Lisická kvůli problémům s kolenem předčasně ukončila sezonu

28. 9. 2015, 12:19
Aktuality 7
Němka Sabine Lisická dnes kvůli problémům s kolenem předčasně ukončila sezonu. Letos už nebudu hrát žádný turnaj, musím se teď zaměřit na to, abych byla zdravá. Podstoupila jsem už řadu vyšetření, ale koleno mě stále bolí. Udělám maximum, abych byla připravená na začátek sezony 2016, napsala na sociální síti 28. tenistka světa.
Profily hráčů
Sabine Lisická (© Getty Images)

Lisická si v letošní sezoně zahrála semifinále prestižního podniku v Indian Wells, čtvrtfinále v Miami, semifinále na trávě v Birminghamu a na US Open došla do osmifinále. Už před závěrečným grandslamem v New Yorku však bývalá světová dvanáctka bojovala se zraněným kolenem.

"Většina z vás jistě ví, že jsem měla před a v průběhu US Open problémy s kolenem. Od té doby jsem podstoupila několik vyšetření a spolu s lékaři jsme se snažili přijít na to, v čem je problém. Nastavená léčba však zatím příliš nepomáhá, koleno mě stále bolí a moc se to nezlepšuje," napsala Lisická na svém facebookovém profilu.

"Moc mě to mrzí, ale situace je taková a já se k ní musím nějak postavit. Ze zdravotních důvodů musím předčasně ukončit letošní sezonu. Je mi to opravdu moc líto, ale zdraví je na prvním místě. Uděláme s mým týmem a s lékaři vše, abych byla co nejdříve fit a mohla začít s přípravou na nadcházející sezonu 2016," dodala sympatická Němka, jež má na svém kontě čtyři turnajové vavříny.

 

TenisPortal.cz, wtatennis.com

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nejspíše to bylo nevyhnutelné, jelikož už nehrála svůj top tenis ani na oblíbené trávě. :) Tak se uzdrav Sabčo a snad nás zase budeš těšit svým tenisem jako tolikrát ve Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že se Sabine dá dohromady a příští rok mi bude zase dělat radost...v poslední době jsem byla fakt ráda za to, že je Sabine zdravá a bez zranění, ale bohužel ji to štěstí zase nějak opustilo no...
Jinak doufám, že si vzpomínáte na zápas s BZS, kde si vzala podle mnohých taktický MTO a nakonec vyhrála zápas...ten MTO si vzala právě kvůli tomu koleni a od tý doby s ním měla problémy...tak když už nic, tak je aspon vidět, že Sabine rozhodně není žádná svině či herečka, jak tady někteří psali...
Reagovat
FulnekUltras
Tak že bychom se jako očití svědci začali radši shánět po tom zázračném rychloobvazu a náplastech ??? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a ted tu fulneckou ;)
Reagovat
sprchon
Tak snad se dá brzo dohromady... Těch zranění je všude nějak moc. :/
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi líto velké sympaťačky a zároveň obrovské smolařky na zranění. Je fakt, že už na US Open s tím měla problémy... Přeju brzké uzdravení!
Reagovat
smazaný uživatel
Slusna smolarka na ta zraneni.
No v kazdem pripade smutny...skoda ji.;(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist