Kvitová se bude vdávat! Trenérovi Vaňkovi řekla "ano" ve Wimbledonu

24. 8. 2022, 08:57
Aktuality 93
Dvojnásobná wimbledonská vítězka Petra Kvitová se provdá za svého trenéra Jiřího Vaňka. Dvaatřicetiletá česká tenistka to oznámila na sociálních sítích a prozradila, že ji kouč požádal o ruku v All England Clubu, kde vybojovala oba své grandslamové tituly.
Profily hráčů
© Instagram P. K.

"Řekla jsem 'ano' na výjimečném místě," napsala Kvitová ke společné fotografii, na které stojí s Vaňkem u travnatých wimbledonských kurtů se zásnubním prstýnkem na ruce.

Kvitová, která ovládla londýnský grandslam v letech 2011 a 2014, začala s Vaňkem spolupracovat v roce 2016. Pro 44letého kouče to bude druhé manželství. Z předchozího svazku s někdejší tenistkou Markétou Kochtovou má dva syny.

Kvitová se nyní připravuje na pondělní start US Open v New Yorku. Dobrou formu před závěrečným grandslamem sezony ukázala minulý týden v Cincinnati, kde postoupila až do finále.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

93
Přidat komentář
Fandina
štěstí a ať se daří. Hezký pár!!!
Reagovat
Newcombe
Koukám, že Petra hraje v životě stejně jako na kurtu. Bum bum prásk. Nejdřív jeden, pak druhý, teď Vaněk, kdo další? Vidím velký špatný. Hlavně velký věkový rozdíl a pak ten styl Petry - bum bum. Přeji pěknou svatební oslavu.
Reagovat
elsky
Nojo, je to takový postupný přechod do Sobotního blesku a Aha. Pro tenisové fandy už toho moc nebude, naštěstí máme jiné hráčky a především spoustu nadějí.
Reagovat
Blondie
Err...
Lol, ty máš za život jednu/dvě přítelkyně? :D
Jako hezký, určitě.

Ale dělat z Petry někoho, kdo ty partnery střídá jako ponožky, je docela mimo.
Reagovat
Petr_Fisk
Nevím, co je na tom hezkýho.
Chudák přítelkyně, schytá takovýho amatéra...smile
Reagovat
vavrinec
Věkový rozdíl mi přijde optimální pro dlouholeté partnerství. Příroda je k ženám většinou dost krutá ohledně stárnutí, a pokud jsou partneři podobně staří, většinou to nedopadá nejlépe.
Reagovat
bIbec
Asi bych neřekl většinou... ale jako jo. Věkový rozdíl mi přijde tak akorát.
Reagovat
stefankelner
Seš b1b@, neb0 Ç0?!
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Koukám, že Vaněk na ATP okruhu porazil hráče jako Agassi, Roddick, Monfils, Na hráče třetího/čtvrtého sledu fajn :-)
Reagovat
hanz
No vida, retired už je za dveřma. No, upřímně, už jí to přeju podobně jako Plíškovic. Díru do světa už neudělají a nedej bože, aby nechtěli hrát na OH 2024, už by tam jen zacláněly. Ale gratulka, i tý můře z Němec.
Reagovat
Krisboy
Voe, už zas... obě už díru do světa dávno udělaly...
Reagovat
com
..je řeč o dírách, Blondie si vzpomnela, ze bude muset na nocni sichtu smile
Reagovat
Krisboy
Ty jsi asi fakt panic, že?
Reagovat
com
ve druhe tride si byl urcite taky smilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Ty chodíš do druhý třídy? smile
Reagovat
Enterprise
Jde vidět, že naše školství je na vysoké úrovni, když žák druhé třídy ví, z čeho všeho může ženu bolet zadní partie smile.
Reagovat
Rafaeoli25
Jo doba je jiná než kdysi, snad je náplní výuky krom sexuologie i něco dalšího smile
Reagovat
Rafaeoli25
Každopádně jsem netušil jaké všechny věkové kategorie jsou zde zastoupené smile
Reagovat
Enterprise
Však kecá, možná tak druhá třída na střední nebo na vysoké. Žák druhé třídy základní školy volí jiná slova, má jinou gramatiku atd. K tomu už tady funguje pár roků, to by se musel registrovat někdy v mateřské školce.
Reagovat
Rafaeoli25
No myslel jsem to jako legraci, ale k tomu cos ještě dodal - tak být panicem ve druhé třídě na vysoké, to už by byla dnes rarita. Každopádně třída se co se týče vysoké nepoužívá a ani moc co se týče střední. Takže to fakt vyznělo jako první stupeň základky smile
Reagovat
brixner
Tak to teda jako prrr! Tydle fakani z 1.stupně toho věděj už dost, voni zas tak blbí nejsou! Jednou se provalilo, že sem byl u jedný dousedky, samosebou jen na kafíčku, pro který sem si ale musel bleskově skáknout k Větvemu, páč vona mi nabídla smradlavýho turka a toho já nechlemstam. Dopadlo to jako dycky, po asi dvou litrech kafe zn. Gold, sem se konečně vypotácel domu a asi litr z močáku vodpustil do kytek před domem, v týdle době sucha dobrej počin, žáno. No a druhej den mě vodchyt na chodbě parchant, co vobčas chodil do druhý třídy, potáh mohutně z ňákýho žvára, palce rukou zavěsil do kapes a dí:"Hele, Brixi, jakou jí ta ...ová měla? Zarostlýho bobra, co? No to je hnus, kop bych jí do prdele, moje ségra si jí holí, viděl sem, jak si pučila fotrovo strojek, chodí hulit k tomu velkýmu buku u lesa, tak co? Jo, hele, vole, nemáš eště jedno cígo jako minule?" Po slibu, že před ...ová nikdy nic nedosadí, sem mu dal cíg pět a slíbil si víc tréningu, páč asi už běham ňák pomalejc a registrujou mě už i tydle parchanti, co sice seděj na lavičkách a furt civěj do mobilů, ale vokolí maj sčeklý dobře a jelikož ještě h0vno vydělávaj, netuší, že krabka žvár mě stojí čtvrt hoďky dřiny a...Prej jak maj vědět...voni toho věděj ažaž, smradí!
smilesmilesmile
Reagovat
Krisboy
To ano, ale ty nejsi druhák. Takže naprosto irelevantní poznámka.
Reagovat
Rafaeoli25
By mě zajímalo jakou díru do světa udělal hanz, když je tak kritický..
Reagovat
misa
Proslavil se jako nejpřísnější tenisový kritik na světě.
Reagovat
Krisboy
Kdo?
Reagovat
Rafaeoli25
Hanz prý, ale nevím, moc jsem tu od něj nečetl, takže nemůžu posoudit.
Reagovat
Torn
Já bohužel ano. Horší jako Martina Návratilova po návštěvě bordelu ve tři ráno. :D
Reagovat
hanz
Sice udělaly, ale já píšu NEUDĚLAJÍ. (v budoucnu)
Reagovat
Rafaeoli25
Zacláněly komu? Pokud další české hráčky nebudou ani za ty dva roky lepší než ony, tak na tu olympiádu prostě nepatří. A to platí i o všech dalších celkově..
Reagovat
hanz
ANo, zacláněly, těm, které umí hrát na antuce - Krejča, Nosková, Vondroušová, ...
Reagovat
Rafaeoli25
No otázka je, kde za ty dva roky ale Krejča bude..
Reagovat
PetaM
Jo jo, psycho Krejčíková, před smrtí zastižená Vondroušová ... Úplně výkvět české WTA. :D :D
Reagovat
com
psycho Krejcikova smile Ta nam za chvili prohraje jako nasazena jednicka smile
Reagovat
Rafaeoli25
Její návrat je skutečně špatný, ale co by měl říkat takový Thiem..
Reagovat
brixner
Zdá se mi, že se mu drobet zvětšily uši...to víš, todle brání v pohybu, todlencto bude ten Domovo problém se mi zdá...smilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak celkově Krejčíková a Vondroušová za Kvitovou a Plíškou zaostávají, myslím ale, že takové poznámky si fakt nezaslouží. Jedna GS vítězka a zlatá z olympiády, druhá finalistka GS a olympiády.
Reagovat
hanz
Tady jde ale o to, kdo na antuce umí a přiznejme si, že Plíšková ani Kvitová to nejsou, beru to podle povrchu a tam jsou karty rozdané jinak.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak i ony ale umí na antuce zahrát, ne že ne.
Reagovat
hanz
Kvítí neudejchá už ani hard, natož antuku, to samí Plíšková, ta už nemá ani ten servis, takže nemá čím překvapit. Tyhle opravdu už nebrat, bohužel už za zenitem. Antuka chce pestrost, mládí.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Plíšková byla ještě loni na jaře ve finále Říma, za rok je z ní už úplný nemehlo? Jen podotýkám, že nejsem její obhájce, fakt jí nemám rád.
Reagovat
hanz
No, jak vidíš, tak asi už je, její výkony tristní a že jí jde zrovna Řím? Jsou destinace, kde se každé hráčce daří líp nebo ne, taková Svitolina je dobrá v Říme, ale v Paříži uhraje prd, Kvítí je dobrý v Madridu, jinak Paříž nemusí, apod. A Plíšková sice něco uhraje v Římě, ale v Paříži je marná, tak nač jí brát na OH do Paříže?
Reagovat
Torn
Opět nesmysly. :D Karolína hrála SF na French Open a vypadla tam až ve třech setech se Simonou. Karolína jalová na antuce není, rozhodně ne jak tvrdíš ty. Sama říkala, že ty podmínky na FO jsou pro ní hrozné a nešlo ani tak o antuku, jako o jiné okolnosti. Kdyby byla tak marná, tak v životě nemůže vyhrát Řím, kde je jedna z nejpomalejších antuk. :)
Reagovat
PetaM
Mělo to být jen na efekt. ;) Osobně doufám, že holky zase chytnou nějaký dech. Ještě jsou mladé. :)
Reagovat
Dobry-den
Nejvíc jí to slušelo se Štěpánkem. smile
Reagovat
horska.kraslice
Mně se líbila s Adamem. Ale hlavně t je šťastná.
Reagovat
horska.kraslice
Reagovat
Torn
Jen z čiré zvědavosti by mě zajímalo, zda Petra to s Vaňkem táhla ještě v době, kdy byl ženatý, kdy tam přeskočila ta pomyslná jiskra. A taky by mě zajímalo, zda mu už Karolína odpustila. :D
Reagovat
petrulinka
A co mu měla odpustit?
Reagovat
hanz
Co by mu Plíšková měla odpouštět?
Reagovat
brixner
To já mam kámoše, co šel taky poprvý na tenis a hnedky, když hrály ty pěkný ženský. Řek si, že se tam bude chovat slušně, takže už tři dny před výkopem nechlemtal, vyžehlil si hadry a řek si "Du!" Zhruba set a půl se držel, v případech nutnosti decentně zatleskal nebo pod fousy zaqurvoval, prostě podle situace. Jenže když jedna hrozně známá hráčka pinkla return z druhýho servisu a vozvala se rána z reklamního panelu, což bylo asi už podevátý, nevydržel to a vyprsk smíchy. Jenže byl krátce po ňáký viróze a nedoléčenej a tak mu z nosu vylít takovej velkej nažloutlej chrchl, vopsal mírnej voblouk a dopad paní pod nim na stehno. Ta vám začala tak nadávat a hulákat, že za svý prachy se na to může vysrat a ne koukat na to, jak to plácaj jako ponocný a tenistky, vopřený vo síť, se na to koukaly a něco si furt špitaly, divácí to fotili a posílali na FB a rozhodčí fakt nemohla nikoho vyloučit, páč kámoš si rychle nasadil respirátor a nikdo ho tim pádem nepoznal a asi po hodince se to tak nějak uklidnilo a normálně se mastilo dál a-bez sankcí! Co to tam v tom Wimbledonu jako vyváděli?
smilesmile
Reagovat
Pavol
Brixi tvoje poviedky majú niečo do seba. To by sa mohlo vydať aj knižne. smile
Reagovat
brixner
Jaj, ďakujem pekne! To vieš, život...je občás chumaj...smilesmile
Reagovat
com
po svatbe ocekavam oznameni tehotenstvi a pristi sezony se uz nezucastni smilesmile
Reagovat
Blondie
Přiznej se - že bude slzička? :D
Reagovat
Rafaeoli25
Nemyslim si.
Reagovat
Torn
Co budeš dělat? :D To už budeš na plno hejtit jen Krejčíkovou ne? :D Fulnekovu posluhovačku. :D
Reagovat
com
Krejcikovou nehejtim smile Ta je mi uplne volna smile Ale na druhou stranu, prohrat by dnes mohla, aby neodsoupla v zebricku Karolinu za sebe smile
Reagovat
Krisboy
Reagovat
lxr
Nějak jsem to zmeškal, také gratuluji!
Reagovat
misa
A kdy si vezme příklad ze své německé kolegyně? :)
Reagovat
Krisboy
Jen ji nech ještě chvilku hrát...německá kolegyně je o něco starší, takže má ještě čas smile
Reagovat
Rafaeoli25
Klidně až za pět let, proč spěchat.
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Nevím proč by se měla za každou cenu hnát do dítěte ve 32..
Reagovat
EllNino
ale taky nečekám, že bude hrát do 37, to fakt doufám, že ne :)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak samozřejmě ať hraje do 37, pokud na to bude herně mít a bude to mít smysl, to je jasné.
Reagovat
lvicek
Taky se přidám s gratulací, ať jsou šťastní a ať ještě hraje ;)
Reagovat
Andrew89
ještě jednou gratulace!:)

PS: Angie Kerber je těhotná :)
Reagovat
Blondie
smile jé :-)
Reagovat
Krisboy
Tak to se taky připojuji s gratulací smilesmile

Nyní už je to naprosto jasné, jedna celá generace pomalu končí...
Reagovat
Rafaeoli25
A až těhotenství ohlásí i Nole a Rafa, bude to totálně v háji smile
Reagovat
Torn
Rafa bude mít dítě s Rogerem? :D
Reagovat
Rafaeoli25
A s kým jiným? smile
Reagovat
Torn
Snad to nebude holčička. Něco mi říká, že by byla hodně ošklivá. :D
Reagovat
Rafaeoli25
Myslíš třeba abnormálně husté obočí? smile
Reagovat
Ela-fon-isi
smile. Obočí se dá upravit, horší je, pro holku, mít chlupy na zádech!smile
Reagovat
Krisboy
smile Co to prosatana řešíte? Chlupatý záda holek, na tenisovým fóru? Asi si budu muset dát panáka smile
Reagovat
Rafaeoli25
Chlupy na zádech má Roger, Rafa nebo oba? smile
Reagovat
Torn
PS: Blondie je těhotná s comem...nebo možná com s ní, kdo ví. :D
Reagovat
Krisboy
Třeba je to tatáž osoba, co my víme smile
Reagovat
Blondie
No teda?! Od Tebe jsem to nečekala!
Com byl těhotný sám se sebou a již porodil moudro smile
Reagovat
Krisboy
Tak sorry, opravdu to nebylo vtipné. Já jsem po práci na pivu (sám), tak se trochu nudím smile
Reagovat
com
ty chlastas pivo smile Blondie chlasta sampana smile Vy dva byste se k sobe hodily a muzete byt tehotni spolu smile
Reagovat
Blondie
Comí, já zas jedno šumivý prohraju, pokud Karolína nevyhraje USO nebo TM... :P už asi 4. rok po sobě!
Reagovat
Krisboy
Šampáňo mám taky rád, ale jsem tupá lopata, takže musím lemtat pivo. smile
Reagovat
Blondie
Pohoda, užij si pivo :D
Reagovat
Krisboy
Díky smile
Dneska je lepší, než včera smile
Reagovat
brixner
No qurva, škoda, že asi né se mnousmile

Ale klidně bych na ní upad, to zas jó!!!smilesmile
Reagovat
Blondie
A neupadl jsi na Čendu?
Poslední dobou o něm nějak nebylo slyšet smile
Reagovat
brixner
No, Čenda hlídá kámošovic zahradu i s vovcema, ten mě má teď na háku...Ale za pár tejdnů ho na přivítanou zas lehce nakopnu do žeber a zase si ho drobet užiju, votloukánka mýho malýhosmilesmilesmile
Reagovat
petrulinka
Peti, moc gratuluji. Hodně k sobě pasujete, přeju vám oběma jen to nejlepší.
Reagovat
Krisboy
smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Awww smile
Mám radost! Tak vše dobré, ať vám to klapne smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist