Kvitová se do finále vyhne Sereně, bude nasazenou dvojkou

24. 6. 2015, 13:02
Aktuality 197
Obhájkyně wimbledonského titulu Petra Kvitová bude letos na londýnské trávě nasazena jako číslo dvě, což mimo jiné znamená, že až do finále nebude moci narazit na největší favoritku turnaje Serenu Williamsovou. Tomáš Berdych a Lucie Šafářová jsou turnajovými šestkami. Celkem bude ve dvouhře nasazeno pět zástupců českého tenisu.
Petra Kvitová (© AELTC)

Organizátoři wimbledonského turnaje často upravují nasazení podle výsledků tenistů na trávě, dnes zveřejněný seznam ale víceméně kopíruje aktuální světový žebříček. Pořadí ATP vévodí obhájce titulu Novak Djokovič následovaný Rogerem Federerem a domácím Andym Murraym. Mezi ženami je za Serenou Williamsovou a Petrou Kvitovou třetí Rumunka Simona Halepová.

Druhá pozice znamená pro Kvitovou nejlepší wimbledonské nasazení v historii a to, že bude v opačné polovině pavouka než světová jednička a pětinásobná šampionka Williamsová. Ke svým dvěma triumfům v letech 2011 a 2014 došla česká tenistka jako číslo osm a šest.

Nebezpečí pro ostatní hráče bude v mužském pavouku představovat dvojnásobný wimbledonský šampion Rafael Nadal. Španěl po neúspěchu na Roland Garros spadl na desáté místo, ale předminulý týden vyhrál na trávě turnaj ve Stuttgartu.

Kromě dvojnásobné vítězky Kvitové, finalisty z roku 2010 Tomáše Berdycha a letošní finalistky Roland Garros Lucie Šafářové budou nasazeny také Karolína Plíšková (11.) a Barbora Strýcová (27.).

Nasazení pro Wimbledon - muži:
1. Djokovič (Srb.)
2. Federer (Švýc.)
3. Murray (Brit.)
4. Wawrinka (Švýc.)
5. Nišikori (Jap.)
6. Berdych (ČR)
7. Raonic (Kan.)
8. Ferrer (Šp.)
9. Čilič (Chorv.)
10. Nadal (Šp.)
11. Dimitrov (Bulh.), 2. Simon, 13. Tsonga (oba Fr.), 14. Anderson (JAR), 15. F. López (Šp.), 16. Goffin (Belg.), 17. Isner (USA), 18. Monfils (Fr.), 19. Robredo, 20. Bautista (oba Šp.), 21. Gasquet (Fr.), 22. Troicki (Srb.), 23. Karlovič (Chorv.), 24. Mayer (Arg.), 25. Seppi (It.), 26. Kyrgios, 27. Tomic (oba Austr.), 28. Cuevas (Urug.), 29. García-López (Šp.), 30. Fognini (It.), 31. Sock (USA), 32. Thiem (Rak.).

 

Nasazení pro Wimbledon - ženy:
1. S. Williamsová (USA)
2. Kvitová (ČR)
3. Halepová (Rum.)
4. Šarapovová (Rus.)
5. Wozniacká (Dán.)
6. Šafářová (ČR)
7. Ivanovičová (Srb.)
8. Makarovová (Rus.)
9. Suárezová (Šp.)
10. Kerberová (Něm.)
11. Karolína Plíšková (ČR), 12. Bouchardová (Kan.), 13. A. Radwaňská (Pol.), 14. Petkovicová (Něm.), 15. Bacsinszká (Švýc.), 16. V. Williamsová (USA), 17. Svitolinová (Ukr.), 18. Lisická (Něm.), 19. Erraniová (It.), 20. Muguruzaová (Šp.), 21. Keysová (USA), 22. Stosurová (Austr.), 23. Azarenková (Běl.), 24. Pennettaová (It.), 25. Cornetová (Fr.), 26. Kuzněcovová (Rus.), 27. Strýcová (ČR), 28. Jankovičová (Srb.), 29. Beguová (Rum.), 30. Bencicová (Švýc.), 31. Giorgiová (It.), 32. Garciaová (Fr.).
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

197
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ještě k diskuzi dole. Ano, fandino, už se mi o tom málem zdálo. Čeští důchodci berou útokem Londýn a zaplavují Wimbledon. Britové- co to ? Ále , čeští důchodci si mohou dovolit dovolenou 2 krát ročně do zahraničí. Letos berou útokem Wimbledon, koneckonců je to krásné místo. A když se letos ví, kdy a kde bude Petra hrát první kolo.....Tož proč ne. Příští rok prý jedou do Paříže na Roland Garros.....To budou tzv. tenisové slety.....
Reagovat
Fandina
Přiznám se, že jsem nepochopila tvůj příspěvek. Nevím, jestli si byla ně nějakém tenisovém turnaji, ale já ano. Od mládí na ně chodím. Takže to shrnmě. Vloni jsem letěla na dny do Londýna, stálo mě to cca 15 tisíc a byla v tom letenka tam a zpět, ubytování a dvě vstupenky na první kolo do Wimbledonu. Nevím, co ti na tom připadá tak divné. A ujišťuji tě, že jsem tam nebyla nejstarší. Lidí mého věku tam bylo víc. Nezapomeň prosím, že já jsem čerstvá důchodkyně. Je mi šedesát. Předloni jsem byla s manželem v Paříži a on šel po památkách a já byla na RG. Včetně vstupnky mě to stálo asi 8 tisíc. A letos jsem byla čtyři dny v Římě. Jeden den ve Vatikánu, jeden den po památkách a dva dny na tenise. Stálo mě to cca 12 tisíc korun. Každý rok dovolená na tenise. Nevím, co ti na tom připadá tak divné.
Reagovat
Fandina
Ještě doplněnění v Londýně jsem byla tři dny, z toho dva dny na tenise.
Reagovat
Roger_Federer
Anglicky sedesatnik, neni Cesky sedesatnik.
Cela diskuze prece byla o ceskych duchodcich(navic v 60 vetsina cechu jeste pracuje) jezdicich na tenisove turnaje do zahranici.Nehlede na to, ze jsme se bavily o jezdeni po turnajich..a proste naklady jsou vzdycky.Napr.kdyz ja jedu na turnaj do Bratislavi vzdy nejmene 2000 projedu na nafte...atd
Moje 76 leta babicka by si to urcite ze sveho 12t duchodu nemohla dovolit.
Reagovat
Fandina
Podívej, já nemohu za to, že někteří lidé utrácejí i v důchodu peníze za kouření, nebo případně jsou nemocní a musí platit peníze za léky. To nemohu ovlivnit. A nikomu to nepřiji. Já peníze za kouření a léky nevydávám. Nehledě k tomu, že jak jsem psala, jsem v důchodu krátce. Donedávka jsem si vydělávala. Cesta do Bratislavy mě stála tuším šest set. Lístek jsem si vytiska předloni na internetu a byl zdarma. Jídlo nepočítám. To samé opakovaně Linec. Cesta opět tam i zpět kolem pěti set. Vstupenky 20 euro. Výlet 1000,- korun. Každý rok. Vídeň obdobně. Ostrava dvakrát do roka i se vstupenkama 2 tisíce. Atd. atd. Prostějov 1000 Olomouc dtto. Takže ročně utratím za návštěvu zhruba turnajů asi 20 tisíc Kč. Jiné koníčky stojí určitě víc.
Reagovat
Fandina
Spáteční lístek z Prahy do Ostravy vyjde na šest set. A lístek na Prosperita Open kde jsem byla vloni asi 50,- Kč. Nádherný výlet.
Reagovat
smazaný uživatel
No, byla to trochu sarkastická legrácka. Smysl pro humor? Ale nemůžeš pochopit, dokud nesestoupíš mezi " plebs" , který na to fakt nemá, i když nekouří, nepije a nefetuje. Já zase chápu, že člověk, pokud neprožije, tak se těžko vžívá do dané situace. Brousila jsem si vtip, že naši důchodci na to mají a zaplavují Wimbledon . A pochopitelně nekouří a jsou vzorně zdraví a léky neberou. P.S. Ráda bych se někdy dostala na Wimbledon. Snad pošetřím a jednou vyrazím. Ale nesmím čekat na důchod. Sny se musí realizovat, pokud člověk může, nejlépe hned. Na nic nečekat, to je mé heslo a má čerstvá zkušenost.
Reagovat
tommr
jak si nejvýše nasazené hráčky vedly v minulosti ve Wimbledonu:
http://www.wtatennis.com/news/article/4816742/title/wimbledon-top-eight-seeds-histories
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, zda se zítřejší los bude přenášet? Bude ve 12.00 našeho času.
Reagovat
smazaný uživatel
Dulezitejsi bude v jake forme bude, nez kdy potka serenu. Bez zkusebniho zapasu na trave to pro ni na zacatku bude hodne tezke
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně nějak přežít první týden...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně přežít první zápas...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně přežít do finále ! Jo!
Reagovat
tommr
hlavně aby Petra nebyla ve stejný čtvrtince jako Lucka nebo Karolína ... :)
Reagovat
Fandina
Trénuje v Londýně na zahradě. Doufám, že už je v pořádku a držím palce. Peti pojď!!!
https://www.facebook.com/petrakvitovaofficial/photos/pb.185199214877499.-2207520000.1435184536./962824630448283/?type=1&theater
Reagovat
Fandina
A ještě aktuálně na FB
https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/l/t1.0-9/s720x720/11013102_962875157109897_3498195818290578230_n.jpg?oh=3f154d3d631d8d0e41fdd77297772a4b&oe=55F0BA3F
Reagovat
smazaný uživatel
Ani se nemáš v klidu čas vyspat vid...Prostě "fandis" ...do roztrhání těla.
Ale je fakt , že když jsem pročítala tvé příspěvky , ráda se také hadas ve stylu "zaseklej kolovratek"
a na některé nicky to působí jako červený hadr na býka. .))
Je dobre že se tedy jdeš někdy podívat i na tu realitu do terénu , jak např. píšeš, ze jsi viděla Mertla na Spartě.
Měla jsem vždy pocit , že jsi takové " naivní sluníčko"..., ale už si to nemyslim , jsi jen prostě fanoušek, který bude mít vždy poslední slovo a obhajovat i to co není pravda...Jenže to jsem se zařadila do fronty nicku , kteří ti to už dávno dávají najevo ...a to jsem nechtěla. Tak si uží příští týden začátek Wimbledonu a doufám , že moje favoritky a favorité , kterym budu přát postoupí na úkor tvých. ...no takový je sport i fandeni !!!!
Reagovat
Fandina
Neobhajuji, to co není pravda. Proč bych to dělala? Prestiží každého rozumného člověka je obhajovat, to co pravda je.
Reagovat
smazaný uživatel
Teoreticky znáš všechno ok.
Reagovat
Fandina
A v šedesáti letech i prakticky. Já vím, vypadá to jako vychloubání, ale mám tolik zkušeností, že bych mohla rozdávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina se nemůže kvůli fandění vyspat za to ty sis pěkně pospala, nabrala sil, abys mohla působit jako antifanoušek. Tvé favoritky bych chtěla znát. Je mi líto, ale tvé příspěvky na mě působí závistivě, pejorativně, nepřejícně, nedospěle a vulgárně. Fandina se možná hádá do krve a úporně, ale její příspěvky působí slušně, rozumně a jsou přející.
Reagovat
Fandina
Až budeš jako já v důchodu, budeš se také věnovat svým koníčkům. Pojedeš do Wimbledonu, do Paříže na FO, do Říma, Vídně, Bratislavy, Lince, po republice na turnaje, FEDy, DC. Budeš mít radost z výher fanoušků i tenisového prostředí. Člověk v důchodu má spoustu volného času. Záleží jen na něm, jak ho chce využít.
Reagovat
Fandina
Také jsem byla v Bělehradě na DC, když tam předloni kluci vyhráli. Také super zážitek. Nádhera.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš štěstí. Pomysli na ty, kteří jsou v důchodu nemocní nebo chudí anebo již na pravdě Boží. Ti již nikam nepojedou....Čas je třeba užít HNED. To je moje zkušenost.. Máš velké štěstí.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, ale nezapomeň zase, že v ČR je něco před 2 miliony starobních důchodců a každý není nemocný. Takže to zase není nic tak zvláštního. A já doufám, že se ještě ve štěstí a zdraví dožiji dalších let. A samozřejmě jsem šťastná, že to tak je jak to je teď. A klepu na dřevo. A přeji ti to samé. Díky za příspěvek.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezapomínám na to. Objektivní statistika ale neexistuje. Já vidím v nemocnici( pracuji zde) ty nemocné, ty chudé, kteří fakt takové možnosti nemají. Opravdu patříš k menší skupině šťastných. Je dobře, že si toho vážíš.
Reagovat
Fandina
Díky za odpověď. Samozřejmě, že si vážím svého zdraví i možností. Jen jsem chtěla upozornit na to, že nejsem jediná, že je takových lidí víc, kteří jsou v mém věku a mnoho starších. A že se věnují svým zálibám. A ani to nemusí být třeba tak hodně drahá záležitost. Například jsem na turnaj letos do Říma koupila letenky a ubytování jako vánoční dárek pro manžela a syna a sama jsem si potom koupila vstupenky na zápasy, oni šli po pomátkách. A tím jsem zabila dvě mouchy jednou ranou. Pro ně dovolenou a dárek k vánocům. Chci jen říci že zase není takový problém, když je zdraví si najít cesty i na tenisové zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já myslím, že je zcela očividné, proč se do tebe někteří jedinci naváží. Podívej se na to, jak si užíváš života - navíc v důchodu.

Ty místa, na kterých jsi byla - především fandit. O tom se těm pokrytcům, co se do tebe navážejí může nechat jen zdát. Řím viděli maximálně na základní škole v Dějepise, a o takovém Wimbledonu se jim může nechat jen zdát. Jsou zapšklí, nikam nejezdí, nic neviděli a proto otravujou na TP a především tebe, protože jsi byla prakticky na všech důležitých turnajích v Evropě. No kdo to může, kromě tenistů, říct :D
Reagovat
smazaný uživatel
No to mě nenapadlo, že by to bylo kvůli závisti. Nejsem tu vařená pečená, takže mě ucházejí souvislosti. Někteří se opírají do fandiny po zcela nevinných příspěvcích, že to fakt nechápu.
Reagovat
Jan
Kouzelné slovo závist, aplikované vždy, když někdo jiný má odlišný názor :) Zejména, jedná-li se o vyšší příjmy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono jde hlavně o to, že vlastně ani nemá nějaké provokativní příspěvky, ale jde o to, že reaguje na lidi, kteří to zřejmě nechtějí, pak se začnou hádat, že na něj nemá reagovat, ona napíše, že je na veřejném webu, že může, pak se přidají další a už to jede :D :D
Reagovat
slacker
"Nevinej" prispevek, kde hodla nekomu po tisici urcovat nejaka pravidla a normy ktere ale sama evidentne dodrzovat nehodla
Reagovat
smazaný uživatel
V nevinném příspěku nic nenařizovala a hned se na ní někteří sesypali jako vosy. Četla jsem. Sám s oblibou píšeš někomu, že lže. Tak si dej záležet na odpovědi ať se nachytíš do vlastní pasti.
Reagovat
slacker
Zrejme mluvis o nejakem konkretnim prispevku. Bez uvedeni prikladu je to jen vireni vody.
Reagovat
slacker
Zrejme mluvis o nejakem konkretnim prispevku. Bez uvedeni prikladu je to jen vireni vody.
Reagovat
Roger_Federer
To je trosku naivni nazor..
Jednak aby mohl takto nekdo cestovat , je to primo umerne penezum.Z duchodu v CR to urcite nezaplati.
Navic Fandina je zcela jiny pripad.
Reagovat
Fandina
Jaký jsem případ?
Reagovat
Roger_Federer
2 minuty?..z pomalujes..;)
Uz jsem ti to psal nejmene 10x.na co se budu opakovat.
Reagovat
Fandina
Já vím, psal si o mě nesmyly. V životě to nebyla pravda.
Reagovat
Roger_Federer
To si nemyslim..
Melas dost casu za ty roky, abys ukazala , ze se pletu.
Reagovat
Fandina
V životě si tu o mně nenapsal něco, co odpovídá realitě. Ani jednou.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže se vymlouváš na to, že neumíš vydělat peníze?
Reagovat
Roger_Federer
Co to ma spolecneho z chovanim Fandiny na tomto portalu.??
Nechodis sem dost dlouho, abys me a moje reakce mohl obektivne soudit.
Reagovat
Fandina
A jaké je moje chování na TP?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi sis toho nevšiml, když se to tady řešilo - jsem PetaM ;)
Reagovat
Roger_Federer
Tak to jsem si opravdu nevsiml.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jezdim občas na poznávací zájezdy a většina lidí, který tam jezdí, jsou lidi důchodovýho věku. Zajímavý, kde na to berou ...
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Důchodce si může dovolit dvakrát týden dovolené v zahraničí za rok.
Reagovat
Roger_Federer
Bavime se o tenisu, ne o slevich..Bez se podivat kolik stoji vztupenka na prvni a druhe kolo Wimbledonu+cesta, ubytovani, naklady..Londyn jedna z nejdrazsich destinaci sveta..
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledon je drahý, to vím. Ale třeba jet na RG je relativně levná záležitost. Vedlejší kurty v prvním týdnu o víkendu kolem 4000 Kč i s cestou busem a ubytováním ...
Reagovat
Fandina
Já jsem byla vloni první týden ve Wimbledonu v pondělí a úterý. A včetně letenky, ubytování a vstupenek mě to stálo patnáct tisíc.
Reagovat
slacker
Euro nebo liber?
Reagovat
Fandina
Korun.
Reagovat
Roger_Federer
I kdyby 15t.Jedna noc, dva dny tenis.
Ktery duchodce v cr to muze dat...nekolik turnaju za rok ma svoje naklady..i kdyby jenom cesta z Prahy do Prostejova.Na DC, FC.
Reagovat
Fandina
Z Prahy do Prostějova vlakem a zpět cca 600,- Kč. Za vstupenku nic. Za ubytování od 500,- Kč.
Reagovat
smazaný uživatel
Víc, než si myslíš.
Reagovat
gigin
Lístek na první kola, groundrounds ticket = kurt č. 3 a výše stojí 20 liber. To je nějakých 700 kaček? Letadlo za dvojku, žrádlo nepočítám, šak doma taky žeru.
Reagovat
gigin
Loni. Ted koukám je libra o něco víc no, ale žádná vražda.
Reagovat
slacker
Loni tady v diskuzi letaly uplne jine cenove relace.
Reagovat
gigin
Jaké???
Reagovat
slacker
Takove ze me to uplne odradilo si udelat vylet do Londyna v prvnim tydnu Wimbledonu. Za ten listek mimo centralni kurty tu litala castka ve stovkach liber
Reagovat
slacker
Takove ze me to uplne odradilo si udelat vylet do Londyna v prvnim tydnu Wimbledonu. Za ten listek mimo centralni kurty tu litala castka ve stovkach liber
Reagovat
gigin
Jj, ale to jsou klubové lístky, které se dají jediné koupit na netu. Ty si kupuje místní Roger_Federer. Já bych to za to nedal.
Reagovat
Roger_Federer
Vstupenka na prvni 4 dny(2 kompletni kola) vsecky kurty vcetne centru 2007 620 liber, 2012 720 liber, 2014 nic, 2015 560 liber.Ubytovani v Soho u kamarada.
Podle me ferove ceny.
Reagovat
Frick
To je 21 300 Kč.

Za to bych mohl chodit 12 let na Slavii...
Reagovat
slacker
tam bych nechodil ani ZADARMO
Reagovat
slacker
Da se za to chodit na Slavii i kdyz se tam kona misto fotbalu nejaky koncert?
Reagovat
Roger_Federer
www.sportactions.cz/wimbledon-2015-single-tickets-centre-court/e/232
Reagovat
Roger_Federer
Takze kolik si mel celkove naklady loni?
Vcetne co si nechal za hotel, chlast a jidlo?
Reagovat
slacker
nebyli tam loni Gigin a Fandina spolu?
Reagovat
Roger_Federer
Gigin..
Reagovat
gigin
Letěl jsem v úterý, vracel se v sobotu, dva dny tenis, zbytek hauzírování po Londonu. Spal jsem ne v hotelu, ale našel jsem si přes booking jakýsi pokoj v baráku. Já už nevím přesně. Něco přes desítku, už si to nepamatuju. A nechlastal jsem tam, takže klid :))))
Reagovat
Roger_Federer
To asi bude teda chyba pak u me...;).
Ubytovani zdarma, vstup na vsecky kurty za prijatelnou sumu, stejne vzdycky spatne..:(
Reagovat
blixa
Možná dobrý se jich zeptat ;-)
Reagovat
lars
Stepanek: Těším se jak jim to natreš věříme ti jsi jednička :)
Reagovat
Frick
- Petra C. na číslech
- Maruška B na číslech (bude zase double kanárek?)
- Odtajní se seznam hráček na 50.000 v Olomouci

...lepší jak drátem do oka

Ale člověk čekal Karolína - Lucka

..tak jindy...
Reagovat
blixa
Kája už má nahráno, musí si trochu odpočinout a Lucka to drobátko pos...a. No co, stane se.
Reagovat
tommr
zítra si o postup z kvalifikace Wimbledonu vedle Petry Cetkovský zahraje i Honza Mertl ...
A Lucka Hradecká hraje spolu s Goergesovou čtvrtfinále debla v Eastbourne ...
Reagovat
Fandina
Žádám omluvu za to, že jsi to o mně psal, že neuznávám pravdu a že si nezasloužím, aby se mě někdo zastal. Dále za to, že jsi o mně psal, že mě odvlekla ochranka.
Reagovat
smazaný uživatel
To zbytečně, misa se ti omluví leda až budou z nebe padat trakaře nebo na svatýho dyndy.....
Reagovat
Frick
Zítra nebo až v pátek?
Reagovat
smazaný uživatel
v pátek
Reagovat
smazaný uživatel
v kolik ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Netušim :))))
Reagovat
freeteepek
Karolína podala dnes mizerný výkon. Nikdy bych nevěřil, že může s Agou tolikrát ztratit svůj servis. A dát za celý zápas jen jedno eso. Hrála bojácně a na své poměry velmi chybovala. Pozitivní na tom je akorát to, že bude mít před Wimbledonem pár dní odpočinku navíc a my, sázkaři, na ní nebudeme zbytečně moc sázet:-) Že bych si vsadil taky na Agu? Moc se mi nechce, ale asi budu muset. Když ranařky jako Keysová, Mugu nebo třeba Karolína jsou z formy.
Reagovat
EllNino
no Kája byla z formy jenom dneska ...
Reagovat
slacker
Ode dneska uz je z formy
Reagovat
EllNino
jeden nepovedenej zápas přece nezabije ty povedený předchozí ...
Reagovat
slacker
a na co se mame tesit do pondeli, kdyz jsou vsechny nase out ve stredu?
Reagovat
EllNino
myslím, že tenis nesleduješ první tejden ...u žen fakt nejde předpovídat forma podle výsledků jednoho turnaje
Reagovat
misa
Petra, Lucka v ideálním 3. kole jdou na některou ze skupiny: Cornetová, Kuzněcovová, Strýcová, Jankovičová, Beguová, Bencicová, Giorgiová, Garciaová.
U Petry je to jedno, ale Lucka snad nedostane Báru nebo Belindu.

Karolína na některou z Svitolinová, Lisická, Erraniová, Muguruzaová, Keysová, Stosurová, Azarenková, Pennettaová.
3. kolo se Sabine nebo Vikou by bylo hodně těžké.

Petra by ve 4. kole mohla narazit na A. Radwaňská, Petkovicová, Bacsinszká, V. Williamsová.
Lucka ve 4. kole na Suárezová, Kerberová, Karolína Plíšková, Bouchardová. CSN nebo Genie by byly fajn, Angelika a Kája hodně těžké.
Karolína ve 4. kole na Wozniacká, Šafářová, Ivanovičová nebo Makarová. To jsou pro ni slušné soupeřky.
Reagovat
Frick
je venku i Berďa....
Reagovat
slacker
Tyden pred W a vsichni nasi totalne s formy :-D
Reagovat
Fandina
To by mohlo ale přinést na Wimblu úspěch, když teď není.
Reagovat
Fandina
Berďa?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.novinky.cz/krimi/373276-berdych-je-venku-z-ruzynske-veznice-bude-pracovat-jako-ridic.html
Reagovat
blixa
No vida, takovej plat by jako tenista neměl ! :D
Reagovat
Fandina
Aha .............:-))))))))))
Reagovat
VlS
tebe jednou někdo umlátí lopatou, se kterou si předtím budeš muset vykopat hrob :-))
Reagovat
a.magerova
No..... ale zase je k zamyšlení jiná věc..... přemýšlím, kolik pochval za posledních 11 let jsem dostala já.... skoro to vypadá, že na tom budu hůř než ten kriminálník :-/
Reagovat
blixa
Člověk se musí pochválit sám. Nikdo to za něj neudělá ... ;-)
Reagovat
a.magerova
No to je to.... buď sám.... nebo pak v lochu sekat dobrotu a oni Ti to právníci a bachaři spočítaj :-)))
Reagovat
Frick
Kdyby nám někdo v neděli řekl, že ve ČF nebude ani jedna Češka, když naše TOP kvarteto bylo nalosováno do jedný půlky, to bychom ho asi hodně oTommrovali...
Reagovat
EllNino
asi jo :) ale tak každý týden není posvícení, jsme zkrátka moc namlsaný předchozíma uspěchama ...a ženská špička je tak vyrovnaná, navíc nasazení na travnatém povrchu nemá skoro význam, neboť se na něm celý rok nehraje a rozdíly se ještě víc mažou :)
Reagovat
slacker
Ja myslel ze na trave se rozdily mazou v NAS prospech
Reagovat
EllNino
asi jsi myslel špatně, vzpomeň si na Wimbledon 2009 :)
Reagovat
slacker
ja pamatuju jen na Wimbldeony ktere davali v nasi televizi zdarma. pred rokem 2010 si vybavim uz jen ty s Janou Novotnou.
Reagovat
EllNino
tam jediná Iveta Benešová postoupila (a ještě s odřenýma zádama) do 2. kola, jinak prd, a že jich v tom 1. kole bylo :)
Reagovat
slacker
A Iveta Bartosova mela odrena zada, kdyz nekde upadla ozrala
Reagovat
Fandina
některý druh humoru byť výstižný není skutečně ale skutečně moje káva
Reagovat
Frick
"Prostě jsem se na to dneska vys.rala"

Karolína Plíšková, Eastbourne, červen 2015
Reagovat
EllNino
"fuck it all" :DD
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak :D :D
Reagovat
sprchon
Jo. :D Kája to fuckuje, Bára to m.rdá a Denča to jebe.
Reagovat
VlS
To bude děcek, stavte školky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jebe??
Reagovat
blixa
Ty si představuješ, že si ještě hraje s panenkama, viď ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je jako na mě?
Reagovat
sprchon
Stačí se podívat na fotky... To je samý JBMNT. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tak :D
Reagovat
smazaný uživatel
velká gratulace. Konečně se začíná blýskat na lepší časy. :)
Z Káji mám dnes smíšené pocity a nevím, jak tu prohru mám brát.
Reagovat
EllNino
jako trénink :))
Reagovat
smazaný uživatel
Podle toho, co tady lidi píšou, to asi pojala tréninkově a hlavou už je na Wimbledonu :)
Reagovat
EllNino
No nic, Kája to pojala treninkově, nedělal bych z toho vědu, rozehraná je až až :) a Radwanská začíná hrát dost dobře :) přesně tenhle typ hráček Káju dokonale otráví ...myslím, že se dneska ani nijak extra nesnažila, no nevadí, aspoň se adaptuje ve Wimbledonu a tam najede na level Birmingham :)
Reagovat
sprchon
Přesně tak. :)
Reagovat
slacker
Debakl 2:6 1:6 z letos jalovou Radwanskou
Reagovat
Fandina
Aga hrála moc dobře a na trávě to ona umí. Všechno vybrala. To je těžké. Ale já jsem také čekala lepší výsledek. Co se dá dělat.
Reagovat
EllNino
Tyhle turnaje před grandslamy jsou jedna velká komedie :)
Reagovat
makro99
jak pro koho; pro místního komentátora a kupodivu i pro jeho ozvěnu zjevně ne ;)
Reagovat
EllNino
nevím, mně se zdá, jako by je špička vypouštěla (až na výjimky) a ostatní holky se snaží :) vždyť kolik nasazenejch se dostalo do 3. kole žejo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitá opatrnost je na místě, zranit se na grandslam by bylo hodně pro zlost. Proto opravdu leckdo nehraje úplně naplno.
Reagovat
EllNino
právě :) ...proto tolik překvapivých výsledků ..:)
Reagovat
makro99
je to tak; a těch faktorů je víc: i nižší koncentrace a motivace těch špičkových hráček před GS; čas mezi Paříží a Wimbledonem je pořád krátkej - špičkový hráčky mají sérii velkých turnajů před Paříží, tam pak dojdou do druhýho týdne (extrémně náročný fyzicky, ale hlavně psychicky), takže pak se ty 2 týdny odpočinku nabízejí; a nastoupit ve 3. týdnu, už má člověk zase v hlavě, že finále v Eastbourne znamená nepříjemnej handicap pro Wimbledon; no a na druhou stranu existují "travnatý specialistky" (Angličanky, některý Američanky, Kristýna, Mahut, Hernych), který na trávě ožívají a který se pak staraj o ty překvapení...
Reagovat
smazaný uživatel
Hernych se teď postaral o překvapení tím, že vypadl v prvním kole kvalifikace ;-)
Reagovat
makro99
Pro ty - erudované - bezesporu. A zklamání. Loni to měl Honza na trávě 5-3, předloni mimořádných 13-3 :)
Reagovat
smazaný uživatel
dnes nepředvádí vůbec dobrý výkon. Aga ale čte dobře hru.
Reagovat
EllNino
Aga je přesně typ hráčky, kterej dokáže hru Káje totálně otrávit ...a Karolína se dneska ani mocnesnaží
Reagovat
martinek37
Tak Johanna si to uhrála, možná tajný tip na Wimblas.
Reagovat
sprchon
Johanna jede. Třetí set jsem neviděl, už koukám na Káju. Ale v prvním hrála slušně, ve druhém Garbine trochu přitlačila a byla o něco lepší. Čekal jsem spíš, že tu otočku dokoná...

No a Kája to dnes asi opravdu bere spíš jako trénink. ;)
Reagovat
martinek37
Tak možná je Kája unavená, ale ta Agy hra jí asi moc nesedí si myslim.
Reagovat
smazaný uživatel
po takové Superporadě od kouče to musí Kája breaknout
Reagovat
martinek37
Teda Karolína špatný dneska zatim. Snad se zvedne ve druhym.:(
Reagovat
smazaný uživatel
Snad. Prohru jsem očekával a nebyla by to žádná tragédie, ale debakl týden před Wimbledonem by pro sebevědomí nebyl zrovna nejlepší.
Reagovat
martinek37
Ale jo, Aga hraje dobře, sebevědomě, zase se zvedá, mám jí rád, ale Karolína dělá i sama dost UE, neni to její den, teď už zase tři BB pro Agu
Reagovat
slacker
Pekny trapasy od nasich letos v tom Eastbourne. Se mi ten Larolinin zapas vubec nelibi jak se vyviji
Reagovat
Fandina
Zatím to není ono, ale proč hned trapas? K čemu ta negativa?
Reagovat
EllNino
nepoučoval si nedávno tommra ? a děláš to samý :)
Reagovat
Fandina
slacker si stěžuje, že ho druzí uráží. Přitom to je on, co pořád do druhých reje. Je potřeba, aby si vlastně ujasnil, co chce a očekává od druhých a i to, jak se má chovat k nim.
Reagovat
slacker
Poucoval, ale nedelam to samy
Reagovat
EllNino
no tak jaký trapasy ? Lucka hrála těsně, Bára ještě těsnějc a Kája hraje proti jedné z nejlepších travařek .)
Reagovat
slacker
jakmile to zadna z nasich nedotahne do semifinale, je to pokazeny tenisovy tyden. Tady to nedotahne zadna ani do QF. A bylo jich tam prihlasenych tolik
Reagovat
EllNino
pokud vím, tak v pavouku byly 3 :)
Reagovat
slacker
Petra si to rozmyslelal na posleni chvily, a pak dalsi v kvalde
Reagovat
EllNino
no od těch si snad nečekal postup do semifinále :)
Reagovat
Carter
Podľa mňa:

Mladenovič
Stephens
Pironkova
Cibulková
Hradecká

Ak bude mať deň, tak by mohla zavariť Nasťa, Coco, Kaia, Julča, Magda a možno Daniela a Kirsten

U mužov nepríjemní:

Kližan
Čorič
Dolgopolov

Ak im sadne deň, tak aj: Rosol, Pospisil, Mahut, Groth naveľa Erno ak sa mu bude chcieť :D
Reagovat
smazaný uživatel
Klizan nie,ten na trave nevie
Reagovat
FulnekUltras
ale z druhé pozice - nakonec proč ne?
V současném ženském tenise je přece možné úplně všechno - a kdo jiný by to měl znovu potvrdit, než hlavní představitelka tohoto trendu... ;)
Reagovat
Frick
Plekyho druhá trefa je definitivně stvrzena, tak gratulace jemu i Lucce (teď skutečně nemyslim Šafi ani Hráďu)
Reagovat
smazaný uživatel
A zatím dělá jen hokejisty, žádnou zpěvačku.
Reagovat
smazaný uživatel
Teoreticky asi nejzrádnější soupeřky pro 1. kolo:
Mladenovic
Pironkova
Watson
Rybáriková
možná bych přidal i Flipkens :)

Ale stejně je to hlavně o Petře. Když bude v pohodě, tak jí může být los fuk.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě bych přidal Cibulkovou a Švedo(vo)vou
Reagovat
smazaný uživatel
Jich bude víc. Já jsem jich nechtěl psát dvacet :)
Reagovat
janek_da
za mě
Gavrilova
Uytvanck
Konjuh
Švedova
Reagovat
janek_da
A Cetko!!! Až postoupí. A bude nebezpečná jenom pro soupeřky, ale i pro srdce pánů
Reagovat
EllNino
Gajdosova, Konta
Reagovat
Cico93
aj Riske ne?
Reagovat
janek_da
ne
Reagovat
janek_da
;-)
Reagovat
Cico93
tak potom dobre.
Reagovat
FulnekUltras
Nespekulujme o zrádnosti - hlavně aby horší Petra nezradila tu lepší... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mladenovic
Konjuh nebo jiná rising star
Nasťa Pavlyuchenkova
Lucka Hradecká
Britka
Reagovat
Cico93
kto je ta posledná?
Reagovat
EllNino
jakákoli Britka :)
Reagovat
janek_da
Larcha, ale ta jenom proti Marii
Reagovat
EllNino
ta už hlavně dneska dohrála :)
Reagovat
Cico93
skrečovala kvaldu.
Reagovat
janek_da
tak slav, já viděl že byla v posledním setu brejk nahoře. Takže šokink
Reagovat
smazaný uživatel
Jakákoli hráčka reprezentující Velkou Británii :)
Reagovat
Cico93
Mna napadla ta čo spomína Janekda.
Reagovat
EllNino
nová nebezpečná : Ying Ying Duan :) dneska 7:5 6:0 vkvaldě
Reagovat
rib
Myslím, že nejdůležitější je, koho potká Petra v 1.kole. To ostatní je jenom víření vody...
Reagovat
Fandina
To určitě, los bude rozhodující. Pokud bude mít nějakou vyloženou trávařku, tak potom to bude záležet i na dalších kolech. Taková Pironě, které se na trávě také daří jí potrápila v roce 2011 hodně. Doufám, že zdraví bude v pohodě. Peti pojď!
Reagovat
Frick
Hm, teď mi to vlastně došlo - Andrejka se na svých dvou posledních vystoupeních v hl. soutěži GS vždy potkala s pozdější šampionkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže letos nevyhraje Wimbledon nikdo:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud nebudeme trvat na tom, že ta výhra nad Andreou musí být v hlavní soutěži, tak Wimbledon vyhraje Katerina Bondarenko.
Reagovat
Frick
maminka :o)
Reagovat
a.magerova
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/11425121_769951389790192_3609551389220630009_o.jpg

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/11148765_769949806457017_1659838663940137574_n.jpg?oh=57773b1847576c3d3da3c3a719245abd&oe=56225AAA

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11057706_769949723123692_4904719872839308621_n.jpg?oh=b957700905ab429f78c95a8849ea5585&oe=55EA4130

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10400048_769664283152236_4828688447882754544_n.jpg?oh=a53fdc2a81e323c6939529fbd0230c0a&oe=562397EE

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11017743_769630906488907_4368369985720822099_n.jpg?oh=4bc5f73368689ff7983a89865c83507a&oe=56233281
Reagovat
Cico93
Rafa pekne poctivo.
Reagovat
gigin
http://40.media.tumblr.com/c22d4ecf3bba062ef40132b33ad6cd68/tumblr_nqdhv5ZNQE1usrvr6o1_400.jpg

http://41.media.tumblr.com/040bfcf49507aa6b7b734af7e909f7a8/tumblr_npzyh5KcI81usrvr6o1_1280.jpg

http://41.media.tumblr.com/1ab5801dd52587ea9243294bd044966b/tumblr_np12fqH32X1usrvr6o1_1280.jpg

Ještě za mlada, kdy hrál ve filmu:

http://38.media.tumblr.com/5f9fdb88c58be1729fddf87c5fd8f656/tumblr_np2jsrl0jU1usrvr6o1_400.gif
Reagovat
a.magerova
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/t31.0-8/s2048x2048/11426403_769659829819348_7691885637045438325_o.jpg
Reagovat
janek_da
tady je taky dobré počítání

https://www.youtube.com/watch?v=AtNXopW_a1o

Když přičtu 5 k počtu tenisových raket s kterými jsem hrál dostanu den, kdy začíná Wimledon. Naopak když tu samou pětku odečtu od tenisových krabic, které do začátku Wimledonu otrevřu, dostanu také den v měsíci, kdy začíná Wimbledon.
Reagovat
slacker
Jejda kdo by to byl byval necekal, ze se svetova dvojka a lonska vitezka vyhne svetove jednicce az do finale
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor, ono to není tak úplně jednoduché:

The women are seeded as per the WTA rankings unless the seeding committee of the club specifically intervenes if they believe that there is some imbalance in the order based on the players? current or past grasscourt success.
Reagovat
smazaný uživatel
Ostatně i v článku je to přímo zmíněno. Nasazení nemusí vždycky odpovídat žebříčku.
Reagovat
janek_da
Ale jak Slacker píše. Jakože jedna z nich by byla nasazená trojka?
Petra obhájce, světová dvojka
Serena jasná jednotka

Kdo by měl být nasazenou dvojkou nebo dokonce jedničkou místo nich?
Reagovat
slacker
Jo je to zmineno, ale neumim si predstavit ani teoreticky odsun jednicky nebo lonske vitezky az na treti misto
Reagovat
smazaný uživatel
Pekelní pořadatelé Wimbledonu tak dlouho losovali a nasazovali a přesazovali pavouka dvouhry, aby reklamu a televizi dostali do těch nejlepších čísel. Jedině přijatelné finále bylo Petra versus Serena, ale Bůh a Lucka Šafářová byli proti... :-D

(parafráze - Žlutý pes: US Open)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist