Letos Zakopalová v Soulu mezi nejlepší nepostoupí, ve čtvrtfinále padla s Wozniackou

21. 9. 2012, 07:46
Aktuality 75
WTA SOUL - Klára Zakopalová v Soulu na loňské semifinále a předloňské finále nenaváže. Třicetiletá Češka sice v hlavním městě Jižní Korey ukončila čekání na výhru, ve čtvrtfinále však nedokázala překvapit bývalou světovou jedničku Caroline Wozniackou z Dánska a mezi nejlepší čtyřku nepostoupila.
Klára Zakopalová

Klára Zakopalová v květnu a červnu letošního roku prožívala vydařené tenisové období. V červenci pak ale kvůli nemoci nedohrála čtvrtfinále na antukovém turnaji v Bastadu, po kterém následovala šňůra čtyř porážek v prvním kole; na olympiádě padla ve třech setech se Schiavoneovou a na třech turnajích v Severní Americe proti Tatišviliové, Wozniakové a Hlaváčkové neuhrála ani set.

Černou sérii třicetiletá Češka zlomila až tento týden v oblíbeném Soulu, kde se jí poslední sezony dařilo: před dvěma lety padla až ve finále a loni v semifinále. V sestupné tendeci výsledků však v jihorejské metropoli pokračovala i letos, neboť končí ve čtvrtfinále.

Aktuální česká trojka a světová sedmadvacítka totiž nedokázala překvapit proti nejvýše nasazené Caroline Wozniacké. Dánská favoritka sice v obou setech za stavu 5-1 nedokázala dějství ukončit při svém servisu, dva brejky ale Zakopalovou zachránit nemohly. Sama o své podání přišla hned pětkrát a za 75 minut tak prohrála hladce 2-6 3-6.

Pražská rodačka tak s o osm let mladší Dánkou prohrála i třetí vzájemné střetnutí. Dnešní porážka byla přitom nejjednoznačnější.

"Myslím, že jsem dnes hrála dobře. Míčky jsem trefovala ve správný moment a obě jsme předváděly dobré výměny. Klára hrála tvrdé údery, ale já jsem se svým výkonem spokojená," komentovala svou výhru aktuálně 11. hráčka žebříčku WTA.

Bývalá světová jednička Wozniacká, jež v Soulu usiluje o první letošní titul, se v semifinále utká s Ruskou Jekatěrinou Makarovovou, jež vyřadila obhájkyni titulu Marii-José Martínezovou Sánchezovou

Třicetiletá Španělka si dnes díky odstoupení zraněné Petrovové zahrála po 12 měsících ve čtvrtfinále, na něj ale bude chtít co nejrychleji zapomenout. Proti Makarovové si udržela jen dva ze sedmi servisů a za 57 minut prohrála drtivě 1-6 1-6.

"Ale jednoduché to nebylo, protože ona je skvělá hráčka, takže jsem musela být neustále agresivní. Navíc tu obhajovala titul. takže se zde cítí dobře," řekla Makarovová, jež vyhrála i čtvrtý vzájemný zápas.

Vůbec poprvé v kariéře si v semifinále turnaje WTA zahraje uzbecká tenistka s americkým občanstvím Varvara Lepčenková. Aktuální 21. tenistka světa do něj měla těžkou cestu: Rakušanka Tamira Paszeková jí při svém podání dlouho nedala šanci a úvodní set vyhrála 6-4. Brejku se Lepčenková dočkala až ve druhé sadě, Paszeková ale v důležitý moment srovnala a vynutila si tie-break. V něm už byla lepší turnajová šestka, která pak lépe vstoupila i do rozhodujícího setu. Na první brejk soupeřky ještě Rakušanka zareagovala, podruhé už ale Lepčenková náskok nepromrhala a po téměř třech hodinách zvítězila 4-6 7-6 a 6-4.

V cestě do finále Američance stojí těžká soupeřka - třetí nasazená Kaia Kanepiová z Estonska, která si poradila s mladou Nizozemkou Kiki Bertonsovou dvakrát 6-4.

Výsledky - Soul (tvrdý povrch, dotace 500.000 dolarů):

Dvouhra - čtvrtfinále:
Wozniacká (1-Dán.) - Zakopalová (7-ČR) 6:2, 6:3, Kanepiová (3-Est.) - Bertensová (Niz.) 6:4, 6:4, Lepchenková (6-USA) - Paszeková (Rak.) 4:6, 7:6 (7:3), 6:4, Makarovová (8-Rus.) - Martínezová (Šp.) 6:1, 6:1.

Semifinálové dvojice:
Wozniacká - Makarovová, Lepchenková - Kanepiová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

75
Přidat komentář
dadaft
co vyzvedává Caroline nad průměr je srdce bojovnice. dnes to zase ukázala a třetí set vyhrála právě díky ní. údery dnes měly slušnou délku. a to je naprostý základ pro hráčku jako Caro. forhend se nelepší a asi už nikdy nezlepší - když ti protihráčka umožní na forhendové straně dva kroky do kurtu, musí výměna končit.....
.......... ale jak říkám, místy to bylo od Caro hrané bojovně, místy chytře, zkrátka - je ve finále zaslouženě.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem pár gemů v posledním setu a Caro jsem nepoznával. Celkem tvrdé riskantní údery. Pak ale naběhl Pjpotr, řekl jí, že to hraje špatně. Chvilku se z toho sbírala.
Reagovat
dadaft
někdy to tak vypadá. ))
Reagovat
dadaft
jinak já se těším hlavně na zápas Hsieh - Robson.
podle toho, co obě hráčky předváděly v průběhu turnaje, by to měla být velká jízda. ))))))
Reagovat
smazaný uživatel
a když už na to přijde - Veselý je v Portugalsku ve finále! Tam ho čeká švýcar Laaksonen, o rok starší než Veselý na ženříčku o zhruba 100 míst níže. Veselý je ve finále výrazný favorit
Reagovat
smazaný uživatel
Ivo dostal kanára tak to je konec...
Reagovat
J.M.
Vzdorovat umí jen po vymezený čas. Jak v něm nevyužije každou příležitost, tak už dál nemá šanci. V tiebreaku 2. setu měl vítězství na raketě, ale tím jak si to sám svojí dřeváckostí zkazil, už to pak dostalo rychlý spád.

Ale líbil se mi. Dnes už se nevidí takové nemehlo, které vůbec neumí přehodit míč přes síť od základní čáry. :-) Takové hráče jsem míval kdysi strašně rád. Vůbec, v Métách mi to přijde jako návrat do krásných starých časů halového tenisu. Tsonga se mi dnes taky líbil mnohem víc než přes rok venku.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé video https://www.facebook.com/photo.php?v=346767818749951
Němky válí, všechny 4 se mi líbí ať už stylem hry či osobností. Nejvíce samozřejmě zbožňuji Sabine a jak tam i říká Steffi, pokud zlepší pohyb, může něčeho dosáhnout. Navíc ještě to zdraví :( ale to asi lepší nebude, holt nemá tělo tak odolné. Je to nejsympatičtější hráčka na okruhu, její úsměv je irresistible. Dále mám rád hodně ještě Angie, která mě v posledních měsících svým tenisem naprosto uchvátila, a když nepočítám Viku a Serenu, tak ona je letos pro mě nejlepší hráčkou.
Reagovat
smazaný uživatel
A co Masha? :) Jinak to video je pěkné. Sabine je sympatická holka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ještě ona, vidíš tu jsem opomenul :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí, rád jsem ti ji připomenul. :D
Reagovat
J.M.
A kam spadla?
Reagovat
J.M.
Když si tak pročítám článek, tak je zjevné, že Klára má problém se stabilitou. V titulku padla s Woziackou, v úvodním odstavci padla na olympiádě, a v dalším padla v Soulu. Na tom by měla zapracovat, tenistka musí na kurtu udržet rovnováhu.
Reagovat
Heather_Fedex
klara ma problemy predevsim s vykonnostni stabilitou ;)
Reagovat
Fandina
tos mě dostal ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to byl docela pěkný tenis. V prvním setu začala lépe Laura a vedla už 5:1. Pak Sorana zahájila stíhací jízdu, ale vyrovnat se jí nakonec nepodařilo... V podobném duchu jako první set začal i ten druhý. Laura brzy vedla 3:0. Pak získala brejk v tom dlouhém šestém gemu a to byl asi hodně důležitý moment. Laura znovu vedla 5:1. Při svém podání ještě zápas neukončila, když nevyužila dva mečboly. Při podání Sorany se jí to už povedlo, když získala brejk čistou hrou... Asi tak od poloviny prvního setu byly k vidění pěkné výměny a hodně povedené údery od obou hráček. Na začátku udělala Sorana hodně chyb a Laura si hodně pomohla skvělým servisem a returnem. Oba sety vlastně byly o tom, že Laura získala slušný náskok a Sorana musela dotahovat...

Moc bych Lauře přál, aby jí to finále vyšlo. Hsieh bude asi tvrdý oříšek, ale když bude hrát Laura jako doposud... Jinak v té Číně musí být asi hodně velké vedro i ve večerních hodinách, když jsem viděl, jak z holek teče.
Reagovat
Heather_Fedex
1. finale na okruhu wta ;) gratulka! hodne stesti, at je 1. trofej doma....
Reagovat
smazaný uživatel
teď hraje game, v které zahrála cca 1/3 svých servisů(přes 20) a zatím odvrátila cca polovinu brejkbolů(asi 5) z celého dosavadního zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Čekal jsem, že Lauře dojde šťáva. Je dobrá.
Reagovat
dadaft
tak dneska dva skvělé mače v Číně. ))
Hsieh předvedla parádní celodvorcový tenis plný pohybu a netypických úderů - dost používá forhendový slajs a dívat se na Su-Wei je prostě zábava.
nicméně Laura hraje momentálně líp než Ula. první titul je blízko...
***
moc hezké barevné ladění kurtu v Ku.ang-čou.
Reagovat
smazaný uživatel
Co je s Coco? Jsem si říkal, že to bude mít Andy těžké harát poroti ní. A on ten zápas byl zrušen ...
Reagovat
dadaft
moc hezký tenis.
Reagovat
tommr
Petra má velice těžkej los - hned v prvním zápase nejspíš narazí na Petkovicovou na kterou má z lonska velmi špatný vzpomínky. Pokud by se jí podařilo postoupit tak jako další soupeřky připadají v úvahu Kirilenková v osmifinále, Bartoliová nebo Erraniová ve čtvrtfinále a Sharapovová nebo Stosurová v semifinále. Obávám se, že to Petra bude mít s obhajobou lonskýho semifinále velice těžký a nejspíš nějaký body ztratí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi ale pesimista. :D Já si naopak myslím, že Petra má velmi dobrý los. Petko je po zranění a pořád se do toho dostává, Makiri zraněná, Marion nemocná a proti Saře Petra umí. No a pak už je semifinále... Co se týče losu mých favoritek, tak v mnoha případech narazí na staré známé. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petkovic může dělat problémy, o tom žádná. Snad by ale ještě nemusela být po zranění moc rozehraná. V osmifinále ale vidím, že může narazit na Nadiu Petrovou, ne Kirilenko! Errani pro čtvrtfinále je jedna z nejlepších soupeřek pro Petru.. Bartoli by byla asi nebezpečnější.
Reagovat
tommr
Petrovová je ve druhý polovině pavouka a Petra na ní může narazit jedině ve finále což je vysoce nepravděpodobný ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá to, že se Makiri odhlásila kvůli zranění zad.. teda jestli to dobře chápu. Tady je los http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2012/1056/MDS.pdf
Reagovat
tommr
Petkovicová už v prvním zápase je pro Petru asi nejtěžší možná soupeřka bez ohledu na to v jaký je formě - hrozně se bojím, aby si Petra zase neudělala ostudu ...
Na zranění/nemoci Kirilenkový a Bartoliový moc nevěřím - myslím si, že v Tokiu už budou úplně fit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
s tím, že je Petkovic určitě jedna z nejtěžších soupeřek, ne-li opravdu nejtěžší souhlasím. Snad to dobře dopadne :)
Reagovat
tommr
máš pravdu - já koukal ještě na původní rozpis a v revidovaný verzi už Kirilenková není. Takže to její zranění zad bylo asi opravdu vážný ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
ja si myslim, ze andreu hodne precenujete. zbytecne podlehate panice, ocekavam velmi jednoznacny prubeh....budu prekvapena, pokud to dopadne jinak
Reagovat
Heather_Fedex
a navic nikde neni napsano, ze andrea pres petru martic postoupi....
Reagovat
Heather_Fedex
zarazi me, ze je opet nalosovano semi azarenka vs radwanska a kvitova vs sharapova. byl vubec letos turnaj, kdy takhle nalosovane semifinale nebylo??
Reagovat
smazaný uživatel
aha, ono se o tom diskutuje tady. Tak můj názor: Na takovémhle turnaji není moc na výběr. Naopak si myslím, že díky odstoupení MaKiri je ten los vynikajícíc. V tom druhém kole taky mohla schytat jména jako Lisicki, Schiavone, Švedova, Cirstea, Scheepers, Pavljučenkova, Makarova...Místo Petrove ve třetím kole mohla dostat Lucku šafářovou, ale taky Vinci nebo Kanepi. A v případném čtvrtfinále je pro Petru Errani ta nejlepší možná soupeřka ve srovnání s Kerber, Li Na, Stosur. Srovnej to s těmi ostatními hráčkami první čtyřky. Azarenka postupně Paszek, Vinci, Kerber/Ivanovič. Radwaňska Jankovič, Kanepi, Li Na/Wozniaki. Šarapova Lisicki, Šafářová, Stosur/Švedova/Cibulková.
Reagovat
tommr
co si pamatuju tak ty jejich poslední dva zápasy loni v Torontu a v Cincinnati měly taky velice jednoznačnej průběh - bohužel pro Petru tahala za kratší konec právě ona ...
Letos by sice měla bejt Petkovicová po zranění slabší, ale Petra taky nehraje ve formě z lonskýho roku. Takže já čekám spíš urputnej boj s velice nejistým výhledem pro Petru ... :)
Jinak s tím losem máč pravdu - už mě to taky docela štve, že Petra musí mít Sharapku skoro pokaždý ve svý polovině ...
Reagovat
Heather_Fedex
je fakt, ze posledni dobu miva peta pomaly rozjed na turnajich, zas na 2. stranu jsem sledovala petko na us open a tenisove to byla z jeji strany oproti lonsku bida....bojovnost tam sice porad byla, ale ta nerozehranost byla citelne videt. a navic andrea dostala od petry na zadek ve finale v brisbane, na tvrdem povrchu ;)
Reagovat
tommr
no Petrovová mi nepříjde o moc lehčí soupeřka než Kirilenková - spíš naopak. A Erraniová se nejspíš přes Bartoliovou do čtvrtfinále nedostane ...
Jinak z těch tebou jmenovanejch hráček: Paszek, Vinci, Ivanovič, Jankovič, Wozniacki, Lisicki, Šafářová, Cibulková by pro Petru nejspíš byly lepší soupeřky než jaký ted má. Lucku bych sice pro ní nechtěl, ale ne protože by byla nějak nebezpečná ... :)
Reagovat
nouma
A bude Kirilenko vůbec hrát?
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi od Kojčic?
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň nehraje Serena. Pak mi byla Petra místo Kerber v čtvrtině v Azarenkovou.
Reagovat
smazaný uživatel
jako že Petrova je lepší než Kirlenko i s tím, co MaKiri předváděla v posledních měsících a prakticky každý rok v Asii pravidelně? To ne, že ne? Nehledě na to, že Petrova v Soulu nenastoupila do druhého kola. Vždyť jí se letos povedly dohromady dva turnaje - US open a San Diego. Stejně tak by byla nebezpečnější Vinci než Petrova. Rozehraná Paszek by ve druhém kole byla daleko nebezpečnější než Petkovič. Nehledě na to, že nemusí ani projít do druhého kola s tím, co letos předváděla v těch pár zápasech, do kterých nastoupila. Tohle není Petkovič z loňska a Petra s astmatem v šíleném horku a vlhku.
Reagovat
smazaný uživatel
tommr: Ty jsi takový nevěřící Tomáš. :D Vidím to podobně jako Heather. Přál bych Petko, aby se zase vrátila do své obvyklé formy, ale myslím, že v Tokiu to ještě nebude...

Heather: Taky si myslím, že se ty losy hodně opakujou.
Reagovat
dadaft
los je los.
co bych si přál, je SF: Kvitová - Stosurová, Azarenková - Li Na.
to by byla naprostá paráda.........
............ ale paráda to bude tak jako tak.
Petro, Sam, Nálinko.
c´mon holky moje. )))))))))))))))))))
Reagovat
Heather_Fedex
myslim, ze letos byly pouze 2 turnaje, kdy byla petra nalosovana do poloviny victorie: wimbledon a us open. na us open ovsem opet musela nejdriv porazit masu ;) je to skoda, ze oproti lonsku letos tak casto ke konfrontaci techto 2 hracek nedochazi. otazkou je, jestli k ni letos vubec dojde...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem psal včera: Na TM bude určitě šance. :)
Reagovat
dadaft
Tamira sice závěr druhého setu zdramatizovala, z 3:5 se dokázala dostat do tajbrejku.........
........... ale jde se do třetího setu...
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem tu viděl těch 11 komentářů, tak jsem si myslel, že tady budete rozebírat zápas holek a ono ne. :D Já bohužel taky nic nepřidám, protože jsem dneska neviděl ani kousek... Ale nevadí. Jsem rád, že to Caro zvládla a semifinále je fajn. Teď ji čeká Makarova, kterou Caro porazila nedávno v New Havenu dvakrát 6:3. Tak snad to vyjde i tentokrát. :)
Reagovat
dadaft
rozebírat není moc co - Klára nehrála dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
A jak hrála Caro? :) Jinak jsem zvědavý, jak dopadne to čtvrtfinále mezi Tamirou a Varvarou. Vypadá to zajímavě...
Reagovat
smazaný uživatel
Já se nejdřív podíval na stats po 1.setu. Tuším Klára vyhrála 25% ze svého prvního podání.
Zapl jsem stream a zrovna dlouho nudně pinkaly. Klára zkusila od základní čáry zničehonic stopball, ke kterému Caro došla a dala asi jeden ze dvou winnerů.
Torturou jsem ráno nechtěl procházet, tak jsem to vypl.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé. :D
Reagovat
dadaft
těžko říct, Klára ji opravdu moc neprověřila.
Makarova bude jiný oříšek. tam se ukáže.
Reagovat
tommr
dalo se čekat, že to takhle jednoznačně dopadne i když si mi to včera nevěřil. Klára nemá díky jejímu stylu proti Carolině nejmenší šanci - hraje totiž podobnej tenis jenom je ve všem o třídu horší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, že jsem to čekal vyrovnanější. Některé sety z těch předchozích vzájemných zápasů mezi Caro a Klárou totiž byly vyrovnané... Jinak jsem samozřejmě věřil Caroline, ostatně jako vždy. Jen jsem prostě čekal, že ji Klárka víc prověří. Nic víc. :)
Reagovat
Heather_Fedex
klara a carol ze hraji podobny tenis? to si delas prdel ;)
kdyz jsem sledovala klariku proti marusce na rg, tak to se na tenis caroline nepodobalo ani nahodou. klara sazela 1 lepsi forehand nez ten 2., skracovala hru, hrala agresivne. co z toho dela caro?
Reagovat
tommr
ten zápas byl ale pro Kláru velice netypickej - každej kdo jí zná musí uznat, že tak dobře snad nikdy předtím nezahrála ... :)
Když mluvím o podobným stylu tak tím mám na mysli hlavně to, že obě hráčky mají slabý podání a nehrajou útočnej tenis, ale spíš defenzivní a prakticky nemají koncovej úder ...
Reagovat
Heather_Fedex
i tak je pro me klara agresivnejsi hracka nez caro, navic ma pestrejsi hru. co se tyce servisu, tak ten carol oproti lonsku zlepsila. a klara se svym servisem uz nic nenadela, nema na to fyzicke parametry, aby byla dominantni na servisu. to uzna kazdy ;)
Reagovat
smazaný uživatel
What? Zakopalka že nehraje útočný tenis? Servis má naprosto mizerný, ale jinak je to předfevším útočná hráčka!
Reagovat
smazaný uživatel
Musím souhlasit s Heather a korkem. Klárka je rozhodně útočná hráčka a podobné zápasy jako proti Mashe už zahrála víckrát. Třeba letos při halovém turnaji v Paříži, tam hrála taky hodně dobře. Ona hraje rychlý tenis a snaží se hodně často zakončovat výměny... A taky nemůžu souhlasit s tím, že Caro má slabé podání. Srovnávat podání Caro a Kláry, to je jako nebe a dudy. Caro sice nemá nejlepší podání na okruhu, ale letos už hodněkrát ukázala, že je to její velmi dobrá zbraň. Vybavuje se mi hlavně zápas ve 3. kole OH proti Daniele, tam Caro podávala výborně a prakticky to rozhodlo zápas. Nebo taky zápas proti Caroline Garcia teď v Soulu. Tam se Caro mohla hodně opřít o své podání.
Reagovat
smazaný uživatel
do semifinále výhrou nad Belgičanem Reuterem 6:1, 7:5 a Veselý na futuru v Portugalsku postupuje do semifinále po výhře nad Belgičane Reuterem 6:1, 7:5 a definitivně vstupuje do první třístovky, kde bude v žebříčku od 1.10. V semifinále bude opět mírným favoritem proti dalšímu Belgičanovi De Greefovi, který je zhruba o rok a půl starší, v žebříčku asi 30 míst za Veselým. Chtělo by to ten turnaj vyhrát a pak vzhůru na challengery. Dále je dobré, že Veselý do konce roku obhajuje jen nějaké 3 body, navíc se mu pořád budou počítat jaké koly získané body, protože ještě pořád nebude mít plný počet bodovaných turnajů.
Reagovat
nouma
Co to má společného z Klárkou?
Reagovat
dadaft
*jaké koly*??? - hezké. ))

jinak jsem viděl prvních pár gemů a titulek je špatně - Klára nepadla, Klára hrála jako ponocná. trefit kurt? - neřešitelný problém...
Reagovat
smazaný uživatel
Docela nezajímavá informace,to můžeš za chvíli psár o turnaji žáků v Brandýse nad Labem.Jinak,od Kláry jsem víc ani nečekal.Škoda,příjde o dost bodů a žebříčkově spadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si zvykej, protože Veselý by měl v budoucnu nahradit Berdycha.
Reagovat
Matti
Pro mě třeba zajímavá informace. A klidně přivítám i komentář o turnaji žáků.
Reagovat
Fandina
Taky zajímavá informace o Jirkovi Veselém a pište dál, i o žácích odkudkoli, pokud je to o tenise a zajímavé tak super.
Reagovat
smazaný uživatel
Včera jsem prohrál 6:1 4:6 6:4. 2 DF, hodně UE, pár winnerů a hromada BP. Prize money - 2 piva (10° a 12°).
A ne ať někdo nepíše, že ho to nezajímá!
Reagovat
Matti
Proč jedno 10° a jedno 12°. Tomu nerozumím, zbytek je mi jasný. :-)
Reagovat
dadaft
W12 L10 ?
Reagovat
smazaný uživatel
10° je na žízeň°. Po sportu dycky nejdřív desítku.
Reagovat
smazaný uživatel
omlouvám se, to fakt nechápu, jak se tam mohlo dostat, to je humus, jdu se vyblít.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba proto, že je Veselý spolu s Pavlásek českým nejtalentovanějším mladým hráčem? Spousty lidí tady píší o Rosolovi, jak by měl hrát Davis cup a podobně. Přitom je to hovadina na entou. Jestli se chceme udržet někde vepředu po konci Štěpánka, musí právě tito dva dorůst. A to urychleně, protože ani ten Berdych už není nejmladší. A podle mě to některé lidi zajímá, i když si to nenajdou, nehledají, či neumí najít.
Reagovat
Roger_Federer
Já naopak myslím, že informace o Veselém je mnohem zajímavější, než se Klarka vrací ke svojí nervní hře a není schopná trefit kurt :), zatři roky až bude Veselý v padesatce tak tady budou 2-3 články týdně.
Reagovat
rubens
Jasně, že je to zajímavé. I 7. angl. český pád je fajn.
Kláře přeju na příští turnaj dělový servis, všechno ostatní už má.
Reagovat
Fandina
Klárko taky chválím. Příště lepší servis a držím palce. Pojď.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist