Kvitová v Tokiu zkouší spolupráci s belgickým trenérem Wimem Fissettem

20. 9. 2016, 08:43
Aktuality 158
Petra Kvitová se na turnaji v Tokiu připravuje pod vedením bývalého trenéra Kim Clijstersové, Simony Halepové či Viktorie Azarenkové Wimem Fissettem. S šestatřicetiletým Belgičanem se domluvila zatím na zkušebním období.
Profily hráčů
Wim Fissette

Petra Kvitová letos ukončila součinnost s již dvěma trenéry. Koncem ledna po Australian Open se po více než sedmi letech rozešla s Davidem Kotyzou, kterého pak v dubnu nahradil František Čermák. S tím byla česká tenistka domluvena na období do US Open, po kterém se na další spolupráci nedomluvili. 

"Zatím se budu připravovat bez trenéra jako na začátku sezony, což ale pochopitelně není konečný stav," uvedla Kvitová na začátku září.

Uplynuly dva týdny a česká dvojka možná našla nového lídra svého týmu. Poprvé se připravuje pod vedením kouče ze zahraničí, neboť v těchto dnech zkouší, jak by jí to fungovalo s šestatřicetiletým Belgičanem Wimem Fissettem. Ten se dnes objevil na jejím utkání 1. kola v Tokiu, kde Kvitová porazila Američanku Brengleovou.

"Domluvili jsme, že to tady v Tokiu zkusíme, ale teď na konci sezony necítím potřebu cokoli uspěchat. Uvidím, jak nám to půjde. Je to jenom pro Tokio," vzkázala Kvitová ČTK prostřednictvím fedcupového mluvčího Karla Tejkala.

Fissette v sezonách 2009 až 2011 trénoval svou slavnou krajanku Kim Clijstersovou a pomohl jí ke dvěma grandslamových triumfům. Němku Sabinu Lisickou v roce 2013 dovedl do finále Wimbledonu, Rumunku Simonu Halepovou vedl předloni a byl u jejích postupů do finále Roland Garros či Turnaje mistryň. Od loňského února vedl Viktorii Azarenkovou, Běloruska však v červenci přerušila kvůli těhotenství kariéru a Fissette zůstal bez angažmá. Nyní se mu možná rýsuje nové.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

158
Přidat komentář
Andrew89
Opět brejk. Doraž tu ženu s knírem, které vyšel jen jeden turnaj!
Reagovat
tommr
sice začala dobře, ale ve druhém setu se zase jednou předvedla ze svý nejhorší stránky a soupeřce set doslova darovala. Ve třetím setu se sice může stát cokoli, ale mnohem pravděpodobnější je varianta, že to Petra nezvládne ... :(
Reagovat
Andrew89
Tommre..nebyl bych tak pesimistickej tentokrát:) Petra je na kurtu lepší hráčka..servis si drží v pohode. Jeden gem no....muselo to přijít proste. Hold vyhraje ve 3 :)
Reagovat
smazaný uživatel
doufam, ze zustaneme u tenisu, projevi se jeho kvality a hracka Mesice se vrati zase normalne na Zem. Ovsem propoustim, ze kvality jsou ruzne, no.. :-)
Reagovat
PetaM
Peťo Peťo ... Ty jsi tak hodná holka ... Vidíš, že soupeřka není schopná tě breaknout, není schopná v pohodě vyhrát svůj servis game, tak jí dáme rovnou celý set, pro jistotu 3x DF, aby se náhodou chudinka nevyhodila a ještě ten set neprohrála :D

No, myslím, že s hodnou Petrou můžeš skončit a teď začni hrát normálně :D :D
Reagovat
Krisboy
Snad jí zachrání déšť :)
Reagovat
VlS
a zas to bude drámo. 3 DF v posledním gemu.
Reagovat
smazaný uživatel
ja to nepobiram, pohyb ruky ve smycce ma co do rychlosti presne obracene.. jakoby.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
a vida, neni nad to, kdyz se svih obrati.. :-)
Reagovat
Frick
Slyšel jsem takovou kuriózní, leč dost skandální zprávu - údajně onanoval na kurtu. Ví někdo o tom něco více?
Reagovat
Grape
To jako že si pohrál s Pérem (Pairem)? No to v poslední době kdekdo :-)
Reagovat
Haitik
Takže ta informace o tom, že Varvara Lepchenko brala meldonium se potvrdila.. Akorát to narozdíl od Marie asi teda přestala brát na konci prosince..
http://www.itftennis.com/news/243008.aspx
Reagovat
slacker
a na rozdil od Marie je "americanka". Dvoji-troji metr
Reagovat
EllNino
no rodile Uzbekistán :) ...
Reagovat
kada.tom
Petra je přihlášená na turnaj do Lucemburku.
Reagovat
lars
takze nebude hrat v Moskve :(
Reagovat
EllNino
očividně :D
Reagovat
tommr
by nemusel bejt špatnej. Bylo by určitě dobrý kdyby už Petra ukončila to období hledání vhodnýho trenéra a mohla se plně koncentrovat na přípravu a zápasy ...
Zajímalo by mě taky jak je to vlastně s Luckou. Trénuje jí ještě Steckley (i když v jeho případě je to spíš korespondenční trénink) nebo už jí vede Franta Čermák?
Reagovat
Pavlis
Při zápase jsem si ho všiml, ale nevěděl jsem, co tam dělá :) Bylo by to nicméně fajn, kdyby Petra měla už někoho trvalejšího, jako má nynějšího kondičáka.
Reagovat
FulnekUltras
jeden trvalý chlap v real. týmu úplně stačí... ;)
Reagovat
VlS
A ty s tím máš nějakou faktickou zkušenost? Nebo jen tak kecáš, co tě zrovna napadne?
Reagovat
FulnekUltras
všude chleba o dvou kůrkách
Reagovat
VlS
Takže b) je správně.
Reagovat
FulnekUltras
a) konec Dejva u Caro; b) konec Čermáka u Petry; c) další potvrzený kec, který mě jen tak napadl hned v únoru... ;)
Reagovat
Fandina
to ze nic neni konecne napada kazdeho kdyz to zacne.
Reagovat
Fandina
a naopak ... úsměv
Reagovat
Fanda67
Fulneku o co by ses byl ochoten vsadit zda bude nebo nebude Kotyza znovu trenérem Petry? Já jen jestli tomu sám veris nebo jen tak plácáš aby řeč nestála .. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Nesázím - ale až se to stane, nebudu si tady určitě nic honit... ;)
Reagovat
Fanda67
Na kolik procent si veris?
Reagovat
FulnekUltras
75
Reagovat
Fanda67
No ja to vidim tak 90 na 10 proti Kotyzovi, pokud by šlo o dobu do konce Petřiny kariéry tak bych mu ještě 10 procent přidal ....
Reagovat
VlS
Víme s odpuštěním prd, proč a za jakých okolností k vyhazovu došlo a pendrek víme, jestli by potenciálně třeba chtěl i ten David. Klidně se může stát, že se spolupráce obnoví, stejně klisně se může stát, že ani náhodou. Myslím, že ke konci ani David nebyl spokojenej a už mu začly ty nervy trochu pochodovat. Tady se tváříme, jako by to záleželo jen a výlučně na Petře. Je to jejich věc, počkáme a uvidíme.
Reagovat
Fanda67
No ja bych to neotviral, kdyby tady s tím Fulnek pul roku neotravoval, zajímalo mě jak moc tomu věří, no moc presvedcivej mi nepřišel. ..
Taky mě nepřišlo ze by se rozešli kvůli rozdílnemu pohledu ne Petrinu hru, ale spis kvůli tem věcem kolem... taky po sedmi letech trénování muže ponorka přijít ....
Reagovat
VlS
Právě. Asi to moc na pohodu nebylo, asi si fakt lezli na nervy.
Reagovat
FulnekUltras
Jak už jsem napsal hned někdy na přelomu ledna a února, ani ten nejkvalitnější dlouhodobý vztah po sedmi letech nijak neutrpí půl- až jednoroční "oddychovou" a "meditační" ;) pauzou. Podstatné je, že si oba maximálně vyhovují - bouřka občas přijde všude -, nikdo lepší k Petře se jen tak nenajde, a zbytek je teď už jen otázkou času.
Reagovat
gigin
Já vím jak to bylo.
Reagovat
blixa
Tak ale pšššššt ! Hrob je proti tobě žvanil ! ;-)
Reagovat
VlS
Hoď mi to do vzkazníku nebo do mailu, ať nemám pocit, že umřu blbej.
Reagovat
gigin
Jj písnu
Reagovat
a.magerova
Život je složitej, co na TOM nechápeš?!!! :-P
Reagovat
VlS
Jak je v tom baba, tak vetšinou nic, to víš , Mars, Venuše ....
Reagovat
a.magerova
Jj, já vím: osta-nesta-seza-uu

obdiv stále
nezatěžovat starostmi
sex, kdy se mu zachce
uvařeno, uklizeno

V příštím životě se chci narodit jako chlap !!!
Reagovat
VlS
To je ovšem pohled Venušanek. Ono je to i naopak:

Stále jí cokoliv sluší a musí být chváleno,
empatie nesmí znát hranice,Je úplně jasný, že šéf je vůl ( šéfová kráva)
pokud neumeješ nádobí, nevypereš prádlo, nevyluxuješ, nevyzvedneš děti -a k tomu nevydělás balík, tak jsi mužskej šovinista, kterej se jen válí u televize,
Běda když zapomeneš jméno 6. z 38 právě vyjmenovanejch znánejch, protože jinak je jasný, že jí vůbec neposloucháš ( zapomenout o co šlo můžeš, to si už totiž nepamatuje taky, protože mezi tím už myšlenkově přešla na hadříky ( jak proboha můžeš nevět co je za barvu levandulová nebo starorůžová )

Ale ne, uznávám, že mnoho z pohledu Venušanek na mě platí a naopak má žena má jen moc málo společnýho s tou hrůzou, co jsem popsal. Zůstaň ženská, jako chlap totiž nijak zvlášť nevychutnáš, že si chlap a k tomu ještě do prr Barcelona prohraje s nějakejma lůzrama. :-))
Reagovat
a.magerova
Houby houby zlatá rybko, akvárium nebude... :-/
Né pohled ženy, ale zkušenosti muže vedly k výše zmíněnému !!!

https://www.youtube.com/watch?v=EX6pYlTnCbw

Opravdu, obdivovat vás za střídání nohou při chůzi, to není moje gusto... :-/
Reagovat
VlS
No vidíš, a nevims, že mimt sex kdykoliv se nám zachce není nic moc ? Naše představa je, že jsme tak dobří, že vy bez toho prostě nemůžete bejt ( pochopitelně jen a výhradně s náma ) a tudiž nás máte svádět, žebrat o to tak, abychom vám mohli tu a tam miostivě ( a z veljé lásky k vám) vyhovět?
A tysi fakt myslíš, že si chlap nějak chlapství vychutnává? Vždyť to je normálka, nic co by stálo za řeć :-))
Reagovat
a.magerova
Ale teď vážně !!!
Je třeba se k nám chovat takto viz níže, a třeba se polepšíme... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=m6kaQb9srTM
Reagovat
VlS
No, tak to je prakticky to, co jsem psal
Reagovat
vrabejka
Errani :D :D :D
Reagovat
Krisboy
To nasere :)
Reagovat
blixa
Co se tam dělo ?
Reagovat
blixa
Jo aha, proti 5 MB :D
Reagovat
COMEON
čo sa stalo? :D
Reagovat
kada.tom
odvrátila stav 2-6 v TB 3. setu a vyhrála poměrem 10-8 v tom TB :-)
Reagovat
bIbec
to, že se Kvítko někdy vrátí ke Kotyzovi není utopie. To se prostě občas stává, že se hráčka vrátí ke svému starému trenérovi. Nebyla by první ani poslední.
Přesto.. Petra vyhodila Kotyzu.. pak byla nějakou dobu bez trenéra, pak pojmenovala trenérem svého sparing partnera (no a teď teda zkouší na jeden turnaj Fissetta).. takže se dá říct, že si vlastně od toho rozhodnutí ještě ničím moc neprošla, nic moc nezkusila.
Pokud se Petra k DK vrátí, tak to nebude hned.. a jestli jo, tak to bude prostě "divný". Jakoby přiznala.. mně nejde o to, se někam posunout, já chci prostě od těch otravnejch trenérů na chvíli pokoj.

Takže jo, není to nereálný, ale ta představa, že to bude brzy, mi přijde absurdní. A Petra by mě osobně tím teda celkem zklamala.
Reagovat
FulnekUltras
Mě ne - protože chybovat můžeme všichni, a jen blbec ;) svou vlastní chybu nenapraví jen proto, aby jako blbec nevypadal... ;)
Reagovat
blixa
Jenže tohle nebyla chyba, ale naprosto nutný krok k Petřině dospělosti. Návrat je zcela nemožný.
Reagovat
FulnekUltras
Návrat ze slepé uličky je naopak nutný. Nemyslím, že by Petru před 8 měsíci tížil zrovna pocit nějaké nedospělosti, ať už lidské nebo tenisové. Spíš tam byl vnější i vnitřní přetlak k jakékoliv změně - a ta v afektu holt nastala na nepravém místě.
Reagovat
tommr
ty už jsi s tím Kotyzou stejně otravnej jako Frick s Monakem ...
Reagovat
FulnekUltras
Zákonitosti historického vývoje jsou neúprosné. ;)
Reagovat
VlS
Ano, pravda, evoluční teorie funguje, jak to souvisí s Petřiným trenérem?
Reagovat
FulnekUltras
Spíš jak to souvisí se samotnou Petrou a postupným rozležením všech pro a proti v její hlavě...
Reagovat
lars
Uvidím, jak nám to půjde. Je to jenom pro Tokio," vzkázala Kvitová ČTK

to mohou byt treba jenom 3 zapasy. coz muze byt malo :(
Reagovat
PetaM
Nechápu, za jeden turnaj se snad nemůže ukázat skoro nic :D
Reagovat
FulnekUltras
Myslím, že Peti jde teď hlavně o prvotní pocit z koučinku - už jen v cizí řeči dost problematický
Reagovat
lars
rumunsky a rusky taky asi Fissette neumel
Reagovat
FulnekUltras
Simona a Vika jsou úplně něco jiného... ;)
Reagovat
VlS
Mají čtyři nohy?
Reagovat
FulnekUltras
jsou kosmopolitně přizpůsobivější
Reagovat
tommr
tak zrovna Halepka se opakovaně vyjádřila, že preferuje rumunský trenéry ...
Reagovat
FulnekUltras
proti Petře ale pořád výrazně jinde - že ji teď zrovna jeden Rumun trénuje... ;)
Reagovat
tommr
to bylo vynucený špatnýma výsledkama stejně jako u Petry ...
Reagovat
FulnekUltras
Před návratem k osvědčené jistotě se dá samozřejmě polaškovat s kdekým... ;)
Reagovat
mrafe
Nevíte proč se Lucka s Nasťou odhlásily z debla?
Reagovat
Hector21
Lucie - břišní sval
Reagovat
misa
Vážně? Fakt nevím, jestli má ještě cenu se pořád trápit...
Reagovat
brixner
Lucka - průjem!
To už je daný :-)
Reagovat
mrafe
Díky, chudák Lucka, ta se z těch zdravotních trablů nevyhrabe.
Reagovat
misa
Třeba se jenom chce přesunout do Číny, tak si našla důvod k odhlášení. Ale u Lucky mi to nesedí...
Reagovat
VlS
To Lucka nedělá, ale třeba preventivně, nez z toho bude problém.
Reagovat
misa
Možná to tak je, ale pokud jí ten sval tahá, tak stejně bude zase pár dní bez tréninku a uvidí se, jak to bude vypadat při plné zápasové zátěži.
Reagovat
VlS
Nechme sepřekvapit.
Reagovat
smazaný uživatel
No, je to překvapení. Vika teď sice nehraje, ale za rok se chce vrátit, tak jsem myslel, že s ní Fissette počítá. Takže možná je u Petry opravdu jenom jako záskok...

Jinak jsem samozřejmě zvědavý na reprízu olympijského semifinále. To abych si zítra ráno přivstal... Ale ať to dopadne jakkoliv, ten důležitější zápas Monča vyhrála. :) Hlavní je, že v Tokiu splnila úkol výhrou nad Lepchenko.
Reagovat
Nancy_z
Už v červenci se s Vikou rozešli...

http://www.tsmplug.com/tennis/55039/
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to mi uteklo...
Reagovat
Nancy_z
Tak znáš Petru, za rok bude třeba zase volnej ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nedivil bych se. :D
Reagovat
FulnekUltras
za týden ;)
Reagovat
blixa
Rok je hrozně dlouhá doba, a kdo ví jestli se Vice u plotny nezalíbí a na tenis se nevykašle :D Navíc po mateřský, to nebude baťůžek, to bude krosna jak na Mount Everest ;-) Prostě Fissette potřebuje taky vydělávat peníze ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/FansV1ka/status/769229792839434241
Reagovat
blixa
Já vím že chce, ale znáš to, přání žen jsou nestálá ... ;-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
blixa
Ano, vyjádření madam magerové je myslím zcela výstižné :D
Reagovat
a.magerova
Myslím, že přání žen jsou stálá... ale známe chlapy, ti než se k něčemu rozhoupou, tak se zcela změní situace.... ;-)
Reagovat
blixa
Nezbývá mi než citovat klasiky : "Srdce ženy je nestálé. Stálá bude vaše kvalifikace ... když si ji zvýšíte !" ;-)
Reagovat
a.magerova
http://citaty.net/media/quotes/victor-hugo-obrazky-s-citaty-hnev-zen-je-jako-dest-v-lese-pada-dvakrat.jpg
Reagovat
a.magerova
Vtipné je, že jsem TO odeslala jednou... :-)))
Reagovat
sprchon
Takže se hněváš jednou, ale na okolí to působí jako by ses hněvala dvakrát... ;)
Reagovat
a.magerova
Jj tak nějak...a někdy by se do Tvé věty i hodilo slovo nejmíň.... ;-)
Reagovat
blixa
Já jen doufám, že se na mě nehněváš ... ;-) :D
Reagovat
a.magerova
A tak znáš ženské.... čert aby se v nich vyznal... :-P
Reagovat
blixa
Kdyby aspoň čert ! :D :-P
Reagovat
a.magerova
Tak obyčejný čert asi ne, ale ďábel by měl... blixo, jsi ďábel?
Reagovat
blixa
No... až tak zlý nejsem ;-)
Reagovat
a.magerova
Ďábel - to je jakási úroveň čili level... né zlosyn... :-/

Nic jsi nepochopil Ivane.... ještě se máš hodně co učit !!!
Reagovat
blixa
Ono je mnoho pohledů na "ďábla". Mě se líbí ten z Mistra a Markétky ;-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
http://citaty.net/media/quotes/victor-hugo-obrazky-s-citaty-hnev-zen-je-jako-dest-v-lese-pada-dvakrat.jpg
Reagovat
vrabejka
Snad ji naučí běhat :)
Reagovat
sprchon
Viděl jsem jen třetí set. Caro hrála slušně, snad pokračuje v módu US Open. :) Bel hrála chvíli dobře, pak se ale párkrát vyhodila, zkusila ještě trošku zatlačit, ale BH po lajně přestal psát, takže pak zbytek zápasu odchodila.
A Caro proti ní dala 10 es. Belinda má fakt špatný reakce na první servisy... Kdyby existovala nějaká statistika hráček, který dostanou nejvíc es, tak by určitě vedla. :D
Reagovat
smazaný uživatel
to ti Kozoroh hrave vytahne.. :-)
Reagovat
sprchon
Jen ať se předvede. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem o tom psal vedle. Caro mohla v pohodě vyhrát ve dvou setech a servis měla fakt dobrý...
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby to jen na ten tyden melo byt, vyborne, nekdo ji to uz rict musel. Jeste jsem ho ani nezahledla a bylo patrne, ze se "neco deje," protoze Petka zase zacala hledat lajny a drasala mi nervy zbytecne mm outy (homeruny me nechavaji chladnou.) Petra nema drzaka predchazejicich holek, kvalitni mezihra je zadouci a nutna, ale ma dynamit v ruce a to je spolu se servisem jeji cesta. Byly tam i dve - tri ultimativni dela z behu (a v nouzi) po lajne, zadne drama do tretiho, ja jsem spokojena. (Kdyby ta myska Brengle zase vyhrala, koncim s tenisem!) :-)))
Na Lucy jsem usnula a videla jen tu zaverecnou haluz Dominiky, od 5:5. Mimochodem, povazovala jsem takovy stav za prekvapeni, obrovsky uspech a uz verila.. :-(((
Reagovat
Nancy_z
Já bych si přála, aby měla Petra trenéra, který jí ještě posune. Tak kéžby si spolu padli do oka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
by by vyborny, skoda, ze jsme (tady na TP) :-))) zmarili tolik casu hledanim nejake domaci fosilie.. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
ta se dnes vyjadřovala k rozpočtu - a večer opět skončí ve svém oblíbeném malostranském podloubí
Reagovat
gigin
Já jsem si právě myslel, že si vybere někoho z nás tady. Fyzio - iqe, psýčko - tommr, daně - Fricek, styk s veřejností - Fulnek.
Reagovat
blixa
Budiž. Hlavně že ne "styk - Fulnek" :D
Reagovat
Fanda67
Bože chcete tu Petru oddělat? Fricek by všechny peníze dal na charitu, nebo potřebným - tedy vlastně sobě :-)
Reagovat
gigin
To nevadí, tommr by ji se svým optimismem postavil ihned na nohy. Ještě mi tam chybí s kým bude probírat taktiku na nadcházejícího soupeře. Nějaké tipy?
Reagovat
blixa
Já myslím že výsledek by byl excelentní. Fyzická příprava žádná, to by si Tykvák po ní nedovolil chtít (jen si Petruško odpočiň ať se neunavíš), Tommr by její psýchu poslal do nejhlubší deprese, Fricek by se obdaroval všemi penězi a Fulnek by způsobil, že by ji všichni nenáviděli. Zbývá už jen sehnat experta na eutanázii :D
Reagovat
gigin
Já si taky myslím, že je můj vyběr top. Ještě toho taktika potřebuju. Asi turista nebo lars, uvidíme.
Reagovat
blixa
Jo, lars by nebyl špatnej ;-)
Reagovat
lars
jak toto bylo mysleno ?
Reagovat
blixa
Na to jistě přijdeš ;-)
Reagovat
lars
Ne , to bych se na to neptal.
takze Te vyzyvam, abys svuj komentar "Jo, lars by nebyl špatnej ;-) " vysvetlil .
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
rusedski
Nejlepší by byl ten-Istky, ten jí to podá rovnou ve verších, čímž bude zajištěna i duševní potrava.

Ale Petra už o něm jistě ví ze svého FB:

https://abload.de/img/kvitiwoto.jpg
Reagovat
blixa
Ona naštěstí FB nečte pro uchování duševní rovnováhy. Ale ten blb ten-istky, on je to koukám Moravák jak poleno a tady se tvářil, že snad Rus :D :D Asi abychom se ho báli či co :D
Reagovat
gigin
No tvl, to je blbeček :DDDDD
Reagovat
mrafe
Gigine pro Petrušku, opravdového odborníka, který rozumí tenisu a má praktické zkušenosti. To může dělat jedině Fandina.
Reagovat
gigin
Já to neřek :DDD
Reagovat
VlS
Gigine, tož to sa chystaj rychle na to dole, ale budeš na to asi sám, bo mě z toho šlahňe:-)
Reagovat
gigin
Áááále, každý tam jednou musí. Já sa toho nebojím :)
Reagovat
VlS
Šak já se nijak necukám
Reagovat
mrafe
Vls- když jsi ještě schopný reagovat na Fulneka, tak to už vydržíš všechno, já už jsem si ho dávno dala do ignoru.
Reagovat
VlS
Ale, mám dneska nějakou shovívavou náladu :-)
Reagovat
VlS
A testuju, jestli se z něj dá vypáčit nějaká myšlenka, nebo fakt je fráze z vědkomu a marxáku.
Reagovat
FulnekUltras
které se na rozdíl od současných frází o někdejších lágrech a frontách na banány dnes a denně potvrzují v kapitalistickém reálu - což mnohdy už beztak jen účelové vyznavače "jediné možné" (modré) cesty už drahnou dobu dost sere... ;)))
Reagovat
Fandina
Já tenisu nerozumim. Už jen podle mého nicku jen Fandim.
Reagovat
VlS
pohřeb na konci - my dva
Reagovat
blixa
Protože v zahraniční fosílii jsme už nevěřili :D Na Fissetta jsme nějak zapomněli nebo co ;-)
Reagovat
bIbec
http://s16.postimg.org/sgsqwdjs5/wim_Fotor.jpg

ale jako jo, asi bude po tom Tokiu konečná s ním. Je hezké, že Petra nakonec do toho šla aspoň na týden..a že něco zkouší.
Reagovat
blixa
No myslím že by mohla oblíznout všech 10, kdyby s ní chtěl dělat. Ale nevím, no, Petruška je svéhlavička.
Reagovat
Fandina
Jj proto se zabyva psychologii.
Reagovat
Nancy_z
To Petra všechny zmátla, když chtěla Čecha. A mezitím se v klidu rozhlížela jinde :-D
Každopádně někdo se zkušenostmi z top tenisu může Petře jen prospět. To ti česky mluvící nemají. Ale nejvíc bude hrát roli, jestli si sednou lidsky a to je u Petry loterie :-(
Reagovat
lars
P. Korda ma zkusenosti z top tenisu
Reagovat
FulnekUltras
Složil, Hřebec, Korda - všechno jedna horda... ;)
Reagovat
sprchon
Klasicky dobrej první set, ale bojím se, co přijde ve 2. a ve 3. :)
Reagovat
Fandina
Napodruhé to dopodávala, ale vedla už 4:0. Viděla jsem koncovku a moc nevyměňuje, to se mi líbí, v posledním game i vytahla eso, když jí teklo do bot. Kdyby takhle dopadl druhý set, tak super.
Reagovat
sprchon
Kirsten je houževnatější a svoji úroveň hry si asi udrží. Ale ve třetím setu může bejt všechno zase jinak... Každopádně Týna je známá tím skvělým startem, ale nakonec podělaným zápasem.
Reagovat
sprchon
Utrpení. Začala dobře, útočila, Kirsten byla marná. Pak se jí ale pár míčů povidlo a od tý doby Tynda spíš bránila, hrůza...
Reagovat
sprchon
Jo a zapomněl jsem dodat, že zápas jsem viděl.
Reagovat
Fandina
ráno ho kamery zabíraly, čekala jsem, jestli se o tom něco dozvím. Tak držím palce!
Jinak Petra se mi herně moc líábiála, byla přesvdčivá a důprazná, pěkný mač a gratulka Peti. Pojď!!!
Reagovat
bIbec
Fissetta už sme tady s Fulnekem diskutovali. Ten prej pro ni není. Pro ni je jenom ten JEDEN a nikdo jinej, to je jasná věc.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Andrew89
Velmi pozitivní zpráva...:) kež by to fungovalo:)
Reagovat
smazaný uživatel
ale co naděláš
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist