Kvitová v Dubaji padla. Šafářovou poslala domů Zakopalová

15. 2. 2011, 12:31
Aktuality 88
Nejlepší česká tenistka a čerstvá vítězka z Paříže Petra Kvitová podruhé v této sezoně prohrála. V Dubaji vypadla hned v úvodním kole poté, co podlehla dvakrát 6-7 Japonce Ajumi Moritaové. Dál jde naopak Klára Zakopalová, která porazila hladce 6-2 6-2 krajanku Lucii Šafářovou.
Petra Kvitová

Na podniku s dotací přes dva miliony dolarů si Petra Kvitová připsala teprve druhou porážku v sezoně. Po triumfu v Brisbane skončila ve čtvrtfinále Australian Open na raketě světové trojky Věry Zvonarevové a až nyní ji zdolala rovněž dvacetiletá Ajumi Moritaová, které patří v žebříčku 57. místo.

"Řekla bych, že dneska bylo všechno špatně," uvedla světová čtrnáctka Kvitová. "Byla jsem unavená. Nemohla jsem pořádně podávat, protože mě tahaly břišní svaly. A také jsem byla pomalá, bylo pro mě dnes opravdu těžké hrát," dodala nejlepší česká tenistka současnosti.

Do druhého kola dnes neprošla ani Lucie Šafářová, které v tom zabránila Klára Zakopalová. Zatímco v Melbourne vyzněl jejich duel pro brněnskou rodačku, v Dubaji se dnešní zápas nesl jasně v režii Zakopalové. Ta v úvodním setu nechala svou krajanku uhrát při svém podání pouhé čtyři míče a v cestě do druhého kola nepolevila ani v následující sadě. Za stavu 5-0 mohla dokonce vyprovodit Šafářovou s 'kanárem', 35. hráčka ale alespoň dokázala zkorigovat na konečných 2-6 2-6.

V dalším kole narazí Zakopalová na jedenáctou nasazenou Flavii Pennettaovou z Itálie. Ta si dnes stejným výsledkem poradila s Australankou Jelenou Dokičovou.

"Umí hrát dobře, ale udělala hodně chyb," řekla na adresu soupeřky Pennettaová. "První zápasy na turnaji nebývají jednoduché a dneska tu hodně foukalo. Počasí je tu vážně zvláštní," dodala.

Nepříjemné podmínky v Dubaji dnes nesvědčily Daniele Hantuchové, která do Spojených arabských emirátů přicestovala s čerstvým titulem z thajské Pattayi. Slovenka narazila v úvodním kole na Annu Čakvetadzeovou z Ruska, proti které se v horku a za větrného počasí hodně trápila. Zatímco v Pattayi neztratila Hantuchová set, v Dubaji kazila jeden míč za druhým. To ji také stála první set, ve kterém si připsala 22 nevynucených chyb oproti čtyřem své soupeřky.

Za stavu 1-4 ve druhé sadě si Hantuchová zavolala lékaře a po krátkém přerušení se na chvíli zdálo, že se ještě dokáže vrátit do zápasu. Snížila na 3-4, ale na další brejk své soupeřky už nezareagovala a za hodinu a půl prohrála 1-6 3-6.

"Dneska jako bych na kurtu neměla moc energie," postěžovala si Hantuchová po utkání, v němž se její číslo nevynucených chyb zastavilo na 40. "Snažila jsem se a vím, že to nebyl moc hezký tenis. Zkusila jsem hrát co nejlépe, ale dnes to nebylo možné."

Výsledky - Dubaj (tvrdý povrch, dotace 2.050.000 dolarů):

Dvouhra - 1. kolo:
Zakopalová - Šafářová (obě ČR) 6:2, 6:2, Moritaová (Jap.) - Kvitová (13-ČR) 7:6 (7:2), 7:6 (7:3), Peerová (9-Izr.) - Martinezová-Sánchezová (Šp.) 6:4, 6:1, Pennettaová (11-It.) - Dokičová (Austr.) 6:2, 6:2, Kanepiová (12-Est.) - Duševinová (Rus.) 6:1, 6:2, Čakvetadzeová (Rus.) - Hantuchová (Slov.) 6:1, 6:3, Vinciová (It.) - Vesninová (Rus.) 6:4, 6:3, Erraniová (It.) - Z. Kučová (SR) 6:1, 6:4, Peng (Čína) - Matteková-Sandsová (USA) 6:3, 2:6, 6:3, Petkovicová (Něm.) - Kerberová (Něm.) 6:4, 4:6, 6:3, Čakvetadzeová (Rus.) - Hantuchová (SR) 6:1, 6:3, Pironkovová (Bulh.) - Makarovová (Rus.) 7:5, 6:3, Čeng Ťie (Čína) - Barroisová (Něm.) 6:3, 2:6, 6:4, Wickmayerová (Belg.) - Jovanovská (Srb.) 7:5, 3:6, 6:2, Grothová (Austr.) - Cibulková (SR) 7:6 (7:5), 6:2.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

88
Přidat komentář
smazaný uživatel
Kvitová bude dříve nebo později světovou jedničkou.Když se jí staly takové hráčky,jako
Jankovič,Ivanovič nebo Safina,pak by to bylo proti přírodě...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, ale všechny tři hráčky, kt. zmiňuješ, hrály jednu dobře výborně, Jankovičová dokonce konzistentně velmi dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
... hrály jednu DOBU ...
Reagovat
smazaný uživatel
vela vody nepretečie a ono to tak bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Matěji! Když už reaguješ na tu směšnou pitomost blekfúta (úmyslná lež nebo jenom plácal bez paměti?), mohl bys být objektivnější. Špičkové období u Jankovič moc dlouho netrvalo. Navíc až tolik extra výsledků neudělala. V létě 2008 jsme si z ní dělali legraci, stala se jedničkou a následující týden na OH prohrála s Dinárou, čímž o tu jedničku okamžitě přišla.

Vzestup Dináry od jara 2008 je jiná záležitost. Po Wimbledonu 2009 měla po právu v žebříčku velký náskok. V předchozích 52 týdnech uhrála 2 GS finále, 2 GS semifinále, 5 titulů na Premier turnajích a ještě další 3 finále. Počtem finálových účastí se jí tehdejší dvojka Serena ani zdaleka nepřiblížila, její mimograndslamové výsledky jsou od jara 2008 velmi tristní! Bohužel, Dinára kvůli špatné psychice právě nejdůležitější utkání často zbytečně projela.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že Petra je už moc unavená, je to pro ní nové, musí si na to zvyknout a turnaje si vybírat, aby měla čas na odpočinek. Je to pro ni zápřah, vyhrávat turnaje a hned na další, ale ona to zvládne a věřím, že si teď odpočine a pojede dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem, Petra ve druhém setu vedla 5:3 a neproměnila dva setboly.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj,bohužel nemám vůbec čas sledovat zápasy jako vy pánové,Peťka měla tento turnaj vynechat.....,musí být total k.o....,tak budeme fandit Klárce,ať se jí zadaří,Radek skvěle rozjel....a žádná negativa prosím
Reagovat
smazaný uživatel
... je asi největší psycho ze všech hráček, co se pohybují v první dvacítce. Aby si hráčka příslušející k širší špičce 4/5 zápasu prvního kola čistě z důvodu vlastní nervozity neustále hrůzostrašně nadhazovala míček při svém servisu, to opravdu nepamatuji.

Jinak Ana v podstatě vyniká (i.e. převyšuje většinu ostatních hráček z první padesátky jen v jediné herní činnosti -- když se jí podaří první podání a přijde aspoň trochu kratší return od soupeřky, dokáže si forhendem vytvořit drtivý tlak. Jakmile jde ale o běžnou výměnu, její forhend zas tak velkou zbraní není. Hm, a bekhend -- není až tak vzácným jevem, že její "útočné" bekhendy končí v první polovině sítě, ne-li ještě níže. :-)

Co se týče Patty Schnyder, až na několik slabých okamžiků hrála velmi solidně a je docela pěkné se koukat, jak chytře variovala hru, aby Anu co nejvíce vyváděla z konceptu (včetně pár skoro neuvěřitelných DRUHÝCH podání).
Reagovat
smazaný uživatel
Jak víš, že teď šlo o nervozitu? S nadhozem má problémy už dlouho.

Pro lopatu: Kde Memphis budou streamovat, netuším, protože mě to absolutně nezajímá. Nepatřím mezi blázínky. Na tenis se dívám jen v televizi. Memphis i Marseille jdou od čtvrtka na italském Supertennisu. Zadarmo na satelitu. Stejně tak už od pondělí WTA Dubaj, ta je ovšem u arabů na HD stanici.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, s nadhozem má problémy už dlouho, ale NE V TRÉNINKU, jak ostatně uváděl i komentátor na Eurosportu. To nasvědčuje spíš nervozitě atd. než technickým potížím jako takovým. Ostatně, i sám fakt, jak obrovsky prožívá každý úspěšný i zkažený míč, naznačuje, že se neustále nachází na jakési emocionální horské dráze. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím, proč blázinci. Já se dívám na streamy běžně v HD a když to roztáhnu na svůj 27" monitor, tak to je plnohodnotný přenos, pač mám báječně rychlý internet. A ještě si můžu vybrat, který zápas chci sledovat a v jakém jazyce, což v televizi URČITĚ nemůžu. Třeba minulý týden jsem koukal na zápas Del Potro - Hewitt a byl to stream nějaké soukromé americké televize, už bohužel nevím které, ale co tam ti dva komentátoři házeli za hlášky, to bylo neskutečné. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že Ivanovič se odrovnala sama v tom tiebreaku, kde se hádala s rozhodčím, když chtěla challenge, ale zahlásila to až po odehrání míčku. Ten míček od Schnyder byl tak jako tak dobrý a Ana se tím úplně zbytečně rozhodila. Pak zbytek tiebreaku naštvaně odchodila a hned v prvním gamu třetího setu vyrobila dvě dvojchyby a bylo vlastně po zápase...
Reagovat
smazaný uživatel
Báječně rychlý internet je podmínka postačující? Kdo ta údajná HD streamovaná videa jako poskytuje? Rozměry obrázku a počet snímků za sekundu? A jaký je datový tok toho prý HD?
HD obraz v MPEG-4 potřebuje kolem 5 Mbit/s, v méně úsporném kódování MPEG-2 nejmíň dvojnásobek! Na satelitním transpondéru žádný problém.

To nepopírám, Ivanovič je obrovské zklamání. Ani po úspěchu na Bali se nic nezměnilo. Sice jsem ji dřív za přehnaná gesta neměl rád, ale nahoře by být měla. Takový úpadek, vždyť od jara 2007 do jara 2008 hrála 3x finále grandslamu.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale ani předtím nehrála nijak zvlášť dobře (resp. její hot a cold okamžiky byly v poměru tak 52 % ku 48 %) a Schnyderové se poté, co byla set a break dole, dost zvedla.
Reagovat
smazaný uživatel
Radek vyhrál. paráda
Reagovat
smazaný uživatel
Lopata43 a jeho zprávy typu : V první stovce žebříčku, je sto tenistů, jsou zpestřením mezi vypjatými zápasy. Děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
když stejný příspěvěk napíše někdo jiný tak to nevadí. Chováte se jako blbci.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, ale Petra tam asi hrála jan z povinnosti, nebo si řekla co kdyby?
Reagovat
smazaný uživatel
Hájek skončil v prvním kole. A to měl nejlehčího možného soupeře.... mohl chytnou Tipsarevič, Andersona nebo Karloviča
Reagovat
smazaný uživatel
Skončete to, než si vybanujete nějakou duševní poruchu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle počtu komentářů v posledních dnes, tipuji na Lopatovo definitivní zešílení. Prosím, pomožme mu společně, odtrhněme ho od počítače, vezměme ho třeba na chvíli do přírody.
Reagovat
smazaný uživatel
další takovej... nemáš argumenty nevíš nic o daném tématu a tak už ti zbyde jen urážet a nadávat. Chováte se jako dobytci. Místo toho abyste normálně odpovědeli na normální dotaz tak začnete nadávat. opravdu je to smutné.
Reagovat
smazaný uživatel
Potřebujete pomoct Lopato? Vypadá to tak.
Reagovat
smazaný uživatel
banujte to někdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, kde najdu nějaký livestream z Memphisu?
Reagovat
smazaný uživatel
nemají tam kamery
Reagovat
smazaný uživatel
Turnaj kategoie ATP500 a nemají tam kamery???
Reagovat
smazaný uživatel
od čtvrtka to budou streamovat. dnes je to utopie
Reagovat
smazaný uživatel
"žebříček pro turnaj mistrin se počítá hlavně z těchto velkých turnajů"

"jenže pokud chceš na turnaj mistrin tak sečítáš jen 4 grandslamy, 8 z devíti turnajů mandatori či premier5 , a pak 4 turnaje premier a 2 turnaje international"

Lopato, zase seš vedle. Opravdu žasnu. Člověk, který sem pravidelně píše legrační hlášky o Berdychovi nebo úplné blbosti, má ještě tu drzost, že jiné diskutující neustále uráží oslovením troubo.
Reagovat
smazaný uživatel
všechny 4 grandslamy
všechny 4 premier mandatory
2 z 5ti premier 5
a 6 dalších libovolných turnajů
Reagovat
smazaný uživatel
může t někdo povrdit? ale někdo kdo tomu rozumí a ne jak tady Broz a podobní, kteří jen melou a melou ale neví vůbec nic. a tohle už vůbec ne.
Reagovat
smazaný uživatel
V tomto případě musím výjimečně souhlasit s Brozem. Lopata je absolutní blb.
Reagovat
smazaný uživatel
to je přesně to o čem mluvím. Místo toho aby si napsal jak to je tak začneš urážet a nadávat. Pak se nabízí otázka kdo je tedy blb? já nebo ty? ty bezdůvodně nadáváš. takže to budeš asi ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle už je mnohem lepší. V hlavním žebříčku mají tenistky povinně (nejde nahradit většími body za běžný turnaj) ještě body za předchozí Turnaj mistryň. Race žebříček tahle podmínka ale nijak neovlivňuje.

Pravidla pro turnaje Premier 5 jsou komplikovaná a nepřehledná. Top 10 hráčky musí za rok odehrát 4 z 5. Dále dva turnaje typu Premier 700. Do sezony 2010 Clijsters šla jako #18, takže se to na ni vůbec nevztahovalo.
Navíc nejde jeden z turnajů Premier 5 trvale bojkotovat, následující rok by tam jet měla:
"A Top 10 Player must commit to each Premier 5 Tournament at least once every other year".
Clijsters nehrála Dubaj loni ani letos. Jaký bude trest? Nula bodů? Pokuta? Namyšlené sestřičky nesmyslně bojkotujou Indian Wells, ale pokutu nikdy nedostanou.
Reagovat
smazaný uživatel
Lidí zlatí. odpovezte mi. jaké je kritirium pro kvalifikování se na turnaj mistrin? je to jen obyčejnej žebříček WTA?? 16 libovolných turnajů za poslední rok, na kterých má nejvíc bodů? a nebo je to jako u mužů kde se počítajá jen grandslamy, 8 velkých turnajů, 4 střední turnaje a 2 malý turnaje? lidi zlatí odpovezte. jste snad zasvěcení ne?
Reagovat
smazaný uživatel
The WTA rankings are based on a 52-week, cumulative system. A player's ranking is determined by her results
at a maximum of 16 tournaments for singles and 11 for doubles.
The tournaments that count towards a player's ranking are those that yield the highest ranking points during
the rolling 52-week period. They must include points from the Grand Slams, Premier Mandatory tournaments
and the WTA Championships. For Top 20 players, their best two results at Premier 5 tournaments (Dubai, Rome,
Cincinnati, Montreal/Toronto and Tokyo) will also count.
In order to appear on the WTA rankings, players must earn ranking points in at least 3 tournaments, or a
minimum of 10 singles ranking points or 10 doubles ranking points in one or more tournaments.
Reagovat
smazaný uživatel
takže lidi zlatí. jestli to dobře chápu tak se počítá 16 turnajů z roku 2011, kterých získá nejvíc bodů, ale povinně se tammusí zahrnout body ze čtyřech grandslamů a 4 turnajů premier mandatory. což znamená že turnaje premier 5 což je i dubai se tam nemusí počítat. lidi chápu to správně?
Reagovat
smazaný uživatel
vlastně 2 turnaje premier5 turnaments se tam počítají
Reagovat
dabelsobul
Prohra Kvitové se dala očekávat a nedělal bych z toho žádnou vědu. V Dubaji se hraje úplně v jiných podmínkách než v Paříži (povrch, indoor/outdoor), zcela jiné podnebí, vítr, který v hale rozhodně nehrozil. Náročný přelet, nepočítaje Petřiny problémy s astmatem, který jí musí dělat při změně prostředí větší problémy, než 'zdravým' hráčkám.

Myslím, že v Dauhá se zase můžeme těšit na mnohem lepší jízdu. Sama Petra od sebe v Dubaji asi moc čekat nemohla a těžkou hlavu si z toho dělat nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
a taky časový posun a únava. A hlavně strašně málo času před zápasem.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. :-) Navíc osobně preferuji "vcelku pochopitelnou" prohru v prvním kole po úspěchu v Paříži, než jkdyby Petra postoupila do třetího kole a tam vyhořela s Wozniackou. :-)

Wozniacká má stejně neuvěřitelné štěstí na los -- viz loňské US Open -- a teď v Dubaji, to je taky gól: v jejím části pavouku unavené atd. Kvitová a Hantuchová, nemocná Čakvetadzeová atd.

Snad nezklame v případném ČF Na Li, Wickmayerová nebo Shahar Peerová. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Li ve skvělé formě je opravdu neuvěřitelné štěstí !!!!!!
:-DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jak víš, že Li je momentálně ve skvělé formě? Co když prohraje už zítra s Yaninou? :-)
Reagovat
UnrealTom
to je škoda v tie-breacích ještě s takovou lamou
Reagovat
smazaný uživatel
Furt lepší prohrát, než se třeba zranit. :-) Te´d si aspoň odpočine a připraví se na další turnaje. Snad. :-)
Reagovat
BooOoo
stejně jako Hantuchová .. vyhraje turnaj a prohraje v prvním kole
Reagovat
smazaný uživatel
jenže tenhle turnaj byl absolutní TOP. je to jako Masters1000 u mužů. strašně důležitej turnaj. žebříček pro turnaj mistrin se počítá hlavně z těchto velkých turnajů.
Reagovat
smazaný uživatel
To mě vůbec nepřekvapuje. Já má při sázení zásadu, že nikdy nesázím na hráče, který týden předtím vyhrál turnaj. A dlouhodobě se mi to velmi osvědčuje. Jinak Petry je škoda, ale nemůžeme přece po ní chtít, aby jeden týden porazila Clijsters a pak na druhé straně světa zase všechny válcovala...
Reagovat
smazaný uživatel
No a co? To si jako myslíš, že Petra bude na každém velkém turnaji hrát ve finále, nebo co? Příležitost uspět bude mít jistě v tomto roce ještě habakuk, hlavně že se nezranila.

A livescores z Dubaje si teda už po druhé za sebou zaslouží udělit velkou kyselou prdel, s prominutím.
Reagovat
smazaný uživatel
jenže pokud chceš na turnaj mistrin tak sečítáš jen 4 grandslamy, 8 z devíti turnajů mandatori či premier5 , a pak 4 turnaje premier a 2 turnaje international.
Reagovat
BooOoo
souhlasím .. aspoň bude mít dost času se připravit na další turnaj v Dauhá, ale aby se jí nestalo to, co bylo po Wimbledonu
Reagovat
smazaný uživatel
Ježismarjá, v tom případě je dnešní prohra OPRAVDU NEJVĚTŠÍ TRAGEDIÍ v lidských dějinách!!! :-)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
konečně se dostáváš do obrazu. uvědom si že tento turnaj je něco jako malý grandslam.
Reagovat
BooOoo
malý grandslam je turnaj mistryň a taky Indian Wells
Reagovat
smazaný uživatel
tak pátý grandslam
Reagovat
smazaný uživatel
S hysterickými a navíc očividně slabomylsnými jedinci zásadně nediskutuju. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
si trouba.
Reagovat
smazaný uživatel
... říká jeden z největších troubů, co sem píše. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
radši mi řekni jestli je ten způsob žebříčklu pro turnaj mistrin stejný jako u mužů? 4Grandslamy, 8 turnajů (900-1000bodů), 4 turnaje (470bodů), 2 turnaje (280bodů)
Reagovat
smazaný uživatel
...nejen trouba on je i lhář...a přitom sam křičí že ostatní lžou... inu česká klasika zloděj volá "chyttě zloděje"...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že se to dalo očekávat, že se to někde nepovede...důležité je, aby si z toho nic nedělala a jela dál jako doposud...tragédii bych z toho určitě nedělal a nějaký turnaj mistryň bych taky zatím ani nepokládal za nějak zvlášť důlezitý...bude mít ještě fůru příležitostí
Reagovat
BooOoo
Petra prohrála 6-7 6-7
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, ten druhý set mohla doservírovat :(
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová prý prohrála ve dvou tiebreacích ... říkal komentátor Eurosportu.
Reagovat
smazaný uživatel
ten zápas skončil. místo nich je už na kurtu čtyřhra penneta/schivone atd.... ale nevim kdo vyhrál
Reagovat
smazaný uživatel
Petra to skrecnula udajne.
Reagovat
BooOoo
ať hledím, kde hledám nikde jsem nic nenašel .. všude je to 7-6 3-4
Reagovat
UnrealTom
co se děje u tý Kvitový to ví jenom bůh, už se nehraje hodně dlouho
Reagovat
smazaný uživatel
najednou přestali hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Počasím to nebude, když ostatní zápasy se normálně hrají. Takže nejspíš zranění...doufám, že to není Petra :/
Reagovat
smazaný uživatel
mě se stoply i ostatní zápasy
Reagovat
smazaný uživatel
ne ostatní zápasy jedou
Reagovat
UnrealTom
dobře Petra brejk, doufám že otočí zápas
Reagovat
smazaný uživatel
Já jí věřím...první kola má většinou slabší a po tom rychlém přesunu ještě není dost aklimatizovaná. Dneska to ubouchá a příští zápas už bude v podstatně lepší kondici, takže na Wozniackou by potom už měla být fit a aspoň s ní hrát vyrovnaně, když nejspíš nevyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ikdyž teď teda nevím co se tam děje, protože už poměrně dlouho se nehraje...snad není Petra zraněná.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka bohužel už několik let stagnuje. Její hlavní problém se jmenuje beckhand a nechuť naučit se hrát slajzovaný beckhand.
Každý míček se snaží "umlátit" a z toho možná pramení i její zdravotní problémy.
Reagovat
smazaný uživatel
Stagnuje, nestagnuje ... brzdí ji hlavně častá zranění, kt. podle mě teda nepramení z toho, že by se míče snažila umlátit, nýbrž třeba z toho, že její svaly jsou zřejmě velmi fragilní nebo tak něco. Protože mlácením do úderů si přece nebudeš opakovaně natrhávat stehenní sval, ne? :-)

Nebýt těch neustálých zranění, mohla by být hráčkou první světové dvacítky (zhruba mezi 15. až 20., nebo každopádně stabuilně v top 30. Na první desítku podle mě nikdy neměla.
Reagovat
smazaný uživatel
To byl tedy docela výprask.Lucku asi stále limituje to zranění stehenního svalu, i když na druhou stranu i na Aus. Open Klára ukázala, že je při výměnách od základní čáry výrazně lepší než Lucka a měla vyhrát již tenkrát.V dalším kole jí čeká Flavia, tj. hratelná soupeřka (naposledy ve Wimbledonu ji Klára rozdrtila, ale tráva není hard, že ano).

Anna Chakve na to, že bojovala s nějakým virem či co, hrála celkem slušně, škoda že asi nebude dostatečně fit na to, aby pořádně potrápila Wozniackou. :-(

hanutchová i Dokičová dnes naprosto tragický výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel Kvitová ztratila servis a první set je v háji. Ale dalo se čekat, že takhle rychle se přeorientovat na jiný turnaj není možné. Jen škoda, že tohle je zrovna jeden z nejdůležitějšch turnajů sezony.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, ty jsi hroznej hysterik, aka zoufalec. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
vidíš vždyt to říkám set je v háji.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale ne z těch dodlů, kt. jsi uváděl. jsi prostě maximální šašek a nejlepší by bylo, kdybys sem vůbec nepřispíval. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
... z těch důvodů.
Reagovat
smazaný uživatel
důvod je jednoznačně únava a časový posun. hektika nepřiporavenost
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale jako důvod jsi uváděl ztrátu vlastního servisu. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ty si ale trouba... to je jako když si sprinter nestihl zavázat tkaničky a tak při sprintu zakopl, spadl a nevyhrál závod. nevyhrál protože spadl nebo proto že si nestihl zavázat tkaničky? hmm zamysli se nad tím...
Reagovat
smazaný uživatel
NC. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist