Lákadla na Štvanici: Vaidišová a silně obsazený mužský challenger

6. 8. 2015, 13:08
Aktuality 122
První představení bývalé světové sedmičky Nicole Vaidišové na českém území po jejím comebacku a dobře obsazený mužský turnaj jsou lákadly srpnových tenisových akcí na Štvanici. Příští týden se na antuce u Negrelliho viaduktu znovu po čtyřech letech uskuteční zároveň turnaj žen kategorie ITF a challenger mužů pod názvem Advantage Cars Prague Open by Zenova.
Nicole Vaidišová

"Přáním je česká finálová účast, aby měli diváci komu fandit a obecně doufáme v poměrně dobrou návštěvnost," řekl ředitel turnaje mužů Vladislav Šavrda na dnešní tiskové konferenci. Na Štvanici naposledy hráli muži a ženy pohromadě v roce 2011, kdy se z titulů radovali domácí Lukáš Rosol a Lucie Hradecká.

Tváří turnaje se stala nejvýše nasazená Denisa Allertová a dvojnásobná grandslamová semifinalistka Nicole Vaidišová. Ta se loni vrátila k tenisu po skoro pětileté pauze a znovu se snaží prodrat na nejvyšší příčky. "Čeká ji těžká pouť, ale ještě to není stará dáma, je to mladá hráčka, která se při dobré konstelaci zdraví může na ty pozice vrátit. Na její výkon jsem zvědavý," řekl Šavrda.

Šestadvacetiletá Vaidišová je aktuálně na 258. místě světového žebříčku a do turnaje dostala divokou kartu. Po třech dnech klidu kvůli bolavé noze, což byl důvod jejího odhlášení z turnaje ITF v Plzni tento týden, už trénuje a v Praze by měla nastoupit. "Mluvil jsem s Alešem Kodatem (trenérem Vaidišové) a účast mi potvrdil," řekl Šavrda.

Vaidišová na Štvanici hrála naposledy v roce 2009 tehdejší turnaj WTA a z pozice hvězdy po špatném výkonu vypadla hned v prvním kole. "Minulý turnaj mám samozřejmě v paměti, ale ona sem jde s čistým štítem a je to věc minulosti," řekl Šavrda.

Turnaj tenistek má dotaci 75.000 dolarů. Vedle Allertové (79. v žebříčku WTA) a Vaidišové se z českých hráček představí mimo jiné Klára Koukalová a na divoké karty Petra Cetkovská či aktuální světová juniorská jednička Markéta Vondroušová.

Mužský challenger má dotaci 42.500 eur a z českých hráčů se do hlavní soutěže, v které je sedm zástupců top 100, dostal jen Adam Pavlásek. Divoké karty dostali Robin Staněk a Jan Šátral, třetí je nejspíše připravena pro Jana Mertla.

"Sedm hráčů ze stovky dělá z turnaje nejsilnější challenger, který se na Štvanici v historii hrál," pochvaloval si Šavrda. Přijedou třeba Španělé Albert Ramos (54.) a Pablo Carreňo-Busta (56.), nebo Rakušan Andreas Haider-Maurer (58.)

Vstup na Štvanici je zdarma, nedělní finálové zápasy odvysílá ČT sport.

pva, ČTK

Komentáře

122
Přidat komentář
Patri.k
Kdybych byl Prazak tak jsem tam oecenej varenej, takhle senpojedu podivat nejspis jen na jeden den.
Reagovat
smazaný uživatel
něco mi říká..až se Nikol V. srazí s Bořkem Dočkalem..,tak z toho bude.. "Velký třesk"
Reagovat
smazaný uživatel
snad se Cetkovská dostane přímo(1.pod čarou) a ušetří 1 WC
Reagovat
smazaný uživatel
možná jsou ale pravidla,že se to nedá měnit (jako Hradecká v Praze??),vloni ve Stromovce ale Strýcová startovala na SE a byla v podobné situaci (dopinková pauza ,pak pár turnajů) jako ted Cetkovská
Reagovat
Patri.k
Jo, v Praze divoke karty rozdaly proflaknutym jmenum a na mladicke talenty uz karty nezbyly... Takova Bouzkova nebo Vondrouakova by si to zaslouzily vic
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100034985

Zjisti si, než něco napíšeš. Markéta divočáka do MD získala, Marii stačí žebříček do kvaldy.
Reagovat
Patri.k
Myslel jsem ten turnaj co byl international
Reagovat
bIbec
ale vždyť konkrétně tyhle 2 holky WC dostaly. Sice jenom do kvalifikace.. ale v hlavní soutěži by byly stejně bez šance.
Reagovat
Patri.k
No, si nemyslím, na menších turnajích ITF nemají konkurenci, takže těžko usuzovat kde je jejich msíto
Reagovat
bIbec
no tak Maruška rozhodně ne menších ITF konkurenci má :-)
Markéta je ještě dle výsledků nečitelná. Turnajů odehrála málo. Každopádně dokázala porazit Andreu Hlaváčkovou a sehrála vyrovnaný zápas s Dankou Kovinic, což určitě naznačuje její slušný potenciál, to zase jo.
Reagovat
bIbec
*na menších ITF
Reagovat
Frick
Někdy tady mám pocit, že ten centr berete jako "Frickův bláznivý výmysl", ale přeci snad nemůžete popřít, že finále WTA turnaje Kvitová (...) - Šafářová/Plíšková(...) na plné Štvanici je něco, čeho by se ten náš ženský tenis ve své "zlaté éře" měl určitě dočkat. Nebo ne?

Nevzpomínám si na jiný sport, jehož nejlepší tuzemské sportoviště se nevyužívá pro nějakou vrcholnou akci.

Pro začátek by neškodila nějaká výraznější medializace tý změny povrchu. Pak Kaderka rád vystavuje xicht v médiích, tak proč by se nevyjádřil i k tomuto.
Reagovat
Frick
Tady jde o to, že jakožto navštěvovatel sportovních stadionů po různu v celé republice dokážu více (d)ocenit kvality těch zdařilých. Za zdařilé pokládám ty, jenž nabízejí kvalitní (= ničím nezakrytý) výhled ze všech míst, blízkost hrací plochy, snadný přístup na (jakoukoliv) tribunu z (jakékoliv) útroby stadionu. Předpokladem pro splnění takovýchto kritérií bývá stadion jehož tribuny zaujímají okolo tribun souvislý prstenec. A k takovým patří vedle fotbalového Edenu, teplickývh Stínadel, hokejové hal v Liberci, Třinci, Varech, Hradci Králové, O2 areně právě i aréna na Štvanici. Nejsem samozřejmě architekt, ale z laického pohledu si dovoluji říct, že z hlediska funkce, pro kterou byla vytvořena (= aréna pro tenis), se jedná o stavbu skutečně velice zdařilou. Proto je pro mne tak "bolestivé", že tato překrásná stavba potupně prohrála s tím naprosto dysfunkčním hnusem ve Stromovce.
Reagovat
blixa
Ale ona ta tvoje "překrásná stavba" neprohrála, protože ona vůbec nepřipadala v úvahu, tudíž nebyla ve slosování ;-) Důvody proč znáš, je jich asi milion :D
Reagovat
smazaný uživatel
Plně souhlasím, že Štvanický areál je zdařilý, pro tenis zcela vhodný a naň i stavěný. Leč jeho majitelé měli fůru času rozjet tam i turnaj WTA. To se nestalo z důvodů nám neznámých a zřejmě těch důvodů bude více. Naopak ve Stromovce se mi líbí domácí atmosféra, možnost bez problémů se setkat s hráčky. Jinak teď ten ženskej turnaj mi přijde slabě obsazenej. Kde je Smitková, Siniaková, na to, že je do domácí (tedy bez cestování) pětasedmdesátka, tak v podstatě účastí propadák...
Reagovat
blixa
Majitelem centru je Český tenisový svaz, tedy Kaderka, ten asi těžko kdy něco uspořádá ...
Reagovat
Frick
Já taky moc nechápu, proč se tu pořád hovoří o majitelích. Jakoby se tu neznalo slovo "pronájem"....
Reagovat
blixa
Pronájem, hmm, já myslím že Kaderka nemá nejmenší zájem centr pronajímat, proto je na něm beton a ne antuka. A když už, tak jedině mimotenisovým aktivitám.
Reagovat
Frick
Ty jsi ale bystrý :o)

#AbyZaseFrickNemlelOBeachi
Reagovat
Lunej..
Proč pořád pláčeš na špatném hrobě? Vyber si ten pravý a tam se můžeš vyřvat jak chceš.
Reagovat
blixa
Ach ten jeho proklatý koníček ... :D
Reagovat
Lunej..
Jestli potkam zase Kaderku v Prostejove tak si pred nim kleknu at vyresi centr na Stvanici v ramci zachovani miru na TP:)
Reagovat
blixa
V rámci zachování Frickovy příčetnosti ? No nevím, jedno vyřešíš a on si zase najde něco jinýho :D :D
Reagovat
tommr
v tomhle má ale Frick stoprocentní pravdu. Vám příjde normální, že se na Štvanici hraje poměrně významnej turnaj a nemůže se přitom hrát na centru?
Reagovat
slacker
Tak kdyz muze byt normalni ze centr a areal ma zrejme jine vlastniky.
Reagovat
tommr
proč na mě pořád reaguješ ty demente když vidíš, že se bavím s někým jiným?
Reagovat
slacker
Na to snad se da rici jen pro slepici kvoc.
Reagovat
tommr
si prostě dement a přes to nejede vlak ...
Reagovat
slacker
Chyba v usudku
Reagovat
Lunej..
Jde o to, že stokrát nic umořilo vola. I když má Frick nakrásně třeba pravdu a je to jeho Achillova pata, proč svoji aktivitu neobrací správným směrem k těm, kteří na to mají vliv? Tady na TP se sice vykecá, ale my mu těžko pomůžeme, teda pokud tu někdo nezná Kaderku osobně. A ani to by možná nestačilo. :)
Reagovat
tommr
já si naopak myslím, že je dobře že se o takových nešvarech píše. Nikdy nevíš kdo si to tady může přečíst a mezi těma co si to přečtou můžou bejt i ti kdo mají možnost to předat dál nebo s tím něco udělat ... :)
Reagovat
blixa
S tímhle nikdo nic neudělá. Leda že by utratil Kaderku :D
Reagovat
Lunej..
Pozor nikdy nevis kdo to tady muze cist a nachazet inspiraci :)
Reagovat
blixa
O inspiraci nejde. Takovejch lidí , co by ho milerádi utratili je a furt nic :D
Reagovat
Frick
A proč má 90% hlasů.

To je jak u voleb za komára.
Reagovat
Lunej..
To je fakt a zase tak funkcni kolena nemam abych si je zbytecne nicila :D pecu na to.
Reagovat
smazaný uživatel
PRONÁJEM samozřejmě existuje, je ale zapotřebí splnit několik předpokladů:
a) Majitel chce areál pronajmout a musí souhlasit s nabídkou zájmce.
b) Musí se najít zájemce o pronájem. Tedy osoba, která chce zaplatit majiteli za pronájem a mít organizační schopnosti. V ČR je v tuto chvíli jeden provozovatel WTA turnaje, ten má ale svůj areál a tudíž je nesmysl, aby sypal peníze někomu jinému. Pak to může být nějaký bohatý zájemce se zájmem o tenis. Jeho by ale WTA nejdříve testovala, zda je schopen takový turnaj organizovat (zřejmě by chtěli, aby nejdříve udělal něco nižšího).
V tuhle chvíli mi připadá schůdnější, aby se rozhoupal svaz, a areál na velký turnaj využil. Ale jak to tak čtu, nevypad to.
Reagovat
Frick
Jenže Černošek má areál, který je na pořádání velkého turnaje naprosto nevhodný.
Reagovat
EllNino
zas tak velký ten turnaj není, nedělej si iluze, patří do kategorie Pattaya, Osaka, Soul a tak dále :) a tam mají podobné centry, třeba v Taškentu :)
Reagovat
Frick
V Taškentu maj velkou srtmou tribunu a nemaj o tři km vedle špičkový centrkurt.

Jako kdyby v Praze nic lepšího nebylo, tak bych tu Stromovku akcpeptoval, ale když je...?

Je to stejný, jako kdyby se MS v hokeji konalo místo O2 areny (třeba) v Pardubiích.
Reagovat
Roger_Federer
V Praze nic lepsiho neni.A hlavne v CR neni nikdo schopnejsi nez ten pan Cernosek.Divim se, ze ti to jeste nedoslo.
Reagovat
Frick
Byls v tý Stromovce? Jediná možnost jak něco vidět, bylo stát v poslední řadě. Pokud jsi seděl, viděl jsi ho.vno. (na tribuně s poloviční elevací jednotlivých schodů, než by bylo záhodno, se není čemu divit)
Reagovat
Roger_Federer
podivej se, je uz chvili jasne, ze pro tebe jde o osobni nevrazivost vuci Cernoskovi..
Ne na Sparte jsem nebyl.
Napr. v Bratislave na challengu v listopadu, ktery je v hale, je centrkurt a kurty 2 a 3 jsou tragicke, divas se tenis z mini balkonku dolu pod sebe z prostoru kde vejde asi 20 lidi....
Byl jsem na 10tkach turnaju po cele Evrope a dokonce v Asii.
Nic neni dokonale.:)
Byl to prvni rocnik, treba se do dalsiho pouci a udelaji to jinak.
Jinak plati co jsem napsal..
1.Vetsiho machra ktery by pro Cesky tenis udelal za poslednich 15let vic nez Cernosek nemame...Pokud ano jmenuj.
2.Sparta je "jeho klub", nechapu proc by to mel poradat v jinem arealu nez v tom ktery vlastni.
3.Na Stanici jsem byl na turnaji xkrat.
pominuli centr, ktery je ted aut pro antukovy turnaj.
2. kurt ktera ted asi bude simuli
ovat centr je tragicka, v zemi "bazen", 30 mist na sezeni, zbytek lidi stoji nahore kolem a kouka do teraria.:)
Ostatni kurty 3,4,5 bez montovanych tribun (ktere tam ted budoz muset udelat, stejne jako Cernosek), nabizi uplne nulovou kapacitu divaku.
Reagovat
Frick
Malý centr má kapacitu asi 700 sedaček.

Na krajích bloku kurtů 1, 2, 3 jsou tribuny. Jedna má kapacitu 140, druhá kolem 200 míst + další místa na ochozech.
Reagovat
Roger_Federer
Vzdyt to je podle tvych vlastnich kryterii nedostacujici..
700 mist je zalostne malo..
Reagovat
Frick
Na sekundární kurt pro International (nebo i) Premier turnaj to stačí.
Reagovat
Roger_Federer
;):)..Jen si pekne dal ohybej svoje vlastni drivejsi vyroky.
Reagovat
Frick
Nikde jsem nepsal, že by malý centr byl jako druhý kurt nevhodný. Ve srovnání s tím, co bylo za sek. kurt v Stromovce, je malý centr naprostý luxus.
Reagovat
Patri.k
Souhlasim, ja tam byl 2x na VIP tribune to bylo super, druhej dennhrala Allertova, Siniakova a Hradecka na vedlejsim kurtu, tam to bylo taky super, pak kaem senpremistil na tu hlavni tribunu, no me bylo k placi, vydrzel jsem chvili a sel domu, to bylo strasny, nastesti uz ksem se stejne kvuli spoji chystal domu, nevim jak to vyresim pristi rok, uvazuju, ze pujdu na vedlejsi kurt sledovat ctyrhru, aspon si ty hracky uziju a neco uvidim xD
Reagovat
Patri.k
navic jsem tam slusne saskoval a 5c si presedl, i tak to bylo marny xD
Reagovat
Frick
Já byl na finále a jediná možnost bylo stání v poslední řadě.

http://abload.de/img/img_20150502_112408e8ynw.jpg

Lepšího výhledu na finálový zápas nebylo možné dosáhnout.
Reagovat
blixa
No to je přesně vystižený tvůj omyl. To právě není stejný. Zatímco MS v hokeji je velká nadnárodní akce, která do určité míry i reprezentuje zemi jako takovou, Malinký WTA turnaj reprezentuje jen možnosti a schopnosti konkrétního pořadatele. Proto je nesmysl, aby se to hrálo někde v nějakém reprezentačním stánku, ale právě u toho pořadatele, ten ať prokáže schopnost se svými prostředky vytvořit výsledek. Ty na to furt kladeš nějaké megareprezentetivní nároky ale to je naprostý nesmysl. Turnaj se zvládnul, měl svoje nedostatky a ty jsou vždycky. Příští rok třeba bude daleko strmější tribuna a lepší divácký komfort, všechno se dá udělat. Jen nesmíš chtít nesmysly, pořádat turnaj někde kde to majitel pořádat ani nechce.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě třeba byly nedostatky na Spartě úplně jinde než na centrkurtu. Daleko větší problém je malá kapacita u dalších dvou kurtů (např. při zápase Allertová - Cornet už tam nepouštěli lidi, jak bylo narváno) a pouze jeden stánek s občerstvením. Hlavně to občerstvení by se mělo do příště zlepšit, abych zase nemusel čekat celou věčnost na jednu mastnou klobásu. :D
Reagovat
Frick
Monty - a ty jsi jako fakt viděl? V případě, že někdo za tebou seděl?

http://abload.de/img/img_20150502_110131wtxco.jpg

http://abload.de/img/img_20150502_1104272fy2y.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, já byl na centrkurtu asi jenom na jeden zápas a vzhledem k tomu, že přede mnou nikdo neseděl a navíc mám 190 cm, tak jsem viděl dobře. :D
Reagovat
Frick
No to nevim. Aby ta tribuna nabídla slušný výhled, musela by být 2x vyšší.

Kdoví, kolik by to pak stálo. A nevyřešil by se tím problém s diváckou kapacitou, která se nejevila býti dostatečnou, na závěrečná kola.

Další problém byla pomalá cirkulace diváků.
Reagovat
smazaný uživatel
Do mozku člověka postiženého zjevnou obsesí se nedostaneme. Přesto si to zkusme představit:
Černošek: "Dobrý den, já tady mám v kufru spoustu miliónů a chtěl bych vám je dát, abyste si mohli uspořádat turnaj."
Kaderka:"Děkujeme, ale mi WTA turnaj nechceme pořádat."
Černošek:"To nevadí, mi vám dodáme i pořadatelský tým."
Kaderka:"Proboha chlape, máte prachy, tým pořadatelů, tak už si kupte i arál, ne ?!"
Černošek:"Ten mám taky, ale Frickovi se tam nelíbí."
Kaderka: "Tak to chápu...tak nám tu ty prachy i s lidma nechte."

Takhle nějak by to mělo být, Fricku ? :-)
Reagovat
Frick
Areál sotva vyhovuje. Hokejová Slavia hrála ve "svém" Edenu, který také (kolem r. 2004) sotva vyhovoval. Když v Praze vyrostla O2 arena, tak se neváhala tam přesunout.
Reagovat
George_Renel
A teď se přestěhovala zpátky....
Já myslel, že už máš sehnané investory na turnaj a ty tady ztrácíš čas.
Reagovat
Frick
Protože jsme jaksi sestoupili.
Reagovat
George_Renel
To na věci nic nemění. Ono mezi tím uteklo více než 10 let a nároky se mění....
Ale pokud jsi tak skalním slávistou, je zbytečné se s tebou bavit, když Černošek vlastní tenisovou Spartu.
Asi trochu obsese.
Taky jsi mi NIKDY neodpověděl na několikrát položenou otázku, co jsi v životě řídil a co velkého jsi dokázal zorganizovat coby investici kolem 10 mil.....
Reagovat
Frick
Nároky na 1. hokejovou ligu Eden určitě splňuje.

Na otázky, na které znáš jistě sám odpověď a které slouží k provokaci odpovídat nebudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Frick to hlavně značně přetáčí- areál ve Stromovce není nevhodný, patří jistě k těm menším turnajům s domácí atmosférou, ale rozhodně není nevhodný, ostatně to by se tam nemohlo hrát. A už vůbec napadání majitele, že se má přesunout, to je vrchol absurdity. Chápal bych, kdyby Frick tlačil na Štvanici, ať pořádaj větší turnaj. Ale vyhánět tam někoho jinýho, to je neskutečný. Možná bysme tomu Černoškoj měli vlastně vynadat, že si dovolil uspořádat u sebe turnaj (který byl dokonce zdarma).
Reagovat
Frick
Byls tam? Areál, kde z tribun není vidět, JE NEVHODNÝ.
Reagovat
blixa
Kecáš, jenom z jedné tribuny, a navíc to není atribut alreálu, ale jen vlastnost jedné blbě postavené dočasné tribuny.
Reagovat
Frick
Jediné tribuny, která byla přístupná normálním lidem a zároveň tribuny, jenž tvořila cca 75% celkové kapacity centrkurtu.

Atribut, neatribut... Já vycházim z reality, a ta byla taková, že ta hlavní tribuna byla příšernost. Ty se domníváš, že jde postavit strmnější tribuna. Já mám pochybnosti. Určitě by šla, kdyby měla třeba polovinu řad. Ale se zachováním toho stávajícího počtu řad by se skutečně jednano o ohromnou stavbu, jejíž realizace by mohla být velice složitá a nákladná.

http://abload.de/img/dsc085527kq6n.jpg
http://abload.de/img/dsc085552hjxh.jpg

Tohle je montovaná tribuna s dobrou elevací. Má polovinu řad, co mělo to monstrum ve Stromovce. Čili by tato tribuna musela být 2x vyšší, aby měla alespoň takovou kapacitu jako toto monstrum.
Reagovat
blixa
Technicky to není vůbec žádný problém. Jen to zaplatit.
Reagovat
Frick
No a neni potom lepší dočasně změnit povrch a mít špičkový centrkurt?

Třeba Černošek nechtěl dát antuku na Davis Cup kvůli tomu, že by tim upozornil na to, že tvrdý povrch na Štvanici není taková překážka.

Né, nebojte, tomu ani já sám nevěřim. :o)
Reagovat
Frick
Ještě v listopadu by zřejmě nikoho nenapadlo, že pokud by se v Praze hrál venkovní WTA turnaj, že by se hrálo jinde než na Štvanici.

Proč? Protože Štvanice by byla zcela logickým místem.
Reagovat
blixa
Ano nenapadlo, protože jsem neznal všechny souvislosti (nezajímal jsem se o ně). Při jejich znalosti by mě zase nikdy nenapadlo, že by se to mohlo hrát na Štvanici.
Reagovat
Frick
Vycházim z premisy, že se to hraje pro diváky. A divák je od slova "dívat" se. A pokud se divák dívat nemůže, tak je areál dysfunkční a mělo by se hledat jiné řešení.
Reagovat
George_Renel
1. Slavia by šla z O2 i když by nespadla.
2. Jediný kdo se snaží provokovat v těchto otázkách jsi ty, protože tu vznášíš nesmyslné požadavky a myšlenky, přičemž nemáš ani šajnu i skutečném byznys životě.
Tak ti dám zase chvíli pokoj.
Reagovat
blixa
No dobře. Ale na to stačí postavit tribunu se správnou strmostí, aby všichni měli dobrý výhled. Když ti ji tam Černošek postaví, tak budeš spokojen a nebo budeš stejně kafrat, protože tvoje obsese je Štvanice ? Tipuju to druhé ;-)
Reagovat
Frick
A co když to (za únosných nákladů) zkrátka nejde? Aby by byl slušný výhled, tak by elevace musela být 2x taková. Bylo by to šílené monstrum - apropó, proč takovouto strmou tribunu nemohl postavit hned na první pokus. Určitě měl příležitost to konzultovat s někým, kdo by mu sdělil, že takováto tribuna nebude schopna nabídnout dobrý výhled.

A pořád by se nevyřešila nedostatečná kapacita.....
Reagovat
blixa
Bože ... a kde to chceš pořádat ? Centr nedostaneš, protože Kaderka. Tak kde ? Ty fakt Dušínuješ úplně mimo realitu ...
Reagovat
Frick
nevim, mne přijde, že "protože Kaderka" není přírodní úkaz jehož činnost lidstvo nedkokáže ovlivnit.

Nakonec s Černoškem asi má celkem dobrý vztah a kolem oragnizace toho turnaje se Ivošek celkem ochotně ochomýtal. Pokud se neplatu, tak na tiskovkách byl normálně po boku manželů Čenoškových.
Reagovat
blixa
Ale jo, hoši spolu vycházejí, je to takové rozděl a panuj. Ty mi nekecej do mýho a já ti nebudu kecat do tvýho. A proto Černošek nikdy po Kaderkovi nebude chtít centr na Štvanici.
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá to tak...teď jsem byl na Štvanici a když jsem vyděl ten nádherný areál s betonem, tak jsem nechtěl věřit takové hlouposti(až mi bylo do breku)..přitom to,že p.Kaderka podporuje raději Chalengery před hvězdnými turnaji,kam se žádný talent nedostane,se mi u něj líbilo..to,že jsou hlupáci,je normální,ale když dostanou moc,to je průšvih.
Reagovat
Frick
Jsem rád, že nejsem sám, koho to dohání (takřka) k zoufalství.
Reagovat
Roger_Federer
Me by zajimalo, zda nejsi byvalej hrac nektereho Kaderkova klubu, napr Sparty:0) ktery se neprosadil a dava to jemu za vinu?
Reagovat
EllNino
není, tenis nehrál a nedokáže zhodnotit zápas po stránce sportovní, sám to říkal :))
Reagovat
Roger_Federer
Potom nechapu proc sem uz rok chodi a neustale reci to same..
Me uz to prijde osobni.
Reagovat
EllNino
protože tady řeší daně, biatlon a Kiki a Maky a český basketbal, samozřejmě Lucku, Káju a ostatní Češky a hejtuje tu Petru, to je celá jeho práce :)
Reagovat
blixa
Ale tak nebuďte na něj zlí. On je to takovej Mirek Dušín, chce aby všechno bylo "správně". Bohužel, to "správně" = "podle Fricka" :D Má prostě potřebu komunikace a ta se mu v reálném životě asi moc nedostává. Do práce asi nechodí, má zdravotní problémy, když si to dáte dohromady ... možná nemá jednoduchej život. Já už jsem si na něj docela zvykl, jen nevím jak ho přimět aby se občas netočil v těch svejch obsesivních smyčkách.
Reagovat
EllNino
mně je fuk, co mi je do jeho problémů :)
Reagovat
blixa
Nic, samozřejmě že nic .. já chápu že od vás mláďat se nikdo žádné empatie nedočká ...
Reagovat
EllNino
ne, jako chová se občas jako blbec, tak jaký bych na něj měl brát ohledy mi řekni, a o empatii mi nemluv :) nedokáže přijmout pravdu takovou, jaká je a chová se, jako by byl svět pohádková knížka ...
Reagovat
Frick
Je to prostě věc, co mne se.re Janka Rubeše zase se.rou taxizloději z Pařížský.
Reagovat
EllNino
ale myslíš, že mě spousta věcí nese*e ? :) ale že bych tady kvuli tomu furt kalil vodu a ztrapňoval se, to je snad trochu pod tvou uroveň ne ?
Reagovat
Frick
Basketbal ne. To M25....
Reagovat
Patri.k
Plati pravilo jedne hracky z TOP10 na mensich turnajich, takze se toho i tak nedockame, teda doufam, ze nedockame a nase holky se v desitcenudrzi a o nejakem velkem turnaji nemuze byt rec
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na kterých kurtech se bude hrát? Jednička, dvojka a dál?
http://abload.de/img/stvaniceqsopr.jpg

BTW: Všimněte si, že jsem centrkurt přemaloval na tvrdý povrch, protože v plánku na stránkách I.ČLTK tam pořád mají antuku... :D
http://www.cltk.cz/home/?page_id=1300
Reagovat
Frick
Jednička, blok těch tři kurtů, kde byl i beach a pak asi ještě někde...
Reagovat
smazaný uživatel
-jednička pecky typu Vaidišová, Allertová
-dvojka, trojka, čtyřka zbytek
-pětka nějaký ten debl
Reagovat
Frick
Největší rozdíl mezi nimi nastává, když je člověk spatří na Challengeru :-D
Reagovat
smazaný uživatel
= nejnadrženější deblová dvojice v historii tenisu :)
Reagovat
slacker
a taky nejteplejsi
Reagovat
Frick
Se tam líbali? :-D
Reagovat
janek_da
Nicole s mužským challangerem? Tak to je lákadlo jako hrom.
Reagovat
EllNino
http://www.protenis.cz/video/clip.php?vid=1329

snad to nedopadne takhle Nicole, věřím, že ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
ta přesnost asi bude lepší..,ale ta "mladá šťáva" možná chybět bude..na ten zápas si dodnes dobře pamatuju
Reagovat
EllNino
nápadobně, nemohl jsem uvěřit vlastním očím :)) bylo mi tehdy 13
Reagovat
smazaný uživatel
Vaidišová tváří turnaje ? To už tu jednou bylo, ne ? Hráčka, která se na to vybodla jen se přestalo dařit, dnes se snaží vrátit na ITFkách. OK její věc, ale nebylo by lepší, aby byla tváří třeba naše světová juniorská jednička ? Ostatně ta by Vaidišovou (která mentálně nezvládne ani jasný vedení proti Borecký) rozmetala na kosmickej prach...
Reagovat
EllNino
ale tak nech jí :)
Reagovat
smazaný uživatel
rozhodně v MiAMI proti Halepové hrála mnohem lépe než před 6 lety tady proti Kudrajcevové (i když zase v krásném outliftu)
Reagovat
EllNino
https://instagram.com/p/6CkMPxp4H1/

Ivetka
Reagovat
tommr
vypadá hodně dobře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
rozhodně Iveta patřila k nejpřitažlivějším holkám na okruhu.(.pokud neměla zrovna KlároKoukalovský výraz ,když jí to nebavilo)
Reagovat
smazaný uživatel
Hrát se bude ve štvanickém areálu, nevyužije se však centrkurt, na němž je položen tvrdý povrch. "Stavíme tribuny podél kurtů 1 a 2. Věříme, že dobrá kvalita turnaje přivede diváky a neradi bychom, aby postávali po runwayi," prohlásil Šavrda.
http://sport.idnes.cz/tenis-turnaje-stvanice-0vc-/tenis.aspx?c=A150806_121049_tenis_tny

Aspoň že tak. :D Jsem si říkal, jak to udělají u těch menších kurtů... Ale je to divný bez toho centrkurtu. Nějak mi uniká význam toho, proč tam dávali tvrdý povrch...
Reagovat
tommr
to musel vymyslet nějakej vypatlanec ... :(
Reagovat
EllNino
fakt, lidi si řeknou a tenisti si řeknou "Wow super areál, ten centr :O" a pak jim někdo řekne, že na tom se bohužel nehraje, přitom je to fakt superkousek :)
Reagovat
blixa
Aspoň Frick vidí, že i kdyby pražský WTA pořádal Šavrda, stejně by se na jeho milovaném štvanickém centru nehrálo :D
Reagovat
EllNino
ano :))
Reagovat
janek_da
Ale zase by měl, co řešit.
Reagovat
Frick
No tak by se tam ta antuka dala zpět, no... Nebo by možná šla i dočasně, když se dát do hokejový haly...

Kolik stoji zbudování antukovyho povrchu? Meloun, dva? To není zas tolik...
Reagovat
George_Renel
Můžeš se nabídnout s investiční nabídkou....
Reagovat
blixa
O prachy nejde, ale Kaderka se přeci nemůže mýlit :D
Reagovat
Frick
Už v roce 2013 se hrálo jen na jedničce a to ještě antuka na centru byla. Letos by se asi na centru hrálo, bejt tam antuka, to je fakt.
Reagovat
blixa
Na štvanickým centru už se prostě tenis nikdy hrát nebude. S tím je potřeba se definitivně smířit. Leda možná až Kaderku někdo zastřelí nebo až se uchlastá ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tohle už se dávno probíralo..ten důvod je pořád asi největší tajemství( kvůli DC těžko,když dorrůstající tahouni -Veselý a Pavlásek jsou antukáři)
Reagovat
blixa
Důvod je jasnej, protože Kaderka, známý to lidový génius :D On jedinej má centr pod palcem ;-)
Reagovat
Frick
Mne ten důvod znám je.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist