Kyrgios stále nedoléčil loket. Z Indian Wells se odhlásil

10. 3. 2018, 10:58
Aktuality 12
Nicka Kyrgiose stále trápí zranění lokte, kvůli němuž od Australian Open neodehrál jediný turnaj. Dvaadvacetiletý Australan se po absolvování několika tréninků v Indian Wells Tennis Garden rozhodl, že se nakonec úvodního letošního podniku série Masters nezúčastní.
Profily hráčů

Nick Kyrgios zahájil letošní sezonu fantasticky. Na domácí akci ATP v Brisbane ukončil více než roční čekání na čtvrtý kariérní titul. V Melbourne prošel až do osmifinále, ale od té doby se představil jen na začátku února v Davis Cupu.

Dvaadvacetiletého talentovaného Australana totiž od triumfu v Brisbane trápí zranění lokte, kvůli kterému už neodehrál přes měsíc soutěžní zápas. Kyrgios tak postupně přišel o turnaje v Rotterdamu, Delray Beach a Acapulku.

A nezúčastní se ani úvodního podniku Masters v Indian Wells. Kyrgios v Indian Wells Tennis Garden absolvoval několik tréninků a rozhodl se kvůli přetrvávajícím potížím s loktem na poslední chvíli z turnaje odstoupit. Loni jeho cesta v kalifornské poušti skončila ve čtvrtfinále, k němuž kvůli nemoci nenastoupil.

"Jsem hodně zklamaný, že si v Indian Wells letos nezahraju. Je to jeden z mých nejoblíbenějších turnajů. Loket ale prostě není připravený na zápasovou zátěž. Dělám vše pro návrat, na který bohužel ještě nejsem připravený," okomentoval Australan své odhlášení.

Pokud bude Kyrgios zdravotně v pořádku, měl by za necelé dva týdny startovat na další akci Masters v Miami. Jeho pozici v hlavní soutěži BNP Paribas Open nahradil lucky loser Matteo Berrettini. 108. hráče světa ve druhém kole čeká Daniil Medveděv z Ruska.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

12
Přidat komentář
Nola
hm, smola, uz nezistime, ako by to dopadlo.... mrzi ma to, Nick mi zacina pripominat Nishiho...

ziadne protesty sa nekonaju? dal sa nalosovat :D naposledy to schytal na USO Andy, ale teraz to evidentne nikomu nevadi, skor naopak :D
Reagovat
Kozoroh
Je rozdíl odhlásit se jako 2. a 17. Nemluvě o GS x M1000.
Reagovat
Nola
aj ty si riesil Andyho? ak, nie, nechapem tvoju reakciu...ale, uz som si za tie roky zvykla, prezliekanie kabatov ma uz nemoze prekvapit :D
Reagovat
Kozoroh
1. Žádný kabát nepřevlékám.
2. Andyho pozdní odhlášení bylo nešťastné a poznamenalo loňské USO. Projevil nedostatek soudnosti.
Reagovat
Nola
Nickove odhlasenie nie je nestatstne?
Reagovat
Kozoroh
Když dva dělají totéž, není to totéž...
Reagovat
smazaný uživatel
je to skoda, mna tie turnaje ani nebavia bez neho :( uz tam mam len fabia s felixom, ale ti daleko nedojdu :D
Reagovat
Kozoroh
Ač je Gyros pro mnohé nesympatickou postavou, tak mně na okruhu chybí. Dokáže zápasy okořenit. Snad bude fit ve Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Moj austrálsky kamarat mi hovoril, ze to bude dlhodobejsie, je to stopka od ATP.

#DominikVKrajineZazrakov
Reagovat
smazaný uživatel
Kamoška, to bys nevěřil, co už je to za nešvar v té ATP. Jednoducho to nebere konce. Známý v ATP mi psal - předloni, když tam naklusal Roger před komisi, že to bude řešit jako Rafa, že si nebude kazit marketingovou značku, zkrátka, že se na půl roku vytratí z turnajů, a budou zase všichni v pohodě. Ale loni, jaký se s tím roztrhl pytel, začalo to Novakem, pak Andy, do toho Stan a kopa dalších. Všichni v té komisi, to tam mají jako tichou dohodu, vravil. Né jako v té WTA, takhle si odrovnat marketingovou značku alá María.

- Scientologický výzkumný kútek, přihlas se taky -

#SDominikemUkormidla
Reagovat
Krisboy
Při jeho stylu hry to nedoléči nikdy.
Reagovat
smazaný uživatel
:(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist