Kvitová v Zhuhai vyhrála turnaj WTA Elite Trophy!

6. 11. 2016, 09:10
Aktuality 275
WTA ELITE TROPHY - Petra Kvitová si v závěru sezony 2016 připsala druhý letošní titul. Česká tenistka v čínském Zhuhai vyhrála bez ztráty setu turnaj pro dvanáct tenistek, které se nedostaly na Turnaj mistryň, když ve finále přehrála Ukrajinku Jelinu Svitolinovou.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Petra Kvitová ke dvěma triumfům z Wimbledonu (2011 a 2014) či jednomu z Turnaje mistryň (2011) přidala další cenou trofej. Tento týden ovládla druhý ročník podniku WTA Elite Trophy v čínském Zhuhai, kam je zváno dvanáct tenistek; jedenáct, které se nedostanou na Turnaj mistryň, plus jedna na divokou kartu.  

Šestadvacetiletá Češka soutěží prošla bez ztráty setu. Ve skupině smetla Italku Robertu Vinciovou, krajanku Barboru Strýcovou, v semifinále nedala šanci domácí Shuai Zhang a v dnešním finále přehrála Ukrajinku Jelinu Svitolinovou. O čtyři mladší soupeřku porazila už pošesté v řadě, smetla ji počtvrté během necelých čtyř měsíců a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila na 6-1.

Statistiky zápasu
Svitolinová - Kvitová
1 esa 5
2 dvojchyby 6
64 % 1. podání 'in' 60 %
61 % úsp. 1. podání 85 %
25 % úsp. 2. podání 44 %
9 winnery 31
16 nevyn. chyby 16
0/2 hra na síti 0/2
2/2 brejkboly 5/9
čas:

Do dnešního zápasu Kvitová nevstoupila ideálně. Za stavu 1-1 neproměnila brejkbol, nefungoval jí servis a po sérii chyb prohrávala 1-4. Ale pak získala sedm gamů v řadě a byť v druhé sadě nepotvrdila brejk na 4-1, drama v závěru nepřipustila. I díky 31 winnerům zvítězila za 70 minut hry 6-4 6-2. 

Kvitové se letos příliš nedařilo. Rozešla se s trenérem Davidem Kotyzou a dlouho čekala na finále. V létě však získala bronzovou medaili z olympijských her a nárůst formy potvrdila během podzimu, když tři ze čtyř turnajů zakončila finálovým zápasem a z Číny si odvezla dva tituly - před měsícem triumfovala v konkurenci takřka celé světové špičky ve Wuhanu a nyní i v Zhuhai. 

"Čína je pro mě šťastná, odehrála jsem tu další povedený turnaj. WTA Elite Trophy je skvělá akce a já tu prožila úžasný týden," řekla Kvitová, která je aktuálně bez trenéra. V Zhuhai byla pouze s kondičním koučem Davidem Vydrou. Celkově získala 19. titul v kariéře, když svou finálovou bilanci vylepšila na 19-7. Rok zakončí na 11. místě světového žebříčku, na které se posune z třinácté pozice.


Jelina Svitolinová a Petra KvitováSezona pro Kvitovou ale ještě nekončí, příští víkend ji čeká finále Fed Cupu. České tenistky v čele s Karolínou Plíškovou budou ve Štrasburku usilovat o hattrick a pátý triumf během posledních šesti let.

V loňském premiérovém ročníku WTA Elite Trophy se v Zhuhai probojovala do finále Karolína Plíšková, ale podlehla v něm Američance Venus Williamsové. Letos si Plíšková zahrála na Turnaji mistryň v Singapuru.

• WTA ELITE TROPHY •
Zhuhai / Čína, tv. povrch, 2,214.500 dolarů
nedělní výsledky (06. 11. 2016)
Kvitová (3-ČR) - Svitolinová (4-Ukr.) 6-4 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

275
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Frick
1) Petra Kvitová
(WTA 700 Zhuai W, 700 b.)

Petra by potřebovala, aby se hrálo jen v Anglii, Číně, Madridu a New Havenu :o) Jak už jsem uváděl - Petra ten Lucemburk zkrátka vzala poněkud volně a bylo z toho jen finále po navíc více než rozpačitém výkonu. Zhuai, to bylo už sakra o ničem jinym a Petra na turnaji, kde jí čekali velice kvalitní hráčky ze 14. - 28. místa, vládla neskutečným způsobem - ve dvou setech povolila soupeřkám čtyři hry, v dalších šesti sadách už ale nejvýše dvě. Celkem tedy 4:0 na zápasy, 8:0 na sety a 48:18 na gemy. Parádní představení, které znamená i to, že Petra šestou sezonu v řadě zakončí se ziskem alespoň dvou titulů z větších turnajů (Premier a vyšších).

ZNÁMKA: 1* (10/10)

2) Bára Strýcová
(WTA 700 Zhuai RR 1W 1L, 160 b.)

S Vinci si Bára poradila bez problémů, věčná škoda, že musela být ve skupině s Petrou, která ji nedala šanci. Bára tedy svou životní sezonu WTA titulem neozdobí. Je to škoda, proložit program více INTy to zkrátka chtělo.

ZNÁMKA: 2- (6/10)

3) Jesika Malečková
(ITF 80 Toronto F, 48 b.)

Jesulda prožila úspěšný týden. Finále stejně jako v Brescii nevyšlo, ale i tak - 48 bodů je hutná porce.

ZNÁMKA: 1- (8/10)

4) Marie Bouzková
(ITF 80 Toronto R16, 8 b.)

Bohužel, Marušce se stále nedaří udělat nějaký ten průlom. Pokud se chce dostat výše, bude muset na turnajích této úrovně postupovat do závěrečných kol. To se jí ale příliš nevede.

ZNÁMKA: 3 (5/10)
Reagovat
Haitik
Marušky je tenhle týden obrovská škoda.. Celkem se jí ten los potom co porazila Krajiček otevřel.. Jen fakt škoda, že neporazila tu Kingsley.. Teď nevím jestli ještě bude někde hrát a nebo už to tuhle sezonu taky zabalila.. Tak já stále věřím v nějaký pořádný průlom když tak příští rok.. :-))
Reagovat
Frick
No, už je na čase. Trochu jsem očekával, že by se už letos mohla podívat do GS kvaldy, ale to je bohužel stále daleko.
Reagovat
Frick
Jinak Maruš vedla ve 3. setu s brejkem. Fakt škoda.
Reagovat
fretek
Asi zapůsobilo to, že den předtím Maruš hrála 3 hodiny, kdežto Kingsley stála
Reagovat
Haitik
Je to možné no.. :-)
Reagovat
Empe
Bude i souhrnné vysvědčení za sezónu? To by byla zase jednou pořádná diskuse. :D
Reagovat
tommr
na to je snad ještě čas po finále FC ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Norma dvou vítězných turnajů za rok splněna - ale hlavně těší celková pohoda a z ní nesporně plynoucí výkonnostní vzestup. Fanoušci Petry už za poslední léta dávno nemají velké oči, ale přesto mohou následující sezónu vyhlížet se střízlivým optimismem. Hladinu WTA dlouhé roky nehybně svírající černý led se konečně pohnul - a teď přijdou zase ke slovu normální ženy. Potenciálních aspirantek na boj o nejvyšší příčky a nejhodnotnější tituly je samozřejmě víc, ale naše Lvice jenom jedna.

Poooooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Po turnaji v Saguenay získala i titul v Torontu, když zvládla čtvrtý tříseťák v řadě, ve kterém porazila Jesiku Malečkovou. To znamená, že CiCi má šňůru 10 výher, zítra se v žebříčku posune na 95. místo a zároveň si zajistila účast na Australian Open 2017! Dělá mi radost. :)

Posledním turnajem CiCi v letošním roce bude Havaj (WTA 125K).
Reagovat
sprchon
http://ostrava.idnes.cz/afc-verovice-fotbalistky-fotbal-kalendar-fpl-/ostrava-zpravy.aspx?c=A161104_073309_ostrava-zpravy_sme

Když sleduješ ty kopačky. ;)
Reagovat
blixa
Ty jsou pro něj málo "čiči" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo, paráda! Sice hrajou jenom divizi, ale vypadají dobře. :) Já teď právě sháním kalendář, co fotily sparťanky pro sponzora PCI. Tam sice nejsou tak odvážné fotky, ale přece jenom to jsou účastnice Ligy mistryň. :D Ale jestli neseženu, tak AFC Veřovice jsou náhradní varianta. :) Hlavně už nechci kalendář s krajinou... :D

Fakt díky, máš u mě plus! :)
Reagovat
sprchon
Jak náhradní? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No náhradní. :D Už asi 14 dní mám zájem o ten kalendář, co fotily sparťanky. Akorát se ještě neví, jestli to dá sponzor do prodeje, nebo si to nechá pro sebe...
https://twitter.com/ACSparta_Zeny/status/789512570436718592

Když to nebude k sehnání, tak beru Veřovice. :)
Reagovat
sprchon
Twl, ti najdu takovej skvost a ty ho zařadíš až na 2., náhradní místo... :D Příště nebude nic!
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba nakonec skončí na 1. místě... :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale co myje to platní když nám zdrh pes ta svyně sezas podhrabal pod vohradou zachvýly budou zas voxydovad sousedi že se jym strácí jejih psy ty jejih podvratácy ten náš je aspon sylnej jako dub víte
Reagovat
tommr
překvapuje mě kolik lidí tady zlehčuje význam a kvalitu ET a tím snižuje i úspěch Petry. Podle mě si ET s TM v kvalitě moc nezadá což je vzhledem k obsazení turnajů a vyrovnanosti ženský špičky logický. A dvojnásob to platilo letos kdy na TM chyběla Serena a Petra hrála na ET. Stačí si porovnat co k zisku titulu musela předvést Cibulková na TM a co Petra na ET:
Cibulková - nejdřív prohrála dva zápasy ve skupině s Kerberovou a Keysovou, pak se štěstím postoupila když porazila zraněnou Halepovou, v semifinále porazila horkotěžko utahanou Kuznetsovovou a ve finále nachlazenou Kerberovou (3 výhry, 2porážky) ...
Petra - ve skupině smetla Vinciovou a Strýcovou, v semifinále Zhangovou a ve finále Svitolinovou (4 výhry) ...
Když odhlédnu od rozdílný prestiže turnajů a hodnotím to čistě po sportovní stránce tak mi z toho vychází líp Petra a rozhodně si proto nezaslouží nějaký zlehčující nebo dokonce opovržlivý komentáře ...
Reagovat
smazaný uživatel
V posledních dvou letech je vítězka ET lepší než vítězka TM (2015 VENUS vs Aga, 2016 PETRA vs cibule) Navíc dvě poslední vítězky TM nemají Grandslam, vítěztví cibule na TM je snad ještě větší fail než finále Wimbledonu 2013. Nic proti cibuli ale jestli hráčka jako ona může vyhrát TM tak je ve WTA asi něco špatně
Reagovat
Kozoroh
Já pochybuji o smyslu tohoto formátu, který může poškozovat účastnice TM. Jak k tomu 8. účastnice TM přijde, když ji předběhne hráčka, která byla v dosavadním průběhu sezóny horší?
Reagovat
tommr
můžu jen zopakovat to co jsem ti už psal. Mezi účastnicemi TM a ET jsou jen minimální výkonnostní rozdíly, ale za TM hráčky dostávají podstatně víc bodů. Letos získala nejhorší účastnice TM 500 bodů což je za pouhou 1 výhru ve skupině nepoměrně víc než těch 700 bodů který získala Petra za 4 výhry se srovnatelnejma soupeřkama. A s výjimkou neporažený vítězky ET nemohla žádná jiná účastnice ET předstihnout nějakou účastnici TM ani teoreticky ...
Reagovat
VlS
Mám stejnej názor, prostě turnaj pro vybranou společnost na konec sezóny. Není o nic zbytečnější než TM, za normální turnaje je taky jasná leaderka žebříčku a pokud vidím smysl TM, vidím i smysl Elite. Má úplně stejnej smysl, dát na konci sezony možnost odehrát extra turnaj. Možná by se dalo přemýšlet o jednom turnaji nejlepších 16 s tím, že by byly 4 skupiny po 4 s postupem vítězek skupin do SF, a možná dokonce normální turnaj s pavoukem pro 32 nebo 24 ( prvních 8 nasazenejch do druhýho kola), nebo 8 tříčlenejch skupin s vítězkami postupujícími do 1/4 finále a těch variant je fůra. Nevadí mi to ani tak, jak to je.
Reagovat
FulnekUltras
Od čecháčků víc nečekej. Ti mají jinou "favoritku". Opravdu škoda, že Petra se letos na TM nedostala - mohlo tam být podstatně zajímavěji a ve výsledku veseleji...
Reagovat
smazaný uživatel
Budu hodnotit už před FC, protože FC na to nebude mít moc vliv
KLADY
+ 2 další velké turnaje do sbírku + jedno menší finále
+ Petra stejně jako loni porazila světovou jedničku
+ Získala olympijskou medaili
+ Ukázala že umí bojovat, spousty zápasů ubojovala skoro až na krev
+ Petra ukázala že má skvělou fyzičku ve Wuhanu proti tří a půl hodinové bitvě proti Angie dokázala ještě zvládnout další 3 zápasy ve třech dnech
+ Získala plán B, Petra je často hodně trpělivé a když nemusí hned neútočí umí si pozici pěkně připravit
+ Na konci roku vyrovnanost: Od Ria měla Petra jeden výpadek v Tokiu, jinak má velmi vyrovnané výsledky z posledních 4 turnajů byla 3x ve finále a 2x vyhrála

ZÁPORY
- Velmi špatný začátek sezony (i když částenče způsobený zdravotními potížemi)
- Častá ztráta dobře rozehraných setů
- Hodně DF, Petra celý rok dělá strašně moc DF. Celkově 2.servis letos nic moc
- Letos dostala celkově 3 kanáry.
- Špatná travnatá část sezony, na svém nejoblíbenějším povrchu vyhrála jen 3 zápasy a dostala kanára
- Špatné výsledky na GS 1x 2.kolo, 2x 3.kolo, 1x Osmifinále to prostě není dobré navíc minimálně Brengle byla hratelná

Celkově průměrná sezona 2 tituly Petra tak udržela standart. Petra se letos nedostala na TM a ani na GS se nijak nepředvedla.
PŘÍSTÍ SEZONA: Chtělo by to aby to co Petra předváděla ve Wuhanu aby předváděla hlavně na GS, bylo by dobré kdyby Petra dokázala naladit dormu na vrcholy sezony. Špička WTA zažívá velkou krizi, Petra má velkou šanci udělat díru do země
Reagovat
tommr
já bych s hodnocením počkal až po finále FC, protože si na rozdíl od tebe myslím, že to nějakej vliv na hodnocení mít bude i když nebude zásadní ... :)
Reagovat
EllNino
Brengle ? ...nemyslíš spíš Rogers ?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo vlasně Rogers na FO. No s Brengle v Dubaji to radši už mlčím
Reagovat
Marduch
..dovolím si doplnit PŘÍŠTÍ SEZÓNU:
- aby Petře zůstala ta chuť, kterou znovuobjevila cca po OH
- aby klapnul kvalitní tréňa, co jí pomůže s taktikou proti najlepším hlavně na GS
Reagovat
FulnekUltras
Kvalitní souhrn - do roku 2017 s optimismem! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
a co Malečková??
Reagovat
Jabadu
Určitě to byly ty 2 - 3 kg! Jak byla minulou sezónu hubená "jak lunt" a tuším s Brengle mixovala průměrné údery s rekreačními - to jsem se fakt vyděsil.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
nějaké podhoubí je tam naštěstí furt... ;)
Reagovat
Pavlis
Další fotku jsem zatím nenašel

https://www.o2sport.cz/wp-content/uploads/2016/11/petra-kvitova-wta-elite-trophy.jpg
Reagovat
Krisboy
Sluníčko :)
Reagovat
misa
Pěkná fotka :)
Reagovat
VlS
No, ten pohár, to je teda pracholap, to půjde čistit leda wapkou.
Reagovat
blixa
Odborný termín je "laprach" :D
Reagovat
bIbec
A sem rád, že to dneska dala relativně rychle. Nevím, jestli va hale bylo nějak dusno nebo tak něco, ale přišlo mi, že se Petře ke konci zápasu už hůř dýchalo a začínala nebezpečně červenat.
Reagovat
tommr
u Petry je už z principu lepší když zápas ukončí co nejrychleji, protože u ní nikdy nevíš co se může stát ... :)
Reagovat
Mayo
Wimbledon 17 pre Péťu sa blíži. Bude to další veľký triumf.
Reagovat
vendulkabendulka
Příští rok vyhraje AO i Wimbledon. Mark my words.
Reagovat
aligo
plus FO a USO žejo? :D
Reagovat
blixa
AO a USO vyhraje Kája, FO pak Bára. Vůbec tomu nerozumíte :D
Reagovat
Krisboy
Bodejť!
Reagovat
Marduch
Mayko a jeho zamlžená křišťálová gula. Co Djoko a tvých postupně cca šest predikcí od léta ve stylu "do konce sezony již Djoko nenájde súpera"?
Reagovat
smazaný uživatel
pokud byste brečeli ,že je po tenise, tak na streamu Šafránkovo finále (ale raději neříkám,kde se hraje)
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_l
Reagovat
smazaný uživatel
To je Súdán ne?
Reagovat
smazaný uživatel
taky v teple, ale o něco blíže .Řecko
Reagovat
smazaný uživatel
ale za tím kurtem, jak je vidět ta loď, může být po zápase taky hezky
Reagovat
EllNino
Finále zkrátka umí, bilance 19-7 hovoří za vše, posledních pár měsíců má její hra opět náboj, nadhled, pozitivní energii a přesnost ... Zdá se mi, že po Riu po ní jakoby spadlo veškeré očekávání této sezony, splnila si svůj sen a tím je na kurtu daleko uvolněnější než v první polovině sezony ... V očích už není vidět starostlivý výraz, ale pozitivní jiskry, nad údery přemýšlí, vybírá si vhodná místa pro zakončení, používá slice, voleje zlepšila a konečně se začíná zlepšovat servis, který našla zřejmě v Brazílii :)

Tak teď se zkoncentrovat na poslední akci letošního roku před zaslouženým odpočinkem, je neuvěřitelné, jak ta sezona utekla, zdá se mi, že je každým rokem rychlejší a rychlejší :)
Reagovat
Marduch
jo mě taky, a nejen tenisová:(
Reagovat
FulnekUltras
zrychluje se to exponenciálně... ;)
Reagovat
fretek
Vzorec pro pocit délky roku (P) vychází ze stáří (s), tedy
P = 365 - 2s
Reagovat
smazaný uživatel
https://cs.wikipedia.org/wiki/Sv%C4%9Btov%C3%BD_poh%C3%A1r_v_biatlonu_2016/17 za chvíli od tenisu ruce pryč, Biatlon a Alpské lyžování moje topky a rychlobruslení s klasickym lyžování. Tenis mi na ty téměř 2 měsíce chybět nebude
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak 6 závodnich. Takže asi jasné Koukalová, Vítková, Puskarčíková, Charvátová, Landová, Jislová? Nebo se letos přidá nějaký nováček
Reagovat
blixa
Jitka Landová má s největší pravděpodobností únavový syndrom a letošní sezona bude spíš léčení než závodění.
Reagovat
themimone
spíš to bude jak loni, 4/5 závodnic + občas nějaká šance pro někoho z béčka, asi nemá smysl tahat po všech závodech plný počet když na to výkonnostně nemají, dojíždět pravidelně 50+ nikomu moc nedá
Reagovat
smazaný uživatel
Letos máme 6 závodnic díky loňským výsledkům
Reagovat
blixa
Máme, ale asi pojede jen 5. Tu šestou výkonnostně nějak nevidím.
Reagovat
themimone
i loni jsme měli 6 míst(viz Antholz-Antherselva), ale jezdilo jen 5 z logistických a i výkonnostních důvodů....
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
How to Make an Omelet -- Easy!!! Easy!!! Mé omelety jsou dělané tajmným postupem který umí jen 23,8 lidí na světě, je to very very hard. Easy omelety udělám malíčkem
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc já preferuji tento styl https://www.youtube.com/watch?v=IuuLQfzLwQo
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm..teď nevím,pro kterou se rozhodnout. To jsi natáčela přímo ty? Mám tu ještě asi 7 kg dýni a chystám se na ní .kdybys měla nějaký nápad , uvítám
Reagovat
smazaný uživatel
Ne to jsem fakt nenatáčela :D ale výsledek je většinou podobný
Reagovat
smazaný uživatel
držím palce.Go on. Kam se hrabe Polreich
Reagovat
smazaný uživatel
Já strčim i Halinu do kapsy
Reagovat
blixa
V prostorové výraznosti ? :D
Reagovat
Krisboy
No Halinu bych teda v kapse nosit nechtěl.
Reagovat
drabona
Prosím, neviděl jsem než dva poslední game, může mi někdo poradit,kde to najdu? Děkuji,
Reagovat
aligo
Na internetu
Reagovat
Jabadu
"Hrát finále Fed Cupu proti Petře doma je skvělý. Fakt super! Myslíme, že si to obě moc užijeme!"
(Mladenovic a Garcia, 2016)
:-)
Reagovat
milbust
Zdravím fanoušky tenisu. Mám prosbu. Byl jsem dopoledne hrát a tak jsem neviděl tento zápas. Má někdo celý nahraný? mohl by mi ho dát na nějaké úložiště a poslat link? Pokud se najde nějaký dobrák, tak mu moc děkuji.
Reagovat
Krisboy
Myslím, že se to brzo objeví na jůtůbu. Vyhrál jsi aspoň? :D
Reagovat
Marduch
Jenže to by musela mít do tý dřiny chuť po celý rok...
Reagovat
milbust
Hrál jsem debla a s parťákem jsme po pěkném boji vyhráli. Ale nevím jak by se to líbilo přihlížejícím. To víš s šedesátkou na krku a 120 živé váhy to taková hitparáda už není. Ale zachraňovali to mí spoluhráči. Švarní mladíci do 45.
Reagovat
vibbi
O2 ma zkusebni provoz, urcite to budou mit v archivu. Ja si to od pristi sezony asi predplatim.
Reagovat
milbust
Tak bohužel. Žádný dostupný archiv pořadů jsem na jejich stránkách nenašel. Ale díky za tip.
Reagovat
Fandina
Asi se objeví tady.
http://livetv.sx/eng/videotourney/72/
Reagovat
milbust
Tobě Fandino taky díky za tip. Budu stránku sledovat, jestli se tam náhodou celý zápas neobjeví. Ale jak tak koukám, spíš tam jsou jen highlightsty.
Reagovat
FulnekUltras
max. dva tři dny a určitě to na youtube najdeš k řádnému vychutnání ;)
Reagovat
kada.tom
Velká gratulace Petře k titulu, poměrně cennému při ohledu na letošní ne úplně vydařenou sezónu. Ta druhá část sezóny už připomínala tu naší starou dobrou Petru, která se soupeřkama neměla slitování. Ze Zhuhai jsem krom duelu Petry s Vinci neviděl jediný zápas, protože když už jsem ráno byl k dispozici, rozhodně jsem měl jiné starosti jak se dívat ne tenis a Petra hrála většinou ráno :-)

Petra tak uzavřela letošní rok na WTA okruhu docela hezkým výsledkem, 700 bodů se jí může v příštím roce setsakra hodit. A taky má další trofej do své sbírky :-)

K turnaji ... je zbytečný a koná se nejspíše jen díky penězům Číňanů. Pokud je fakt, co tu někteří psali, že šéf WTA chce tenhle turnaj zrušit a TM by byl (logickým) vyústěním sezóny (mimo FC), tak bych se k tomu jednoznačně klonil a podporoval to :-)
Reagovat
aape
žádný kvalitní turnaj nemůže být zbytečný, jako přebytečný se mi jeví spíš současný šéf WTA a jeho nápady, jak vylepšit tenis
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/Tohkl2/status/795201469494521856
Reagovat
Fandina
:-))) jooooooooooo
Reagovat
Mayo
Síce je to pseudoturnaj ale nevadi
Reagovat
gocii
tak sice je to taková evropská liga oproti lize mistrů ale je fajn že to vyhrála a navíc způsob jakým zničila hráčky druhé desítky je užasný a rozhodně ji to musí povzbudit do další práce
Reagovat
PetaM
Sice jsi Slovák, ale nevadí.
Reagovat
Mayo
Hen kto sa ozval :D
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano ET je pro někoho zbytečný turnaj, ale vítětka Elite Trophy je několikanásobně lepší než vítězka Turnaje Mistryň. Kvitová vs Cibulková to se nedá porovnat, počet úspěchů, hra... loňská vítězka ET byla také lepší než vítězka TM Venus vs Aga. Navíc letošní TM co se kvalitou týče možná nejhorší ročník
Reagovat
FulnekUltras
dočkejme AO ;)
Reagovat
Lina
Perře gratuluji, super turnaj.
Když má den, tak je to pastva pro oči. vlastně i hudba pro uši, když se hecuje. Pravda nějaké ty chyby se opět našly, ale to neva, hlavně že má další titul. Snad se zase rozhodla vyhrávat a ne odevzdaná hromádka neštěstí?
Poděkování vlastně i Vydrovi a šťastnou ruku při vybírání trenéra.

Ještě přidat vítězství ve FC. Byla by to hezká tečka pro holky za skvělý rok.
Reagovat
Pavlis
Krásný zápas, ačkoli byl průběh prvního setu zpočátku jako z hororu. Ale povedla se famózní věc, Peti následně vyhrála sedm her v řadě. Líbilo se mi, jak byla Elina zase zoufalá a šílela z toho. Musí se na Petru naučit lépe zvládat psychiku. I dnes Kvítí několikrát poslala míček mimo kurt, ale hrály obě vesele dál. Super :) Pozdrženej začátek druhého setu už nic nezměnil. Petra tak zase zcela jednoznačně zachránila sezónu, plnou mnoha veletočů, jejímž zlatým bodem je bronz z Ria, následná dovča na místě, pak Wuhan a dnes titul z Turnaje šampiónek. Dvakrát v roce dobýt Čínu, respekt!

Závěrečný předávání trofeje, focení se se Stefi, fakt úchvatná podívaná. Trofej opravdu krásná, bude se v Petřině sbírce výjimečně vyjímat. Parádně jsem tenhle týden užil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ceremoniál se Stefi se povedl ,fajn atmosféra
Reagovat
smazaný uživatel
Steffi vypadá pořád skvěle :)
Reagovat
smazaný uživatel
zraje jako víno
Reagovat
misa
Za čínské úspěchy by si Petra zasloužila přijetí u českého prezidenta.
Reagovat
VlS
Nebo, že by so dala kafe s Dalajlámou?
Reagovat
smazaný uživatel
to až se jí už nebude chtít do Číny
Reagovat
Krisboy
Po skončení kariéry :)
Reagovat
Krisboy
Po jubilejním desátém titulu z Wuhanu :)
Reagovat
VlS
Ale třeba by jí naučil meditovat a ukázal by jí cestu, jak naplnit svou karmu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
to by se těžko meditovalo, zatím co jí třetina zeměkoule(Čína) proklíná
Reagovat
VlS
A myslíš, že nějakej Dalajláma normálního Číňana, kterej chodí na 12 hodin 6x týdně někam pracovat, opravdu nějak zajímá? Tipnul bych si, že je mu Dalajláma šumák i s celým Tibetem.
Reagovat
smazaný uživatel
ve škole je ale asi o něm něco naučili , stejně jako nás o Henleinovi . (teď mluvím čistě o politice ,ne o duchovní rovině)
Reagovat
smazaný uživatel
tenhle příspěvek mi neprošel ,protože obsahoval to ošklivé hnědé ve slově "duchovn.sti"(zjistil jsem asi po 10 min) , proto jsem ho musel přepsat na "duchovní rovinu"
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád lepší u Čínského než u Saudskoarabského prince :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
George_Renel
Tam už dávno byla, a tuším s tou dalajlámistkou Bárou :-).
Reagovat
Marduch
Já bych tuhle Petry spanilou jízdu bral jako ony činy, které po nás Čína požadovala jako potvrzení toho odprošujícího ZaOrálkova pamfletu :D
Reagovat
Krisboy
Francouzky se klepou strachy a pomalu vymýšlejí výmluvy, proč nemohou nastoupit :)
Reagovat
misa
Gratulace k 19. titulu. Počínaje rokem 2011 vyhrála každou sezonu min. 2 tituly. Od té doby, co se zbavila dusivého objetí Meidla a rad trenérského nováčka Čermáka, jen září. Vydra je ovšem skvělý, s ním udělala Petra terno.

Sezona WTA je u konce, věřím, že ta příští bude pro Petru i Lucii mnohem lepší.
Reagovat
tommr
ještě se bude hrát finále FC ... :)
Reagovat
Krisboy
formalita :)
Reagovat
misa
Které nepatří k WTA :)
Reagovat
tommr
spíš tě žere, že tam nebude Lucka ... :)
Reagovat
misa
Fed Cup je akce pořádaná ITF. Proto jsem napsal, že sezona WTA je u konce.
Reagovat
smazaný uživatel
Předpokládám, že většina z nás to pochopila, aniž by tě musela urážet. :)
Reagovat
PetaM
Většina z nás má reakce přiměřené svému věku.
Reagovat
bIbec
Gratulace Petro! Solidní týden a dobře upevněná pozice až skoro do konce příštího roku. Tak toho využít hlavně a třeba se zase přiblížit té topce.

Jó a loňské finále bylo teda o dost lepší :-) Tenis Eliny není zrovna můj šálek čaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to bylo TOP , Kája s Venus .Ještě teď vidím ten úžasný prohoz Venus na MP
Reagovat
tommr
ale letošní finále zase dopadlo podstatně líp než to lonský ... :)
Reagovat
Krisboy
Loňský finále bylo jeden z nejlepších zápasů na který si vzpomínám. Nádhera. Sice se špatným koncem, ale Venus byla naprosto neuvěřitelná, Kája byla holt o dva míče horší :)
Reagovat
Kozoroh
Postrádám smysl a účel konání turnaje, jakým je WTA Elite Trophy. Je to jen cena útěchy za neúspěšnou kvalifikaci na TM, nemluvě o tom, že pokud je vítězkou hráčka, které TM unikl těsně může v konečném žebříčku předstihnout i účastnici TM. To je pak nespravedlivé vůči tenistkám, které hrály na TM a prohrály v základní skupině se silnějšími soupeřkami než kterým čelila vítězka "béčkového TM".
Reagovat
misa
Turnaj má smysl jen v tom, že Číňani nasypali pár milionů USD, jinak v ničem. Loni vítězka ET překočila v žebříčku dvě účastnice Turnaje mistryň.
Reagovat
Frick
Je to tak. Teď se to nebude číst dobře, ale je to skutečně zbytečnej turnaj o neadekvátní prachy.
Reagovat
Lunej..
Já zase nechápu smysl tvého komentu, každý nefandí ATP a světové dvojce, tak nevím, proč by hráčky, co se na TM nedostaly, se měly cítit podřadně na Elite.
Reagovat
Kozoroh
Úplně mimo téma sem taháš ATP. Že upřednostňuji ATP před WTA nemá s tématem co do činění, kdyby formát "béčkového TM" byl zaveden i v ATP, byl bych jeden z prvních, kdo by tady proti tomu protestoval. Tento formát je antisystémový, když vítězka může přeskočit jednu či dvě účastnice TM. Jak k tom pak ty dvě hráčky přijdou, že skončí v konečném hodnocení za vítězkou "bečkového TM", když na řádném TM čelily silnější konkurenci???
Reagovat
VlS
A proč? Prostě je to turnaj pro 12 hráček za Hráčkami, které hrály TM. A že vítězka někoho může přeskočit? Jak vidíš, letos nepřeskočí ani Johanu na 10. místě. A i kdyby přeskočila, tak zase co?
Reagovat
smazaný uživatel
to je možná dobře. Alespoň Černošek ušetří a nebude muset jako loni navyšovat dotaci na inernational ve Stromovce
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo si uspořádá Turnaj Šampionek C bude se hrát 1.-7. Prosince ve Stromovce a bude jen pro hráčky co v sezoně vyhrála 1,5 int. hrály alespoň jedno 3.kolo na GS a nesmí vyhrát víc jak 35 zápasů v sezoně
Reagovat
smazaný uživatel
navrhni mu to
Reagovat
Kozoroh
" Jak vidíš, letos nepřeskočí ani Johanu na 10. místě. A i kdyby přeskočila, tak zase co?"

Je to demotivující.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele buďme rádi,že se najdou tak štědří chlebodárci, kteří jsou schopni vysypat do tenisu takové miliony. Podobně se tu může kecat o Černoškovi, ale kde by byl český tenis bez něj, nebo biatlon bez Hamzy ?
Reagovat
tommr
mezi účastnicemi TM a ET jsou jen minimální výkonnostní rozdíly a za TM je podstatně víc bodů. Letos získala nejhorší účastnice TM 500 bodů což je za 1 výhru nepoměrně větší balík než těch 700 bodů který získala Petra za 4 výhry se srovnatelnejma soupeřkama ...
Reagovat
misa
Mezi výkonností Garciaové a Kerberové vidím podstatný rozdíl.
Reagovat
tommr
vypíchnul jsi jedinou hráčku, která trochu vyčnívá nad ostatní a i tu letos dokázala Petra porazit ... .(
Reagovat
George_Renel
A co porovnat výkonnost Kvitové a Cibulkové .-)?
Reagovat
misa
Kvitová >> Cibulková
Reagovat
smazaný uživatel
Tento turnaj smysl má, taková cena útěchy alespoň. Pořád lepší než Turnaj Šampionek kde často hrály mnohem mnohem horší hráčky
Reagovat
smazaný uživatel
Na Turnaj šampionek se ale hráčky kvalifikovaly úplně jiným způsobem, protože tam hrály vítězky turnajů kategorie International. Neříkám, že to bylo něco extra (krom toho, že to dvakrát vyhrála Anička :)) a hlavně ten název byl uhozený, ale na rozdíl od WTA Elite Trophy to nebyl žádný Turnaj mistryň "B". Každopádně jsem toho názoru, že sezona by měla logicky končit Turnajem mistryň a podle vyjádření šéfa WTA tomu tak nejspíš i bude (s tím, že před TM bude týdenní pauza).
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud bude ET před TM a ještě před TM bude týdenní pauza pak se tedy finále Fed Cupu bude muset ještě o týden posunout to by znamenalo že finále FC by se krylo s finále DC (letos 19.-20. Listopadu) Navíc by byl problém s náhradnicemi, náhradnice na TM by nemohly na ET. Vem si že třeba Kerber by se odhlásila ze Singapuru, Konta by postoupila až do finále jako náhradnice a pak by ještě hrála na ET, měla by tak nehorázný počet bodů
Reagovat
VlS
Akorát, že tam Anička byla na wild card, i když žádnej turnaj nevyhrála. WTA elite mi připadá férovější. A WC brala automatem Anička a Pirožka.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdřív si zjisti fakta. V roce 2010 se tam Ana kvalifikovala díky titulu z Lince, divokou kartu dostala akorát v roce 2011 jako obhájkyně titulu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá, proto taky bude zrušen.
Reagovat
Frick
Nedivil bych se tomu, kdyby tento formát neměl dlouhého života.

Osobně se mi ani nelíbí ty skupiny s lichým počtem.

Tak 4x4, což by ale znamenalo odehrát až 6 zápasů za týden.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle vyjádření nového šéfa WTA mít opravdu nebude...
https://twitter.com/Diego_Barbiani/status/791235828521443329
Reagovat
smazaný uživatel
z toho plyne, že se jen Elite a TM prohodí
Reagovat
smazaný uživatel
To je taky možnost.
Reagovat
smazaný uživatel
každá tenistka ale chce mít sezonu za sebou co nejdřív a ty nejlepší asi budou mít silnější slovo .
Reagovat
Fandina
Jenže je to těžké, když se neví, jestli některá z těch, co hrají na ET pak nebude zaskakovat jako náhradnice na TM.
Reagovat
tommr
protože se tam žádná z tvých favoritek nedostala? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak nedostala? Caro tam hrát mohla, ale ukončila sezonu a Vika by tam taky mohla hrát, kdyby neměla jiné starosti (ta by se teda spíš dostala na TM)... Jinak tuším, že Caro byla při prvním ročníku ve finále.
Reagovat
Fandina
Není, je to turnaj, jako každý jiný o body a o peníze.
Reagovat
rusedski
V tom případě zrušme třeba i kvaldy. Tam se taky může stát, že ten kdo se těsně nevešel do hlavní soutěže předstihne díky bodům za úspěšnou kvalifikaci toho, kdo se tam vešel a prohrál v prvním kole...
Reagovat
tommr
dneska po pomalejším začátku opět suverénní a Svitolinovou přejela jako zmrzlej rybník. Škoda, že sezóna končí zrovna když Petra chytla formu ... :)
I přes dnešní výhru Petra zakončí sezónu až na 11.místě což je její nejhorší výsledek od roku 2011. Věřím ale, že ET bude pro Petru dobrej odrazovej můstek do příští sezóny a že se opět vrátí do top-10 a a na TM kam patří. Letos se totéž povedlo Karolíně Plíškový i když ta na lonským ET došla "jen" do finále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra získala znovu nejcenější titul z českého pole + olympijský bronz. Nakonec ta sezona nebyla tak hrozná, už ve Stuttgartu Petra hrála slušně ale až na OH ukázala co v ní je. Je to všechno otevřené, trůn, GS tituly. Petra je velká tenistka a jedna z nejlepších tenistek narozených v tomto století. Tak Petro teď FC a příští sezonu od znovu!!!!
Reagovat
Moliik
Ale ona se nenarodila v tomto století. Dokonce ani v tomto tisíciletí.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo myslela jsem to jinak, napsala blbě.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kvitovce můžeš maximálně vysvětlovat, jak nepřipálit omoletu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já na pánvičku vždycky naleju půl litru oleje, pak se nepřipálí, ale chutná jako kdyby byla vyrobena v McDonaldu
Reagovat
Jabadu
Dyk vona žádnýho pindala nepotřebuje. Ona všechno umí a co je doma, to se počítá.
:-)
Reagovat
Mayo
Péťa je fenomenálna tenistka.
Reagovat
Krisboy
Nejlepší z nejlepších.
Reagovat
UnrealTom
Pěknej závěr sezony, dva tituly, jedno finále :)
Reagovat
smazaný uživatel
Za to jsou nějaké body do žebříčku?
Reagovat
Fandina
Petra má 700
Reagovat
smazaný uživatel
Ne. A vstupné je dobrovolné :-)
Reagovat
tommr
strašně vtipný ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě.
Ale třeba tommrovy poznámky ke světovým jedničkám pro rok 2016 (Angelique Kerber a Andy Murray) moc vtipu nepobraly :-)
Reagovat
Fandina
pěkné finále a pěkná hra celý týden. Dneska měla ze začátku zápasu nějaké chyby a jak bylo řečeno, za celý týden předtím neprohrála svoje podání, až to jedno dnes.

A gratulace Petře veliká, krásné pokoukání a držím palce, ať to vydrží i příští týden do Štrasburku a v příštím roce. Peti pojď!!!
Reagovat
A.R.R.
Petře velká gratulace :-) Petro nehledej trenéra, přijde mi, že hraješ lépe bez :-D
Reagovat
tommr
taky si myslím. Vydra jí úplně stačí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Veliká gratulace!!
Reagovat
Bloody13
Tak ještě si tuhle pohodu přenést do další sezóny a bude to super!
Reagovat
VlS
tam byly, pěkný Petro, gratulace k 19. titulu. Zas to byla přesilovka:-)
Reagovat
George_Renel
Takovýhle apetajzr před nedělním obědem bych si nechal líbit častěji. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Petre gratulácia. Takto by mala hrať po celú sezónu a v rebríčku by bola inde ako je. Do top 10 jednoznačne patrí.
Reagovat
Krisboy
Kdyby takhle hrála celej rok, je Nr.One.
Reagovat
smazaný uživatel
Priala by som jej. Pamätám, že už bola blízko, ale...
Reagovat
PetaM
Pěkně :) Gratuluji. Hezky zakončená sezóna. Přejme si, aby takhle nějak ta další pokračovala! :)
Reagovat
Andrew89
gratulace Petro:) nepochyboval jsem ani vteřinu:)
Reagovat
tommr
ani za stavu 1:4 v prvním setu? Já se přiznám, že v tu chvíli mi nebylo moc dobře a vzpomněl jsem si na nedávný finále v Lucemburku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je TA Petra!
Reagovat
sprchon
Jo, já ji poznal hned po 5. gamu. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já od OH :-), ale i Kanada ušla.
Až na finálovou prohru s Monicou prostě powimbledonské období super.
Být Petrou, příští rok se soustředím jen na wimbledonské období :-)
Reagovat
milik254
Hej, ti rozhodčí hrajou docela dost s Petrou, ne? To byly dva auty
Reagovat
PetaM
V té rychlosti to mohlo být cokoliv.
Reagovat
tmora
Ne bylo to OK.
Reagovat
Bloody13
Ty woe, ty dvojchyby :(
Reagovat
sprchon
Ajajaj, stav 4:1. :D
Reagovat
vendulkabendulka
OT:
Petra se vitezstvim dostane z 10. na 8. misto vydelku v historii zenskeho tenisu, preskoci Caroline a Lindsay Davenport. Ne ze by na tom zalezelo, jenom pikoska :)
Reagovat
smazaný uživatel
zatím hodně podobný průběh jako ve Wuhanu
Reagovat
smazaný uživatel
Nahodou nejaky link, prosim.
Reagovat
Krisboy
http://live.robinwidget.com/streamvideo8/zhang-vs-kvitova-wta-zhuhai-live-stream-43177.html
Reagovat
SubOptikT
http://a2larm.cz/wp-content/uploads/JB47ece7_ruzi2-833x538.jpg
Reagovat
Fandina
http://live.shwidget.com/static/freeplayer/4170542111394400.html
Reagovat
smazaný uživatel
Moc dekuju!
Reagovat
Jabadu
"Náááá ... chorošó igrájet Pátra ..."
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
neska totam zas rosbombarduje na hadri když má formu rači byh přední utek sledujete ten švih nu což bude zas další trofej do užtak bohaty zbírki
Reagovat
Frick
http://a2larm.cz/wp-content/uploads/JB47ece7_ruzi2-833x538.jpg
Reagovat
PetaM
Takové období by mě nebavilo ... Lidé byli černobílí ... Na ho.vno svět .. :D :D
Reagovat
Fandina
Tohle období jsi ale asi začil, ta fotka není stará.
Reagovat
PetaM
Tak to fakt nevím, jestli je to něco z dětství, tak si na to nemůžu pamatovat :D
Reagovat
Fandina
Jasně, já jen lehce špásuji, je tam Klaus na tenise, takže to může být klidně i dvacetpět let stará fotka.
Reagovat
SubOptikT
Prostě normální perverz.
Reagovat
PetaM
Tak toho jsem si vůbec nevšiml :D :D :D
Reagovat
Fandina
Já zase ano i vzhledem k tomu, kdo to sem dal.
Reagovat
Pedronegro
jo, Klaus a Viki Koženka, zlatá éra rozkrádání ehm teda privatizace ;)
Reagovat
FulnekUltras
to jsou ti skuteční historičtí šašci - kam se na ně hrabou komunisti
Reagovat
smazaný uživatel
nevýš jak se vodvírá ta fotka nato klykam a nic
Reagovat
Fandina
Stejné oblečení, stejné čelenky, stejné účesy, barva vlasů, podobné postavy.
Reagovat
PetaM
Ale úplně jiný styl úderů a "body language" :D
Reagovat
Fandina
To je pro ty, kteří tenisu rozumí, ale když přijdeš k obrazovce a nevíš nic, tak jsi z toho jelen ... úsměv
Reagovat
PetaM
Tady jsme snad všichni experti :D
Reagovat
Fandina
Kromě mě ano. Ale jasně, i já to poznám, jedna hraje levou rukou ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Nike na víc nemá
Reagovat
Fandina
Spíš hodně holek od ní nosí oblečení.
Reagovat
smazaný uživatel
ale mohli by to udělat ve více barvách, jako Adidas
Reagovat
Krisboy
Bude ptáček? :D
Reagovat
PetaM
Žádný sex na kurtu během zápasu!
Reagovat
Krisboy
Pardon, to mi jen tak ujelo :)
Reagovat
VlS
to dneska komentuje?
Reagovat
sprchon
Olga Savchuk a A. Dolgopolov.
Reagovat
Fandina
Jan Homolka na O2.
Reagovat
smazaný uživatel
Honza Homolka
Reagovat
VlS
Nemá Basův cit, kdy má bejt zticha
Reagovat
sprchon
Jak epický. :)

Petra vs Elina v zemi Li Na.
Reagovat
vendulkabendulka
Nu vot, kakaja situacja.. 2:0
Reagovat
Andrew89
To Hekání Petře pomáhá...hekej hekej...a jdi si pro titul:) lepší soupeřku do finále jsme si nemohli přát:)
Reagovat
Jabadu
Ale dobře se také poslouchá ten kyselý a rezignovaný komentář:
"Nu što, Patra Kvíííítova pobjédi ..."
:-)
Reagovat
vendulkabendulka
Prave jsem si rikala to same :D Kysely Rus poranu chutna nejlepe.
Reagovat
sprchon
Nejsou to spíš ukrajinci? :D Já teda nepoznám rozdíl.
Reagovat
Fandina
Web je ukrajinský, ale oba to asi komentují rusky.
Reagovat
aligo
Patra se na Stefani culila jak na svatý obrázek :)))
Reagovat
Empe
Za stavu 4:1 jsem musela odběhnout a něco vyřídit... má cenu se ptát, co se tam stalo? :D
Reagovat
PetaM
Jen to tam začalo padat. Nic extra :D
Reagovat
Fandina
Petra ze začátku víc chybovala a od toho okamžiku začala hrát líp.
Reagovat
Empe
Díky. Kdyby to mělo pomoct, jsem připravená zase odejít. :D
Reagovat
Krisboy
Vopovaž se to skrečovat!
Reagovat
smazaný uživatel
za stavu 1:4 byl hezký kurz na Petru v setu 3,95:1 !! to jen s 1 brejkem
Reagovat
PetaM
Si pořád říkám, že mě už nepřekvapí ... No, tak už si to říkat nebudu :D
Reagovat
Lunej..
Krize přijít musela, ale naštěstí Petra si jde za svým. :)
Reagovat
Andrew89
si chtěl užít předposlední set letošní sezony WTA, tak povolila Svitoline 4 gem...a zkusila si i otočku:)
Reagovat
sprchon
No, dobře ji teď bije. :) Tak ještě jeden set.
Reagovat
Bloody13
5 gemů v řadě- monstrózní otočka! Petro, pojď! :)
Reagovat
Jabadu
Před deseti minutami jsem to zapnul.
Čovek aby to měl furt pod kontrolou!
:-)
Reagovat
Andrew89
pochyb, že Petra dneska vyhraje..:)
Reagovat
Krisboy
Však na to nemusíš být tenisový odborník, abys to věděl :DDD
Reagovat
VlS
Nezakřikni to, vzpomeň si na 4. gem
Reagovat
bIbec
dobře. A už držíme servisy až do konce.
Reagovat
d@ve
A nejen ty svoje.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně, dnes to není takový dominant, ale pořád je to dobré
Reagovat
VlS
Jsou tam blesky v očích? Uvidíme
Reagovat
sprchon
Už to začíná. ;)
Reagovat
Krisboy
Zatím jenom takový "záblesky" :)
Reagovat
aligo
Dnes nastoupila UE Petra..
Reagovat
bIbec
zatím špaténka.. chjo.
Reagovat
PetaM
Gratulace Svitolině, stala se první a poslední hráčkou, která Petru v Zhuhai breakla :D
Reagovat
Lunej..
Homola chvalil, jak Petra neztratila podani, tak mu ukazala, jak to jde lehce.
Reagovat
Fandina
Honza Homolka.
Reagovat
Lunej..
Měla bych ti napsat "zalez", jako ty mně že? Jenže naštěstí nejsem ty.
Reagovat
Fandina
Trapné.
Reagovat
smazaný uživatel
angličtí komentátoři na Batmanu moc v obraze nejsou,když tvrdí ,že to je pro obě hráčky poslední zápas v roce
Reagovat
aligo
Na okruhu WTA ano
Reagovat
smazaný uživatel
to neřekli
Reagovat
aligo
Řekli
Reagovat
sprchon
Tak pojď!
Reagovat
sprchon
Hmm, těsný auty, rozházený mířidla. Snad to Petra nechá co nejdřív seřídit.
Reagovat
sprchon
A taky nevhodně vybíraný strany... To není ta finálová Petra.
Reagovat
sprchon
Hmm, zdá se, že poslechla. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist