Lehečka v Bratislavě prohrál třísetový souboj s Italem Violou

10. 11. 2020, 22:24
Aktuality 2
CHALLENGER BRATISLAVA - Jiří Lehečka skončil na třetí ze čtyř posledních akcí na raketě prvního soupeře. Na halovém challengeru v Bratislavě sice začal proti Italu Matteu Violovi lépe, ale vedení neudržel a nakonec v tie-breaku třetího setu padl.
Jiří Lehečka (© Martin Sidorják)

Jiří Lehečka si po restartu sezony zahrál 3. kolo na challengeru na Štvanici a v Prostějově došel až do svého prvního semifinále. V polovině září dokonce na Žižkově získal první titul z podniku Futures. 

Od té doby se ale čerstvě devatenáctiletému Čechovi přestalo dařit a tři ze čtyř akcí pro něj skončily po úvodním vystoupení.

Minulý týden neuspěl v kvalifikaci challengeru v německém Eckentalu proti domácímu Marvinu Möllerovi, který to pak dotáhl nečekaně až do semifinále. A dnes v prvním kole challengeru v Bratislavě, kde startoval díky divoké kartě, 355. hráč světa Lehečka podlehl 6-2 4-6 6-7 Italu Matteu Violovi.

Ve slovenské metropoli tak z Čechů pokračuje už jen Tomáš Macháč, který prošel kvalifikací a včera se přes Kanaďana Brydana Schnura dostal do 2. kola. V něm narazí na třetího nasazeného Poláka Kamila Majchrzaka, který dnes smetl 6-2 6-1 domácího Alexe Molčana.

Vstup do turnaje zvládl jediný hráč Top 100 v pavouku Fin Emil Ruusuvuori, jenž si poradil s Kanaďanem Stevenem Diezem. Naopak druhý nasazený Japonec Jasatuka Učijama skončil už včera po porážce se Slovincem Blažem Rolou.

• CHALLENGER BRATISLAVA •
Slovensko, tv. povrch / hala, 44.820 eur
úterní výsledky (10. 11. 2020)
• Dvouhra - 1. kolo •
Viola (It.) - Lehečka (ČR) 2-6 6-4 7-6(5)
Ruusuvuori (1-Fin.) - Diez (Kan.) 6-3 6-3
Majchrzak (3-Pol.) - Molčan (SR) 6-2 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
EllNino
Měl na něj, chyběl kousek ...

Tomáš Macháč si tedy zahraje s Kamilem Majchrzakem, v hale asi není tak nebezpečný, mohlo by to vyjít ... ale uvidíme :)
Reagovat
sojka1
Majchrzak vloni prohral se Zdendou... :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist