Kvitová překvapila sama sebe, je už ve 3. kole

29. 5. 2008, 19:50
Aktuality 5
Naprosto hladkou cestu do třetího kola Roland Garros měla česká tenistka Petra Kvitová. Osmnáctiletá hráčka dnes porazila 6:2 a 6:1 Australanku Samanthu Stosurovou a svým výkonem byla sama příjemně překvapena.

"Hrála jsem dobře, ani jsem to tak nečekala. Stosurová mi vyhovovala," pochvalovala si po zápase. V obou setech se jí podařil rychlý brejk, což bylo pro vývoj utkání rozhodující.

Kvitová se snažila držet soupeřku na základní čáře a prosadit se především přes bekhend. "Forhend má lepší a víc ho liftuje, takže bych s tím pak měla větší problémy. Ale nakonec se mi ani z toho forhendu nezdálo, že bych měla nějaké potíže," vysvětlovala svou taktiku.

V době rozhovoru ještě neznala soupeřku, ale nakonec se jí splnilo přání a o postup do osmifinále si zahraje s dvanáctou nasazenou Maďarkou Agnes Szavayovou. "Ve třetím kole už si nikoho nevyberete, hlavně bude záležet na mojí hře," poznamenala.

Při premiérovém startu na turnaji elitní čtyřky už pronikla mezi posledních dvaatřicet. "S dosavadním působením jsem nadmíru spokojena," dodala.

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zas není třeba přehánět, Barbora Strýcová byla asi co
Reagovat
smazaný uživatel
je nadana a zatim skromna nezapominej na svoje rodice a budes vzdy stastna
Reagovat
smazaný uživatel
barbora strycova byla rozmazleny fracek kterej se na kurte nikdy neumel chovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Naše nejnadanější juniorská hráčka!!Myslím,že má před sebou pěknou budoucnost!!Držím palce
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ať se nezkazí jako Vaidiška GL
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist