Lendl si zopakuje wimbledonské finále s Cashem

1. 11. 2013, 15:25
Aktuality 0
Vyhrál všechny velké tituly, až na ten z Wimbledonu. Jedním ze dvou hráčů, kteří Ivana Lendla připravili ve finále slavného turnaje o titul, byl Pat Cash, a právě s ním se osminásobný grandslamový vítěz utká na jaře příštího roku v Londýně znovu. Jejich zápas v hale Earl's Court bude součástí exhibiční akce World Tennis Day, na které se představí i někdejší velcí rivalové Andre Agassi a Pete Sampras.
Ivan Lendl

Lendl prohrál v roce 1987 s Cashem i své druhé wimbledonské finále a titul ze slavného turnaje mu zůstal odepřen. O rok dříve nestačil v boji o trofej na Němce Borise Beckera.

"Těším se, jak si s Patem zahraju v Londýně. Tamní fanoušci tenisu rozumí a díky Andymu (Murraymu) jsem si s nimi za poslední dva roky vytvořil blízký vztah, takže to pro mě bude mimořádný večer," řekl třiapadesátiletý Lendl, jenž se triumfu ve Wimbledonu dočkal až letos jako kouč britské hvězdy.

Také pro bývalé americké světové jedničky Peta Samprase a Andre Agassiho bude zápas opakováním souboje o wimbledonský titul. V roce 1999 ho získal Sampras a připsal si jeden ze svých sedmi triumfů na trávě All England Clubu.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist