Kvitová v Paříži odstoupila, její náhradnice Záhlavová-Strýcová po boji skončila

30. 1. 2014, 13:39
Aktuality 124
Zdravotní problémy přinutily Petru Kvitovou odhlásit ze z turnaje v Paříži. Zdejší vítězka z roku 2011, která měla v prvním kole volný los, se dnes pořadatelům omluvila kvůli potížím s dýcháním. V pavouku ji nahradila krajanka Barbora Záhlavová-Strýcová, která v pondělí neuspěla ve 3. kole kvalifikace, po tříhodinovém boji s domácí Cornetovou ale v soutěži skončila.
Petra Kvitová

Petra Kvitová se necítila dobře a konzultovala svůj stav s lékařem. "Bolelo mě v krku, ale šla jsem ráno trénovat a po deseti minutách jsem nemohla dýchat, takže jsem uznala, že se musím odhlásit," uvedla šestá hráčka světového žebříčku na stránkách turnaje. "Měla jsem velkou radost, když jsem dostala divokou kartu, a tvrdě jsem minulý týden trénovala, abych tu byla připravená. Takže jsem vážně zklamaná," dodala.

Kvitová se nyní bude snažit zotavit před zápasem 1. kola Fed Cupu, duel českých tenistek se Španělskem je na programu příští víkend 8. a 9. února na antuce v Seville. "Jsem ve spojení s kapitánem Petrem Pálou a vracím se do Česka, kde podstoupím sérii vyšetření a pak se uvidí. Věřím, že všechno bude v pořádku, i proto tak spěchám domů za doktory," citoval Kvitovou mluvčí týmu Karel Tejkal.

Barbora Záhlavová-Strýcová, která svou krajanku nahradila v pavouku, se dnes ve 2. kole utkala s domácí Alizé Cornetovou. Na okruhu WTA s Francouzkou hrála čtyřikrát a ani jednou nevyhrála a nepříznivou bilanci si nevylepšila ani v Paříži. S domácí hráčkou sice svedla vyrovnanou tříhodinovou bitvu, v koncovce ale byla lepší 25. hráčka světa.

Česká tenistka prohrávala už 3-6 a 1-3, vývoj však otočila, za stavu 5-5 odvrátila dva brejkboly a vynutila si třetí set. V něm si za stavu 1-3 vzala zpět ztracené podání, rebrejk ale v následné hře nepotvrdila. Za stavu 2-5 a 0-40 ještě odvrátila tři mečboly a po zisku osmi z devíti následných fiftýnů měla dva brejkboly na návrat do zápasu. poslední čtyři výměny ale znovu patřily Cornetové.

"To je moje vlastní chyba. Dělám si to sama sobě těžší, " zlobila se na sebe kvůli spoustě neproměněných šancí Cornetová po emotivním utkání, které skončilo až pár minut po půlnoci. "Měla jsem zápas pod kontrolou, ale nesnáším způsob, jakým ona (Záhlavová-Strýcová) hraje, je to tak nepředvídatelné. Nemohla jsem najít recept na její styl servis-volej," komentovala Francouzka nepříjemný styl své soupeřky, kterou přitom porazila i na pátý pokus.

V duelu o postup do semifinále se Cornetová utká s Andreou Petkovicovou, která dnes postoupila do čtvrtfinále poprvé od loňského srpna, kdy si zahrála finále ve Washingtonu. Německá tenistka porazila 6-4 6-2 domácí Kristinu Mladenovicovou, jež  obhajovala loňské semifinále.



Nasazenou jedničku Marii Šarapovovou v pátečním čtvrtfinále vyzve Belgičanka Kirsten Flipkensová, která s ruskou soupeřkou ve třech vzájemných zápasech neuhrála ještě ani set a naposledy na loňském Australian Open získal pouhý game. Dnes osmá nasazená Belgičanka uspěla proti Rakušance Yvoně Meusburgerové, když využila všechny čtyři brejkboly a zvítězila hladce 6-1 6-3.

Poslední čtvrtfinálovou dvojici vytvořily Italka Sara Erraniová a Ukrajinka Elina Svitolinová. Už včera byla známá dvojice Kerberová - Pavljučenkovová.

Výsledky - Paříž (tvrdý povrch, dotace 710.000 dolarů):
Dvouhra - osmifinále:
Cornetová (Fr.) - Záhlavová-Strýcová (ČR) 6-3 6-7(2) 6-3
Erraniová (3-It.) - Knappová (It.) 6-4 6-3
Flipkensová (8-Bel.) - Meusburgerová (Rak.) 6-1 6-3
Petkovicová (Něm.) - Mladenovicová (Fr.) 6-4 6-2
Svitolinová (Ukr.) - Voskobojevová (Kaz.) 6-1 6-2

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Grönefeldová/Peschkeová (3-Něm./ČR) - Jansová-Ignaciková/Olaruová (Pol./Rum.) 6-4 6-1
Niculescuová/Zakopalová (Rum./ČR) - Duševinová/Parraová (Rus./Šp.) 6-2 4-6 10-4
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

124
Přidat komentář
smazaný uživatel
Pardon, musím si ulevit, reaguju na dodatek článku výše. Tedy Alizé, Alizé ! To jsou tedy kydy. Nejenom, že mi brnká na nervy svým chováním, ale teď ty řeči o Bářině hře....Buď je to nesprávnej překlad nebo opravdu kydy.... Nechápu, že někdo tu psal, jak je mu strašně sympatická a hezká....
Reagovat
VlS
Ty se chceš hádat, viď? Tak na to si někoho najdi.
Reagovat
VlS
postupují do SF, tak holky, každá ještě kolo a o titul pěkně spolu, jo?
Reagovat
EllNino
Karolína předvedla úžasnou otočku :) ...mečboly odvrátila s cool head :D ...a třetí set byl lahůdka
Reagovat
Frick
A nebylo tý Soraně něco? Ale dobrý. Ten "polštář" před obhajobou KL si slušně načechrává....

Tak, že by z ní něco bylo? Aspoň do TOP 30 někdy?
Reagovat
EllNino
:) ne nebylo s ní nic, jen se uplně psychicky rozložila, je pravda, že Karol hrála opravdu skvěle :)
Reagovat
gedzitka
Kuala Lumpur se letos hraje až v dubnu, takže ten polštář bude potřebovat určitě :-)
Reagovat
Sonja
Reagovat
Sonja
Ježíš, ono je to video v článku:-D
Reagovat
Bob
Nevadí :-D
Reagovat
ta-dah
Je velka skoda, ze to Bara v tech rozhodujicich momentech 1. a 3. setu nedokazala v naprosto vyrovnanych gemech dotahnout do vitezneho konce. Urcite ji to mrzi, chybelo tak malo...A abychom neupadli do nemistne nostalgie, musim rict, ze i navzdory prohre musi jit zoufalstvi stranou, pac Bara predvedla exciting celodvorcovy tenis, odvahu chodit casto na sit (v 2.setu net points won 22/33), spoustu krasnych dropshotu a voleju, hodne W a neprilis UE. O to vetsi smulou bylo, ze ony UE prichazely v nejmene vhodnych okamzicich.A last but not least bych zminila i Barinu fyzicku a vyborny pohyb. Sikovna, odvazna tenistka, jen tak dal. Mozna trochu potrenovat ty lajny? Ale vazne jsem si to uzivala, tak dik, Baro :-)
Reagovat
VlS
Hezky napsané
Reagovat
slacker
tolik chvaly a vysledek nezvladnuty (=nevyhrany) zapas
Reagovat
Fandina
Mně se Báry hra taky moc líbila a i její nasazení, hrála vlastně míček po míčku a některé ty výměny byly nádherné a výborné hlavně ty na síti, tam se na ní pěkně dívalo. Jinak je alae potřeba říct, že výborně hrála i Cornet a rozdíl mezi nimi byl jen v tom, že byla o ten pověstný chlup lepší. Chybělo mi tam jen to vítězství Báry. Jinak hezký zápas pro mě, jako fanouška. Báro ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Já také Báru chválím, za její hru a když se mi líbí hra i jiného, tak to taky pochválím.
Reagovat
ptpc
Sú na tom Slovaksporte normálni? Keď má byť tenis o 21.00 hod. tak je futbal a keď už tam nakoniec ten tenis je tak záznam a nie priamy prenos... To nemá logiku...
Reagovat
tommr
ale oni to vysílali v přímým přenosu - na SlovakSportu2 ... :)
Reagovat
ptpc
Vedel som, že je v tom háčik... Ja SlovakSport2 nemám. Ale každopádne ten komentátor po zápase Errani vs Knap nepovedal, že to bude na SlovakSport-e2 ale len že si dáme prestávku...
Reagovat
tommr
ale zápas byl nečekaně vyrovnanej. Škoda těch neproměněnejch brejkbolů v závěru - bylo by zajímavý sledovat co by to s Cornetovou udělalo kdyby to Bára ještě dotáhla ...
Reagovat
VlS
Myslím, že kdyby byl v Paříži jestřáb, tak by měla Alizé větší problémy. Lajnoví ji trochu připískávají a hlavní to pouští.
Reagovat
VlS
rvala jsi se dobře, respekt. Vidět v dámském tenisu tak často servis - volej, paráda.
Reagovat
slacker
Hmmm rvala se ale zbytecne. Kdyby ve 3 setech prohrala Petra tak ji taky nikdo nepochvali
Reagovat
smazaný uživatel
kdoví, jestli bychom dneska viděli tak pěknej tenis, kdyby hrála Petra. :)
Reagovat
tommr
tak musíš taky trochu rozlišovat - mezi Petrou a Bárou je pořád ještě značnej výkonnostní rozdíl. Porážka Petry by bylo nepříjemný překvapení zatímco porážka Báry se čekala ...
Reagovat
VlS
Kdyby se rvala a prohrála Petra, tak bych ji pochválil stejně jako Barušku. Mě totiž na tenisu baví nejvíc zajímavej tenis, ty holky vnímam skrz jejich hru. Ty holky jako holky zas tak moc neprožívám, na to už jsem hodně použitej :-)
Ale třeba Alizé je mi hodně nesympatická.
Reagovat
slacker
Ja se na tenis divam jako na soutez a ne jako na tanec. Takze ocenim vzdy vice postup nez jalovou krasu bez finalniho vysledku. Krasa by to byla s nejakou top hrackou tou ale Alize neni. Srovnavam to protoze tam [puvodne mela hrat Petra a vime jak to tady po jejich porazkach vypada.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi ale přece jedním z těch, kteří Petru vždy kritizují a dost ostře, takže nevím, co se divíš, že její porážka má pak takové komenty :)
Reagovat
slacker
Ja se nedivim, jen ze ja bych Baru taky zkritizoval misto pochvaly protoze nevyuzila nabidnutou sanci. Kde je zakopany pes ze neni stabilne v TOP30?
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale zrovna Petru moc nekritizuju, protože spoustu věcí dokážu pochopit a ne jen po porážce vykřikovat, že je neschopná apod. Nemyslím tím, že jsem zaslepená fanatička, která jí bude obhajovat po každém blbém výkonu, naopak, ale prostě nemám potřebu a nevidím v tom účel ji tady rozebírat, ničemu nepomůžu, sobě už vůbec ne, naopak mě to ještě víc naštve, takže si šetřím síly na další fandění, protože jí fandit je hodně náročné :) A že Barča hrála pro mě hezkej tenis, pestrej, proč to nenapsat? A že nevyužila brejky je jasný, proto prohrála..:)
Reagovat
VlS
Protože tam je jiných 30. Nechce se mi to hledat, ale myslím, že Bára ve třicítce nebyla nikdy, což neznamená, že mě nepobaví, když pěkně hraje.
Reagovat
VlS
Nejvýš byla 39.
Reagovat
slacker
Tak ja nechapu kde se stala chyba (trest za "dopink" sem netahejme). Petra prohrava po trapasech a je 3 roky v TOP10. Baru chvalite a placa se v druhe pulce TOP100. Nejake brutalni kazy to musi mit.
Reagovat
Fandina
Petra už byla dvojkou na světě a jak známo s jídlem roste chuť. Takže fanoušci od Petry hodně očekávají a když se jí nedaří, tak jsou zklamaní a kritizují jí. Dělali by to i Báře, kdyby byla na místě Petry. Petra hraje nejlíp z našich holek a zároveň schytne nejvíc kritiky.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, co řešíš a trochu si protiřečíš ne? Vadí ti, že se Bára nekritizuje, že prohrála, jako se kritizuje Petra. Ale když někdo Petru po prohře nekritizuje, tak kolikrát jsi ho hned napomenul, že je zaslepený atd. a nemyslím tím zrovna queshe. Takže fakt nevím, o co ti jde.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem k tomu něco málo napsal během zápasu, ale ještě to shrnu...

Kiki hned v prvním gemu ztratila podání, když udělala dvě dvojchyby. Vzápětí ale hned získala rebrejk na 1:1. Pak měla mírně navrch a výsledkem byl brejk na 3:1, jenže taky Petko zareagovala okamžitým rebrejkem a následným srovnáním na 3:3. Asi od stavu 4:4 bylo vidět, že Petko začíná mít výraznější převahu. Poslední dva gemy 1. setu získala čistou hrou... Povedl se jí taky úvod druhé sady, když vedla už 3:0 s náskokem dvou brejků. Potom si Kiki vzala MTO a fyzioterapeutka se zaměřila hlavně na krční páteř. Po návratu do hry Kiki získala brejk a zdálo se, že by s tím zápasem ještě mohla něco udělat. Jenže v pátém gemu nevyužila gembol, Petko znovu měla náskok dvou brejků a bylo prakticky rozhodnuto. Petko nakonec dopodávala zápas v osmém gemu...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/SSi5QCdm/#prubeh-zapasu;1

Kiki dneska nehrála tak dobře jako včera. Možná nebyla úplně fit, ale spíš to bylo tím, že Petko byla nebezpečnější soupeřkou než Simona (aspoň na tomto turnaji). Naopak Kiki to tam tolik nepadalo a udělala poměrně dost chyb (30 UE, 13 winnerů). Je to trochu škoda, že Kiki nezopakovala loňské semifinále (teď přijde o nějaké body), ale vzhledem k losu se ani 2. kolo nedá brát jako neúspěch. Vítězství nad Simonou je určitě cenné... Petko byla dneska prostě lepší hráčkou a během zápasu jsem si jenom pokládal otázku, jak je možné, že na AO prohrála už v 1. kole. S takovou hrou má totiž s přehledem na Top 20.

Kiki si aspoň vylepšila náladu v deblu, když ve čtvrtfinále spolu s Timeou Babos porazily dvojici Husárová/Rosolska. V semifinále čekají Kiki a Timeu nasazené jedničky a čerstvé vítězky AO, tedy Sara s Robertou... Co se týče ještě toho čtvrtfinále, tak jsem se chtěl dívat, ale bohužel jsem nikde nenašel žádný stream. Tak dávám aspoň odkaz na průběh...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/ILhIQ6Yu/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
VlS
jo koukal jsem na Tennis TV na Ipadu.
Reagovat
slacker
Hmmm tak to je v pytly. To se jeden naceka mezi 2 souteznimi zapasy Petry :-((( 4 zapasy z toho 2 kolapsy
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, kdo si počká, ten se dočká :) Tak fandi Barče, bude to potřebovat :)
Reagovat
smazaný uživatel
zaskákat, zacvičit, zahrát, zničit, zvítězit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi emotivní utkání :)
Reagovat
EllNino
Pokud jsem správně odezíral ze rtů, tak při tom míči, jak Bára běžela k síti a zahrála to do deblovýho prostoru, řekla něco ve stylu "Proč seš až táám, krááávo" ...:DD ...
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D něco hovězího tam bylo :D:D Copak si asi říká Alize :D
Reagovat
EllNino
Barča chce :D :D ....
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky chci, Barča hraje ve 2. setu dobře, holky si dávají :) Některé Barčiny dropshoty nemají chybu a líbí se mi, jak hraje. Až na ten slovník no.. :D:D
Reagovat
EllNino
Bára už je chudák na prášky :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, že jen Barča? :D Alizé tam tuším zaslzela nebo se mi to zdálo? Každopádně Bára teď jede, hlavně ať se zbytečně nevyhází a 3. set je její :D /teda doufám/ :D
Reagovat
smazaný uživatel
přeju pevné nervy, přesnou ruku, ať ti stádo hovězího pomáhej :D:D
Reagovat
EllNino
:D Jojo, máš pravdu, Alize slzičkovala, teď bude dole :) ...ale stačí pár zkaženejch balonů a Bára se začne vztekat a .....pak se roztočí spirálka :D ...no bude to asi infarktový vyvrcholení :D Báro !! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě velmi pěkný tenis, žádná nuda, pestrá hra, emoce aktérek :D Jsem zvědavá na 3. set a moc Barče přeju :)
Reagovat
tommr
to Báře trochu křivdíš. Nenadávala soupeřce, ale sama sobě za to, že to nedala do toho volnýho prostoru u sítě: "proč to nedáš tam (doprovázeno výmluvným posunkem), ty krávo?" ... :)
Reagovat
EllNino
Dobrá, asi jo, jen se mi to hodilo do krámu :DD ...Baruš má tkový správný "Plzeňéécký" slovník :D ...jako já
Reagovat
Fandina
Přesně tak, Baruška si vždycky nadává jen sobě a tak to má být, jen možná kdyby ty slova byly slušnější, přece jenom to slyší hodně lidí ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi zez Plzně? :D:D Jsi Barču nějak zaklel.. Myslím, že zrovna jí je jedno, jestli to někdo slyší nebo ne :)))
Jina ať si nadává jak chce, hlavně ať zabere, byla by to škoda, nechat si to utéct..
Reagovat
EllNino
Jojo sem zez Plzníí :D ...Alize už to zase nějak jde :/ Báro zaber mi tám :D
Reagovat
tommr
Bára nezachytila nástup do třetího setu a zápas je zřejmě rozhodnutej ... :(
Reagovat
EllNino
Snad ještě zabojuje :)) ...
Reagovat
tommr
ted se jí povedlo vzkřísit naději. Bude ale schopná brejk potvrdit? :)
Reagovat
EllNino
Achjo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Bára je trulín.. Za to může tommr, jen se vlezl a napsal ten svůj koment, šlo to do háje.. tommre, nechám tě někam zavřít, svázat, umlčet...:)
Reagovat
tommr
Bára už vypadá dost rezignovaně ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
přeškoda, Barča se snažila, ale zbytečné outy... každopádně holkám gratulka za pěknej zápas.
Reagovat
EllNino
Bára zabojovala, ten servis zaváněl deblem, nechápu, proč na halovém turnaji této úrovně a s takovou tradicí nemají hawk eye :/ :)
Reagovat
slacker
Protoze MASH us skoncil
Reagovat
tommr
jj HE by se hodilo - bylo tam dost spornejch rozhodnutí (a to nejen dneska) ...
Reagovat
EllNino
máš proti mně něco ? ...fakt si tu ironii strč doprdele :)
Reagovat
EllNino
to bylo na toho pod tebou, ne na tebe :) ...jo, dneska jich bylo jak máku
Reagovat
EllNino
sakriš ...*nad tebou ...mám ještě rychlej tep :D
Reagovat
slacker
Nemel, ale po poslani doprdele uz mam
Reagovat
EllNino
máš si tam strčit ironii, nemáš tam jít ty ;)
Reagovat
smazaný uživatel
není už těch přestřelek tady nějak moc? :)
Reagovat
VlS
Kiki s Timi v deblu móóóc pěkně. Ještě kdyby se Timi uklidnila a nevyžírala míče, který stejně nemůže dobře odehrát, tak by to bylo ještě lepší. Tipnu si, že Saru s Bobinou udělají.
Reagovat
smazaný uživatel
Tezko se mne to hodnoti. Ty debly opravdu moc nesleduji...
Ale fajn, ze ji vysel dnas aspon ten debl...)
Reagovat
smazaný uživatel
*dnes
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ses díval přes tu aplikaci, jak jsi tady nedávno psal? Já jsem totiž hledal nějaký stream a nenašel jsem nic, takže jsem to neviděl... No, výsledek vypadá moc dobře. Proti Saře a Robertě mají holky určitě taky šanci. Vůbec bych se nedivil, kdyby spolu udělaly titul. Kiki obvykle nepotřebuje s novou partnerkou moc pokusů. :)

Jinak jsem rád, že Kiki se tobě a Vlkovi líbí. Sice se vám líbí asi jenom po tenisové stránce (nebo se pletu?), ale i tak mi děláte radost. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopitelne, po tenisove strance, po tenisove :D)
(((hovorim za sebe, za Vinnetoa hovorit nemohu)))
Reagovat
smazaný uživatel
...a ted mne tak napada. A kdy Ty nam pochvalis Lucy...he???:)

Bereme prispevek min. na 250 slov...:) Pro zacatek...potom 500, 1000ka... a nakonec GS prispevek na 2000 slov.
Reagovat
smazaný uživatel
A mám ji pochválit po herní stránce, nebo jako ženu? :) Abych se přiznal, tak mně se Lucka nejvíc líbila asi v té době, kdy chodila s Tomášem Berdychem... Ale jinak je pořád celkem fajn. Vždyť jsem ji viděl na té exhibici v O2 areně, kde její set s Mashou fakt neměl chybu. Akorát teda vedle Mashy a Petry byla docela malá. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mno, na zacatek mne staci po herni strance:)
Reagovat
tommr
to snad u ženy není na závadu? Nebo tobě se líbí jenom extrémně velký holky? :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je na holku dost velká výška. Kolik měříš ty???
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vysoké holky sice upřednostňuju, ale není to pravidlo. Líbí se mi třeba zpěvačka Shakira, která má 157 cm. Nebo Monča Puig má 170 cm a taky se mi loni na Spartě moc líbila. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to myslel v porovnání s Mashou (188 cm) a Petrou (183 cm). Vedle nich vypadala Lucka opravdu docela malá... Jinak já měřím 190 cm, takže to snad chápeš. :)
Reagovat
VlS
Kiki má dobrej tenis a určitě i jako ženská je pěkná. Vím že podle tebe "mezírka" mezi řezáky je sexy, na mě to už není sexy mezírka ale díra, která už moc sexy není, ale když bude chtít, tak si to může nechat opravit. Osobně se mi víc než blondýny líbí brunetky, ale nejsem nějak jo zásadně proti blondýnkám.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. Já myslím (a doufám), že si to Kiki nenechá opravit. :) Každému se to asi nelíbí, ale je to prostě něco, co ji odlišuje od ostatních... No a jinak má samozřejmě parádní postavu, na tom se asi shodneme. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, fakt už jsem se těšil na zápas Petry, ale bohužel to zase nevyšlo. Na druhou stranu je asi dobře že odstoupila než aby prohrála po zoufalym výkonu. To by její sebedůvěra znovu klesla.... Možná by se mohla vykašlat na fed cup a radši se připravovat na další turnaje, na kterých musí zabrat
Reagovat
VlS
Hm, tak to mě nenapadlo, to by byla síla. Ale nepodezřívejme zbytečně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak, nejste trochu paranoidní? :-)
Reagovat
ta-dah
To jste asi nepochpili, myslim. Barney chtel rict, ze nema cenu nastupovat na kurt nemocna a nic kvuli te nemoci neuhrat, nebo se mylim?
Reagovat
ta-dah
To jste asi nepochopili, myslim. Barney chtel rict, ze nema cenu nastupovat na kurt nemocna a nic kvuli te nemoci neuhrat, nebo se mylim?
Reagovat
VlS
Musíš se podívat, k čemu byla reakce. Nebyla na Barneyho1994.
Reagovat
ta-dah
To se tedy omlouvam:)
Reagovat
nouma
Tak Petro já vím že zdraví je na prvním místě a Tvé rozhodnutí respektuji ale to jsi trenovala až dnes? Žádné projevy včera, předevčírem? No nebudu spekulovat jen Ti řeknu jedno, zdali Tě najdu v hledišti v DC tak bude tóčo :D :D Celej den sem se na ten zápas těšil, v baru rezervoval stůl a TV abych se mohl vklidu dívat a teď budu muset koukat na Barboru jak dostane klepec 2 krát 6-2 :D :D :D Tak se brzo uzdrav o to víc se děsím výkonu ve Španělsku :D
Reagovat
PetaM
Tak vzhledem k tomu, že v úterý hrála debla, tak určitě netrénovala až dnes .. :D :D
Reagovat
EllNino
Bára by mohla klidně vyhrát :D...Cornet se nechávala v 1. kole ošetřovat
Reagovat
tommr
to byl jen taktickej MTO ... :)
Reagovat
tommr
ještě že máme ty debly když už se nedaří v singlu. Už ted je jistý, že finále debla v Paříži si zahraje jedna z našich hráček: v semifinále se totiž Květa Peschke (hrající s Groenefeldovou) utká s Klárou Zakopalovou (hrající s Niculescovou) ... :)
V semifinále debla je i Andrea Hlaváčková (hrající s Medinou Garrigue) v Pattayi. Potká se v něm se svojí "oblíbenou" soupeřkou Rodionovou takže atmosféra bude určitě hustá. Andreu čeká kromě toho ještě čtvrtfinále singla ve kterým se střetne s Pengovou. Oba zápasy hraje zítra. Čtvrtfinále singla čeká i Karolínu Plíškovou, která hraje rovněž zítra s Cirsteaovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
mi teda zvadlo dřív, než jsem čekala, to mě štve, tak jsem se na ni těšila.. Budu hodně držet palce Báře, měla by využít šanci a Alizé pořádně potrápit a samozřejmě porazit. :) Doufám, že uvidím Petru hrát co nejdřív a ty Báro koukej dneska zamakat, hodně štěstí :D
Reagovat
smazaný uživatel
sice se mi při větších vlnách dělá špatně, ale když v tom budu dobrej, tak se občas jen nahnu přes palubu... Jak může někdo s takovým rádoby malycherným zdravotním problémem dělat sport, kde se mění podnebí každý týden???
Reagovat
Padme
Kdybys měl ve svém okolí někoho, kdo má astma, tak něco takovýho nemůžeš napsat. Při astmatickém záchvatu se dá i umřít víš? Něco si o tom radši přečti.
Reagovat
smazaný uživatel
Tím to je ještě horší:( jak dlouho ještě bude ničit sebe a s každým zrušeným nebo prohraným zápasem i své fanoušky??? U ní za úspěchem stojí tolik podmínek, že by zabraly několik stránek:(
Reagovat
dadaft
tak Kikina se forhendu rozhodně nebojí, teď krásná zpomalovačka vítězného obíhaného forhendu po lajně ......... pěkně se do něj položila.

Andrea je kočka.
kdybych byl režisér a točil film o starověkém Římě... - nalíčená, načesaná, v římské róbě, v roli významné aristokratky, by dobyla svět a stala se filmovou superstar (tedy jestli by na herectví nebyla úplné poleno, nikdo neumí všechno):)))
Reagovat
Sonja
http://31.media.tumblr.com/tumblr_lr2jlcX4Vo1qgkn8fo1_500.jpg
Reagovat
ta-dah
:-). Klasicka, vznesena krasa, souhlasim.
Reagovat
VlS
Quo vadis Petko? Dadaft tě posílá do Hollywoodu, já bych tě radši viděl někde daleko v pavouku na GS :-)
Reagovat
VlS
Kristýnka asi nebyla fit, bylo mi jí líto, když je v pohodě, tak hraje moc pěkně a její práci na síti žeru stejně jako Vlk.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem zmínil vedle: Kiki napsala na Twitteru jenom o únavě a že byla Petko lepší... Za chvíli už nastoupí v deblu, na který se těší. :)
https://twitter.com/KikiMladenovic/status/428918721420480512
Reagovat
smazaný uživatel
jo jo, behem zapasu jsem mel to klasicke dilema....

...vic tahnout za tou krasou Staroveke Rimanky nebo za tou krasou Milovnice Site...

...tezky boj...sice Kristina prohrala,
ale nakonec u mne zvitezil tenis...
Nedal jsem se lapit do siti Andrey...
Ustal jsem to, vydrzel a zvitezil:D)
Reagovat
Frick
Těšila jsem se taaaakhle
http://oh.idnes.cz/olympiada-soci-odlet-kbely-d0m-/zoh-soci-2014.aspx?c=A140130_093401_oh-dalsi-zpravy_ten

Já tu holku žeru :-)))
Reagovat
misa
že tahle sezona v podání Petry Kvitové bude jenom pro otrlé fanatiky. Na začátku roku byla velká očekávání, ale zřejmě i letos to budou zcela nevyzpytatelné výsledky, častá omezení kvůli zdraví. Těžko říct, jak se vyvine její vztah se Štěpánkem, atd. Fandit Petře je opravdu náročné a doufám, že se její letošní sezona alespoň přiblíží té loňské.

Petře přeju hlavně hodně zdraví.
Reagovat
Fandina
Já jí také přeji hodně zdraví. Protožo to se odvíjí od výkonu každého sportovce a netýká se to jenom Petry. Jinak fandím a držím palce. Peti pojď!
Reagovat
allldo
a ja ji přeju ať už toho nechá jak Vajdišová
Reagovat
smazaný uživatel
A proč by toho jako měla nechávat?
Reagovat
allldo
Která(ý) tenista je víc lailní jako ona?Ještě,že má to astma,aspoŇ se má na co vymluvit
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu proč tu někdo píše, že se Petra vymlouvá. Odstoupit z turnaje není nic zvláštního. Tenis je náročná hra a pokud se člověk necítí, tak hrát prostě nemůže. Fanoušky typu pokud nebude hrát tak u mě skončila nechápu a nikdy nepochopím.
Reagovat
pepin
Prosím Tě Míšo co to píšeš, dej si pozor, já jsem něco v tomhletom duchu napsal vedle, řekl bych mírnějšího a přečti si co o mě napsala "chytrá Petrulinka". Tak toho radši nech.
Reagovat
misa
Tady pořád někdo někoho vyhazuje, tak si to tak neber. Snad, aby Petra do Španělska ani nejezdila. Protože hrát s jejím zdraví venku, může u ní vést k nějaké ošklivé nemoci.
Reagovat
a.magerova
Tos dopadl ještě dobře, minule tu napsala cituji: "...za takové výroky by se lidi měli střílet."
Reagovat
tommr
jj začátek sezóny působí na ty co si dělali iluze, že by se Petra mohla konečně probrat jako studená sprcha. A moc optimisticky to nevidím ani do budoucna - s tak chatrným zdravím jako má Petra se špičkovej tenis dělá jen těžko ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
S výjimkou AO měla začátek sezony celkem solidní. Že je teď v Paříži marod, to je sice blbý, ale rozhodně není první ani poslední tenistka, která někdy musela odstoupit z turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD)))

...tim svym prispevkem si mne nejen rozesmala...
...ale pripomnela jsi mne jednu filmovou hlasku.

"Ja rekl jen, sedm kuli jako v Sarajevu, a uz jsem tady..."

:D))))

*dik za rozesmani, mas to u mne:)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
...rek jsem jenom, pockejte chvilku nez dohraji Hej Slovane...
...a uz jsem tady:D))))))... no to si posedite :D))))

---
no s plackem nevim...kdo vi, kdy tam pachnu...

...ale aspon Ti posilam take jednu ukazku, z meho nejoblib. filmu:)
Treba te to take rozesmeje:)

http://www.youtube.com/watch?v=v_HPRU9PBfw
Reagovat
a.magerova
Jj to je skvělá ukázka ze skvělého filmu, vždy mě dostane i ten konec:

(Zazní hudba a zfanatizovaný dav zvesela pochoduje po trase budoucího mostu do řeky.)
Pionýři: Na věčnost nový most! Za pilnost nový most! Hurá! Ať žije nový most!
Kastelán Pupenec: Vždyť tu žádnej most není!
Pupencová: Ty s tou svou pravdou. Drž hubu a plav!
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist