. Ale bohužel, nic nepomohlo. Ve čtvrté hře sice Ana měla gembol, jenže ho neproměnila a Petra využila druhý brejkbol, "překvapivě" znovu po dvojchybě Any. Pátý gem sice začala Ana vítězným returnem a poté jí pomohlo prasátko, jenže Petra získala čtyři míčky v řadě a kráčela neomylně za vítězstvím. Šestý gem jenom podtrhl trápení Any, když ho začala dvojchybou a za stavu 0-30 nabídla Petře tři mečboly další dvojchybou. Pak sice Ana srovnala na shodu, jenže Petra měla čtvrtý mečbol a jak Ana zakončila zápas? Ano, dvojchybou. :(((
http://www.livesport.cz/zapas/06HJsdk9/#prubeh-zapasu;1

Statistiky zápasu:
Procento 1. servisu: Ana 56% - Petra 67%
Esa: Ana 2 - Petra 5
Dvojchyby: Ana 11 - Petra 3
Winnery: Ana 12 - Petra 26
Nevynucené chyby: Ana 24 - Petra 21
Využití brejkbolů: Ana 1/1 - Petra 6/13 (pět ze šesti proměnila Petra díky dvojchybě Any!!!)
Reagovat
smazaný uživatel
Co k tomu říct, fakt se mi to nepsalo vůbec dobře... V 1. setu se mi výkon Any líbil. Hrála dobře, nedělala chyby, chodil jí servis. Co se stalo od toho druhého, na to jsem malý pán, abych to pochopil. Místo toho, aby se Ana po zisku první sady uklidnila, tak prostě následovaly dva úplně zpackané sety a odevzdaný výkon. Pořád vidím hlavní příčinu toho výpadku v jejím servisu. Když jsem psal, že tenhle zápas bude o servisu, tak jsem ještě netušil, že to bude až tak. Ale prostě to tak bylo. Zatímco Petra kromě jednoho gemu podávala dobře celý zápas (od 2. setu dokonce skvěle), Aně od 2. setu odletěl její servis někam hodně daleko z Miami... Prostě abych to shrnul, tak mě nejvíc nemrzí to, že Ana prohrála (Petra je hráčka Top 10 a prohrát s ní není žádná ostuda), ale jak prohrála. Nedávno jsem trpěl u totálně odevzdaného výkonu Caro proti Jeleně v Indian Wells a včera to bylo asi ještě horší (s tím rozdílem, že Ana nejprve získala set). Prohrát se může, ale takhle prostě nechci vidět holky prohrávat... Na druhou stranu, nebudu kvůli tomu Aně (ani Caro, ani nikomu jinému) nadávat. To fanoušek nedělá. Když Ana dostala předloni v Montrealu dva kanáry od Roberty Vinci (a to byla prohra ve dvou setech), tak jsem to holt taky musel nějak přežít. Věřím, že Ana se prostě oklepe a půjde dál... Abych se vrátil k tomu, co jsem chtěl napsat: Hodně mě mrzelo, když jsem si po zápase na FB Any četl nadávky (teď už tam naštěstí nejsou tolik vidět). Fanoušek prostě má rád po výhře i po prohře (ať už je jakákoliv), jinak to není fanoušek. Víc k tomu asi nemám co říct.
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhou stranu si říkám, že výhra Petry je taky k něčemu dobrá. Aspoň tady přestane Dominik (Roger_Federer) pořád otravovat s tím, jak je Petra špatná (ale co naplat, teď bude zase otravovat s tím, že ženský tenis nemá úroveň). Jo, Petra sice v této sezoně zatím neměla bůhvíjakou formu a hlavně na Australian Open to byl obrovský neúspěch. Ale že by byla nějak totálně mimo a prohrávala jeden zápas za druhým (jak mi tady z některých komentářů občas připadá), to tedy rozhodně neplatí. To si může někdo říkat o Robertě Vinci, ale o Petře určitě ne... Taky jsem před zápasem koukal, že Ana byla podle sázkových kurzů favoritkou. Na stránkách Tipsportu jsem četl analýzu jedné sázkařky, která psala, proč Ana proti Petře vyhraje (takové věci vždycky nerad čtu, protože pak to většinou bývá úplně obráceně). Psala tam, že se jí výkony Any letos hodně líbí, že v Miami porazila čerstvou vítězku IW, že má s Petrou lepší vzájemné zápasy a že Petra v Miami ještě nepotkala žádnou těžší soupeřku. V podstatě to byla všechno pravda, ale taky je třeba upozornit na jednu věc (krom toho, že Petra je v žebříčku výš než Ana). Ana měla opravdu skvělý leden, kdy vyhrála Auckland a byla ve čtvrtfinále AO (po výhře nad Serenou). Jenže potom se jí na třech turnajích nepovedlo vyhrát dva zápasy po sobě. Vyšlo to až v Miami, jenže teď zase přišla prohra s Petrou (a ještě k tomu se dvěma kanáry). Prostě jak jsem v lednu pevně věřil, že Ana se letos probojuje do Top 10, tak teď už spíš jenom doufám. Bohužel musím říct, že s takovými "houpačkovými" výkony to na Top 10 nevypadá a je více než jasné, že Ana k tomu prostě potřebuje lepší výsledky. Ale na druhou stranu, letos je všechno pořád ještě otevřené. Ana udělá top výsledek na nějakém grandslamu a bude tam hned. :) Stát se může všechno, je to zatím ve hvězdách...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak jsem taky ještě slíbil, že zareaguju na to, co bylo včera napsáno ve vedlejší diskusi... :)

Krátké připomenutí:
Petra Fans: "Petra Kvitová - katyně montyho oblíbenkyň. Další je Masha.. :D POJĎ!!"
PetaM: "Ten bude Petru nenávidět :D :D"

Abych to upřesnil, tak jsem slíbil, že napíšu něco k tomu, jak prožívám zápasy mých favoritek právě proti Petře... Vůbec nebudu zastírat, že zápasy mých favoritek proti Petře jsou pro mě prestižní. Dobře si totiž pamatuju rok 2011, kdy Petra "brala" mým favoritkám tituly. Pak si taky pamatuju rok 2012 a hlavně semifinále AO+RG mezi Mashou a Petrou. To byla pro mě zase velká radost (na AO to znamenalo finále Vika - Masha, na RG to byl zase důležitý krok Mashy k titulu). Asi je to trochu umocněné tím, že Petra je Češka a když porazí mou favoritku v nějakém velkém zápase, tak je toho plný internet. Asi žádnému fanouškovi Any (jako včera mně) není příjemné všude číst jako hlavní zprávu, že "Kvitová nadělila Ivanovičové dva kanáry". Ale s tím prostě musím ve své situaci (jako fanoušek Any) počítat a smířit se s tím (pokud ty titulky nejsou nějak přehnané, což včera nebyly). Když Petra vyhrála Wimbledon (všichni víme, koho porazila v semifinále a finále), tak jsem z těch titulků a článků byl taky mrzutý, ale co jsem mohl dělat...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale abyste si zase nemysleli, že jsem na Petru nějak extra zaměřený, tak takových hráček je pro mě daleko víc (Serena, Venus, Dominika, trochu Na Li). Zpravidla jsou to hráčky, které často porážejí moje favoritky a když je to obráceně, tak z toho mám logicky o to větší radost. No a samozřejmě mě štve, když jedna hráčka na jednom turnaji vyřadí dvě a více mých oblíbených hráček. Koho by to neštvalo? Ale rozhodně si nemyslete, že bych kvůli tomu nenáviděl třeba Petru. Jak říkám, to bych musel každou chvíli nenávidět Serenu, Venus (třeba letos v Dubaji), Dominiku, občas Na Li nebo nedej bože krásnou Camilu Giorgi (která v poslední době porazila Caro i Mashu). :) Takže nějakou nenávist ode mě nečekejte a že některé hráčky třeba tolik nemusím, to s tímhle nesouvisí... Prostě jenom zápasy proti určitým hráčkám (na které se mým favoritkám nedaří) beru trochu prestižněji. Když to vyjde, mám o to větší radost. Když ne, tak jsem o to víc smutný, že to zase nevyšlo... Nic víc v tom nehledejte. :)

Jinak uvidíme, jestli se některým Kvitovcům dneska splní přání a Petra vyřadí v Miami už mou třetí favoritku v řadě. Já mám samozřejmě přání úplně opačné. :) Budu Mashe hodně držet palce (když je to ten "prestižní" zápas :D). Zároveň si ale jsem vědom, že Masha bude muset oproti včerejšku zabrat, aby Petru porazila. Po zkušenosti ze včerejšího zápasu by hlavním úkolem Mashy mělo být, aby jí neutekl začátek. Potom by se taky měla co nejvíc vyvarovat dvojchybám (nedej bože, aby to bylo jako včera u Aničky). No a pak je samozřejmě otázka, jak bude hrát Petra. Hlavní otázka pro mě spočívá v tom, jestli jí dneska bude chodit servis tak skvěle jako včera. Jestli jo, bude to pro Mashu těžší. Jestli ne, šance Mashy se zvyšují.
Reagovat
smazaný uživatel
Caro - Lepchenko: Teď jsem se tak vyčerpal, že na tenhle zápas už skoro nemám sílu. :D Vezmu to tedy velmi krátce, protože to taky bylo krátké a navíc jsem to neviděl... Při pohledu na průběh zápasu mě nejvíc zaujalo, že Caro získala všechny gemy na returnu. Nevím, jak Varvara podávala, ale z pohledu Caro to je skvělý počin. Naopak při servisu bych tam u Caro možná nějaké rezervy viděl. Varvara tam nějaké brejkboly měla (v prvním gemu 2. setu získala svůj jediný gem po brejku čistou hrou) a gemy při podání Caroline nebyly tak úplně jednoznačné (žádná čistá hra). No ale to jenom tak na okraj... Přece nebudu kritizovat, když Caro vyhrála 6:0, 6:1 a podruhé za sebou ztratila v zápase jediný gem. :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/6gkBoB5e/#prubeh-zapasu;1

Caro čeká ve čtvrtfinále Na Li, takže na rozdíl od osmifinále může Caro jenom překvapit. Myslím, že už teď je ten její výsledek v Miami slušný a kdyby se to povedlo ještě dál, tak by to bylo super. Navíc Caro se teď v live rankingu dostala na 14. místo a věřím, že už klesat nebude. Teď je čas jít zase opačným směrem a vzhledem k tomu, co Caro (ne)obhajuje na antuce, se to snad povede. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Anička sice prehrala ale jej krase to neubližilo a to je hlavne DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s tím můžu jenom souhlasit. Už po zápase s Flavií jsem tady psal, že Anička je v černém velmi sexy. :) Ale právě o to víc mě mrzí, že už ji v Miami neuvidím. Její účast v Miami byla estetickým zážitkem (a do začátku 2. setu proti Petře i tenisovým). :)
Reagovat
PetaM
Nesouhlasím. Anče nezakončila zápas DF, ale back/forehandem do sítě - nejsem si jistý, co z toho to bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak že bych se spletl? V mých zápasových poznámkách jsem to neměl, ale měl jsem dojem, že jsem si to zapomněl poznamenat (z toho, jak jsem byl skleslý)... V tom případě by tedy platilo, že Petra proměnila čtyři (ne pět) brejkboly ze šesti díky dvojchybě Any.

Pokud to tak opravdu je (a já ti věřím), tak díky za opravu. Dalo by se to hned zjistit, kdybych si pustil highlighty z tohoto zápasu, ale jak asi chápeš, tak na to chuť vůbec nemám...
Reagovat
tommr
máš pravdu. V tý poslední hře neudělala Ivanovicová žádnou dvojchybu, hrála poměrně dobře a dokázala odvrátit 3 mečboly. Petra proměnila teprve čtvrtej mečbol po nevynucený chybě soupeřky (DF to ale určitě nebyla) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
"V tý poslední hře neudělala Ivanovicová žádnou dvojchybu..."

Tak to zase nemáš pravdu ty. Ana udělala v poslední hře dvě dvojchyby. Nejprve hned při prvním fiftýnu a tu druhou za stavu 0-30. Tohle už v poznámkách mám. :D Špatně jsem si akorát myslel, že udělala dvojchybu i proti tomu čtvrtému mečbolu...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to chápu, tak když je zápas, máš u sebe tužku a papír a děláš si během toho poznámky, na základě kterých tady potom píšeš? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chápeš to správně. :) Ale zároveň musím dodat, že jsem to začal dělat teprve teď na turnaji v Miami (poprvé při zápase Ana - Flavia). :D Předtím jsem vycházel jenom z průběhu zápasu na livesportu, ale vzhledem k tomu, že u těch večerních zápasů sem píšu komentáře většinou až druhý den, tak jsem kolikrát zapomněl na nějaký důležitý moment a pak mě to štvalo (Odeslal jsem to a pak mě napadlo: "Jééé, vždyť jsem tam nenapsal tohle a tohle, přitom to bylo tak důležité." :D). Takže je to teď moje nová metoda, která mi trochu usnadňuje psaní komentářů den po zápase a snad jsou ty příspěvky o něco lepší, i když asi delší. :D Na druhou stranu, u těch zápasů, které jsem neviděl, se to snažím poslední dobou co nejvíc zkracovat... Pak samozřejmě záleží taky na délce zápasu. Třeba Caro proti Sloane jsem viděl, ale bylo to tak rychlé, že jsem k tomu moc psát nemusel (navíc jsem tady psal i v průběhu zápasu, což nebývá moc často). :)
Reagovat
pepin
Včera jsem Ti napsal, že jsi teoretik a Ty tu dnes polemizuješ s Kotyzou, že neměl pravdu, že Ivan. nic světobornýho nehraje a že je to o Petře. Přečti si včerejší příspěvky a tam najdeš v podstatě to samé co říkal Kotyza u hodně lidí. Tak nevím, zda jsme včetně Davida všichni slepý a jen Ty snad vidíš. A bylo by dobré, aby jsi si zažádal o nějakou zvláštní rubriku kam by jsi ty svoje expertýzy mohl psát a nezdržoval tady.
Reagovat
smazaný uživatel
"Ale abyste si zase nemysleli, ze jsem na Petru nejak extra zameren, tak takovch hracek je pro me daleko vic (Serena, Venus, Dominika, trochu Na Li)"

A co Aga? :-) Ta treba posledni dobou vubec neprohrava s Anou a Caro a to i v hodne vyrovnanych zapasech. A vim, ze ji beres trochu jako konkurentku Caro (mozna i proto, ze jsou kamosky :-D)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mě by za prvé takhle psát zničilo, za druhé si většinou za chvíli nic nepamatuju, takže já osobně ráda řeším zápas v přímém přenosu :) Tedy když je s kým :)
Reagovat
slacker
Dobre ti tak. Za tenhle proticesky sovinismus.
Reagovat
smazaný uživatel
Masha taky hraje strašně nevyrovnaně během toho zápasu.. Příklad ve 2. setu.. Maruš zahrála první 4 gemy výborně a člověk si řekne:"Joo teď už to půjde, paráda!!" a pak se člověk nestačí divit jak Kristen nediv vyrovná..

Co dneska musí zlepšit je také return.. Ten byl hlavně v 1. setu příšerný.. Když jí nefunguje servis tak vždy alespoň return podržel, ale včera v tom 1. setu ani ten.. A ještě k tomu 1. setu, Maruš ho hrála špatně i takticky, skoro všechny míče šly do forhendu Kristen..
Ale včera jsem usoudil, že Maruš toho Svena moc neposlouchá! :D Při první návštěvě jí řekl, ať hraje forhend po lajně, ale ona to asi ještě do poloviny 2. setu hrála pořád křížem! :D

Ale teda jestli mám Maruš pochválit, tak určitě za backhend cross a taky určitě za její bojovnost.. Na její zápasy se skvělé hodí věta:"Není umění vyhrát, když se daří, ale vyhrát když se nedaří!!" :-))

Maria v IW řekla, že když jde zápas do 3. setu tak si přestává věřit, takže jsem rád, že vlastně zápas proti Lucce a Kristen zvládla.. :-)) Určitě jí to pomůže po psychické stránce! :-))

Btw: Zápas proti Petře nebo Lucce je pro mě taky "prestižní" :DD Už se těším celkem, jsi monty připraven, že tu budeme asi dneska jediný co budeme tlačit Marušku? :D :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, jsem připraven! :) Ale já tady budu určitě psát až po zápase. Během zápasu to radši nebudu riskovat (kvůli emocím)... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aga? No, dřív proti ní holky spíš vyhrávaly, poslední dobou s ní spíš prohrávají. Třeba mě hodně mrzelo, jak proti ní prohrála Vika ve čtvrtfinále letošního AO. Takže jo, dala by se tam zařadit i Aga, ale myslel jsem spíš ty hráčky, na které moje favoritky nikdy moc neuměly. Na Agu dřív uměly... Ale co se týče Caro a Agy, tak mě máš dobře zmapovaného. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Včerejší příspěvky si dobře pamatuju a nemyslím si, že bych třeba s tebou vyloženě nesouhlasil. Jenom mi prostě přišlo, žes moje slova trochu vytrhl z kontextu, a proto jsem na tebe reagoval... Zase jenom zopakuju to, za čím si stojím. Na kurtu jsou vždycky dvě hráčky a obě ovlivňujou hru. Nikdy to není jenom o jedné. V 1. setu dělala Petra chyby, zatímco Ana je nedělala. Proto byla Ana lepší. Od 2. setu se Petra zlepšila a zároveň začala hodně chybovat Ana, takže proto byla tak výrazně lepší Petra. Nikdo mi ale nevymluví, že největší rozdíl mezi holkama byl na servisu. Když v 1. setu podávaly obě dobře, tak to bylo vyrovnané (rozhodl jenom jeden slabší gem na straně Petry, kde za důležitého stavu 30-30 udělala dvojchybu). Od 2. setu byl rozdíl v tom, že Petra podávala skvěle, zatímco Ana strašně. Tam já prostě vidím hlavní příčinu toho, proč to tak dopadlo... Jinak kdyby se v tenise udělovaly body jenom za winnery, pak bych s Kotyzou souhlasil. Ale v tenise se udělují body i za to, když někdo udělá chybu (v tom případě má bod soupeřka), takže někdy je lepší prostě ten/ta, kdo těch chyb udělá míň (což v 1. setu byla Ana)... Opravdu si nepotřebuju hrát na nejchytřejšího (to ani zdaleka nejsem), ale tohle je prostě můj názor a pohled na tenis (byť teoretický), který je opřený o argumenty. Od toho tady snad máme tu diskusi... Víc k tomu nemám co říct.
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě reakce na tohle...
"A bylo by dobré, aby jsi si zažádal o nějakou zvláštní rubriku kam by jsi ty svoje expertýzy mohl psát a nezdržoval tady."

Já už jsem se tady zmiňoval, že by TP potřeboval nějaké inovace. Jaké by ty inovace měly být, o tom už by se dalo diskutovat a hlavně by mělo záležet na přání uživatelů... Co se týče mě, tak bych si přál, aby tady bylo možné psát více znaků do jednoho příspěvku a nemusel bych to tolik rozdělovat (pak je z toho 11 příspěvků jako dneska)... Kdyby tady někdo zařídil, aby tady uživatelé měli svoje blogy, pak bych to klidně zvážil. Na druhou stranu, svůj blog už jsem jednou měl a tam má člověk tak trochu pocit, že si to píše sám pro sebe a nikoho to nezajímá. Tady třeba aspoň dostanu nějaké reakce, vyměníme si názory a uspokojíme tu potřebu, kvůli které sem chodíme (nebo aspoň já sem kvůli tomu chodím)... Takže jak říkám: Nebráním se inovacím na TP, ale nejdřív je musí někdo udělat. Pokud o ně budu žádat sám, tak s tím asi těžko něco zmůžu. Podle mě na to prostě musí být víc lidí.

A ještě k tomu, že tady podle tebe překážím... Tak uděláme anketu! :)

OTÁZKA PRO VŠECHNY: Překážím tady já nebo moje příspěvky někomu? Komu tady překážím, ať odepíše ANO. Komu tady nepřekážím, ať odepíše NE. A prosil bych, ať jsou všichni upřímní, protože sám chci vědět, jak na tom jsem. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja uz jsem psal po losu, ze Aga ve CF AO Viku muze porazit, ikdyz jsem tu asi byl jedinej a dostal jsem cocku :-D Kazdopadne s Vikou to byl urcite Agy nejlepsi letosni vykon, kterej jsem videl. Ve tretim setu bylo skoro jedno, kdo by proti ni stal.
Reagovat
smazaný uživatel
NE
Reagovat
smazaný uživatel
Jééé anketa!! :DD

Tvoje příspěvky si přečtu vždy velmi rád, takže NE! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
NE :-)
Reagovat
slacker
Prekazi mi fandeni cizim proti nasim a demonstativni smutneni po porazce s ceskou hrackou
Reagovat
PetaM
Fakt je to pravda, přísahám :D Dokonce si vybavuju, že to byl servis s boční rotací, Petra dala backhandový return po čáře a Ana zřejmě zahrála backhand cross, ale do kříže. Jsem si na 95 % jistý, že to byl backhand, protože na forehand by si to nestihla oběhnout :D :D Navíc tady někdo dával záznam posledního gamu mezi Petrou a Anou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takže tomu mám rozumět tak, že ti překážím, ale když zrovna fandím Katce Siniakové, tak ti nepřekážím? :D Ale fakt, já chci jasnou odpověď: ANO nebo NE. :)
Reagovat
PetaM
Omlouvám se, omlouvám se, omlouvám se za mystifikaci :D Vybavil jsem si špatný míček :D Teď jsem na to koukl, a nebylo to tak, jak jsem napsal. Dvojchyba to nebyla - byl to backhand. Ale popis situace byl špatný :D
Reagovat
VlS
Překážíš snad ne, ale mohl by ses trochu mírnit. Tvoje příspěvky výrazně překračují rámec komentářů a diskuse, měl by sis založit blog.
Reagovat
PetaM
No jo, ale někteří tady napíšou 20 příspěvků o hovnech. Monty aspoň píše k věci.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče toho blogu, tak o tom už jsem psal: "Kdyby tady někdo zařídil, aby tady uživatelé měli svoje blogy, pak bych to klidně zvážil. Na druhou stranu, svůj blog už jsem jednou měl a tam má člověk tak trochu pocit, že si to píše sám pro sebe a nikoho to nezajímá. Tady třeba aspoň dostanu nějaké reakce, vyměníme si názory a uspokojíme tu potřebu, kvůli které sem chodíme (nebo aspoň já sem kvůli tomu chodím)..."

Kdyby se tady opravdu udělalo, že by uživatelé mohli mít přímo na TP svůj blog a mohli by na něj třeba nějak šikovně odkázat v diskusi, tak bych do toho klidně šel. Třeba by to rádi využili i další uživatelé. K tomu je ale podle mě potřeba, aby se trochu zatlačilo na admina a začalo se o tom diskutovat (nejen o tom, ale celkově o inovacích TP). Nevěřím tomu, že já jako jeden uživatel v tomhle něco změním. Na TP už chodím 2,5 roku a od té doby se tady snad neudělala žádná inovace pro uživatele. Jedinou tady udělal janekda s označováním nových příspěvků (což už teď bohužel nefunguje)... Ale určitě neudělám to, že si někde jinde na webu založím blog (jak říkám, ten už jsem měl) a budu sem dávat odkazy na úplně jiné stránky. Zaprvé nemám jistotu, že se na to někdo bude dívat a zadruhé prostě chci psát sem, protože si troufám říct, že už mě tady lidi za tu dobu znají. :) Potom taky s reakcemi by to mohlo být nepřehledné (mají reagovat tady v diskusi na nějaký odkaz, nebo někde v komentářích na tom blogu?). Tohle by pro mě bylo prostě zbytečně komplikované a nemám o to zájem... Buď se udělají nějaké uživatelské blogy na TP, anebo budu pořád psát do diskuse (dokud mě to bude bavit). :)

A ještě k té anketě: Chci buď jasné ANO nebo NE. Samozřejmě můžeš i zůstat neutrální. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vis ze sem ti uz tehdy psala ze tve prispevky jsou fakt pro me dobre. :) A vubec mi nevadi naopak fakt ti za ne dekuju!:) Caro mam moc rada! Jinak koukni co rekla Chris o Caro: Nice to see Caroline Wozniacki play so well...
Solid, consistent, focused...What I saw the
other night was her hugging the baseline
(good!) and putting more power into her
serve... Subtle but important. Now, she?s ripped
thru the last 2 rounds losing 2 games???? A
glimpse of things to come? :)))

Pokracuj v tve praci dal a moc ti za ni za sebe dekuju. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že jsi hrozně dlouhý, takže pokud chceš pravdu, já to už nečtu. A je taky fakt, že jsi fanda, který hodnotí tenistky spíš podle vzhledu než podle hry, ale to je tvoje věc. :) A ta anketa je nesmyslná, budeš sem stejně psát, protože máš tu potřebu, jako to mají jiní, třeba i já, takže asi tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vážně díky moc! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím, ale hru tenistek snad taky hodnotím dost, ne? :) Proč fandím těm, kterým fandím, už jsem tady hodněkrát vysvětloval (ano, musí se mi líbit vzhledově, ale zdaleka to není jediné měřítko). Jinak uznej sama, že když tenistka dobře vypadá jako žena, tak je to prostě obrovské plus pro ženský tenis jako celek. Sama čteš, jak se tady pořád někdo (Roger_Federer, Carrager atd.) pokouší ženský tenis zesměšňovat. Je fakt, že když se chce většina lidí podívat na tenis, tak zvolí chlapy kvůli kvalitě hry. Ale právě ta ženská krása, to je pro spoustu lidí (samozřejmě mužů :)) něco tak atraktivního, že právě to přináší ženskému tenisu fanoušky navíc. Tak to prostě je a není třeba se za to stydět. Jen si vem, jaký boom svého času způsobila Anna Kournikova, i když nebyla úplně nejlepší tenistka na světě (ale dobrá byla). Ovšem protože byla prostě kočka, tak to ženskému tenisu neskutečně zvýšilo popularitu (a nejvíc samozřejmě Anně). :)

Co se týče ankety: Já jsem nedal přece žádné ultimátum, že když většina lidí napíše ANO, tak sem přestanu psát. Nepřestanu, to je jasné. :D Smyslem té ankety je něco jiného. Jde mi o to, že pepin mi tady opakovaně dává najevo, že tady překážím a měl bych jít někam jinam. Tak mě zajímá, jaký je názor ostatních a jestli mám prostě pepinova slova brát jako hlas většiny, anebo mu příště můžu argumentovat tím, že většina s ním nesouhlasí. Žádný jiný smysl ta anketa nemá. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ptal ses na názor, tak jsem ho napsala, podle mě máš zbytečně dlouhý komenty, to je celý, dá se to jistě napsat méně větami. A těžko mi můžeš vadit, když tě ani neznám :) Mně vadí akorát sprosťáci a trollové, ale jejich výskyt bohužel neovlivním. A taky jde o to, co si z té ankety vezmeš ty, jestli dáš za pravdu i těm, kteří tě kritizují nebo ne. Nevím no, já v tom smysl nevidím. Někomu sedneš, někomu ne, to má každej. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já tvůj komentář beru na vědomí, ale napsal jsem jasně, že počítám buď ANO nebo NE. :) Ty jsi nenapsala zatím ani jedno, takže tě beru jako neutrální... V anketě zatím tři uživatelé jasně odpověděli NE (Freedom, haitik1, PetraFans). ANO zatím neodpověděl nikdo... Ty ses z mého pohledu vyjádřila neutrálně, stejně tak VIS, slacker se vyjádřil spíš negativně a CaroPe naopak velmi pozitivně. Všechny komentáře vnímám, ale počítá se jenom ANO-NE. :)
Reagovat
smazaný uživatel
NE - nevadíš mi
ANO - vadí mi tvé dlouhé komenty

SPOKOJEN? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom jsi potvrdila moje slova, že jsi naprosto neutrální. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kazdej muze cist co chce ze? :-) Taky mi tu vadi par veci na TP ale tem dotycnym to nebudu zakazovat, ne jinak, nemam pravo to zakazovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono je taky celkem zvláštní, že konkrétně pepin už mi několikrát napsal, že moje příspěvky nečte. No a dneska na mě zareagoval tak, že si aspoň část musel přečíst (jinak by mi nenapsal o tom Kotyzovi). Z toho taky nejsem příliš moudrý... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zahradníku, já něco někomu zakazuju? Monty se tu veřejně ptal a chtěl upřímnost, tak jsem mu upřímně veřejně odpověděla. :)
Reagovat
PetaM
NE.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ti taky uprime odpovedel :-) Kdyz se ti nelibi montyho komenty tak je necti :-)

monty: Neni jedinej kdo toto rika a to nemyslim o tvych komentech ale tak celkove. Znas to, tady se toho nakeca :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem taky za tvou odpověď rád, i když to nebyla ani ryba, ani rak (respektive to nakonec bylo oboje). :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, že bych se tě na něco ptala, tak proč jsi mi odpovídal? Anketa byla montyho :)
Reagovat
George_Renel
Ta otázka je postavena poněkud nešťastně, protože je personifikovaná. Kdyby zněla: "Vadí vám délka mých příspěvků", bylo by to asi přesnější a cílenější na to, co se chceš dozvědět. Kdyby zněla tak jak jsem uvedl, tak řeknu jednoznačně ANO, délka těch příspěvků mi vadí. Vyjádřit se lze stručněji a rozhodně je to nad diskusní příspěvek. Osobně mi nevadí nikdy, až na jednoho, dva sprosťáky. Ale to je tak asi vše, co mohu dělat. To znamená, tvé příspěvky nečíst, i když možná někdy přijdu o dvě, tři věty, které by mě mohly obohatit. Ale je to tvůj čas a tvá grafománie a když tě to baví, tak proti gustu žádný "dišputát".
Reagovat
Fandina
OT ... na Slovak Sportu opakují Venus Cibule.
Reagovat
kada.tom
Dneska bych si přál výhru Petry a Sereny a v rámci ATP výhru Robreda, Andyho, Gasqueta, Rafy, Keie, Alexe, Milose a Tomáše :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra = Masa
Serena > Angie
-
Tommy < Djoker ve trech
Andy > Tsonga
Roger > Richar
Rafa > Fogna
Kei > David
Standa < Alex
Milous > Benjamin
John > Rebel
Reagovat
smazaný uživatel
Serena
Reagovat
smazaný uživatel
Co to?

Serena
Reagovat
smazaný uživatel
Remíza :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak nevim to je asi znameni, ze fakt Angie nevyhraje, nebo co :(

Přesto jí věřím
Reagovat
smazaný uživatel
ne, vítěz neznámý. Dlouhý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
tak souboj Masa x Petra a jeste na te betonove mazanine... je podle mne absolutne nepredvidatelny, ale vzhledem k tomu, ze se Petre dari, Masa je bojovnice...tak tip na delsi zapas tu je...
ale s tim, ze dat ovar je riziko stejne jak skocit ze strechy tripatroveho baraku do kupy sena a verit, ze se ti nic nestane;D)

Myslim si, ze Serena Angie da... pokud Serena nepujde behem zapasu mentalne nakupovat...tak Angie nema nic, cim by ji mohla ohrozit...a tu jednu teatralni porazku z Cinci, kdy si Serena potrebovala odbehnout nekde na veselku...tu fakt neberu vubec vazne;))) ale jak te znam, mozna mas schovany nekde nejaky trumf v rukavu;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mno ja treba trochu vice favorizuju Petru. Masha mi tu vubec nepripada nejak presvedciva. Teda nevidel jsem treti set s Luckou, o kterem vsichni rikaji, ze tam uz presvedciva byla, ale v zapase s Flipkens ji vyrazne teda Kirsten pomohla. Petre Ana vcera taky, ale v te jizde co Petra predvadela ve 2. a 3. setu by ji stejne dala. Kazdopadne si myslim, ze to ale bude vyrovnane a hodne bude zalezet na pohybu po kurtu od obou. Vcera se mi pohyb Petry libil po dlouhe dobe. Davam tak 60/40 pro Petru :-)
Pak favorizuju na vitezstvi Keie, Muru, Stana a Fedexe z tech papirove vyrovnanejsich zapasu...
Reagovat
smazaný uživatel
To je tady místní folklór "nemá čím by ji ohrozila" :))

Navíc ona MÁ. Na tom molitanu jí to bude přece jen snadněji vracet než na rychlejším povrchu. Opřít se Angie do úderů umí, jenom musí chtít. V tomhle mi připomína Andyho.
A potom vidím dost analogii Cincy s tímhle Miami. Tam měla Serena nehorázné problémy se zády, tady to sice není tak hrozné. Poslední zápas byla asi ok. Pokud bude Serena hrát průměrně tak podle mého pápá.

Kurz 7 je příliš luxusní, dal bych tak 4.
Reagovat
smazaný uživatel
...tak ja jsem na ten folklor jak delany;DD))) [i kdyz v pripade Angie, jsem tady vic osamocenej, tady ji skoro kazdy zere...]

Ale vazneji...te komedii v Cinci fakt neverim...;)

....take Serena neni takova busicka bez napadu, jako treba Masa, abych treba riskoval vyhru Angie...mne Angie tenisove nikdy neoslovila, a asi nikdy neoslovi...
Oprit se sice umi, ale co z toho, kdyz sam rikas, ze se hraje na molitanu...toho Serena urcite skvele uderove vyuzije... a co udela jako Angie? ...se "dvemi" udery proste Serenu muzes dat jen, kdyz ma Americanka blby den...

...ale rozhodne jsem ten typ, ze pocitam s tim, ze stat se muze cokoliv...ale pro mne tenhle zapas je opravdu nezajimavy;), aby to i treba vubec sledovat;) nebo se tim nejak hloubeji zabyvat;)
S kurzem 7 uplne souhlasim...vlastne ne...ja bych klidne dal i 10 :DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
...takze jeste chvili pockej;) mozna po tom mem prispevku se jeste kurs zvedne;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlk - Bernake tenisovych sazek. :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
smazaný uživatel
pochopitelne ocekavej na svem mailu cislo meho konta, na ktere potom soupnes z vyhry presne tolik procent, o kolik se zvedne kurs...

takze, jak bude kurs 7,5... tak mam u Tebe 5%
Takhle to proste funguje ;DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
ok. Takze když prohraju, tak nemusím nic posílat?
Reagovat
smazaný uživatel
pochopitelne, ze ne...;)
nejsem uzkoprsej;DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
ale pochopitelne, jak vyhrajes...tak si dej bacha, aby to nedopadlo takhle ;D)))

http://www.youtube.com/watch?v=W8ok2dH45Rc
Reagovat
kada.tom
WTA-
Reagovat
VlS
U holek souhlasím, tipnout jestli Marie nebo Petra nejde. U chlapů bych pár znamínek přehodil, nemyslím, že Kei vyhraje nad Davidem ( ale může se to stát), podobně u Standy ( Dog měl včera plný oči Lajoviče) a u Toma si přeju opak, ale bude to s Johnem těžký.
Reagovat
Roger_Federer
Kurz ba Wozniacki i Kerber je hodne pritazen za vlasy..;), urcite potreba zkusit, srejne jako Nisikoriho.
Reagovat
gedzitka
Zápas jsem včera po prvním setu vypla a ráno jsem nevěřila svým očím. Kéž by to Petře vydrželo.

Záznam je už na youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=KQBRH6Ky2J0 (začíná teda za stavu 2:2)
http://www.youtube.com/watch?v=lN1tflODsTM (třetí set, začíná za stavu 1:0)
lepší než nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doufam, ze zlepsovani na tomhle turnaji bude pokracovat plnou parou!!
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel jsem si vybral jít spíš do kina než sledovat Petru. Ale co to dnes čtu mě úplně dorazilo. Takhle fantasticky vyhrát. Vážně si zaslouží další a další postup
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem, nevidel jsem Caro, ale dvakrat zasebou ztratit v zapase pouze jeden game nebude zadna nahoda. Rad bych videl jeji zapas s NaLi
Reagovat
rib
taky jsem moc zvědavá, co tam dělala, v IW byla její hra nic moc... Na druhou stranu, tenis se hraje spíš na sety a zápasy než na gamy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mela by se vratit na kurty po vyleceni zraneni uz pristi tyden v Charlestonu...
Reagovat
smazaný uživatel
Takovou pohodu na jeji rakete jakou mela ve druhem a tretim setu jsem od ni uz dlouho nevidel. Za to si Petra zaslouzi velke uznani. Treba take ale rict, ze Ana od druheho setu ji to vyrazne ulehcila svyma UE a hlavne DF (8 je vazne moc a zvlaste v tak dulezitych okamzicich). Myslim si ale, ze by to Petra stejne otocila ikdyby Ana zustala u hry v prvnim setu. Gratulace!
Reagovat
smazaný uživatel
A jeste bych chtel vyzdvihnout prvni podani, ktere mela vcera vazne skvele. Snad ji to vydrzi i do dnesniho zapasu s Mashou a uvidime velky souboj ranarek. Masha proti Flipkens mi neprisla v optimalnio forme a vzhledem k vykonu Petry bych si klidne tipnul, ze postoupi Petra. Ale nepredbihejme...
Reagovat
Frick
Na jaký (amatérský) úrovni stačí, aby hrál chlap, na to, aby porazil třeba hráčku na 250. místě WTA?

Jen co tak odhadujete....
Reagovat
smazaný uživatel
kamos, co hraje oblastni souteze, jasne prohraval s Ondrackovou
Reagovat
VlS
Podle mě by amatér odešel s plnou klecí kanárků. Mezi 20 a 250 je asi daleko menší rozdíl, než mezi 300 a rekreačním hráčem.
Reagovat
smazaný uživatel
S touhle http://cs.wikipedia.org/wiki/Zuzana_Ondr%C3%A1%C5%A1kov%C3%A1
Reagovat
Frick
Jinak se hrají dvě zajímavé padesátky. V Osprey bude hrát Cetka (chválím - je třeba nahodit řetěz opět) a Hradecká (ta bohužel musí hrát kvaldu). V Croissy se představí Voráčová, Smitková, Kr. Plíšková a více jak měsíci (a to jsem nejvíc zvědav) se představí Katka Siniaková. Tak snad na obou frontách holky výrazně promluví do závěrečných kol těchto turnajů a získají potřebné bodíky pro cestu vzhůru....
Reagovat
gedzitka
Katka už včera vyhrála celkem jednoznačně ve čtyřhře, kterou hraje právě s Kristýnou.
Reagovat
Frick
Po belgickém intermezzu se Maria střetne s další naší hráčkou. Pomstí Petra Lucku? Nebo naopak s ní bude mít Maria lehčí než 3 setovou / 3 hodinovou jako s Luckou? Pokud bude bude hrát Petra jako ve 2. a 3. setu proti Aně, bude platit prvé. Pokud bude hrát jako doposavaď, bude platit druhé. A nebo třetí cesta v podobě velké, leč neúspěšné bitvy á-la Lucka?
Reagovat
smazaný uživatel
Pomeee pomeeee Dominička uff to bola nocDDD.
Reagovat
blixa
Anna dostala dva kanáry,Carla dostala kanára, Varvara taky, Venus málem, to je snad nějaká kanáří chřipka v tom Miami :D
Reagovat
Carloss
Petra je bizzar.
Reagovat
blixa
Jsi blb. A nepoužívej angličtinu, když ji neumíš :D
Reagovat
smazaný uživatel
taky dostala od Liny kanárka, ti ptáčci se opravdu tak rozmnožili..:)
Reagovat
slacker
Skvele zpravy, skvely vysledek. Bohuzel jsem na ten zapas uplne zapomel.
Reagovat
smazaný uživatel
budete někdo koukat na Toma? :)
Reagovat
Bob
Jo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fajn :) Snad se ho dočkám, on má hrát po Fogninim?
Reagovat
Bob
Píšu pozdě, ale přece - jojo hraje :D
Reagovat
makro99
Ana by měla být ideální soupeřkou pro Petru i pro Lucku: střelecký tenis, s velmi variabilní mírou jistoty, a - oproti oběma našima ranařkám - se znatelně slabším backhandem. Zatímco Lucka to s ní má od roku 2009 4:0, Petřina dlouhodobě negativní bilance je pro mě těžko pochopitelná... takže dnešní výsledek (plus minus:) dle očekávání...
Reagovat
LukasH
Skvělý. Mám obrovskou radost.
První set opravdu laciný chyby od Petry, servis celkem fungoval, takže pokud by se v tom jednom gamu totálně nevyházela, byl by z toho asi TB. Ve druhým setu Petra začala hrát neuvěřitelně a dostala Anu pod tlak. Tý se pak ke konci 2. setu a v celým 3. setu hra úplně sesypala, takže druhej kanár byl především zásluhou Any, která nedokázala přehodit míč přes síť a hlavně podat.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám radost, že ty máš radost a ty máš radost, že já mám radost a oba máme radost, že mají radost i ostatní a hlavně všichni mají radost, že Kvitovci mají konečně radost :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Aně se sesypala hra (hlavně servis) už od samého začátku 2. setu. Hned při svém prvním gemu na podání dala dvě dvojchyby (na začátku gemu a na konci proti brejkbolu). Pak ve čtvrtém gemu (který byl delší) dala Ana dokonce tři dvojchyby (dvakrát při svém gembolu a pak proti čtvrtému brejkbolu Petry)... Tím však nepopírám, že Petra od 2. setu předvedla skvělou hru. V prvním ale taky nehrála špatně, s výjimkou šestého a sedmého gemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Maria s Petrou zítra budou hrát v pořadí druhý zápas na centr kurtu.. :-)) Takže okolo tak 18:30.. :-)
Reagovat
PetaM
Jak to víš? Já to ještě nenašel :(
Reagovat
tommr
to je pro nás skvělej čas. Doufám, že nebude pršet ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Psali to na jejich oficiálním twitteru.. :-)
Reagovat
lars
Ale urcite to neni skvely cas pro Petu !! Coz je podstatne.
Reagovat
lars
a ja doufam, ze bude prset a nemusi to byt jenom kapky vody, ....
Reagovat
tommr
pokud by před zápasem Petry trochu sprchlo tak by to nemuselo bejt na škodu. Moc velký zdržení by ale nebylo dobrý pro nikoho - ani pro nás ani pro Petru ... :)
Reagovat
VlS
Podle meteo Earth je riziko deště vysoké, od zítra už 0
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem mě štve, že není k vidění zápas mezi Agou a Svitolinou.. Vypadá to na pořádnou bitvu.. Ale ještě víc mě to štve z toho důvodu, že Aga po té Svitolina získala 2. set ROZMLÁTILA RAKETU!!! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda z toho tříseťáku moc nadšený nejsem. Když vidím, že se začátek zápasu Caroline zase posunul, tak to dneska asi nedám... Vlastně už je jisté, že Caro začne hrát až zítra (našeho času), takže dneska mi udělala radost jenom Masha. :)
Reagovat
smazaný uživatel
rozmlátila raketu? to jsem u ní ještě neviděla.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak gratulka Aze i tobě, i když asi trochu trápení podle livka. A taky zkusím rozbít raketu, třeba budu taky pak hrát líp :D:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to právě u Agy taky neviděl ještě a právě proto mě tak štve, že na jejich zápas nebyl stream.. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že na youtubu se taková událost ukáže :D:D
Reagovat
tommr
Petra poprvé v sezóně vyhrála 3 zápasy za sebou a poprvé v sezóně porazila skutečně špičkovou hráčku z první dvacítky. Doufám, že jí to dodá zdravý sebevědomí do dalších zápasů. Proti Sharapovový ho bude potřebovat ... :)
Petra poprvé v kariéře postoupila do čtvrtfinále v Miami. Ukazuje se, že místní podmínky nejsou pro ní až tak nepřekonatelný jak se vždycky myslelo a že je třeba jen najít ten správnej model přípravy ... :)
Petra už má po dnešku téměř jistý, že si zase polepší v žebříčku. Momentálně je v průběžným žebříčku šestá a je vysoce pravděpodobný, že si tuhle pozici udrží. Hráčky, který by jí mohly teoreticky předstihnout (Kerberová, Sharapova, Cibulkova) by totiž musely porazit Serenu a to je pro ně všechny neřešitelnej problém ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kde jsi? Čekám tady tvoji gratulaci, když Petra prohraje, jsi tu vždy skoro první, ale dneska tě asi něco zdrželo viď? :) To nevadí, já vím, že máš upřímnou radost :D
Reagovat
pepin
Tak za dva sety gratulace, za ten první kritika. Opět se ukázalo, že pokud Petra srovná hlavu je proti ní opravdu těžké hrát. Škoda, že v posledních měsících se ji to daří velice málo, ale snad se to napraví. Ivanovičová nepředvedla žádnž světoborný tenis, mluvím o prvém setu, kde v podstatě vše rozhodovala opět Petra. To jak zde psal jeden teoretik, že vše byla otázka odejití servisu Ivan., tak v gemech co podávala ano, ale v ostatních nepředvedla vůbec nic. Když vidíme, čeho je Petra schopná, tak pak se nechce ani věřit, že může prohrát s hráčkami o kterých člověk pomalu ani neví, jako na AO. Uvidíme, zda v zápase s uřvanou marfušou bude pokračovat v trendu z posledního zápasu, což bychom si Ti co ji přejeme přáli, nebo zda upadne do šedivého průměru z poslední doby.
Reagovat
smazaný uživatel
Když už mě tady (jako obvykle) zmiňuješ, tak mi dovol, abych uvedl tvoje tvrzení na pravou míru...

Z vedlejší diskuse:
monty25: "Co se stalo? Aně totálně odešel servis, to je celé."
tommr: "tím se dá ale vysvětlit jen 6 her z těch 12 co Ivanovicová prohrála v řadě ... :)"
monty25: "Já vím, ale tak nějak se to s tím všechno svezlo. Aně odešel servis, přestala si věřit a pak jí odešlo všechno. V kombinaci se skvělou hrou Petry z toho byly dva kanáry... Když Aně v 1. setu chodil servis, tak to bylo úplně o něčem jiném."

Takže jo, základ toho výpadku Any pramenil podle mě z toho, že jí úplně odešel servis. Další herní činnosti se na to akorát nabalovaly... Snad nemusím zdůrazňovat, že servis je v tenise (i ženském) hodně důležitý a někdy může člověka podržet, jindy zase potopit. Už včera jsem tady o zápase Any proti Petře psal tohle: "Myslím si, že v tomto zápase bude hodně záležet na tom, jak oběma holkám půjde servis. To bude možná rozhodující faktor..." Já totiž vím, že servis je u Any taková alfa a omega (a myslím si, že Petra je na tom v tomto ohledu podobně).

Jinak ano, jsem teoretik. Ani nevím, jestli sem chodí nějaký praktik (určitě Basa, možná sojka?). :)
Reagovat
tommr
jj dneska se opět názorně ukázalo, že Petřiny problémy jsou hlavně psychickýho rázu. V prvním setu do toho jen bezhlavě bušila a už to vypadalo na další blamáž. Pak si to ale Petra srovnala v hlavě, začala mín riskovat a víc přemejšlet a rázem se obraz hry úplně změnil. Sice do její hlavy nevidím, ale troufnu si přesto tipnout, že k tomu jejímu zklidnění trochu přispěla i Pálova přítomnost v hledišti. Pála má na ní dobrej vliv jak se už mockrát ukázalo při FC utkáních ... :)
Reagovat
pepin
Jenže i když ji v prvém setu servis chodil, tak podstatnou část získaných bodů zařídila Petra sama. To, že jsi teoretik, který v životě asi nedržel raketu a nestál na kurtu se tady všeobecně ví, jen mi udivuje jak tady můžeš dlouhosáhle komentovat něco co jsi ani neviděl a ještě to tady napíšeš.
Reagovat
Fandina
Ne vždycky Petra vítězí, když je přítomen Pála. Je dobře, že vyhrála dneska, jednak po prvním setu zasedli s Davidem a Petra pak hrála soustavně dobře a Anu jednoduše přestřílela.
Reagovat
pepin
Souhlasím, já jsem si představoval, že když se dala dohromady s Radkem tak že tenhle vliv na ni bude mít on, ale jak se ukázalo tak do ted se to nějak neprojevovalo. Když jsem zase viděl jak v podstatě koukám někam jinam, když tam přišel David, tak jsem jej v duchu obdivoval, že ji s tím nesekne. Ale pak si vyměnila hlavu a je tam prostě někdo jiný a v podstatě většina hráček co běhají po okruhu by si ani nečuchla.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, v 1. setu rozhodlo hlavně 15 UE, které udělala Petra. Ale taky rozhodlo, že Ana udělala jenom tři. Vždycky jsou na kurtu dvě hráčky a nikdy to není jenom o jedné...

Jinak se pleteš, protože raketu jsem v životě párkrát držel (pravda, nehráli jsme tenkrát na kurtu přes síť, ale u baráku přes plot :D)... A taky mě "baví", jak jsi schopný na člověka bezdůvodně vyjet a přitom tady ostatní (např. queshe) moralizuješ. Ale ještě štěstí, že nevíš, jak se jmenuju. Opravdu bych nestál o to, abys mi říkal familiérně třeba "Jirko", jako říkáš právě queshovi (to už je lepší, když mi říkáš "spisovatel" nebo "teoretik"). :D
Reagovat
pepin
Nevztahuj k sobě to, že jsem vyjel, není to pravda, nic jsem ve smyslu co dokážeš napsat ty těm co se dotknou tvejch mušketýrek nenapsal jen jsem konstatoval a ani jsem tě neuváděl. Jirkovi jsem napsal díky tomu, že tady někomu píše ty vole a to není moralizování. Stačí, že se tu vyskytuje pár exotů co si nevidí na špičku nosu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, nechám to být.

Ještě poslední věc: Mušketýři byli čtyři a já už mám více než půl roku osm oblíbených tenistek... Takže by to možná chtělo trochu změnu, ale nevím jakou. Statečných bylo sedm, ale koho bylo osm? :D
Reagovat
pepin
Jistě, jinak ale mušketýrů bylo opravdu hodně, ne jen čtyři, když tak se podívej na film "Tři mušketýři" i když jsi nebyl ještě na světě když to tady běželo.
Reagovat
smazaný uživatel
Osm Himalájců nebo Osm statečných :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ono bylo fakt i Osm statečných. To jsem ani nevěděl...
http://www.csfd.cz/film/206610-osm-statecnych/

Já teda filmy moc nesleduju, ale koukám, že v tomhle hrál herec (Paul Walker), který nedávno zemřel...
Reagovat
smazaný uživatel
Já ten film viděla a byl hodně dojemný, protože v něm figurovali psi a bylo to moc pěkně natočený. Mám sama psa, takže z filmů o zvířatech jsem vždycky naměkko.. :) Ano, Paula je škoda, hrozná smrt..
Reagovat
r176
není někde na youtube záznam?
Reagovat
r176
Reagovat
smazaný uživatel
Mne Any lito neni. Dopadlo tok jak to dopadlo. Pro vetsinu urcite dobre. Petr gratuluji, ale winner chci aby byla jina.
Reagovat
Jabadu
A to neměla dělat!
Reagovat
Andrew89
Kámoš si vsadil na celej zápas, že bude pod 22 gemů....když Petra prohrála první set...říkám mu z prdele..ted jí dá dvakrát 6:0 a vyhraješ..:D....no a stalo se:DDDDDD hustý jako
Reagovat
smazaný uživatel
super :D
Reagovat
smazaný uživatel
sázejte takhle dál
Reagovat
smazaný uživatel
:D pobavilo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulujem Petre.
Reagovat
rib
Petra úžasný obrat, byly to rány, i když byly v kurtu metr, tak Anička jen koukala... No a je fakt, že ty nadhozy na servis, co Anna předváděla, byly jako když hraju já :-))) Petra skvělé variace servisu, doufám, že si to zapamatuje i nadále!!!
Nedá mi to nevzpomenout velkého obdivovatele Aničky, spoludiskutéra a sportovního komentátora zde, Montyho25 - asi si někde v koutku smutníš, ale mohl bys napsat rozbor zápasu, což ;-)
Reagovat
PetaM
Monty rozebírá až když vychladne. Věřím, že dneska bude chladnout dlouho. Je mi ho líto :( Tohle si ani Anče nezasloužila :/
Reagovat
smazaný uživatel
může být ráda za ten jeden set co má :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že montymu není líto, když Petra prohraje a dostane kanára.. Ale je to hezké gesto :)
Reagovat
Bob
Netahejte sem montyho, tohle je Petry den! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem něco napsal vedle a sem zatím nemám moc chuť... Co vám mám povídat, jsem strašně zklamaný. Jak už jsem napsal vedle, dneska mě načal fotbal (prohra Teplic) a Ana mě dorazila... :(

Ještě dneska hraje Caro, tak to tady shrnu asi všechno najednou (ale až zítra)...
Reagovat
PetaM
Monty je fajný, takže proč se škodolibě vysmívat. Ani u těch, které tady nemám rád, bych se nevysmíval.

Navíc se držím při zemi. Byl to jeden zápas. Jestli zítra s Mášou rupne, bude to tady stejné, jako kdyby prohrála dnes, akorát možná horší. Zítra jí věřím, není bez šance, Máša ještě není 100 %, ale je to Miami a vždy bude. I kdyby tady letos vyhrála, stále to bude Miami a stále budu pesimista :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já nepíšu o nějakém škodolibém posmívání přece. Jen mi Anči líto není, to je celé, to neznamená nic proti montymu. :) Jen, že jsem si nevšimla, že by monty někdy psal, že je mu líto Petry, když ji vypráskají jeho holčiny. :) A při zemi jsem taky, neboj, na to fandím Petře dost dlouho.. ale třeba ty zlevněné růžové brýle pomůžou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé téma: Bylo Montymu někdy líto Petry? :)

Ano, bylo. Nebylo to tedy konkrétně po zápasech proti mým favoritkám (tam bylo v některých případech spíš uznání), ale loni v Římě, když Petra prohrála proti Sam. Týkalo se to hlavně tříseťáků. Tady ti můžu ukázat důkaz (vlákno začíná mým příspěvkem "Řím")...
"Musím upřímně říct, že je mi Petry trochu líto, ale pokaždé ten tříseťák prostě vyjít nemůže."
"No prostě v tomhle je mi Petry trochu líto, že se takhle dře."
http://www.tenisportal.cz/zpravy/kvitova-ctvrtfinale-neobhaji-poprve-prohrala-se-stosurovou-12218/

Jinak o tom, jak prožívám zápasy mých favoritek proti Petře, tady ještě něco napíšu zítra. Zcela záměrně jsem vedle nereagoval na to, jak si PetraFans a PetaM dělali srandu, že Petra je "katyně montyho oblíbenkyň a další je Masha" a "ten bude Petru nenávidět"... Jak říkám, reakci na tohle si nechávám na zítra (aby někdo neřekl, že jsem to napsal v emocích). :)
Reagovat
pepin
Máš pravdu, líto mi ji také není, to se prostě nenosí. Prohrála tak prohrála a ten první set ji stjně vyhrála na celé čáře Petra, která jak jsem psal vedla si za první set zaslouží kritiku a za dva další obrovskou pochvalu.
Reagovat
PetaM
Nemyslel jsem to zle :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť vím. :) Já to zítra taky nebudu myslet zle, ale upřímně. Jenom jsem chtěl, aby to teď (bezprostředně po takovém zápase) nevyznělo tak, že jsem na Petru nějak naštvaný. To rozhodně nejsem.
Reagovat
Michaelus
To je to, Petra vždycky překvapí :DDDDDDD
Reagovat
EllNino
Petro krásný :)) ...nádhera :D
Reagovat
Jabadu
že to by proti Aně nedokázal ani "pan Williams". :-)
Reagovat
smazaný uživatel
dneska ne no..
Reagovat
Chrenda
Krindi pindi co se přihodilo? Anička si zlomila obě nohy, že dostala dva kanáry? Jsem viděl, že Petra projela první set, tak už jsem lámal hůl a ona tohle. Bomba. Gratuluji! Tak, snad smázne i krasavici Marušku! Držím palce!
Reagovat
smazaný uživatel
to je ta zimní příprava v Miami :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle mě dost baví!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo by tohle čekal? ČF v Miami? otočka a dva kanáry v téhle sezoně skvěle hrající Aně?! kdo?!! NIKDO!!! Gratulace :)
Reagovat
smazaný uživatel
Preji stejne vykony jako v poslednich 2 setech i proti Marii
Reagovat
kada.tom
Krása, krása, krása :-)
Mášu věřím, že dá :-)
Reagovat
PetaM
Petro, moc gratuluji. Věřil jsem, že to otočíš, ale že to skončí pro Anu dvěma kanáry, to jsem nečekal.

Je mi Any celkem líto, takový výsledek si nezasloužila, ale ve druhém setu se úplně sesypala a ve třetím to už byla katastrofa.

Petra naopak po prvním setu přestala tolik riskovat, začala vracet a přitlačit v pravou chvíli, přesně takovou taktiku by si měla přenést do ČF - no a KONEČNĚ zápas s Mášou :D

Petra se jinak dokonale pomstila za předešlé roky, kdy v Miami vždy dostala kanára na rozloučenou. Jen je mi líto, že to bylo na úkor Anče :( Ale nezlobil bych se za kanárek pro Mášu :D :D

Ještě jednou gratulace POJĎ! :)
Reagovat
Frick
Neuvěřitelné. Vybavujete si, kdy lehká favoritka a vítězka 1. setu poté dostane 2x kanára? Snad bych si třeba dokázal představit, kdy by třeba TOP tenistka po měsíci nehraní hrála proti nějaké kvalifikantce a herní pauza si vynutila daň, přeičemž pak by se favoritka chytnula, ale toto?
Reagovat
smazaný uživatel
To byla jízda.... Po prvním setu jsem si zanadávala a další dva Petra jela a Ana už nestačila ! Mám velkou radost, jen tak dál.
Reagovat
Andrew89
přesně:D v prvním setu jsem tu nadával....uplně zbytečný chyby..a ten obrat? neskutečný....radost na to koukat!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda Kvituš, to byla jízda :-) Takhle soupeřky nedrtí ani Serena :-)
Reagovat
Fandina
Petře veliká. Byla to trpělivá a postupná práce a moc velká gratulka. Držím palce dál. Peti pojď pojď pojď.
Reagovat
Pe3k
Celkem krejzy mač. Gratulačka :)
Reagovat
Bob
Petraaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
supééér, nikdo to vlastně nečekal ne? :D Jestli dáš Mašenu, slibuju, že se naučím hrát :D
Reagovat
Jan
To ještě neumíš ? :)
Reagovat
pepin
Lunej ale nepíše, co se naučí hrát. To tam chybí.
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D no vidíš, to ani mě nenapadlo :D:D Měla bych si své komenty po sobě líp číst :D
Reagovat
pepin
Tak já jsem to jen tak okomentoval, aby řeč nestála když jsme dnes vyhráli.
Reagovat
smazaný uživatel
Včera jsi Sloane určitě nesledoval že jo? Proto hrála jak hrála, ale jinak outfitek luxusní :)
Reagovat
pepin
Nesledoval, máš pravdu, byl jsem v práci a když jsem přijel tak jsem byl grogy a tak jsem hned usnul. Ten obleček mě mrzí, ale v poslední době mně očička připadají jako bez štávy, nezájem, minimum bojovnosti, hrozné obličeje, něco jako když je Petra na spodku. Tak nevím, má rozhodně na víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano má na víc, ale zřejmě prožívá blbé období, což se může stát každýmu, nebudu jmenovat :) Psali se o ní jako o velké naději amerického tenisu, věřím, že ještě ukáže, co v sobě má. Já na ní vždycky můžu oči nechat, jak na tom kurtu svítí, i když je bez šťávy a tváří se někdy jak šťovík :)
Reagovat
pepin
Souhlas a dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist