Kyrgios: IPTL si užívám, hrát za tým je pro mě přirozenější

7. 12. 2016, 18:14
Aktuality 3
Nick Kyrgios v těchto dnech startuje i na 3. ročníku asijské exhibiční ligy IPTL. Australský mladík loni přispěl k triumfu Singapore Slammers a milovník basketbalu přiznává, že hrát za tým je pro něj přirozenější.
Profily hráčů
Nick Kyrgios

"Tohle je jedno z mých nejoblíbenějších období v sezoně. Během této akce jsem získal už spoustu přátel, vždy tu hraju s různými lidmi. Být v týmovém prostředí je pro tenistu něco jiného. Pro mě je to přirozenější, víc si to užívám," přiznal Kyrgios, který neskrývá zalíbení v basketbalu.

"O IPTL jsem přemýšlel už na začátku roku. Formát téhle soutěže prostě miluju. Vždycky se na ni těším, hlavně kvůli týmovému prostředí. Zažívám tu skvělou rovnováhu zápasů a zábavného tréninku," pochvaluje si jednadvacetiletý Australan, který byl loni hnacím motorem týmu Singapore Slammers, který nakonec triumfoval.

I letos třináctý hráč světa startuje za Slammers, s nimiž aktuálně drží druhé místo zajišťující postup do nedělního finále. Dnes v Singapuru k tomu pomohl výhrou nad Tomášem Berdychem, předtím se mu ale nedařilo. Dvakrát prohrál s Keiem Nišikorim a jednou s Berdychem. O víkendu se hrálo v Tokiu, a byť se mu výsledkově příliš nedařilo, pobyt v japonské metropoli si užíval.

"Japonsko miluju. Moje sestra tam žije, v Ósace jsem vyhrál turnaj juniorů a před dvěma měsíci jsem v Tokiu získal svůj největší titul v kariéře. Mám rád Japonce, jejich jídlo i kulturu," dodal Kyrgios.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
panzer.dragon
tohle tríčko se mi vždycky hrozně líbilo

https://pbs.twimg.com/media/CzHwp5NXUAAmmWU.jpg:large
Reagovat
marekv
No, panečku ! Člověk by řekl prázdná makovice, ale jen co se se nasypou peníze, hned ví co má zpívat !
Reagovat
Mayo
By ma zaujimalo ci Lopuch tondlectoho pozná
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist