Kvitová předvedla parádní třetí set. Obhájkyně titulu Šarapovová skončila

10. 3. 2014, 20:38
Aktuality 206
WTA INDIAN WELLS - Petra Kvitová vyhrála i třetí vzájemný zápas se Světlanou Kuzněcovovou, kterou v Indian Wells zdolala ve třech setech hlavně díky skvěle zvládnuté rozhodující sadě. V Kalifornii naopak už ve třetím kole dohrála obhájkyně titulu Ruska Maria Šarapovová. Proti nasazené jedničce Na Li nepřekvapila Karolína Plíšková.
Petra Kvitová (@bnpparibasopen.com)

Petře Kvitové se letos zatím příliš nedařilo, ve třetím kole turnaje v Indian Wells ale předvedla proti Světlaně Kuzněcovové svůj nejlepší set v sezoně.

V prvním setu ruská tenistka nepotvrdila brejk z třetí hry, Kvitová získala pět ze šesti her a ujala se vedení. Ve druhé sadě ale česká tenistka nevyužila ani jeden ze čtyř brejkbolů, sama o podání dvakrát přišla a rozhodnutí tak musel přinést až třetí set.

V něm čtyřiadvacetiletá Kvitová předvedla parádní jízdu. Ztratila pouhých sedm fiftýnů, po servisu jen dva a nakonec po sto minutách hry zvítězila 6-3 2-6 6-0. S o téměř pět let starší Ruskou tak vyhrála i třetí vzájemný souboj.

"Jo, P3tra je zase tady, ale aspoň jsem vyhrála," napsala Kvitová na sociálních sítích. Přezdívku P3tra dostala loni, protože odehrála 37 třísetových zápasů a vytvořila rekord na okruhu WTA.

O postup do čtvrtfinále, kterým si loni v Indian Wells vytvořila své maximum, si zahraje s Dominikou Cibulkovou. Se Slovenkou se Kvitová střetla pětkrát a čtyři zápasy vyhrála. Jedinou porážku utrpěla loni začátkem roku v Sydney, kde prohrála drtivě dvakrát 1-6.

Cibulková začala letošní rok v životní formě, hrála finále Australian Open a před cestou do Indian Wells vyhrála turnaj v Acapulcu. V žebříčku si vylepšila maximum na 11. místo. V Kalifornii ještě neztratila set, po mladé Chorvatce Vekičové v pondělí porazila 6-4 7-5 Rusku Jekatěrinu Makarovovou, s níž uspěla i ve třetím duelu.

"Dnes skvělý výkon proti Makarovové. Míček po míčku... Pomeee!" napsala spokojená čtyřiadvacetiletá rodačka z Bratislavy na facebooku.

Karolína PlíškováKarolína Plíšková v Indian Wells na pátém ze šesti letošních turnajů postoupila přes první soupeřku a dnes si v Kalifornii zahrála poprvé ve třetím kole turnaje prestižní kategorie WTA Premier Mandatory.

Vyzvala v něm světovou dvojku a vítězku letošního Australian Open Na Li, jež v této sezoně prohrála jen jeden z patnácti zápasů - před měsícem v Dauhá s Petrou Cetkovskou.

A Plíšková svou krajanku napodobit nedokázala. I když s favoritkou držela krok, důležité výměny šly za Číňankou. V prvním dějství jednadvacetiletá Češka nepotvrdila brejk na 2-1 a prohrála 3-6. Ve druhém setu otočila z 1-3 na 4-3 a vedla 30-0, Na Li ale drama nepřipustila a ziskem třech gamů v řadě utkání ukončila.

Hlavně že jsem získala poslední míček a udržela se v turnaji," nebyla se svým výkonem spokojená nejlepší čínská tenistka v historii. Plíškové pomohla devíti dvojchybami. "Pokud jste tenista, tak dvojchyby děláte. Alespoň vím, co teď musím zlepšit. Promluvím si o tom s Carlosem (trenérem Rodriguezem), ještě jsme o tom neměli šanci mluvit. Uvidíme, co půjde zlepšit."

Camila GiorgiováAni na čtvrtém turnaji sezony se do finále nepodívá Maria Šarapovová, která v Indian Wells skončila už ve 3. kole a neobhájí tak svůj loňský triumf. Na favorizovanou Rusku si vyšlápla Itala Camila Giorgiová.

"Nehrála jsem dobře, měla jsem daleko ke svému tenisu," řekla šestadvacetiletá Šarapovová, jež v zápase ztratila osmkrát své podání a spáchala 56 nevynucených chyb..

Dvaadvacetiletá Giorgiová, 79. hráčka světa, dosáhla výhrou nad světovou pětkou Šarapovovou největšího vítězství v kariéře. "To byl skvělý zápas," radovala se Italka.

O postup do čtvrtfinále si Giorgiová utká s krajankou Flavia Pennettaová, která také v Indian Wells potvrdila, že na Samanthu Stosurovou umí zahrát. Dnes Australanku zdolala 6-4 3-6 6-1 a vyhrála tak i šestý vzájemný zápas.

Formu z úvodu sezony, kdy porazila i Serenu Williamsovou a vyhrála devět zápasů v řadě, nenašla ani v Indian Wells bývaůlá světová jednička Ana Ivanovičová. Od vyřazení ze čtvrtfinále Australian Open skončila na třetím turnaji po sobě už na druhé soupeřce poté, co na BNP Paribas Open podlehla 6-7 4-6 Američance Sloane Stephensové.

- WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 5.946.740 dolarů)
pondělní výsledky (10. 03. 2014)
Dvouhra - 3. kolo:
Kvitová (8-ČR) - Kuzněcovová (27-Rus.) 6-3 2-6 6-0
Na Li (1-Čína) - Kar. Plíšková (ČR) 6-3 6-4
Giorgiová (It.) - Šarapovová (4-Rus.) 6-3 4-6 7-5
Stephensová (17-USA) - Ivanovičová (11-Srb.) 7-6(3) 6-4
Cibulková (12-SR) - Makarovová (23-Rus.) 6-4 7-5
Pennettaová (20-It.) - Stosurová (16-Austr.) 6-4 3-6 6-1
Wozniaková (Kan.) - Pavljučenkovová (21-Rus.) 6-1 6-7(3) 6-0
Klejbanovová (Rus.) - Torrová-Florová (Šp.) 6-1 6-3
Čtyřhra - 2. kolo:
Peschkevá/Srebotniková (4-ČR/Slovin.) - Erakovic/Martičová (N. Zél./Chorv.) 7-6(1) 6-2
Hradecká/Jie Zheng (8-ČR/Čína) - Duševinová/Lučičová (Rus./Chorv.) 6-3 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

206
Přidat komentář
tommr
italskej souboj byl nečekaně rychlej a díky tomu se Petra dostane na kurt bez zpoždění už v 1:00. Ted ještě aby i sám její zápas proběh co nejrychleji a pokud možno na dva sety - samozřejmě ve prospěch Petry ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proc na tom slovaksportu jeste nic nebezi sakra??
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už jen jeden zápas..:)
Reagovat
ludolf
Davis vzdala, takže by se to na kurtu 3 mělo urychlit.
Reagovat
tommr
bohužel Lopez s Kukushkinem jdou taky do třetího setu a před půlnocí nejspíš neskončí. Ani ten 1 skrečovanej zápas nemusí stačit k tomu, aby Petra začla v předpokládanej čas tj. v 1:00 ... :(
Reagovat
ludolf
Přijde mi, že hrají dost rychle skončí před půlnocí. Každopádně by Petřin zápas neměl mít 3hodinové zpoždění, jak se spekulovalo.
Reagovat
spaniel
Vozňáki :D Jsem rad ze je venku, neda se na jeji hru dívat. Ona na postu světové jednicky je obrovska kaňka na tenisu. Stačí ze mne znechutila Turkish Airlines.
Reagovat
Fandina
Ta reklama byla moc hezká a nikdo tě nenutí se na ní i na Caro dívat ... ha ha ha
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale když jsem slyšela "we are..." tak jsem viděla rudě. On i Messi se okoukal, ale bylo to mnohem snesitelnější. :)
Reagovat
Fandina
Za to já nemohu, že se ti to okoukalo. Naopak, mě to připadalo úplně super i vtipné s tím snědeným jídlem na palubě a hudba také úžasná. Super reklama, pro mě k neokoukání.
Reagovat
lars
Komu fandis ??
Reagovat
Fandina
oprava ... mně to připadalo ... úsměv
Reagovat
Jan
Mně se reklama Turkish Airlines líbila.
Reagovat
smazaný uživatel
Píšeš to stylem, jakoby snad ona ten žebříček řídila.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta reklama s Caro byla fakt hrozná.. A ani reklamy s Petrou se mi moc nelíbily. Nejlepší byly na Vodafon s keckama a teď jak jsou na GE s tou kočkou.. :)
Reagovat
Fandina
Jan ... souhlas. Nevím, co se komu může na té reklamě nelíbit. Je tam nápad, je tam vtip, je tam tenis, je tam hezké oblečení, jsou tam hezcí lidé ... co by ještě kdo chtěl ... úsměv
Reagovat
Jan
Hlavně to jídlo na závěr se mi líbilo :) Ale i jinak se mi to líbilo, celkově. Přišlo mi to i vtipné.
Reagovat
Fandina
Přesně, to snědené jídlo bylo úžasně vtipné a celkově super ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Obecně platí, že všeho moc škodí, čili kdyby to nevysílali pomalu každých 5 minut, dá se to snést. To je prostě nevýhoda, že kvůli penězům se to musí vysílat často, to myslím reklamy všeobecně.
Reagovat
Jan
Mně nevadilo ani že se to vysílalo co "5" minut. Tedy já to neviděl tak často, protože na Eurosport koukám hrozně málokdy a jinde jsem to asi neviděl. Ale i kdybych viděl, zrovna tahle reklama by mi nevadila.
Reagovat
Fandina
Lunej ... každá reklama je kvůli penězům a to, že někdo reklamu opakuje neznamená, že se změní její kvalita, na tu opakování nemá vliv.
Reagovat
Jan
Zase co mě štve všeobecně, je vysílání reklam všeobecně :) Ještě, když to je častěji než co půl hodiny. Všechny ty naše kanály, z toho jsem na mrtvici nebo hrozně nevrlý :) Dřív, když jsem se díval na německé programy, tam to dávali ještě mnohem v kratších intervalech a dnes jsme se tomu přiblížili.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebavím se o kvalitě, tobě se líbila, mně moc ne, každý máme přece právo na svůj názor ne? :) Mně osobně se hodně časté reklamy zprotiví, tak je přepínám, mám naštěstí možnost volby. A ta s Caro mi tak povedená nepřišla, tobě ano, nevidím v tom problém. :)
Reagovat
Fandina
Na ČT nejsou snad žádné reklamy, jen upoutávky na pořady, případně sponzoři pořadů a to neběžní uprostřed vysílání, ale na začátku nebo na konci.
Reagovat
smazaný uživatel
V podstatě jsem ti na to odpověděla u Fandiny :) Ano, je to vopruz, bohužel, buď zmáčknout "mute", "power" nebo "channel", jiná možnost není :D
Reagovat
Fandina
Lunej ... samozřejmě, že se mi líbila a nikomu to nenutím, jen to nechápu, protože ta reklama má jak jsem psala v sobě všechno, vtip, kouzlo a je celkově vyvedená. V hodnocení reklam je tahle určitě na předním místě. Jinak ji nikomu nenutím, to jsem nikde nepsala.
Reagovat
Jan
Krásné je, když zapnu TV a projíždím kanály co tam je. A dobře v polovině případů se trefím do reklamy. To je "úžasné". Zlatý pan vajíčko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepíšu, že ji někomu nutíš, jen jsi reagovala, že za to nemůžeš, že se mi okoukala, nepíšu, že za to můžeš :)
Reagovat
Jan
Také občas mám pocit, že délka bloku reklam je delší než délka programu mezi tím, což je opravdu "drzost" :) Zejména na německých kanálech jsem měl ten dojem. Ale už mi bylo řečeno, že pro komerční TV je reklama ten hlavní vysílací program, to mezi tím je jen nepodstatná výplň k nalákání diváka na sledování těch reklam, takže je to "logické" :) Ale na zabití. Jen nevím koho :)
Reagovat
tommr
Caro konečně narazila na soupeřku, která nedělala laciný chyby a rázem byla proti její hře úplně bezmocná ... :)
Reagovat
Fandina
Jelena poslední dobou zametá s kde kým. Dívala jsem se i že měla dvojciferné číslo vítězných úderů a druhý set tedy byl absolutně od ní jízda.
Reagovat
tommr
Jankovicová hraje v poslední době opravdu dobře - o tom nemůže být sporu ...
Wozniacká ale měla vypadnout už v předchozím kole kde měla hlavně v prvním setu neuvěřitelnou kliku, protože soupeřka zazdila spoustu nalitejch míčů. Dneska jí Jankovicová žádný míče zadarmo nedarovala a hned to bylo na výsledku znát ...
Reagovat
Fandina
V tom minulém zápase Caro vyhrála zaslouženě. Ve třetím to bylo 6:1, to nebylo sporu. Dneska na co šahla, bylo špatně. Měla tam Roryho a chtěla se ukázat a nakonec neukázala nic. Ale upřimně, Jelena hrála úžasně, měla to absolutně pod kontrolou.
Reagovat
lars
to: Cico10
Dufam , ze bodes fandit Petre, kdyz si na ceskym portalu !! :)))
Reagovat
spaniel
lol
Reagovat
tommr
vypadá to, že ani dneska se Petry včas nedočkáme. První zápas na trojce kurtu se hraje už přes dvě hodiny a konec je zatím v nedohlednu ... :(
Reagovat
Titan
Dívám se na průběžně aktualizované kurzy a Petra vs. Dominika je aktuálně 1,96:1,96 (start byl na 1,88:2.04). Bookmakeři mají ty samé pocity, co divák...:-)
Reagovat
PetaM
Jo, však proč ne, tři sety a poslední skončí v TB! Jediné, co se dá považovat za pozitivní je to, že to není GS a tudíž v posledním setu se hraje TB .... Ale jestli takhle budou pokračovat všechny zápasy, tak se picnu.
Reagovat
smazaný uživatel
To je pech zase... :/
Reagovat
PetaM
No, hurá. Jeden zápas skončil, tak ještě 3 ... :D
Reagovat
tommr
pro bookmakery musí bejt takovej zápas úplná noční můra. U Petry se nedá vůbec odhadnout s jakou formou na kurt příjde a u Cibulkový to není o moc lepší ... :)
Reagovat
PetaM
No, máme "štěstí". Davis postupuje bez boje. Takže před Petrou jsou už jenom 2 zápasy :)
Reagovat
tommr
zrovna jsem chtěl napsat, že jediný co by nás mohlo zachránit je nějaká skreč. I s tím jedním odpadlým zápasem ale ještě budeme rádi když se začne před druhou hodinou ... :)
Reagovat
PetaM
Tak Petra stejně nezačne dříve, než v 5 pm :D I když tomu jejich času nerozumím. Je to od nás -9 hodin. A když mají začátek plánovaný na 11 am a připočtu k tomu 9 hodin, tak mi vyjde 20:00. Ale zápasy u nás začaly v 19 ... :D Takže to nechápu ... :D
Reagovat
tommr
na začátku turnaje byl časovej posun skutečně 9 hodin. O víkendu ale přešli v USA na letní čas a časovej posun se tak zmenšil na 8 hodin. Loni to bylo to samý ... :)
Reagovat
PetaM
Aháááá, díky moc za vysvětlení :D Tak tím se to všechno vysvětluje :D Díky díky díky :)
Reagovat
lars
Ty stesti nepotrebujes. To musi mit Peta v zapasech.
Reagovat
PetaM
Ale tak potřebuju .... Nechce se mi zase ponocovat :D :D
Reagovat
lars
Podstatny je, aby Peta vyhrala a ne, jest-li ty budes ponocovat :))
Ponocovani je nic v porovnani se zapasem v IW !!
Nebo chces , aby prohrala ??
Reagovat
PetaM
Proto bylo to štěstí v uvozovkách :) :)
Reagovat
Titan
V zápase dvou talentovaných dívek vyhrála ta talentovanější. Tenhle zápas jsem chtěl hodně vidět, protože to bylo takové finále budoucnosti. Viděl jsem jen konec, takže aloha v Miami...:-)
Reagovat
Fandina
Škoda Eugenie, ten závěr už byla Simča lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
pěkně !!!! Velká gratulka !!:)
Reagovat
spaniel
Zda se mne to, nebo se v ženském tenise skoro vubec nehraje slajz?
Reagovat
VlS
Podívej se ne Bobinu, ta nehraje nic než slize.
Reagovat
VlS
2. set. Tak ještě ten třetí stejně prosíííím
Reagovat
VlS
To je klikařka ta Simona, Genie jí to odevzdala stejně jako Lucko. Ta Simona je ale škaredá.
Reagovat
Fandina
Ty závěry Simča prostě umí. Jsem zvědavá, jak dlouho jí to vydrží.
Reagovat
spaniel
Žádná krasavice to sice neni, ale ve stovce bych našel tak 80 serednejsich :) Pro me vedou Schiavone (jestli jeste žije a je ve stovce) a Navarro (brrr).
Reagovat
VlS
No ještě bych doplnil Niculesku a Monu, já jsem to škaredá nemyslel k fyzickýmu vzhledu, ale k tomu, jak ji. holky odevzdávají v principu vyhraný zápasy :-))
Reagovat
Fandina
VlS ... já také nemyslela, že píšeš o vzhledu, to mě ani nenapadlo, takže v pohodě.
Reagovat
spaniel
To myslis vazne? :D nikdo ji nic neodevzdava, je to bojovnice. Neni náhoda ze je vyhrává. Všichni šampioni dokázali vyhrávat, i kdyz neměli svůj den. A ona to dokáže taky, viz jeji posledni dva zápasy. Proste po brejk ve třetím zabrala a stačilo to. Každopádně Bouchard ma talent a jsem na ni taky zvedavy. Tyto dve asi bude časem vídat v důležitých zápasech.
Reagovat
spaniel
Simonka slušne nadeluje :D
Reagovat
Fandina
Doufám, že Eugenie už začne otáčet. Eugenie go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem dorazila, Simča skvěle, jen tak dál..:)
Reagovat
Fandina
Simča zatím skvěle, Eugenie teď na síti úplně zazdila smeč. Doufám, že ve druhém setu se pokusí otočit, v posledních třech hrách už začala mírně nastupovat. Eugenie go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
psala jsi, že máš raději agresívnější pojetí hry, máš pocit, že Simča je v tomto směru málo produktivní? :)
Reagovat
dadaft
moc krásy tenhle zápas nepobral,,,,,,,,
Reagovat
Fandina
Eugenie je určitě větší ranařka a dává přímější a agresivnější rány. Doufám, že ještě něco dneska předvede.
Reagovat
Fandina
Eugenie je nějaká zvadlá, takhle to neotočí. Chce to větší zápal. Eugenie go!
Reagovat
dadaft
dobře gENIUŠKO. ))
je to řežba pistolnic,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Fandina
Tak teďka hezká výměna od obou na síti a Eugenie lepší a předtím pěkný BH do růžku.
Reagovat
dadaft
vypadá to na férovku ve třetím. ))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Má Simča nějakýho trenéra? Přece byla nějaký čas bez něj ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Má- Wim Fissette, bývalý kouč Kim Clijsters a Sabine Lisicki.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju, aspoň vím, komu napsat, jestli Simča prohraje :D
Reagovat
dadaft
ding dong
Reagovat
Fandina
Tak je to vyrovnané. Uvidíme, která bude ve třetím lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezdá se vám ten zápas čistě náhodou podobný průběhem jako u jedné nejmenované tenistky? :D
Reagovat
Fandina
Ani ne, ve třetím zase hrají vyrovnaně, mírně ale jen mírně má navrch Eugenie. Ten třetí set včera od Petry byl jeden velký koncert pod taktovkou jedné dirigentky. Až ke konci se Světlana trochu probrala.
Reagovat
pepin
Ahoj, ani se nemohu k ničemu vyjadřovat a k tomu co zde někteří píšou raději ne, protože bych si kazil dovolenou s lyžemi v Itálii. Tady nic nejde, nic nechytnu, Italové nemají na normální televizi snad žádný sportovní kanál, prostě hrůza. Petru jsem sledoval jen na číslíčka a to je hrůza. Dnes to ještě zkusím snad to bude lepší, docela Vám závidím, že se můžete koukat. Tak držím palce a pochopitelně musím sdělit radost, že houkačka vypadla a "Vlčí očička" vyhrála.
Reagovat
Fandina
Teď ale Simča čistou hrou a přesvědčivě na 2:1. Tak Genie go!
Reagovat
Fandina
Zdravím do Itálie. To se máš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahojky, snad se nebudeš v Itálii nervit tenisem? :D Nevím, co máš konkrétně na mysli s tím psaním, ale to je jedno. Tak až se vrátíš, budeš sledovat s náma, jinak Sloane gratulka, už se potřebuje zase chytnout :)
Reagovat
PetaM
Pooooooooooooooooojď Genie!!!!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele ty překabátníku, nepsal jsi náhodou, že fandíš Simče kromě toho, když hraje s našima? :)
Reagovat
PetaM
Já za to nemůžu, ale Genie je taky jedna z mých oblíbených. Mladá, krásná, co by člověk chtěl více :D Jasně, naše tenistky jsou NEJ, a potom už beru podle žebříčku oblíbenosti :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jéžiš, zase mladá a krásná, monty vás tu nějak nakazil koukám :) Simča MP, kéž by ho dala :)
Reagovat
Fandina
Eugenie. Halep byla ve třetím setu lepší. Ke konci přitlačila a vyhrála.
Reagovat
PetaM
Jedna z mála tenistek, které se mi fakt hodně líbí :)
Reagovat
Fandina
Eugenie je podle mě nejhezčí z tenistek. Možná, že to zase někdy přehodnotím, ale teď momentálně to tak vidím a navíc pěkně hraje. Dneska to chtělo dotahnout, ale Simča byla prostě lepší.
Reagovat
pepin
Ahoj a díky, užíváme si to, překrásné počasí, sjezdovky prázdné, mraky sněhu a tak jen ten tenis mi chybí.
Reagovat
Fandina
Ty se máš. Snad ti tenis nechybí, víš koukám co potřebuješ a píšeš taky jak chceš a za chvíli jsi zpět, ve starých kolejích. Tak podle mě je všechno v pohodě. Petra včera zahrála úžasný třetí set. Světlanu nepřipustila ani k fiftýnu snad až za stavu 4 nebo 5:0. Ale stejně byl kanár. Radost se na ní dívat. Ten třetí set jí prostě sednul a ranařila všechno do kurtu. Nádhera. Hezky se na to dívalo. A když to budeš chtít vidět, tak tady někdo také dával odkazy, takže si o nic nepřišel. Měj se ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina, máš dobrý vkus!
Chválím :-)
Reagovat
VlS
Genie , vstávat, už se hraje!!!!
Reagovat
Chrenda
Viděl jsem jenom druhý set a byla to naprostá zoufalost ze strany Petry, auty dva metry za čárami. Říkal jsem si co vůbec dělá v první tisícovce žebříčku WTA, takhle se nehraje ani na okresním přeboru! No a ona jí pak ve třetím set zválcuje jak mašina. je to nepochopitelné, co se s ní děje. Má v hlavě asi pěknej guláš.
Reagovat
PetaM
To je tak, když se někdo dívá na Petřiny druhé sety :) Ty bych zakázal ;) Měl by se hrát jenom první a třetí set ... ;) A soudit zápas jenom podle 2 setu je celkem hloupost ...
Reagovat
Fandina
To je zajímavé, že v tom třetím válcovala Petra, byl to kanár.
Reagovat
VlS
Tak to co předváděla Petra v druhým je čajíček proti tomu, co předváděla Masha celej zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
chcete mi říct že jedna ze čtveričice Sloane, Flavia, Klejbanová a Giotgi bude hrát semifinále? tipuju souboj mezi sloane a flavii a přeju to sloane
btw wtf, Dellacqua vs Davis osmifinále na PM? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petře dodatečně gratuluju k výhře nad Světlanou. Těsně před zápasem jsem usnula se sluchátky v uších. :/ Dneska bych zápas s Domčou fakt chtěla vidět, ale obávám se, že zase usnu.. Už při fyzice ve škole jsem skoro usnula.. Pustila jsem si ten třetí set. Kdyby takhle Petra hrála pořád, tak na každým turnaji bojuje o titul. Jenže to je Petra. Jeden set hraje metrový outy a druhý trefuje lajny.. Domča bude těžká soupeřka, ale snad to Petra zvládne. POJĎ!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já si určitě na zápas počkám, protože když jsem viděla nabuzenou Cibulku, tak mi tam honila Káťu, tak jsem zvědavá, co na ni Petra vymyslí, pokud Domču neumlátí maximálně dvěma míčky, tak při pohybu Cibulky delší výměny neuběhá. To je bohužel fakt, ale třeba dá Petra milion es, přidá slice, vejde se do kurtu a bude to super :D
Reagovat
misa
Tak jdi spát, pak vstaň na předpokládaný začátek a po skončení můžeš jít zase spát. Je to tak lepší, než čekat na začátek a pak usnout.
Reagovat
tommr
tahle metoda má taky svoje úskalí. U pátýho zápasu je předpokládanej začátek jen těžko předvídatelnej a může se ti proto stát, že vstaneš příliš brzo nebo příliš pozdě. A usínat podruhý někdy okolo pátý ráno může bejt pro některý lidi taky velkej problém ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si dám kafe a tak do 1 vydržím čekat, ale pokud se tak do půl druhý nezačne hrát, tak to balím. Ráno vstávám brzo a píšeme test z AJ, snad teda konečně..:) A kdybych šla spát dřív, ale mne v 1 nic neprobudí ani budík..:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zkus dva budíky! :D
Jeden budík(mobil) si dej k posteli a druhý někam daleko, ale zase aby jsi byla jistá, že tě to probudí! :DD Takhle jsem stával v noci během AO a fungovalo to, i když mě vždy probudí už mobil, protože mám snad tu nejhorší písničku jako budík! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
osobně si myslím, že nejlepší metoda na tyhle noční zápasy je na ně vůbec nekoukat. Člověk se hezky vyspí, v práci nebo ve škole není druhej den úplně dead a má to bez nervů!
Reagovat
smazaný uživatel
nejsi moje spolužačka/spolužák? :D
Reagovat
smazaný uživatel
jinak teda když už je víkend a nikam se nemusí vstávat, tak doporučuju tu metodu budíku daleko od postele. Ta je dobrá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mufik: Jak to mám asi tak vědět..? :D

haitik1: Já se obavám, že i kdybych si dala na jeden budík Evu a Vaška a na druhý Justina Biebra, tak mě to v noci neprobere..:DD Budu to muset vydržet. A když usnu, tak usnu no.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kde bydlis?:D
Reagovat
smazaný uživatel
V takovým zapadákově.. :D Samý rybníky kolem.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D no, tak je rybník jeden, myslím:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jich je teda víc a pár km od města i největší rybník ČR.. :)
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným třetím kole v IW.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru.
Hvězdička znamená, že hráčka v IW postoupila do čtvrtýho kola a může tam ještě získat další body:

1. Williams, S. 12660 (+8425)
2. Li 6915 (+2680) *
3. Radwanska, A. 5685 (+1450) *
4. Azarenka 5441 (+1206)
5. Halep 4505 (+270) *
6. Jankovic 4495 (+260) *
7. Sharapova 4271 (+36)
---------------------------------------
8. Kvitová 4235 *
---------------------------------------
9. Kerber 4050 (-185)
10. Errani 3830 (-405)
11. Cibulkova 3375 (-860) *
12. Ivanovic 3140 (-1095)
13. Vinci 2925 (-1310)
14. Lisicki 2660 (-1575)
15. Suarez Navarro 2620 (-1615)
16. Wozniacki 2605 (-1630) *
17. Stephens 2530 (-1705) *
18. Bouchard 2485 (-1750) *
19. Stosur 2420 (-1815)
20. Pennetta 2375 (-1860) *
...

Petra Kvitová se díky zaváhání Kerberový opět vrátila do elitní osmičky - zatím na osmý místo ...
Pokud dneska v noci porazí Cibulkovou tak předstihne i Sharapovou a posune se na sedmý místo ...
Za určitejch okolností by se Petra v IW mohla propracovat až na pátý místo. K tomu by ovšem musela dojít dál než Halepová a Jankovicová a postoupit minimálně do semifinále ...

Petru by naopak ještě mohla teoreticky předstihnout Cibulková, která by k tomu ovšem potřebovala získat v IW titul ...
Reagovat
tommr
a to nejen výsledkem, ale i hrou. Její výkon ve třetím setu byl opravdu dobrej a snese i ty nejpřísnější měřítka. Kdyby takhle dokázala hrát pravidelně tak by jí nehrozily výpadky v prvních kolech a mohla by zase bojovat o tituly ... :)
V osmifinále čeká na Petru nebezpečná Cibulková, která je letos ve velice dobrý formě. Petra s ní má sice aktivní skóre 4:1, ale v posledním zápase loni v Sydney byla od Cibulky bita jako žito.
V zápase půjde o hodně i z hlediska postavení v žebříčku. Petra by se v případě vítězství posunula na sedmý místo před Sharapovovou. Cibulková se zase tlačí do první desítky a kdyby dokázala v IW získat titul tak by dokonce v žebříčku předskočila i Petru ...
Reagovat
PetaM
Ty to máš úplně super. Petru podceňuješ a pak jsi z jejích výher překvapený a šťastný :D To je přístup :D :D No jo, dneska večer se hraje o hodně a já to určitě budu sledovat :) Snad nevytuhnu ... :D A snad to nebude zase na 3 sety :D I když, s Cibulí bych se nedivil ... :)
Reagovat
tommr
no hlavně aby se nehrálo na tři sety v předcházejících zápasech a Petra začla bez zbytečnýho zpoždění v 1:00 jak je plánováno ...
Jsem taky zvědavej jak to bude s televizním přenosem. Doufám, že SlovakSport dá zápasu Petry s Cibulkovou přednost před souběžně hranejma zápasama na ostaních kurtech a nedopadne to jako včera na NovaSportu kde odstřihli Jirku Veselýho v nejnapínavějším okamžiku ...
Reagovat
Fandina
Jestli se bude hrát na tři sety a Petka bude ve třetím excelovat jako včera, tak mi to bude jedno. Jinak samozřejmě bych raději, aby Petra vyhrála ve dvou. Držím palce. Peti pojď!
Reagovat
PetaM
Já myslím, že ne. Slováci udělají všechno proto, aby pustili Cibuli :)
Reagovat
tommr
v to taky doufám ... :)
Reagovat
Titan
Máša vs. Giorgi match summary:
http://i59.tinypic.com/70ubgy.png
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsem v noci psal, že jsem unavený a smutný, tak teď jsem sice odpočatý, ale smutný ještě víc... :(

Masha - Camila: Pár slov už jsem k tomu napsal... Přiznám se, že jsem to zapnul až za stavu 3:3 v 1. setu, protože jsem jaksi neodhadl čas. Takže jsem neviděl tu úvodní brejkovanou, ale asi jsem o tolik nepřišel. Bohužel, od stavu 3:3 do konce 1. setu už sbírala gemy jenom Camila a získala tak úvodní sadu ve svůj prospěch... Celkově byl mnohem hezčí pohled na holky (to je v takovém zápase jistota :)), než na předváděnou hru. Masha i Camila sázely na razanci, ale povedených úderů bylo oproti těm zkaženým jako šafránu. Ten první set byl podle statistik asi vůbec nejhorší z celého zápasu (Masha - 6 DF, 3 W, 23 UE; Camila - 6 DF, 6 W, 20 UE). Takže co se týče tenisu, tak opravdu moc nebylo o co stát... Ve 2. setu jsem věřil, že ta úroveň zápasu (a hlavně výkon Mashy) půjde nahoru, což se tak nějak i povedlo. Na rozdíl od 1. setu si holky v úvodních pěti gemech druhé sady držely podání. Až pak přišel první brejk, který získala Masha a odskočila na 4:2. Za stavu 5:3 podávala Masha na zisk 2. setu, jenže nevyužila jeden setbol a Camila si vzala ten jeden brejk zpátky. Už jsem to začínal vidět zase blbě, ale potom Camila podávala ještě na záchranu v setu a Masha se dostala ke druhému setbolu. Ten šťastně proměnila díky nečistě trefenému úderu, který spadl těsně za síť a Camila už ho nedokázala doběhnout tak, aby ho umístila do kurtu (pro tommra: Ano, tohle je štěstí.). Masha se za ten nečistý úder omluvila, ale každopádně 2. set měla v kapse a šlo se do třetího...
Reagovat
smazaný uživatel
Výkon Mashy byl však pořád takový rozpačitý a rozhodně se nedá říct, že by se po tom srovnání nějak chytla. Naopak, její hra byla pořád plná chyb. Hned v prvním gemu 3. setu odvrátila jeden brejkbol. V páté hře už to ale nevyšlo a Camila získala první brejk ve třetí sadě. Závěr zápasu byl pak hodně nervózní a jenom to podtrhlo ten nepříliš pohledný zápas (tedy jen po tenisové stránce :)). Masha získala brejk čistou hrou a vyrovnala na 4:4. Jenže zase jí to vůbec nepomohlo, protože vzápětí ztratila další servis a Camila šla podávat na vítězství. Ten devátý gem navíc končil sporem Mashy s umpirovou rozhodčí (Mariana Alves, pokud se nepletu). Jednalo se o to, jestli si Masha chtěla nebo nechtěla vzít challenge. Rozhodčí byla přesvědčená o tom, že chtěla. Masha jí trochu naštvaně opakovala, že si challenge nebrala, protože nezvedla prst, ale jenom rozhodila rukama (mám dojem, že Masha jako důvod uváděla předčasný výkřik lajnového, než míček vůbec dopadl na zem). Nevím, netroufám si to posoudit. Musel bych to ještě jednou vidět z opakovaného záběru, což se nestalo. Jenom Masha ví, jak to skutečně myslela, ale já nemám důvod jí nevěřit. Nedokážu si dost dobře představit, že by se takhle hádala bezdůvodně... Na druhou stranu, tenhle spor Mashu aspoň na chvíli nakopl a zdravě naštval. Když Camila poprvé podávala na vítězství, tak Masha odehrála na returnu velmi dobrý gem, využila svůj druhý brejkbol a bylo znovu srovnáno - 5:5.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže jak říkám, Mashu to nakoplo jenom na chvíli. Následně totiž zase ztratila servis (dokonce čistou hrou) a Camila měla další možnost k dopodávání zápasu. Jak měla Masha štěstí při setbolu ve druhé sadě, tak v poslední hře zápasu se paní Štěstěna zase přiklonila ke Camile. Masha na returnu vedla 15-0, ale další fiftýn získala Camila díky prasátku. Těžko říct, ale myslím si, že kdyby Masha odskočila na 30-0, tak by se zápas rozhodoval v tie-breaku. Ale bohužel, to jsou jenom kdyby. Camila ten zápas nakonec doservírovala a vyhrála. Nutno říct, že zaslouženě...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/lW7vi8l0/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
smazaný uživatel
Nedá se nic dělat, Masha si za svůj výkon asi vyhrát nezasloužila. Ale stejně mi to bylo líto, protože i přesto se ten zápas vyhrát dal. Když už se nedařilo vůbec nic, tak to Masha aspoň nezabalila. Bojovala a dřela až do posledního míčku (to je věc, kterou na ní obdivuju). Jsou prostě dny, kdy se člověku nedaří, ale to nemusí nutně znamenat, že se nesnaží. Tohle byl přesně případ Mashy ve včerejším zápase. Jak Masha řekla na tiskovce, byl to prostě špatný den (odkaz níž)... Je to prostě škoda. Asi se toho po té pauze nedalo čekat moc, ale vypadnout jako obhájkyně titulu ve 3. kole (navíc na turnaji, kde se Mashe vždycky dařilo), to asi nemůže nemrzet... V každém případě, Camila sice taky udělala hodně chyb, ale dokázala je redukovat lépe než Masha. Některé její údery byly naopak skvělé a jestli mám vypíchnout jednu věc, tak má velice nebezpečný return. Kdyby neměla takové výkyvy, tak by určitě byla výš, než na 79. místě žebříčku. Masha o ní po zápase řekla: "I think if she played at this level for a consistent period of time, I don't think she'd be a qualifier here." To asi mluví za všechno... Na výhře Camily se nakonec najdou i dvě malá pozitiva: 1. Když nevyhrála Masha, tak holt vyhrála jiná fešanda. 2. Kdyby to Camila nevyhrála, tak by toho jejího vlasatého otce asi kleplo. :D Co už ale tak pozitivní není: Camila se začíná stávat neoblíbenou soupeřkou pro moje favoritky. Loni ve 3. kole US Open vyřadila Caro (ten zápas si dobře pamatuju), letos zase ve 3. kole Indian Wells porazila Mashu.
https://twitter.com/WTA/status/443199834955063296/photo/1
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě mrzí ještě to, že v Indian Wells už neuvidíme Mashu v tom skvělém outfitu (ale v Miami by měla mít stejný). Opravdu se mi to moc líbí, konkrétně ta trochu odhalená záda a sukně je taky zajímavá. Masha je v těch šatech moc sexy, ostatně jako vždy. :) Nedivím se, že jí tenhle outfit pochválila i Serena (viz odkaz)... Zároveň ale musím říct, že i Camila měla parádní šaty. Ona sice není tak vysoko v žebříčku, ale přesto dlouhodobě patří mezi nejlépe oblékané tenistky. Jinak jsem ještě přišel na to, že Camila mi v obličeji strašně připomíná Danielu Hantuchovou zamlada... Jak říkám: Tenis jako takový sice nestál za nic, ale když ho hrajou takové fešandy, tak člověk vydrží vzhůru i do dvou v noci. :)
http://www.wtatennis.com/news/article/3705344/title/%23supercute-serena-tweets-sharapova
Reagovat
smazaný uživatel
Ana - Sloane: Tenhle zápas jsem neviděl, protože se nehrál ve zrovna příznivou hodinu a po tom ponocování s Mashou jsem byl hodně unavený... Na jednu stranu mě nemusí mrzet, že jsem to neviděl (Anička prohrála). Ale zároveň to byla (stejně jako v předchozím zápase) určitě parádní podívaná na krásné holky a věřím, že i ta předváděná hra byla lepší... Co vidím z průběhu, tak Anička měla dost šancí, ale bohužel je nedokázala využít. V prvním setu třeba nevyužila pět brejkbolů v šestém gemu, ve druhé sadě zase čtyři brejkboly v sedmém gemu. V tom prvním setu to ale asi byla spíš Sloane, kdo ten zápas "odvodil". Dvakrát byl o brejk napřed a nedopodávala za stavu 5:4. Nakonec tu první sadu rozhodla v tie-breaku... Druhý set může Aničku mrzet asi mnohem víc. Tam totiž vedla 4:2 a v sedmém gemu měla ty zmiňované čtyři brejkboly. Mohla dát na 5:2 a věřím tomu, že už by ten druhý set dotáhla. Bohužel, místo toho Ana nevyužila šance a Sloane v dalším průběhu otočila z 2:4 na 6:4. Obrovská škoda pro Aničku... :(
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/UsVNJcO3/#prubeh-zapasu;1

Taky ještě dodám, že Ana prohrála proti Sloane vůbec poprvé. Předchozí dva zápasy (oba na US Open - 2011, 2012) totiž vyhrála... Asi navážu na to, co už je trochu nakousnuto v Expres zprávách: Jak měla Anička skvělý leden (titul v Aucklandu, čtvrtfinále na AO), tak od února je to bohužel podstatně horší a jsou to samé nevýrazné výsledky (Dauhá - 2. kolo, Dubaj - osmifinále, Indian Wells - 3. kolo). Vlastně na všech těchto turnajích Ana prohrála ve svém druhém zápase... Chtělo by to se zase zvednout, protože takhle se Anička do Top 10 opravdu nedostane. :( Asi by to chtělo, aby se jí zadařilo ještě na nějakém grandslamu. Loni měla docela formu na antuce (semifinále v Madridu), takže bych to viděl hned na Roland Garros...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě mám dneska ve hře Caro, takže nechci dělat nějaké předčasné závěry... Ale když se podívám asi na posledních osm ročníků v Indian Wells, tak prakticky pokaždé byla jedna z mých favoritek vždycky minimálně ve finále (v roce 2007 můžu počítat Danielu Hantuchovou, protože se mi dřív hodně líbila :)). V posledních třech letech tam dokonce vyhrály tři moje favoritky, každý rok jiná (2011 - Caro, 2012 - Vika, 2013 - Masha). V posledních dvou letech byly navíc moje favoritky ve vzájemném finále (2012 - Vika a Masha, 2013 - Masha a Caro). Zkrátka a dobře, v Indian Wells se mým oblíbeným tenistkám vždycky tradičně dařilo... Letos to bohužel vypadá přesně naopak. Tahle sezona je zatím celkově taková divná a musím říct, že od čtvrtfinále AO mám tenisové radosti pramálo. :( Ale jak říkám: Dneska večer budu držet palce Caro a pak se uvidí...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemohli byste zvýšit maximální počet znaku na jeden příspěvek? Kdo to má pořád rozdělovat? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Victoria a Maria su teraz mimo
a rebričkom budu klesať a klesať po RG už Maria môže len ziskavať ale dovtedy obhajuje veľke body na RG, Miami + antukove turnaje titul v Nemecku

noo uvidime jak to bude

ale aspoň Domina ideeeeeeee
Reagovat
VlS
No to omezení má asi důvod :-) . není to dělané na tvorbu mladých žurnalistů. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Sice nikdy neříkej nikdy, ale já momentálně nemám ambici stát se žurnalistou. :D Mně jde hlavně o to, že jsem klidně mohl poslat o dva příspěvky míň, ale já to prostě chci rozdělit tak, aby to mělo aspoň nějakou logickou posloupnost. To znamená: Průběh zápasu do jednoho příspěvku (tříseťák obvykle do dvou, dneska dokonce do tří...), další komentář k zápasu, výhled na další kolo nebo nějaký souhrn do druhého příspěvku. Do třetího příspěvku pak zase další zápas, pokud se jich hraje víc... Prostě aby to mělo nějakou "štábní kulturu" a bylo to přehledné, i když je to třeba dlouhé. A taky kdo si chce přečíst třeba jenom něco z toho (např. ho zajímá jenom jeden ze dvou zápasů, nebo zná průběh zápasu a zaměřuje se až na to shrnutí), tak ať to vždycky bez problémů najde. Smyslem mých příspěvků rozhodně není, aby si každý povinně četl všechno. Mně jde o to, aby si tam každý našel to svoje, co ho zaujme... Já se to snažím rozdělovat přehledně, jak jen to jde, ale když to někdy vyjde trochu blbě, že se mi 3. set nevejde do jednoho příspěvku (jako právě dneska), tak je to prostě takové zbytečně rozházené...

Já jsem chtěl nějak apelovat na admina už dřív, ale myslím si, že na takovou věc tady potřebuju podporu více lidí (třeba Vlček by se mohl přidat :D). Sám v tomhle asi těžko něco zmůžu... Celkově mi přijde, že TP jako web nereflektuje nějaká vylepšení pro uživatele, která už jsou podle mě docela potřebná. Možná by sem mohli "draftovat" někoho z eurofotbal.cz. :D Tam udělali koncem loňského roku zajímavá vylepšení a každý si to chválil (viz odkaz)... Navíc já tam taky občas píšu a nikdy jsem na EF neměl potíže s přílišnou délkou příspěvku. :)
http://www.eurofotbal.cz/clanky/novinka-na-eurofotbalu-vylepseni-pro-uzivatele-241432/
Reagovat
Fandina
monty25 ... já myslím, že kdo bude chtít, tak si to přečte takhle ve víc příspěvcích, sice tě to zdržuje, rozdělovat to, ale kdo čte rád kratší, tak si alespoň jeden z těch tvých vybere ... ha ha ha

Caro budu držet palce proti Jeleně, když se to sejde, může vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
No...Marii na IW bojkotuji... a musim rict, ze to az tak spatny napad nebyl... pochopitelne ze strany jejiho ne-fanouska...

Ze stats vyplyva:
Holky vyprodukovaly vice nez 100 nevynucenych chyb v zapase...:-O na 198 micu v zapase... coz nam dava... co druhy mic to UE...

...ani si ten zapas radeji nepredstavuji...teda. Tvuj popis to aspon tak nejak odtizi od krute reality...;)
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. Zdržuje mě to a nebaví mě to furt rozdělovat (kor když to vyjde tak blbě). :D

Já myslím, že vzít si určitou inspiraci z eurofotbal.cz by vůbec nebylo od věci...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že můj popis zápasu teda není nijak pochvalný. :D Tedy samozřejmě pokud nepočítám půvab obou tenistek, ten jsem pochválit musel. :) No a jelikož vím, že ty sleduješ jenom hru, tak v tomto ohledu jsi opravdu o nic nepřišel... :D

Tak mě napadá: Když už Marušku neuvidíme v IW, není na čase představit tvou malbu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze ja to rozdelovani do vice prispevku potrebuji jednou za uherak, kdyz pisu vizi;D)

Krom toho mam pocit, ze to takhle je aspon trochu citelnejsi...
...diky tomu, ze to tak rozdelujes...i logicky...jak sam pises... nemusim si to cist vzdy cele...a prehledne to vidim jak potrebuji;)
Reagovat
Fandina
monty25 ... tak pokud máš tu zkušenost od jinud, tak tomu rozumím a proč by to nemohlo být tady také. Jinak to rozdělování, pokud je o víc tématech, ta to ani nemusí být od věci tematicky, ale rozumím tomu, že to tak vždycky nevyjde.
Reagovat
smazaný uživatel
No ja bych pockal, az budete mit s haitikem trochu lepsi naladu;) Nebot nejde o malbu ale karikaturu;) Takze budu vic ostrazity...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak fajn. :) Takže to zveřejníš, až Maruška vyhraje nějaký titul? :D
Reagovat
smazaný uživatel
jinak, jeste k tem prispevkum... spis by to mohli nejak, aspon trochu, graficky vylepsit, aby se to i lepe cetlo, a bylo to prehlednejsi, kdo na koho reaguje a tak...
Reagovat
smazaný uživatel
...no az tak dlouho cekat nebudu;D) To bych se take hned tak nemusel docka ;)
ale slibuji, ze to bude behem Miami, nejlepe nekde na zacatku, jak budete s haitikem jeste nabuzeni na dobry vykon...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče vylepšení, tak námětů by jistě byla celá řada. Chce to se jenom trochu snažit a více komunikovat s uživateli... Upřímně řečeno, nejlepší vylepšení tady zatím udělal janekda (když to ještě fungovalo). :)

Tak dobře, na začátku Miami. :) Ale hele, nepodceňuj Marušku! Teď je sice po pauze nerozehraná, ale to nebude trvat věčně... Včera po zápase jsem sice byl smutný, ale když Masha odcházela z kurtu, tak jsem řekl: "Nevadí, Masho! Potrénuješ a zase to půjde!" :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tuhle hracku urcite nepodcenuji...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Maria se hádala asi protože někdo zakřičel z diváků "out" ještě dřív než rozhodčí a proto Maria rozhodila ruce a Alves to pochopila jako výzvu na jestřába a proto asi vznikla ta hádka, protože Maria jestřába nechtěla, kdežto Alves si stála zatím, že Maria jestřába chtěla..
Včera(vlastně dneska v noci :D ) jsem byl i celkem naštvaný, ale dnes už to ze mě celkem vyprachalo, spíše jsem pořád smutný..
Při tom zápase jsem měl takový divný pocit jestli jí zase něco není a všímal jsem si naprostých kravin, kterými jsem si ještě potvrzoval, že jí opravdu něco je :DD Ale říkal jsem si, že hraje takhle špatně protože jí něco určitě je.. :D Taky si myslím, že to ta nerozehranost.. Kdyby jí něco bylo tak po loňské zkušenosti s ramenem by to vzdala..
Jsem na ní zvědavý v Miami.. Jestli nezabere tam tak jí hrozí vypadnutí z TOP 10, ale tak nevadí bude letos určitě příležitost se tam vrátit.. A když se nechytne v Miami tak se určitě chytne na antuce.. :-))

Vlk: Tak joo těším se na ty malby během Miami!! :-)) :D
Reagovat
tommr
na antuce bude mít Sharapova taky velký problémy s obhajobou: titul ze Stuttgartu, finále z Madridu, finále z FO. Z první desítky by ale vypadnout neměla, protože hráčky od 11.místa níž na ní mají příliš velkou bodovou ztrátu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
grafomane, tohle fakt někdo čte ty romány, které neslouží jako komentář, ale prostředek k vybití tvojí grafomanské úchylky.
Já být admin tohohle fóra dám ti ban, protože to je fakt hrůza. Udělejte anketu, kdo ty jeho romány čte, vždy´t tohle fakt není diskuse!
Reagovat
kada.tom
Petra ve 3. setu je Petra, kterou chci vidět co nejčastěji! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Cukrpovová :-(
Proč mám pocit, že Máša hraje dobře, jen když je ve formě Serena? Nebo Viktória?
Jinak to s ní jde z kopce... Už od začátku roku. Rok zpátky měla tuhle dobu skvělou formu ale ve finále pokaždé schytala tehdy nepřekonatelnou Serenu. To samé předloni, kdy si na ní smlsla pro změnu Vika.
Ach jo... Tak aspoň že Genie se daří.
Reagovat
PetaM
Cukrpovová ... To jsi mě dostal :D :D :D
Reagovat
PetaM
Tak jako co to je ... :D Po druhém setu jsem to zalomil, nechtěl jsem vidět prohru zrovna se Světlanou, ale stejně jsem v posteli ještě věřil a věděl, že to Petra dá. No, a ráno se dozvím, že borka zahrála ve třetím setu jako bohyně, na kterou všichni čekáme. Super, opravdu nádhera :D Tak teda gratulace no! :D :D Ale mám naštěstí šanci na reparát, dneska (resp. zítra) budu koukat až do konce! :D
Reagovat
tmora
Nemáte náhodou nekdo link na Petru? Diky
Reagovat
Titan
Myslíš tenhle:
https://twitter.com/Petra_Kvitova
Páč jestli myslíš na zápas, tak po jeho skončení se už jaksi nehraje...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Link na zápas Petry se Svetlanou http://www.youtube.com/watch?v=cdWHRZNC9rk

Petra předváděla ve 3 setu velké věci. Bohužel ve 2 setu ohraná písnička. Jestli naváže s Cibulkovou na 3 set, tak ji zadupe do země. Jenom doufám, že si odpustí ten tradiční blackout ve 2 setu.
Reagovat
freeteepek
Dík za tip pro zlepšení nálady. Pustím si jenom ten třetí set a budu věřit, že takle teď Petra bude hrát pořád:-)
Reagovat
VlS
IW skončilo, ty noční šichty jsou děs skoro stejně, jako ty hyperpomalé kurty. Ale jinak to není špatná zábava, hafo překvápek ( teda Tom mě zase tak moc nepobavil), zajímavý momenty a víc neokoukanejch tváří.
Kamilka, Genie, krásný holky který se nebojí do toho pěkně řezat. Akorát Kamila by to už nemusela přehánět v posilovně, nebo bude vypadat že zdrhá od kulturistek. A mohla by dělat míň UE, tedy podstatně míň, nemít Maša dneska tuhle NEFORMU tak byla bita jako žito.
Mašo, chápu že dělat otvíráka na OH je zážitek ( Tedy dělat Putinův živej Popart taky :-(( ), snad ti to za ty tři turnaje stálo ( možná 4, tenhle průser do MIA nespravíš nejspíš)
Reagovat
smazaný uživatel
Olympiádu v jejím (takřka) rodném městě mohla Masha zažít asi jenom jednou v životě. Já to chápu.

Jinak si myslím, že Camila není nějak extra namakaná. Podle mě má pěknou vysportovanou postavičku. :) Akorát je trochu menší, ale to nevadí... Přijde mi docela zábavné, že něco takového napíše zrovna fanoušek Lucky Šafářové. :D
Reagovat
VlS
Už jsem to psal i k Lucce a Camila je to samý. Koukni na její ramena a rýsující se břišáky. Máša vedle ní vypadá jak máslíčko :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jak stará je tahle fotka...
http://coedbc.files.wordpress.com/2014/01/9-camila-giorgi1.jpg

Ale i kdyby ta fotka byla starší (tipuju možná 2 roky), tak mi ani teď nepřijde, že by Camila byla nějak přehnaně namakaná. Co se týče Lucky Šafářové, tak u ní je to podle mě vidět daleko víc... No co, tak Maruška vypadá vedle Camily jako modelka (vzhledem k výšce). :D Ale fakt, oběma holkám to včera nehorázně slušelo. To bylo taky jediné, co spravilo dojem z toho zápasu. :) Masha byla v tom outfitu dokonalá a Camila měla taky parádní šaty. U obou holek to ještě zvýraznilo, jak moc jsou krásné. :) Jinak já jsem sice dolňák, ale co se týče horní části, tak Camila má pro mě ideální velikost (stejně jako třeba Caro). :)
Reagovat
VlS
Před dvěma lety jsem Camilu viděl v nějakým shotu o novejch nadějích WTA a tam to byla hezká sportovní mladá holka. Včera jsem koukal jak puk, jaká je z ní atletka, mě se to líbí, ale o moc víc už ne. Jinak, že má fyzičku bylo vidět i v tom zápasu. Jen těch strašidelnejch chyb bylo prostě moc. Viděl jsem celej zápas. Marie byla hlavně v prvním uplně totálně mimo a v těch následujícich se to moc nezlepšilo. Dostat míč 3x po sobě do kurtu na druhou stranu až na výjimky neřešitelná uloha pro obě.
Reagovat
smazaný uživatel
Dominaaa pomeeeee
Reagovat
Titan
Stále se nemohu vzpamatovat z toho umpirového při utkání Petry. Něco takového se nevidí. Doufám, že je tam omylem a věnuje se ATP. Děs to je, roztěkaný, hyperaktivní, nesrozumitelný...
Reagovat
Titan
Petra ve třetím setu válí. Tak doufejme, že je to začátek letošní sezóny na důstojnější úrovni...
Reagovat
VlS
No z jeho hlášení taky nevím, jakej stav a co se děje. Zlatá Asderaki
Reagovat
smazaný uživatel
Někomu vypadnutí nesportovně se chovající ječící Marfuši snad trhá žíly? Mně teda určitě ne!
Čím dřív z okruhu tyhle existence vypadnou, tím líp pro nás všechny fandy! Kvůli jeknám na ta utkání až na výjimky (finále nebo pokud s ní hraje Serena) vůbec nekoukám.
Reagovat
blixa
No ne že bych byl z toho jekání nadšenej, ale mě mnohem víc vadí hekání chlapů, byť není tak hlasitý. Při tom ženským se dá představovat aspoň něco zajímavýho :D
Reagovat
smazaný uživatel
Někteří pánové a velká část ženských při sportovním výkonu snesitelně vzdychá a heká (výjimka Janowicz, ten přijatelnou mez překračuje vždy). Hekání není totéž co řev, nezaměňovat!
Ovšem pár kreatur nestydatě řve na plná ústa. Neustále! Při dlouhé výměně i při lehkém pinknutí. Řvou od prvního do posledního úderu v utkání. A to je nechutné, účelové a nesportovní!
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec nevím co říct! :-((((( Jsem strašně zklamaný... :-((
To byl teda výkon dneska.. Snad možná ještě horší než proti Knapp..
Ale prostě to je tenis..
Maruš teď žádný Sugarpova, žadný Pink Berry.. Odjeď do Miami a trénuj a trénuj a trénuj!! Letošní sezona teda zatím strašná..
Gratulace Giorgi..
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě to hodně mrzí. Když už jsem takhle dlouho vzhůru... Ale nedá se nic dělat, Masha je teď prostě nerozehraná. Nic víc za tím nehledám a jsem přesvědčený, že to brzy bude lepší.
Reagovat
blixa
Mária dneska slušně "kvitovala". V posledním setu bylo srandovní, jak se ani jedna nemohla vyrovnat s "nevýhodou" vlastního podání :D
Reagovat
dadaft
Reagovat
dadaft
58 UE
Reagovat
Titan
Zopakujeme si podání na vítězství... Hlava, holka, hlava...
Reagovat
dadaft
brejkovaná.
na to není Maruš zvyklá.
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě čistou hrou si projede servis.. :-/
Tak znova! Maruš prosíím brejkni jí!! Případný TB bude sakra velká loterie..
Reagovat
Titan
Jo, jo, psychicky to nedává, hysterka...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak break zpět, teď už si "jen" udržet servis!!
Reagovat
dadaft
ale se nám to zamotalo teda,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Já ještě věděl proč se neradoval.. :-((
Maruš nehádej se a soustřeď se na to aby jsi jí brejkla..!
Reagovat
smazaný uživatel
Ta rozhodčí měla asi fakt blbý úsudek. Myslím, že bezdůvodně by se Masha takhle nehádala... Původně jsem si ale taky myslel, že si bude brát challenge, protože ten míček vypadal dost těsně.
Reagovat
Titan
Nejhezčí výměna v zápase a k tomu vedení 4:2... Šarapova na 50-ti UE, Giorgi 40...
Reagovat
dadaft
holky čarují a diváci šílí. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě teď nechápu jak prohrála tu výměnu za stavu 30:30.. Hrála tam asi 4 voleje a ten nejlehčí zkazí... 2:4 tak pojď Maruš!! Bojuj holka!!
Reagovat
dadaft
ve hře Marie jsou místy hodně hluchá místa,,,,,,,,
,,,,,,,, ale teď si vzala brejk zpátky.
není to holt učeňka.
asi to nějak urve.
Reagovat
dadaft
Azarenková mimo
Šarapovová mimo.

kdopak nám bude letos hrávat v semifinále grandslamů?
Reagovat
smazaný uživatel
A proč by nemohly hrát Masha a Vika semifinále GS? Masha je teď nerozehraná a co se týče Viky, tak je to jenom otázka zdravotního stavu... Ale tím líp, že holky takhle odepisuješ. Aspoň ti pak budou moci vytřít zrak. :D

No nic, další komentář napíšu až ve dne. Teď jsem unavený a smutný... :(
Reagovat
dadaft
Giorgi je zpět.
Reagovat
Titan
Ta holka má šťávu. Máša bude mít velký problém vyhrát s tím, co hraje). Jinak je pěkné sledovat italskou hráčku s italským komentářem a otcem v hledišti...:-)
Reagovat
dadaft
hodně šlachovitá týpka.
vypadá ve skvělé kondici.
Reagovat
Titan
Italský standard :-) Ale má víc šťávy, než Máša. Doufám, že vyhraje. Na druhou stranu Máša hraje tak špatně, až snad mohu říct, že v tomto bude za chvíli Petra lepší (ono už to o moc hůř nejde)...
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto zaslouženě prohraný set.. Strašný, strašný a ještě jednou strašný výkon.. Absolutně nic nefunguje.. 6 DF, asi tak milion UE.. Ani FH nebo BH nefungují a servis ani nezmiňuji.. Proti Julii ji držel nahoře return, ale ten dneska fungoval jen do poloviny setu.. Strašný!! Snad se zvedne!!
Reagovat
smazaný uživatel
Její statistiky: 3 winnery a 23 UE!!
Reagovat
Titan
No, bolí z toho oči. Giorgi navíc netrefí při servisu míč...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale teď šla kvalita zápasu malinko nahoru se mi zdá.. 1. set byl fakt strašný..
Pomalu začíná fungovat BH i FH a občas pomůže i servis.. Tak uvidíme return teď..
Reagovat
Titan
Zlepšila se, ale tenhle zápas bude Giorgi dlouho mrzet, tolik míčů vyhozených jen proto, že správně netrefí míč a nevyužité breaky. Ale kdo chce kam...
Máša to asi doklepe...
Reagovat
dadaft
Giorgi se s nečistě trefenými údery trápí dost často.
ale celkově jde postupně nahoru, aspoň mně to tak připadá.
Reagovat
Titan
Mohla by si vzít příklad z Klárky a vyměnit raketu. Přece jenom správně trefit míč je v tenisu dost podstatná věc...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jde se do 3. setu.. Maria už se zdálo, že se zvedá a pak to zase posere na servisu.. Naštěstí to ale doklepla na returnu.. Výkon lepší než v 1. setu, ale pořád nic moc..
Reagovat
Fandina
LucHra a Květě ke čtvrtfinále v deblu. Super holky, škoda že teď narazí na sebe.
Reagovat
Fandina
škoda. NaLi byla lepší, ale šance byly. Tak příště Kájo. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
to asi nikdo nečekal, že Kája vyhraje.. :) A co tam vyvádí Sam? Zaber..!
Reagovat
Fandina
Nečekala jsem to, ale kdyby to vyšlo, tak bych se nedivila.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Samičko, dotáhnout to. :) Držím palce.
Reagovat
Fandina
Flavio go!
Reagovat
Fandina
Flavia vyhrála a koukám, že je zase ve formě. Naše holky ve FEDu to nebudou mít s Italkami lehké.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist