Laver Cup 2018 bude hostit Chicago

24. 9. 2017, 16:22
Aktuality 0
Druhý ročník Laver Cupu bude v příštím roce hostit Chicago. Výběry Evropy a světa se spolu utkají v termínu od 21. do 23. září a dějištěm bude slavná hala United Center s kapacitou 23.500 diváků, kde hrají domácí zápasy hokejoví Blackhawks či basketbaloví Bulls.

Pořadatelé týmové soutěže, jejíž premiéru o tomto víkendu hostí pražská O2 arena, o pořadatelství příštího ročníku informovali na oficiálním webu.

"Uvažovali jsme o řadě amerických měst, která měla o Laver Cup zájem, ale Chicago bylo nakonec jasná volba. V Chicagu se velká tenisová akce nekonala přes 25 let a my se pokusíme dokázat, že to čekání stálo za to," uvedl Tony Godsick, generální ředitel Laver Cupu a manažer zakladatele soutěže Rogera Federera.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist