Kvitová v Riu začne proti Babosové, Šafářovou se Strýcovou čekají v deblu sestry Williamasovy

4. 8. 2016, 16:26
Aktuality 184
V brazilském Rio de Janeiro byl rozlosován olympijský turnaj žen i mužů. Petra Kvitová se v 1. kole olympijského turnaje v Riu de Janeiro utká s Maďarkou Timeou Babosovou. Nejtěžší soupeřky přiřkl dnešní los Lucii Šafářové a Barboře Strýcové, které ve čtyřhře čekají obhájkyně zlata a nejvýše nasazené Serena a Venus Williamsovy z USA.
Logo her v Rio de Janeiru 2016

Jedenáctá nasazená Petra Kvitová zahájí turnaj utkáním s Maďarkou Timeou Babosovou, s níž má bilanci 1-0Pokud by česká dvojnásobná vítězka Wimbledonu zdolala Maďarku i v Riu, mohla by ve druhém kole narazit na Dánku Caroline Wozniackou, kterou aktuálně vede její bývalý kouč David Kotyza.

Lucii Šafářovou čeká v prvním kole dvouhry Italka Karin Knappová a turnajová šestnáctka Barbora Strýcová změří síly s Belgičankou Yaninou Wickmayerovou.  "Janina má teď docela dobrou formu. Vyhrála turnaj ve Washingtonu, takže to bude hodně těžké, ale já se těším," řekla Strýcová a Šafářová ke své soupeřce dodala: "Nevím, jaké teď měla výsledky, ale dá se to."

Jediný český zástupce ve dvouhře Lukáš Rosol zkusí na úvod překvapit dvaatřicátého hráče světa Benoita Pairea z Francie.

Na Šafářovou a Stýcovou čeká velký výzva v úvodním kole čtyřhry, v němž narazí na trojnásobné olympijské vítězky a nejvýše nasazené Serenu a Venus Williamsovy"Tý jo, hrajeme s Williamskama," prohodila Šafářová k parťačce. "Já vůbec nevím, jak se jmenujou. Jsou to nějaký ty nejznámější ségry, že. Fakt super los," vtipkovala o losu Strýcová.

Obě Češky si spolu odpoledne zatrénovaly a Strýcová po jednom zkaženém voleji zakřičela: "To proti Williamskám musím dát!" Spolu se Šafářovou se poté shodly, že v 1. kole mají proti méně rozehraným favoritkám šanci. "Jak se dostanou do tempa, tak už je to těžší a těžší. Je to výzva, ale samozřejmě to bude těžký," řekla Šafářová.

"Musíme hrát co nejlepší tenis," řekla Strýcová před duelem proti nedávným vítězkám Wimbledonu a trojnásobným olympijským zlatým medailistkám ve čtyřhře ze Sydney 2000, z Pekingu 2008 a Londýna 2012. "Výborně servírujou a vytváří na soupeřky velký tlak," řekla Šafářová, která hrála proti Sereně a Venus čtyřhru jednou a s Ruskou Anastasií Pavljučenkovou na US Open před třemi lety prohrály.

Andrea Hlaváčková/Lucie Hradecká, které v Riu obhajují stříbro z Londýna, vstoupí do turnaje utkáním s Ukrajinkami Savčukovou a Svitolinovou. V mužském deblu vyzvou Radek Štěpánek s Lukášem Rosolem španělský pár David Ferrer/Roberto Bautista.

V tenisovém turnaji měli startovat i Tomáš Berdych a Karolína Plíšková, ti však cestu do Brazílie odmítli kvůli obavám z viru zika. Jiřího Veselého o premiérový start pod pěti kruhy připravila angína.

K šlágrům úvodního kola mužské dvouhry bude v Brazílii patřit souboj prvního hráče světa a největšího favorita turnaje Novaka Djokoviče s Juanem Martínem del Potrem. Srbská světová jednička má sice s vytáhlým Argentincem a někdejším vítězem US Open bilanci 11-3, před čtyřmi lety s ním ale v Londýně prohrála duel o bronz.

Obhájce zlata z Londýna Andyho Murrayho vyzve v prvním kole Srb Viktor Troicki, s nímž má Brit bilanci 7-0. Třetí nasazený Rafael Nadal, jenž od French Open nehrál kvůli zraněnému zápěstí a jeho účast nebyla až do poslední chvíle jistá, narazí na úvod na Argentince Federica Delbonise.

Vedoucí žena žebříčku WTA Serena Williamsová vykročí v Riu za obhajobou zlaté medaile z Londýna utkáním s Australankou Dariou Gavrilovovou. Světovou dvojku Angelique Kerberovou vyzve Mariana Marinová z Kolumbie. Mezi zajímavé zápasy prvního kola lze zařadit souboje Bouchardová-Stephensová, Muguruzaová-Jankovičová, či Ivanovičová-Suárezová.

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

184
Přidat komentář
gigin
má zápěstí už asi úplně cajk

https://pbs.twimg.com/media/CpBab1ZVIAAlbWe.jpg
Reagovat
blixa
:D :D :D No doufám, Delpo ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl bych napsat budoucí finalistky, ale tentokrát budu realista... :)
https://twitter.com/AnaIvanovic/status/761556480306839552
Reagovat
kada.tom
https://www.rio2016.com/en/tennis-schedule-and-results/day-6

začátek pěkně nabouchanej ... 9 kurtů :-)

z našich v akci Bára a Lucka v singlu a pak Lukáš se Štěpánkem v deblu
Reagovat
janek_da
Komu kadíš?
Reagovat
janek_da
vysvětlivka
kadět = opak fandění
Reagovat
kada.tom
...
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja fandim Aide z Mexika, doufam, ze se prostrili zase do finale. Taky dost fandim Karme z Butanu...snad prekvapi a nevyhuci hned v prvnim kole sakra;D)
Reagovat
janek_da
To zní slibně. Vůbec ta butanska repre je hrozně nabušená. Nevim, nevim jestli je Lesotho překoná.
Reagovat
aligo
není to až v neděli?
Reagovat
aligo
sorry, já měl dneska sobotu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, takže Anu neuvidím, protože jsem zítra ve Strakonicích. Tak by bylo dobrý, aby vyhrála... Bude to těžký zápas a moc se Aně nevěří, ale já to vidím na vyrovnanou bitvu.
Reagovat
smazaný uživatel
No byla by škoda, kdyby v Riu odehrála jenom jeden zápas...
https://twitter.com/AnaIvanovic/status/761541178122760195
Reagovat
horska.kraslice
Škoda že nehraje čtyřhru. Ale ještě by teoreticky mohla mix :-)
Reagovat
tommr
jakej je přesnej časovej posun? Začátek v 11:00 místního času znamená 16:00 našeho času nebo jak to je? :)
Reagovat
gigin
Jj, mínus 5 hodin tam je.
Reagovat
tommr
tak to není tak zlý. Z tenisu bychom mohli vidět skoro všechno, protože nepředpokládám, že by se zápasy protahovaly až za 22.hodinu ... :)
Reagovat
a.magerova
https://www.sport.cz/loh/cesi/clanek/798073-cesti-sportovci-se-museli-ve-vesnici-evakuovat-kvuli-havarii-vody.html#hp-sez
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.sport.cz/loh/cesi/clanek/798159-bezdomovec-s-macetou-vybehl-v-riu-na-ceske-cyklisty-to-je-brazilie-reagoval-konig.html#hp-sez
Reagovat
a.magerova
Hopla...
Omlouváme se.
Stránka, kterou jste hledali, tady není!
404 - Stránka nenalezena
Reagovat
smazaný uživatel
Sport.cz bezdomovce s mačetou, co měl vyběhnout na cyklisty v Riu, očividně odstranil :-D asi to bylo příliš drsné, záplava ještě projde, svérázný muž bez domova nikoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Najdi tam tu mačetu u toho houmelesáka
http://aktuality.maxivyber.sk/sport/1090651-video:-ceskych-cyklistov-v-riu-ohrozoval-bezdomovec-macetou
Reagovat
A.R.R.
https://www.facebook.com/leopoldkonig87/?fref=ts
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FulnekUltras
tatík Žižka, někdejší bubeník u Gotta, má na danou situaci příhodné jméno... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Lehčí los Andy nemohl mít? Jestli z toho nedá finále, tak by měl pověsit raketu na hřebík. Ale nebojím se o to, akorát ve finále si zas na něm Nole v klidu zaboxuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapi
Juan x No1e... tak snad Juan sokuje;)
Kuznecov x Princezna... supa jak hrom;)
Muller x Janowicz... taky dobry, ovsem Janowicz je dost mimo, ale vlastne ted nikdo nevi jak na tom je, takze kdo vi, co se tam prihodi...;)
Nadal x Delbonis... famozni zapas na uvod...pekne Federico, doufam, ze se neleknes a byka pohonis po kurtu;)
Coric x Simon... taky slusna pecka...ale to bude asi dlouhy jak prase...
Letajici Cirkus Gaela x Vasek Posp...tak snad to Gael nepopo...;)
Dimitrov x Cilic....takze Dimi konci v 1.kole;D)
Kohli x Pella....bomba, toz doufam, ze Pella sokne vsechny a urve zlatou placku;D)
Estrella x Fogna....jen skoda, ze se to nehraje nekde ve vysce 3 000 mnm, jinak by Estrella bral zlato na tuti;)
No a Viktor x Andy na uvod...proste parada;)

Baby
Mugu x Jeca... tak to se povedlo;)
Karlicka x Anicka... super, potrapime montaka;D)
Sam x Ostapenko... pekny;)
No a Evzenka x Sloane...taky pekny;)

Ale v celkovem porovnani s chlapama u bab asi mene atraktivni prvni kolo...ale jinak to jde...;)
Reagovat
A.R.R.
Zdravím tě ty zvíře, kde se furt touláš :-D Tak jak to vidí tvé vlčí oko, dáme tu placku nebo ne :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jako myslis Agu?;D)
Nevim...zasadni otazka, co to budou za pucky, z kterymi budou hrat, no a jestli to bude ten povrch Prix, nebo jen Cushion... to jsou dost zasadni otazky...ja hlavne doufam, ze nejakou placku urve Lucy, kdyz uz se dala na tu jooodu;)
Jo jinak se furt nekde toulam...a je to tak asi lepsi... tady stejne chcip pes;D)
Reagovat
smazaný uživatel
oprava
*jooogu
Reagovat
A.R.R.
Zapomněls na to zásadní - jak moc jí bude drbat v hlavě :-D Ale nehraje Domča, tak to vidím velmi pozitivně, Aga zlato, Lucka stříbro a o bronz ať si holky hodí korunou :-D
Reagovat
smazaný uživatel
;D No nevim...teda. Aby Agu nepotrapila jeste KiKi nebo Baruna;)
Lucy se trapi vpohode sama, ta nepotrebuje k tomu ani souperku;D)))
U chlapu doufam v Pellu;) Akorat nevim jestli se Djokovic prihlasil take na gymnastiku, nebo pojede na OH jen ciste tenis...pokud bude jen soustredeny na tenis, bude tezke ho sestrelit. Potom by byla jeste sance, ze daji nejake tvrde mice a Juanovi poslape v 1.kole jeste dobre zapesti;)
Reagovat
janek_da
Estrella má smůlu, OG jsou pod 3000 mnm, tak asi ten Pella. I když bych to přál nějkým těm outsiderům. Pamatuješ na Djokoviče? 1111 je si to pohlídá v Atlantě, no.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic, djokovic...to je ten sportovec z Bosny nebo Hercegoviny? Nekde z balkanu pry je...nekde psali, ze by chtel vyrovnat Jaru v ucasti na OH v ruznych dysciplinach
...prave se vyse ptam, jestli se ten sportovec z jihu take ucastni souteze v gymnastice...aby si zapsal nejaky ten dalsi historicky zapis a Kozoroh jednicka to mohl zaevidovat a zapast do analu na TP...nevis nahodou?
Kruhy by asi nezvladl, ale ta prostna...tam by mohl mit i sanci na placku...tedy jestli je to ten, co si ho dobre pamatuji...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak k tomu 1111mu, ono se to moc nevi... ta Atlanta, to je jen vymluva. Mel hrat v Riu take kose s dream teamem USA, ale nakonec ho nenominovali...takze Atlanta je takovy tichy protest no...velka skoda hlavne pro ten turnaj kosikove. Ale ctvrte vitezstvi v Atlante taky jde;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Jak snadné je rozporudit diskuzi a přijít k ignoru a jak jednoduší jsou někteří diskutéři, mají hned jasno a ihned sáhnou ke zbabělému ignoru ;) Super vířit tyhle vody, když přijde člověk z pivka :))) Svlékání charakterů ;)
Reagovat
Lunej..
No pokud po návratu z piva jdeš trávit čas na TP, tak si těch piv měl málo nebo až moc:) a ani se u toho nemusís svlékat.
Reagovat
Herbert_Hoover
Pivek bylo tak akorát, ani málo, ani moc...10 kousků :) na trávení času na TP nemají pivo ani další moky, natož společenské aktivity, vliv, trávím tu čas za jakýchkoliv okolností, takže asi ne úplně trefa, Lunejko :) Spíše taková křeč? ;)
Reagovat
FulnekUltras
Jak snadné je se charakterově obnažit v deliriu vrcholného nasrání... ;)
Reagovat
Empe
Nevím, jestli to tu už proběhlo, ale ty dokumenty z jednotlivých LOH, co vysílá ČT a nedají se přehrát z archivu, se dají stáhnout na uložto. Tak kdyby někdo nějaký propásl a chtěl to dohnat. :)
Reagovat
brixner
Přímý odkaz, prosím?
To yb asi stálo za shlédnutí!
Reagovat
Empe
A ne který z nich? Je jeden díl pro každou LOH od Atlanty. :) Stačí tam zadat do hledáčku název z tv programu (Olympijsku úspěch po anglicku - Londýn 2012).
Reagovat
kada.tom
a já mohu dodat, že souhrn LOH 2012 poběží od 21:35 na ČT Sport a na něj už bude navazovat slavnostní zahájení z Ria :-)
Reagovat
Frick
Z Ria přicházejí dobré zprávy.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Mayo
Pekné je to logo Ria (: môže byť
Reagovat
dunphy
Mým zbožným přáním je zlato pro Novaka a jakákoliv medaile pro Agu! :D :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Djoker-Murray, pojďme zhasnout napětí :)) Pavouk suchý jako martini 007 :) nemůže v racio ATP světě existovat nic jiného :) blahopřeju Andymu ke zlatu a Novakovi ke stříbru :)
Reagovat
svetova.dvojka
Koukám, že v olympijském fotbalovém týmu Jihoafrické republiky není žádný běloch, takový rasismus a diskriminace. Fuj!
Reagovat
Jabadu
... ani žádného cikána tam nevidím. To už je vrchol!
:-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Kromě RF, Forehanda, gigina, magerky (která je spíše životní poradkyní) je zde stádo troglodytů neschopných racio uvažování. :))) Kua kam se tento portál žene, těžko říct ;)
Reagovat
Nola
ty si sa kam zaradil? urazas vlastnu clenku fanklubu a tvaris sa ako najvacsi geroj :D
Reagovat
Herbert_Hoover
hej hou ako senpolia členka Rafa klubu? hou hou, tak jako jo, ale já s ní v klubu určitě nejsem ;) největší geroj? nojo, to je ta misinterpretace...co už :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na to, že sem píšeš ode dneška? jsi to poslední větou vystinhul přesně :-)
Reagovat
Nola
pan je majitelom viacerych nickov :D
Reagovat
smazaný uživatel
ach tak ;-))
Reagovat
Herbert_Hoover
akých slečna Nola? isto vieš nejlépe co a jak ;) tak se pochlub, jinak mlátíš prázdnou slámu jako další haha :))
Reagovat
Herbert_Hoover
Na to, že sem píšu už tak rok, tak jsi to tou poslední větou nevystihnul přesně :)))
Reagovat
smazaný uživatel
To není možný, to už bych tě měl dávno v ignoru :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Ty? Takový ignorant? To by byl zázrak větší, než že by Rafa dokráčel ke zlatu v Riu ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Akorát teď děláš machry, ty nulo ;)
Reagovat
smazaný uživatel
H_H: Autora tohoto komentáře máte v ignoraci.

Promiň, už si jaksi nepřečtu, co tu píšeš :-) Hodně zdaru.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak to je mega šou ty lojzíku ;) Jistě si přečteš, ale naoko jsi frajer :) nicméně o tebe mi sotva jde, tak užívej pocitu hrdiny, přitom jsi udělal naprosté nic :)))
Reagovat
smazaný uživatel
H_H: Taky si myslím, že smogová situace na Ostravsku je tristní.
Reagovat
Herbert_Hoover
To je dost možné, ale na Ostravsku jsem nebyl asi tři roky? Nojo, ten čas letí, jako tobě schopnost trefné argumentace dávno uletěla, ach! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš o všem přehled! :-D A jé, Berďa se kvalifikoval :-)))
Reagovat
a.magerova
Není důležité vše vědět, ale vědět, kde to hledat.... prostě stačí zadat do gůglu: HOOVER TENISPORTAL... a pak si jen vybrat buď dle názvu článku nebo dle datumu... ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
a co takhle Hoover prezident nebo Hoover vysavač? ;)
Reagovat
a.magerova
Nekomplikuj... :-P
Reagovat
Herbert_Hoover
Zííív, byl jsem tu dávno předtím ;)
Reagovat
a.magerova
Tak, neměla jsem čas ani náladu víc kvůli Tobě gůglit... :-P
Reagovat
Herbert_Hoover
achjo :( to já bych kvůli tobě gůglil, přeci jen jsem tě uvedl mezi nejoblíbenenější :))
Reagovat
blixa
No konečně mě někdo ocenil !!! :D ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Magerka je super..Ked tak rozmyslam, je to jediny clovek, s ktorým tu mozem verejne viest aj netenisové debaty, len tak nenásilne, prirodzene...Rozumieme si..

So vsetkými ostatnými je to vzdy o tenise, táto téma nám s magerkou troska hapruje :)
Reagovat
a.magerova
Jestli to nebude tím, že já Rafu ráda mám, což se o o Tobě a Rogerovi říct nedá... :-P

Z velké čtyřky přeju teď zlato z Ria nejvíc právě Rafovi... Nole a Andy maj šanci i v Tokiu... z ostatních adeptů na medaili přeju těmto, v tomto pořadí:
Simon, Ferrer, Monfils, Nishikori, Goffin, Kohlschreiber.
Reagovat
janek_da
No vidíš a to si říkáš fanoušek Rogera. Já zlato z Ria už 4 roky přeju těmto, v pořadí:

1. Berdych
2. Federer
3. Wawrinka
4. 1111

A nic mě nedonutí změnit názor
Reagovat
a.magerova
Asi tak... Rogerovi letos, jen tak z hecu, v Riu držet palce nebudu... :-P

Berdych mi byl vždy u pr...., takže tomu ani teď ani jindy... s Wáwrou a jedničkama ještě teda popřemýšlím... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
dočerta, prečo je Rafa o5 v polovici Srba? našľaktrafenie, uff. chudák Delpo, toto nie!!
Reagovat
Mayo
to je jedno v koho polke by bol
Reagovat
Herbert_Hoover
tyvogo ty si jako myslíš že Rafa je schopen dojít dál než do finále nebo že by s obuájcem Murraym měl lehčí práci? wtf co tu za cocoty chodí ;)
Reagovat
smazaný uživatel
to čo znamená tá posledná veta?
Reagovat
Herbert_Hoover
to znamená to, že intelektuálně tečuješ naprosté dno ;)
Reagovat
smazaný uživatel
čo ty môžeš vedieť o mojom intelekte?
Reagovat
Herbert_Hoover
Leccos, tvoje příspěvky o něm hlásají :))
Reagovat
smazaný uživatel
tak ich nečítaj
Reagovat
FulnekUltras
pro masové vrahy to platí taky? ;)))
Reagovat
Herbert_Hoover
Do toho bych se nepouštěl, to jsou odlišné zákonitosti ;)
Reagovat
FulnekUltras
myslíš Leninovu teorii odrazu? ;)
Reagovat
a.magerova
Rafa?!!!
Pro toho finále není konečná... :-P
Reagovat
Herbert_Hoover
Super vtípek, magerko ;)
Reagovat
smazaný uživatel
je mi jasné, ide o to, že je stále vylosovaný v jeho polovici.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano, ide určitě o to...Rafa povie že sotva je konkurenceschopný a jde jen o Djokoviče...tvl to i já jeho mega fanda uznám že to vůbec nené o Djokovičovi ale že je Rafa schopen prohrát klidně i s Marchenkem. Bděte kua!
Reagovat
smazaný uživatel
kto tvrdí, že vyhrá? ja iste nie!!!
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak proč se ty vogo vzrušuješ tím, že zase narazí na Djokera? Dyť je to jedno, i kdyby narazil na dalších deset soupeřů, tak může prohrát navíc pokud by došel až k Djokerovi tak je to jeho megalomanský úspěch, já to fakt nechápu, co kdo šňupe ;)
Reagovat
smazaný uživatel
kurnik, riadne čítaj!! Kde som napísala, že naň narazí?
Reagovat
Herbert_Hoover
Od: senpolia
dočerta, prečo je Rafa o5 v polovici Srba? našľaktrafenie, uff. chudák Delpo, toto nie!!

hou hou hou! tak proč tedy zmiňovat Djokera? tvl Djoker chudák ani nepočítá se Sf s Rafou, ty s ním taky nepočítáš ale proč ho tedy zmiňuješ? to je mu kua záhada...proč nezmiňuješ předně Del Bonise, Simona, Goffina..? no proč? ;) když nečekáš SF s Djokerem? hou hou.
Reagovat
smazaný uživatel
lebo
Reagovat
Herbert_Hoover
hehe :)) to je argument ako noha
Reagovat
smazaný uživatel
a čo si čakal? Podľa teba "intelektuálně tečujem naprosté dno"
Reagovat
Herbert_Hoover
čekal jsem záchvěv vzepření mému argumentu, ale kde nic, tu nic :))
Reagovat
smazaný uživatel
neznížim sa na tvoju úroveň, bodka
Reagovat
Herbert_Hoover
kdyby ses snížila na mou úroveň byla bys spokojená mediální harcovnice :) takhle jsi bohužel uvízla v mrtvém bodě a nejsi ani schopna argumentace k tématu, dokonce ani k sobě, argumentuješ k "ničemu" :))
Reagovat
Herbert_Hoover
jestli bude Rafa bojovat o medaile tak bude nejšťastnějším na Zemi ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa moze vypadnut s kymkolvek, aj v prvom kole s Delbonisom...Ale ak sa dostane do SF šokovaný nebudem. Dvojmesačná pauza nie je 8 mesačná, hoci vobec netrénoval, prvé dva zápasy by mohol zvladnut...
Reagovat
Herbert_Hoover
No jako jasně, při té sestavě bych taky nebyl šokovaný, ale musí přejít přes nevyzpytatelného Simona, Goffina..to není málo ;) Djokovič je bezpředmětný, ten si Rafu povodí jak chce.
Reagovat
janek_da
Dyk trénoval 6 hodin v kuse.
Reagovat
smazaný uživatel
Ved pisem, ze dva mesiace netrénoval...Tých 6 hodin bolo az po nich :)
Reagovat
a.magerova
https://www.sport.cz/loh/vodni-sporty/clanek/797835-micka-chytil-v-riu-legendu-stacilo-rict-cau-majkl.html
Reagovat
Mayo
Petra nesklame a skončí v 2.kole (:
Reagovat
FulnekUltras
o to víc času před USO...tam se to rozsekne... ;)
Reagovat
Mayo
tam bude rada za prvé kolo, jej čas príde na Wimby 17
Reagovat
FulnekUltras
však jasné - USO rozhodne, kdo ji ve W-2017 bude trénovat... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No Kotyza těžko.
Reagovat
FulnekUltras
Nikdo jiný to tak dobře neumí. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo jiný vlastně ani nedostal šanci. ;-) Kotyza navíc není volnej.
Reagovat
FulnekUltras
ale bude... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou určitě, ale to může být až za dlouho. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
bude to dřív, než bys řekl Piotr... ;)
Reagovat
Mayo
k Petre by sa mi hodila Končita Martinézová (: :D
Reagovat
a.magerova
Petra babu nechce.
Reagovat
Mayo
Keď je reč o USO, tak tá strecha je intergalaktická na Ešovi (: až sa teším na USO.
Reagovat
a.magerova
Hoď obrázek, ať ho nemusím hledat, prosím.
Dík.
Reagovat
Mayo
http://prntscr.com/c1n6c4

nech sa páči
Reagovat
kada.tom
přesně, ty obrázky i videa té střechy jsou fakt parádní, vypadá to monumentálně a jak si řekl intergalakticky :-)

moc se na USO těším
Reagovat
COMEON
Neviem si pomôcť, mám zlomené srdce..:/ :D

nech už vyhrá ktorákoľvek , dufam, že si zahraje dlhšie a nevypadne hned v dalšom kole na rakete Angeliny.
Reagovat
smazaný uživatel
Sloane by stejně nejspíš daleko nedošla.
Reagovat
aligo
dávám Kvitové kolo, maximálně dvě kola :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dej jí jedno a to druhý dej mně, nové kolo by se mi hodilo.
Reagovat
FulnekUltras
aspoň bude mít Franta dost času se připravit na svou poslední šanci... ;)
Reagovat
martinezi
Já jí věřím
Reagovat
FulnekUltras
má ještě dva pokusy... ;)
Reagovat
Frick
Osobně bych ho udělal takto

- Prvních 50 hráček žebříčku jistota bez ohledu na národnost
- 16 nejlepších zemí, které nemají svou hráčku v TOP 50, by mohli svou nejlepší hráčku poslat do zjednodušené kvalifikace o 2 kolech o 4 postupová místa, tato kvalifikace by nebyla bodovaná
- Hráčky od 51. níže, které by nesplňovaly výše napsaná kritéria, by hrály bodovanou kvalikaci o 3 kolech o 6 postupovaých míst
- 2 WCMD pro brazilský olympijský výbor
- 2 WCMD pro MOV/ITF
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytečně složité. Navíc by se kvalda jen těžko vlezla do kalendáře.
Reagovat
Frick
Týden před LOH.
Reagovat
smazaný uživatel
To se hrajou jiné turnaje.
Reagovat
Frick
No, tak by se přesunuly.

1. týden (po Wimbledonu) Bastad, Gstaad i Bukurešť
2. týden Nanchang, Wash., Stanford
3. týden Rogers Cup + Florianopolis
Reagovat
smazaný uživatel
To těžko. Víš kolik přemáhání muselo stát hráčské asociace tolerovat alespoň hlavní soutěž?
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych všechny ty olympiády zakázala.
Reagovat
a.magerova
Celkem zklamání... :-/

Měla jsem Tě v hledáčku pro techtle mechtle a koukám, že kopeš v jiné lize....
Reagovat
smazaný uživatel
Život neustále přináší nová zklamání :-D
Reagovat
blixa
... prvek očekávání ... a prvek zklamání ... . Kdepak, mistr to všechno dávno věděl ; :D
Reagovat
Mayo
OH je top topov.
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
Frick
Člověk tak podvdomě si řiká. Tak postoupit aspoň do toho druhýho kola, do toho OF, do toho ČF...

a pak si uvědomí, že je to úplně jedno a že 4. místo má stejnou cenu jako to 64.

To nebodování je prostě zločin.

Kdyby 20 nejlepších hráčů a hráček přišlo s otevřenym dopisem MOV/ITF/ATP/WTA, že bez bodů tam nepáchnou, tak by se bodovalo.
Reagovat
Frick
685 470 340(3rd) 260(4th) 175 95 55
Reagovat
smazaný uživatel
Nebodovalo. ATP/WTA by to bylo u prdele a ITF/MOV nemá žádné páky.
Reagovat
Frick
A kdo rozhodlo o nebodování? WTA/ATP, ITF nebo MOV?
Reagovat
EllNino
KSČ
Reagovat
Frick
v čele se s. Černoškem
Reagovat
smazaný uživatel
O bodech rozhodují hráčské asociace. To už bys měl vědět.
Reagovat
Frick
Tak jsou to idi.oti, takto znehodnotit turnaj.
Reagovat
blixa
Není to jejich turnaj, proč by ho měli hodnotit svými body ? To mi vysvětli ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Technicky nejsou jejich turnaji ani grandslamy. ;-)
Reagovat
blixa
Částečně jsou. Je tam dlouhodobá dohoda o spolupráci.
Reagovat
lars
protoze OH 2012 bylo za body
Reagovat
pockerface
Ještě, že Bára hraje i singl, protože v deblu si bohužel moc nezahraje. Nevěřím, že Lucka s Bárou porazí Venus a Serenu. Bohužel blbý los.
Reagovat
FulnekUltras
A i když je porazí, tak z toho budou natolik rozhozené, že hned v dalším kole stejně končí. ;)
Reagovat
kada.tom
https://en.wikipedia.org/wiki/Tennis_at_the_2016_Summer_Olympics_%E2%80%93_ Men%27s_singles

Lukáš neschytl nijak extrémně obtížný los, dvě kola klidně může udělat, pak ale asi konečná na Andym. Jinak teda šlágr je jasný - Novak si bude muset dát pozor na Juana, aby se jeho sen nezhrouitl už v 1. kole. V Andyho půlce nevidím nikoho, kdo by ho měl snad zastavit, leda Nishi, kterýmu to v Torontu šlo :-)

Tip na SF: Djokovic - Nadal ... Nishikori - Murray

https://en.wikipedia.org/wiki/Tennis_at_the_2016_Summer_Olympics_%E2%80%93_ Women%27s_singles

Petra schytla Babos, která bude rozehraná z Florianopolisu, takže nic moc. Ve 2. kole asi Caro, pak Makarova/Vinci a v QF Serena - už jsem viděl lepší nalosování. Lucka letí nejpozději ve 2. kole s Venus. Pokud Bára a Aga nebudou váhat, tak nás může čekat epické 3. kolo. Serena si musí dát pozor na Gavrilovou, jinak by mělo být SF naprosto předpokládaná jistota. Případné 2. kolo Kerber vs. Bouchard/Stephens může být slušná pecka.

Tip na SF: Serena - Venus ...Radwanska - Konta
Reagovat
Kozoroh
Řekl bych, že Viktor bude pro Andyho v 1. kole těžším protivníkem než Juan pro No1eho. Juan je nyní hráčem druhé světové stovky a výkonnost zpřed tří let zdaleka nemá.
Reagovat
kada.tom
jakou má výkonnost ukázal ve Wimbledonu s Wawrinkou ... pokud chceš srovnávat momentální formu Del Potra a Troického, tak líp je na to zcela určitě Argentinec ... ale já stejně věřím, že Andy i Novak svá úvodní utkání zvládnou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má teda los dost brutální..
Reagovat
svetova.dvojka
Pokud chce zlato, tak stejně musí porazit každého, to je jedno jestli Serenu porazí ve 3.kolo nebo ve finále, když chceš vyhrát, musíš porazit všechny a je jedno kdy...
Reagovat
EllNino
Wow to je moudro dne :-D
Reagovat
Lunej..
Knapp v reálu vůbec nevypadá tak mohutně jako v telce, kdyby nebyla tak často zraněná, myslím, že by měla na víc.
Reagovat
Fandina
Já ji viděla minulý týden na Štvanici a připadala mi tedy dost mohutná. Byla se dívat na zápasu Cetky s Peterson.
Reagovat
vrabejka
Petře budu na LOH fandit ale Babos/Woozniacki/Mskarova to je pro ni velký o problém. Doufejme že chytne nějakou životní formu.
Genie hrůza los. Ale snad dojde k pěknému souboji s Angie.
Reagovat
COMEON
Neskutočne nasekané zápasy :O
napr.

Prve kolo:
Garbine vs. JJ
Ana vs. CSN
Alona vs. Stosur
Genie vs. Sloane

prípadne druhé kolo:
Petra vs. Caro
Venus vs. Lucka
Daria vs. Aga
Angie vs. Genie/Sloane
Reagovat
FulnekUltras
Není kam ustupovat - nanejvýš do USA... ;)
Reagovat
COMEON
:'( :'( :'( :'( aaa
Reagovat
bIbec
(1)S.Williams v Gavrilova
Larsson v Cornet
Watson v Peng
Petkovic v (15)Svitolina
Reagovat
bIbec
(11)Kvitova v Babos
Wozniacki v Hsieh
Makarova v Buyukakcay
Schmiedlova v (6)Vinci

(3)Muguruza v Jankovic
Hibino v Begu
Puig v Hercog
Linette v (14)Pavlyuchenkova

(12)Bacsinszky v Zhang
Siegemund v Pironkova
Safarova v Knapp
Flipkens v (5)V.Williams

(7)Keys v Kovinic
Tsurenko v Mladenovic
Konjuh v Beck
Ivanovic v (9)Suarez Navarro

(16) Strycova v Wickmayer
Errani v Bertens
Jabeur v Kasatkina
Zheng v (4)Radwanska

(8)Kuznetsova v Wang
Niculescu v Cepede Royg
Garcia v Pereira
Vogt v (10)Konta

(13) Stosur v Ostapenko
Doi v Voskoboeva
Bouchard v Stephens
Duque Marino v (2)Kerber
Reagovat
bIbec
(1)S.Williams v Gavrilova
Larsson v Cornet
Watson v Peng
Petkovic v (15)Svitolina
Reagovat
bIbec
(tak sem to dal nahoru, aby to bylo tak jak to má bejt)
Reagovat
smazaný uživatel
snad ti na to nikdo nezareaguje :-)
Reagovat
aligo
Bouchard vs Stephens
Reagovat
janek_da
Zatím praázdný pavouk, na wiki se doplnuje

http://www.rio.itftennis.com/olympics/draws

https://en.wikipedia.org/wiki/Tennis_at_the_2016_Summer_Olympics_%E2%80%93_Men%27s_singles

https://en.wikipedia.org/wiki/Tennis_at_the_2016_Summer
_Olympics_%E2%80%93_Women%27s_singles
Reagovat
smazaný uživatel
Muguruza - Jankovič
Serena - Gavrilova
CSN - Ivanovič

Rosol - Paire
Štěpánek,Rosol - Ferrer,Bautista
Reagovat
blixa
Chmmmm, zdá se že koťátko i Anička končí v prvním kole ... :(
Reagovat
Krisboy
Anča stopro, Koťátko myslím ne.
Reagovat
blixa
No jo, ale když ona teď hraje jak ponocná ... :(
Reagovat
A.R.R.
Ona Jelena taky není zrovna ve formě :-D Se mi to těžko říká, ale já to vidím na Jelči rychlý konec :-)
Reagovat
COMEON
ahahaha :D :D :D
Reagovat
janek_da
Jsem zvědav, co to udělá s Timeou. Právě teď hraje s Bogdan.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist