Kvitová v Lucemburku zničila Larssonovou a je v semifinále

20. 10. 2016, 15:15
Aktuality 157
WTA LUCEMBURK - Petra Kvitová pokračuje v roli favoritky. V Lucemburku v dnešním čtvrtfinále smetla za 56 minut Johannu Larssonovou 6-2 6-0. V semifinále čeká jedenáctou hráčku světa Američanka Lauren Davisová.
Petra Kvitová

Petra Kvitová se v Lucemburku postupně rozehrává do skvělé formy. V prvním kole si poradila ve dvou setech se Su-Wei Hsieh, ve druhém sice prohrála první sadu proti Lepchenkové, nicméně od té doby na turnaji válí.

Johanně Larssonové se na podniku International také dařilo. Do čtvrtfinále postoupila bez jakýchkoli komplikací, jasně přehrála Parmentierovou i Barthelovou.

Kvitová se Švédkou neprohrála ze tří vzájemných duelů ani jeden jediný. Nejvíce se s ní natrápila letos v Indian Wells. Dnes byl však zápas v jasné režii rodačky z Fulneku.

V úvodu musela česká tenistka na hru Larssonové hledat recept. Dvakrát přišla o podání, Švédce se ale nepodařilo ani jednou brejk potvrdit. Od stavu 2-2 Kvitová srovnala mířidla a nedala soupeřce sebemenší šanci.

Ve druhé sadě dokonce povolila Larssonové jen sedm bodů. Kvitová v celém zápase dobře servírovala, celkově měla 71% úspěšnost prvního servisu a ve druhém setu ztratila po svém podání jen tři fiftýny.

O své druhé letošní finále si dvojnásobná grandslamová šampionka zahraje v prvním vzájemném duelu s Lauren DavisovouAmerická kvalifikantka a přemožitelka Kristýny Plíškové dnes zdolala 2-6 7-5 6-2 Němku Andreu Petkovicovou a bude tak usilovat o své třetí finále a třetí během čtvrt roku. Třiadvacetiletá tenistka v něm prohrála v červenci ve Washingtonu i v září v Québeku.

S turnajem se naopak loučí Denisa Allertová, která nestačila na Kiki Bertensovou.

• WTA INTERNATIONAL LUCEMBURK •
Lucembursko, tv. povrch (hala), 226.750 dolarů
čtvrteční výsledky (20. 10. 2016)
Dvouhra - čtvrtfinále
Kvitová (1-ČR) - Larssonová (8-Švéd.) 6-2 6-0
Bertensová (3-Niz.) - Allertová (ČR) 6-0 6-4
Niculescuová (Rum.) - Wozniacká (2-Dán.) bez boje
Davisová (USA) - Petkovicová (Něm.) 2-6 7-5 6-2
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

157
Přidat komentář
smazaný uživatel
a já profi tenistům nejvíc záviděl to cestování!
Reagovat
Frick
Je to prostě legenda největší!
Reagovat
FulnekUltras
za co těch dvacet nasluhoval? ;)))
Reagovat
sprchon
"Během turnajů si zakazuju chodit na internet. Nečtu žádné články, sekci komentářů pod nimi neotevírám. Už jsem se poučila dávno, že to bývá žumpa. Čtení takových věcí vám jen rozhodí koncentraci. "
Reagovat
Fandina
A pak dodává, že sama ví, proč se jí nedaří atd..

http://www.marianne.cz/rozhovory/petra-kvitova-jsem-stastna-jako-nikdy-driv
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/283767/koukalova-o-konci-kariery-uz-jsem-mela-deprese-ale-jsem-zajistena.html

Jsou tam zajímavé věci. Např., že když se oni dostaly do TOP 100, tak to měly obecně těžší. A asi se neni čemu divit, když třeba na GS byly PM 30-40% těch dnešních. Přičemž si nemyslím, že by některé náklady byly nějak výrazně nižší. Myslím, že třeba dnes se takové letenky dají pořídit za méně než v roce 2003.

To, co napsala o Sereně, je vskutku třaskavé.

Ještě bych to snad neviděl stak špatně s tou výškou. Že tenistka musí mít aspoň 180, to mi přijde moc. Tak těch 172-174 by stačit mohlo... resp., pokud hráčka má "170 a něco", tak by pro ni nemusela být výška ještě nějaký handicap...
Reagovat
PetaM
Slušně se navezla do Šarapky :D :D
Reagovat
EllNino
:D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Do Sereny víc...
Reagovat
PetaM
Mám respektovat rozhodnutí soudu o tom, co udělala Šarapová? Respektuji také to, že to Serena bere s povolením.
Reagovat
smazaný uživatel
Však já to taky respektuju, to říkej Koukalce. :D Já jenom, že tě tak strašně pobavilo, co řekla o Mashe a co řekla o Sereně (které obvykle fandíš, když vypadne Petra), tos jaksi nezmínil...

Koukalovou by mohlo uklidnit, že podle několika lékařských studií není prokázáno, že meldonium zvyšuje sportovní výkon... A co se týče Sereny, tak to nedokážu posoudit (možná to souvisí s plicní embolií, kterou v minulosti prodělala?). Každopádně pokud na to má výjimku, tak proti tomu nikdo nemůže říct ani popel.

Nejlepší je ale stejně ten titulek: "Už jsem měla deprese." Podle těch ksichtů, co pořád házela, měla deprese asi celou kariéru... :D
Reagovat
PetaM
Taky tam mluví o tom, že byla šťastná uvnitř ... No, zřejmě bude mít vnitřnosti ve tvaru smajlíka. Možná i proto se pořád tak tvářila ... :D
Reagovat
EllNino
přestaň prskat jo ? :) I Klára, ač není celebrita, má právo na názor a asi do toho vidí trochu víc než ty ...
Reagovat
smazaný uživatel
do haje, uz toho mam ale dost.. :-))) Nerikej, ze TY do toho VUBEC nevidis... Uz jsem to tu asi takto po lopate psala: Pokud jste vsichni tak kristalove spravedlivi, jak to, ze nevidite, jak z cesty je vubec pro kohokoliv! vyjimka na "zakazane" latky. A co hlavne, prece neni normalni, aby se mladi, zdravi, kvalitne ziveni, trenovani lide od detstvi horem dolem cpali vsemi temi vitaminy, mineraly... i kyselinami (treba acetylsalicylovou) ;-)) vsemi temi povolenymi urychlovaci vseho v davkach vysoce prekracujici denni normu a potrebu vubec. A jsem zajedno s blixou, ze je velmi tenka hrana mezi povolenym a zakazanym, to je primo nabrousena cepel, ktera klidne muze z jakekoliv vule ci zvule riznout tam i tam - a povolene muze byt razem zakazne. Jo a moc se mi libily ty Tornesovy banany, naposta parada! :-))
Reagovat
VlS
Sojko, už jsem to tady psal, terapeutické výjimky se mi nelíbí a zakázal bych je, buď si zdravej, tak hrej, nebo jsi nemocnej a běž se léčit, v tom jsme zajedno. na otázku jak dělat antidoping není lehká odpověď a myslím si, že je to v binárním módu - dělat, nebo prostě nedělat a ať si každej dělá co chce. Jestli ale dělat, tak ti z toho stejně vždycky vyjde +|_ to, co dneska je - nějaká komise - a jsem skeptik - ustavme novou komisi a bude horší, než ta současná. A vždycky ti bude hrozit, že někdo vymyslí ban za banány. Je to více méně fuk, taky někdo může vymyslet, že hladká stovka se bude běhat s pytlem brambor na zádech. Podivnejch sportů je - vlastně skoro všechny mimo běhání :-). Jen pravidla platná v nějaké době musí platit pro všechny stejně, jinak to přestane bejt sranda.
Reagovat
blixa
Takhle jednoduchý to ale není - si zdravej, hraj, jsi nemocnej, léči se. Jako na sportovce na tebe platí zakázané látky pořád, dokud formálně neukončíš kariéru. Takže i když jsi nemocnej a léčíš se, musíš mít terapeutickou výjimku, pokud potřebuješ něco ze "zakázaných" látek. A vzhledem k tomu, že magoři z WADA zakázali skoro všechno, bez výjimek se nemůžou obejít protože si zase netroufnou vzít na svědomí zdraví nemocných sportovců. Prostě celý je to úplně špatně a dokud se k tomu nepřistoupí s rozumem místo fanatizmu a masáže vlastního ega, bude to furt na prd.
Reagovat
smazaný uživatel
koukam na Kozlova, jsem se jen zasnila, neopisuju.. :-)))
Reagovat
VlS
No, a jak to navrhneš?
Víš co je úplně nejulítlejší? Biopasy a ban za vývoj hodnot, i když ti nikdy nikdo žádnou zakázanou látku nenašel. Ale nejsem ani lékař, ani biochemik, abych tomu dokázal odborně oponovat. Na rozdíl od tebe si nemyslím, že je WADA sbor nedovzdělanejch šašků, spíš mají pocit páterů Koniášů, ale bohužel, k roli policajta do jistý míry patří ( ač by nemělo) vidět v každým lumpa. Zapojení státu do řízení dopingu ( a nemyslím, že Rusko je první - doporučuji kouknout na film Fair Play) je prostě průser, kterej Koniášům dodává legitimitu.
Ale kritiky WADA je fůra ( taky jí kritizuji), ale nevím, jak to udělat líp.
Reagovat
FulnekUltras
Fair Play je jen obyčejná ideologická režimní agitka bez jakéoliv relevance pro skutečný stav věcí - ať už před 30 lety nebo dneska. Na zobrazení něčeho aspoň trochu blízkého realitě tady teď nikdo momentálně movitý a vlivný nedá ve vlastním zájmu ani korunu.
Reagovat
smazaný uživatel
ale nikdo prece neni proti dodrzovani pravidel. Ja jen vyzyvam k jiste obezretnosti. A nechapu ty plamenne mece, co tu s takovou lehkosti utinaji hlavy za cistotu sportu, a kteri pred svym jedine spravedlivym machnutim okamzite prohlednou, kdo je naslapany spravne a kdo spatne. Podle me je to cele spatne.. :-)
Reagovat
slacker
pravidla pro vsechny? Snad jen vzdycky JEN pro ty co se na tech pravidlech dohodli, Neni pripustne aby kdokoliv vymyslel pravidla pro druhe bez jejich dobrovolneho souhlasu.
Reagovat
VlS
No, konečně se projevuješ jako anarchysta :-)
Reagovat
EllNino
soji, ty se zlobíš ? :) mě tohle téma osobně nikdy nestálo ani za příspěvek, tohle je první na tohle téma, ale myslím, že říkat to stylem "Koukalka" "otrávený ksichty" a tak ... je trochu dětinské :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle téma ti nikdy nestálo ani za příspěvek, ale že se Koukalová navezla do Mashy, to tě strašně pobavilo...
Reagovat
FulnekUltras
Klárka už si může dovolit mluvit naplno - neboť je z cirkusu venku. Něco jako důchodce se svým jistým, který už nemá žádný větší důvod hlídat si, co veřejně řekne - na rozdíl od mnoha upocených existencí v aktivním věku, jejichž "svoboda projevu" je vzhledem k setrvale rigidním poměrům na pracovištích a ve společnosti vůbec pouhou proklamací.
Reagovat
EllNino
jo protože to neberu tak vážně, tady se naváží kdekdo do kdekoho :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale nezlobim.. :-)
Reagovat
Frick
Klárka by měla trénovat. Terezu Smitkovou.
Reagovat
Frick
Barunka, až skončí, by si měla vzít Katku nebo Belinu.

Petra C. Markétu Vondroušovou. Minimálně by jí dobře poradila, jakej doktor je nejlepší.
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
Fandina
Občas jsem koukla na Nasťu s Gavrilovou a ona hraje jako nezmar. Navíc má bývalou trenérku Šafi, takže se už vůbec nedivím, že s ní Šafinka prohrála a je jen škoda, že se sešly v prvním kole.
Reagovat
Hector21
Nasti dopytle :(((

taková škoda, mohlo to být 3:1 a nedá sedm brejků a pak se sveze

bych se pofral :(
Reagovat
smazaný uživatel
Petra proti Davis, no šance na finále velká a ve finále Niculescu/Bertens myslím že titul by měl Petře do rukou padnout
Reagovat
tommr
do rukou jí určitě nespadne - bude si ho muset vybojovat. Davisová hrála dneska výborně a Bertens/Niculescu jsou velice těžký soupeřky - ta první je letos v životní formě a ta druhá má extrémně nepříjemnej styl ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně aby nebyla nějaká ostudná porážka, nebo tragická :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nejsou to žádné Top hráčky, ano Niculescu hraje hnusně a Bertens se chytla, ale sakra Petra je úplně někde jinde. Jestli předvede alespoň 50% z Wuhanu tak nemá ani jedna z těch tří šanci
Reagovat
Krisboy
Howgh.
Reagovat
EllNino
Nastěnka venku ... to je škody
Reagovat
tommr
Gavrilova v poslední době řádí jako černá ruka ... :)
Reagovat
FulnekUltras
blíží se AO, kde se určitě bude chtít zase ukázat
Reagovat
smazaný uživatel
skoda Pavlju, prisla mi uz po Asii jako polita zivou vodou - a nakonec buhvico to vlastne bylo.. :-)
Reagovat
EllNino
to je pravda :( ...přál jsem si finále s Světlou a třeba opakování tý senzace z 2014
Reagovat
smazaný uživatel
takze ted uz jedine Kuzna.. ;-)
Reagovat
blixa
Nemá talent ! Kuzma Kuzmič je támhle ....
Reagovat
Fandina
Petko se snažila, ale Davis jí nakonec porazila ve třech setech.
Reagovat
blixa
Jo tak pivíčko, páreček, pohodička .... :D

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14712792_1276209655776444_4073834615115284322_o.jpg
Reagovat
d@ve
Povolenej doping.. ;)
Reagovat
a.magerova
Spíš dobrý výdělek i při odpočinku... ;-)

https://www.super.cz/453958-v-zivote-uz-nemusi-sahnout-na-praci-neuverite-cim-si-leos-mares-vydelava-miliony.html
Reagovat
Frick
od 24.10.

ITF 100.000 Poitiers, FRA (hala)
10. Allertová (1)
Q7 Štefková (1)
Q11 Smitková (1)

ITF 50.000+H Tampico, MEX (hard)
10. Bouzková (6)

Od 31.10.

ITF 50.000 Toronto, CAN (hala)
5. Malečková (1)
10. Bouzková (3)

Od 7.11.

ITF 100.000 Tokyo, JPN (hard)
21. Martincová (1)
Q22 Malečková (2)
Q24 Muchová (3)
ALT17 Krejčíková (1)

ITF 50.000 Waco, USA (hard)
Q5 Malečková (3)
Q9 Muchová (5)
Q20 Krejčíková (2)
ALT1 Bouzková (1)

ITF 25.000 Minsk, BLR (hala)
17. Muchová (2)
Q11 Krejčíková (3)

ITF 25.000 Bratislava, SVK (hala)
18. Smitková (1)
Q2 Malečková (1)
Q5 Muchová (1)
Q21 Krejčíková (4)
Reagovat
smazaný uživatel
oni se v listopadu hrají hlavně WTA 125
Reagovat
smazaný uživatel
oni se v listopadu hrají hlavně WTA 125
Reagovat
Frick
V uvedených termínech žádný. Mělo se hrát v Thajsku, ale bylo to zrušeno z důvodu úmrtí krále.

Od 14.11. se bude hrát v Taipei a Limoges, od 21.11. v Honolulu...
Reagovat
tommr
ty turnaje uvedený od 7.11 se hrajou všechny v jednom týdnu od 7.11 nebo postupně za sebou během listopadu?
Reagovat
Fandina
Nebylo to na mě, ale všechny od 7.11.
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-calendar.aspx?date=11-2016
Reagovat
blixa
Fňuk .... a já se tak těšil :((((((((
Reagovat
themimone
+1, čekal(doufal) jsem ještě tak do léta že ještě OH zkusí, poslední dobou se to ale už dalo tak nějak čekat
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/tinamaze/photos/a.411504254190.188991.139789884190/10154284503019191/?type=3

No ale včera teda svý fans nepříjemně zatahala za fusekli.
Reagovat
themimone
tj, to byla asi taková poslední jiskřička naděje. Nicméně to, že znovu vynechala celou přípravu bylo už dost silný signál že asi se jí moc zpět nechce, velká škoda
Reagovat
smazaný uživatel
Cynda to koní a Kája body honí. Mnohem lehčeji vydělané body ,než Terka, a to i s pláží,sluncem a potápěním.Gratulka
Reagovat
tommr
dneska to byly opravdu lehce vydělaný body. Ještě jedna výhra a Karolína bude mít jistou kvaldu na AO ... :)
Reagovat
Frick
Zdá se, že Burger Kingovi hard nechtuná. Na antuce měla na ITF slušný výsledky, hardu se vyhýbala jak čert kříži. A věděla proč.

25 bodů je pro Káju určitě dobrých. Pokud vyhraje i zítra, byl by to pro ni rekordní zisk bodů.

Tak dva měsíce nehrála, mohla by si tu sezonu celkem prodloužit.
Reagovat
bIbec
hmm, výhra v dalším kole by bylo obrovské překvapení.
Reagovat
tommr
jj nasazená dvojka Sakkari, která už hraje převážně WTA turnaje bude velice těžká soupeřka ...
Reagovat
Frick
Takhle by to šlo. :o)
Reagovat
Frick
22 minut!!!
Reagovat
tommr
zatím to jde až podezřele hladce. Není ta Burgerová nějak indisponovaná? :)
Reagovat
mkubis17
Kasatkina neskutečně slabej výkon
Reagovat
Fandina
Háčka v Moskvě postoupily do finále v Moskvě. V semifinále porazily Katky S v STB. Gratulka!
Reagovat
PetaM
Jsem rád, že Háčka v Moskvě postoupily do finále v Moskvě. To by bylo nadělení, kdyby postoupily v Moskvě do finále v Lucemburku. :D :D
Reagovat
Fandina
Na druhé straně, kdo by to nebral, postoupit v Moskvě i v Lucembursku.
Reagovat
PetaM
No, horší by bylo klesnout z Premiru na International :D
Reagovat
Fandina
Ještě horší by bylo nepostoupit nikam.
Reagovat
VlS
No, kdyby tak postoupily do finále ve Wimblu, tak by to bylo super :-)
Reagovat
Frick
No nevim. Hrát v druhý půlce října venku na trávě.
Reagovat
VlS
Proč? Wimbl je v létě
Reagovat
Frick
Jak jsi to myslel v tom vlákně o těch posezónních turnajích? Já to vůbec nepochopil.
Reagovat
VlS
Nejsou posezónní turnaje. Jsou turnaje, sezóna je celej rok. Profi tenisti vydělávají hrou zvanou tenis. Tak hrají, je to jejich práce, není nutné konstruovat příběhy proč hrají. Hrají, protože můžou.
Reagovat
Frick
Vlsy, to je slovíčkaření. (Hlavní) sezóna "standartních" WTA turnajů zkrátka tento týden končí. Poté se už budou hrát jen dva nestandartní turnaje se skupinovou fází pro 8+11 nejlepších hráček sezony + turnaje nižší kategorie, jejiž finanční a bodové ohodnocení není zpravidla pro hráčky cca TOP 75 dostatečně atraktivní a tak se jich zpravidla neúčastní a věnují se odpočinku po náročné a dlouhé sezoně + následně přípravě na tu další.
Reagovat
Frick
Takže Petro, ty jsi jediná, kdo může zachránit Báře pr.del....
Reagovat
Frick
Nj, Denča není tak hodná, aby dostávala také dárky, jaký dostala Niculescu...

OK - V Taškentu štěstí měla, že Larsson vyfičela až po losu.

Na druhou stranu by určitě na ní mít mohla.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak nemusím zapínat Eurosport. :(
Reagovat
lars
Choplescu taky muze pomoci Bare
Reagovat
brixner
No, radost počíst, to zas jo!
A vlastně - o čem pojednává mykologie? To je o mykóze nebo co jako?
Znal jsem jednu a ta měla mykózu a pořád se drbala a nechtěla mi zaboha říct, proč se škrábe. Prej jí to svrbí a dráždí...Hold sem to nepochopil, asi to nemělo nic společného s tenisem...Tak jak to tedy je?
Reagovat
Frick
http://fotbal.idnes.cz/fotbalova-slavia-proziva-dobry-start-do-sezony-f51-/fotbal.aspx?c=A161020_124141_fotbal_pes
Reagovat
Frick
"Nejlepší start od mistrovského ročníku. Může Slavia myslet na titul?"

To je, co?

Muhehe.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, k tomu ještě slávistky v osmifinále Ligy mistryň. Zato ten hokej...
Reagovat
Fandina
Koupím!
https://twitter.com/Petra_Kvitova/status/789110878901862400/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw
Reagovat
Frick
Kdyby to byl Playboy, tak to koupím zase já.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky, ale ne s Petrou. :D
Reagovat
slacker
s Frickem?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš teda nápady... :D
Reagovat
a.magerova
Oskenuj mi pak, prosím, tu REVOLUCI, dík moc.
Reagovat
tmora
Petra Kvitova & Sexualni revoluce 2016! Tak to je primo palcovy titulek! Tak doufam Petro ze pristi rok bude misto sexualni tenisova revoluce 2017
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že je jasné že z Denči nebude žádná Top hvězda, myslím že bude výsledkově někde na úrovni Ivety Benešové nebo Petry Cetkovské, Denča možná někdy předvede super výkon, ale jinak vůbec nic
Reagovat
Frick
Já bych ji ještě dal čas. Jasně, není jí 17 ale 23 - na druhou stranu ještě před 3 rokama o ní nikdo nevěděl.

A osobně si myslim, že je lepší předvést super výkon a někdy ne než stabilně vyhrávat nad hráčkama od 50. místa níže, a s TOP 20 vyhrát jeden mač z 10...
Reagovat
Frick
Sec jenom možná se dalo trochu přemýšlet v tom směru, zda najde motivaci - předpokládám, že motivací k Lucemburku bylo i to, aby nekončila sezonu bez titulu, což po Wuhanu logicky padlo (vlastně já jsem si i trochu myslel, že se odhlásí). A ty úvodní sety proti Hsieh a Lepčenko hypotéze o ne zcela 100% motivaci mohly trochu dávat za pravdu. Proti Johaně už to ale byla jiná písnička. Případné finále Petra - Caroline byla mohlo být zajímavým soubojem dvou hráček roku 2011, které letos padly na hubu, aby se pak v poslední 1/4 sezony zase výrazně zvedly.
Reagovat
smazaný uživatel
by měla být na streamu asi za 40 min.,protože zápas před ní taky dávají(Sorbies Tormo)
Reagovat
smazaný uživatel
Sorribes Tormo
Reagovat
tommr
díky za tip. Na zápas Karolíny se rád podívám, protože jsem zvědavej jak se na ní podepsala ta dlouhá zápasová pauza ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
asi v 18.00 už by měla hrát. Kamery snad taky zaostří,protože Kája je docela pěkná.
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/p9240418e0s7x.jpg

Je.
Reagovat
rusedski
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1112982282045385&set=p.1112982282045385&type=3&theater

Tady by ji člověk ani nepoznal.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo na Facebooku WTA ani slovíčko o Petře hlavně když vyhraje Caro tak to hned musí napsat jinak se všichni posereme a to je Petra několikanásobně lepší hráčka než Caro
Reagovat
FulnekUltras
hlavně pozítří ;)
Reagovat
Hector21
jupííí námořník jde dál...

tak ještě dvě výhry Světlíku :)
Reagovat
Krisboy
Kdo je námořník? Světla?
Reagovat
Hector21
jasan...
těch tetování má myslím 20+
Reagovat
Krisboy
Tak to jo :) No poslední dobou v tomhle ohledu hodně zapracovala, to je pravda. To nejstarší (?) "Pain doesn't kill me, I kill the pain" se v tom už docela ztrácí :)
Reagovat
Hector21
k ní to tak nějak patří :)

prostě Světlana je a bude jen jedna
Reagovat
tommr
dneska postoupila s přehledem ...
Před zápasem jsem měl trochu obavy, protože jednoznačný skóre vzájemných zápasů s Larssonovou bylo dost klamný. Dva zápasy ze tří proti Larssonový totiž Petra vyhrála už v roce 2007 ještě coby juniorka a ten třetí z letoška v IW byla vyrovnaná bitva. I začátek dnešního zápasu nasvědčoval tomu, že by mohlo jít o další urputnou bitvu, ale Petra se naštěstí po dvou prohraných podáních vzpamatovala a zbytek zápasu zcela opanovala ...
Do semifinále přeju Petře Davisovou se kterou ještě nehrála a která by pro ní neměla představovat žádnou hrozbu. Na dosavadní zápasy Petry s nepříjemnou Petkovicovou naopak nevzpomínám moc rád a doufám, že se jí Petra vyhne ...
Reagovat
FulnekUltras
Aktuální světová jednička si soupeřky vybírat nepotřebuje... ;)
Reagovat
tommr
jsem si poměrně jistej, že aktuální světová jedenáctka bude za přijatelnější soupeřku v této fázi sezóny velice vděčná ...
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
FulnekUltras
jednu jedničku škrtám... ;)
Reagovat
pepin
Tak pokud bude Petra pokračovat v těchto výkonech tak bude v podstatě jedno kdo bude na druhé straně. A ani Petkovič to nezmění. Jen musí používat hlavu, což dnes opět dokázala když chce. Super kratasy, krásné volné forhendy s umístěním a po dlouhé době ucházející servis. Tak jen tak dál.
Reagovat
tommr
jenže Petkovicová se svou otravnou defenzívou dokáže Petru skoro pokaždý vykolejit. To, že jí dokázala už čtyřikrát porazit určitě není žádná náhoda ...
Reagovat
pepin
Tak to máš pravdu, ale pokud Petra předvede to co hrála od prohraného setu s Varvarou tak by ji Petkovič neměla dělat velké potíže. Ale musí hrát.
Reagovat
Krisboy
JE TO NIČITELKA!
Reagovat
VlS
byla pěkně bita. Dobře ty Petro, tak pokračuj.
Reagovat
tmora
Timu Babos je mi sympaticka, trochu je podobna Kate Winslet, ale jaksi porad saha do rozkroku, hruuza
Reagovat
FulnekUltras
když svrbí, je to horší než podebraná pata... ;)
Reagovat
FulnekUltras
Takto hraje současná nejlepší tenistka světa. Žebříčky jsou určeny rosničkám na předpověď počasí.
Reagovat
blixa
A to, že je ta nejlepší určí náš milý StalinUltras ! Škoda že to svět neví ...
Reagovat
FulnekUltras
Kdo nechce, nevidí ani zrůdnost současného kapitalismu.
Reagovat
blixa
Ano, nějaká politická mantra zkrouceného mozku nám tu dnes zatím chyběla :D
Reagovat
slacker
tvuj zkrouceny mozek mantry plodit muze? Nasrat bolseviku
Reagovat
FulnekUltras
stejně jako zkroucený názor údajného developera... ;)))
Reagovat
blixa
??? Proč "údajného" ? :D
Reagovat
FulnekUltras
od perfektních znalostí biologie je to přece jen trochu daleko - i když dneska je v trvalém boji o existenci nakonec možný všechno... ;)))
Reagovat
slacker
zkouma fosilie a vyzkum provadi sam na sobe
Reagovat
blixa
Teď nějak vůbec nechápu tvé myšlenkové pochody. Perfektní znalost biologie má kdo ? Ty ? Nebo já ? :D Já určitě ne, byť biologie, či přesněji zoologie je mým hobby cca od 10ti let. Ale vždy jen koníček, nikdy mě nenapadlo se tím živit, ani v tom směru nemám žádné formální vzdělání. Oproti tomu, programuju od prváku na VŠ, dá se říci že nějaké vzdělání v tom směru mám a přežitím v kapitalizmu to nijak nesouvisí, neb jsem se tím živil (částečně či úplně) dobrých 10 let i za neblahého socializmu. Nebo jsem tě vůbec nepochopil a tvé jedůvky znamenaly něco jiného ?
Reagovat
FulnekUltras
ok - on kolikrát člověk hobby rozumí víc, než práci - a ideální, když se tyhle dvě věci propojí - na jedůvky už dneska nemám sílu... ;)
Reagovat
Fandina
pan programátor, tak to bychom si měli rozumět :-)
Reagovat
slacker
houby programator, developer stavi domy
Reagovat
Fandina
developer spíš do domů investuje, obchoduje s nimi, ale on píše, že programuje
Reagovat
FulnekUltras
asi lepší "vyvíjet" nějaký program, než třeba tlak na majitele pozemků... ;)
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, styk s lidmi je vždycky komplikovanější, než styk se strojem.
Reagovat
FulnekUltras
a tak v nejhorším aspoň něco... ;)))
Reagovat
Fandina
jooooooooooo :-)))))))
Reagovat
Frick
Myslim si, že jeden článek by na Lucemburk stačil...
Reagovat
Lunej..
Mne by taky stacil jeden tvuj koment na den.
Reagovat
blixa
Mě tak na rok ... :D
Reagovat
EllNino
Frick se heslem méně je více rozhodně neřídí ...a proto jeho příspěvky čte minimum lidí, protože už je to jako spam ...kdyby ubral, měl by rozhodně větší úspěch ...
Reagovat
Lunej..
Hlavne, ze tady mu to vadi:) nema se kde realizovat a vzdy na nej nekdo zareaguje a to mu staci.
Reagovat
FulnekUltras
On se vždycky najde někdo, kdo zrovna nemá co dělat... ;)))
Reagovat
Lunej..
Nemas zase nejakou cestu na Dalny vychod? Aby tu zase nebylo forum jen o politice. :P
Reagovat
FulnekUltras
se náhodou držím fest zpátky - ale zareagovat se občas musí... ;)
Reagovat
Fandina
nemusíš nic, musíš jedině umřít
Reagovat
FulnekUltras
nemuset je fakt nejlepší... ;)
Reagovat
Fandina
je to nejvíc, co může být!!!
Reagovat
FulnekUltras
přesně ;)
Reagovat
Lunej..
Fest? Jsem si teda nevsimla. :)
Reagovat
Fandina
Článků o výhrách není nikdy málo.
Reagovat
Frick
Mne to prostě přijde zbytečný. Jeden článěk na jeden hrací den a turnaj mi přijde tak optimum. Kor, když Lucemburk je malý tunaj.
Reagovat
Fandina
Mně je to jednak úplně jedno, kolik je tu článků. Kdo chce psát, tak pořád má kam. A je to věcí admina, jak to řeší.
Reagovat
slacker
jeden "zbytecny" clanek, ale uz 15 zbytecnych komentaru
Reagovat
Fandina
ale vyvolal to ten první zbytečný
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist