Kyrgios v Atlantě slaví druhý titul, ve finále zastavil Isnera

7. 8. 2016, 22:29
Aktuality 0
ATP ATLANTA - Jednadvacetiletý Australan Nick Kyrgios v Atlantě zdolal ve dvou tie-breacích domácího trojnásobného obhájce titulu Johna Isnera a připsal si druhý titul na okruhu ATP.
Profily hráčů
Nick Kyrgios

Nick Kyrgios zdolal vítěze posledních tří ročníků Američana Johna Isnera dvakrát 7-6, když oba tenisté úspěšně odvraceli všechny brejkboly. Jednadvacetiletý Australan získal druhý titul v tomto roce i v kariéře a ukončil patnáctizápasovou vítěznou sérii svého soupeře na kurtech v Atlantě.

Osmnáctý hráč světového žebříčku Kyrgios o jednu pozici lépe postaveného Isnera dosud neporazil, ve dvou vzájemných duelech loni získal jen jeden set v tie-breaku. I tentokrát vysokého Američana překonal až ve zkrácených hrách, které mu však stačily, aby zápas ovládl.

Isner byl v Atlantě ve finále pošesté, v předchozích šesti letech chyběl v duelu o titul jen v roce 2012. Při úvodních dvou účastech ve finále ho zdolal krajan Mardy Fish, poslední tři už ale proměnil ve vítězství.

Kyrgios ve svém třetím finále v kariéře přidal druhý titul. Premiérový získal letos v únoru v Marseille.

• ATP 250 ATLANTA •
USA / Georgie, tv. povrch, 693.425 dolarů
nedělní výsledky (07. 08. 2016)
• Dvouhra - finále •
Kyrgios (2-Austr.) - Isner (1-USA) 7-6(3) 7-6(4)
• Čtyřhra - finále •
Molteni/Zeballos (Arg.) - Brunström/Siljeström (Švéd.) 7-6(2) 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist