Lehečka končí počtvrté v řadě v 1. kole, v Sofii nestačil na domácího Lazarova

26. 9. 2022, 18:39
Aktuality 12
ATP SOFIE - Jiří Lehečka od triumfu na challengeru v Liberci skončil už na čtvrtém turnaji ATP po sobě hned v prvním kole. V hale v bulharské Sofii 21letý Čech překvapivě nestačil na domácího hráče ze čtvrté světové stovky Alexandara Lazarova, kterému podlehl 5-7 3-6.
Jiří Lehečka (© LTK Liberec)

Dvacetiletý Lehečka v prvním setu sice dokázal smazat ztrátu 1:3, ale za stavu 5:6 neudržel podání. Ve druhé sadě 74. hráč světa pustil Lazarova do vedení 4:1 a počtvrté za sebou vypadl v prvním kole.

Lehečka v předminulém týdnu vyhrál oba zápasy v Davisově poháru s Izraelem, na okruhu ATP se mu ale od čtvrtfinále v Kitzbühelu nedaří. Na následujících turnajích ve Winston-Salemu, na US Open a v Metách vypadl stejně jako v Sofii v prvním kole.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
Fandina
Lazarov teď trápí 30 hráče na žebříčku a hraje se třetí set.
Reagovat
Newcombe
Však Malorku zahrál výborně, porazil Vukiče a Kukushkina. Lehečka = víc makat
Reagovat
Fandina
Kousek jsem viděla a nezdálo se mi, že by Jirka hrál nějak zle. Prohrál s domácím hráčem, který tam měl celou rodinu včetně babičky a i ostatní strašně oslavovali jeho výhru, jako by porazil nevím koho.
Reagovat
Maisterstich
a měl tam i psa a švába?
Reagovat
lenkamarkova
Nechápu co pořád máte s tím Leshem. Bylo to v DC a Jirka tam byl jako naše jednička, byl pod tlakem, navíc mu je teprve 20 let. Pamatuju si když skončil Berdych a poprvé byli v nominaci Lehečka s Forejtkem před pár lety. Byli myslím asi v 6. stovce a skoro porazili tenisty z top 50. V DC se rozdíly na žebříčku ztrácejí. Je něco jiného, když hraje tenista za sebe a něco jiného když reprezentuje svou zemi, navíc ho vyhecuje publikum, když hraje doma a právě protože je v 5. stovce, tak může jen překvapit. Jirka začínal s Forejtkem stejně a už je nějakou dobu v 1. stovce a Forejtek ve 3. stovce. Je to náš nejlepší tenista, můžeme být za něj rádi a ne ho pořád kritizovat.
Reagovat
Maisterstich
Za urážky na Jirku už s mým právníkem sepisujeme žalobu, neboj Leničko. Dočkáme se satisfakce.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jirko?
Reagovat
EllNino
Ale Lazarov ... to je opravdu hazard se sebevědomím
Reagovat
GaelM
LOL, jméno Jirka je fakt symbol tenisových legend smile Pokud mají rodiče v plánu mít ze syna sportovce, měli by preventivně hledat jinde...
Reagovat
com
Jirka Lehečka uz je pomalu jak ten Jirka Vesely smilesmile
Reagovat
JohnB
Složitý soupeř na začátek turnaje, 4. stovka je velká kvalita, Jirka se specializuje spíš na soupeře z páté stovky, jako je Edan Leshem...
Reagovat
Dobry-den
Nevadí. Cennou výhru nad Lešemem už mu nikdo nevezme! smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist