Kvitová si poradila s Bouchardovou, Zakopalová nestačila na Erraniovou

8. 8. 2013, 07:40
Aktuality 199
WTA TORONTO - Petra Kvitová na Rogers Cupu úspěšně zahájila misi za obhájením titulu. V Torontu si poradila ve dvou setech s domácí Eugenií Bouchardovou a zůstala poslední Češkou ve dvouhře, neboť Klára Zakopalová nepřekvapila proti Italce Saře Erraniové.
Petra Kvitová

Petra Kvitová postoupila a turnaji v Torontu do osmifinále. Šestá nasazená si ve druhém kole poradila s domácí devatenáctiletou Eugenií Bouchardovou ve dvou setech relativně hladce 6-3 6-2.

"Mám za sebou těžký zápas s Bouchardovou a jsem ráda, že jsem prošla do dalšího kola," napsala Kvitová na sociálních sítích po utkání dlouhém skoro hodinu a půl. Kvitová v něm ztratila jednou podání a soupeřce vzala servis čtyřikrát. 

Bouchardová je v 19 letech už 62. hráčkou světa a touží se stát členkou Top 10. "Vím, že mohu na této úrovni hrát. Myslím, že tento zápas mi dal další zkušenosti. I když jsem nehrála svůj nejlepší tenis, neustále jsem bojovala, ale vyhrát jsem si dnes nezasloužila. Petra dnes hrála velmi dobře," komentovala talentovaná Kanaďanka. "Celý život tvrdě pracuju, abych se stala hráčkou Top 10, takže musím hrát proti těm nejlepším."

Kvitová se v duelu o postup do čtvrtfinále střetne s Australankou Samathou Stosurovou, se kterou se střetla už pětkrát a čtyřikrát vyhrála. Jediná prohra je z letošního turnaje na antuce v Římě. "Takže doufám, že jí to vrátím," uvedla Kvitová, která na Rogers Cupu, který se loni hrál v Montrealu, obhajuje titul. 

Stosurová má v posledních dnech dobrou formu. Minulý týden v Carlsbadu získala po dvou letech titul, když porazila Agnieszku Radwaňskou i Viktorii Azarenkovou. V Torontu pak prodloužila sérii neporazitelnosti na sedm utkání, když otočila duel s Glushkovovou i Španělkou Carlou Suárezovou-Navarrovou.

Naopak Klára Zakopalová ve druhém kole vypadla. Na kanadském podniku jednatřicetiletá hráčka nestačila na pátou nasazenou Saru Erraniovou z Itálie, které podlehla 2-6 6-7. 

Zakopalová v úvodním setu utkání s šestou hráčkou světa třikrát prohrála servis a hladce ho ztratila. Ve druhé sadě se rodačka z Prahy ujala vedení 4-2, Erraniová ale dokázala ziskem tří gamů za sebou skóre otočit a česká tenistka musela při Italčině podání odvracet dva mečboly. 

To se sice Zakopalové povedlo, ale následující tie-break ztratila jasně 2-7. V Torontu tak nenaváže na semifinálové účasti z předchozích dvou turnajů v Bastadu a Palermu, když v Itálii shodou okolností prohrála duel o finále právě s Erraniovou.

Serena nezaváhala, Wozniacká neproměnila mečboly
Očekávaným vítězstvím vstoupila do přípravy na US Open Serena Williamsová. Světová jednička sice s Francescou Schiavoneovou brzy ztratila podání a prohrávala 2-3, pak ale vyhrála osm gamů v řadě a nakonec Italku porazila hladce 6-3 6-2.  

"Cítila jsem se dobře. Samozřejmě, že jsem udělala několik chyb, ale byl to můj první zápas na hardu po delší době," řekla Williamsová, jež v červenci triumfovala na antuce v Bastadu. "Navíc jsem hrála proti dobré soupeřce, takže to byl dobrý zápas. Trvalo mi pár gamů, než jsem se přizpůsobila její hře," dodala jednatřicetiletá Američanka, která se ve 3. kole utká s Belgičankou Kirsten Flipkensovou.

Sorana Cirsteaová zdolala po třech hodinách boje bývalou světovou jedničku Caroline Wozniackou, když za stavu 5-7 a 5-6 odvrátila dva mečboly. Rumunka nad Dánkou nakonec vyhrála 5-7 7-6 6-4 a bilanci vzájemných střetnutí vyrovnala na 3-3. O postup do čtvrtfinále si zahraje s další bývalou světovou jedničkou Srbkou Jelenou Jankovičovou.

Marion Bartoliová, jež před měsícem ve Wimbledonu získala svůj první grandslamový titul, se po oslavách, odpočinku a následném tréninku vrátila na kurty hladkým vítězstvím. V Torontu smetla 6-0 6-3 Američanku Lauren Davisovou a pochvalovala si svůj výkon.

"Byla jsem překvapená, jak dobře jsem začala hrát. Na tvrdém povrchu jsem nějakou dobu nehrála a v Torontu jsem poslední dvě účasti skončila v prvním kole. Na kurtu jsem si to chtěla užít a hodně jsem se snažila. Výhra 6-0 6-3 je pro mě velmi dobrá, myslím, že se svou hrou mohu být spokojená," komentovala Bartoliová.

Francouzská tenistka měla hrát už ve Stanfordu a v Carlsbadu, kvůli problémům s kolenem se ale z obou podniků odhlásila. "Je to čím dál lepší. Je potřebuju každý den spolupracovat s fyzioterapeutem a dělat nějaké rehabilitační a posilovací cviky, aby koleno vydrželo náročnou letní sezonu," uvedla Bartoliová, která si se Slovenkou Magdalénou Rybárikovou zahraje o čtvrtfinále.

- WTA PREMIER TORONTO -
(Kanada, tv. povrch, 2.369.000 dolarů)
středeční výsledky (07. 08. 2013)

Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (6-ČR) - Bouchardová (Kan.) 6-3 6-2
Erraniová (5-It.) - Zakopalová (ČR) 6-2 7-6(2)
S. Williamsová (1-USA) - Schiavoneová (It.) 6-3 6-2
Na Li (4-Čína) - Pavljučenkovová (Rus.) 6-1 6-4
Bartoliová (7-Fr.) - Davisová (USA) 6-0 6-3
Cirsteaová (Rum.) - Wozniacká (9-Dán.) 5-7 7-6(0) 6-4
Cornetová (Fr.) - Kirilenková (11-Rus.) 7-5 7-5
Vinciová (10-It.) - Makarovová (Rus.) 6-0 6-4
Stosurová (12-Austr.) - Suárezová (Šp.) 1-6 6-2 6-3
Flipkensová (13-Belg.) - Bertensová (Niz.) 7-5 3-6 6-2
Stephensová (14-USA) - Barthelová (Něm.) 6-3 4-6 6-3
Jankovičová (15-Srb.) - Fichmanová (Kan.) 6-4 7-6(6)
Ivanovičová (16-Srb.) - Pennettaová (It.) 6-4 6-4
Rybáriková (SR) - Lepchenková (USA) 6-4 6-2

Čtyřhra - 2. kolo:
Grönefeldová/Peschkeová (3-Něm./ČR) - Beguová/Govorcovová (Rum./Běl.) 6-2 6-1
Kopsová-Jonesová/Spearsová (4-USA) - Hrdinová/Hao-Ching Chan (ČR/Tchaj-wan) 6-4 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

199
Přidat komentář
Titan
Hingisovic děvče teda nic moc, druhý start a konec v druhém kole.
Ale jo, chápu, že je to těžké a že jsou obrovská očekávání, snad sto Martina nevzdá. Nápad s Hantuchovou nebyl možná nejlepší. Má sice kariérní Grand-slam ve smíšené čtyřhře, ale Dani se teď soustředí na dvouhru...
Reagovat
LukasH
Obrovská gratulace Petře. Hrála si famózně - ala 2011, al Dubaj 2013. Když jsi podávala za stavu 5:2, měl jsem připraveno, že napíšu - dnešní hra by byla na Serenu. Na konci jsi ztuhla a zpanikařila, ale nevadí. Super.
Ač mám Sam rád, dnes se ukázalo, že Petra je mnohem všestrannější hráčka, která dokáže zahrát fantastický údery s obtížných pozic a dobíhaných míčů.
Reagovat
Michaelus
Sam podle mě nehrála na 100 procent...
Petra super,hrála moc dobře až na konec,tam se mi zdálo jako by trošku odpadla...
Reagovat
pepin
Tak zdravím všechny noční ptáky a dnes opravdu pochvala Petře a to i s tím jedním nepovedeným servisem. Včera jsme ten servis řešili a ona jako by nás slyšela tak si dala záležet. Opravdu se snad začíná vracet, velmi dobře se dnes pohybovala, je vidět že zchudla. Tak uvidíme zítra, zda to bude mít pokračování jako seriál.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám Sam taky ráda a taky si myslím, jak se tu psalo, že je unavená. Včera měla tříseťák s Karličkou, což asi nebylo snadný. Ovšem nesnižuju výkon Petry, byla dobrá, až na pár úletů, ale jinak se mi líbila. Takže konečně zase pro fandy svítá nějaká naděje.. klepu na dřevo. :))
Reagovat
LukasH
TO je fakt. Byla na ní vidět únava nešel jí 1. servis na pravou stranu. Na levou jí to zas Petra docela dobře returnovala (přece jen to má do forhendu, takže to na ní není taková zbraň jako na pravoruké hráčky). Petra jí hodně tlačila a zvládla všechny důležitý momenty až na ten konec - neřekl bych, že by odpadla, spíš na pár míčů znervózněla a pak je to hned.
Reagovat
Mr.Pink
Nesouhlasím s tím, že je Petra mnohem všestrannější. Sam dokáže daleko lépe měnit rytmus hry, umí si dojít pro vítězný míč na síť, má nejlepší voleje na okruhu a skvělý cit pro míč.
Petra je klasická ranařka, ale technicky rozhodně není lepší než Sam.
Reagovat
Titan
Famózně? 2011 rozhodně ne, dneska dobrý, ale málo winnerů. Zápas ze Sam toho nikdy moc neřekne, protože ona je díky svému kick-servisu nepříjemná. Uvidíme se Soranou, ta hraje dost agresivně a podobně jako Petra...
Reagovat
LukasH
Možná jsem použil špatný slovo. Samozřejmě, Sam hraje mnohem techničtěji a já ten její styl mám rád. V singlu ale dneska bohužel hráči na síti moc nepochodí. Třeba překvapí, ale na ty nejlepší to neplatí.
Spíš jsem to myslel tak, že Sam má výbornej forhend, ale slabší bekhend a pokud bekhend dobíhá, tak dá jen slajz čímž většinou soupeřce naleje. Petra je schopná i z dobíhanýho bekhendu dát normální úder, ne-li winner.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím a přidávám se k pochvale, dneska si ji Petra rozhodně zaslouží!
Reagovat
LukasH
Ach jo, nechytej mě za slovo. Jo, pro mě famózně oproti tomu, co předváděla v poslední době. Nemyslim třeba v porovnání se Serenou na RG.
Proč ne 2011? Mně se zdá, že jsou tím nějak všichni moc opojeni. I když tam vyhrála, to co vyhrála, vždycky chybovala, dělala dvojchyby, např. s Azarenkou na Masters vedla v 1. setu 5:0 a vyrovnalo se to na 5:5. Nevím, proč by se zrovna tenhle zápas k tomu nedal přirovnat. Jo a možná je ve statistice málo winnerů, ale už tam není spousta vynucených chyb, kdy Sam málem upadla ruka.
Reagovat
Mr.Pink
no, ona to dokáže i Sam, bohužej jí ale došla šťáva. Pokud budeme porovnávat její BH s FH, tak ano, BH z tohoto srovnání nevyjde jako vítěz, ale i z BH dokáže výborně zaútočit.
FH má skvělý a považuji ho za nejkrásnější na okruhu. Stylově trochu podobný Fedexovi (výborná práce zápěstí)
Reagovat
LukasH
To je fakt. Sam je pro mě vždycky zpestření a vždycky jí přeju, obzvášť když hraje proti 2. a 3. hráčce z východní Evropy (promiň, Monty).:-)
Ale dost diskusí.
Dobrou noc.
Reagovat
Titan
Já se jen zdráhám velkých soudů. Chládková na FED Cup Palermo může vyprávět. Jeden zápas nic neřeší, uvidíme další tři dny (jestli to finále klapne)...;-)
Reagovat
LukasH
Já ale taky. Hodnotím jen tenhle zápas. Vůbec si netroufám předčasně jásat.
A teď už fakt dobrou.:-):-):-)
Reagovat
Bob
Gratulace Petro!! Pooojď!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně! :D čtvrtfinále proti bude asi těžký, ale Petra hraje dobře :D
Reagovat
LukasH
Jestli bude hrát jako dneska, tak bych se tak nebál. Sorana musí být hratelná, když jí Kerolajn i Ana měly na lopatě, ikdyž to neukončily. Ale nechci to zakřiknout.
Reagovat
Michaelus
Sorana určitě nebude stabilní ale hlavně nesmí Petru přetlačit.
Reagovat
smazaný uživatel
3DF? -_-
Reagovat
Nancy_z
Petra mě potěšila, snad se dostane ještě dál. Dneska pěkný výkon, až na to závěrečné podání :-)
Reagovat
Nancy_z
Doufám, že každá hra nebude mít 12 minut :-P
Reagovat
Nancy_z
Tak teď, Peťo, rychle, ať můžu jít spát :-) POJĎ!
Reagovat
LukasH
Jóóóóóóóóóóó, poooooojď!!!!!!!!
Reagovat
LukasH
Petra tedy drsně, jak už jsem ji dlouho neviděl. Servis super. Petro vydrž, vydrž!!!!!!! Prosím.
Reagovat
Titan
Jj vypadá to dobře, snad nepřijde krize...
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to dopodává ne?
Reagovat
Nancy_z
Je to napínavý, ten závěr mě probral :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zase přetahovaná, snad to nebude trvat 10 minut jako včera s Kanaďankou..:)
Reagovat
Nancy_z
Tak skoro 13 minut.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně, 1. set je doma, tak rychle 2. a je to :)
Reagovat
Titan
Včerejší opáčko. Poslední hra prvního setu na krev...:-)
Reagovat
LukasH
No jo, ale s o třídu lepší soupeřkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo přesně, jen ten set byl rychlejší, Péťa má pochopení pro unavený fandy :))) Sam se doufám nehodlá nějak moc rozehrávat ve 2.setu :)
Reagovat
Mr.Pink
Sam je unavená, tipoval jsem prohru a tip to bude zřejmě správný. Petra zhubla a každá hráčka to teď s ní bude mít těžké :)
Reagovat
Michaelus
Já jsem čilý jako rybka,ani nevím jak to...
Můžu fandit plnou silou
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si rozpolcenej? Já jo, celou dobu tady tlačím po nocích Sam a teď jdu proti ní... to je nespravedlivý..
Reagovat
Titan
Sam se bude rozehrávat, ale na další zápas v Cincinnati... doufejme...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
A co ty vůbec tady, nepatříš mezi ponocující nicky :)) Zítra Slunce na obloze nebude? :)))
Reagovat
Titan
Lepší je letos u Petry relativní, s lepšími hraje mnohdy lépe, než s průměrem...
Reagovat
Titan
jak můžeš být unavená. U nás dnes teplotní rekordy, za celou existenci Moravy a já čiperný jak kolibřík...:-))
Reagovat
Titan
Včera jsem taky ponocoval...
Ne, zítra si Slunce vyprošuji, ale stínit ho dá větší práci...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nepíšu, že jsem unavená :)) Zatímco ty sis někde poletoval, já měla dneska napilno..:)))
Reagovat
Titan
Rád poletuji, zvláště, když mě vytočí někdo, kdo založí stejné vlákno jinde...:-)))))))))
Reagovat
LukasH
Tak je to na nejlepší cestě, ale radši ještě budu zticha.
Reagovat
Nancy_z
:-) U Petry se nikdy neví, ale Sam od začátku vypadá, že toho má dost...
Reagovat
LukasH
Z 0: 40 si to takhle přímočaře vyhrát.....skvěle, skvěle.
Reagovat
smazaný uživatel
:))to si jistě nemyslel na mě, že? :)) Já jsem v tom nevinně :)) Petro ukonči Samiino trápení a moje taky, je mi jí prostě líto..
Reagovat
Mr.Pink
Sam takhle vypadá už od prvního zápasu, potřebuje si už odpočinout.
Reagovat
Nancy_z
Ale teď několik pěkných výměn. Sam to ještě bude zkoušet :-)
Reagovat
Titan
Nevinně v tom jsi, ale jsi v tom...:-)))))))
Nebuď smutná ze Sam, ona ještě pár zápasů vyhraje...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:)) Jak to víš? Nevzpomínám si, že bys ty u toho byl :))))))) Nemám ráda zápasy, když tam hrajou proti sobě moji oblíbenci, jsem holt cíťa :))
Reagovat
LukasH
Dopodávat, prosím.
Reagovat
Titan
Jsem u toho nebyl? Ccc, ani nevíš, co dokážou tajemní kolibříci, ani si nevšimneš a ...:-))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ptáčků, co kolem mě lítají, si ještě všimnu :))))))) Peťulíne, ukonči to :)
Reagovat
Nancy_z
Jejda, doufám, že je to jen kosmetická úprava skóre.
Reagovat
smazaný uživatel
Péťo gratulka, hrála jsi dobře :)) Sam, příště stojím zase za tebou :)
Reagovat
Titan
Je to na hotelu, první mačkací point (anglicky match point), ale ten vysoký míček před tím se Petře moc podařil...
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale tý první větě nerozumím.. co je na hotelu, už mi to nemyslí takhle pozdě.:)
Reagovat
Titan
Jak pozdě? Ještě mi zbývá litr červeného...:-))))
Říká se, že je to doma, ale Petra není doma, ale na hotelu...:-))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, asi ti nerozumím, protože nepiju :))))))
Reagovat
Titan
Vypadá zatím zdravě. Proti Stosur to nikdy není procházka kolem Tiffaniho...
Reagovat
Titan
Domča vypadá dobře, a to vůbec neříkám jako dopingový komisař...:-)))
5:2 a už si to vzít nenechá...
Souboj s Na Li bude hodně zajímavý...;-)
Reagovat
Titan
Tak to dopadlo dobře, Vinci hrála moc antukově...
Reagovat
Titan
Někdo mě na ní upozornil v roce, kdy Petra vyhrála Wimbledon a od té doby po očku koukám, kdy vyroste. Myslím, že letos je čas pohnout se trochu dál...
Reagovat
Titan
Pěkně, druhá Ivanovič vyhrála a to ještě dělala hodně chyb. Druhý set a první podání bylo takové rande naslepo... Ale i tak hodně štěstí...
Tak, a teď tu máme Cibuli a čtyřhru. Doufám, že Domča ukáže Italce slovanskou krev...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ola Tomas
Reagovat
Mayo
Rybárikovej ide karta
Reagovat
smazaný uživatel
Na Serenu jej nebude stacit ani karta-eso
Reagovat
smazaný uživatel
kdo buse s mnou ponocovat než bude hrát Petra? :D
Reagovat
Bob
Já tu na stopro budu.
Reagovat
Michaelus
Ja taky
Reagovat
smazaný uživatel
Tak fájn, nebudu sám :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky tu budu cekat ... pokud neusnu na zidli
Reagovat
smazaný uživatel
dej si energy drink :D nebo kafee
Reagovat
Bob
Pivo.
Reagovat
smazaný uživatel
taky možnost :_D
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorší je, že to vřdycky projede, když má vyčištěnou cestu do dalších kol... tak jako teď, snad to otočí
Reagovat
smazaný uživatel
/vždycky/ pardón
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi zábavná komedie s tímhle týpkem Ernestem, má mé sympatie jak to tam klátí :-D
Reagovat
Bob
Gratulace Gulbisovi! Tím, že porazil Můru mi udělal radost :)))
Reagovat
smazaný uživatel
jsem psala tomasinhovi, všechno je jednou poprvé :))))
Reagovat
Bob
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co je s Tomášem že by pokračoval ve stejném trendu jako v bastadu?
Reagovat
gigin
Excelentní, briliantní!!!! Díky moc, ty kluku jeden!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Moc gratuluju, zaslouží si to :)
Reagovat
Bob
Já to věděl a proto jsem si na Gulbiho vsadil, bych by hřích při tak velkém kurzu. Gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáši to snad nemyslíš vážně! :-(
Reagovat
Sonja
Jedna moje oblíbenkyně dnes musela vypadnout:-(...neviděla jsem celý zápas, tak moc nemůžu posoudit, jak hrály, ale hezké momenty tam ve 3.setu, na který jsem koukala, měly obě. Ana podávala na vítězství a klasicky nedoservírovala, což mě mrzí, protože prohrát po tom, co je k vítězství krůček (i když ten nejtěžší), musí bejt hrozný. Ale stává se to a stávat se to bude... Ana prohru přijala v pohodě, dokonce si s Na Li daly u sítě pusu:-)
Tak gratulace vítězce!:-)
Reagovat
Sonja
http://www.q3.cz/images/14Ana_NaLi.jpg

Dost chyb na obou stranách. A koukám, že Ana docela zápasila se servisem. % 1. nic moc a do toho ještě 9 dvojchyb...
Reagovat
smazaný uživatel
Mrzí mě to hodně. :( Já jsem bohužel neviděl závěr 3. setu od stavu 5:5, protože u nás byla chvíli taková bouřka, že jsem se bál, aby mi do toho nefláklo... No, průběh zápasu byl takový, že v 1. setu byla lepší Ana, zatímco Na Li hodně chybovala. Ještě v úvodu 2. setu Ana získala brejk, jenže pak se Na Li chytla a chybovat začala naopak Ana. Na Li uhrála šest gemů v řadě. Začátek 3. setu zase patřil Aně, k vítězství chyběl kousek, ale nakonec to bohužel nevyšlo. Na Li ukázala, proč je 5. hráčkou světa. Přestože nehrála svůj nejlepší zápas, tak dokázala zabrat, když potřebovala... Aně se asi nedá vyčítat, že to nedopodávala. Jo, sice se jí to stává častěji, ale dneska to podle mě nebylo tím, že by to sama nějak nezvládla. Na Li si to prostě uhrála. Je fakt, že Ana při prvním fiftýnu udělala dvojchybu, ale zlomový byl podle mě bod za stavu 15-15, kdy to Na Li zahrála geniálně... No, každopádně je to škoda. Ana zase dokázala, že má i na hráčku Top 5 a mrzí mě to hlavně z toho důvodu, že dneska to bylo fakt hratelné. Na druhou stranu, prohra sice mrzí, ale Any hra šla oproti Wimbledonu jednoznačně nahoru. Líbil se mi ten její trenér (Nemanja Komtic, pamatuju si to jméno správně?), který ji povzbuzoval a při každé příležitosti říkal, ať hlavně věří sama v sebe. Podle mě přesně tohle Anička potřebuje. Jinak jsem měl puštěný docela kvalitní stream (se srbským komentářem) a ten komentátor asi říkal, že je to její sparring partner. Ale objevil se tam titulek, kde bylo napsáno, že je to trenér...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, kdybys někde našla nějaký záznam, tak mi prosím dej vědět. Chtěl bych se podívat, jak to vypadalo od toho stavu 5:5 ve 3. setu. Tie-break nakonec dopadl taky těsně, i když Na Li v něm ani jednou neprohrávala, jak jsem zjistil na livesportu... Jinak jsem rád, že to Anička vzala v pohodě. Taková prohra určitě mrzí, protože Ana mohla na turnaji dojít zase daleko. Každopádně ta forma tam je a začínám čím dál víc věřit, že Ana může obhájit čtvrtfinále na US Open... Jak sama víš, asijské holky mám taky rád, protože k nim chodím pravidelně nakupovat. Takže gratulace Na Li. :)
Reagovat
Titan
Právě jsem zapnul tenis. Koukám, že Nike ze sebe začíná dělat druhořadou firmu, zatímco Adidas má něco v hlavě. Snad to Ana doklepe do vítězného konce...
Reagovat
smazaný uživatel
Se ho snad nedočkám nebo co, pořád to posouvají..
Reagovat
smazaný uživatel
1:1, tak do toho a ukaž Vaskovi, jak se hraje český tenis :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se Vasek předvedl publiku a pro dnešek by to stačilo... Tome, druhej set je tvůj...
Reagovat
smazaný uživatel
na Fandovi dávají nějakou "romantickou komedii" místo Andyho?! To snad nemyslí vážně -_-
Reagovat
smazaný uživatel
Bohuzel rikali ze Murraye budou davat jenom ze zaznamu nekdy kolem desate myslim, pak od pulnoci Delpo a ve dve rano Novak budou na Fandovi
Reagovat
smazaný uživatel
pche :P
se kouknu na stream -_-
jako vážně, tohle pěkně uhozený..kdyby hrál Berdych (proti Andíkovi je Berdych nic), tak by ten program nějak překopali -__-
Reagovat
Sonja
Andík prej.....
Za co, bože?
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, Andík :DD
Reagovat
smazaný uživatel
To asi tezko...
1. Tom neni proti Murrayovi nic ani zdaleka :-D
2. Tom bude hrat (uz mel hrat) a stejne tam take nebude
Reagovat
smazaný uživatel
1.ale jo je :D
Reagovat
smazaný uživatel
vedeniu prihoreli mozgy z tych horucav...tak bud dam vsetko na nova sport alebo na fandu...a nie zaciatok na nova sport a pokracovanie na fande...vysledkom je len polovicna ciganska robota...tento chory rezim musi ist dole, lebo uz je neunosne kolko hlupakov je vo vrcholnych funkciach, vid parlament alebo vyssie spominane osadenstvo...
Reagovat
smazaný uživatel
nechňápu tě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten murray je vic nez Tom :-D
Reagovat
Mayo
RAFA uff sa mi ulavilo...vydretá výhra..vidno, že mu dlháni nesedia...ale musím uznať, že dokopy nepredviedol skoro nič, nepozdáva sa mi to teda
Reagovat
Pe3k
Při Nadalovi o5 stojí všichni nadopovaní svatí v čele s Maradonou a Armstrongem. Pšonk má velký potenciál, ale ještě víc v hlavě nasráno. Zatím zajímavý zápas.
Reagovat
Matti
Tvůj brekot je fajn. Znamená to totiž, že Rafa vyhrává. Jen v tom pokračuj.
Reagovat
smazaný uživatel
a akoze
Errani jej yebe
Reagovat
smazaný uživatel
na livescore.sk chodil nejaky Cico, strasne jebnuty...dufam, ze to nie si ty...
Reagovat
Sonja
Buď hodnej na bráchu:-/
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
vedeniu nova sport uz totalne jebe...prepnem, tenis nikde, pozriem program, dali to na fandu...a golf si mozete pozerat vy, kookooti...koncim s vami!
Reagovat
smazaný uživatel
banda prasiva...
Reagovat
petrulinka
Taky jsem se nestačila divit, když jsem koukla do programu na nova sport a tenis nikde. Tak já mám i fandu, no tak kouknu tam
Reagovat
smazaný uživatel
a co teraz sak fanda je zdarma
ale NS si treba zaplatit tak co sa vzrusujes
Reagovat
smazaný uživatel
zdarma? tak preco ju nemam? daj mi ju, ked si taky mudry...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo je jeste tak naivni a mysli si, ze Aga hraje jenom pasivne a ceka na chyby souperky tak mu doporucuju se tedkon kouknout na zapas se Stephans :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sloane je slaďoučká, tak doufám, že 2. set bude její :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Sloane 3:1, pěkné :)) Je to kočka :)
Reagovat
smazaný uživatel
a Aga uz otaci :-) Ago pójść :-) Tendle set jeste da.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak gratulka, no, co se dá dělat :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak prvni set byla temer of Agy exibice a Sloane nenechala aby ji nejak ohrozila. V druhem setu se Sloane hodne zvedla a mela jeden break k dobru ale za stavu 4:2 ji Aga breakla a obe si pak drzely podani. V tiebreaku opet Aga zahrala svoje nej a jednoznacne vyhrala 7:2. Aga cely zapas hrala hodne agresivne a za zminku stoji take statistika obou tenistek :-)

Aga: 20W/21UE
Sloane: 15W/37UE
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, Sloane je fakt kočka a jak píšeš je taková sladká a působí na mě dojmem, že by ani mouše neublížila.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Mno nevim, obcas ma pohled vraha :-D ale hezka je.
Reagovat
smazaný uživatel
Freedom tomu nerozumí, Sloane je fakt milá a ten outfit jí moc slušel k pleti, takže tu jemnost jen podtrhl :)) Ale je fakt, že když jsem ji viděla na videu s rozpuštěnýma vlasama, vypadala jako dračice a děsně sexy.. tak nevím no :)))
Reagovat
pepin
Tak nevím kolik lidí ten zápas vidělo je to fakt maraton, ale musím říci, že výsledek vypadá jednoznačněji než hra. Jako pozitivum musím napsat, že Petra evidentně se sebou něco dělá, pokud se na ni člověk dívá tak je neoddiskutovatelně chudčí, nebo nevím jak bych to jinak napsal. Sporné bříško je znatelně menší, v podstatě skoro žádné. Další plus byla jen jedna dvojchyba, aspon myslím, pokud jsem neklimbnul, další plus bylo to, že byl u ní 2x David a aspon jednou jej poslechla a to při 2 návštěvě. Další plus, zahrála myslím 3x kratas a vždy byl excelentní. Docela se i dobře pohybovala a vůbec jak jsme zde psali nefuněla. Až se do ní doufám opře nový kond. trenér, tak by to mělo přinést určitě výsledky. A ted k obrácené straně. První podání mizerné, málokdy se trefila, jen jedno eso, ani zatáčka nějak nefungovala. Málo čte hru, to ji třeba říkal i David při podání, že se ji má snažit oklamat a i při hře dala párkrát jasný nalitý balonek na stranu kde byla protihráčka. To, že měla pár minel k ní již patří, ale vést 40-0 při podání s takovouhle hráčkou a pak jej prohrát by se stávat nemělo. Docela zlom byl asi ve 2 setu při podání Petry a stav 15-40 a 2-2 a ona to dokázala obrátit a pak již dotáhnout.
Reagovat
LukasH
Souhlasím s tím, cos napsal, ale byl bych méně kritický. První podání tak špatné nebylo, Petra sice měla jen jedno eso, zato spousta z nich bylo těch, co se nedají vrátit do kurtu (nebo je tam Bouchard nevrátila) a když bylo třeba, tak si podáním rozhodně pomohla. Že hůř čte hru, to je pravda, když třeba koukám na Serenu, tak ta se nikdy nerozběhne na opačnou stranu.
Jak si v 1. setu ztratila podání, když vedla 40:0, to jsem říkal taky, že by se to stávat nemělo, ale pozitivum vidím v tom, že se tím nezaobírala. Před půl rokem na antuce by kvůli tomuhle prohrála set.
Uvidíme teď jak si povede se Sam.
Reagovat
LukasH
Tedy před necelým čtvrt rokem.:-):-)
Reagovat
pepin
K tomu servisu asi toto. Jak se tomu údajně hodně věnovali, tak mi prostě ten výsledek přijde neadekvátní. Jistě, že z něho pár bodů získala, ale daleko větší procento by byly servisy zkažené. Pokud by měla jít dopředu, musí se ten první servis zlepšit, je to alfa omega, jako u Sereny.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem si ten zapas take prehrala. Souhlasim s tim, ze viditelne zhubla a tim padem mi prijde, ze se ji dost zlepsil pohyb.
To prvni podani se malokdy podarilo, ale DF mela jen jednu takze zas tak tragicky to nebylo. Spis mi prislo, ze Bouchard umela krasne Petry podani precist a vedela kam to Petra bude palit.
Reagovat
LukasH
Určitě, neříkám, že není co zlepšovat. Ale - úspěšnost 1. podání 63% - není to nejlepší, ale hodně slušný oproti poslední době. Bodů získaných po 1. podání - 72% - taky dobrý. Pro srovnání - Serene - 57% úspěšnost 1. servisu, 5 es, to je pravda. Samozřejmě, dlouhodobě to se Serenou srovnávat nejde. Jsem rád, že je na Petře vidět zlepšení a to je rozhodující.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se vám divím, že si z toho zápasu vůbec něco pamatujete :D Viděla jsem pouze druhý set ( první jsem prospala), ale co si tak matně vzpomínám, tak to bylo celkem jednoznačný a pro mne bez nervů. :D

Dneska si půjdu lehnout dřív a snad se probudím na druhý set. Pokud ne, nevadí a pustím si to ráno ze záznamu. Tradiční věta na závěr:

Hodně štěstí, Petro! POJĎ!!
Reagovat
pepin
Tak zase tak jednoznačný to nebylo, ale omlouvá Tě, že jsi asi moc pod dojmem spánku nevnímala. Ale důleýité je, že to Petra zvládla a zdá se, že jde do sebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Že bys taky Petře pogratuloval k vítězství? :))) Nikdo neříká, že to bylo dokonalý, ale nebuď zase moc přísnej :) Jednoznačně lepší pohyb, což je u Petry podstatný, ten jí byl pořád vytýkán, jinak chyby byly, ale ty budou u Petry asi pořád, netvářila se poraženecky, jak taky umí. Takže já to vidím docela dobře, mně stačí k radosti málo :))))
Reagovat
LukasH
Víš co, ono i když koukáš na ostatní hráčky - i na ty nejlepší, tak vidíš, že každá umí dělat pěkný nesmysly. Třeba Šarapka má taky většinou jednoznačný skóre, ale když se na zápas dívám, tak třeba hodně toho jde přes shodu a tam to udělá. No a o to jde.
A není to tak jednoduchý, aby Petra pár tejdnů před turnajem trénovala víc podání a pak jí šlo excelentně. Vždyť třeba zmíněná Šarapka s ním bojuje celej život - taky dokáže nasázet dvojchyb.
Petra dokázala a dokáže vždycky skvěle zahrát, ale co jí chybělo většinu tohoto roku, bylo zahrát v důležitých chvílích. Pokud teď tohle zlepší, věřím, že se posune.
Reagovat
misa
Zhlédnul jsem záznam na youtube a Petra má opravdu mnohem lepší pohyb než na jaře a navíc i na 2. kolo byla dost motivovaná a soustředěná. Jak píše pepin, ještě trochu zlepšit 1. servis a bude to fajn. Slušná hra na síti. Držím palce se Sam, asi se budou hrát 3 sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Rogere happy birthday ;)
Reagovat
Sonja
"Our Main Draw will be announced tomorrow evening at 7 pm"
Reagovat
Fandina
OT ... Rogerovi k dnešním a Honzovi Hájkovi dodatečně k včerejším. Hodně zdraví štěstí a spokojenosti. Všechno nej nej nej!
Reagovat
Karl
Přidávám se, oběma vše nejlepší. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
nevíte co je zas Petře Cetkovské byla dobře rozjetá , pak přišla zas ňáká skreč a teď?? stihne U.S Open??
Reagovat
Karl
Jen pro zajímavost, přítel Viktorie Azarenkové, raper Redfoo, si na US Open nezahraje.

Výsledky: http://tennislink.usta.com/Tournaments/TournamentHome/Tournament.aspx?T=137578

Článek na TP:
http://www.tenisportal.cz/zpravy/pritel-azarenkove-rapper-redfoo-se-pokusi-kvalifikovat-na-us-open-11896/
Reagovat
Crashwoo
Nevíte, jestli bude na Petru a Sam stream at nečekám zbytečně na zápas a ono pak nic
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho vidím.
http://www.streamhunter.eu/tennis-live-streaming-video.html
Reagovat
Crashwoo
Tak díky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem jenom zápas Any, přesto začnu zápasem Caro...

Caro - Sorana: Caro hrála hned po Aně, ale už při zápase Any se mi zavíraly oči, protože dohrávala někdy před druhou ráno. Kdyby v Torontu nepršelo, tak bych asi viděl i Caro, ale takhle se to hodně protáhlo... No, když jsem se ráno podíval na výsledek, tak mě to hodně mrzelo. A když jsem tady zjistil, že Caro prohrála ze dvou mečbolů, tak mě to mrzí ještě víc. Jsem z toho fakt smutný. :( Já vím, že je to její první zápas na betonu, ale je obrovská škoda, že Caro zase (pokolikáté už?) prohrála takhle vyrovnaný zápas. Taky mě mrzí, že po odstoupení Viky nevyužila tu lepší pozici, kterou měla. Na cestě do čtvrtfinále nemusela porazit žádnou výše postavenou hráčku... Na druhou stranu, Sorana jako hráčka Top 30 je velmi dobrá soupeřka. Highlighty z toho zápasu nejsou, takže k tomu vůbec nemůžu nic říct, ale je asi evidentní, že Sorana byla rozehranější. Předtím už hrála ve Stanfordu (semifinále) a Washingtonu, zatímco Caro teď hrála na betonu poprvé... No ale stejně mě to strašně mrzí. :( Caroline ty dva nevyužité mečboly asi poznamenaly, když potom prohrála tie-break 7-0. Ve 3. setu to ještě byla bitva, jenže Caro ztratila za stavu 4:5 servis čistou hrou... No, snad mě může utěšit aspoň to, že v roce 2011 se Caroline taky nepovedlo Toronto (prohrála v prvním zápase s Robertou Vinci) a pak měla velmi dobré US Open (semifinále). Tak snad to teď bude lepší v Cincinnati, i když tam už Caro asi nebude mít ulehčenou cestu do čtvrtfinále... No ale přesto věřím, že Caro na betonech umí a ještě to ukáže. :) Soraně teď přeju v každém zápase, pokud nebude hrát semifinále proti Aně. Sice mě výhrou nad Caro hodně rozesmutnila, ale to nic nemění na tom, že je mi velmi sympatická (a navíc Aničky kamarádka). :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana - Flavia: Tak a teď konečně něco veselejšího... Zápas Any jsem viděl a měl jsem z toho velkou radost. :) Sice jsem u toho trochu podřimoval, ale byl to pěkný tenis pěkných holek, takže mě to udrželo ve střehu. :) Zajímavé na tom bylo, že oba sety byly jako přes kopírák. V obou setech Ana vedla 3:0, potom Flavia srovnala na 3:3, pak to byla bitva a nakonec Ana získala set díky brejku za stavu 5:4. :) Hlavně po úvodních třech gemech 1. setu jsem si říkal, že Anička asi vyhraje hodně rychle. Byl jsem z toho nadšený, protože hrála úžasně. Pak ale Flavia zabrala a ukázala, že je pořád kvalitní hráčkou. Od toho stavu 3:3 to byl v obou setech velký boj, dlouhé gemy přes shodu... Jsem opravdu rád, že to Anička takhle zvládla. :) Nevyšlo sice úplně všechno, ale z jejího herního projevu jsem měl skvělý pocit. Ana měla statistiku využití brejkbolů 4/19, což dokládá, kolik měla v zápase šancí... Opravdu hrála moc pěkně a myslím, že to byl určitě lepší výkon než proti Hsieh. Možná i právě síla soupeřky v tom hrála roli, protože proti Flavii musela Ana předvést opravdu mnohem víc než v 1. kole. Měl jsem z toho prostě obrovskou radost. :) Jediným momentem, který mě zneklidnil, byl MTO Any za stavu 4:3 ve 2. setu. Fyzioterapeutka jí masírovala stehno, tak snad to bude v pohodě. Ana ten zápas potom dokázala dotáhnout, ale možná jí trochu tahal sval. Ani se tomu nedivím, protože některé gemy byly dost dlouhé...
Reagovat
smazaný uživatel
No a ještě se musím vrátit k tomu, jak to oběma holkám slušelo. Anička se mi v těch modrých šatech moc líbí. Jsou docela krátké a vynikají v nich Aničky dlouhé a krásné nohy. :) Říkám si, že Ana má pořád hezčí a hezčí postavu. Mezi Wimbledonem a betony asi hodně zamakala a teď vypadá naprosto božsky. :) Flavii to taky moc slušelo. Její bílé šaty byly sice takové jednoduché, ale krásně v nich vynikla její ženskost. :) Flavii jsem viděl po dlouhé době a musím říct, že je to pořád kočka. Včera si určitě řekla o místo v mém žebříčku Top 30 tenisových krásek. :)

Takže Anička je teď poslední oblíbenkyně, která mi v Torontu zbyla. Dneska ji čeká Na Li, takže Ana tentokrát nebude favoritkou. Přestože Na Li je těžká soupeřka, tak si myslím, že je hratelná. Pokud Anička předvede výkon jako včera, tak rozhodně není bez šance. Snad ji nebude zlobit to stehno... Ajde Aničko!!! :)
Reagovat
molda
Tak to vypadá, že v posledních týdnech má lepší formu tohoto našeho excelentního juniorského deblového dua Barbora. Katka má teď asi nějakou menší krizi ... je fakt, že jsme u ní nebyli zvyklí v posledních měsících, aby prohrávala s hráčkami na žebříčku pod ní a dokonce aby si pohoršila v žebříčku oproti předchozímu týdnu .. ale všechno zlé je k něčemu dobré, aspoň si vyzkouší v dospělém tenise i jinou situaci než být na vítězné vlně ... a v tom by mohlo pomáhat třeba i to, pokud holkám vydrží výborné výsledky aspoň v tom deblu.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě mrzí, že Katka Siniaková včera prohrála v 1. kole na turnaji ITF v Hechingenu. Asi měla těžký los, protože hrála proti nasazené dvojce. Přesto Katka vyhrála 1. set, takže je to škoda... Snad se zase povede debl s Bárou. :)

No a co se týče toho, jestli má Katka nějakou krizi: Nezapomínal bych, že Katky oblíbený povrch je hard a na něm taky letos udělala největší úspěchy (juniorka AO, Miami). Pak vyhrála turnaj ITF ve Frauenfeldu, což bylo na koberci v hale... Rozhodně neříkám, že na antuce nebo trávě nemůže Katka dělat úspěchy, ale její povrchy to asi nejsou. Věřím, že na US Open se opět zadaří. :)
Reagovat
molda
No já to nebral ani tak podle včerejší prohry v 1.kole v Německu, protože Anne SCHAEFER byla přece jen domácí, je zkušená 26-letá hráčka co je 187 na žebříčku, tak to není zas nic až tak překvapivého ... spíš mě překvapilo vypadnutí minulý týden v Bad Saulgau s hráčkou č. 544 a hlavně vypadnutí ve čtvrtfinále ME do 18-ti let, které Barbora vyhrála ... ale rozhodně je to tím, že nás všechny až moc namlsala :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, mám co jsem chtěla, jediná výhoda, že nemusím ponocovat a čekat na dva zápasy, jinak ale docela rozpolcení :)) Pavouci pitomí :))))))
Reagovat
dadaft
ber to z té lepší stránky - tenhle zápas aˇse děje, co se děje, vyhraje tvá oblíbená hráčka. ))
Reagovat
smazaný uživatel
To by mohl být zajímavý zápas.

Předpokládáný průběh - Peťa vyhraje set. Sam druhý. V třetím Sam povede 3:0 a bude mít BPs na 4:0, ale Peťa obrátí na 5:3. Sam to dá na 5:5 a nakonec Peťa to dotáhne na 7:5.
Reagovat
Michaelus
Nedivil bych se:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, prohra Petry by mě mrzela samozřejmě víc :) A jak to máš ty, ty máš Sam taky rád, takže komu dneska fandíš?
Jinak Petra to dá ve dvou setech bez TB :)) Oběma nepůjde první podání a Sam bude kazit u sítě, zatímco Petra díky čtyřhře u ní bude stoprocentní :)))))))))
Reagovat
patriks
Petra s Bouchard vyhrála jen díky tomu, že Kanaďanka ve druhé sadě psychicky odešla, jinak výkon Petry ve 2. setu slabý jako obvykle.
Reagovat
LukasH
To není pravda, co říkáš. Slabej výkon? No, pustila jí tam k brejkům za stavu 2:2, kde to ale vlastním přičiněním dovrátila. Za stavu 3:2 jí Petra úplně s přehledem brejkla na 4:2, pak, je pravda měla Bouchard opět brejk (díky svojí aktivní hře), ale Petra to skvělým podáním a winnerem odvrátila - a o to jde - zahrát v důležitých momentech. Za stavu 5:2 se Bouchard už sesypala, to je fakt.
Takže nevím, co si vymýšlíš. Petra předvedla v tomhle roce hodně špatnejch výkonů, ale tenhle zápas rozhodně ne.
Reagovat
LukasH
oprava: odvrátila
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž by byla Samantha po těch třísetových zápasech utahá, přeju Petře, tahle výhra by ji mohla hodně nakopnout.
Reagovat
Fandina
Petro, Cibule, Magdo, NaLinko, Ago go go go ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Na Agu musis pójść pójść pójść ;-) Ale anglicky taky rozumi :-D
Reagovat
Fandina
Jasně fandím i anglicky a když je to i s Ago go go go tak se to go navíc rýmuje ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
ale kdyz Aga neuslysi to prvni a tak nebude vedet ze je to na ni :-(
Reagovat
Fandina
Musí si to přečíst, jako všechny ostatní, aby věděly, že je to na ně ... jinak mají smůlu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No tak jestli to bude na transparentu tak to pak jo :-)
Reagovat
PetaM
Peta na tom obrazku vypada hodne stihle. I fotka na fb me v tom utvrzuje. Takove stihle nohy jako spejlicky :D Vysledek vypada celkem jasne, ale nenecham se ukolebat :D Stosur bude tezka souperka, snad to ale Peta zvladne. Uz mam docela depku, ze ji nemuzu sledovat na streamech :( Ale snad tam bude co nejdele :D Preju hodne stesti do dalsich zapasu. :) Pojd pojd :D
Reagovat
smazaný uživatel
26W
26UE
Super !
Reagovat
dadaft
Serena, Marion, Aga, Sara, Dominika, Li Na, Petra, Sorana.
Reagovat
smazaný uživatel
Sara? Dyk byla marná. Nebýt Kláry, která 3 ze 4 returnů dávala do autu, pásek dala plný pytel. Cornet ji potrápí víc.
Reagovat
dadaft
Cornetovou jsem sázel proti Petkovič, která ještě není to, co bývala, a projela to. Sara se kousne.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli bude podávat, jak na konci druhého setu, tak nemá nárok. Jakoby byla něčím limitovaná. Ale spíš to byl jenom výpadek, škoda.

2.70 na Cornet je l*u*x*u*s*n*í.
Reagovat
dadaft
no, já včera viděl jen kousek Petry, než jsem vytuhl, takže je to dost od boku. ))
Sara se kousne - tedy pokud není limitovaná, jak píšeš.
Reagovat
Sonja
Ty máš radši Marion než Magdu?:-)
Reagovat
Sonja
Nebo to jsou tipy jen?:-D
Reagovat
dadaft
tipy.
budu fandit Magdě.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra a teraz musis vyfucat totu nafuknutu zenu plnu steroidov:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ohromne vtipne. Chces aj potlesk?
Reagovat
smazaný uživatel
hey ale od teba nechcem
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jak vy, ale já u Petry nemám moc rád takové jasné výsledky. Vzbudí to naději a často pak po nich padne v dalším kole.

Peťu jsem neviděl, ale podle vašich ohlasů na postavu Petry by mě zajímal výklad, o genetice a že není možné postavu zformovat. Viz slavná debata o břichu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona to brisko maly ma i ted, nabeh na nej bude mit vzdycky, leda by se z ni stala anorekticka. Prdylku nema zadnou, vsude je stihla, jen prvni misto, kde se ji neco bude ukladat je holt brisko. To holt nezmeni, i kdyby se postavila na hlavu.
Reagovat
smazaný uživatel
To je jasné, že se jí to bude na břichu ukládat jako první. Nejsem žák základní školy, abych to nevěděl.
Ale lidi tady jsou teď evidentně spokojeni s její vizáží. Takže podle mého dost padají řeči, že Petra bude vždycky taková a maková. Na tělu se prostě dá zapracovat i během relativně krátké doby.
Reagovat
Fandina
janekda ... Petra na sobě nemá opnuté tričko a jinak je pořád stejná!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak takhle se dělá fyzička :DDDDD

Ty jsi taky pořád stejná.
Reagovat
LukasH
U Petry zatím pořád nevím, ať má výsledky jaký chce. Pokud by zase vyhrála ve třech a těsně, bude se tu psát, jak má problémy se slabou soupeřkou a v příštím kole to bude konečná.
Petra teď hraje dobře a mělo by se to projevit. Když se protrápila do 2. kola na Roland Garros, říkal jsem si, že je to fakt tragédie. Teď je to zas ta stará dobrá Petra. Jen to udržet a hlavně zahrát v rozhodujících chvílích.
Reagovat
Fandina
janekda ... vždyť mě neznáš, tak nevíš jaká jsem a hlavně nevíš, jak Petra vypadá ... úsměv
Reagovat
Sonja
Gratulace Petře, hodně přesvědčivý výsledek;-)

Dneska doufám v postup: Sloane, Marion, Jeleny, Cibulky
Ana x Na Li- tam mě bude mrzet, ať vypadne kterákoliv:-(

+Deblík Danka & Martina x Jule & Bára bude zajímavý:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kurz na DaMa klesl už na 1.50. A i Zdroj říká že vyhrají JuBa. Fandím ale DaMa to je JAS!
Reagovat
smazaný uživatel
Andy Murray
just watched end of bouchard vs kvitova.. good match to watch.. bouchard one for the future for sure... kvitova looks to be playing v well

názor odborníka :DD
Reagovat
smazaný uživatel
JJ Bušička roste. Ne nadarmo ji mám v základu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky je dost sympaticka...videl jsem sni ten rozhovor ztoho Toronta :-)
Reagovat
dadaft
dobře ona! ))

včera jsem neviděl nic, ale dneska si to užiju.
mé pavoukem bloumající oko spatřuje dnes tři megazápasy a spoustu zajímavých (a vypadnutí Caroline).

gratulka Petro, Sam, Na, Magdo, Ago, Jeleno...
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Petre ale dostat Sam uz na Osmifinale tak to je za trest. Sam by ji to ted mohla prenechat, kdyz si minule uhrala ten titul :-)

Jinak jsem zkouknul vcera ze zaznamu zapas Agy, a stara Aga je zpatky :-) jeste trosicku zlepsit to promenovani breakballu a casteji chodit na sit a je to dokonaly :-) Dneska Sloan zmaknes a Petra Sam take!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáte odkaz na celý Petřin zápas nebo aspoň na highlights? Ráda bych se koukla na první set, který jsem prospala :D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
děkuju! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sereno, Magdo (promiň Marion), Ago, Alizé, Cibulko, Liňulko, Petro (promiň Sam) go go go. /Jelena a Cirstea je mi celkem jedno jak dopadne/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist