Kvitová v Miami 3. kolo opět nepřelezla, prohrála s Flipkensovou

23. 3. 2013, 22:11
Aktuality 165
WTA MIAMI - Petra Kvitová ani svůj šestý start na turnaji v Miami nepřetavila víc než ve 3. kolo. Letos v něm česká jednička končí na raketě Belgičanky Kirsten Flipkensové, se kterou v zápase hraném v extrémním horku utrpěla i 'kanára'. Vypadla také Caroline Wozniacká, kterou vyřadila Španělka Muguruzaová, soutěž ve čtyřhře skončila pro duo H+H.
Petra Kvitová

Petře Kvitové se v úvodu sezony příliš nedařilo, mizerné výsledky ukončila až koncem února velmi cenným titulem z Dubaje. Jenže v březnu jsou na programu tradičně dva prestižní turnaje WTA Premier Mandatory v Severní Americe a česká jednička na nich nikdy nebyla dál než ve 3. kole. Minulý týden v Indian Wells své maximum konečně překonala a dostala se do čtvrtfinále, v Miami ale zůstala opět před osmifinálovými branami.

Ve 2. kole sice dokázala otočit zápas se Shuai Peng a k obratu se nadechovala i dnes proti 28. hráčce světa Kirsten Flipkensové, po vzpamatování se z 'kanára' z první sady ale Kvitové v obrovském horku došly síly a nakonec prohrála 0-6 6-4 1-6.

Třiadvacetiletá Češka v prvním setu neuhrála ani game a po 24 minutách musela skousnout prvního 'kanára' od loňského US Open. Ve druhém dějství se však Kvitová zvedla, nečelila žádnému brejkbolu a díky brejku z páté hry si vynutila třetí sadu. Vzhledem k vedru se před ní tenistky mohly občerstvit během zhruba pětiminutové pauzy, ta však světové osmičce vůbec nepomohla. Kvitová už se k žádnému brejkbolu nedostala, dvakrát ztratila podání a po hodině a 34 minutách hry o čtyři roky starší soupeřce podlehla.

Nyní českou jedničku čeká návrat do Evropy, kde bude od 1. dubna startovat na antukovém turnaji v polských Katovicích. Ty pro ni budou generálkou na semifinále Fed Cupu, které české tenistky čeká 13. až 14. dubna v Itálii.

Sedmadvacetiletá Flipkensová se v osmifinále utká s Ajlou Tomljanovičovou, která hraje svůj životní turnaj. Devatenáctiletá Chorvatka se až dosud na okruhu WTA nedostala přes 2. kolo, v Miami však postoupila už přes tři soupeřky. Po Pěrvakové a Görgesové zdolala i semifinalistku z roku 2011 Andreu Petkovicovou, proti které se dnes dokázala - na rozdíl od Kvitové - oklepat z 'kanára'. Tomljanovičová sice ještě ve třetím setu ztratila náskok dvou brejků, v tie-breaku ale rozhodla o své výhře 0-6 6-4 7-6.

I nadále se v letošní sezoně nedaří českému duu H+H. Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká letos na turnajích WTA ve dvouhře vyhrály každá pouze po jednom zápase a společně se jim to nejde ani ve čtyřhře, ve které ještě loni patřily mezi nejlepší páry světa. V Miami končí stejně jako před rokem už v prvním kole, ve kterém se nedokázaly vypořádat s těžkým losem. Střetly se totiž s velmi silným rusko-italským párem Světlana Kuzněcovová a Flavia Pennettaová, kterému české tenistky podlehly 5-7 4-6 a už na čtvrtém z pěti letošních turnajů se tak nedostaly dál než do 2. kola.

Že teprve šestnáctiletá Kateřina Siniaková v Miami zanechala na svém prvním turnaji WTA dobrý dojem, dokazuje jízda její přemožitelky Garbiny Muguruzaové. Devatenáctiletá Španělka po české tenistce a nasazené Rusce Pavljučenkovové porazila i světovou devítku Caroline Wozniackou a dokázala tak obhájit své rovněž překvapivé osmifinále z loňska. Naopak poražená Dánka, jež už v předchozím kole musela otáčet vývoj zápasu proti Karolíně Plíškové, v žebříčku přijde o body za loňské semifinále.

73. hráčka světa Muguruzová dnes proti o tři roky starší Wozniacké ztratila jen jednou své podání a za pouhých 82 minut vyhrála hladce 6-2 6-4. Do osmifinále tak postoupila jen týden poté, co byla ve 4. kole také na předchozím podniku WTA Premier Mandatory v Indian Wells.

O své druhé čtvrtfinále, ovšem dosud nejcennější, se Muguruzaová utká se světovou pětkou Na Li. Číňanka, jež hraje na prvním turnaji od Australian Open, si na Floridě poradila snadno ve dvou setech i se svou druhou soupeřkou. Domácí Varvaru Lepschenkovou dnes porazila 6-2 6-4.

Kvůli zranění zad, se kterými laborovala už koncem loňské i začátkem letošní sezony, z turnaje odstoupila bývalá světová jednička Venus Williamsová. Dvaatřicetiletá Američanka dnes měla hrát proti o 12 let mladší krajance Sloane Stephensové, která tak do 4. kola postoupila bez boje.

"Bolesti jsem měla už v pátek, ale chtěla jsem počkat, jak to bude vypadat po rozcvičení. Bohužel hrát nemohu," omluvila se trojnásobná šampionka z Miami.

O postup do čtvrtfinále se semifinalistka letošního Australian Open Stephensová, jež ve středu oslavila 20. narozeniny, utká se čtvrtou hráčkou světa Agnieszkou Radwaňskou. Obhájkyně titulu dnes měla velké potíže se Slovenkou Magdalénou Rybárikovoukterou porazila až po téměř dvou a půl hodinách 7-6 2-6 6-3.

- WTA PREMIER MANDATORY MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 4.195.765 dolarů)
sobotní výsledky (23. 03. 2013)

Dvouhra - 3. kolo:
Flipkensová (Belg.) - Kvitová (7-ČR) 6-0 4-6 6-1
S. Williamsová (1-USA) - Moritaová (Jap.) 6-3 6-3
Na Li (5-Čína) - Lepchenková (25-USA) 6-2 6-4
A. Radwaňská (4-Pol.) - Rybáriková (SR) 7-6(5) 2-6 6-3
Muguruzaová (Šp.) - Wozniacká (9-Dán.) 6-2 6-4
Stephensová (USA) - V. Williamsová (19-USA) bez boje
Tomljanovičová (Chorv.) - Petkovicová (Něm.) 0-6 6-4 7-6(1)
Cibulková (13-SR) - Oprandiová (Švýc.) 6-3 6-4

Čtyřhra - 1. kolo:
Pavljučenkovová/Šafářová (Rus./ČR) - Muguruzaová/Schiavoneová (Šp./It.) 7-6(5) 7-5
Kuzněcovová/Pennettaová (Rus./It.) - Hlaváčková/Hradecká (2-ČR) 7-5 6-4
Matteková-Sandsová/Mirzaová (7-USA/Ind.) - Birnerová/Lepchenková (ČR/USA) 7-5 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

165
Přidat komentář
Paseka
Vždy, když má Petra dobrý los, tak vypadne hodně, hodně brzo. Nevím, čím to je. Škoda. Vzhledem k soupeřkám na které umí, mohla mít semifinále v kapse...
Reagovat
dadaft
musím se ještě zastavit u volejů Agy.
včerejší zápas proti Magdě Rybárikové byl úžasný. obzvlášť první set by se mohl dávat do učebnic jako příklad ženského technického celodvorcového tenisu - hráčky "operovaly" po celé ploše kurtu, míčky dopadaly kamkoliv, forhend i bekhend varioval od topspinu po slajs, výměny od základní čáry střídaly časté přechody na síť, kraťasy, prohozy, loby....., k vidění byla i čistá síťařina z obou stran...........,.
........... zkrátka paráda, poslední tak kvalitní set tohohle typu byl k vidění loni na US Open v zápase Aga - Roberta Vinci, bych řekl.............
abych to nezamluvil - říká se, jaká není starší Radwanská supertechnička... - ale ty voleje včera? nevím nevím.
až příliš často se z dobře rozjeté výměny stal průšvih. volej by měl být poslední úder Ago! jenže tobě se mockrát stalo (hlavně ve druhém setu, a poslední dobou všeobecně), že místo zakončení prvotřídním volejem přichází nabídka soupeřce..................
síťařina je těžká řehole Ago, člověk musí mít skvělý postřeh, předvídavost, koordinaci, odhodlání a cit v ruce... )))) - u tebe jsou karty rozdané tak, že to nikdy neutlučeš od BL jako M.Š., jsi stvořena pro pestrost a variabilitu, volej je a bude důležitá součást tvé hry............
................ tak s tím do prkýnka něco udělej! ))

P.S. pro Magdu - jsem Tvůj. )))))))))))))))
Reagovat
spaniel
Taky jsem se dival a celkem bavil. Taky se nezdaly moc nadsene, ze mely stejne saty, ktere mela i Oprandi proti Domce, ktera v nich ale vypadala nejhur. Jinak tech topspinovych bekhendu jsem teda moc nevidel, prakticky pokazde sly hned do slajzu. Ty vymeny byly teda zvlastnost velika :) Obe v servis dvorci a hraly sachy.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo prelozim, poslu, ale stejne nevim, nevim:D)
Reagovat
gigin
Jak je Ernie Mrhač, jestli ta Petra nebude taky Mrhačka, hergot :))
V rámci zlepšení hry, konzistence, udržení se ve výměnách, by měla taky zkusit styl "regulovčík".... ;))
Reagovat
Heather_Fedex
jenze petra narozdil od gulbise nemrha svym talentem na vecircich a nehuli travu.... predpokladam ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vis co je zajimave?
Ze kdyby neco podobneho tady napsal tommr, tak je pod nim tak 150 rozhorcenych reakci:D)

Ty to tady flaknes a s nikym to moc nehne...:D)
Reagovat
Fandina
Vlček ... jenže když tu píše gigin, tak stylem že víš, že o nic nejde. tommr vydává své soudy kriticky a jako jediné správné a mnohdy útočně kriticky. Možná je gigin daleko krtitičtější než tommr, ale to člověk nepozná, jen usuzuje podle toho co píšeš ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim samozrejme, co jsi chtela tim prispevkem vsechno rict, ale zda se mne, ze jen potvrzujes, ze to je zajimave...:)

tommrovy soudy jsou relativni jako ty nase soudy...takze porad mne vychazi, ze to je zajimave...:)

Tommrovy soudy mam celkem v pazi, zily mne to netrha, proste to tak vidi... Vubec mne to neirituje. A ani nevim proc...by vlastne melo.
Mne spis irituji kadrovaci, moralizatori, kteri si hraji na svate tenisove misionare, ...uprimne, tak z tech se mne uz chce spis zvracet...
...ale asi jsem zvracenej, nebo co:D)))))

Samozrejme sproste a vulgarni urazeni hracek odsuzuji take, je to ubohe, hlavne od chlapu...ale kdyz nekdo napise, ze hraje blbe, (na ruzne zpusoby), tak v tom nevidim nic divneho...
...jasne muze si to zkusit kazdy sam si pinknout, ale kdyz napise dadaft, ze Aga hraje blbe voleje...
...tak proste to tak vidi...ja to tak nevidim, ale vubec mne to nevadi, ze to pise...
...kdyz by ale napsal, ze Aga je uboha pinkalka, ktera nepatri do top10, tak samo sebou ho poslu nekam...

...a nakonec, je to uplne jedno....hlavne, aby uz nebyl snih...:)
Reagovat
smazaný uživatel
A víš, že jsem si něco takového taky říkal. Ráno jsem koukl, jak to gigin hodil do placu, a říkal jsem si, co na to asi Petřiny obhájkyně.....Pak jsem zaregistroval jen komentář Heather....

Dát to sem tommr, tak máme pomalu rekordní diskuzi.:))
Reagovat
Fandina
Vlček ... to že ty souhlasíš s tommrem je logické, kdybys s tím nesouhlasil, tak by ses ozval. A že ty vidíš svět podobně jako on, ještě nemusí znamenat, že je to to jediné správné vidění světa. Já nemám potřebu každou situaci a neúspěch Petry zveličovat. Beru jak to je. Prohrála, škoda, má to nějaké důvody, když je vyhodnotí, příště zahraje lépe a tím to pro mě končí. Věřím jí, fandím a podporuji. Když tu tommr pořád vypisuje, jak je na tom špatně, tak si říkám, že by mohlo být ještě hůř a jeho považuji za škarohlída a nechtěla bych být jím.
Reagovat
Fandina
Vlček ... každý jsme jiný, každý vidíme věci kolem sebe jinak. To co se líbí tobě nemusí se líbit mě. To je to samé, jako s kritikou Petry. Nelíbí se mi z principu tak to druhému řeknu. K čemu jsou kritiky. Holka hraje dobře a samotnou jí mrzí když se jí nedaří, určitě nejvíc. K čemu tady budu zvětšovat její starosti a rozpisovat se o ní. Na to nemám právo. Jde o sport a ona ho dělá dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina >jako obvykle... TY O VOZE - JA VO KOZE...

Co na to rict...:D) Zbytecna ztrata casu...Ja s tommrem samozrejme v mnoha vecech nesouhlasim...ani s jeho obavanym postojem pro cokoliv....a s tim si delej co chces...mne to proste jen neirituje, jak nektery.... A tady je ta tva logika v ri*i,...prosim pekne s odpustenim:)
...A rozhodne nevidim svet podobne jako on:)P
...a rozhodne ne uz jak Ty:)P
Reagovat
Fandina
Vlček ... tak ještě jednou. To co je zajímavé pro tebe není zajímavé pro mě. S čím souhlasíš ty nemusím souhlasit já. Čemu rozumíš ty nemusím rozumět já. Co napsal gigin bylo jiné, než kdyby něco podobného napsal svým stylem, kritickým, tommr. Proto různé reakce na oba od určitých lidí. Tobě nepřipadá tommr kritický, protože ti je bližší svým pohledem na svět, než druzí. Kdyby tomu tak nebylo, tak bys jeho psaní nerozuměl. Obecně, každý má právo tady psát co chce a každý jsme jiný a každý svým způsobem zajímavý. Tys nevěděl rozdíl, proč na gigina ne a proč na tommra ano. Je to proto, že se tommr vyjadřuje jinak a ty si podobný mu a nepoznáš to. Je to srozumitelné? ... úsměv
Reagovat
gigin
:)))))) S vama je sranda jak cyp!! :DD Je potřeba odlehčení. Jak nejde o život, jde o ho*no, ne? :)) Teda když nehraje Djoko nebo Mrhač, to dá rozum....
Reagovat
smazaný uživatel
Neni.
Nebot neco o mne pises, a prd o mne vis...tomu rikam celkem slusna "odvaha", no radeji bych to nazval necim jinym, ale je to rozhodne jeste horsi nez kritika, kterou tak uplne nemusim...ale porad jeste je otevrenejsi, nez kategoricky soud....
...takze mne porad neni jasne z ceho vynikaji ty tve logicke soudy...nebot mne se to neshoduje...nebot mne neni on blizsi svym pohledem na svet...to rozhodne ne...ted jeste zalezi ke komu bych to prirovnal...

V kazdem pripade, Ty ses dost teda dost sebevedoma, kdyz si myslis, ze muzes takhle posuzovat lidi, jen pres pitomou diskusi...
...to radeji zustanu tim blbem, nez tim, co predvadis ty...:)

Znas vubec neco takoveho jako > Zij a nechej zit...???
Reagovat
smazaný uživatel
Bracha, ja s tim problem, cos napsal, fakt nemam...jen mne to prislo zajimave, to je vse...
...krom toho je tam u toho smajl jak prase:D)
Reagovat
gigin
Já tomu (ti) rozumím ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Diky:))))
Mam aspon pocit, ze nejsem fakt uplny trotl, ale jen bila ofca rodiny:D)))))
Reagovat
Fandina
Vlček ... tak to jsem se sekla. Myslela jsem, že rozumíš tomu, že když tu něco píšeš, druhý si zhruba o tom nicku udělá představu. A že ten má příspěvky podobné tomu a ten toumu. To je přece normální, že někdo je ti bližší a druhý méně, protože jsme každý jiný a někteří si víc rozumí s těmi a druzí s těmi. Takže sorry. Napsala jsem ti jen a jen to, že něčí styl mi vyhovuje, něčí styl méně a něčí vůbec ne. A podle toho reagujeme. To není nic, proč by ses měl kvůli tomu zlobit. Omlouvám se. Myslela jsem si, že když pořád píšeš dlouhé příspěvky, tak tohle ti je jasné.
Reagovat
Fandina
gigin ... tak píšeš, že s váma je sranda, tak já ji z toho měla, ale nevěděla jsem, že vlček neeeeeeeeeeeee ... tak příště no ... úsměv
Reagovat
petrulinka
Monty, moc se mi líbí, jak fandíš svým favoritkám a je jedno, jestli vyhrají nebo prohrají. Tak stejně to mám u Petry, a proto mě mrzí, když tady spousta lidí nadává, jak je ta Petra hrozná a jakou má psychiku atd... Petro, fandím ti, a to i když se ti zrovna nedaří. Vzhůru do boje na dalším turnaji. Držím palce :-)
Reagovat
W.G.M.
No ale je treba si uvedomit, ze za prve pro ty lidi, kteri se negativne vyjadruji k jeji hre, to nemusi byt jejich favoritka, jednak fanouskovstvi neznamena nekriticky obdiv a prehlizeni vykonostniho upadku a chyb. Do tretice, to, ze okomentuji spatne aspekty hry sveho favorita a zkritizuji jeho vykon, automaticky preci neznamena, ze mu dal nefandim a nepodporuji ho :-). Proste je potreba videt veci takove, jake jsou, a nenasazovat si prilis ruzove bryle.
Reagovat
Fandina
A k čemu ti je, že tady budeš psát, jak Petra špatně hrála, když třeba ani nemáš stream a že prohrála, není třeba komentovat, to vidí všichni, jako každý a hlavně ona ví, že když bude prohrávat, tak bude klesat na žebříčku. Nerozumím, nechápu. Když někomu fandím, přeji mu a věřím. Nevyhrožuji, nekritizuji, pokud nevím něco opravdu takového, co může ovlivnit hru. Napsat tady hraje špatně bude klesat na žebříčku je k ničemu.
Reagovat
petrulinka
Fandino, mám úplně stejný názor. Mluvíš mi z duše, moc hezky napsáno :-)
Reagovat
W.G.M.
No, tak takto polozeno, to tu muzeme rovnou zavrit diskuze a vyhnout se i pochvalnym komentarum, vsak vsichni vidi, ze xy vyhral, tak proc to komentovat. Mluvim obecne, nejen k diskuzim, kdy nekdo na nekoho lije kybl hnoje. Kritika ma svoje misto, bez kritiky by nebyl progres. A neberme kritiku jen jako apriori neco negativniho, kritika sama o sobe vlastne ani primarne negativni byti nema. Je to proste posudek, muze byt pozitivni i negativni.

Mne ale obecne prijde, Fandino, te ze kriticky ve vztahu k ceskym hracum moc uvazovat nedokazes, resp. neuvedomujes si, ze spravnym fanouskem nejsi jen tehdy, kdyz bezvyhradne stavis tohos veho oblibence na piedestal a nechces na nem videt jedinou chybku. Takovyto postoj trochu zavani fanatismem. Spravny fanousek umi prijout a videt i fakt, ze jeho favorit nehraje dobre. Ale samozrejme ho kvuli tomu nezatrati.
Reagovat
Heather_Fedex
tak tenhle komentar bych osobne fandine doporucila si vytisknout, prilepit nad postel a cist si ho kazdy vecer pred spanim
;)))
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že kritizovat se může, ale řekni mi k čemu je ti tady popisovat, že dotyčná prohrála? Jaký to má smysl? Vždyť to každý vidí. Máš potřebu o tom pořád mluvit? Jiný význam nevidím.
Reagovat
Fandina
Heather ... ten komentář mě nepřinesl nic nového a před spaním nečtu věci, které mě ničím neobohacují.
Reagovat
Heather_Fedex
tak to je videt ;)))
Reagovat
Fandina
Heather ... vždyť v tom příspěvku pisatel pořád píše to samé, že kritika je potřebná, já mu to neberu, ale musí být o něčem. Napsat hrála špatně je jen kritika pro kritiku a navíc tady nemá smyslu. Je to postoj proti postoji. Já říkám, že tenistu když netrénuješ nemá smyslu kritizovat, pisatel tvrdí opak. Pak mě upozorňuje, že jsem fanatik, protože nevidím chyby tenistů. A je to přesně opak co píši já. Ano hraje špatně, ale proč o tom pořád mluvit. Chyby vidím, ale když je nemohu ovlivnit tak na co to rozebírat. Prázdná slova.
Reagovat
dadaft
c´mon Ayumi.
když odpočítáme servis a return, tak jsi lepší hráčka na kurtu. ))
Reagovat
smazaný uživatel
dobre, dobre... ale bourak dojel a lak ma v poradku! :-)
Reagovat
dadaft
njn, bourák je bourák, to je marný...

doufám doufám, že dojde na QF Serena - Li Na. Bourák proti Dračici. ))
Reagovat
smazaný uživatel
čau nespavci :) Čeká tu vůbec někdo na Verdaska s Fallou?
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj, dobry vtip po ranu.. :-) Ale Nando to urcite zauzluje. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
já děsně potřebuju dva sety, protože nějak nemám naspáno.. takže tutově 7-6 ve třetím.
Reagovat
smazaný uživatel
ja jdu rano hrat, te moc nepodporim.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
neusnout bude zázrak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hej woytho, možno by som si na FeVera počkal, pomôž si nejakými shotmi ako ja, hneď sa ti bude čakať lepšie :)
Reagovat
smazaný uživatel
jako panákama? To by asi nedopadlo nejlíp :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já snad půjdu koukat jen aby ses necítil, že jsi vzhůru pro nic za nic...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
to je od Tebe hezký, ale tenhle pocit mám stejně docela často :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak komentovať tenis v nedeľu o tretej nadránom nasucho .. neviem čo znie lepšie :)
Reagovat
smazaný uživatel
Woytho, neflákej to a hobluj :-) Lepší komentovat v neděli před třetí ráno Nanda s Fallou než stříhat finále východní skupiny II. hokejové ligy... To je proti Miami totální prales :-D
Reagovat
Fandina
Myslím, že se dívalo víc lidí, nemusíš mít obavy, že komentuješ pro nikoho. Každý tady nepíše a není k dispozici pořád. Mnozí se dívají a tady se neozvou. A je mnoho takových, kdo se dívají a na fora vůbec nepíší. Také jsem se chvíli dívala, pěkný koment od tebe jako vždycky.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Cibulce:-)
Jinak Serena zatím brejk dole a nevypadá dneska moc dobře. Ale třeba se rozjede...Mimochodem má fajn šatky zas!:-))
Reagovat
smazaný uživatel
me to vzdycky tak dojme, kdyz Serena vypada jak motylek.. :-)))
Reagovat
Fandina
Domča super, její výhra mě vždycky potěší. Příště ale Serena, zřejmě, tak Domčo podme!
Reagovat
Fandina
Jinak jsem si všimla, že Nike poslední dobou řeší vršek oblečení u Petry a Sereny podobně. A Serena má zase pěkné šaty, soulas super, líbí se mi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ne, Serena jen trošku zaspala start a už zas jede:-))
Fandina- moment, jak to myslíš, že řeší vršek oblečení u Sereny a Petry podobně?
Reagovat
smazaný uživatel
barvy?
Reagovat
Fandina
Tak se podívej nahoře na Petru tmavé končí pod prsama pak bílá a to samé má Serena. A předešlé oblečení měly také hodně podobné.
Reagovat
smazaný uživatel
Joo, barvama si podobné jsou, to jo...to má nike vyřešeno hezky u všech:-)
Fandina- aha, tak máš asi pravdu, já jsem tu Petřinu fotku moc nezkoumala...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má to triko stejné (kromě barev) jako minulé...ale svršku Sereny se to nepodobá, Petře jako by se snažili prsa zmenšit, zatímco Sereně ten proužek daj až pod ně:-D

http://i.lidovky.cz/13/033/lngal/MIH4a0017_KBY08_TENNIS_MIAMI_0321_11.JPG
Reagovat
Fandina
Rozhodně se to sobě podobá víc, než co má na sobě teď Morita a ony dvě.
Reagovat
smazaný uživatel
No když to bereš takhle...:-)))
Reagovat
VlS
tommra, ale jen trošičku - mam pocit, že se u Toma začíná kumulovat psychická únava, chtělo by to chvilku orazit. Těch chyb mi připadá nějak víc, než bylo jeho standardem. Už v IW mi to trochu připadalo). Ale Tome pojď, únava neunava.
Reagovat
smazaný uživatel
zatraceny sejckove!! :-))) Ale 40 UE je zbytecny luxus pro soupere, jasne...
Reagovat
tommr
Španěl byl první dva sety místama výrazně lepší a vypadalo to, že Tomáš skončí stejně neslavně jako skončil včera jeho největší konkurent Del Potro. Jenže Tomáš se v poslední době neuvěřitelně zlepšil v bojovnosti a psychický odolnosti a zápas nakonec ještě dokázal otočit. Za dnešek zaslouží velkej palec nahoru ... :)
Reagovat
pepin
A musíme říci, že zatím jedinej z našich. U mě ještě vlčí očička, ale ta nehrála.
Reagovat
tommr
jj Tomáš je ted jedinej z našich, kterej nám v poslední době dělá konzistentně radost. Petra je strašně nevyrovnaná - občasný nadějný záblesky střídají katastrofální výkony - a ti ostatní to je jedna velká tragédie ...
Nepočítám do toho samozřejmě Katku, která je teprve na samým začátku kariéry ... .)
Reagovat
Fandina
Podle mě je těch radostí víc. Klárka, Karolína, Veselý, ti všichni v poslední době také vítězili. Háčka a Šafinu jsem dlouho neviděla hrát. Když naposledy, tak vyhrály. Bylo to před měsícem a kousek když se hrál FED, tak to zase nevidím tak tragicky. A Petru jsem vlastně také moc neviděla, takže pořád je šance, že to prohry nemusely být tak hrozné, jak vypadají na papíře.
Reagovat
smazaný uživatel
to vlce je Sloane? :-))
Reagovat
pepin
Promin, byl jsem v práci, máš pravdu, vlčice je Sloana.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se občas zdá, že Tomáš si snaží vylepšit tu statistiku odvrácených brejků úmyslně. To je v každém zápase několikrát, že prohrává 15-40 a otočí to čtyřma míčkama v řadě...
Reagovat
smazaný uživatel
umysl nezkoumam, ale zpusob mi imponuje, na "dlouhodobe stagnujiciho hrace" vice nez slusne.. :-)
Reagovat
VlS
I mě :-))
Reagovat
VlS
dobrý, otočil to. Ale traver v 1. a 2. setu výtečnej. Proč je v rankingu tak dole? Jestli umí to, co dneska předváděl, tak by měl být aspoň ve 30 . Pěknej zápas.
Reagovat
pepin
Víš jak to je, vždy se jim povede jeden extrémní zápas a pak zas průměr.
Reagovat
Nancy_z
Super, aspoň Berďa mi udělal dnes radost :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Znova ukázal, že umí zabojovat, i když to od začátku nejde hladce...Gratulace!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.q3.cz/images/70statss.jpg
Reagovat
Fandina
Tome super ... výborně výborně výborně a jen tak dál ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš si viditelně oddechl.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulkááá:-)))
Reagovat
Tomasito
..preji pokud mozno..kazdemu tenisovemu fanouskovi..pohodovy Miami tennis night:-) ..tak Beda nam dopral 2x pekne otocky z 15:40 na servu..aby potom..doufam,udelal rozhodujici break! SQVELE:-)
Reagovat
tommr
ted už to snad Tomáš doservíruje. Má dva brejky k dobru a Španěl vypadá že má dost ... :)
Reagovat
Tomasito
..tak 2servisy uz by si nemel prohrat :-)
Reagovat
Tomasito
..tak pro dnesek od Bedi splneno..skoda te Petry dneska :-(
Reagovat
tommr
Tomáš dneska zachránil čest našich barev. Petra a Háčka to byla jedna velká tragédie ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To byla nádherná bh smeč!
Reagovat
smazaný uživatel
A teď nádherný BH po čáře:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kterou si navíc vypracoval breakbally, přičemž jeden z nich využil a už to snad nepustí!:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
*Kterým
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4
Reagovat
smazaný uživatel
23,5 stupňů východně: Astra 3B
Slovak Sport - frekvence 12109 MHz, symbolrate 27500, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4
Reagovat
smazaný uživatel
Joooooooo, jeď!!!:-)))
Reagovat
tommr
tak Tomáš se na rozdíl od Del Potra nedal tak lehce a dostal to aspon do třetího setu. To co tam ale chvílema předvádí ten Španěl je skoro neuvěřitelný. Tomáš to bude mít ve třetím setu strašně těžký ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už to bude krasojízda. Musí přece odpadnout.
Reagovat
darek.vrana
Teď už Španěl odpadne
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš naštěstí hned brejknul...:-))
Reagovat
tommr
a pak ho málem Španěl brejnul taky. Naštěstí to Tomáš ustál. Ale budou to nervy až do posledního míčku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už je to ale o Tomášovi, jestli bude dělat chyby. A ne o Traverovi, jestli bude dávat winnery.
Reagovat
smazaný uživatel
To je takové Tomášovo hobby-odvracení breakballů:-) (je v tom navíc dost dobrej)
Ale dnes má Traver fakt "svůj den" a pro Tomáše to ještě bude těžký, to je vidět:-/ Každopádně palec nahoru, že to nezabalil jako včera Delpo.
Reagovat
tommr
no vypadá to, že jste měli pravdu - Španěl opravdu začíná trochu uvadat ... :)
Reagovat
Mayo
och ten trulo to ešte potentuje do rite
Reagovat
Faddova
mě bavíš :-D
Reagovat
spaniel
Traver 13 winneru z FH, Tomas 1. Nevypada to dobre.
Reagovat
Mayo
bože tá Kvitová to je tragédka neuveriteľná...kedy sa chce zobudiť pani :D
Reagovat
smazaný uživatel
tragéd jsi v první řadě ty:-)
Reagovat
Mayo
korunovaný :)
Reagovat
Faddova
Sonjo, ono to není až tak daleko od pravdy, my jí tak s mamkou taky říkáme ;-)
Reagovat
Mayo
faddova...palec hore :D
Reagovat
Faddova
;-)
Reagovat
Fandina
tak to si opravdu Petra nezaslouží, tragédku si představuji jinak, vždyť ona spíš dokáže bojovat a otáčet, výkyvy má, ale dneska jsme to neviděli, tak nevím ... já jí vidím spíš uspěšně bojující s radostným úsměvem když vyhraje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já bych Mayka korunovala i kvůli dalším jeho poznámkám...
Reagovat
smazaný uživatel
byla vzdy povazovana za vyssi formu umeni! ;-)
Reagovat
Faddova
Však jo, to není myšleno ve zlém, já ji mám ráda, to je spíš takový projev zoufalství, když jí to nejde.
Reagovat
Fandina
tragedie je možná vyšší forma umění, ale lepší je komedie ... úsměv
Reagovat
Faddova
podle mě je nejlepší tragikomedie ;-)
Reagovat
Fandina
podle mě bude nejlepší, když bude Petra krásně hrát, tak jak ona to umí a bude to ... úsměv
Reagovat
Faddova
tak to já pak tu tragédku klidně odvolám ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče tenisu, dnešek asi udělal radost málokomu z nás...

Zápas Caroline se mi zase těžko hodnotí, když jsem to nemohl vidět. Muguruza mě teda pěkně štve. Napřed vyřadí Katku a potom ještě Caro... V 1. setu asi moc šancí nebylo, Caro rychle prohrávala. Ve druhém to bylo nadějnější, ale za stavu 4:4 Caro ztratila servis a to definitivně rozhodlo. Caro získala za celý zápas jenom jeden brejk a to je bohužel málo... Mrzí mě to, ale netřeba z toho dělat nějakou vědu. Caro má za sebou velmi dobré turnaje (hlavně IW, ale i Dubaj a Dauhá), Miami se holt nepovedlo. Je to škoda hlavně vzhledem k loňskému semifinále, protože Caro teď přijde o nějaké body... Přesto je třeba říct, že Caro letos zvládla ty čtyři velké turnaje na tvrdém povrchu (po Austrálii) lépe než loni.

Jen tak pro srovnání...
2012: Dauhá - 2. kolo, Dubaj - semifinále, IW - osmifinále, Miami - semifinále
2013: Dauhá - čtvrtfinále, Dubaj - semifinále, IW - finále, Miami - 3. kolo

Takže si myslím, že i přes tu dnešní prohru se dá tento úsek roku brát pozitivně. Zanedlouho přijde antuka, která Caroline moc nevyhovuje a potom tráva, kde z loňska neobhajuje prakticky nic. V následujících měsících tedy může Caro hodně získat a já věřím, že se jí bude dařit lépe než loni.

Dneska se musím utěšit aspoň tímto článkem. Ty fotky už tady proběhly, ale myslím, že to vůbec nevadí... Líbí se mi ten titulek. Jako bych ho psal já. :)
http://www.super.cz/159847-modelky-strci-do-kapsy-prekrasna-tenistka-caroline-wozniacki-odhodila-svrsky-a-ukazala-sve-skvostne-telo.html
Reagovat
smazaný uživatel
Monty:-)...kdybych byla vrcholový sportovec, přála bych si tě za fanouška!
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, takových slov si vážím. :) Já mám Caroline rád, tak proč to nedat najevo. Navíc po prohře to je potřeba dvojnásob... A těch pár jedinců, co se tady raduje z její prohry, mi může vlézt na záda. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Štve tě jo? Kolikrát jsi vlastně viděl tu Katku hrát? Asi ani jednou. Nemiluješ ji náhodou jen podle fotek a kvůli jednomu rozhovoru, kde se pochvalně zmínila o Marfuše jako o svém vzoru? :-))

A proč vlastně taky nefandíš Muguruze? Vždyť je mladá, talentovaná a ještě k tomu i hezčí než ty tvoje dvě uječený ruský mařeny.
Reagovat
smazaný uživatel
Pane profesore, vy máte nějaké starosti... Muguruza mě "štve" samozřejmě jenom ve sportovní rovině, jinak proti ní nic nemám. :) Lépe řečeno, "štve" mě každá hráčka, která na jednom turnaji vyřadí 2 a více mých oblíbených hráček. Nejčastějí mě tedy "štve" Serena a v roce 2011 mě nejvíc "štvala" Petra. :D Jak už jsem psal vedle, u Katky zatím nejsem plnohodnotný fanoušek, protože jsem ji ještě neviděl v žádném zápase (v přímém přenosu). Nedá se ale říct, že bych ji nikdy neviděl hrát. Všude možně po netu jsou videa z tréninků i turnajů, takže jsem si to všechno pustil. Samozřejmě tam nejsou celé zápasy a jsou tam záběry třeba jenom na Katku. Každopádně i z těch videí se mi Katka líbila. :) Navíc pro mě je nejdůležitější, jestli je mi tenistka sympatická jako člověk. Nevybírám si podle stylu hry, vždyť taky fandím holkám s různými styly... Prostě Katka mi je sympatická a držím jí palce, vlastně už od té chvíle, co tady s ní byl první rozhovor. Ano, jako první mě zaujalo, že je Masha jejím vzorem a pak mi Katka odpověděla na mou otázku, což mi udělalo velkou radost. :) Katka je hezká a sympatická holka, tak proč by se mi nelíbila (nejenom na fotkách). :)

Jinak co se týče Muguruzy, tak tu jsem viděl ještě míň než Katku. Přiznám se, že jsem ani pořádně nevěděl, jak vlastně vypadá. Musel jsem si ji vygooglovat... Mladá a talentovaná je určitě. No ale jestli říkáš, že je hezčí než Masha, tak si buď děláš srandu, anebo Mashu opravdu nemáš rád. U tebe platí ta druhá možnost. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co to tam Tomáš vyvádí proboha...1.set prohrál:-/ Koukáte někdo? Já viděla jen poslední game, který si G-T výborně odservíroval...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak už má na sobě teda logo H&M...a Rogerovy "hello kitty" boty:-D
Reagovat
spaniel
Jo, Roger mu je posunul. Skoda ze mu neposunul i zbytek obleceni.
Reagovat
Mayo
dúfam, že ho Gimeno-Traver vyprevadí :) vamos
Reagovat
tommr
připomíná mi to zápas Del Potra s Kamkem. Gimeno-Traver hraje na jeho poměry neskutečnej tenis a Tomáš je z toho úplně vyvedenej z míry ...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně to přirovnání ke Kamkemu mě teď taky napadlo...Snad Tomáš nedopadne jako Delpo a ještě to otočí:-/ Vypadá určitě odhodlaněji v 2.setu než včera Juan.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděli jste někdy ve hře vidět Tomáše, že by dával normální stopball?
Reagovat
smazaný uživatel
Travel by ho stejne dojel...
Reagovat
smazaný uživatel
Daniel Gimeno Traverovi odešel první servis.
Reagovat
smazaný uživatel
dost nesportovne mi to nevadi.. To jmeno jsem zkomolila kvuli potrebe.. ;-)

Pojd, Berdo! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Dodig. Odvracel BP na servisu, kterým by vyhrál zápas. Isner se toho tak tak dotkl, přito rozhodčí zahlásil aut. HE ukázal, že to byl dobrý míč. Rozhodčí nechal opakovat míč a Isner BP proměnil.
Tak si myslím, že čároví by ty auty měli hlásit o chvilku později, alespoň u servisu.
Reagovat
smazaný uživatel
se vždy vyrojí ti popichovači?
Reagovat
smazaný uživatel
A mě by zajímalo odkud kádrováci.
Reagovat
smazaný uživatel
Flipkens je Tipsarevič.
Reagovat
gigin
Přesně!! :DDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
V článku je malá chyba.. Katowice nejsou 1.4. ale až o týden později :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad nám po Miami zase nezačne prohrávat jako loni.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím proč,ale jsem z té prohry Kvitové strašně smutnej,padla na mě doslova deka.ten turnaj v Miami by měla každý rok vynechat.
Reagovat
tito
V klidu, brzy ti udělá radost :-)
Reagovat
Alois_Mlok
Aspoň ti nebude zima.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D:-D
Reagovat
Alois_Mlok
Jo, to jsou pořád nějaký mediální aktivity, srandičky a pak to takhle dopadá...
Reagovat
smazaný uživatel
Prohra samozřejmě mrzí, ale na tomhle turnaji je pro Petru s jejím handicapem každé vítězství úspěchem a jako takový o Petřině formě nic moc neříká..
Reagovat
smazaný uživatel
A neměla na slunci zase ty příšerný tmavěfialový hadry? Ta je asi nepoučitelná. Světlé barvy nezná?
Reagovat
smazaný uživatel
a) v prvním zápase měla světlé hadry
b) v takovém dusnu už na barvně hadrů v podstatě vůbec nezáleží
Reagovat
smazaný uživatel
Broži, klid, vždyť nevíme v čem hrála...
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím,že svoje bludy šíříš po vice diskusích a všude tě mají hrozně rádi.
iDNES.cz
Prohra mrzí, ale na tomhle turnaji je pro ní vzhledem k jejímu handicapu každé vítězství úspěchem a i proto to o její skutečné formě a potenciálu nic moc neříká.
Reagovat
martinezi
nic ve zlém taky Petře fandím ale takové slova jako tam se jí nedaří a já nevím co ještě tak přeci když mě tam není dobře tak tam nechodím .Jak to že třeba taková Wil,Shar, nechodí na všechny turnaje a stejně když hrajou tak hrají tak jak je známo slabí soupeřky smetou s kurtu jako smetí,vím že má Petra zdr.handikap ale přeci sakra zdraví je na 1.místě,je to sice super že Petru mužeme vidět častěji tedy když hraje na kurtu kde jsou kamery ale většinou to tam nedopadne dobře a pak to dopadá třeba tak jak včera tohle je hráčka top 8?kanára a pak zase skoro kanára,přeji samo Petře hodně uspěchu ale jak se říká dvakrát měř a jednou řež.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou fakta, pánové, žádné bludy.
Reagovat
Mark976
nebral bych to jako tragédii....
Reagovat
smazaný uživatel
Od: Jovovichu
abychom se nakonec nedočkali "dream" osmifinále Tomljanovic / Flipkens :))

...dočkali jsme se:-/
Reagovat
smazaný uživatel
někdo to přivolal :D
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak momentálně na Flipkens psychicky prostě neměla, tak co nad tím lamentovat, stává se jí to už prakticky pořád, proč si s tim neustále ničit nervy?
Reagovat
smazaný uživatel
jasně, zase psychika, měla by vyměnit trenera..může za to vedro, vlhkost..
Reagovat
Karolko2
na úrovni Blesku pane Zabloudile!
Reagovat
Rafaeoli25
Jen smutná pravda, proč jí změkčovat..
Reagovat
martinezi
Teda ta tomu zase dala, ještě že jsem to neviděl,že prohrává se slabšíma soupeřkami co se žebříčku týče to je známo ale že s takovým šíleným mankem to jsem tedy nečekal no hold jak radí její trenér hlavně agresivně...
Reagovat
smazaný uživatel
nerikam, ze posloucham vsechno, ale na tuhle radu si rozhodne nevzpominam..
Reagovat
Fandina
Kotyza to říkal Petře v IW při zápase s Makiri a bylo to spíš ve smyslu aby šla pro body sama a mohlo to být třeba jen co se týkalo toho jednoho zápasu, nebo okamžiku, mohlo to být spíš i povzbuzení.
Reagovat
smazaný uživatel
aha, v tom zapase jsem slysela jen prvni vstup a tam ji radil, at hraje MaKiri dozadu na telo.. ;-)
Reagovat
Fandina
nevím ve kterém to bylo vstupu ale řekl to spíš ke konci a ve smyslu jdi do toho to dáš.
Reagovat
Rafaeoli25
Co dodat..
Reagovat
vendulkabendulka
Zkus neco vymyslet.
Reagovat
Rafaeoli25
K ní už se mi fakt nic dodávat nechce, co předvádí hovoří za vše..
Reagovat
vendulkabendulka
Beru zpet. Uz prosim nemysli a hlavne nepis.
Reagovat
Heather_Fedex
lepe bych to nevyjadrila
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist